Lašelis
2003 08 20, 19:45
Papasakosiu jums apie drusku gydyklas. Kaip tik praejusia savaite su sunum baigem kursa. Tikrai labai geras dalykas! Nuo visokiu kosuliu, slogu, bronchitu, odos problemu , nervu ir dar nuo daugelio ligu. Siuntimas nera butinas, nes pinigus moketi reikia. Kursas 10dienu-vieno karto kaina 10lt., 11-tas kartas nemokamai. Vaikui iki 12metu , palydovas eina nemokamai.Taip , kad gali eiti du vaikuciai arba vaikutis su mama.Jei su mama du vaikuciai, reikia moketi dvigubai, nes tada priklauso du gultai. Maniskis tai nesedejo nei minutes ir is drusku kepe "babkes", vazinejo su masinyte, vede derybas del kitu vaiku masineliu, na vnz, jautesi kaip smelio dezeje ;D ;D.Ramuciai vaikeliai atziuredavo filmukus ramiai, be dideliu ekscesu ir ju mamos pajausdavo tikra relaksa:D.Man relakso pajusti nepavyko , bet efektas tikrai yra! Sunui baigesi kosciojimas,neramus miegas, mano oda pagrazejo, neliko net mazuciu spuogeliu.Manau pas ka riebi ir isberta oda , tai tikras isganymas. Seansas trunka apie 45min. Vaiku ir suaugusiu valandos atskirtos.Vaikam rodo multikus, suaugusiem nezinau ka ;D. Bet sakiau butinai reiketu po pusmecio(sako reikia uztvirtinti) vel apsilankyti!
Si gydykla yra Kaune , Silainiu sveikatos centre, Baltu7a, tel 33-73-48,33-73-47
Jei kam dar kas idomu, klauskite, mielai pasidalinsiu patirtimi.
gal zinote, ar vilniuje yra toks malonumas?
Vilniuje tikrai yra, bet as neatsimenu kur. Vienam is mamu zurnalu rase, reiktu paieskoti. Be to musu Lukiskiu poliklinikoj maciau kazkokius skelbimus apie drusku kambarius, tik kai man nereikia nepaskaiciau.
Vilniuje yra Baltupiuose, Pusyno kelias 25 (jei gerai prisimenu adresa). Ten yra sanatorija.
Dar Vilniuje yra Antakalnyje, Supla vadinasi, antakalnio gale, beveik prie ziedo. Praeita rudeni lankem - visai nieko, tik vat didelio efekto kazkaip nepajutom - kaip kosejom, alogavom, taip ir toliau tesiam :-/
Pries kokius tris metus vaiksciojau i drusku gydykla Antakalnyje, Antakalnio gatveje, netoli troleibusu ziedo, priesais buvusia ketvirtos valdybos poliklinika. Bet dabar nebezinau, ar ta gydykla dar yra. Tai irgi mokejau po 10 litu uz karta. Labai patiko! Dar parodydavo koki filma, kol guli ir kvepuoji ta druska. O iseinant duodavo arbatos
O velnias! Ta pati parasiau, labai uzsidirbau ir neperskaiciau
O i tas proceduras reikia uzsiregistruoti? Ar siuntimo kokio reikia? Kaąip ten pakliuti? ???
Lašelis
2003 08 22, 00:52
| QUOTE | | O i tas proceduras reikia uzsiregistruoti? Ar siuntimo kokio reikia? Kaąip ten pakliuti? ??? |
Siuntimas nera butinas.Reikia tik is anksto pasiskambinti ir suderinti valandas, nes vaiku ir suaugusiu valandos atskirtos.
Rigedora
2003 08 29, 07:38
Teko ir man lankytis anksčiau prieš keletą metų su vyresnėliu. Jokio efekto nepajutom.. :-/ O man po procedūros būdavo labai negera ir užeidavo migrenos priepuolis, todėl pati ten sėdėjau tik por kartų, aš laukdavau už durų, o su vaiku sėdėdavo uošvis. beje, tiksliai nežinau, bet berods nėščioms netinka ir yra kai kurios kitos ligos, prie kurių haloterapija irgi netinka. dabar mums paskyrė mažesniajam sūnui, bet dar nėjom, nors mums visai šalia... šiek tiek bijau, kad vėl galvos skausmai užeis-sako taip pasitaiko labai retai, bet matyt kažkokia išimtinė esu... ??? :-[
O mes siandien eisim i "Pusyno kelia", kaip tik gydytoja rekomendavo ir man ir vaikui. Kiti sako kad tikrai geras efektas. Na reikes ten vietoje paklaust ar nescioms galima, bet nematau priezasciu del ko butu negalima, nes ten juk druska, ne kokia chemija.
Ka gi, galiu pasakyti savo nuomonę. Ne panacėja. Dėl malonumo nesiginčysiu,bet jis kainuoja 100 lt. O kas dėl efekto,tai galbūt kaip kam.Nesitikėkite stebuklingo efekto, nes labai skaudu kai tos viltys po savaitės žlunga. (čia mūsų patirtis). O jei lankote darželį į kurį mamos veda sergančius vaikus, tai jokie druskų kambariai neišgelbės.
me_jurgiux
2005 01 04, 18:00
Ejom ir mes su mazaja i tas druskas prie kokius tris metus. Ir visai be reikalo jus taip skeptiskai rasot, mono maziuke sirgdavo beveik be perstojo, o po tu seansu viskas pasibaige ir dabar net jei ir suserga viskas praeina zymiai lengvesne forma - nezinau, gal ir isaugo ta sirgimu amziu, bet mum tai labai keistai sutapo su apsilankymu drusku gydykloje Labai noretusi ir vel pakartot, bet kol reikalas nespiria, tai niekaip neiseina atrast laiko
Zinot, as pati tiks u hloterapija issigydziau 10 metu trukusi bronchita ir esu labai labai patenkinat, tik va dabar niekaip negaliu rasti informacijos, kada galiu is savo vaiku gydytojos tikrai reikalauti tokio reabilitacijos savo vaikams nes jauciu, kad baigtusi musu sinusitao, kosciojimai ir visos kitos varabos, nors mazeliui bus tik 2 metukai, bet tikiuosi kad ir jam tiktu, vis vienas sedejimas.... tik va reikia kad siustu gydytoja, nes tkitaip musu provincijos kainimis tai man kainuotu apie 350 Lt (cia Utenoj, man ir dviems vaikams) vis tik pinigai ne kitaip. gal kas zinot ta teisine informacija, nes kitaip is siandieniniu daktaru nieko negausi, jei pats nebusi pasirupines.. be to ir lydintis asmuo moka kaip geras, niekam neidomu... Na dar pridursiu, kad pirma poveiki, pajutau pati tik praejus kokiam geram menesiui po viso kurso, kai pastebejau, kad nebekoksciu, o prisimenu, jog katik grizusi is sanatorijos visai nurasiau si gydyma - atseit nepadeda.... per greitai
dilditele
2006 11 10, 17:29
Va ka tik dukra baige kursa druskose. Aisku as nesitikejau kazkokio stebuklo, bet manau jai tai i nauda. Pasirodo drusku gydykla yra ir silainiu poliklinikoje, ale ten reik siuntimo, kaina 6lt uz 15 min, nera vaiku grupes
Lelija33
2007 05 20, 17:45
QUOTE(dilditele @ 2006 11 10, 17:29) Va ka tik dukra baige kursa druskose. Aisku as nesitikejau kazkokio stebuklo, bet manau jai tai i nauda. Pasirodo drusku gydykla yra ir silainiu poliklinikoje, ale ten reik siuntimo, kaina 6lt uz 15 min, nera vaiku grupes Teiravausi Šilainių poliklinikoj dėl haloterapijos 2 metų dukrai. sakė, siuntimo nereikia, tik pasiskambint iš anksto: http://www.gydymas.lt/index.htm
Lelija33
2007 10 25, 14:21
Gal kas žinot, ar procedūros druskų gydykloje padėtų vaikui nuo užkimimo (gerklės neskauda, bet kankina ilgalaikis kimimas)?
raganiukshte
2008 06 15, 19:52
Sveikos. Seniai domiuosi 6iuo gydymu. Nes turiu amžinų problemų su viršutiniais kvėpavimo takais. O šiais metais tai vis nepraeina kosulys. Lyg apgydau ir vėl tas pats. Tad galvoju reikėtų apsilankyti druskų kambaryje. Gal dar žinot kur kaune užsiėma tokiu gydymu be šilainiu ir kokios kainos?
Pernai dukrai nupirkau kursa Druskininkuose. Nezinau, ar butent tai turejo itakos, bet rudeni-ziema ji maziau sirgo, be to lengviau,. Anksciau bet kokia sloga baigdavosi baisiu kosuliu, o dabar - ne visuomet  tad ir siais metais irgi pakartosime kursa, nes vel vaziuojame dviem savaitem
_Ligitukas_
2010 01 05, 11:43
QUOTE(dilditele @ 2006 11 10, 18:29) Va ka tik dukra baige kursa druskose. Aisku as nesitikejau kazkokio stebuklo, bet manau jai tai i nauda. Pasirodo drusku gydykla yra ir silainiu poliklinikoje, ale ten reik siuntimo, kaina 6lt uz 15 min, nera vaiku grupes Vai kaip dar pigu buvo tais gerais laikais, dabar visiškas deb..... 15 litų gultas nesvarbu ar tu vaikas ar suauges, ant gulto tik 2 žmonės, mano abu turi astmas mums parekomendavo gydytoja, o abiems vaikams 30 litų seansas, tai reiškia 300 lt košmaras bedarbiams tokie pinigai
dzeine01
2010 02 09, 12:50
mano vaikas irgi turi problemų su kvėpavimo takais,kai gyd pasakiau,kad vedžiau jį į ,,Druskų kambari,,tai sakė kad tai neveiksminga,bet aš tvirtai esu įsitikinusi,kad tokios procedūros yra labai veiksmingos ir kur kas geriau už visokius ,,fliuksotidus,, ,,monkastas,, ,,salbutamolius,, ir panašius nuodus.
mamulia
2010 03 19, 19:53
ar tiesa, kad Vilniuje druskų kambarys yra tik vaikų sanatorijoj Pušyno kelias? dar buvo kažkur antakalny, bet dabar man atrodo ten nėra... Ar esat kas buvę Pušyno kelio druskose?
Bugniukas
2010 04 14, 07:54
QUOTE(mamulia @ 2010 03 19, 19:53) ar tiesa, kad Vilniuje druskų kambarys yra tik vaikų sanatorijoj Pušyno kelias? dar buvo kažkur antakalny, bet dabar man atrodo ten nėra... Ar esat kas buvę Pušyno kelio druskose? Mums irgi daktare sake, kad siuo metu Vilniuje drusku kambarys yra tik sanatorijoje "Pusyno kelias"...
|
|