Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pienas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
zappy
Mano mažius labai mėgsta pieną,kiekvieną kartą jį užverdu ,atšaldau ir tada duodu(taip kažkada liepė daktarė,taip jis pakartotinai pasisterilizuoja )...bet nebežinai kada jau galima nebevirtą duot schmoll.gif
Nireglina
Maniškis pieno beveik negeria. schmoll.gif Jei duodu, niekada nevirinu. Jis jau būna pasterizuotas, tad kokia prasmė dar kartą tai daryti?
adrija
Tikrai nereikia pakartotinai virinti.Juk jau ne naujagimis.Niekada nevirinu.
Austre 123
Aš jau senokai nebevirinu pienuką juk jau nenaujagimiai
agnixa
Tikrai gali drasiai duot nevirinta
vilma*
Mes tik nuo metuku pradejom piena gert, bet jei duodamas pirktinis tai tikrai nereikia virinti. Bent jau mes tai nevirinam.
laurechka
Aš nevirinu pienuko, tik mikrobangėj pašildau ir viskas... Geria 1-2 kartus per parą ir mišinuką gauna.
Jurlin
Tikrai nereikia virinti drinks_cheers.gif
sandralita
pirktinio niekad nevirinu schmoll.gif
ligiukss
4u.gif mes ir griet žadam pratintis prie paprasto pienuko,aš taip pat nemanau,kad pirktinio pienuko reikia virinti.Sako jei vaikas nelabai valgo galima truputi cukraus įdėti ir tada būna liuks. mirksiukas.gif
Svetliačok
O aš prieš einant miegoti ir nakti duodu mišinuko. Nes pabandžiau verdant košyte užbalinti su karves pienukų, tai sūnelį išbere blink.gif
Uliuliuska
QUOTE(laurechka @ 2006 10 27, 16:08)
Aš nevirinu pienuko, tik mikrobangėj pašildau ir viskas...
*

drinks_cheers.gif as irgi taip darau. Virindavau tik tada, kai daznai nakti uzvalgidavo, kad nesurugtu.
ligiukss
4u.gif Tada turbūt ir mes nevirinsim? mirksiukas.gif
Just me...
O štai aš tai visada virinu, nes jei tik paduodu nevirintą tik pašildytą- iškart paleidžia viduriukus verysad.gif Nesuprantu kodėl g.gif
ligiukss
thumbup.gif
QUOTE(gige252 @ 2006 11 06, 12:06)
O štai aš tai visada virinu, nes jei tik paduodu nevirintą tik pašildytą- iškart paleidžia viduriukus  verysad.gif Nesuprantu kodėl  g.gif
*

4u.gif neliūdėki toks vaikučio organizmas ir tiek.Vaikučiai juk labai skirtingi ir tai nereiškia kas tinka vienam tiks ir kitam. thumbup.gif
ingridatam
nors mums jau 1,2 metu, bet pries kelais dienas tik pradejau duoti vaikui pieno atsigerti. As irgi nevirinu...nematau jokio reikalo to daryt antra kart thumbup.gif
ligiukss
4u.gif Na mes dabar jau po truputi pratinamės prie pienuko,bet ji nenlabai nori mišinuko,tai sakau kažin kaip to peinuko norės? g.gif
jurgaval
as pienuka pradejau duoti kai suneliui suejo 6 men, pati negalejau maitinti o misinukai jam schmoll.gif nusprendziau duoti pienuka ir bigsmile.gif patiko.pirmus pora kartu pavirinau, o paskui tiko ir siaip ipiltas tiesiai is pokelio.
taip kad brangiosios cia nuo vaiko priklauso, nuo kada ir koki maista duoti.
naktele
Aš vaikui virintą pieną daviau iki metų ir keturių mėnesių, bet poto pasiklausiau kaipdaro kiti ir daugas man pasakė, kad pienuką virino tik maždaug iki metų. Tai dabar pirma savaitė kaip nevirinu. Kol kas viskas tvarkoje.
Papildyta:
Sorry, kažkaip daug rašybos klaidų padariau skubėdama
Terija:)
Mum 1m. ir dvi savaitės,bet vis dar geriam mišinuką.
ligiukss
4u.gif o mes laaaabai skaniai geriam jau beveik pienuką,mišinuko ten tik vienas šaukštelis. biggrin.gif
mikis
nuo metų dukrai pradėjau duoti pienuką (dažniausiai duodu Mū), geriam jau dvi savaites, visada prieš duodama užvirinu, taip rekomendavo mūsų pediatrė
ligiukss
4u.gif mūsų dukrytė pati atsisakė gerti mišinuką,ir kuo puikiausiai geria pienuką.Bet mes jo nevirinam ,o tik pašildome ir tiek. thumbup.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
jurgeliuke
jei piena perku parduotuveje,tai nevirinu,tik pasildau,o jei kaimiska,tai visada atvirinu 4u.gif
grazina37
savo maziui pieneli pradejau duoti tik pries savaite, tai virinu koks jis bebutu ar kaimiskas ar parduotuvinis tongue.gif
goldengirl
QUOTE(Austre 123 @ 2006 10 26, 18:12)
Aš jau senokai nebevirinu pienuką juk jau nenaujagimiai
*

Parduotuvinio virinti TIKRAI nereikia.

Nejau dar yra mamyciu, kurios naujagimiams karves piena duoda??? JUk karves pienas yra skirtas versiukams. NAujagimiams jis per riebus, turi perdaug baltymu, taigi labai apkrauna mazutes vaiku kepenis ir inkstus. Is ten ir alergijos....

-simona-
iš parduotuvės pieną virinu kiekviną kartą, taip sveikaiu ir saugiau, o kaimišką tai be jokių kalbų VIRINU. nes virinant žuva negeri ligu sukelėjai, tai ypač aktualu vasarą ir rudenį, kai siaučia erkinis encifalitas, erkės perduoda užkratą per pieną verysad.gif beto kaimišką-virintą pienuką aš atskiedžiu, nes jis riebus, dažnaiusiai naudojam iš parduotuvės liesą pieną valgio metų, juk aš pati dar maitinu Mp 4u.gif smile.gif
Aušrinėlis
QUOTE(ligiukss @ 2006 11 21, 14:22)
4u.gif na mes tai tik pasišildome ir tiek.Geriam laaaabai skaniai  biggrin.gif
*

mes tik 3 diena kai geriam karves piena, tai as nevirinu, tik pasildau. geriam irgi skaniai thumbup.gif
*ele*
aišku virinu smile.gif ,bet mes dar geriam tiršta pieno mišinį
-simona-
bet kokį pieną atvirinu, nes iš parduotuvės nėra pilnai atvirintas, ant kažkokios firmos pakelio mačiau smile.gif
ryyd
Kai pradejau duoti piena, tai virindavau. dabar tik pasildau. siltesni skaniau geria smile.gif
laimav
iki metuku ir beveik dvieju menesiu virinau o dabar tik pasildau iki geriamos temperaturos
dlambliukas
Mes tai pienuką kai geriame tai tik pasišildome iki tinkamos gėrimui temperatūros, virinu tik kai košes verdu ax.gif mano mažiukui pienukas labai patinka ir jokios alergijos nėra drinks_cheers.gif
vyšniux
As niekada nevirinu tik pasildau,kad butu kambario temperaturos.
-simona-
aš virinu didesnį kiekį, kai reikia pašildau. manau reikėtų virinti, nes tai garantas, kad žūva visos blogos bakterijos bigsmile.gif
Lopsine
QUOTE(ligiukss @ 2006 11 02, 13:51)
4u.gif mes ir griet žadam pratintis prie paprasto pienuko,aš taip pat nemanau,kad pirktinio pienuko reikia virinti.Sako jei vaikas nelabai valgo galima truputi cukraus įdėti ir tada būna liuks.  mirksiukas.gif
*

mes jau geriame pienuka PASILDYTA is parduotuves..jau senokai nuo 11 men..kai kosti buna uzsaldinu su medum, sako labai gerai gerklytei..o kartais aptamil nuo metu specialu pienuka nuperku uzsiskaninimui..tik va nezinau ar gerai bet vis dar is buteliuko geriam o jau kita menesi metai su puse..negeria pienuko is puoduko.. g.gif
eegle
ne, jau nebevirinu, jei pienas'parduotuvinis', naminį dar virinčiau.
Austre 123
O mes jau pienuka jau senokai negeriam nuo metų doh.gif niekaip.nei iš buteliuko nei taip
ievakoln
QUOTE(Austre 123 @ 2007 03 07, 23:35)
O mes jau pienuka jau senokai negeriam nuo metų doh.gif niekaip.nei iš buteliuko nei taip
*

Mes taip pat!!
O jei taip kazkur pilu, tai tikrai nevirinu..
Braškutė
uzvirinu iki pirmo pakilimo mirksiukas.gif
Levander
QUOTE(-simona- @ 2007 03 03, 02:08)
manau reikėtų virinti, nes tai garantas, kad žūva  visos blogos bakterijos  bigsmile.gif
*

o geros kažin ar nežūva unsure.gif blush2.gif
Wildberry
Parduotuvini virinau tik kelis kartus pradzioje,o po to ir dabar nebevirinu smile.gif
Margarita 25
Nevirinu parduotuvinio, duodu taip gerti
Guggy
Nevirinu schmoll.gif
Lauriuka
As taip pat nevirinau nei vieno karto,pirmai gerem misinuka o po to lengvai perejom prie pieno kuri tik pasildydavau
*sony*
nevirinu ir aš,juk pasterizuotas jau tai kam dar virinti,tik pašildau ir viskas ax.gif
Kribuk
Aš tai nevirinu pieno. Tiesiog prieš duodant jį pašildau vandenuke ir tiek.
dangausvaivorykste
O mano tai labai anksti pradejo gerti pienuka tai ir pats gydytojas man patare piena uzvirinti tad virindavau o dabar kaip keista mes jo nebegeriam.
Babe
As virinau , bet kai pradejo eiti i darzeli pastebejau kad ten nevirina, tai dabar ir pati nevirinu rolleyes.gif
Ikulia
Mano mazoji pienuko nenori gerti visiskai schmoll.gif
Valgo varske, jogurtus, kartais kefiro isgeria, tai manau, kad Ca jai tikrai uztenka.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.