Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Del maitinimo
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų gydytojai > Vaikų ir kūdikių mityba
Atlante
Laba diena,
norejau paprasyti konsultacijos.
1.Pas mane vien krutis dvigubai didesne uz kita, bet maziukei uztenka is mazosios kai ji viska isvalgo ir nebereikia duoti kitos. Gal man nusitraukti pieneli is didesnes? Arba duoti du kartus is eiles is didesnes kruties?
2. Ar gali vaika veikti tonizuojanciai mano geriamos arbatos: melisos, kmynu, juoda? Stengiuosi juoda ir kmynu gerti su pienu .
3. Del pienelio kaupimo. Kai maitinu is kitos kruties labai bega pienelis, pabandysiu su krutu gaubtais ji rinkti. tik vat klausimas: kiek pribega ispilsiu ji i buteliuka, ir ar galima taip dapildineti i ta pati buteliuka pieneli surinkta? ir kai po keliu kartu jo bus daugiau tik tada deti saldyti? ir kaip taisyklingai ji atsildyti? skaiciau, kad ne vandenyje siltame o kambario temperaturoje, ar tiesa?
4. Kokius patartumet vartoti produktus, kad nestigtme pienelio ?

Is anksto dekoju uz konsultacija 4u.gif 4u.gif
Pediatrė Virginija
Mamos pieno kiekis nepriklauso nuo krūties dydžio- joje paprasčiausia daugiau riebalinio audinio. Todėl maitinkite pakaitomis tai iš vienos, tai iš kitos krūties.
Dienos bėgyje mamos pieną dapylinėti galima, tik reikia laikyti šaldytuve, o vakare įdėti į šaldiklį.
Kad nepristigtumėte mamos pieno, svarbiausia yra žindyti kūdikį, gerai kaloringai maitintis ir gerti pakankamai skysčių (apie 2,5 litro)Juoda arbata, kaip ir kava gali tonizuot. O nuo didesnio kmynų kiekio gali kūdikiui pūsti pilvą.
Apie žindyvės mitybą paskaitykite www.hipp.lt- rubrika maitinimas.
Atšildomas mamos pienas tik kambario temperatūroje, o po to šildomas šilto vandens vonelėje.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.