Mano mažius labai mėgsta pieną,kiekvieną kartą jį užverdu ,atšaldau ir tada duodu(taip kažkada liepė daktarė,taip jis pakartotinai pasisterilizuoja )...bet nebežinai kada jau galima nebevirtą duot
Maniškis pieno beveik negeria.
Tikrai nereikia pakartotinai virinti.Juk jau ne naujagimis.Niekada nevirinu.
Aš jau senokai nebevirinu pienuką juk jau nenaujagimiai
Tikrai gali drasiai duot nevirinta
Mes tik nuo metuku pradejom piena gert, bet jei duodamas pirktinis tai tikrai nereikia virinti. Bent jau mes tai nevirinam.
Aš nevirinu pienuko, tik mikrobangėj pašildau ir viskas... Geria 1-2 kartus per parą ir mišinuką gauna.
Tikrai nereikia virinti
pirktinio niekad nevirinu
O aš prieš einant miegoti ir nakti duodu mišinuko. Nes pabandžiau verdant košyte užbalinti su karves pienukų, tai sūnelį išbere
O štai aš tai visada virinu, nes jei tik paduodu nevirintą tik pašildytą- iškart paleidžia viduriukus
nors mums jau 1,2 metu, bet pries kelais dienas tik pradejau duoti vaikui pieno atsigerti. As irgi nevirinu...nematau jokio reikalo to daryt antra kart
as pienuka pradejau duoti kai suneliui suejo 6 men, pati negalejau maitinti o misinukai jam
taip kad brangiosios cia nuo vaiko priklauso, nuo kada ir koki maista duoti.
Aš vaikui virintą pieną daviau iki metų ir keturių mėnesių, bet poto pasiklausiau kaipdaro kiti ir daugas man pasakė, kad pienuką virino tik maždaug iki metų. Tai dabar pirma savaitė kaip nevirinu. Kol kas viskas tvarkoje.
Papildyta: Sorry, kažkaip daug rašybos klaidų padariau skubėdama
Mum 1m. ir dvi savaitės,bet vis dar geriam mišinuką.
nuo metų dukrai pradėjau duoti pienuką (dažniausiai duodu Mū), geriam jau dvi savaites, visada prieš duodama užvirinu, taip rekomendavo mūsų pediatrė
jei piena perku parduotuveje,tai nevirinu,tik pasildau,o jei kaimiska,tai visada atvirinu
savo maziui pieneli pradejau duoti tik pries savaite, tai virinu koks jis bebutu ar kaimiskas ar parduotuvinis
QUOTE(Austre 123 @ 2006 10 26, 18:12) Parduotuvinio virinti TIKRAI nereikia. Nejau dar yra mamyciu, kurios naujagimiams karves piena duoda??? JUk karves pienas yra skirtas versiukams. NAujagimiams jis per riebus, turi perdaug baltymu, taigi labai apkrauna mazutes vaiku kepenis ir inkstus. Is ten ir alergijos....
iš parduotuvės pieną virinu kiekviną kartą, taip sveikaiu ir saugiau, o kaimišką tai be jokių kalbų VIRINU. nes virinant žuva negeri ligu sukelėjai, tai ypač aktualu vasarą ir rudenį, kai siaučia erkinis encifalitas, erkės perduoda užkratą per pieną
aišku virinu
bet kokį pieną atvirinu, nes iš parduotuvės nėra pilnai atvirintas, ant kažkokios firmos pakelio mačiau
Kai pradejau duoti piena, tai virindavau. dabar tik pasildau. siltesni skaniau geria
iki metuku ir beveik dvieju menesiu virinau o dabar tik pasildau iki geriamos temperaturos
Mes tai pienuką kai geriame tai tik pasišildome iki tinkamos gėrimui temperatūros, virinu tik kai košes verdu
As niekada nevirinu tik pasildau,kad butu kambario temperaturos.
aš virinu didesnį kiekį, kai reikia pašildau. manau reikėtų virinti, nes tai garantas, kad žūva visos blogos bakterijos
QUOTE(ligiukss @ 2006 11 02, 13:51) mes jau geriame pienuka PASILDYTA is parduotuves..jau senokai nuo 11 men..kai kosti buna uzsaldinu su medum, sako labai gerai gerklytei..o kartais aptamil nuo metu specialu pienuka nuperku uzsiskaninimui..tik va nezinau ar gerai bet vis dar is buteliuko geriam o jau kita menesi metai su puse..negeria pienuko is puoduko..
ne, jau nebevirinu, jei pienas'parduotuvinis', naminį dar virinčiau.
O mes jau pienuka jau senokai negeriam nuo metų
uzvirinu iki pirmo pakilimo
Parduotuvini virinau tik kelis kartus pradzioje,o po to ir dabar nebevirinu
Nevirinu parduotuvinio, duodu taip gerti
Nevirinu
As taip pat nevirinau nei vieno karto,pirmai gerem misinuka o po to lengvai perejom prie pieno kuri tik pasildydavau
nevirinu ir aš,juk pasterizuotas jau tai kam dar virinti,tik pašildau ir viskas
Aš tai nevirinu pieno. Tiesiog prieš duodant jį pašildau vandenuke ir tiek.
O mano tai labai anksti pradejo gerti pienuka tai ir pats gydytojas man patare piena uzvirinti tad virindavau o dabar kaip keista mes jo nebegeriam.
As virinau , bet kai pradejo eiti i darzeli pastebejau kad ten nevirina, tai dabar ir pati nevirinu
Mano mazoji pienuko nenori gerti visiskai
Valgo varske, jogurtus, kartais kefiro isgeria, tai manau, kad Ca jai tikrai uztenka. |