Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Arsua32
Metuku svereme 13 kg, o ugis buvo 82 smile.gif

1 tema

2 tema

3 tema
mantuke
paskutinius 5 men mano sunelis po 600 g priauga, nors valgo tikrai nemazai, ir 0,5 - 1 cm
rasyte
O mes priauginejam nuo 300 iki 400 g per menesi stabiliai ir pasirodo,tai nepriklauso ar as savo pienu maitinu ar duodu kosytes,nes bijojau,kad mazai sveria ir 5 men duodavau koses,o rezultatas vis tiek toks pat 400 gr ir suprask sita sistema kad gudrus doh.gif Mums 6 men ir savaite,o sveriam 6.5 wub.gif
*B.A*
mano berniukas gimė 3330kg, iš ligoninės gryžom 3100kg, pirmą mėnesį, kai valgėm tik mano pienuką, priaugom mažai -700g (3800kg), matyt pienuko per mažai buvo, o kai pieno visai sumažėjo ir pradėjom valgyti tik mišinuką, per antrą mėnesį priaugom 1,300kg rolleyes.gif dabar sveriam 5100kg thumbup.gif
margarita
jungsius ir as prie jusu mamytes 4u.gif mano dukryte gyme mazyte 2,809 o dabar tesveria 8,5 kg. labai mazyte. labai stengdavausi ja daugiau maitinti, bet pas ja apetitas blogas mazai valgo. o kai nueinu pas gydytoja kiekviena karta leptili kad as vaiko nemaitinu kad pati maziausia pas ja blink.gif tai toks nervas ima verysad.gif ka as galiu padaryt as jug per prievarta vaikui nekisiu. uosvene kai pamato visalaika oj kokia mazyte, oj kudute, oj coliuke doh.gif tai as labai pergyvenu del to svorio net nzn ka daryt doh.gif
gintute.j
QUOTE(margarita @ 2008 02 13, 18:59)
jungsius ir as prie jusu mamytes  4u.gif  mano dukryte gyme mazyte 2,809 o dabar tesveria 8,5 kg. labai mazyte. labai stengdavausi ja daugiau maitinti, bet pas ja apetitas blogas mazai valgo. o kai nueinu pas gydytoja kiekviena karta leptili kad as vaiko nemaitinu kad pati maziausia pas ja  blink.gif  tai toks nervas ima  verysad.gif  ka as galiu padaryt as jug per prievarta vaikui nekisiu. uosvene kai pamato visalaika oj kokia mazyte, oj kudute, oj coliuke  doh.gif  tai as labai pergyvenu del to svorio net nzn ka daryt  doh.gif
*

Sveikos, siandien dukrytei lygiai 9 men. sveremes - 6560 gr. Per menesi visumoj labai mazai, bet per 6 savaites 560 gr - kaip ir neblogai, iskaitant tai, kad savaite sirgo ir nieko visiskai nevalge. Siandien pas gydytoja vel isgirdau zudanti klausima - ka valgo ir kodel taip mazai...BET KAIP IKISTI MAISTA JEI NENORI?reiktu gydytojams pabandyt pamaitinti nevalgiuka, gal nebeklausinetu tokiu kvailu klausimu
margarita
mes per menesi priaugam po 400 gr, o kai serga tai tikrai beveik nieko nevalgo po kelis sauksciukus ir viskas unsure.gif dabar stengiosi viska kisti valgyt kad tik pavalgytu manu kose verdu viena kart savaitei. mums dabar pas daktare tik metuku tai net neisivaizduoju kiek jinai priaugs per tuos menesius, net baisu pas daktare eiti kad negirdeti tu juos komentaru kad as vaika badu marinu blink.gif sekmes ir stipribes ir reikia maziau klausit tu nesamoningu komentaru doh.gif
CAT DELUXE
Sveikos mamytes,jungiames ir mes 4u.gif mano Amelytei dabar 9 men ir kelios dienos sveriam 7,600 ugis 68 smile.gif bet manoji gime anksciau ir tesvere 2,170kg.raida nebeatsiliekam,na o svoriu ugiu esam mazytes,apetitu taip pat pasigirt negalim,labai pergyvendavau del kiekvieno gramo kiek ji suvalgydavo ir aplamai kiek priaugdavo,bet dabar....aisku nenuleidziu ranku,bet galvoju kad tikrai nenupenesi vaiko kisdama jam per prievarta,kiek jam reik tiek jis ir suvalgo,ir pasisotina.manoji valgo beveik viska ka gali valgyt tokio amziaus vaikas,bet kiekiai nedideli,ir siaip duodu paragaut kartais konors ir nuo bendro stalo tai atrodo valgytu ir valgytu biggrin.gif taip jau esu girdejus jei vaikas nevalgo pabandykit pasisodint prie bendro stalo ir duokit konors tada jau jis valgys ka jis nori ir kiek biggrin.gif zinoma su prieskoniais nepersistengt unsure.gif as jau duodu ir kefyro paragaut ir kose skiedziu karves pienu ax.gif zodziu visko po biski vis pamazu duodu paragaut rolleyes.gif sekmes 4u.gif
Taniushka
As irgi noriu prisijungti...

Mano maze gime 50cm ir svere 2.700, per pirma menesi paaugo 6 cm ir svoris 1.5 kg taciau paskui svorio priaugimas vos siekdavo 300g, man vis gydytoja sakydavo ant ribos ant ribos svoris neatitinka ugio, as pora menesiu pergivenau, o paskui net nekreipiau demesio, manau jei tiek sveria reiskia taip ir turi buti, be to maniske yra margaite o mergaites turi buti lieknos smile.gif o dabar jai jau 7.5 men sveria apie 7 kg (net nezinau ar tai daug ar mazai) yra smulki, savo gebejimais neatsilieka nuo bendraamziu reiskia vaikas yra sveikas ir reiskia taip ir turi buti
margarita
drinks_cheers.gif visiskai sutinku mergaites turi but lieknesnes ir smulkesnes, be to jaigu dar nuo bendraamziu neatiliekam tada isvis gerai ir nero ko nerimauti 4u.gif as tai jau net nekreipiu demesio ka man gyd sako del to svorio arba aplinkiniai. uzaugs manikenes bigsmile.gif
Lauriuke 80
Sveikutės mamytės, jungiamės ir mudvi. Mes irgi mažai priaugam. Nors mum dar visai mažai laiko, bet. Gimėm mes 3,78 iš ligoninės išvažiavom 3,68, po mėn. priaugom 4,67 ir vsio svoris sustojo.. Būdamos 2,5mėn. svėrėm 4,8 Nuėjus pas gyditoja ji ant manęs tokiu balsiu tipo marinu vaika ji nyksta, toks jausmas jkad aš vaikui valgyt neduodu. Praverkiau visą dieną, jaučiuasi tokia bloga mama. Liepė ateit po savaitės. Maistuką vaikui tą savaitę vos ne per prievartą kišau, per savaitę priaugom 80gr, ir gyditoja mus tiesiai į ligoninę. Tai ten pašnekėjus su spec. ji nuramino, kad vaikučiams taip būna, kad galbūt nelabai toleruoja mišinuką ir suskystėja šiek tiek viduriukai, tai ji ir iškakoja viską...
Tad dabar mes valgom manų tyrelę( skystą košytę) ir matosi kad svoriukas auga, bent jau man taip atrodo. Antradienį eisim pas gyditoją ir žiūrėsim...
Asveja
Devynių mėnesių sveriam 8400 kg (per 1,5 mėn. 400 gr), ūgis 75 cm ax.gif Gaunasi taip, kad papildomas maistas jokios naudos neduoda doh.gif Tik pinigų leidimas biggrin.gif . Priauga beveik tiek pat kaip valgydavo vien tik MP.
Asveja
Dar norėjau paklausti kai jūsų vaikiukus pasveria kiek gramų gydytoja atima (jei sveria su pėdkelnėm, bodžiuku ir pampersu, tik aišku neprikrautu biggrin.gif), nes mum visada 100 gr ir ne mažiau, o šiandien net 120, ar ne per daug schmoll.gif , ot gaila sulūžo mani mini svarstyklės, pasverčiau ax.gif
rimal
Na mano mazoji, tai vienuolikos menesiu sveria 7,6 kg blink.gif Bet svarbiausia sveika, guvi, linksma, reiskia viskas gerai 4u.gif
pukute m
QUOTE(inga21 @ 2008 02 13, 01:08)
na tikriausiai mes irgi is tu kuduciu 5men sverem 7.2 kg o ugis 72cm jei svoris atitiktu ugi tai gal ir neatrodytumeme tokie liesi. labai jau i ugi augam
*

musu toks svoris ir ugis buvo 6 men biggrin.gif ,bet gydytoja sake kad pagal visas normas viskas tvarkoj mirksiukas.gif
Nevesta
mano maze triju menesiu svere 7000kg ir 61cm, dabartinio svoriu nezinau,bet nesam is kuduju blush2.gif lotuliukas.gif
dru-gelis
mes gimeme 4,6 kg ir 56 cm
pirma menesi svereme 5,4 kg ir 56 cm
antra menesi 6,6 kg ir 63 cm thumbup.gif
Lotyna
Mes gimeme 3.3 kg ir 52 cm.. ax.gif pirma menesi priaugom apie pusantro kilo, antra-apie kilograma... o trecia jau tik apie puse kilo... maitinau pati iki 8 menesiu.. ax.gif metukus sventeme tik 9 kilogramu doh.gif
vaidavel
Sūnelis per pirmąjį mėnesį priaugo 1,2 kg (nuo 3,5 kg iki 4,7 kg) ir 2 cm (nuo 53 cm iki 55 cm) thumbup.gif
Kolibri
Gimeme beveik 3200,per pirma menesi priaugome vos 100gr verysad.gif bet paskui praejome augt kaip ant mieliu,7 men. jau svereme 7.5kg.,o paskui vel sustojome g.gif Kai 9 men.nuejome i poliklinika svertis tai vos 7.8kg.,tai gaunasi kad per 2.5menesio tik 300g.?Padareme tyrimus,viskas gerai,tai nezinau uz poros savaiciu dar sversimes rolleyes.gif
irulia
gimem 3382g, per menesi priaugom 1kg, paskui kita 1.250kg, o dabar 7men sveriam 8.8kg (per paskutini menesi priaugom 600g) ax.gif
Kolibri
QUOTE(Nevesta @ 2008 02 17, 12:24)
mano maze triju menesiu svere 7000kg ir 61cm, dabartinio svoriu nezinau,bet nesam is kuduju  blush2.gif  lotuliukas.gif
*

Na nieko sau thumbup.gif Maniske 9men.svere 7.5kg. o ugis 69cm. blink.gif
Kolibri
Sveikos,mamytes 4u.gif Norime prisijungti ir mes ax.gif Dukryte gime 3.170.Per pirma menesi priaugome gal 100g verysad.gif Paskui pora menesiu augome,kaip ant mieliu,o budami 6men.svoris vel sustojo g.gif ir per 2.5men.priaugome tik 300gr.Poliklinikoj padarem visus tyrimus,viskas thumbup.gif ,o ir del apetito nesiskundziam thumbup.gif Jau viska valgome:mesyte,zuvi,varske,jogurtukus,verdame koses su karves pienu,bej dar maitinu MP thumbup.gif Tai nezinau,ziuresime toliau g.gif
gintute.j
9 men sveremes, tai dukriukas svere 6,560 kg. ugis - 72. kudute ta mano saulyte, nei manu kose nepadeda... blink.gif
Kolibri
QUOTE(gintute.j @ 2008 02 22, 17:38)
9 men sveremes, tai dukriukas svere 6,560 kg. ugis - 72. kudute ta mano saulyte, nei manu kose nepadeda... blink.gif
*

O mes kilogramu sunkesnes-7.5kg. bigsmile.gif
digi
QUOTE(Arsua32 @ 2008 02 13, 09:50)
Metuku svereme 13 kg, o ugis buvo 82 smile.gif
*

ooo, tai dičkiai esat thumbup.gif , maniškė dabar pusantų 11 kg tik tik sveria doh.gif

QUOTE(Asveja @ 2008 02 15, 16:30)
Dar norėjau paklausti kai jūsų vaikiukus pasveria kiek gramų gydytoja atima (jei sveria su pėdkelnėm, bodžiuku ir pampersu, tik aišku neprikrautu biggrin.gif), nes mum visada 100 gr ir ne mažiau, o šiandien net 120, ar ne per daug schmoll.gif , ot gaila sulūžo mani mini svarstyklės, pasverčiau ax.gif
*

pas mus visad 300 g atima kažkodėl, tik vasarą atimdavo po 200g, man atrodo daugokai, todėl visad dar namie persisverdavau vaiką ir tą svorrį laikydavau tokiu koks yra iš tikro.
-Sandrita-
mes 4 men ir sveriam 6,5 kg. o ugis 63 cm. man ji tokia kudute, i mama visa wub.gif
Asveja
QUOTE(digi @ 2008 02 25, 17:03)
ooo, tai dičkiai esat  thumbup.gif , maniškė dabar pusantų 11 kg tik tik sveria  doh.gif
pas mus visad 300 g atima kažkodėl, tik vasarą atimdavo po 200g, man atrodo daugokai, todėl visad dar namie persisverdavau vaiką ir tą svorrį laikydavau tokiu koks yra iš tikro.
*

Oho blink.gif tiek atimant mano mažė išvis nieko nepriaugtų. Juk vaikiški rūbeliai lengvi, ypač vasarą ir pampersas jei ne pilnas tai 100 gr netrauks gal g.gif
rasyte
Mums 6 men ir dvi savaites sveriam 6.750g 4u.gif
Miliuke
Mums metai, o mes sveriam 9 kg 700g. smile.gif Sesele sake, kad tiek sveria 5 men. vaikas bigsmile.gif
kitiakat
QUOTE(Miliuke @ 2008 02 26, 17:39)
Mums metai, o mes sveriam 9 kg 700g. smile.gif  Sesele sake, kad tiek sveria 5 men. vaikas  bigsmile.gif
*

Tokiai seselei reik galvą išsitrink man regis už tokius žodžius schmoll.gif 5 mėnesiu vaikas tiek sverdamas yra storas ir dažniausiai dėl to nejudrus unsure.gif
rasyte
na jau tikrai,keista sesele pasitaike blink.gif buna tokiu vaiku,bet jie tikrai ne rodiklis,kad ir kiti turi tiek sverti drinks_cheers.gif
Asveja
Nu ir seselė blink.gif Mergaitės vienų metų sveria nuo 8-12 kg(internėte skaičiau), tai tavo Miliuke dukrytė per viduriuką thumbup.gif O, kad didelio svorio vaikučiai yra nejudrūs tai savo akim mačiau, kai vaikas būdamas 8 mėnesių neapsiverčia unsure.gif
Jasumi
mums 3 menesiai - sveriam 6400 gr - ugis 63 cm tongue.gif
Perlute
Mum 4men sveriam tik 6kg bet uztat ugis 68cm.tai va rubeliai is ilgio tinka o apie ploti patylesiu doh.gif na gal pasunkes vaikinas biggrin.gif
Astulka*
Mes esam 9 men o sveriam 10.800gr .o ugis 78cm, praktiskai kaip metinukas doh.gif
jurgixe
na manau svoriui įtakos turi kūno sudėjimas,mano mergaitės abi smulkių kaulų tai metų laiko abi panašiai ir svėrė truputį virš 8 kg.dabar mažiukė beveik keturių metų,o sveria tik 13 kg.nors apetitu nesiskundžia ir valgo vos ne daugiau už vyresnę sesę.
la_bamba
ir aš pasidalinsiu biggrin.gif
mažius 4 mėn. svėrė 6 kg. Lyg ir prie mažesnių. Bet kadangi pirmi buvo dvyniai ir mažiukai, tai kažkaip šitas atrodo laabai normalus. bigsmile.gif
O Dvyniai visada buvo labai smulkučiai, į mokyklą išėjo dar nesverdami 20 kg blush2.gif Bet sveiki, judrūs, todėl nesukau sau dėl to galvos. Tik tada, kai rūbus pirkti reikis, tai jau bėda doh.gif
Taip kad, kaip jau kažkuri mamytė ir sakė - jei vaikiukas sveikas, linksmas, judrus, vadinasi ir sveria jis tiek, kiek reikia.
koneliux
Mes gimem 3,6 kg. per menesi priaugom 2 kg. o i ugi soktelejom net 6 cm smile.gif , gyd. stebejosi, sake permaitintas vaikas, o maitinu tik MP. Per antra men priaugom tik 600 g. Manau svarbiausia yra, kad svoris per puse metu padvigubetu nuo gimimo svorio
digi
QUOTE(Asveja @ 2008 02 25, 17:12)
Oho blink.gif tiek atimant mano mažė išvis nieko nepriaugtų. Juk vaikiški rūbeliai lengvi, ypač vasarą ir pampersas jei ne pilnas tai  100 gr netrauks gal g.gif
*

na va, aš ir sakau, kad nepasitikių tokiais skaičiavimais, svėrimais mirksiukas.gif
Kana
Manau visakas normalu, niekam nereikia po pusantro kg. priauginėti. Tuo labiau, kad gydytoja nieko nesakė, vadinasi viskas OK.
Versmė
Mes tai 1,7kg ir 6cm paaugom ax.gif sakė daugokai, bet tik MP maitinau, tai bent žinau kad nepermaitinau
Ilmeriux
Mano dukryte gime 3700 kg. ir 54 cm., o priaugo per pirma menesi beveik kilograma ir 3 cm. smile.gif
raamke
QUOTE(Mega13 @ 2006 05 12, 15:59)
Mums 1 mėnuo, tad kai buvome poliklinikoje ir kai pasvėrė pasirodo priaugom tik 600 gramų, o ūgio 3 cm.Mažylė gimė normalaus svorio 3408 g, o ūgis 48 cm.Mamytės gal jums taip pasitaikė?Beje maitint pati neturiu galimybės, tad matimu Aptamil1 pieno mišiniu... blink.gif Padėkit kas galit!!!
*

mes gimėm 3850g. per pirmą mėnesį priaugom 650g ir 3 cm. Maitinu pati ir nematau čia jokios problemos, ne visi vaikučiai po kilą su viršum priauga kas mėnesį. Man gydytoja sakė, kad rba yra 500g
antrą mėnesį beveik kg priaugom, kiek per trečią dar nežinau, bet matau, kad vaikutis mūsų nebus iš tų burbulių dideliais žandukais wub.gif
gggiedrex
Mes pirma menesi priaugom lygiai 1 kg ir 3 cm
IwonaBogd
Mes per pirma (ir antra) menesi priaugom po 1,400kg
erlin
mes pirma men. priaugom 1,5kg ir paaugom 8cm.
Dushke
QUOTE(koneliux @ 2008 02 27, 14:44)
Mes gimem 3,6 kg. per menesi priaugom 2 kg. o i ugi soktelejom net 6 cm smile.gif , gyd. stebejosi, sake permaitintas vaikas, o maitinu tik MP. Per antra men priaugom tik 600 g.  Manau svarbiausia yra, kad svoris per puse metu padvigubetu nuo gimimo svorio
*

Mes irgi 2 kg per pirmaji menesi priaugom (gimem 3,2; is ligonines grizom 3). Per antra menesi dar 1 kg priaugom, per trecia menesi - dar viena. Taip kad svori padvigubinom jau po antrojo menesio. Tikiuosi, tai nera labai blogai blink.gif
Gutia
maniskio 6 men ugis buvo 71cm, o jau 7men 70cm, tai iseina kad susitraukem 1 cm unsure.gif , siap per menesi nuo 5 menesio vidutiniskai priaugam po 1-2 cm
cate
A taip pat tikiu, kad pamatuota buvo blogai. kaip pagimdziau ligonineje ismatavo vaikuti buvo 57cm (tikiu sia versija nes turimi naujagimio rubeliai 56cm buvo mazi doh.gif )zodziu auksta pana, o po 5 savaiciu nuvykus pas savo gyditoja buvo atliktas pamatavimas ir konstatuota, kad vaikucio ugis 53cm lotuliukas.gif negalejau tom patiketi, nes rubukai 56cm buvo mazi... 4u.gif
Todel geriausia matuoti namuose patiems, ir tada dazniausia buna teisingai.
mes savaja suriamem tarp knygu ir tada ta atstuma ismatuojame paprasta rulete thumbup.gif ir viskas aisku lieka kiek paaugom per menesi smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.