kristukass
2006 10 29, 21:45
Prieš pastodama turėjau bamboj auskarą.Pastojau.Kai sparčiai paaugo pilvukas teko jį išsivert, o dabar ten liko ruda dėmė.Nežinau ką daryt.Kaip ją panaikint?O gal jau nieko neina padaryt.Labai jau negražiai atrodo.  Ti va kreipiuosi į jus mamukai...Gal atsiras tokių kaip aš su tokia pat problema, o gal ir su patarimu kaip tą dėmę panaikinti?
Wildberry
2006 10 30, 02:01
Sveika  Man ir ta pa ti problema-issiverus auskara,skylute uzgijo ir dabar toks rudas plemas,lyg ir negro juosta jau isbalo ,o tas plemas ne.Pati nezinau ka daryti  Nes atrodo tai tikrai negraziai  Ir man patarimas butu naudingas
kristukass
2006 10 30, 10:38
QUOTE(jovitah @ 2006 10 30, 03:01) Sveika  Man ir ta pa ti problema-issiverus auskara,skylute uzgijo ir dabar toks rudas plemas,lyg ir negro juosta jau isbalo ,o tas plemas ne.Pati nezinau ka daryti  Nes atrodo tai tikrai negraziai  Ir man patarimas butu naudingas  Nu laukim gal atsiras kas nors kasmum padės.
Roza_Liuksemburg
2006 10 30, 11:20
Man irgi tas pats  Bet pastebėjau, kad ta dėmelė pamažu šviesėja (kartu su rudu vertikaliu dryžiu ant pilvo) ir mažeja. Tai turiu vilties, kad su laiku išnyks. Be to, vėl įvėrus auskarą, jos beveik nesimato, nes auskaras ją uždengia.
Auskarą išsivėriau gal kokiam 5 mėn. Į nėštumo pabaigą tikrai negražiai atrodė išsitempusi oda. Bet po gimdymo visi patamsėjimai išnyko. Dabar vėl nešioju auskarą ir ten nieko nesiskiria nuo to, kai buvo prieš nėštumą. neparašiau čia jokių patarimų, bet gal paguodžiau, kad paskui neatrodys baisiai ta skylė
As irgi auskariuka issiemiau, bet gimdymo namuose teko matyti nestuke su auskaru, tai trupuri juokingai atrode. Laukiu nesulaukiu kol demele dings, o siaip, manau reiktu kita auskara isiverti ir uzmaskuoti
Aš irgi turbūt nepaguosiu... Aš per visą nėštumą auskaro nebuvau išsivėrusi. Tik kai atvažiavau į priimamąjį gimdyt, išsiėmiau Viena pagyvenus moteriškaitė žiauriu žvilgsniu mane pervėrė, bet man dzin Antrą dieną po gimdymo aš vėl auskarą įsivėriau.
kristukass
2006 10 31, 12:14
QUOTE(gretha @ 2006 10 31, 13:07) Aš irgi turbūt nepaguosiu... Aš per visą nėštumą auskaro nebuvau išsivėrusi. Tik kai atvažiavau į priimamąjį gimdyt, išsiėmiau Viena pagyvenus moteriškaitė žiauriu žvilgsniu mane pervėrė, bet man dzin Antrą dieną po gimdymo aš vėl auskarą įsivėriau. Na tikrai dabar jau turiu vilties kad laikui bėgant ta ruda dėmė išnyks.  Ačių visom kad man suteikėte vilties. Papildyta:QUOTE(Ingushka @ 2006 10 30, 16:24) Auskarą išsivėriau gal kokiam 5 mėn. Į nėštumo pabaigą tikrai negražiai atrodė išsitempusi oda. Bet po gimdymo visi patamsėjimai išnyko. Dabar vėl nešioju auskarą ir ten nieko nesiskiria nuo to, kai buvo prieš nėštumą. neparašiau čia jokių patarimų, bet gal paguodžiau, kad paskui neatrodys baisiai ta skylė  O per kiek laiko ji išnyko? Papildyta:QUOTE(LaVil @ 2006 10 30, 20:45) As irgi auskariuka issiemiau, bet gimdymo namuose teko matyti nestuke su auskaru, tai trupuri juokingai atrode. Laukiu nesulaukiu kol demele dings, o siaip, manau reiktu kita auskara isiverti ir uzmaskuoti  O man kažkaip neatrodo kadkitas auskaras užmaskuos.  Ir beje kaip jį įvert kad užmaskuotų?
QUOTE(kristukass @ 2006 10 31, 13:14) O man kažkaip neatrodo kadkitas auskaras užmaskuos.  Ir beje kaip jį įvert kad užmaskuotų?  Juk buna visokiu formu auskariuku: ir kabanciu, ir virsuj su kokiu ornamentu, ir pan. Matai as auskariuka pakankamai ilgai nesiojau, tai skylute dar neuzgijus ir i ja galiu kita isiverti
kristukass
2006 10 31, 15:15
QUOTE(LaVil @ 2006 10 31, 13:31) Juk buna visokiu formu auskariuku: ir kabanciu, ir virsuj su kokiu ornamentu, ir pan. Matai as auskariuka pakankamai ilgai nesiojau, tai skylute dar neuzgijus ir i ja galiu kita isiverti  Tai pas mane ir neužgiję bet kad ir įsiveriu tą auskarą visvien matosi ta šlykšti dėmė
apie kokia deme jus snekate? kur ji yra? aplink skyle? pati dar esu  , negro juosta turiu, o aplink skyle tai pas mane nieko nera, jokiu patamsejimu  , gal dar atsiras, nes dabar esu 29 sav.
Melisiukas
2006 10 31, 21:06
QUOTE(Nerytė @ 2006 10 31, 20:25) apie kokia deme jus snekate? kur ji yra? aplink skyle? pati dar esu  , negro juosta turiu, o aplink skyle tai pas mane nieko nera, jokiu patamsejimu  , gal dar atsiras, nes dabar esu 29 sav.  Čia kalbama apie skylutę po AUSKARO bamboje
kristukass
2006 11 01, 11:28
Niu va kaip atrodo  Tik dabar jau dar ryškesnė ir didesnė
Giedrute29
2006 11 01, 16:43
[quote=gretha,2006 10 31, 13:07] Aš irgi turbūt nepaguosiu... Aš per visą nėštumą auskaro nebuvau išsivėrusi. Tik kai atvažiavau į priimamąjį gimdyt, išsiėmiau Viena pagyvenus moteriškaitė žiauriu žvilgsniu mane pervėrė, bet man dzin Antrą dieną po gimdymo aš vėl auskarą įsivėriau. [nright]  [/r Sveikute. As taip pat per visa nestuma nebuvau issiverusi auskaro.Kai nuvaziavau gimdyti tai tik ant gimdymo stalo,prie gydytoju ji issiveriau.  Mane tai tokia priplaukus akusere zvilgsniais varste ,bet as del to visiskai nesijaudinau.Tegul ziuri.Pati neturi auskariuko tai ir ziuri  As iskart po gimdymo ji vel isiveriau.Ir nera pas mane jokiu demiu.
na, mergaites, susirupinau ir as! atsiplesiau ir as savo pilvuka apziureti  ogi yra!!!!  kazkaip anksciau ne demesio neatkreipiau, o gal tai del to, kad tik praeita savaitele issiveriau - labai jau mano auskariukas ant sono gulejo  bet manau, kad tai avaime turetu praeiti. o kaip ta ryski juosta pilvuka dalijanti pusiau dingsta?!? tai ir cia...
Roza_Liuksemburg
2006 11 02, 09:05
QUOTE(aurutele:) @ 2006 11 01, 17:55) na, mergaites, susirupinau ir as! atsiplesiau ir as savo pilvuka apziureti  ogi yra!!!!  kazkaip anksciau ne demesio neatkreipiau, o gal tai del to, kad tik praeita savaitele issiveriau - labai jau mano auskariukas ant sono gulejo  bet manau, kad tai avaime turetu praeiti. o kaip ta ryski juosta pilvuka dalijanti pusiau dingsta?!? tai ir cia... Praeis ir ta juosta (apie tai netgi yra kažkur atskira tema). Man 2 menuo po gimdymo, iš karto buvo labai ryški, o dabar beveik išnyko.
Braškutė
2006 11 02, 09:45
turejau ir as auskariuka, pranesiojau iki 20sav.o po to dare opendikso operacija, tai teko viska issiimti  ,o po operacijos, kai buvau visa istepta tuo jodu, ryte jau nebegalejau auskariuko isiverti  skylute buvo uzsitraukusi, suprantu apie kokias rudas demes kalbate, tikrai negrazei atrodo  , rudos demes tikrai dings, bet randelis nuo auskariuko taip ir liks  vel auskaro vertis nebenoriu, todel svarstau ka daryti, kaip ta randeli panaikinti, priejau isvados, kad reikes ant tos vieteles, pasidaryti tatuiruote, kitos iseities nematau
kristukass
2006 11 02, 11:07
QUOTE(_braskute @ 2006 11 02, 10:45) turejau ir as auskariuka, pranesiojau iki 20sav.o po to dare opendikso operacija, tai teko viska issiimti  ,o po operacijos, kai buvau visa istepta tuo jodu, ryte jau nebegalejau auskariuko isiverti  skylute buvo uzsitraukusi, suprantu apie kokias rudas demes kalbate, tikrai negrazei atrodo  , rudos demes tikrai dings, bet randelis nuo auskariuko taip ir liks  vel auskaro vertis nebenoriu, todel svarstau ka daryti, kaip ta randeli panaikinti, priejau isvados, kad reikes ant tos vieteles, pasidaryti tatuiruote, kitos iseities nematau  O tu tikra kad užgijo ta skylutė.Aš tai pabandyčiau įvert auskariuką.  O gal vis dėl to neužgijus.  Nebent neseniai buvai įsivėrus.
Braškutė
2006 11 02, 11:49
QUOTE(kristukass @ 2006 11 02, 12:07) O tu tikra kad užgijo ta skylutė.Aš tai pabandyčiau įvert auskariuką.  O gal vis dėl to neužgijus.  Nebent neseniai buvai įsivėrus. aga, uzsitraukusi buvo, o per prievarta nenorejau grusti, kai pilvukas augo tempesi skylute ir ji man siek tiek slapiavo, gal uztai taip
Pasikeitusi
2006 11 03, 12:57
Pas mane ir ta pati problema  ruda deme kaip reikalas, bet dar as  gal kai pagimdysiu susitrauks.... pas amne irgi turbut jau uzaugo kazkiek ta skylute, nes visad tai papuliuodavo trupuciuka tai paslapiuodavo, tai speju pats viduriukas uzaugo  nors po gimdymo bandysiu vertis, gal tilps
kristukass
2006 11 03, 14:13
QUOTE(Pasimetusi @ 2006 11 03, 13:57) Pas mane ir ta pati problema  ruda deme kaip reikalas, bet dar as  gal kai pagimdysiu susitrauks.... pas amne irgi turbut jau uzaugo kazkiek ta skylute, nes visad tai papuliuodavo trupuciuka tai paslapiuodavo, tai speju pats viduriukas uzaugo  nors po gimdymo bandysiu vertis, gal tilps  O tu pabandyk su tuo auskariuku dabar praverti.Gal neužgijo.Aš tai vis kartkartėmis praverdavau.
nezinau kaip jums bet man labiau rupejo pilvuka sumazint o ne auskara vertis..  ta ruda deme ir dabar dar matosi,praejo jau 3men ta juosta isnyko o deme vos vos..  auskaro nesiveriu,pilrma reik ankstesnes formas atgaut..ir be to pastebejau kad ir pati bambos skylute nebe tokia,kokia buvo anksciau
kristukass
2006 11 03, 20:33
QUOTE(Sypsne @ 2006 11 03, 20:56) nezinau kaip jums bet man labiau rupejo pilvuka sumazint o ne auskara vertis..  ta ruda deme ir dabar dar matosi,praejo jau 3men ta juosta isnyko o deme vos vos..  auskaro nesiveriu,pilrma reik ankstesnes formas atgaut..ir be to pastebejau kad ir pati bambos skylute nebe tokia,kokia buvo anksciau  Noriu tau paprieštarauti.  Nieks nesakė kad mes jau norim vertis auskarus.  Tik rūpi ar išnyks ta dėmė ar ne.Juk ji tai tikrai nepuošia pilvo.  O kad reikia pirma atgaut gražią kūno formą tai visoms yra suprantama.
AS TAI NEISIVERDINEJAU AUSKARO IKI 8MEN.,PASKUI DAKTARE LIEPE ISISVERTI,BET SKILUTE NEUZGIJO.O TOKIOS DEMES TAI NETURIU,VISKAS TAIP PAT KAIP PRIES NESTUMA,NU TIK PILVUKAS YRA,BEC CIA NE DIDELE PROBLEMA TU GAL PAS KOKI DERMATOLOGA NUEIK,NES DEME TAI TIKRAI NELB GRAZIAI ATRODO(TIK NEISIZEISK),GAL CIA KAS NEGERAI,ISKUR JI ATSIRADO?O TAI CIA PO GIMDYMO AR NESTUMO METU JAU ATSIRADUS BUVO?IR DRAUGE SU AUSKARU BUVO KAI LAUKESI,BET BAMBA SVARI LIKO,PIRMA KART MATAU O GAL CIA PRIKLAUSO KIEK LAIKO PRASIDURUS,AS TAI JAU 7METAI SU AUSKARIUKU...
QUOTE(kristukass @ 2006 10 31, 13:14) O per kiek laiko ji išnyko?  QUOTE(ereeka @ 2006 11 03, 23:09) TU GAL PAS KOKI DERMATOLOGA NUEIK,NES DEME TAI TIKRAI NELB GRAZIAI ATRODO(TIK NEISIZEISK),GAL CIA KAS NEGERAI Tik jau neprisigalvokit tokių dalykų  PAs mane ta skylė lygiai taip pat atrodė. Tik kaip kažkur rašė, man pirmaiu rūpėjo susigrąžint buvusias formas, tai aš tą skylutę ir pamiršus buvau  tai maždaug 3 mėn po gimdymo numečiau visus priaugtus kg ir įsivėriau auskariuką - tai jau buvo tą skylė susitvarkius. Ir nieko maskuot nereikia. Tikrai, mergaitės, nesukit sau galvos anksčiau laiko, čia gi todėl, kad oda įsitempus. Grįš oda į savo vietą, išnyks negro juosta ir susitvarkys ta skylutė
kristukass
2006 11 04, 15:47
QUOTE(ereeka @ 2006 11 03, 23:09) AS TAI NEISIVERDINEJAU AUSKARO IKI 8MEN.,PASKUI DAKTARE LIEPE ISISVERTI,BET SKILUTE NEUZGIJO.O TOKIOS DEMES TAI NETURIU,VISKAS TAIP PAT KAIP PRIES NESTUMA,NU TIK PILVUKAS YRA,BEC CIA NE DIDELE PROBLEMA TU GAL PAS KOKI DERMATOLOGA NUEIK,NES DEME TAI TIKRAI NELB GRAZIAI ATRODO(TIK NEISIZEISK),GAL CIA KAS NEGERAI,ISKUR JI ATSIRADO?O TAI CIA PO GIMDYMO AR NESTUMO METU JAU ATSIRADUS BUVO?IR DRAUGE SU AUSKARU BUVO KAI LAUKESI,BET BAMBA SVARI LIKO,PIRMA KART MATAU O GAL CIA PRIKLAUSO KIEK LAIKO PRASIDURUS,AS TAI JAU 7METAI SU AUSKARIUKU... Ji atsirado kai dar laukiausi.Kai pilvukas pradėjo pūstis tai ir ji pamažu pradėjo ryškėt.  Aš tai dar tik 3 metai kaip turiu tą auskarą.  O dėl to dermatologo tai visai neatėjo į galvą.Gal jis turės kokį paaiškinimą.  Ačių tau už mintį.O dėl to kad negražiai atrodo tai tikrai neįsižeidžiau. Papildyta:QUOTE(Ingushka @ 2006 11 04, 12:43) Tik jau neprisigalvokit tokių dalykų  PAs mane ta skylė lygiai taip pat atrodė. Tik kaip kažkur rašė, man pirmaiu rūpėjo susigrąžint buvusias formas, tai aš tą skylutę ir pamiršus buvau  tai maždaug 3 mėn po gimdymo numečiau visus priaugtus kg ir įsivėriau auskariuką - tai jau buvo tą skylė susitvarkius. Ir nieko maskuot nereikia. Tikrai, mergaitės, nesukit sau galvos anksčiau laiko, čia gi todėl, kad oda įsitempus. Grįš oda į savo vietą, išnyks negro juosta ir susitvarkys ta skylutė  Kad tavo žodžiai tiesiai dievuliui į ausį.
Braškutė
2006 11 05, 09:16
GAL CIA KAS NEGERAI,ISKUR JI ATSIRADO?O TAI CIA PO GIMDYMO AR NESTUMO METU JAU ATSIRADUS BUVO?IR DRAUGE SU AUSKARU BUVO KAI LAUKESI,BET BAMBA SVARI LIKO,PIRMA KART MATAU O GAL CIA PRIKLAUSO KIEK LAIKO PRASIDURUS,AS TAI JAU 7METAI SU AUSKARIUKU... [/quote] gal tik pirma karta matai, bet siaip nieko cia keisto nera, tikrai ta deme buvo ne pas viena  beje, tas rudumas man liko ir po opendikso operacijos aplink ta randuka  bet ir tas jau baigia isnykti
katytia
2006 11 06, 09:18
 jetau mamytes nepykit bet is muses drambli gaminat  ir pas jokius dermatologus nereik eiti.nebent pacios norit. as ir turiu deme ta.todel kad issiveriau auskara ir uzgijo o pilvas issiputes ir todel deme.nu zopdziu ji pranyks o kam neoranyks kita auskariuka issiverkit. baisus cia dalykas nesuprantu ....  jei tik del tokios demeles baisu darosi tai pamatytumet mano pilveli kuris visas isvagota s striju ir dar demele nuo auskaro tai sakytumet kad jus graziausiai pasauly atrodot
kristukass
2006 11 06, 12:25
QUOTE(katytia @ 2006 11 06, 10:18)  jetau mamytes nepykit bet is muses drambli gaminat  ir pas jokius dermatologus nereik eiti.nebent pacios norit. as ir turiu deme ta.todel kad issiveriau auskara ir uzgijo o pilvas issiputes ir todel deme.nu zopdziu ji pranyks o kam neoranyks kita auskariuka issiverkit. baisus cia dalykas nesuprantu ....  jei tik del tokios demeles baisu darosi tai pamatytumet mano pilveli kuris visas isvagota s striju ir dar demele nuo auskaro tai sakytumet kad jus graziausiai pasauly atrodot  Na mano pilvuką puošia tik ta dėmukė.O va strijom tai užpakaliukas, papuliai ir šlaunys padabytos.
Braškutė
2006 11 06, 15:34
QUOTE(katytia @ 2006 11 06, 10:18)  jetau mamytes nepykit bet is muses drambli gaminat  ir pas jokius dermatologus nereik eiti.nebent pacios norit. as ir turiu deme ta.todel kad issiveriau auskara ir uzgijo o pilvas issiputes ir todel deme.nu zopdziu ji pranyks o kam neoranyks kita auskariuka issiverkit. baisus cia dalykas nesuprantu ....  jei tik del tokios demeles baisu darosi tai pamatytumet mano pilveli kuris visas isvagota s striju ir dar demele nuo auskaro tai sakytumet kad jus graziausiai pasauly atrodot  koks gali buti pilvas issiputes jei sveriu 55kg  susitraukes jau tas pilvas o deme likus, o be to striju tikrai neturiu ir neturejau, kaip kam problema kaip kam ne  vienoms vienos problemos kitoms kitos
ka as manau ta tema: auskara issiveriau dar sausi kai nezinojau kad pastojau. todel skyle uzaugo ir liko sviesus randelis. kaip kosmetologe galiu pabandyti teigti kad cia gali buti panasiai kaip strijos, plona oda toje vietoje todel ir paryskejo, nes man irgi yra demeles. va ant slaunu strijos jau traukiasi nes svoris mazeja, tai gali buti kad kai pilvas gris i senas proporcijas (bus plokscias) isnyks ir tas tamsumas. juk kristukasss netaip jau seniai pagimdei palauk truputi turi praeiti
kristukass
2006 11 07, 12:29
QUOTE(Lauryte82 @ 2006 11 06, 18:23) ka as manau ta tema: auskara issiveriau dar sausi kai nezinojau kad pastojau. todel skyle uzaugo ir liko sviesus randelis. kaip kosmetologe galiu pabandyti teigti kad cia gali buti panasiai kaip strijos, plona oda toje vietoje todel ir paryskejo, nes man irgi yra demeles. va ant slaunu strijos jau traukiasi nes svoris mazeja, tai gali buti kad kai pilvas gris i senas proporcijas (bus plokscias) isnyks ir tas tamsumas. juk kristukasss netaip jau seniai pagimdei palauk truputi turi praeiti Va dabar jau žinosiu į ką kreiptis, kai iškils koks klausimėlis susijęs su grožiu.
QUOTE(kristukass @ 2006 11 07, 13:29) Va dabar jau žinosiu į ką kreiptis, kai iškils koks klausimėlis susijęs su grožiu.  butinai lauksiu
manau, viskas bus gerai su tamstos bamba, svarbiausia nesijaudinti as  issiveriau,o pagimdziusi vel isiveriau (na neiskart aisku  ), ir skylute pasirodo net nepradingo niekur. taigi dabar, praejus 2m. po gimdymo, tiek bamba, tiek skylute tokie patys, kaip ir pries
kristukass
2006 11 07, 22:18
QUOTE(SuperDuper @ 2006 11 07, 22:16) manau, viskas bus gerai su tamstos bamba, svarbiausia nesijaudinti as  issiveriau,o pagimdziusi vel isiveriau (na neiskart aisku  ), ir skylute pasirodo net nepradingo niekur. taigi dabar, praejus 2m. po gimdymo, tiek bamba, tiek skylute tokie patys, kaip ir pries  Ačiū tau labai kad pasidalini savo patirtimi.
Vilmoshka
2006 12 19, 10:58
Mačiau, kokia bamba liko pas moterį po gimdymo... Fu. Dabar negali net maudymo atskiro apsirengt. Net nežinau, ką ir patart tokiu atveju, nes pati neturiu tokios problemos.
viktorija@
2007 01 18, 19:15
aš auskarą tik tada išsivėriau kai jau bamba išlindo ir auskaras pradėjo kliūti, na kažkur šeštą mėnesį.bet po gimdymo vėl įsivėriau ir nėra jokių dėmių.
migluzele
2007 03 17, 18:05
O vat as manau, kad tai buvo pats kvailiausias mano zingsnis, kad as apskritai ta auskara isiveriau. Nelabai kazkaip man gijo jis, vis papuliuodavo, kol po 3 menesiu suzinojau, jog pastojau. Issiemiau is karto, visgi infekcijos saltinis, jei puliuoja... Ir patikekit randas dabar toks baisus... Rudumai isnyko, bet ten kur buvo skylute, tai ir liko idubimas. Plius strijos aplink randa... Bandziau ir po gimdymo isiverti, 'ale paslepti', nu bet jau puliavo puliavo... Visiskai netiko man tas metalas. Issiemiau. Taip gailiuosi, jei ne tas randas virs bambos, tai ant pilvo nei zymes nebutu, jog apskritai kazkada nescia buvau.
o aš visa neštuma nešiojau auskara, nes bamba neišsivertė, o auskaras man ir netrukdė. sakiau kai važiuosiu gimdyt tai išsiversiu, bet... kai jau reike važiuot tai niekaip aš jo neišsisegiau ( neatsukau to bumbuliuko)  nu ir pagimdžiau su auskaru, bet niekas man nieko nesake... na o dabar jis atrodo kaip ir anksciau - graziai
Ingulik
2007 03 17, 22:45
QUOTE(gretha @ 2006 10 31, 12:07) Aš irgi turbūt nepaguosiu... Aš per visą nėštumą auskaro nebuvau išsivėrusi. Tik kai atvažiavau į priimamąjį gimdyt, išsiėmiau Viena pagyvenus moteriškaitė žiauriu žvilgsniu mane pervėrė, bet man dzin Antrą dieną po gimdymo aš vėl auskarą įsivėriau. As issiemiau jau gimdymo palatoj, kai mano daktaras ta dalyka pastebejo Ir is karto po gimdymo vel idejo vyras. As pati turiu 2 skilutes. Pirma isivere negraziai, tai teko isimti. Ir nieko, uzgijo normaliai be jokiu demiu  Gal palaukite trupuciuka, praeis kaip ir juostos po nestumo, tik gal leciau
as ir prie nestuma nesiojau auskariuka bamboj, ir nestumo metu, o isveriau tik likus kokiam menesiui iki gimdymo. is pradziu buvo parudave, taciau va jau praejo 5 men po gimdymo ir jokios zymes!  gal verciau pasitark su dermatologu. turetu savaime praeiti.
carvalho
2007 05 10, 15:42
Aš visą nėštumą atvaikščiojau su auskaru, ir pagimdžiau su juo  o dėmelė buvo atsiradus pačioj nėštumo pabaigoj, ir pranyko per porą mėnesių nieko nedarant, tiesa, buvo visai nedidele, tik aplink skylutę
juodaplauke_ilgakase
2007 05 12, 13:56
Mamytės, mao draugė turėjo tokią problemą  Ta dėmė išnyko pas ją po kokių 5 mėn., tai tikiuosi ir jums išnyks  O dar galite nueiti pas dermatologą rba kosmetologą, gal patars kremukų kokių
Vakar sužinojau,kad yra specialūs bambos auskariukai  .Silikoniniai kažkokie berods 12mm ilgio.tai va mergaitės pasidomėkit salonuose ir nereikės po gimdymo galvos sukt kaip man.man užsitraukė skylutė,o antrą kartą verti daug skausmingiau,taip mane apšvietė kosmetologė  tai va kol kas nesiryžtu vertis
Pasikeitusi
2007 06 03, 22:19
QUOTE(airiuks13 @ 2007 06 03, 21:34) antrą kartą verti daug skausmingiau,taip mane apšvietė kosmetologė  tai va kol kas nesiryžtu vertis  net neveikia vaistai kuriuos suleidzia?  as ir zadu vertis antra karta, nes po nestumo, nebeisiveria auskaras...
Karinga
2007 06 21, 17:49
QUOTE(airiuks13 @ 2007 06 03, 22:34) Vakar sužinojau,kad yra specialūs bambos auskariukai  .Silikoniniai kažkokie berods 12mm ilgio.tai va mergaitės pasidomėkit salonuose ir nereikės po gimdymo galvos sukt kaip man.man užsitraukė skylutė,o antrą kartą verti daug skausmingiau,taip mane apšvietė kosmetologė  tai va kol kas nesiryžtu vertis  Turejau as ta specialu auskara, bet vis tiek sesta nestumo menesi teko ji issiimti, nes pradejo kliuti, ir bamba issiverte. Tai nemanau kad tas auskaras labai jau reikalingas.  Ir as turiu ta demele, jis visai neseniai atsirado. As galvojau kad tai strija
daivazek
2007 06 22, 09:15
QUOTE(viktorija@ @ 2007 01 18, 20:15) aš auskarą tik tada išsivėriau kai jau bamba išlindo ir auskaras pradėjo kliūti, na kažkur šeštą mėnesį.bet po gimdymo vėl įsivėriau ir nėra jokių dėmių.  as irgi issiveriau, kai pilvas dideti pradejo, o po gimdymo issiveriau ir viskas
Ir pas mane ta pati problemėlė. Man dar nebuvo visiškai sugijusi ta skylutė kai teko išsiverti auskariuką. Nors jau buvau įsivėrus gal metus kažkur, nelabai gijo. dabar irgi atrodo nelabai kaip ta visa ruda dėmė, bet dar kol kas ir negro juosta nedingus, taigi lauksiu. Galvojau antra kart vertis auskariuką, nes skylutė užaugo, bet jeigu sakot kad antrą kart skausmingiau tai kažin... Teks dar pagalvot ar vertis  o dar galvoju ateity ir antrą lelių turėt, tai ką, negi ir trečią kart versiuos  ? Gal apsieisiu ir be auskariuko bamboj...
mergaite117
2007 11 07, 23:59
Aš išsivėriau,nes kliudė auskaras.Dabar skylutė užaugo,rudas taškas neišnyko.Apie antrą kartą durtis kol kas negalvoju,dabar galvos skausmas,kad pilvas toks gražus kaip buvo...........
|
|