Iki pastojimo gydytojos paskyrimu vartojau kontraceptika Logest ir buvau patenkinta. Po gimdymo, kai nustojau maitinti ir susinormalizavo menesines, vel pradejau juos vartoti. Bet dabar nuolat teplioja rudomis isskyromis. Gal kam taip yra buve? Ka daryt? Ar nutraukt vartojima ir keist kokiais nors kitais, ar ir toliau vartot. Gal praeis?
O kiek laiko jau tau tepa? Jei tik pora menesiuku, tai gal nieko, bet jei ilgiau, manau, reiktu apsilankyt pas ginekologe. As pati vartoju logest ir esu patenkinta. Pradzioj(kokius 2,3men.)patepliodavo ir papykindavo, bet dabar viska
Aš naudoji dar tik trečia savaitė, bet labai užkniso, nes po mėnesinių dar nebuvo nė vienos švarios dienos ir tų išskyrų gana nemažai. Na bet jei normalu pora mėnesių, tai gal dar pakentėsiu.
Logest ir man tepliodavo visa cikla... dar plius ir niezejo visa kuna... tad meciau as jas
O kokias naudojai po Logest?
diane 35, bet pasitarus daktarais, nes turejau ir oda spoguota, ir kt. problemu...
Na, Vilkute, pas mane lygiai ta pati problema. Vis tepa tepa ir tepa... Pradėjau Logest gert prieš pora saviačių. Mano ginekologė kažką minėjo, jei teplios, tai vadinasi per mažas hormonų kiekis - galbūt reikės keist tada kontaceptines. Tikrai negarantuoju, kad būtent taip sakė, bet lyg per miglą kažką prisimenu. Galvoju pas ją eit kitą savaitę, pažiūrėsiu ką pasakys.
Tai parašyk, ką pasakys. Kokias kitas pasiūlys. Aš jau išvis išmečiau tą Logest, nes nebegaliu - tas tepliojimas taip pagausėjo, kad jau teko ir paketą įsidėt. Absurdas kažkoks. Nebetinka man jos visai. Beje, įdomu, kuo blogai yra didelis hormonų kiekis, kaip pvz. Triregolio. Su tuo, taik kiek žinau niekam nebūna jokių problemų, bet dabar jau jų lyg ir niekas nebeprirašinėja, nes, atseit, pasenusios. O kuo jos blogos, tai nieks nepaaiškina. Beje jos ir šešis kartus pigesnės, negu visos modernios.
Tai įkvėpta čia kilusio sąmyšio dėl tepliojimų
Ir štai ką ji pasakė - geriant Logest normalu, kad teplioja ir teplios kokius 3 mėnesius nuo jų gėrimo pradžios. Taip kad aš nusiraminau ir toliau juos geriu
na, bet yra juk kitu KT... kam kankintis 3 menesius ir jausti sitokius nepatogumus?
Aha tikrai. Be to, jeigu aš neišmesčiau, tai mano vyras išmestų. Čia tik neseniai ilgiausia negavo dėl nėštumo ir gimdymo ir čia vėl 3 mėnesius kentėk tik šįkart visai be reikalo. Nesąmonė kažkokia.
Na , man tai negausiai tepliojo, tai maniskiui dzin buvo
Tiesa, dar ir veido oda pagerejo siek tiek, nes anksciau pries dienas tai vaizdelis labai apgailetinas budavo
Iš pradžių kokią savaitę ir man negausiai buvo, o po to vis gausyn, gausyn, kol net paketo prireikė.
O ar nepriaugote nei viena svorio? as valgau tikrai ne daugiau,bet svorio tai tikrai priaugau.Ir isvis kazin ar gerai jas ilgai vartoti.As jau kazkur 3 metus.
Na, jeigu taip, tai tikriausiai tas vaistas tau netinka
Mano tai svoris nei kiek nepakito, tik va as irgi girdejau , kad reikia duot organizmui nuo ju pailset, lygtai ir sirdziai kenkia O saip dariau as pries pora metu poros menesiu pertrauka, tai pries dienas ziauriai galva skaudedavo
Na mums su vyru tas tepliojimas netrukdo - tikrai labai labai negausus. Koks dryželis ant kasdieninio įkloto ir tiek. Manau, pakentėsiu tuos tris mėnesiukus
Tai sesei broli tegul gandrai nesa, ir mamai pertrauka bus
Aha, mergicka mano kaip tik ir nori brolio, sakau, o is kur as tau ji gausiu, tai sako, mes pavogsim ir tu pagimdysi
Tai gal tikrai ir man čia tas Logest suveikė. Negana kad nenustoju kraujuot, bet dar ir nei iš šio nei iš to 2 kg per 2 savaites užsidėjo.
nuo visu tinkamu Kt buna taip - ir oda pasitaiso,ir pMS lengvesnis ra is viso nebuna ir t.t.
as priaugau metusi KT po 5 metu vartojimo...
gal nuo tableciu priklauso dle pertraukos... bet man daktare sake, gali jokiu pertrauku nedaryt... dabar tabletese juk labai mazai tu hormonu...
nuo vakar ir ash patapau Logestininke
ziuresim kaip sexis, gal apetitas nebus tox zhverishkas kaip su MErcilon
Na ir as logest vartoju, bet man pradzioj liepe 3 men gerti Femoden, o paskui pereiti prie logest. Kol kas viskas lyg ir normaliai, netepliojo, jau 4 men vartoju. Tik va pienlige vis kartojasi, nors man ji ir taip pastoviai buna.
As Logest geriu kiek ilgiau nei metus, bet jokiu tepliojimu niekad nebuvo. pradejus gert svoris +5 kg ir nezmoniskas apetitas pirmus menesius buvo. dabar svoris nejuda. aha, pienlige siek tiek griebia + per PMS labai jautrios krutys buna. beje, anksciau vos pabuciuota plyksteldavau aistra, dabar tenka pasistengti
Galvoju pereiti prie pleistriuku
siaip nuo kai kuriu kontraceptiniu tepa pirma menesi.po to praeina.
Man, kaip rašiau, nuo Logest tepliojo, po to pradėjo iš vis kraujuoti, vos ne kaip per mėnesines, todėl neapsikentus mečiau juos gerti. Kraujavimas iš kart sustojo, tik va dabar nežinau, kada tos mėnesinės vėl turi būti? Pagal ankstesnį ciklą jau turėjo prasidėti, bet va laukiu laukiu, nesulaukiu...
as vartoju Logest virs metu, problemu jokiu neturiu.. nei teplioja, nei galva skauda, nei krutis skauda per menesines.. viskas gerai, tik del lytinio potraukio itarimas kyla. per tas 7-iu dienu pertraukas tai nenuleidziu akiu nuo vyro, o kai vartoju reikia pasistengti..
vartojau ir aš. Priaugau kg ir po ketvieto mėnesio vartojimo sužinojau kad laukiuosi, tad dabar jau turiu 1,5metukų gražuolę.
Nuo to laiko jokiomis KT nepasitikiu...
Man siaip irgi Ligest patinka. Po gimdymo naudojau Mikro 30, bet tepliojo ir nelabai patikimos jos, nes nera estrogeno, ar ko ten...
Logest naudoju jau kokius 6 metus ir jokiu problemu. Vien tik teigiamas poveikis - susinormalizavo menesines, nebeskausmingos. Be ju tiesiog neisivaizduoju ka daryciau. Be abejo, negaliu ju palyginti su kitomis, bet kol kas esu patenkinta.
O pasak gydytojos, naujosios kartos KT galima naudoti nors ir visa gyvenima be jokiu pertrauku.
Esu naudojus Logest. Tepliojimų nebuvo jokių iš pat karto. Tabletes gerdavau rytais, tai gal, kad ne ant pilno skrandžio tai pykinimas kažkoks buvo jaučiamas, dar, gal sumažėjęs kiek lytinis potraukis ir sunkiau drėkstanti makštis akto metu
Jau beveik 4 metai kaip vartoju logesta. Teigiami poveikiai, kad visai neskauda menesiniu metu ir jos reguliarios vos ne valandos tikslumu. bet yra ir neigiamu poveikiu, tai lytinio potraukio sumazejimas. Labai jau stipriai jauciasi, kad nelabai norisi
Aš jau beveik 3 metai kaip LOGEST vartojau, bet neseniai baigiau, nes planuojam
Kiek teko girdėti, tai lytinį potraukį mažina beveik visi KT, tai ne tik Logest vienas iš šalutinių reiškinių
logest gėeiau metus ir dingo mms, pasirodo man netiko, nes per mažai hormonų. Taip kad kiekvienos organizmas yra skirtingas ir skirtingai reaguoja i tuos pačius KT
Ir dar pritariu, kad lytinį potraukį mažina visi KT, tik vienoms daugiau, kitoms mažiau. Toks jau tas pašalinis poveikis QUOTE(lota5 @ 2005 09 06, 18:27) Nesupratau - tau begeriant KT nebeliko mmm ar nustojus gert nesulaukei? Jei begeriant nebeliko, tai nieko baisaus, taip būna (ir daugelis tą laiko pliusu), ir tikrai tai nereiškia, kad per mažai hormonų, netgi priešingai, jų nemažai tavo organizmui, vat kai dažnai teplioja, niekaip nesusitvarko kraujavimai per visą ciklą, tai jau mažoka hormonų.
Gėriau Logest 3 metus. Viskas buvo labai gerai, nei pykinimo, nei tepliojimo pirmais mėnesiais. Va tik kad svoris priaugo (pirmus metus nieko o vat po jų priaugo + 5kg). Tai nusprendžiau šią vasarą padaryti pertrauką. Prieš porą savaičių vėl pradėjau vartoti ir dabar jau labai teplioja. Nelabai malonu. Turbūt reiks traukti pas gydytoja. O kas liecia pienlige, kankinausi su ja porą metų ir niekas nepadėdavo, o jei padėdavo tai trumpam. O kai nustojau gert KT ir pienligė iškart dingo. Mano atveju pasitvirtino faktas kad KT gali sukelti pienligę.
QUOTE(ruttytele @ 2005 09 07, 10:49) Gėriau Logest 3 metus. Viskas buvo labai gerai, nei pykinimo, nei tepliojimo pirmais mėnesiais. Va tik kad svoris priaugo (pirmus metus nieko o vat po jų priaugo + 5kg). Tai nusprendžiau šią vasarą padaryti pertrauką. Prieš porą savaičių vėl pradėjau vartoti ir dabar jau labai teplioja. Nelabai malonu. Turbūt reiks traukti pas gydytoja. O kas liecia pienlige, kankinausi su ja porą metų ir niekas nepadėdavo, o jei padėdavo tai trumpam. O kai nustojau gert KT ir pienligė iškart dingo. Mano atveju pasitvirtino faktas kad KT gali sukelti pienligę. taip man gydytoją sakė irgi kad kontraceptikai sukelią pienligę, ir jei ji labai nekankina galim air nesigydyti. O logest pradėjau naudoti dėl skausmingų mėnesinių, esu labai patenkinta QUOTE(Ausrine666 @ 2005 08 30, 08:18) Logest naudoju jau kokius 6 metus ir jokiu problemu. Vien tik teigiamas poveikis - susinormalizavo menesines, nebeskausmingos. Be ju tiesiog neisivaizduoju ka daryciau. Be abejo, negaliu ju palyginti su kitomis, bet kol kas esu patenkinta. O pasak gydytojos, naujosios kartos KT galima naudoti nors ir visa gyvenima be jokiu pertrauku. Aš ir jau vartoju 6 metus ir vis galvoju ką toliau daryti ar vis dar galima ilgiau vartoti QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 07, 07:49) Nesupratau - tau begeriant KT nebeliko mmm ar nustojus gert nesulaukei? Jei begeriant nebeliko, tai nieko baisaus, taip būna (ir daugelis tą laiko pliusu), ir tikrai tai nereiškia, kad per mažai hormonų, netgi priešingai, jų nemažai tavo organizmui, vat kai dažnai teplioja, niekaip nesusitvarko kraujavimai per visą ciklą, tai jau mažoka hormonų. Liepsnele, tikriausiai ne taip išsireiškiau QUOTE(Reniss @ 2005 09 07, 12:59) As irgi vartojau Logesta apie 6 m. ... na bet po apsilankymo pas ginekologe, ir jai suzinojus, kad per ta laika buvo tik 2 minimum pertraukeles padarius Siaip Logestas man buvo superinis, tik jau kaip paskutini karta mmm pradejo teplioti susirupinau
Dabar ir as sunerimau...
Jau apie 6 metus vartoju KT paskutinius 4 metus logest.. Pries 2.5 metu buvau padariusi pertrauka 4 menesiu..tai kazin dabar reikia daryti pertrauka ar ne? Ar nepakenks vaisingumui? Turbut jau pas gydytoja profilaktiskai uzsirasysiu......hm... QUOTE(Nikota @ 2005 11 07, 15:32) Dabar ir as sunerimau... Jau apie 6 metus vartoju KT paskutinius 4 metus logest.. Pries 2.5 metu buvau padariusi pertrauka 4 menesiu..tai kazin dabar reikia daryti pertrauka ar ne? Ar nepakenks vaisingumui? Turbut jau pas gydytoja profilaktiskai uzsirasysiu......hm... Užsirašyk, nepakenks Eisiu ir aš užsirašyti QUOTE(me2za @ 2005 11 07, 13:39) Užsirašyk, nepakenks Eisiu ir aš užsirašyti Nu nežinau, kiek Logestas turi poveikio vaisingumui, bet aš pvz po daugiau nei penkerių jo vartojimo metų pastojau iš karto, patį pirmą mėnesį QUOTE(Dusia @ 2005 11 07, 16:57) Nu nežinau, kiek Logestas turi poveikio vaisingumui, bet aš pvz po daugiau nei penkerių jo vartojimo metų pastojau iš karto, patį pirmą mėnesį Aš ir netvirtinu, kad dėl LOGEST negaliu pastoti, bet tiesiog man taip atrodo
Begsiu uzsirasyti pas gydytoja..Blogiau nebus jei pasikonsultuosiu
Beje kai prie 2.5 metu as nustojau gerti KT tai net 4 menesius nesulaukiau menstruaciju...Vis kiausides nedirbo..tai matyt ir pasoti negaleciau... Bet tikiuosi kad si karta, kai planuosiu pastoti viskas bus gerai
gal kuri galit parasyt logest'o sudeti?
aciu |