mokyklose pasisokti nebeimanoma, taij belieka ramstyti laiptiniu dutris, ar sleptis kokiose vaiku darzeliuose....
Kai kuriose mokyklose vyksta diskotekos. Prie mano namų esančiame klube vyksta diskotekos moksleiviams, kurios prasideda 18 val. Kartais matau jaunas paneles ir vaikinus būreliais traukiančius į tas diskotekas, deja, nelabai tvirtai ant kojų stovinčius. Maniškis dar nevaikšto į diskotekas. Man atrodo, kad geriau jokios diskotekos, negu tokia, kur vartojamas alkoholis.
Išsikrauti geriausia sportuojant, jeigu kalbėti apie fizinį išsikrovimą.
O ar vien tik diskotekose galima issikrauti?
QUOTE(Amica @ 2006 10 30, 22:42) O ar vien tik diskotekose galima issikrauti? siaip maniske lanko ir choreografija, ir jazza, ir muz.m-la...Bet as kalbu apie laisvalaiki, kai norisi pasiausti, pabuti su draugais.... Gal berniukai veliau bresta, ir 13m jie dar laksto po kiema, po krepsinio aikstele.... Man patiktu, kad mokykloje butu diskotekos, nereiktu i klubus eiti, visada zinociau, kur jos ieskot.... QUOTE(daina_smalinskiene @ 2006 11 01, 23:35) siaip maniske lanko ir choreografija, ir jazza, ir muz.m-la...Bet as kalbu apie laisvalaiki, kai norisi pasiausti, pabuti su draugais.... Gal berniukai veliau bresta, ir 13m jie dar laksto po kiema, po krepsinio aikstele.... Man patiktu, kad mokykloje butu diskotekos, nereiktu i klubus eiti, visada zinociau, kur jos ieskot.... Tada pas mergina energija liejasi per krastus, jei sitiek visko lankydama dar neissikrauna
Na cia pirmiausiai priklauso nuo amziaus. As pavyzdziui pati jau 9 metus lankau plaukimo treniruotes tai is baseino pareinu kaip isgresta... Ir apie pramogas pagalvoju tik savaitgaliais... Jeigu vaiku pasitikite tai galima isleisti ji i mieste esancias diskotekas....Nes mokyklose kartais del direktoriaus ju nebuna...
itin geras išsidūkimas-darbas.savitgaliais vakarais i kaima seneliams malkų prinešti-čia kalbu apie miestiečius ,nes ir taip kaime gyvenant prie darbo lenkt reikia jaunimą-pažvejoti ,jei nėra kokio kaimo ,dviračiaiais,riedučiaias parke aikštelėse pasportuoti.net krepšinis gera priemonė išsidukimui ir visos energijos išliejimui.kas galit,i baseinus leiskite vaikus,tai daug energijos reikalaujantis sportas-po treniruočių tikrai dings kaprizai ,bloga nuotaika ar noras šlaistytis iki vidurnakčio po gatves.aš dabar daržą auginu-laukiu ,kol sodai užderės ,daržai užaugs,tada jau po biški chebra varys uogauti,taip ir užsidirbs ir išsikraus.turės savo pareigas
jo, labai daug kas priklauso nuo valdzios mokykloje....Gaila, kad musiske sugeba tik drausti,neleisti, saugoti mokyklos turta, suremontuotas patalpas, o vaiku bendravimui, pramogai, renginiams- nera salygu....Mano laikais pasisokimai, teminiai vakarai vykdavo daznai, gal kas antra savaitgali.....Db laikai pasikeite- nebenori niekas imtis atsakomybes, priziureti dalyvaujancius... Gaila....
na, būreliai, sprotas, pareigos -- yra reikalinga, bet ir laisvalaikio, kurį būtų galima praleist su draugais ir skirt malonumams tai kiekvienam norisi. suauge žmonės tai juk irgi mėgsta ir į klubus nueit, ir pabaliavot kur nors užmiesčiuose.
mano laikais mokyklose būdavo žiburėliai -- kiekviena klasė atsikirai susiruošdavo. Būdavo ir diskotekos. Vėliau tokios pramogos užsilenkė -- irgi dėl "tvarkos", "saugumo", saugant mokyklos turtą, ir dėl nenoro kažkam už tai atsakyt. prisimenu aš tas mokyklines diskotekas -- būdavo, įsinešdavo kas nors ir alaus bonką, ir parūkyt, ir susilupdavo kas nors. Na, bet močiučių laikais kaime per šokius irgi juk visko būdavo. Nemanau, kad nuo to galima šimtu procentų ką nors apsaugot.
Manau,kad tai turetu priklausyti nuo metu..Jei vaikui iki kokiu 14 tai nuvezti i cirka,atrakcionu parka,nuvesti i kina.Jei virs 14 tai duoti kaip ir pusiau "laisvas" rankas ,kad pats viska patirtu..
Maniskis tai visai tingi sportuoti. Tik kompas,kompas... Tai tevas i treniruote nuveza ir parveza. Ir tai dar isigudrina kaip neit. tai galva, tai ranka sopa
Pradėjau tema apie įdomų reiškini Lietuvos mokyklose
tai šokių vakaronės tema rasite : http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=138887 Ten bus ir nuoroda į filmuką , kur nufilmuota tokia vakaronė Na ir pačiam ten teko būti , tai tikrai tą vieta kur galima išsikrauti jaunimėliui Na ir ne tik išsikaruti Ten begalo smagu, nupasakot nebeimanoma, pamatykit ! dar geriau patys apsilankykit
reikia atrast kas vaikui idomu,mes irgi isbandem kelias sporto rusis ir baseina ir sokius,kol atradom krepsini
mano dukra tai nelabai prie sporto, bet pati pabandė kelias sporto šakas tai labiausiai patiko lauko tenisas ir tinklinis.
Jei kas mokyklose ir vyksta,tai ten susirenka visiski vaikai arba tie,kurie neturi kur kitur eiti. Vyresniems galima sakyt geda ten eiti ir "linksmintis" saleje su ijungtom sviesom, "Diuses" limonadu, penktokais(emis) pasoneje ir tarpduryje budinciais mokyotjais,prasanciais papusti. Geriau pasirenkama laisvas plotas,kur muzika nutyla ne 21.30 vakaro,o gana velyva ryta.
kaune, bent jau kiek zinau vyksta diskotekos miesto lygiu, exite ir oazeje, paaugliams iki 18 metu ir iki 21 val.
šiaip diskotekų buvimas priklauso ir nuo mokinių savivaldos.. Jei yra organizuota savivalda ir jei mokiniai nori, tai ir susitaria su administracija ir suorganizuoja
QUOTE(Lithium @ 2007 12 17, 21:54) šiaip diskotekų buvimas priklauso ir nuo mokinių savivaldos.. Jei yra organizuota savivalda ir jei mokiniai nori, tai ir susitaria su administracija ir suorganizuoja Žinok tą patį norėjau parašyti. Tikrai viskas priklauso nuo mokinių noro. Jei norės vakarėlio, tikrai labai lengvai jį susiorganizuos
Man 12, o mes jau butelį vos ne iš prancūziškų žaidžiam, tai ką jau apie 14- metį kalbėt.
|