Sveikos mamytės,norėčiau sužinot jūsų nuomonę apie šį darželį
Mano mazajai tik 2,5 metuko,jau lanko lopseli Sargenuose,labai bijojau leisti i lopseli bet aplinkybes priverte
Mano dukra ten lankė baigiamąją grupę, pas auklėtojas Laimą ir Ritą. Aš labai patenkinta auklėtojomis, darželio direktore ir pačia aplinka. Tik auklytė labai nepatiko, bet patriukšmavau kartą, tai ta apsiramino...
Mes anksčiau lankėm kitą darželį, tai kai pervedžiau į Klumpelę, tiesiog atsipūčiau. Tikrai žinojau kad rasiu vaiką gyvą, sveiką ir prižiūrėtą. Vienu žodžiu, labai rekomenduoju
Sveikos
Mes taip pat noretumem saviski uzrasyti i si darzeli. Kazin eiles ten dideles ?
Aš saviškę irgi leidžiu į šį darželį
Pradėjom lankyt beveik 3 metų -gegužės mėn. (užrašiau rugsėjį, direktorė labai geranoriška, jokio kyšio nešti nereikėjo). Pradžioj (iki 3 m.) palankė lopšelį, auklėtoja Alma, tai ją maniškė buvo stipriai įsimylėjus, galvojau bus problemų, kaip pasikeis daržely auklėtoja, bet labai puikiai priprato ir prie kitų auklėtojų Tikrai tikrai nuoširdžiai rekomenduoju
Maniske ir dabar pas Alma eina,puikus zmogus ir gera aukletoja,ji dirba tik su maziukais,dar yra Edita,ji is naujasniu,bet ir gera aukletoja.PS.siaip kiek zinau norinciu i si darzeli yra daug,kuo greiciau parasysit pareiskima tuo greiciau pateksit,as rasiau turbut kaip puse metu dukrai buvo.
Edita mano dukrytės dabar auklėtoja
QUOTE(inore @ 2007 04 13, 10:53) Aš saviški užrašiau sausio mėnesi, tai eis nuo kitų metų rugsėjo, bet dar liepė ateiti birželio mėnesi kai darys sarašus. O nuo kada tu nori leisti vaikuti? aš irgi savo mažiuka užrašiau tai nuo kito rugsėjo jau eis ten.,pažiurėsim kaip jam seksis.,gal i viena grupe papuls........
Kaip tik siandien nuvaziavau su savo pupuliukais juos uzrasyti i Klumpele, direktores nebuvo, o buvo kazkokia kita, gal pavaduotoja, na pasirode nemaloni moteriske, bet vis tiek uzrasiau ir isvaziavau su skaudancia sirdim
Kiek skaičiau atsiliepimų, visi tik geri
QUOTE(naida @ 2007 12 17, 22:35) Kaip tik siandien nuvaziavau su savo pupuliukais juos uzrasyti i Klumpele, direktores nebuvo, o buvo kazkokia kita, gal pavaduotoja, na pasirode nemaloni moteriske, bet vis tiek uzrasiau ir isvaziavau su skaudancia sirdim Suprantu,kad skauda sirdi,man ir pradzioj labai skaudejo
Labas
P.S.Visas Sargėnų mamytes kviečiame į kaimynų skyrelį
Kodėl niekas nieko neparašot? Kur visos mamos, kurių vaikučiai eina į šitą darželį?
Kiek girdejau yra bureliu,bet maniskei dar tik trys su puse metu,tai bureliai,pvz.sokiu ar dainavimo atrodo,nuo keturiu metu.
Tik didesniem sakai
Siaip kiek kalbejau su muzikos mokytoja del dainavimo,tai ji sake,kad nuo keturiu metu tik tas burelis,paklausiu specialiai aukletojos kita sav.paciai net idomu,bet siai tai negirdejau,kad maziukus leistu i kazkoki bureli.
tai jau kai sužinosi prašom apskelbti
kalbejau siandien su aukletoja,tai praktiskai yik nuo keturiu metu bureliai yra,nes siaip jie dar maziukai,ir aukletojos juk grupese su jais pakankamai uzsiema.
kazkaip laiko vis nelieka,bet pasistengsiu uzsukti
Maniškė lanko pramoginių šokių būrelį (nuo 4 metų). Kasmet būna vaikučių pasirodymai (tėveliams) kokiame nors klube, šiemet "Amerikoj pirty" buvo. Ten ir vertinimo komisija buvo, žodžiu, kaip priklauso
Šiaip tikrai kasdien dainuoja arba sportuoja, o ir auklėtojos daug užsiima. Labai rūpinamasi darželio vidaus ir aplinkos gražinimu (esu darželio taryboje, tai kaskart tie klausimai gvildenami). O dar man čia patinka, kad auklėtojos nesikeičia iki pat išėjimo į mokyklą (išskyrus lopšelinukus), visos turi kvalifikacijas auklėtojaut parengiamukams. Taip pat ir grupėje toje pačioje iki galo būna. Užrašyti siūlyčiau kuo anksčiau - prieš metus ar du, nes su vietų skaičiumi ne kas - kaip visur, turbūt
Taip maniški priėmė, nuo rugsėjo jau keliaus į darželį.
QUOTE(inore @ 2008 08 21, 21:49) O KADA TU TIKSLIAI PARASEI PRASYMA?KOKI MAZDAUK MEN.,NES MES KAIP IR NUSIRITOM DABAR ESAM TIK 21.,O PRIES PUSANTRU METU SAKE.,KAD GALIU ATVESTI IR ANKSCIAU NEBUTINAI RUGSEJI,KAD ESAM VIENI IS PIRMU.,O DABAR KAIP IR NEPATEKOM NIEKO NESUPRANTU.,KOKIA TEN TA TVARKA.O TU KADA EJEI ATSIZYMETI?NESEI DAR KA NORS AR NE? "AI JAU PAMACIAU SAUSIO MEN."NU laukiu rytojaus ACIU IS ANKSTO
hierjolka tai ar papuolėt į darželi, priėmė jus?
Labai neblogas darzelis. Mes lankom pas aukletoja Birute, tai ji kaip paima vaikus apie 3 m. tai ir i mokykla isleidzia. Labai gerai, nereikia vaikam is grupes i grupe blaskytis. Direktore geranoriska, bet dovanas megsta kaip ir visos kitos
Merginos, gal kuri dar šį rudenį vesit vaikus į šitą darželį?
Ką tik skambinau, jau yra sąrašai...maniškis keliaus į daržą
Kukū, ar atsiras mamyčių, kurios šį rudenį ves savo mažuosius į darželį???
Na, šį rudenį, tiksliau, lapkritį, mano mažajai sueis 2 metukai, nuo tiek ir užrašiau, bet vesti planuoju tik nuo pavasario...šiaip tai mano berniukas ėjo į klumpelę nuo dviejų metų iki pat mokyklos...visko buvo, turbūt kaip ir visur visko pasitaiko, ir piktesnių, ir ne tikių geranoriškų...bet iš esmės darželiu esu patenkinta, kai paklausau, kas vyksta kituose darželiuose, tai mūsiškis tiesiog super...bendruomenė savo daro...
Musu pirmoji dukryte jau eina.... Man labai patiko ir Alma ir Daiva... Almos jei ko paklausi tai viska taip smulkiai paaiskina, net nesusijusiais klausimais apie darzeli... labai maloni ir matosi rupestinga. Ne karta girdejau,kad vaikai ja labai myli,tai jei myli, vadinasi yra uz ka
QUOTE(4XRG @ 2009 09 19, 21:25) Musu pirmoji dukryte jau eina.... Man labai patiko ir Alma ir Daiva... Almos jei ko paklausi tai viska taip smulkiai paaiskina, net nesusijusiais klausimais apie darzeli... labai maloni ir matosi rupestinga. Ne karta girdejau,kad vaikai ja labai myli,tai jei myli, vadinasi yra uz ka Mano mažius dažnai serga, tai gan retokai eina. Bet keik ėjom, tai matosi, kad Almą vaikas labai mėgsta. Kelis kartus prieš nosį duris uždarė, nuvaręs apsikabino auklėtoją. Vat niekaip neprisiruošiu auklėtojos užklausti, kada vėliausiai galima vaiką pasiimti. Didesnius tai ir šeštą pasiima, o kaip su mažaisiais?Ar veda į kitą grupę tada?
sakykite, o kaip eiles siame darzelyje? nes mes planuojam irgi i si vesti, mums arciausiai gaunasi, bet atsiliepimu kaip ir nedaug
QUOTE(umberta @ 2009 12 15, 13:01) sakykite, o kaip eiles siame darzelyje? nes mes planuojam irgi i si vesti, mums arciausiai gaunasi, bet atsiliepimu kaip ir nedaug Mes užsirašėm pernai pavasarį. Jau pusantrų metų praėjo, o nuėjus vis sako, kad eilėje mes beveik gale Kol kas einam į kitą darželį ir bėdų neturim, o šitas panosėje prie pat namų ir vietų nėra, nors ir dieninio studentė ir visi pirmumai yra. Vienu žodžiu eilės yra ir nešk pinigėlius, jeigu nori įkišti. QUOTE(Mikasiene @ 2009 12 19, 19:12) Mes užsirašėm pernai pavasarį. Jau pusantrų metų praėjo, o nuėjus vis sako, kad eilėje mes beveik gale Kol kas einam į kitą darželį ir bėdų neturim, o šitas panosėje prie pat namų ir vietų nėra, nors ir dieninio studentė ir visi pirmumai yra. Vienu žodžiu eilės yra ir nešk pinigėlius, jeigu nori įkišti. Šiaip tai man ir kažkada paskambinus sakė, kad vaikas paskutinis pagal eilę...bet nenešiau nieko, net su direktore nė karto neteko bendrauti, bet pas lopšelinukus papuolėm. Buvo labai netikėta, nes buvau tikra kad nepapulsim, nes nuturėjau jokių lengvatų.
Sveikos,
gal kas atsakys... uzrasiau savo mergaite kai jai buvo gal apie 3 men. Ar turim sansa patekt i si lopseli nuo kito rudens? nors yra tikimybe kad teks atiduot nuo sausio. Be to darzelis patogus man, prie darbo salimais
Kitu metu gruodi planuojam persikelt gyvent i naujus namucius uz Domeikavos. Tes keist ir darzeli...Iki Kreves pr. neprivazinesi..Svarstau, as geriau: ar Domeikavos ar Sargenu darzeliai. Mano dickei bus tuoj 3 m., o kai kelsimes gyvent bus 4m...Gal pusmeti ir uzbaigsim senajam darzely, o nuo 4.5 m. eitume kur arciau namu. Juolab, kad ir sesei bus 3m. Tad turim 1.5 m laiko laukimui.
Idomus atsiliepimai butu...
Dukryte lanko jau treti metai. Lopselyje buvo sunkiau del ligu, bet tikriausiai niekur kitaip nebus. Nuo vaiko irgi priklauso. Pirma pusmeti nenorejo likti, kol viena karta paskutine atejau pasiimti. Aukletojos pirmi zodiai: kiek daug jusu Ieva kalba. Pasirodo neperrekdavo ji viso kolektyvo, tai tokia tylene buvo, o cia pabendravo abi susede niekieno netrukdomos. Po to karto viskas pasikeite. Eina su noru ir dziaugsmu. Dabar jau antri metai darzelyje, aukletojos pasikeite, bet tik gerais zodziais atsiliepti galiu. Namuose kai ko nors nesusitariam, sakau, kad i darzeli neleisiu
kazin, jei savo pipira uzrasyciau dabar i darziuka, ar yra tikimybe, kad rugseji galesim keliauti
labai būtų įdomi šį darželį lankančių tėvelių patirtis, nuomonės apie darželį, auklėtojas...
Na mes jau atsisveikinome su siuo darzliu,su puikia aukletoja Birute,keturis metus lankem ir buvom petenkintos tikrai,su vaikais uzsiema,ugdo juos
Kylam i virsu
Girdėjau eilės į darželį nerealios, bet priedo to dar reikia mokėti stojamąjį mokestį, pasipasakokit mamytės kas ten per mokestis ir koks mėnesinis mokestis šiame darželyje
Beja kiek teko susidurti tai ponia direktorė ne iš maloniųjų, šypsosi per sukąstus dantis ir visai nemielai atsakinėja į klausimus sudarydama "busy busy" įvaizdį, o gal ten buvo tik bloga diena? QUOTE(Dangiska @ 2011 09 13, 16:15) Girdėjau eilės į darželį nerealios, bet priedo to dar reikia mokėti stojamąjį mokestį, pasipasakokit mamytės kas ten per mokestis ir koks mėnesinis mokestis šiame darželyje Beja kiek teko susidurti tai ponia direktorė ne iš maloniųjų, šypsosi per sukąstus dantis ir visai nemielai atsakinėja į klausimus sudarydama "busy busy" įvaizdį, o gal ten buvo tik bloga diena? Kad eiles nerealios tai tikrai. Grupes perpildytos. Apie stojamaji mokesti pirma karta girdziu Su direktore teko susidurti tik susirinkime ir tai tik labadiena, visogero QUOTE(Dangiska @ 2011 09 13, 16:15) Girdėjau eilės į darželį nerealios, bet priedo to dar reikia mokėti stojamąjį mokestį, pasipasakokit mamytės kas ten per mokestis ir koks mėnesinis mokestis šiame darželyje Beja kiek teko susidurti tai ponia direktorė ne iš maloniųjų, šypsosi per sukąstus dantis ir visai nemielai atsakinėja į klausimus sudarydama "busy busy" įvaizdį, o gal ten buvo tik bloga diena? Jo eilės tai nemažos, reikia vaikiuką užrašyt tik gimusį. Na aš užrašiau pavėluotai, tai į lopšį nepakliuvom, na o šiais metais pakliuvom be jokio stojamojo mokesčio Na direktorė tai tokia savotiška
Sveikos,
Mano abu vaikai lankė šį darželį, va mažiukas dabar į 1 klasę išėjo. Taigi atiliepimai: Dukrą leidau nuo 3 m., sūnų nuo 2 m., tad teko abiem bent trumpam pabūti lopšiuke. Na, kad lopšiuko auklėtoja Alma ten superinė, galiu be jokio perdėjimo pasakyt. Tiek dukra, tiek sūnus, abu puikiai su ja sutarė. Sūnus dar ir nuo soskės atprato, ir prie puodo priprato be didelių ašarų ir pan. Auklėtoja vaikams atsidavus 200 proc. Tik va grupes gal didokos, jei visi suveda, būna gal iki 20 mažiukų, tai jai sunku, aišku auklytė padeda, bet visų taip labai neapšokinėsi. Mano dukra baigė daržą prieš 4 metus, tai kai eidavau sūnaus eidavo kartu ir aplankydavo auklėtojas. Nuo 3 m. perkelia į darželio grupes, ten irgi geros auklėtojos, nieko blogo tikrai neturiu pasakyti, nors pabuvojom pas didžiąją daugumą. Kas liečia direktorę, tai nž, net ir parduotuvėj pasisveikinam Užsiėmimų irgi nemažai: šokiai, sportas/mankšta, anglų, logopedas, molis ir t.t. Taigi kadangi negaliu palyginti su kt. darželiais, nes kitų nelankėm, galiu pasakyti, kad mums šis darželis patiko. Jokių stojimo mokesčių ar pan tikrai nebuvo, nors klausėm ir pan, tai buvo pasiūlyta jei jau taip norim, galim grupei ką nors nupirkt. Didelių rinkliavų irgi nebuvo. Pamenu, tik kad rinkom pinigėlius (bet tikrai nedaug) kilimui pirkti į savo grupę ir minimalūs ten metų pradžioj higienos reikmenim. Tai tiek atsiliepimų. |