gimdžiau Kauno krikščioniškuose GN.Mūsų su vyru svajonė turėti leliuką galėjo likti tik svajone,kadangi daktarai davė tik 1proc.,kad išvis pastosiu.bet pastojau.kadangi Kaune turėjaunuostabią gydytoją tai važinėjau iš Alytaus.nėštumas buvo sunkus.Ruošiausigimdyti klinikose,bet atvykus į klinikas buvau labai nemaloniai pareikšta,kad savo kūdikio tonusus turiu sekti pati,o iš kur aš galėjau žinoti juk tai pirmas nėštumas.O aš tik norėjau sužinoti kiek dar galiu drąsiai vaikščioti,nes tada buvo terminas man gimdyti.Supykusi ant daktarų nutariau su vyru važiuoti įKGN.beto aš dar tada pati vairavau mašiną.Nuvažiavus į KGN man iš karto prijungė aparatą kur žiūri vaisiaus tonusus.Apžiūrėjusi gydytoja pasakė,kad rodo sąrėmius ,bet aš nieko nejaučiau.Tuomet turėjau sutikti,kad mane apžiūrėtų ant"kėdės".Apžiūrėjusi pasakė,kad kaklelis yra atsidaręs per tris pirštus,man iš karto baimės akys didelės
sveikinu
nu kaip fainai
Šaunuolis vyras, kad persigalvojo ir dalyvavo gimdyme.
saunuolis tevelis,kad nepabugo ir dalyvavo gimdyme
Džiugu, kad viskas baigėsi laimingai, išsipildė jūsų svajonė ir dabar turit mažylę
greiciau ir man tas stebuklas, bet neiseina
Meiles jums ir demesio Aukit sveikos ir stiprios
grazu ir stebuklinga, aukit stiprios ir laimingos.
Skaitau ir jaučiu, kad ašaros kažkur viduje jau kaupiasi
Nu labai faina tavo istorija, robertosmama Labai smagu, kad tėvelis nepabūgo ir padėjo tau tokiu atsakingu metu. Sveikinu jus visus tris
Labai grazu, skemes jums
grazi istorija
Smagu
sveikinu sulaukus issvajoto angeliuko
|