Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Robertėlės gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Robertėlėsmama
gimdžiau Kauno krikščioniškuose GN.Mūsų su vyru svajonė turėti leliuką galėjo likti tik svajone,kadangi daktarai davė tik 1proc.,kad išvis pastosiu.bet pastojau.kadangi Kaune turėjaunuostabią gydytoją tai važinėjau iš Alytaus.nėštumas buvo sunkus.Ruošiausigimdyti klinikose,bet atvykus į klinikas buvau labai nemaloniai pareikšta,kad savo kūdikio tonusus turiu sekti pati,o iš kur aš galėjau žinoti juk tai pirmas nėštumas.O aš tik norėjau sužinoti kiek dar galiu drąsiai vaikščioti,nes tada buvo terminas man gimdyti.Supykusi ant daktarų nutariau su vyru važiuoti įKGN.beto aš dar tada pati vairavau mašiną.Nuvažiavus į KGN man iš karto prijungė aparatą kur žiūri vaisiaus tonusus.Apžiūrėjusi gydytoja pasakė,kad rodo sąrėmius ,bet aš nieko nejaučiau.Tuomet turėjau sutikti,kad mane apžiūrėtų ant"kėdės".Apžiūrėjusi pasakė,kad kaklelis yra atsidaręs per tris pirštus,man iš karto baimės akys didelės bijau.gif Žiauriai bijojau.Pasakė,kad galiu atvažiuot naktį.Laukė bemiegė naktis.Ryte turėjau važiuoti į dienos stacionarą.Nuvažiavau ryte,vėl laukė ta pati procedūra,tik tuomet jau gydytoja pasakė,kad kaklelis atsidaręs per septynis pirštus.Nutarė manęs jau neišleisti,bet aš dar buvau nepasiruošus gimdyt,kadangi nieko nebuvau pasiėmus,tad jos mane išleido.Ką vėl sėdau už vairo ir išvykau atsivešt daiktų ir pasiruošt gimdymui.akys buvo pilnos baimės.Vyras buvo nusprendęs gimdyme nedalyvauti,nes bijojo labiau nei aš.Paskutinę minutę persigalvojo dalyvauti.Kainuleido vandenis sąrėmių beveik nejaučiau,tik paskutinį pusvalandį prieš gimdymą.Buvau be galo pavargusi ir už tai ,kad gaučiau nors 5 min.pasnausti būčiau atidavus bet ką.Ir štai gimdymas.Be deguonės kaukės neapsėjau tad vyrui teko man ją dėti.Jis iš mano žvilgsnio suprasdavo kada nuimti.Paskutinę minutę vyrui pasidarė bloga,kai man kirpo.Jis išėjo.ir tik tada sugrįžo kai mūsų dukrytė gulėjo man ant pilvo.mes iki paskutinėsminutės nežinojom ką turėsim.mums gimė nuostabi dukrytė.Kaip mat atsirado daug jėgų,galėjau kalnus nuverst,bet ne ilgam.Jau kai galėjau atsikelt nutariau susitvarkyt.Vyras liko su dukrele ant rankų,nes mane perkėlė i kitą palatą.Aš išėjusi iš vc atsijungiau tiesiog kolidoriuje.Vyras viską matė,bet negalėjo padėti.Labai man padėjo sesutės.Kai atsigavau likau su dukryte viena.Visą naktį pražiūrėjau į miegančią mažylę.Ji buvo tiesiog miegantis angeliukas.Už tai ,kad mūsų tėtis buvo per gimdymą toks šaunus nusprendžiau dukrytę vadinti Roberta,nes tėtis Robertas.Gimė mažylė 3,126kg.,o ūgio 50cm.Taip ir išsipildė mano svajonė kada nors tapti mama.Jau galiu dabar pasakyti,kad esu pati laimingiausia mama.
balanduke
sveikinu 4u.gif labai grazi istorija smile.gif
wow
nu kaip fainai wub.gif auktis sveikos ir dideles. pasirodo ir 1 proc. dar daug reiskia
Nanett
Šaunuolis vyras, kad persigalvojo ir dalyvavo gimdyme.
ORVIDAITE
saunuolis tevelis,kad nepabugo ir dalyvavo gimdyme thumbup.gif o tau ir dukrytei linkiu,kad butumet sveikos,stiprios ir laimingos wub.gif 4u.gif
*Miurielė*
Džiugu, kad viskas baigėsi laimingai, išsipildė jūsų svajonė ir dabar turit mažylę 4u.gif Sveikatos jums ir sėkmės!!
zerika
greiciau ir man tas stebuklas, bet neiseina blink.gif
Meiles jums ir demesio 4u.gif
Aukit sveikos ir stiprios thumbup.gif
Indre_G.
grazu ir stebuklinga, aukit stiprios ir laimingos.
Robertėlėsmama
QUOTE(zerika @ 2006 11 12, 21:01)
greiciau ir man tas stebuklas, bet neiseina blink.gif
Meiles jums ir demesio 4u.gif
Aukit sveikos ir stiprios thumbup.gif
*

laukimas visada būna pats ilgiausias,bet labai malonus.Aš tokio malonumo laukiau 7 metus.Stiprybės tau ir tikėjimo 4u.gif
Vilmoshka
Skaitau ir jaučiu, kad ašaros kažkur viduje jau kaupiasi smile.gif
Nu labai faina tavo istorija, robertosmama smile.gif
Labai smagu, kad tėvelis nepabūgo ir padėjo tau tokiu atsakingu metu. Sveikinu jus visus tris 4u.gif
aca
Labai grazu, skemes jums 4u.gif
Milera
grazi istorija wub.gif wub.gif
*woman*
drinks_cheers.gif uz svajoniu issipildyma blush2.gif
mazekris
4u.gif
Ligija7
Smagu 4u.gif Sveikinu issipildzius svajonems 4u.gif Visada reikia tureti vilti,nors kai kartais atrodo jog tai neimanoma wub.gif
happymama
sveikinu sulaukus issvajoto angeliuko 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.