sveikutes cia toms kurios turi berniukus maniskiui septyni men tai turim tokia "bedute" tik nuimu sauskelnes tai jis tuoj pat susranda savo pimpaliuka ir ji gniauzo ar ir jusu mazieji taip darydavo?
Maniskis irgi taip daro
Kaip pamenu savo pirmagimi, tai jam ir taip buvo. Atrodydavo, kad kaip tik yra galimybe rankos ten. Bet va dabar jam trys metai ir nebera tos bedos. Atmenu, kad jei tik i tai demsi atkreipdavom, tai labiau ta vieta ji domino, ir tevai mano sakydavo oi oi negerai drausmink...bet va pamazu ir pats atprato, uzidejom triusikelius ir viskas gerai
Na dabar auga antras sunus, kol kas dar nepastebejau nieko. gal dar per mazas, juk mes tik 5,5men.
maniskis irgi taip daro tik sauskelnes nuo uzpakalio nuimi ir jau rankos ten ypac kai maudom.. matyt vaikas neturi kur ranku det tai taip ir daro .. tai kai nupirkom zaisliuka maudynems kazkaip nebegriebia uz savo peliuko
dekui uz patarima
Kai buvo vasara aš dažnai jį palikdavau be sauskelnių, ir pastebėjau, kad jau tapo gyvenimo stilium čiupinėtis. Vos tik būdavo be jų, tai tiek čiupinėja, trauko, kad net pastato. O dabar vėl dažnai su jomis, tai kartais, kai būna be jo tai pačiupinėja, bet poreikis jau mažesnis, o kai maudau tai užsiima žaislais
Viskas cia yra normalu
Tik jokiu budu negalima gedyti vaiko. Geriau nukreipti jo demesi.
Maniskis ddzindzaliuka su visais organais taip rauna
Maniskis taip pat savo kraniuka lupa. Sakau - nerauk, geras daiktas, dar prireiks gyvenime, bet neklauso jis savo mamos...
QUOTE(Tarena @ 2004 10 10, 17:05) Maniskis taip pat savo kraniuka lupa. Sakau - nerauk, geras daiktas, dar prireiks gyvenime, bet neklauso jis savo mamos... Ir aš pagalvojau, kad tik maniskis taip elgiasi, kai nuimu pampersa
Mano mažulis irgi labai smagiai tampo savo gėrybes
kai rankytes, kojytes, nosyte ir ausytes apchiupineja, tai faina - pazhinimas, kai pimpaliuka - tai jau beda
viskas normalu, tegu sau chiupinejasi - reikia gi zmogui susipazhinti su savo kunu... svarbeusia - nekreipt i tai demesio. atkreipsit - padarysit problema...
Vat maniskis irgi ciupynejasi
Paulius sėdėdamas ant puoduko įsižiūrėjo, kad ten kažkas kabo. Tad sėdint ant puodo plojam katutes, verdam košę, dainuojam "Du gaidelius" - rodo, kaip saulė virė: rankos užimtos
Čia turbūt dauguma berniukų taip daro, įskaitant ir mano vyresnėlį, kai buvo mažas. Svarbiausia neakcentuoti to dalyko, užimti vaiką žaislais, knygutėmis ir t.t. praeis savaime.
Na mano sūnus kaip ir visi berniukai čiupinėja savo varputę, bet aš kažkaip didelio dėmesio į tai nekreipiu, tegul pažysta save.
mano sūnus čiupinėti savo pasididžiavimą pradėjo,gal nuo 8mėnesių
Jei nebutu siais laikais tiek daug informacijos sia tema, as turbut taip pat labai buciau issigandus, kad mano mazylis pasiciupineja.
nezinau kas jam yra
oi tie vyrai
P.S. atsiprasau neistveriau
Nieko baisaus, juk vaikui reikia su savimi susipazinti
Turejau grupeje berniuka 4metu, tai per pietu miega jis sau pastoviai smaukidavo, o mamai tai buvo ne motais
na mano mazius ta pati daro ir nieko nepadarysi.
mano suneliui 10.5men.jis taip pat neseniai atrado "pimpaliuka",manau tai jiem nauja ir jie susipazista su savo kunu,as is kart nukreipiu jo demesi kitur,niekada nebaru.
maniškiui 11 su trupučiu, tai irgi visai nesetai atrado gerą daikčiuką
taip jau yra, kad turi jie išsityrinėti ir pažinti savo kūną
Mano pypliui irgi labai idomu kas ten tarp koju
Maniškis taip pat čiupina bet patraukiu rankite ir pasakau kad negalima kiek žinau tai visi mažiukai daro kas kaip moka tas taip aiškina
mes ir šian besimaudydami atradom savo varikliuką
maniškis prieš kokį mėnesį atrodą šitą naują tyrinėjimo, nagrinėjimo, čiupinėjimo zoną
Mano mažasis vyrukas irgi pagauna už savo varpelio (čia sesė taip pavadino jo daikčiuką
Mūsiškis irgi kažkada bandė prigauti tą savo gėrį
Bet juokiaus, kai viena mama pasakojo, kaip jos vaikis norėjo ir paragauti, kas ten yra, bet niekaip neprisilenkė QUOTE(diamaja @ 2006 06 02, 16:34) Mūsiškis irgi kažkada bandė prigauti tą savo gėrį Bet juokiaus, kai viena mama pasakojo, kaip jos vaikis norėjo ir paragauti, kas ten yra, bet niekaip neprisilenkė Nu cia geras Jo, maniskis irgi kai tik be sauskelniu, taip ir bando nugriebt!
taip taip taip - čia jau niekjo nepadarysi, yra vadinasi reikia, o kam reikia? tai va ir aiškinasi.
manau kad nereikia kreipti dėmesio, tiesiog nukreipti vyruko mintis žaislu ar kitokia veikla. maniškis irgi kai nusigriebia, tai atrodo kad su viskuom išraus
Maniskis tai pries men atrado, kad kazkas ten kabo. na ir dabar kiekviena kart kai tik be pamperso, tai ir griebia uz savo mikio.Viskas butu netaip jau ir blogai, tegu susipazina, bet blogiausia
Manajam nors dar tik 5 menesiai,bet kai lieka be pamperso,iskart griebia uz peliuko.Gal dar nelabai supranta ka daro
QUOTE(donatada @ 2006 07 08, 20:00) Maniskis tai pries men atrado, kad kazkas ten kabo. na ir dabar kiekviena kart kai tik be pamperso, tai ir griebia uz savo mikio.Viskas butu netaip jau ir blogai, tegu susipazina, bet blogiausia Gal as ir ne visai i tema, bet mano dukryte irgi ciumpa uz savo lytiniu organu Ir blogiausia, kad ta pati daro ir kai prikakoja Net nesuprantu kodel - maniau gal jai niezti, bet ne QUOTE(Tarena @ 2004 10 10, 18:04) Maniskis taip pat savo kraniuka lupa. Sakau - nerauk, geras daiktas, dar prireiks gyvenime, bet neklauso jis savo mamos... Na as irgi sudominu zaislais, bet siaip tai neskiriu per didelio demesio, nes juk tik susipazinimas
Musu virutis rado si daikciuka kaskur pries menesi nieko cia baisus kad paciupineja bent as taip manau tik po kiek laiko atkreipiu demesi kad tai netapyu yprociu
Na as nusiraminau paskaicius, kad ir kitu vaikuciai tampo peliuka. MAniskis taip pat neatsilieka nuo bendraamziu tik be pampersu ir ciupt uz pypes ir dar taip gudriai i akis ziuri, kad neklausk
Musu sunus taip pat,kai tik pampersa nuimu tuoi ciupt uz gaidziuko.Atrodo lyg kaskart tikrintu ar viskas savo vietoi:):)Tik blogiausia kad ir pakakojas ciumpa,tuomet skubam ranku plaut...Na bet nieko nepadarysi-vaikas domisi savo kunu
QUOTE(Mažė_:) @ 2006 05 26, 15:22) nezinau kas jam yra tiesa sakant tai yra labai normalu.... mums tik atrodo nepriimtina nes kazkas nusprende kad zmogaus kunas yra gedingas... cha cha cha.... nesirupink mamyte, sveika kliacka augini
Manau taip jie pažindinasi su savo kūnu. Mūsų vaikutis atrado savo pimpaliuką kai pasodinome jį ant puoduko(7mėn). Pradžioj kaskart tik pasodinus čiupindavo, dabar jau rečiau, bet pasitaiko.
Na musiskis ir pries kelias dienas atrado savo pimpaliuka
Ir ciupinesis, kol supras lyciu skirtumus.Tai normalu.
Nors pati neauginu berniuku, bet teko nemazai priziureti pusbroli, broli ir sunena. Visi trys baisiai domejosi savo pimpaliukais. Kai pusbrolis zaide su savo "draugu", tai man irgi buvo labai smagu (man tuomet buvo 6 m.), kai brolis augo, supratau, kad jis zais, kol bus idomu, o kai sunenas pradejo dometis tuo, ka turi, nekreipiau demesio visai. Manau, tai normalu (kalbu apie kudiki). Jei kokiu 5 metu berniukas pradetu dometis, galbut ir susimastyciau....
mano Rokui 11 mėn.su viršum,tai jis ir neseniai savo pimpaliuką atrado
oi, ir musu tas pats jauciu laukia uz poros meneseliu
nu, ka, tikekimes, kad nenutrauks
Viskas normaliai, maniskis taipat taip daro
Mano vyriškis ne tik kad progai pasitaikius apsičiupinėja, bet dar ir sauskelnes nusiimti išmoko
|