Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bamba, kurioj buvo įvertas auskaras
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2
kristukass
Prieš pastodama turėjau bamboj auskarą.Pastojau.Kai sparčiai paaugo pilvukas teko jį išsivert, o dabar ten liko ruda dėmė.Nežinau ką daryt.Kaip ją panaikint?O gal jau nieko neina padaryt.Labai jau negražiai atrodo. schmoll.gif verysad.gif Ti va kreipiuosi į jus mamukai...Gal atsiras tokių kaip aš su tokia pat problema, o gal ir su patarimu kaip tą dėmę panaikinti? blush2.gif
Wildberry
Sveika 4u.gif Man ir ta pa ti problema-issiverus auskara,skylute uzgijo ir dabar toks rudas plemas,lyg ir negro juosta jau isbalo ,o tas plemas ne.Pati nezinau ka daryti g.gif Nes atrodo tai tikrai negraziai verysad.gif Ir man patarimas butu naudingas blush2.gif
kristukass
QUOTE(jovitah @ 2006 10 30, 03:01)
Sveika 4u.gif Man ir ta pa ti problema-issiverus auskara,skylute uzgijo ir dabar toks rudas plemas,lyg ir negro juosta jau isbalo ,o tas plemas ne.Pati nezinau ka daryti g.gif Nes atrodo tai tikrai negraziai verysad.gif Ir man patarimas butu naudingas blush2.gif
*

Nu laukim gal atsiras kas nors kasmum padės. blush2.gif
Roza_Liuksemburg
Man irgi tas pats verysad.gif Bet pastebėjau, kad ta dėmelė pamažu šviesėja (kartu su rudu vertikaliu dryžiu ant pilvo) ir mažeja. Tai turiu vilties, kad su laiku išnyks. Be to, vėl įvėrus auskarą, jos beveik nesimato, nes auskaras ją uždengia.
Nivea
Auskarą išsivėriau gal kokiam 5 mėn. Į nėštumo pabaigą tikrai negražiai atrodė išsitempusi oda. Bet po gimdymo visi patamsėjimai išnyko. Dabar vėl nešioju auskarą ir ten nieko nesiskiria nuo to, kai buvo prieš nėštumą.
neparašiau čia jokių patarimų, bet gal paguodžiau, kad paskui neatrodys baisiai ta skylė mirksiukas.gif
LaVil
As irgi auskariuka issiemiau, bet gimdymo namuose teko matyti nestuke su auskaru, tai trupuri juokingai atrode.
Laukiu nesulaukiu kol demele dings, o siaip, manau reiktu kita auskara isiverti ir uzmaskuoti brunette.gif
gretha
Aš irgi turbūt nepaguosiu...
Aš per visą nėštumą auskaro nebuvau išsivėrusi. Tik kai atvažiavau į priimamąjį gimdyt, išsiėmiau lotuliukas.gif
Viena pagyvenus moteriškaitė žiauriu žvilgsniu mane pervėrė, bet man dzin doh.gif
Antrą dieną po gimdymo aš vėl auskarą įsivėriau.
kristukass
QUOTE(gretha @ 2006 10 31, 13:07)
Aš per visą nėštumą auskaro nebuvau išsivėrusi. Tik kai atvažiavau į priimamąjį gimdyt, išsiėmiau  lotuliukas.gif
Viena pagyvenus moteriškaitė žiauriu žvilgsniu mane pervėrė, bet man dzin  doh.gif
*

Na tikrai dabar jau turiu vilties kad laikui bėgant ta ruda dėmė išnyks. bigsmile.gif Ačių visom kad man suteikėte vilties. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingushka @ 2006 10 30, 16:24)
Auskarą išsivėriau gal kokiam 5 mėn. Į nėštumo pabaigą tikrai negražiai atrodė išsitempusi oda. Bet po gimdymo visi patamsėjimai išnyko. Dabar vėl nešioju auskarą ir ten nieko nesiskiria nuo to, kai buvo prieš nėštumą.
neparašiau čia jokių patarimų, bet gal paguodžiau, kad paskui neatrodys baisiai ta skylė  mirksiukas.gif
*

O per kiek laiko ji išnyko? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(LaVil @ 2006 10 30, 20:45)
As irgi auskariuka issiemiau, bet gimdymo namuose teko matyti nestuke su auskaru, tai trupuri juokingai atrode.
Laukiu nesulaukiu kol demele dings, o siaip, manau reiktu kita auskara isiverti ir uzmaskuoti  brunette.gif
*

O man kažkaip neatrodo kadkitas auskaras užmaskuos. schmoll.gif Ir beje kaip jį įvert kad užmaskuotų? tongue.gif biggrin.gif
LaVil
QUOTE(kristukass @ 2006 10 31, 13:14)
O man kažkaip neatrodo kadkitas auskaras užmaskuos.  schmoll.gif      Ir beje kaip jį įvert kad užmaskuotų? tongue.gif  biggrin.gif
*

Juk buna visokiu formu auskariuku: ir kabanciu, ir virsuj su kokiu ornamentu, ir pan. Matai as auskariuka pakankamai ilgai nesiojau, tai skylute dar neuzgijus ir i ja galiu kita isiverti smile.gif
kristukass
QUOTE(LaVil @ 2006 10 31, 13:31)
Juk buna visokiu formu auskariuku: ir kabanciu, ir virsuj su kokiu ornamentu, ir pan. Matai as auskariuka pakankamai ilgai nesiojau, tai skylute dar neuzgijus ir i ja galiu kita isiverti  smile.gif
*

Tai pas mane ir neužgiję bet kad ir įsiveriu tą auskarą visvien matosi ta šlykšti dėmė doh.gif
Nerytė
apie kokia deme jus snekate? kur ji yra? aplink skyle? g.gif

pati dar esu nestuke.gif , negro juosta turiu, o aplink skyle tai pas mane nieko nera, jokiu patamsejimu g.gif , gal dar atsiras, nes dabar esu 29 sav. unsure.gif
Melisiukas
QUOTE(Nerytė @ 2006 10 31, 20:25)
apie kokia deme jus snekate? kur ji yra? aplink skyle? g.gif

pati dar esu  nestuke.gif , negro juosta turiu, o aplink skyle tai pas mane nieko nera, jokiu patamsejimu  g.gif , gal dar atsiras, nes dabar esu 29 sav.  unsure.gif
*

Čia kalbama apie skylutę po AUSKARO bamboje lotuliukas.gif
kristukass
Niu va kaip atrodo verysad.gif Tik dabar jau dar ryškesnė ir didesnė
bash.gif user posted image
Giedrute29
[quote=gretha,2006 10 31, 13:07]
Aš per visą nėštumą auskaro nebuvau išsivėrusi. Tik kai atvažiavau į priimamąjį gimdyt, išsiėmiau lotuliukas.gif
Viena pagyvenus moteriškaitė žiauriu žvilgsniu mane pervėrė, bet man dzin doh.gif
[nright]*[/r Sveikute. As taip pat per visa nestuma nebuvau issiverusi auskaro.Kai nuvaziavau gimdyti tai tik ant gimdymo stalo,prie gydytoju ji issiveriau. biggrin.gif Mane tai tokia priplaukus akusere zvilgsniais varste ,bet as del to visiskai nesijaudinau.Tegul ziuri.Pati neturi auskariuko tai ir ziuri biggrin.gif As iskart po gimdymo ji vel isiveriau.Ir nera pas mane jokiu demiu. rolleyes.gif
bucka
na, mergaites, susirupinau ir as! atsiplesiau ir as savo pilvuka apziureti blush2.gif ogi yra!!!! cray.gif kazkaip anksciau ne demesio neatkreipiau, o gal tai del to, kad tik praeita savaitele issiveriau - labai jau mano auskariukas ant sono gulejo lotuliukas.gif bet manau, kad tai avaime turetu praeiti. o kaip ta ryski juosta pilvuka dalijanti pusiau dingsta?!? tai ir cia...
Roza_Liuksemburg
QUOTE(aurutele:) @ 2006 11 01, 17:55)
na, mergaites, susirupinau ir as! atsiplesiau ir as savo pilvuka apziureti  blush2.gif ogi yra!!!!  cray.gif kazkaip anksciau ne demesio neatkreipiau, o gal tai del to, kad tik praeita savaitele issiveriau - labai jau mano auskariukas ant sono gulejo  lotuliukas.gif bet manau, kad tai avaime turetu praeiti. o kaip ta ryski juosta pilvuka dalijanti pusiau dingsta?!? tai ir cia...
*

Praeis ir ta juosta (apie tai netgi yra kažkur atskira tema). Man 2 menuo po gimdymo, iš karto buvo labai ryški, o dabar beveik išnyko.
Braškutė
turejau ir as auskariuka, pranesiojau iki 20sav.o po to dare opendikso operacija, tai teko viska issiimti doh.gif ,o po operacijos, kai buvau visa istepta tuo jodu, ryte jau nebegalejau auskariuko isiverti unsure.gif skylute buvo uzsitraukusi, suprantu apie kokias rudas demes kalbate, tikrai negrazei atrodo blink.gif , rudos demes tikrai dings, bet randelis nuo auskariuko taip ir liks verysad.gif vel auskaro vertis nebenoriu, todel svarstau ka daryti, kaip ta randeli panaikinti, priejau isvados, kad reikes ant tos vieteles, pasidaryti tatuiruote, kitos iseities nematau blush2.gif mirksiukas.gif
kristukass
QUOTE(_braskute @ 2006 11 02, 10:45)
turejau ir as auskariuka, pranesiojau iki 20sav.o po to dare opendikso operacija, tai teko viska issiimti doh.gif ,o po operacijos, kai buvau visa istepta tuo jodu, ryte jau nebegalejau auskariuko isiverti unsure.gif skylute buvo uzsitraukusi, suprantu apie kokias rudas demes kalbate, tikrai negrazei atrodo blink.gif , rudos demes tikrai dings, bet randelis nuo auskariuko taip ir liks verysad.gif vel auskaro vertis nebenoriu, todel svarstau ka daryti, kaip ta randeli panaikinti, priejau isvados, kad reikes ant tos vieteles, pasidaryti tatuiruote, kitos iseities nematau blush2.gif  mirksiukas.gif
*

O tu tikra kad užgijo ta skylutė.Aš tai pabandyčiau įvert auskariuką. ax.gif O gal vis dėl to neužgijus. g.gif Nebent neseniai buvai įsivėrus.
Braškutė
QUOTE(kristukass @ 2006 11 02, 12:07)
O tu tikra kad užgijo ta skylutė.Aš tai pabandyčiau įvert auskariuką. ax.gif O gal vis dėl to neužgijus. g.gif Nebent neseniai buvai įsivėrus.
*

aga, uzsitraukusi buvo, o per prievarta nenorejau grusti, kai pilvukas augo tempesi skylute ir ji man siek tiek slapiavo, gal uztai taip g.gif
Pasikeitusi
Pas mane ir ta pati problema doh.gif ruda deme kaip reikalas, bet dar as nestuke.gif gal kai pagimdysiu susitrauks....
pas amne irgi turbut jau uzaugo kazkiek ta skylute, nes visad tai papuliuodavo trupuciuka tai paslapiuodavo, tai speju pats viduriukas uzaugo doh.gif nors po gimdymo bandysiu vertis, gal tilps bigsmile.gif
kristukass
QUOTE(Pasimetusi @ 2006 11 03, 13:57)
Pas mane ir ta pati problema doh.gif ruda deme kaip reikalas, bet dar as nestuke.gif  gal kai pagimdysiu susitrauks....
pas amne irgi turbut jau uzaugo kazkiek ta skylute, nes visad tai papuliuodavo trupuciuka tai paslapiuodavo, tai speju pats viduriukas uzaugo doh.gif nors po gimdymo bandysiu vertis, gal tilps bigsmile.gif
*

O tu pabandyk su tuo auskariuku dabar praverti.Gal neužgijo.Aš tai vis kartkartėmis praverdavau. 4u.gif
Sypsne
nezinau kaip jums bet man labiau rupejo pilvuka sumazint o ne auskara vertis.. biggrin.gif ta ruda deme ir dabar dar matosi,praejo jau 3men ta juosta isnyko o deme vos vos.. schmoll.gif auskaro nesiveriu,pilrma reik ankstesnes formas atgaut..ir be to pastebejau kad ir pati bambos skylute nebe tokia,kokia buvo anksciau schmoll.gif
kristukass
QUOTE(Sypsne @ 2006 11 03, 20:56)
nezinau kaip jums bet man labiau rupejo pilvuka sumazint o ne auskara vertis.. biggrin.gif ta ruda deme ir dabar dar matosi,praejo jau 3men ta juosta isnyko o deme vos vos.. schmoll.gif auskaro nesiveriu,pilrma reik ankstesnes formas atgaut..ir be to pastebejau kad ir pati bambos skylute nebe tokia,kokia buvo anksciau schmoll.gif
*

Noriu tau paprieštarauti. 4u.gif Nieks nesakė kad mes jau norim vertis auskarus. schmoll.gif Tik rūpi ar išnyks ta dėmė ar ne.Juk ji tai tikrai nepuošia pilvo. lotuliukas.gif O kad reikia pirma atgaut gražią kūno formą tai visoms yra suprantama. ax.gif mirksiukas.gif
ereeka
AS TAI NEISIVERDINEJAU AUSKARO IKI 8MEN.,PASKUI DAKTARE LIEPE ISISVERTI,BET SKILUTE NEUZGIJO.O TOKIOS DEMES TAI NETURIU,VISKAS TAIP PAT KAIP PRIES NESTUMA,NU TIK PILVUKAS YRA,BEC CIA NE DIDELE PROBLEMA smile.gif
TU GAL PAS KOKI DERMATOLOGA NUEIK,NES DEME TAI TIKRAI NELB GRAZIAI ATRODO(TIK NEISIZEISK),GAL CIA KAS NEGERAI,ISKUR JI ATSIRADO?O TAI CIA PO GIMDYMO AR NESTUMO METU JAU ATSIRADUS BUVO?IR DRAUGE SU AUSKARU BUVO KAI LAUKESI,BET BAMBA SVARI LIKO,PIRMA KART MATAU g.gif
O GAL CIA PRIKLAUSO KIEK LAIKO PRASIDURUS,AS TAI JAU 7METAI SU AUSKARIUKU...
Nivea
QUOTE(kristukass @ 2006 10 31, 13:14)
O per kiek laiko ji išnyko? bigsmile.gif
*

QUOTE(ereeka @ 2006 11 03, 23:09)
TU GAL PAS KOKI DERMATOLOGA NUEIK,NES DEME TAI TIKRAI NELB GRAZIAI ATRODO(TIK NEISIZEISK),GAL CIA KAS NEGERAI
*

Tik jau neprisigalvokit tokių dalykų lotuliukas.gif PAs mane ta skylė lygiai taip pat atrodė. Tik kaip kažkur rašė, man pirmaiu rūpėjo susigrąžint buvusias formas, tai aš tą skylutę ir pamiršus buvau irnesakyk.gif tai maždaug 3 mėn po gimdymo numečiau visus priaugtus kg ir įsivėriau auskariuką - tai jau buvo tą skylė susitvarkius. Ir nieko maskuot nereikia.
Tikrai, mergaitės, nesukit sau galvos anksčiau laiko, čia gi todėl, kad oda įsitempus. Grįš oda į savo vietą, išnyks negro juosta ir susitvarkys ta skylutė console.gif
kristukass
QUOTE(ereeka @ 2006 11 03, 23:09)
AS TAI NEISIVERDINEJAU AUSKARO IKI 8MEN.,PASKUI DAKTARE LIEPE ISISVERTI,BET SKILUTE NEUZGIJO.O TOKIOS DEMES TAI NETURIU,VISKAS TAIP PAT KAIP PRIES NESTUMA,NU TIK PILVUKAS YRA,BEC CIA NE DIDELE PROBLEMA smile.gif
TU GAL PAS KOKI DERMATOLOGA NUEIK,NES DEME TAI TIKRAI NELB GRAZIAI ATRODO(TIK NEISIZEISK),GAL CIA KAS NEGERAI,ISKUR JI ATSIRADO?O TAI CIA PO GIMDYMO AR NESTUMO METU JAU ATSIRADUS BUVO?IR DRAUGE SU AUSKARU BUVO KAI LAUKESI,BET BAMBA SVARI LIKO,PIRMA KART MATAU g.gif
*

Ji atsirado kai dar laukiausi.Kai pilvukas pradėjo pūstis tai ir ji pamažu pradėjo ryškėt. doh.gif Aš tai dar tik 3 metai kaip turiu tą auskarą. ax.gif O dėl to dermatologo tai visai neatėjo į galvą.Gal jis turės kokį paaiškinimą. unsure.gif Ačių tau už mintį.O dėl to kad negražiai atrodo tai tikrai neįsižeidžiau. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingushka @ 2006 11 04, 12:43)
Tik jau neprisigalvokit tokių dalykų lotuliukas.gif PAs mane ta skylė lygiai taip pat atrodė. Tik kaip kažkur rašė, man pirmaiu rūpėjo susigrąžint buvusias formas, tai aš tą skylutę ir pamiršus buvau  irnesakyk.gif tai maždaug 3 mėn po gimdymo numečiau visus priaugtus kg ir įsivėriau auskariuką - tai jau buvo tą skylė susitvarkius. Ir nieko maskuot nereikia.
Tikrai, mergaitės,  nesukit sau galvos anksčiau laiko, čia gi todėl, kad oda įsitempus. Grįš oda į savo vietą, išnyks negro juosta ir susitvarkys ta skylutė  console.gif
*

Kad tavo žodžiai tiesiai dievuliui į ausį. lotuliukas.gif
Braškutė
GAL CIA KAS NEGERAI,ISKUR JI ATSIRADO?O TAI CIA PO GIMDYMO AR NESTUMO METU JAU ATSIRADUS BUVO?IR DRAUGE SU AUSKARU BUVO KAI LAUKESI,BET BAMBA SVARI LIKO,PIRMA KART MATAU g.gif
*

[/quote]
gal tik pirma karta matai, bet siaip nieko cia keisto nera, tikrai ta deme buvo ne pas viena blush2.gif ax.gif beje, tas rudumas man liko ir po opendikso operacijos aplink ta randuka doh.gif bet ir tas jau baigia isnykti thumbup.gif
katytia
g.gif jetau mamytes nepykit bet is muses drambli gaminat blink.gif ir pas jokius dermatologus nereik eiti.nebent pacios norit.
as ir turiu deme ta.todel kad issiveriau auskara ir uzgijo o pilvas issiputes ir todel deme.nu zopdziu ji pranyks o kam neoranyks kita auskariuka issiverkit. baisus cia dalykas nesuprantu .... 4u.gif jei tik del tokios demeles baisu darosi tai pamatytumet mano pilveli kuris visas isvagota s striju ir dar demele nuo auskaro tai sakytumet kad jus graziausiai pasauly atrodot biggrin.gif 4u.gif
kristukass
QUOTE(katytia @ 2006 11 06, 10:18)
g.gif jetau mamytes nepykit bet is muses drambli gaminat  blink.gif  ir pas jokius dermatologus nereik eiti.nebent pacios norit.
as ir turiu deme ta.todel kad issiveriau auskara ir uzgijo  o pilvas issiputes ir  todel deme.nu zopdziu ji pranyks o kam neoranyks kita auskariuka issiverkit. baisus cia dalykas nesuprantu .... 4u.gif  jei tik del tokios demeles  baisu darosi tai pamatytumet mano pilveli kuris visas isvagota s striju ir dar demele nuo auskaro tai sakytumet kad jus graziausiai pasauly atrodot biggrin.gif  4u.gif
*

Na mano pilvuką puošia tik ta dėmukė.O va strijom tai užpakaliukas, papuliai ir šlaunys padabytos. blush2.gif
Braškutė
QUOTE(katytia @ 2006 11 06, 10:18)
g.gif jetau mamytes nepykit bet is muses drambli gaminat  blink.gif  ir pas jokius dermatologus nereik eiti.nebent pacios norit.
as ir turiu deme ta.todel kad issiveriau auskara ir uzgijo  o pilvas issiputes ir  todel deme.nu zopdziu ji pranyks o kam neoranyks kita auskariuka issiverkit. baisus cia dalykas nesuprantu .... 4u.gif  jei tik del tokios demeles  baisu darosi tai pamatytumet mano pilveli kuris visas isvagota s striju ir dar demele nuo auskaro tai sakytumet kad jus graziausiai pasauly atrodot biggrin.gif  4u.gif
*

koks gali buti pilvas issiputes jei sveriu 55kg g.gif susitraukes jau tas pilvas o deme likus, o be to striju tikrai neturiu ir neturejau, kaip kam problema kaip kam ne ax.gif mirksiukas.gif vienoms vienos problemos kitoms kitos blush2.gif 4u.gif
Freke
ka as manau ta tema:
auskara issiveriau dar sausi kai nezinojau kad pastojau. todel skyle uzaugo ir liko sviesus randelis. kaip kosmetologe galiu pabandyti teigti kad cia gali buti panasiai kaip strijos, plona oda toje vietoje todel ir paryskejo, nes man irgi yra demeles. va ant slaunu strijos jau traukiasi nes svoris mazeja, tai gali buti kad kai pilvas gris i senas proporcijas (bus plokscias) isnyks ir tas tamsumas.
juk kristukasss netaip jau seniai pagimdei palauk truputi turi praeiti
kristukass
QUOTE(Lauryte82 @ 2006 11 06, 18:23)
ka as manau ta tema:
auskara issiveriau dar sausi kai nezinojau kad pastojau. todel skyle uzaugo ir liko sviesus randelis. kaip kosmetologe galiu pabandyti teigti kad cia gali buti panasiai kaip strijos, plona oda toje vietoje todel ir paryskejo, nes man irgi yra demeles. va ant slaunu strijos jau traukiasi nes svoris mazeja, tai gali buti kad kai pilvas gris i senas proporcijas (bus plokscias) isnyks ir tas tamsumas.
juk kristukasss netaip jau seniai pagimdei palauk truputi turi praeiti
*

Va dabar jau žinosiu į ką kreiptis, kai iškils koks klausimėlis susijęs su grožiu. 4u.gif mirksiukas.gif
Freke
QUOTE(kristukass @ 2006 11 07, 13:29)
Va dabar jau žinosiu į ką kreiptis, kai iškils koks klausimėlis susijęs su grožiu. 4u.gif  mirksiukas.gif
*

butinai lauksiu drinks_cheers.gif
Kotre
manau, viskas bus gerai su tamstos bamba, svarbiausia nesijaudinti mirksiukas.gif
as nestuke.gif issiveriau,o pagimdziusi vel isiveriau (na neiskart aisku tongue.gif ), ir skylute pasirodo net nepradingo niekur. taigi dabar, praejus 2m. po gimdymo, tiek bamba, tiek skylute tokie patys, kaip ir pries nestuke.gif
kristukass
QUOTE(SuperDuper @ 2006 11 07, 22:16)
manau, viskas bus gerai su tamstos bamba, svarbiausia nesijaudinti mirksiukas.gif
as  nestuke.gif issiveriau,o pagimdziusi vel isiveriau (na neiskart aisku tongue.gif ), ir skylute pasirodo net nepradingo niekur. taigi dabar, praejus 2m. po gimdymo, tiek bamba, tiek skylute tokie patys, kaip ir pries  nestuke.gif
*

Ačiū tau labai kad pasidalini savo patirtimi. 4u.gif
Vilmoshka
Mačiau, kokia bamba liko pas moterį po gimdymo... Fu. Dabar negali net maudymo atskiro apsirengt. Net nežinau, ką ir patart tokiu atveju, nes pati neturiu tokios problemos. unsure.gif
viktorija@
aš auskarą tik tada išsivėriau kai jau bamba išlindo ir auskaras pradėjo kliūti, na kažkur šeštą mėnesį.bet po gimdymo vėl įsivėriau ir nėra jokių dėmių. rolleyes.gif
migluzele
O vat as manau, kad tai buvo pats kvailiausias mano zingsnis, kad as apskritai ta auskara isiveriau. Nelabai kazkaip man gijo jis, vis papuliuodavo, kol po 3 menesiu suzinojau, jog pastojau. Issiemiau is karto, visgi infekcijos saltinis, jei puliuoja... Ir patikekit randas dabar toks baisus... Rudumai isnyko, bet ten kur buvo skylute, tai ir liko idubimas. Plius strijos aplink randa... Bandziau ir po gimdymo isiverti, 'ale paslepti', nu bet jau puliavo puliavo... Visiskai netiko man tas metalas. Issiemiau.
Taip gailiuosi, jei ne tas randas virs bambos, tai ant pilvo nei zymes nebutu, jog apskritai kazkada nescia buvau. unsure.gif
Šalta
o aš visa neštuma nešiojau auskara, nes bamba neišsivertė, o auskaras man ir netrukdė. sakiau kai važiuosiu gimdyt tai išsiversiu, bet... kai jau reike važiuot tai niekaip aš jo neišsisegiau ( neatsukau to bumbuliuko) blink.gif nu ir pagimdžiau su auskaru, bet niekas man nieko nesake... na o dabar jis atrodo kaip ir anksciau - graziai ax.gif
Ingulik
QUOTE(gretha @ 2006 10 31, 12:07)
Aš per visą nėštumą auskaro nebuvau išsivėrusi. Tik kai atvažiavau į priimamąjį gimdyt, išsiėmiau  lotuliukas.gif
Viena pagyvenus moteriškaitė žiauriu žvilgsniu mane pervėrė, bet man dzin  doh.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As issiemiau jau gimdymo palatoj, kai mano daktaras ta dalyka pastebejo lotuliukas.gif
Ir is karto po gimdymo vel idejo vyras.

As pati turiu 2 skilutes. Pirma isivere negraziai, tai teko isimti. Ir nieko, uzgijo normaliai be jokiu demiu g.gif Gal palaukite trupuciuka, praeis kaip ir juostos po nestumo, tik gal leciau g.gif
bucka
as ir prie nestuma nesiojau auskariuka bamboj, ir nestumo metu, o isveriau tik likus kokiam menesiui iki gimdymo. is pradziu buvo parudave, taciau va jau praejo 5 men po gimdymo ir jokios zymes! thumbup.gif gal verciau pasitark su dermatologu. turetu savaime praeiti.
carvalho
Aš visą nėštumą atvaikščiojau su auskaru, ir pagimdžiau su juo blush2.gif o dėmelė buvo atsiradus pačioj nėštumo pabaigoj, ir pranyko per porą mėnesių nieko nedarant, tiesa, buvo visai nedidele, tik aplink skylutę smile.gif
juodaplauke_ilgakase
Mamytės, mao draugė turėjo tokią problemą smile.gif Ta dėmė išnyko pas ją po kokių 5 mėn., tai tikiuosi ir jums išnyks 4u.gif O dar galite nueiti pas dermatologą rba kosmetologą, gal patars kremukų kokių mirksiukas.gif
Vi vi
Vakar sužinojau,kad yra specialūs bambos auskariukai nestuke.gif .Silikoniniai kažkokie berods 12mm ilgio.tai va mergaitės pasidomėkit salonuose ir nereikės po gimdymo galvos sukt kaip man.man užsitraukė skylutė,o antrą kartą verti daug skausmingiau,taip mane apšvietė kosmetologė mirksiukas.gif tai va kol kas nesiryžtu vertis ax.gif
Pasikeitusi
QUOTE(airiuks13 @ 2007 06 03, 21:34)
antrą kartą verti daug skausmingiau,taip mane apšvietė kosmetologė  mirksiukas.gif tai va kol kas nesiryžtu vertis ax.gif
*

net neveikia vaistai kuriuos suleidzia? g.gif as ir zadu vertis antra karta, nes po nestumo, nebeisiveria auskaras...
Karinga
QUOTE(airiuks13 @ 2007 06 03, 22:34)
Vakar sužinojau,kad yra specialūs bambos auskariukai  nestuke.gif .Silikoniniai kažkokie berods 12mm ilgio.tai va mergaitės pasidomėkit salonuose ir nereikės po gimdymo galvos sukt kaip man.man užsitraukė skylutė,o antrą kartą verti daug skausmingiau,taip mane apšvietė kosmetologė  mirksiukas.gif tai va kol kas nesiryžtu vertis ax.gif
*

Turejau as ta specialu auskara, bet vis tiek sesta nestumo menesi teko ji issiimti, nes pradejo kliuti, ir bamba issiverte. Tai nemanau kad tas auskaras labai jau reikalingas. g.gif Ir as turiu ta demele, jis visai neseniai atsirado. As galvojau kad tai strija blink.gif g.gif g.gif
daivazek
Auskariuka issiveraiu kazkur sesta menesi, kai jau pilvukas padidejo ir oda traukti po truputi pradejo, kazkaip nepatogu buvo ir sisiemiau, o va po gimdymo tai jokiu problemu ar rudu demiu neliko, isiveriau atgal ir tiek, tik kad va beliko pati pilvuka po gimdymo i savo vieta grazinti, bet cia jau kita tema biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nerytė
QUOTE(viktorija@ @ 2007 01 18, 20:15)
aš auskarą tik tada išsivėriau kai jau bamba išlindo ir auskaras pradėjo kliūti, na kažkur šeštą mėnesį.bet po gimdymo vėl įsivėriau ir nėra jokių dėmių.  rolleyes.gif
*

as irgi issiveriau, kai pilvas dideti pradejo, o po gimdymo issiveriau ir viskas thumbup.gif
jurka
Ir pas mane ta pati problemėlė. Man dar nebuvo visiškai sugijusi ta skylutė kai teko išsiverti auskariuką. Nors jau buvau įsivėrus gal metus kažkur, nelabai gijo. dabar irgi atrodo nelabai kaip ta visa ruda dėmė, bet dar kol kas ir negro juosta nedingus, taigi lauksiu. Galvojau antra kart vertis auskariuką, nes skylutė užaugo, bet jeigu sakot kad antrą kart skausmingiau tai kažin... Teks dar pagalvot ar vertis g.gif o dar galvoju ateity ir antrą lelių turėt, tai ką, negi ir trečią kart versiuos biggrin.gif ? Gal apsieisiu ir be auskariuko bamboj...
mergaite117
Aš išsivėriau,nes kliudė auskaras.Dabar skylutė užaugo,rudas taškas neišnyko.Apie antrą kartą durtis kol kas negalvoju,dabar galvos skausmas,kad pilvas toks gražus kaip buvo...........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.