Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Northway medicinos centras
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3
Nele
Kiek žinau, NMC siūlo ir nėščiųjų mankštą baseiniuke, gal kuri lankot, būtų įdomu išgirsti atsiliepimų, nes kai centro gydytojos paklausiau, tai nepuolė rekomenduoti, paliko savo nuožiūra spręsti g.gif
kava
QUOTE(mst @ 2007 01 23, 10:42)
O ir dėl kainų - jos taip, nemažos, bet man jau 2 kartus nereikėjo mokėti per 18 sav. (konsultaciją+echo).
*

Tai ir bus paskutiniai kartai, kai mokėti nereikėjo ax.gif
Smulkmena
QUOTE(Nele @ 2007 01 23, 14:38)
Kiek žinau, NMC siūlo ir nėščiųjų mankštą baseiniuke, gal kuri lankot, būtų įdomu išgirsti atsiliepimų, nes kai centro gydytojos paklausiau, tai nepuolė rekomenduoti, paliko savo nuožiūra spręsti  g.gif
*

Aš jau keletą mėnesių ten lankau mankštą vandeny. Šiaip, galiu pasakyti, viskas priklauso nuo kineziterapeuto, kuris ateina vesti mankštos. O žmonių ten nėra daug, mums su dideliais pilvukai tai labai gerai mirksiukas.gif
Jau yra tokia tema apie sportą, pasiskaityk, ten daugiau apie Northway esam pasidalinusios įspūdžiais bigsmile.gif
Eosta
Sveikos mamytes,

As noreciau pasidalinti savo patirtimi. Northway klinikoje jau lankausi pusmeti, laukiuosi pirmagymio. Kadangi poliklinikose neturiu nei laiko nei nervu tampytis, o ir patirtis ne kokia blink.gif , tai po keleto atskiru vizitu pas spec toje klinikoje, nusprendziau susrizikuoti ir nestuma prisiziureti tenai. Gydytoja Masiliuniene pasirinkau nes "iene" ax.gif , maniau pati gimde, tai bus supratingesne. Tai va, patyriau neapsakoma malonuma, kai mane ir mano busima vyra prieme siltai ir dingo visa itampa. kalbejo daugiau kaip rupestinga mama, apziurejo, padare tepinuka, echoskopija iskart padare, nes pilva maude. Padare mums su vyru vaikucio nuotraukytes, ir visa pilna israsa rase prie musu balsu ir kopija idave. Zodziu, sekanti karta irgi tas pats, malonus ir siltas bendravimas. Kita savaite einu jau 3 karta, tik neramu, kad per 3 men nei vieno tyrymo neliepe daryti, nei kraujo nei slapimo, taciau nusprendziau pasitiketi, nes internete atsiliepimai labai geri. Beto kaip ji sako, viskas taip trapu iki 3 men, nera ko skubeti nervintis nestuke.gif .tik va nezinau ar priima gimdymus... g.gif
P.S: pirma karta mokejau ~ 200, antra - 130lt.
Solėja
QUOTE(Nele @ 2007 01 23, 11:38)
Kiek žinau, NMC siūlo ir nėščiųjų mankštą baseiniuke, gal kuri lankot, būtų įdomu išgirsti atsiliepimų, nes kai centro gydytojos paklausiau, tai nepuolė rekomenduoti, paliko savo nuožiūra spręsti  g.gif
*

Aš irgi jau daugiau nei mėnuo lankau mankštą baseine "Northway" ir man tikrai labai patinka... thumbup.gif
Labiausiai patinka dėl to, kad tos dienos, kai yra užsiėmimai (o aš važinėju pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais) praeina labai greitai: nes atsikeli, ruošiesi, tada kol nuvažiuoji, pasportuoji, atgal grįždama dar į parduotuvę užvažiuoji, tada jau laikas būna vakarienę ruošti, tada ir vyras greit grįžta... biggrin.gif žodžiu, tik mirkt ir dienos nėra...

Kitas labai geras dalykas yra tas, kad ten ne daugiau kaip šešias nestuke.gif vieno užsiėmimo metu priima. Tiesa, baseinas irgi nėra didelis, bet šešios - tai ne šešiasdešimt kokiame "Impulse".

Na, ir trečias, ne ką mažesnis pliusas - kad ten su savimi reikia neštis tik plaukmenukus, t.y. maudymuką... O tapkutes, rankšluostį duoda, dušo želė-šampūnas yra duše, taigi įsimeti maudymkę į rankinuką - ir pirmyn, nereikia jokių sunkių krepšių nešiotis thumbup.gif

Vienintelis minusas - pakankamai nemaža kaina ax.gif Vienkartinis apsilankymas - 35 lt, bet galima pirkti ir abonementą. Abonementas 10-iai kartų kainuoja 298 Lt, o galioja tris mėnesius, taigi gali panaudoti jį ir po gimdymo, nes ten yra dvi pirtys, treniruoklių salytė.

Žodžiu, aš džiaugiuosi, kad man parekomendavo šitas mankšteles - po jų visada jaučiuosi daug geriau, daug energingesnė, o ir šiaip, prasiblaškyti visada yra thumbup.gif
supersandryte
QUOTE(mst @ 2007 01 23, 12:42)
Visų pirmiausia užjaučiu dėl patirtų nelaimių verysad.gif  - bet vaikelį juk galėjai (jei jau taip nulemta buvo) prarasti lankantis bet kurioje klinikoje. Man kai tik nustatė nėštumą - ginė pasakė, jei kas ne taip - darbo metu skambinti jai, o jei tai įvyktų vakare/naktį - nieko nelaukiant lėkti į ligoninę.
Dėl dantuko keista g.gif Nelanbai tikisi, na, neteko susidurti....
Dėl to, kad blogai jaučiausi ir pan. - tiek ginė, tiek terapeutė siūlė biuletenį...Laukti eilėje niekada nelaukiau, o atėjus be eilės ir pasakius, kad esu peršalusi ir kyla temperatūra - seselės puolė šokinėti ir stengėsi, kad kuo greičiau patekčiau pas gydytoją.
O ir dėl kainų - jos taip, nemažos, bet man jau 2 kartus nereikėjo mokėti per 18 sav. (konsultaciją+echo).
Vienintelis minusas - registratūros darbuotojai - kaip sakoma: ko paklausi, to negausi.....
*

esu uzsiregistravusi NMC ir lankausi pas gydytoja Rudaitiene - super aptarnavimas, issamus atsakymai i bet kokius klausimus, maloni aplinka ir personalas - zodziu nesigailiu nei del vieno isleito ten lito 9esu nusvilusi centro poliklinikoje su dauguma gydytoju, todel cia man kaip atgaiva smile.gif )
Lina.Marija
QUOTE(Eosta @ 2008 01 05, 15:36)
Sveikos mamytes,

As noreciau pasidalinti savo patirtimi. Northway klinikoje jau lankausi pusmeti, laukiuosi pirmagymio. Kadangi poliklinikose neturiu nei laiko nei nervu tampytis, o ir patirtis ne kokia  blink.gif , tai po keleto atskiru vizitu pas spec toje klinikoje, nusprendziau susrizikuoti ir nestuma prisiziureti tenai. Gydytoja Masiliuniene pasirinkau nes "iene"  ax.gif , maniau pati gimde, tai bus supratingesne. Tai va, patyriau neapsakoma malonuma, kai mane ir mano busima vyra prieme siltai ir dingo visa itampa. kalbejo daugiau kaip rupestinga mama, apziurejo, padare tepinuka, echoskopija iskart padare, nes pilva maude. Padare mums su vyru vaikucio nuotraukytes, ir visa pilna israsa rase prie musu balsu ir kopija idave. Zodziu, sekanti karta irgi tas pats, malonus ir siltas bendravimas. Kita savaite einu jau 3 karta, tik neramu, kad per 3 men nei vieno tyrymo neliepe daryti, nei kraujo nei slapimo, taciau nusprendziau pasitiketi, nes internete atsiliepimai labai geri. Beto kaip ji sako, viskas taip trapu iki 3 men, nera ko skubeti nervintis  nestuke.gif .tik va nezinau ar priima gimdymus... g.gif
P.S: pirma karta mokejau ~ 200, antra - 130lt.
*

Sveikos visos busimos mamytes.
Visu pirma, Masiliuniene gimdymu jau seniai nebepriima.
Siaip, nors ir teko apie ja girdeti labai daug teigiamu atsiliepimu (todel pas ja ir uzsirasiau pirmiausiai), bet man ji labai nepatiko schmoll.gif Tokia pikta, perdem griezta ir nemaloni. Ko beklausiau, atsakydavo taip, tarsi as tureciau pati viska zinoti. Na, jei viska zinociau, pas ja ir nereiketu vaikscioti 4u.gif Pvz.: man ji sako: pas jus padidejes gimdos tonusas. Sakau: o ka tai reiskia? O ji kad pasiziurejo i mane ir toookiu tonu kai reze: ka? ka? kad persileidimas galimas. Na, zinai, po tokiu zodziu tai sirdis i kulnus nusileido. Ar nera kitokiu budu tai pasakyti??? Todel tai buvo pirmas ir paskutinis kartas pas ja. Iki dabar lankausi pas Ramasauskaite ir man ji thumbup.gif Be to, ji priimineja gimdymus Antakalnyje ir siaip apie ja atsiliepimai tik labai labai teigiami. Viena karta, kai jos nebuvo extra atveju teko lankytis pas kazkokia kita, nepamenu pavardes. Bet tai ispudis irgi buvo nekoks schmoll.gif. Mat man labai minimaliai patepliojo, o ji irase i nesciosios kortele: PRASIDEJES PERSILEIDIMAS unsure.gif Aciu Dievui, tai pamaciau jau kai nusiraminusi buvau ir buvo praeje nemazai laiko. Kazkokia monstre ji man pasirode.
Kadangi issipirkau ten nessiosios prieziuros programa, i kuria ieina vizitai pas visokius lor, terapeutus ir pan, tai ir ejau pas visus, pas kuriuos priklauso, mat jau sumokejau. Neujau pas okuliste, ji ten paziurejo viska, atsisuko i sesele ir sako: darom bla bla bla (neprisimenu pavadinimo to reikalo). Na, vien zo, paziurejo akis su kazkokiu dar aparatu. Na, isejau as, israse man sesele ta toki lapuka, kuri reikia kasoje paduoti ir man kasoje sako: 230lt. Sakau, tai kad man tas vizitas ieina i mano issipirkta plana. Tai tada ok, ji sako. Na, as ir isejau. Kita karta ejau moketis uz baseina, tai sako: jus skoloje uz okuliste 130!!! Sakau, taigi man tas vizitas cia ieina ir kaip cia is 230 patapo 130? g.gif Sako: na, uz vizita moketi nereikia, bet uz ta papildoma apziura su tuo aparatu 130lt jus skoloje. Na, ne, sakau, jos manes neinformavo, kad tai mokama, as nebuciau to dariusi, cia jau ju kalte tokiu atveju ir as nesiruosiu moketi. Tai zinot, man dar kokius 3 kartus mokant uz baseina lygiai ta pati teko pakartoti doh.gif Kol viena diena sulaukiau skambucio. Sako: cia is NMC skambiname. Jus skoloje uz okuliste 130lt. Kada ruosiates sumoketi? Sakau, nu jusu naglumui ribu nera. Nemokesiu as uz tai, nes uz vizita sumoketa perkant nesciosios prieziuros plana, o jei kas papildoma, tai okuliste privalejo mane informuoti apie tai ir as tikrai nebuciau tos proceduros dariusis, be to, kad problemu su akimis niekada neturejau, neturiu ir tikiuosi neturesiu. Ir sakau, baikit man skambineti, susitvarkykite pas save ir atstokit nuo manes. Tai dabar kiekviena karta atejus ten, registraturos merginos toookiu zvilgsniu palydi, kad oi oi lotuliukas.gif
Be to, i ta plana, uz kuri teko pakloti virs 2000, neieina viskas, ko reikia ir dar papildomai reikia prisiskaiciuoti papildomus vizitus pas ginekologe, nes, tarkime, i trecia trimestra ieina tik 4 vizitai pas ginekologa, o vien tik paskutini menesi ju reikia min 4, ka kalbeti apie 8 ar 7 men? Be to, tik vienas vizitas pas terapeute per visa nestuma g.gif Na, sumoje iseitu apie 3000, o ne 2000 g.gif
Siaip reziume tai pasaktysiu taip: Ramasauskaite yra nuostabi gydytoja ir jei ji priziuretu kur kitur, ten ir eiciau, nes pats NMC mano lukesciu ne tik kad nepatenkino, bet dar ir labai stipriai teko nusivilti. ax.gif
Rittule
QUOTE(Lina.Marija @ 2008 03 30, 16:27)
Jus skoloje uz okuliste 130lt. Kada ruosiates sumoketi? Sakau, nu jusu naglumui ribu nera. Nemokesiu as uz tai, nes uz vizita sumoketa perkant nesciosios prieziuros plana, o jei kas papildoma, tai okuliste privalejo mane informuoti apie tai ir as tikrai nebuciau tos proceduros dariusis, be to, kad problemu su akimis niekada neturejau, neturiu ir tikiuosi neturesiu. Ir sakau, baikit man skambineti, susitvarkykite pas save ir atstokit nuo manes.
*

Teisingai, kad pakovojai uz savo teises, cia tikrai jau panasu i sukciavima! 4u.gif
Lina.Marija
QUOTE(Rittule @ 2008 03 31, 12:18)
Teisingai, kad pakovojai uz savo teises, cia tikrai jau panasu i sukciavima!  4u.gif
*

Sukciauja visi kur kas gali verysad.gif Tik ir belieka ziureti kaip cia kad taves neapgautu. O pakovoti as uz savo teises tai pirmoji ax.gif
another
Kadangi issipirkau ten nessiosios prieziuros programa...
*

Ir mano nėštumas buvo ten prižiūrimas... Norėjau lankytis pas Ramašauskaitę, bet teko derinti laiką, nes galėdavau atvykti tik vakarais (dėl ilgo darbo laiko ir pasirinkau šią kliniką), be to, pas ją labai sunku patekti, tai lankiausi pas kitą gydytoją... Ji buvo maloni, bet tik tiek. Lankydavausi kas mėnesį, o nuo 35 savaičių išvis atsisveikinom mirksiukas.gif Gerai, kad buvau susitarusi dėl gimdymo su kita gydytoja, tai pas ją toliau lankiausi, nes likti be priežiūros paskutinį mėnesį gana keista ir nejauku unsure.gif Buvo padaryti visi reikalingi ir nelabai tyrimai, be to, sugebėjo net patologijų tepinėlyje rasti, tyrimą teko kartoti, per tą laiką jis pabrango beveik dvigubai blink.gif , galiausiai skyrė antibiotikus unsure.gif Pabijojau gerti ir pasitikrinau kitur... jokių patologijų nebuvo ir dar paaiškino, kad antibiotikai tokiu metu jau neskiriami... cool.gif
Bendras įspūdis - aplinka, laboratorija ir aptarnavimas- geras, bet dėl profesionalumo suabejočiau... gerai, kad visas nėštumas buvo labai sklandus ir neturėjau jokių bėdų, bet nesinori galvoti, kas būtų, jei būtų buvę kitaip doh.gif Taip pat susidaro įspūdis, kad gydytojai siūlo kuo daugiau papildomai mokamų paslaugų ir tyrimų...
Lyyrika
Aš lankausi pas gydytoją Rudaitienę. Man tai visai patinka ir priežiūra, ir tai kad visus tyrimus galima vietoje daryti, ir šiaip kad kada užsiregistruoji, tokiu laiku ir priima. Gydytoja visada su šypsena, išklauso, viską paaiškina.
Lina.Marija
QUOTE(Will @ 2008 04 01, 14:23)
Taip pat susidaro įspūdis, kad gydytojai siūlo kuo daugiau papildomai mokamų paslaugų ir tyrimų...
*

Tikrai taip. Bet Ramasauskaite tai kitokia, zmogiska ji labai. Visada pataria ko reikia ir ko ne ir siaip, matosi, kad nesistengia paskutiniu marskiniu nuplesti. Man tai ji thumbup.gif Apie kitus gydytojus tai nekomentuoju...
Emile.

Be to, i ta plana, uz kuri teko pakloti virs 2000, neieina viskas, ko reikia ir dar papildomai reikia prisiskaiciuoti papildomus vizitus pas ginekologe, nes, tarkime, i  trecia trimestra ieina tik 4 vizitai pas ginekologa, o vien tik paskutini menesi ju reikia min 4, ka kalbeti apie 8 ar 7 men? Be to, tik vienas vizitas pas terapeute per visa nestuma  g.gif Na, sumoje iseitu apie 3000, o ne 2000  g.gif
Siaip reziume tai pasaktysiu taip: Ramasauskaite yra nuostabi gydytoja ir jei ji priziuretu kur kitur, ten ir eiciau, nes pats NMC mano lukesciu ne tik kad nepatenkino, bet dar ir labai stipriai teko nusivilti.  ax.gif
*

Kaip tik ieskausi info apie sia klinika, nes ruosiausi registruotis nesciosios prieziuros programai, na bet ko labiausiai bijojau, jau radau Linos.Marijos pasisakyme unsure.gif Atidziai isnagrinejau visa nesciosios prieziuros programa ir kliuvo uz akiu tas pats, kad antra ir trecia trimestrus vizitu pas ginekologa po keturis. Tai vat ir atsakymas jog reikes papildomai moketi doh.gif ir viso nestumo prieziuros kaina visai negalutine doh.gif
Pasimeciau galutinai ar verta cia registruotis ir po to dar gerokai kratyti pinigine, ar lankytis pas ta pacia savaja ginekologe, (beje taip pat privaciai ir ne uzdyka) nors ji tik ginekologas, bendrosios praktikos gyd. , oftalmologo ir kt. nera.
Lina.Marija
QUOTE(vaniliukas @ 2008 06 02, 15:29)
Kaip tik ieskausi info apie sia klinika, nes ruosiausi registruotis nesciosios prieziuros programai, na bet ko labiausiai bijojau, jau radau Linos.Marijos pasisakyme  unsure.gif Atidziai isnagrinejau visa nesciosios prieziuros programa ir kliuvo uz akiu tas pats, kad antra ir trecia trimestrus vizitu pas ginekologa po keturis. Tai vat ir atsakymas jog reikes papildomai moketi  doh.gif ir viso nestumo prieziuros kaina visai negalutine  doh.gif
Pasimeciau galutinai ar verta cia registruotis ir po to dar gerokai kratyti pinigine, ar lankytis pas ta pacia savaja ginekologe, (beje taip pat privaciai ir ne uzdyka) nors ji tik ginekologas, bendrosios praktikos gyd. , oftalmologo  ir kt. nera.
*

Dabar visai is galvos isgaravo, bet kazkur SM skaiciau, kad yra labai nebloga prieziura kazkokioje privacioje klinikoje, i kuria ieina ABSOLIUCIAI VISKAS, vizitu skaicius neribotas ir kaina, kiek pamenu, buvo apie 1500lt. Pabandysiu prisiminti ir parasysiu, bo dabar gi nesciuju skleroze uzejo lotuliukas.gif
Poskis
Aš buvau vakar Northway. Man buvo pirma apžiūra, tai kainavo 415lt blink.gif Bet čia dar man iėjo tyrimai papildomi, kurie as kaip manau sudaro koki 100lt ( kas nėščioms nbūtini ), tai galima sakyti : kraujo pilni tyrimai ( dalis is ju nemokami ), echoskopija ir ginekologo konsultacija kainavo apie 300lt.. Tai dabar man priklausys 2 apžiūros nemokamos ir po to vėl reikės mokėti. Brangoka pagalvojau..nors aš ten prisirašiusi.. 4u.gif
Lyyrika
QUOTE(Poskis @ 2008 06 12, 14:32)
Aš buvau vakar Northway. Man buvo pirma apžiūra, tai kainavo 415lt  blink.gif  Bet čia dar man iėjo tyrimai papildomi, kurie as kaip manau sudaro koki 100lt ( kas nėščioms nbūtini ), tai galima sakyti : kraujo pilni tyrimai ( dalis is ju nemokami ), echoskopija ir ginekologo konsultacija kainavo apie 300lt.. Tai dabar man priklausys 2 apžiūros nemokamos ir po to vėl reikės mokėti. Brangoka pagalvojau..nors aš ten prisirašiusi.. 4u.gif
*

blink.gif blink.gif Tikrai daug! Bet pirmas vizitas ir man daug kainavo, neprisimenu kiek. Bet paskui, kai ypatingų tyrimų nereikia, tai pigiau kainuoja konsultacija (berods 90 LTL) + jei daro kokį tyrimą. O be to, jei viskas gerai, užtenka kas mėnesį ar pusantro tik rodytis. Aš neprisirašiusi, bet man patiko tvarka šioje įstaigoje.
Vijurka
QUOTE(Poskis @ 2008 06 12, 13:32)
Aš buvau vakar Northway. Man buvo pirma apžiūra, tai kainavo 415lt  blink.gif  Bet čia dar man iėjo tyrimai papildomi, kurie as kaip manau sudaro koki 100lt ( kas nėščioms nbūtini ), tai galima sakyti : kraujo pilni tyrimai ( dalis is ju nemokami ), echoskopija ir ginekologo konsultacija kainavo apie 300lt.. Tai dabar man priklausys 2 apžiūros nemokamos ir po to vėl reikės mokėti. Brangoka pagalvojau..nors aš ten prisirašiusi.. 4u.gif
*

Manau, kad tikrai permokėjai, nes esi tame centre prisirašiusi.
O gal tiesiog reikėjo viską išsiaiškint prieš prisirašymą į Northway? Nebent neturite kur išleist pinigėlius. mirksiukas.gif
Ir kodėl dvi apžiūros nemokamos, o po to vėl mokėti? doh.gif Nebent kiekvieną atėjimą pati paprašysi echoskopijos. Bet ar reikia?
burbulina
QUOTE(Lyyrika @ 2008 06 12, 15:32)
blink.gif  blink.gif Tikrai daug! Bet pirmas vizitas ir man daug kainavo, neprisimenu kiek. Bet paskui, kai ypatingų tyrimų nereikia, tai pigiau kainuoja konsultacija (berods 90 LTL) + jei daro kokį tyrimą. O be to, jei viskas gerai, užtenka kas mėnesį ar pusantro tik rodytis. Aš neprisirašiusi, bet man patiko tvarka šioje įstaigoje.
*

as pirma karta pas ginekologe northway sumokejau 225 lt (dare echo, konsultacija ir dar tepineli) o tyrimu nesciuju ar northway nesidarau, nes pirminiai tyrimai nesciuju butu kainave 350 lt. tai as juos pasidariau nemokamai savo poliklinikoj smile.gif
dabar sumoku maziau pas gine. kartais 90, kartais 160 lt.
Ajurweda
Šiuo metu laukiuosi ir lankausi šioje gydymo įstaigoje, esu "nenauja" pacientė, bet jau spėjau nusivilti ne vienu gydytoju. Labiausiai pasipiktinau šeimos gydytoja Drumžlyte, kuri paskyrusi man kaip nėščiosios tyrimus, už kuriuos sumokėjau virš 200 lt, nesiteikė informuoti apie rezultatus, atseit jei kas blogai paskambinsim. Kadangi skambučio taip ir nesulaukiau galvojau, kad viskas ok, kol po kelių mėnesių apsilankius pas ginekologe sužinojau, kad turiu aktyvią toksaplazmozę!!! Ir dar del citomegalo viruso atskaymas buvo teigiamas. Pasibaisėjau šios gydytojos neatsakingumu ir atmestiniu požiūriu į pacientus. Telefono ragelio nekelia ir savo mobilaus neduoda, nei prisiskambinsi, nei tau skambina!
Toliau ginekologe Masiliūnienė, (nerekomenduoju), kuri man nėščiai skyrė antibiotikus nuo kurių gavau baisią intoksikacija, kaip paaiškino mano gyd., kuri priiminėjo gimdymą, kad dabar tuos antibiotikus skiria tik gimdymo metu, o skirti prieš gimdyma, jau atgyvenęs dalykas....Masiliūnienės požiūris i pacientes gana valdiškas, visad skuba, nedavė savo mobilaus, atsakiusi, kad jei kas bus blogai ar neaišku yra greitoji. Visą nėštumą nesijaučiau patikimai tokios gyd. priežiūroje, beje ji man ir nepaskyrė daug nėčšioms rekomenduojamų tyrimų.
Dabar lankausi pas gyd. Rudaitiene, kuria esu labai patenkinta, nes visada skiria dėmesi, ne tik davė savo telefoną, bet ir pati paskambina.
Poskis
QUOTE(Vijurka @ 2008 06 13, 09:09)
Manau, kad tikrai permokėjai, nes esi tame centre prisirašiusi.
O gal tiesiog reikėjo viską išsiaiškint prieš prisirašymą į Northway? Nebent neturite kur išleist pinigėlius. mirksiukas.gif
Ir kodėl dvi apžiūros nemokamos, o po to vėl mokėti? doh.gif Nebent kiekvieną atėjimą pati paprašysi echoskopijos. Bet ar reikia?
*

Kadangi man dare tepineli ir dar eme citologini tyrima tai tokia suma ir susidare, nes visi tokie papildomi tyrimai yra mokami, nesvarbu prisirasiusi ar ne.. unsure.gif O 2 konsultacijos nemokamos, nes ten tokia tvarka prisirasiusiems. Bet tik konsultacijos. Uz tyrimus reikes moketi papildomai vistiek. Tai as nuejau pas savo bendros praktikos gydytoja, ji man parase siuntima pas ginekologa ir taip as dabar turiu 2 konsultacijas nemokamas thumbup.gif Konsultacija kainuoja 93lt
O pas giniu nuo pradzios buvau 2 kartus, antra karta buvau 11 savaiciu, tai uz konsultacija jau nemokejau, tik uz echoskopija. Dabar eisiu tik 17savaiciu, darys tyrimus ir sius i genetikos centra. Tai daznai tikrai pas ji neinu ax.gif O kada sekanti karta lieps ateiti pamatysim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(natstoc @ 2008 06 29, 08:58)
Šiuo metu laukiuosi ir lankausi šioje gydymo įstaigoje, esu "nenauja" pacientė, bet jau spėjau nusivilti ne vienu gydytoju. Labiausiai pasipiktinau šeimos gydytoja Drumžlyte, kuri paskyrusi man kaip nėščiosios tyrimus, už kuriuos sumokėjau virš 200 lt, nesiteikė informuoti apie rezultatus, atseit jei kas blogai paskambinsim. Kadangi skambučio taip ir nesulaukiau galvojau, kad viskas ok, kol po kelių mėnesių apsilankius pas ginekologe sužinojau, kad turiu aktyvią toksaplazmozę!!! Ir dar del citomegalo viruso atskaymas buvo teigiamas. Pasibaisėjau šios gydytojos neatsakingumu ir atmestiniu požiūriu į pacientus. Telefono ragelio nekelia ir savo mobilaus neduoda, nei prisiskambinsi, nei tau skambina!
Toliau ginekologe Masiliūnienė, (nerekomenduoju), kuri man nėščiai skyrė antibiotikus nuo kurių gavau baisią intoksikacija, kaip paaiškino mano gyd., kuri priiminėjo gimdymą, kad dabar tuos antibiotikus skiria tik gimdymo metu, o skirti prieš gimdyma, jau atgyvenęs dalykas....Masiliūnienės požiūris i pacientes gana valdiškas, visad skuba, nedavė savo mobilaus, atsakiusi, kad jei kas bus blogai ar neaišku yra greitoji. Visą nėštumą nesijaučiau patikimai tokios gyd. priežiūroje, beje ji man ir nepaskyrė daug nėčšioms rekomenduojamų tyrimų.
Dabar lankausi pas gyd. Rudaitiene, kuria esu labai patenkinta, nes visada skiria dėmesi, ne tik davė savo telefoną, bet ir pati paskambina.
*

Apie Drumzlyte ponia esu jau ne karta girdejusi.. bash.gif kad nesamoniu pridaro.. Tagi cia baisu, kad pamaciusi tokius tyrimu rezultatus nesugebejo informuoti..ka cia ir sneketi, kad moki pinigus, sodrai, dar papildomai klinikai ir vistiek neturi normalios prieziuros. O ginekologe irgi gera..kuo toliau nuo tokiu daktaru aggressive.gif
O mamytei stiprybes 4u.gif
Shery
sveikos 4u.gif
noreciau paklaust, jei nesilankau NMC visa nestuma, galiu ten gimdyt? g.gif nes neturiu galimybes lankytis ten kur noriu, nes reikalinga spec.prieziura... verysad.gif o tas gydytojas dirba antakalni, ten as tikrai negimdysiu schmoll.gif
trr
oi, mes vaikštom pas drumzlyte.. unsure.gif kol kas nieko blogo negaliu pasakyti, bo vaikas sveikas.. bet šiaip baigsis sutartis ir mausim iš ten.

QUOTE(Irmina_B @ 2008 07 21, 15:06)
sveikos 4u.gif
noreciau paklaust, jei nesilankau NMC visa nestuma, galiu ten gimdyt? g.gif  nes neturiu galimybes lankytis ten kur noriu, nes reikalinga spec.prieziura... verysad.gif  o tas gydytojas dirba antakalni, ten as tikrai negimdysiu schmoll.gif
*

tai kad kažin ar ten (NMC) priiminėja gimdymus.. g.gif schmoll.gif gal tu supainiojai kažką?
spalvota
QUOTE(Irmina_B @ 2008 07 21, 16:06)
sveikos 4u.gif
noreciau paklaust, jei nesilankau NMC visa nestuma, galiu ten gimdyt? g.gif  nes neturiu galimybes lankytis ten kur noriu, nes reikalinga spec.prieziura... verysad.gif  o tas gydytojas dirba antakalni, ten as tikrai negimdysiu schmoll.gif
*

Kiek žinau Vilniuj yra tik trys valstybines logonines, kur gali gimdyti, tai antakalnio, vilniaus gimdymo namuose ir raudono kryžiaus ligoninėj, o iš privačių dar yra baltijos amerikos klinika, bet NMC kiek žinau gimdymu nepriima....
Poskis
Ir as kiek zinau NMC gimdymu nepriima.. mirksiukas.gif
Vardenė
Lankiausi NMC pirmą kartą pas tokį daktarą Žilinską. Turėjau 2 klausimus: patikrinti kaip "laikosi" mioma ir jau buvau įtarusi nėštumą. Vizitas buvo išties keistas: apžiūrėjęs mane echoskopu daktaras pasakė kad nėštumo nemato (nu čia gali būti, buvo tik 5 sav.), tačiau dėl miomos nu jokios info nesuteikė. 3 kartus paklaustas būtent apie miomą pirmą kartą sakė "ai nesirūpinkit", antra kartą vėl pradėjo aiškint kad nėštumo nemato, trečią kartą išvis ignoravo. Be to man pasirodė, kad gydytojas buvo biški su kvapeliu, nors aišku teigti nieko negaliu šiuo klausimu. Sumokėjusi apie 300 lt išėjau kažkaip labai nustebusi, jokio aprašymo apžiūros negavau. Po savaitgalio grižau į kliniką ir paprašiau bent aprašymo, paaiškėjo, kad dalį duomenų gydytojas surašė iš lūbų, neklausinėdamas, pvz. kad mėnesinės neskausmingos ir panašiai. Pradėjau aiškintis, mane nusiuntė pas seselę, kuri susitarė su tuo metu dirbančia gydytoja dėl papildomos apžiūros be eilės, patekau pad gyd. Rudaitienę, likau labai patenkinta thumbup.gif . (Be to paaiškėjo kad mano mioma paaugo, kodėl gyd. Ž. to nesiteikė pasakyt?). Vienu žodžiu, jei pinigų yra, galima lankytis ir čia, tik gydytoją reikia rinktis, aš dar svarstau ar grižti čia ar bandyt kitur.
*Lenuliuke*
As lankausi NMC pas gydytoja Masiliuniene,tai man thumbup.gif nestuke.gif Tikrai rekomenduoju! Siltas zmogus ir savo darbo specialiste 4u.gif
Anngell
pries metus lankiausi siame centre profilaktiskai pas Rudaitiene. Nieko blogo pasakyt, buvo labai maloni ir viska paaiskino. Kai kita karta turejau problemu, atliko reikalingus tyrimus, o atsakyma pranesti pati paskambino, pasake, kokiu vaistu nusipirkti. Kai veliau as jai skambinau kazko pasiklausti, tai sujunge irgi be problemu ir pakonsultavo telefonu.

Dabar lankausi pas kita gydytoja, kuri gali priimti gimdymus, o siame centre norejau prisiregistruoti pas seimos gydytoja, nes reikia aplankyti ir kitus gydytojus. Man pasake, kad registracija laikinai sustabdyta del didelio pacientu skaiciaus. Is pradziu nuliudau, nes aplinka ten patiko, susidurimai su gydytojais (tiesa, tik ta viena) buvo malonus, be to, netoli namu. Bet paskaiciusi komentarus siame forume beveik dziaugiuosi, kad ten nepavyko prisiregistruot. Dabar privaciai lankaus kitame centre, kuriame nera tokios prabangos, o tai leidzia manyt, kad daugiau investuoja i gydytojus, o ne i sienas, ir manau jame prisiregistruot. O del Nortway tai manau, kad jie per daug ispuiko, pacientu jiems jau per daug, todel ir nesistengia suteikt paslaugu bent jau atitinkanciu prasoma kaina.
zirzekle
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2008 08 02, 14:41)
As lankausi NMC pas gydytoja Masiliuniene,tai man  thumbup.gif  nestuke.gif  Tikrai rekomenduoju! Siltas zmogus ir savo darbo specialiste 4u.gif
*

Laba,gal galetum daugiau apie sia gydytoja papasakoti. man ja rekomendavo viena pazistama. antradieni einu pas ja konsultuotis, 11 nestuke.gif savaiciu. galvoju i 250 Lt itilpt, nes praktiskai noriu tik echo, visus tyrimus turiu pasidariusi poliklinikoje.
*Lenuliuke*
La,tikrai turetu uztekti 250 Lt uz konsultacija ir echo.
Ji is tu gydytoju,kurios nedaznai daro echo,mums per visa nestuma gal 2-3 kartus tik dare ir tai prasem,kadangi norejom zinoti lyti:)
O siaip lb miela ir "siltai" griezta gydytoja thumbup.gif
Jei kils dar papildomu klausimu-rasyk i az mirksiukas.gif

QUOTE(zirzekle @ 2008 08 09, 16:50)
Laba,gal galetum daugiau apie sia gydytoja papasakoti. man ja rekomendavo viena pazistama. antradieni einu pas ja konsultuotis, 11  nestuke.gif savaiciu. galvoju i 250 Lt itilpt, nes praktiskai noriu tik echo, visus tyrimus turiu pasidariusi poliklinikoje.
*

zirzekle
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2008 08 10, 20:05)
La,tikrai turetu uztekti 250 Lt uz konsultacija ir echo.
Ji is tu gydytoju,kurios nedaznai daro echo,mums per visa nestuma gal 2-3 kartus tik dare ir tai prasem,kadangi norejom zinoti lyti:)
O siaip lb miela ir "siltai" griezta gydytoja thumbup.gif
Jei kils dar papildomu klausimu-rasyk i az mirksiukas.gif
*

aciu drinks_cheers.gif
*Lenuliuke*
Nera uz ka 4u.gif
Parasyk, kaip sekesi?
Man ji sian is pacio ryto paskambino-pakomentavo del tyrimu,viskas OK nestuke.gif

QUOTE(zirzekle @ 2008 08 10, 22:06)
aciu drinks_cheers.gif
*

kitisan
Serapiniene yra tik terapeute.

QUOTE(kava @ 2006 11 09, 17:17)
Aš pas Serapinienę. Nieko blogo, bet nieko ir labai gero negaliu pasakyti, nes tik keletą kartų buvau ax.gif
*

Ilgakoja
Sveikutes 4u.gif
Norėjau paklausti, gal žinote gerą ginekologę Kretingos Northway centre?
blush2.gif
Ilgakoja
Uzsiregistravau pas daktare šopogienę,g.gif gal kas lankėtės pas ją??? Laukiu labai atsakymo
Poskis
Sveikos visos 4u.gif

Aš tai praeita savaite paskambinusi i Northway vos šoko negavau blink.gif Norėjau užsiregistruoti pas Žilinska, nes pas ji vaikštau jau senai ir prieš nėštuma ir per nėštuma..registratura man sako- jis pas mus nebedirba..tai aš vos ne mikčioti pradėjau.. blink.gif Paskambinu Žilinskui jis man sako, kad atostogauja ir isikūrinėja savo klinika..tai sakau ka man dabar vidury nėštumo daryti..tai sako yra pilna gydytoju.. blink.gif Tai aš visas dienas galvojau ka moteriai daryti, kuri prie savo gydytojo pripratusi vidury nėštumo nebeturi i ką kreiptis..tai pasiskaičiau čia, reikės gal pas Ramašauskaite užsirašyti..nes ten aš prisirašiusi, man dabar visiška nesąmonė keisti klinika..ir krauja ir šlapima nemokamai galiu pasidaryti, o kitoj klinikoj jie vistiek papildomai kainuos.. Bet buna gi tokiu situaciju.. doh.gif
Poskis
Užsiregistravau pas gyd. Rudaitiene..gal kas lankotės, gal galite daugiau parašyti atsiliepimu 4u.gif Norėjau pas gyd. Ramašauskaite, bet jau rugsėjo mėn. vietu nėra.. blink.gif o spali ji atostogauja.. blink.gif Kažkoks bardakas su tuo centru..puse nėštumo atvaikštai pas viena daktara, po to turi ieškotis kito.. mega_shok.gif
pumce
QUOTE(Poskis @ 2008 09 08, 12:52)
Užsiregistravau pas gyd. Rudaitiene..gal kas lankotės, gal galite daugiau parašyti atsiliepimu  4u.gif  Norėjau pas gyd. Ramašauskaite, bet jau rugsėjo mėn. vietu nėra.. blink.gif o spali ji atostogauja.. blink.gif Kažkoks bardakas su tuo centru..puse nėštumo atvaikštai pas viena daktara, po to turi ieškotis kito.. mega_shok.gif
*

Lankausi pas Rudaitienę, man labai patinka. Paprasta, viską išsamiai išdėsto, negązdina kur nereikia. Manau geras pasirinkimas thumbup.gif Sėkmės tau 4u.gif
zirzekle
Laba, as jau viena karta buvau siame centre pas gyd Masiliuniene. man patiko. per daug nesicackina, bet ir negriezta. viska paaiskina normaliai, apziuri. sekanti vizita eisiu rugsejo 19 d.-darysiuos genetinius tyrimus.
Poskis
QUOTE(pumce @ 2008 09 09, 16:52)
Lankausi pas Rudaitienę, man labai patinka. Paprasta, viską išsamiai išdėsto, negązdina kur nereikia. Manau geras pasirinkimas  thumbup.gif Sėkmės tau  4u.gif
*

Ačiu labai 4u.gif
Kažkaip nejauku buvo eiti nieko nežinant apie gydytoja. Bet jei Jus taip sakote, tai man dabar ramiau friends.gif
Lyyrika
QUOTE(Poskis @ 2008 09 10, 11:25)
Ačiu labai  4u.gif
Kažkaip nejauku buvo eiti nieko nežinant apie gydytoja. Bet jei Jus taip sakote, tai man dabar ramiau  friends.gif
*

Visa nestuma pas ja lankiausi, ji gera gydytoja, pataria kokius tyrimus verta darytis papildomai, kuriuos nebutinai, nebruka visokius is eiles. Pvz nedariau gliukozes, nors daugelis liepia pasidaryti ir pan., o juk jei nera kazkokiu pozymiu ir gerai jautiesi, tai negi reikia ieskotis ligu. Po nestumo irgi pas ja buvau, tai ja esu labai patenkinta. Sekmes belaukiant mazylio wink.gif
Poskis
QUOTE(Lyyrika @ 2008 09 11, 06:53)
Visa nestuma pas ja lankiausi, ji gera gydytoja, pataria kokius tyrimus verta darytis papildomai, kuriuos nebutinai, nebruka visokius is eiles. Pvz nedariau gliukozes, nors daugelis liepia pasidaryti ir pan., o juk jei nera kazkokiu pozymiu ir gerai jautiesi, tai negi reikia ieskotis ligu. Po nestumo irgi pas ja buvau, tai ja esu labai patenkinta. Sekmes belaukiant mazylio wink.gif
*

Ačiu 4u.gif Pirmadieni jau eisiu, tai parašysiu savo atsiliepimus, kad kitos merginos žinotu, jei ištiktu toks pat likimas.. mirksiukas.gif
Poskis
Šiandien buvau pas Rudaitiene thumbup.gif
man labai patiko, labai rekomenduoju visoms mirksiukas.gif
Lyyrika
Dar norėčiau pridurti apie Rudaitienę, kad ji išties rūpestinga, nes kartais ir pati paskambina ir praneša tyrimų rezultatus ir paaiškina jei kas negerai, ką daryti ar ką vartoti, be to, duoda savo mobilų nr. wink.gif. Aš į nėštumo galą sumąsčiau kad eisiu į VGN tikrintis, nes gydytoja atostogavo, tai pati paskambino ir pasiteiravo kaip sekasikai dingau ax.gif .
zirzekle
QUOTE(Lyyrika @ 2008 09 19, 17:53)
Dar norėčiau pridurti apie Rudaitienę, kad ji išties rūpestinga, nes kartais ir  pati paskambina ir praneša tyrimų rezultatus ir paaiškina jei kas negerai, ką daryti ar ką vartoti, be to, duoda savo mobilų nr. wink.gif. Aš į nėštumo galą sumąsčiau kad eisiu į VGN tikrintis, nes gydytoja atostogavo, tai pati paskambino ir pasiteiravo kaip sekasikai dingau  ax.gif .
*

Sveikos, na tyrimu rezultatus tel pranesa ne tik gyd Rudaitiene, bet ir kitos, matyt tokia ten ju pareiga yra.
o sakykit, ar gimdymus northwy centre priimineja?
irutav
Kiek zinau ten su viena is Iki korteliu nuolaidos taikomos. Bet nerandu nortway puslapy kiek tos nuolaidos. Ar apsimoka imti ar ne ja. Gal kas zinote kokia ta nuolaidike?
trr
QUOTE(zirzekle @ 2008 09 22, 11:58)

o sakykit, ar gimdymus northwy centre  priimineja?
*

nepriiminėja.
Lyyrika
QUOTE(irutav @ 2008 10 18, 21:09)
Kiek zinau ten su viena is Iki korteliu nuolaidos taikomos. Bet nerandu nortway puslapy kiek tos nuolaidos. Ar apsimoka imti ar ne ja. Gal kas zinote kokia ta nuolaidike?
*

Nordea banko kortelėmis yra 10proc. nuolaida. IKI irgi turi lojalumo korteles, kurias leidžia kartu su Nordea.
MSZ
planuoju eit prieziurai pas Ramasauskaite, bet paskaicius, kad kaina nurodyta negalutine suabejojau... idomu, kiek ji realiai dar paauga, nes dabar ir taip nera maza... g.gif
slyva
As jau buvau pas Masiliuniene thumbup.gif Visai patiko, viskas ok, turbut ir toliau pas ja vaiksciosiu. Kol kas pas geresne gydytoja nesu buvusi tongue.gif
Adryte
As taip pat lankausi pas gyd. Masiliuniene. Na tiesa einu pas ja tik tada kai kas nors buna neaisku, t.y. kai del ko nors pergyvenu labiau.. o siaip uzsirasiau iskaitai pas savo BPG, bet kol kas nesu labai patenkinta.. o gyd. Masiliuniene esu labai patenkinta smile.gif jei tik kas galite leisti sau moketi pagal Northway kainas, tai tikrai siulau pas ja eiti:) dar noriu perspeti smile.gif is pirmo karto ji gali pasirodyti nelabai maloni (tiesmuka, trumpai kalbanti), bet cia tik pirmas kartas.. tikrai jo neissigaskite smile.gif (na bent jau man taip buvo) ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.