Kiek žinau, NMC siūlo ir nėščiųjų mankštą baseiniuke, gal kuri lankot, būtų įdomu išgirsti atsiliepimų, nes kai centro gydytojos paklausiau, tai nepuolė rekomenduoti, paliko savo nuožiūra spręsti
QUOTE(Nele @ 2007 01 23, 14:38) Kiek žinau, NMC siūlo ir nėščiųjų mankštą baseiniuke, gal kuri lankot, būtų įdomu išgirsti atsiliepimų, nes kai centro gydytojos paklausiau, tai nepuolė rekomenduoti, paliko savo nuožiūra spręsti Aš jau keletą mėnesių ten lankau mankštą vandeny. Šiaip, galiu pasakyti, viskas priklauso nuo kineziterapeuto, kuris ateina vesti mankštos. O žmonių ten nėra daug, mums su dideliais pilvukai tai labai gerai Jau yra tokia tema apie sportą, pasiskaityk, ten daugiau apie Northway esam pasidalinusios įspūdžiais
Sveikos mamytes,
As noreciau pasidalinti savo patirtimi. Northway klinikoje jau lankausi pusmeti, laukiuosi pirmagymio. Kadangi poliklinikose neturiu nei laiko nei nervu tampytis, o ir patirtis ne kokia P.S: pirma karta mokejau ~ 200, antra - 130lt. QUOTE(Nele @ 2007 01 23, 11:38) Kiek žinau, NMC siūlo ir nėščiųjų mankštą baseiniuke, gal kuri lankot, būtų įdomu išgirsti atsiliepimų, nes kai centro gydytojos paklausiau, tai nepuolė rekomenduoti, paliko savo nuožiūra spręsti Aš irgi jau daugiau nei mėnuo lankau mankštą baseine "Northway" ir man tikrai labai patinka... Labiausiai patinka dėl to, kad tos dienos, kai yra užsiėmimai (o aš važinėju pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais) praeina labai greitai: nes atsikeli, ruošiesi, tada kol nuvažiuoji, pasportuoji, atgal grįždama dar į parduotuvę užvažiuoji, tada jau laikas būna vakarienę ruošti, tada ir vyras greit grįžta... Kitas labai geras dalykas yra tas, kad ten ne daugiau kaip šešias Na, ir trečias, ne ką mažesnis pliusas - kad ten su savimi reikia neštis tik plaukmenukus, t.y. maudymuką... O tapkutes, rankšluostį duoda, dušo želė-šampūnas yra duše, taigi įsimeti maudymkę į rankinuką - ir pirmyn, nereikia jokių sunkių krepšių nešiotis Vienintelis minusas - pakankamai nemaža kaina Žodžiu, aš džiaugiuosi, kad man parekomendavo šitas mankšteles - po jų visada jaučiuosi daug geriau, daug energingesnė, o ir šiaip, prasiblaškyti visada yra QUOTE(mst @ 2007 01 23, 12:42) Visų pirmiausia užjaučiu dėl patirtų nelaimių Dėl dantuko keista Dėl to, kad blogai jaučiausi ir pan. - tiek ginė, tiek terapeutė siūlė biuletenį...Laukti eilėje niekada nelaukiau, o atėjus be eilės ir pasakius, kad esu peršalusi ir kyla temperatūra - seselės puolė šokinėti ir stengėsi, kad kuo greičiau patekčiau pas gydytoją. O ir dėl kainų - jos taip, nemažos, bet man jau 2 kartus nereikėjo mokėti per 18 sav. (konsultaciją+echo). Vienintelis minusas - registratūros darbuotojai - kaip sakoma: ko paklausi, to negausi..... esu uzsiregistravusi NMC ir lankausi pas gydytoja Rudaitiene - super aptarnavimas, issamus atsakymai i bet kokius klausimus, maloni aplinka ir personalas - zodziu nesigailiu nei del vieno isleito ten lito 9esu nusvilusi centro poliklinikoje su dauguma gydytoju, todel cia man kaip atgaiva QUOTE(Eosta @ 2008 01 05, 15:36) Sveikos mamytes, As noreciau pasidalinti savo patirtimi. Northway klinikoje jau lankausi pusmeti, laukiuosi pirmagymio. Kadangi poliklinikose neturiu nei laiko nei nervu tampytis, o ir patirtis ne kokia P.S: pirma karta mokejau ~ 200, antra - 130lt. Sveikos visos busimos mamytes. Visu pirma, Masiliuniene gimdymu jau seniai nebepriima. Siaip, nors ir teko apie ja girdeti labai daug teigiamu atsiliepimu (todel pas ja ir uzsirasiau pirmiausiai), bet man ji labai nepatiko Kadangi issipirkau ten nessiosios prieziuros programa, i kuria ieina vizitai pas visokius lor, terapeutus ir pan, tai ir ejau pas visus, pas kuriuos priklauso, mat jau sumokejau. Neujau pas okuliste, ji ten paziurejo viska, atsisuko i sesele ir sako: darom bla bla bla (neprisimenu pavadinimo to reikalo). Na, vien zo, paziurejo akis su kazkokiu dar aparatu. Na, isejau as, israse man sesele ta toki lapuka, kuri reikia kasoje paduoti ir man kasoje sako: 230lt. Sakau, tai kad man tas vizitas ieina i mano issipirkta plana. Tai tada ok, ji sako. Na, as ir isejau. Kita karta ejau moketis uz baseina, tai sako: jus skoloje uz okuliste 130!!! Sakau, taigi man tas vizitas cia ieina ir kaip cia is 230 patapo 130? Be to, i ta plana, uz kuri teko pakloti virs 2000, neieina viskas, ko reikia ir dar papildomai reikia prisiskaiciuoti papildomus vizitus pas ginekologe, nes, tarkime, i trecia trimestra ieina tik 4 vizitai pas ginekologa, o vien tik paskutini menesi ju reikia min 4, ka kalbeti apie 8 ar 7 men? Be to, tik vienas vizitas pas terapeute per visa nestuma Siaip reziume tai pasaktysiu taip: Ramasauskaite yra nuostabi gydytoja ir jei ji priziuretu kur kitur, ten ir eiciau, nes pats NMC mano lukesciu ne tik kad nepatenkino, bet dar ir labai stipriai teko nusivilti. QUOTE(Lina.Marija @ 2008 03 30, 16:27) Jus skoloje uz okuliste 130lt. Kada ruosiates sumoketi? Sakau, nu jusu naglumui ribu nera. Nemokesiu as uz tai, nes uz vizita sumoketa perkant nesciosios prieziuros plana, o jei kas papildoma, tai okuliste privalejo mane informuoti apie tai ir as tikrai nebuciau tos proceduros dariusis, be to, kad problemu su akimis niekada neturejau, neturiu ir tikiuosi neturesiu. Ir sakau, baikit man skambineti, susitvarkykite pas save ir atstokit nuo manes. Teisingai, kad pakovojai uz savo teises, cia tikrai jau panasu i sukciavima! QUOTE(Lina.Marija @ 2008 03 30, 16:27) Ir mano nėštumas buvo ten prižiūrimas... Norėjau lankytis pas Ramašauskaitę, bet teko derinti laiką, nes galėdavau atvykti tik vakarais (dėl ilgo darbo laiko ir pasirinkau šią kliniką), be to, pas ją labai sunku patekti, tai lankiausi pas kitą gydytoją... Ji buvo maloni, bet tik tiek. Lankydavausi kas mėnesį, o nuo 35 savaičių išvis atsisveikinom Bendras įspūdis - aplinka, laboratorija ir aptarnavimas- geras, bet dėl profesionalumo suabejočiau... gerai, kad visas nėštumas buvo labai sklandus ir neturėjau jokių bėdų, bet nesinori galvoti, kas būtų, jei būtų buvę kitaip
Aš lankausi pas gydytoją Rudaitienę. Man tai visai patinka ir priežiūra, ir tai kad visus tyrimus galima vietoje daryti, ir šiaip kad kada užsiregistruoji, tokiu laiku ir priima. Gydytoja visada su šypsena, išklauso, viską paaiškina.
QUOTE(Will @ 2008 04 01, 14:23) Tikrai taip. Bet Ramasauskaite tai kitokia, zmogiska ji labai. Visada pataria ko reikia ir ko ne ir siaip, matosi, kad nesistengia paskutiniu marskiniu nuplesti. Man tai ji QUOTE(Lina.Marija @ 2008 03 30, 16:27) Be to, i ta plana, uz kuri teko pakloti virs 2000, neieina viskas, ko reikia ir dar papildomai reikia prisiskaiciuoti papildomus vizitus pas ginekologe, nes, tarkime, i trecia trimestra ieina tik 4 vizitai pas ginekologa, o vien tik paskutini menesi ju reikia min 4, ka kalbeti apie 8 ar 7 men? Be to, tik vienas vizitas pas terapeute per visa nestuma Siaip reziume tai pasaktysiu taip: Ramasauskaite yra nuostabi gydytoja ir jei ji priziuretu kur kitur, ten ir eiciau, nes pats NMC mano lukesciu ne tik kad nepatenkino, bet dar ir labai stipriai teko nusivilti. Kaip tik ieskausi info apie sia klinika, nes ruosiausi registruotis nesciosios prieziuros programai, na bet ko labiausiai bijojau, jau radau Linos.Marijos pasisakyme Pasimeciau galutinai ar verta cia registruotis ir po to dar gerokai kratyti pinigine, ar lankytis pas ta pacia savaja ginekologe, (beje taip pat privaciai ir ne uzdyka) nors ji tik ginekologas, bendrosios praktikos gyd. , oftalmologo ir kt. nera. QUOTE(vaniliukas @ 2008 06 02, 15:29) Kaip tik ieskausi info apie sia klinika, nes ruosiausi registruotis nesciosios prieziuros programai, na bet ko labiausiai bijojau, jau radau Linos.Marijos pasisakyme Pasimeciau galutinai ar verta cia registruotis ir po to dar gerokai kratyti pinigine, ar lankytis pas ta pacia savaja ginekologe, (beje taip pat privaciai ir ne uzdyka) nors ji tik ginekologas, bendrosios praktikos gyd. , oftalmologo ir kt. nera. Dabar visai is galvos isgaravo, bet kazkur SM skaiciau, kad yra labai nebloga prieziura kazkokioje privacioje klinikoje, i kuria ieina ABSOLIUCIAI VISKAS, vizitu skaicius neribotas ir kaina, kiek pamenu, buvo apie 1500lt. Pabandysiu prisiminti ir parasysiu, bo dabar gi nesciuju skleroze uzejo
Aš buvau vakar Northway. Man buvo pirma apžiūra, tai kainavo 415lt
QUOTE(Poskis @ 2008 06 12, 14:32) Aš buvau vakar Northway. Man buvo pirma apžiūra, tai kainavo 415lt QUOTE(Poskis @ 2008 06 12, 13:32) Aš buvau vakar Northway. Man buvo pirma apžiūra, tai kainavo 415lt Manau, kad tikrai permokėjai, nes esi tame centre prisirašiusi. O gal tiesiog reikėjo viską išsiaiškint prieš prisirašymą į Northway? Nebent neturite kur išleist pinigėlius. Ir kodėl dvi apžiūros nemokamos, o po to vėl mokėti? QUOTE(Lyyrika @ 2008 06 12, 15:32) as pirma karta pas ginekologe northway sumokejau 225 lt (dare echo, konsultacija ir dar tepineli) o tyrimu nesciuju ar northway nesidarau, nes pirminiai tyrimai nesciuju butu kainave 350 lt. tai as juos pasidariau nemokamai savo poliklinikoj dabar sumoku maziau pas gine. kartais 90, kartais 160 lt.
Šiuo metu laukiuosi ir lankausi šioje gydymo įstaigoje, esu "nenauja" pacientė, bet jau spėjau nusivilti ne vienu gydytoju. Labiausiai pasipiktinau šeimos gydytoja Drumžlyte, kuri paskyrusi man kaip nėščiosios tyrimus, už kuriuos sumokėjau virš 200 lt, nesiteikė informuoti apie rezultatus, atseit jei kas blogai paskambinsim. Kadangi skambučio taip ir nesulaukiau galvojau, kad viskas ok, kol po kelių mėnesių apsilankius pas ginekologe sužinojau, kad turiu aktyvią toksaplazmozę!!! Ir dar del citomegalo viruso atskaymas buvo teigiamas. Pasibaisėjau šios gydytojos neatsakingumu ir atmestiniu požiūriu į pacientus. Telefono ragelio nekelia ir savo mobilaus neduoda, nei prisiskambinsi, nei tau skambina!
Toliau ginekologe Masiliūnienė, (nerekomenduoju), kuri man nėščiai skyrė antibiotikus nuo kurių gavau baisią intoksikacija, kaip paaiškino mano gyd., kuri priiminėjo gimdymą, kad dabar tuos antibiotikus skiria tik gimdymo metu, o skirti prieš gimdyma, jau atgyvenęs dalykas....Masiliūnienės požiūris i pacientes gana valdiškas, visad skuba, nedavė savo mobilaus, atsakiusi, kad jei kas bus blogai ar neaišku yra greitoji. Visą nėštumą nesijaučiau patikimai tokios gyd. priežiūroje, beje ji man ir nepaskyrė daug nėčšioms rekomenduojamų tyrimų. Dabar lankausi pas gyd. Rudaitiene, kuria esu labai patenkinta, nes visada skiria dėmesi, ne tik davė savo telefoną, bet ir pati paskambina. QUOTE(Vijurka @ 2008 06 13, 09:09) Manau, kad tikrai permokėjai, nes esi tame centre prisirašiusi. O gal tiesiog reikėjo viską išsiaiškint prieš prisirašymą į Northway? Nebent neturite kur išleist pinigėlius. Ir kodėl dvi apžiūros nemokamos, o po to vėl mokėti? Kadangi man dare tepineli ir dar eme citologini tyrima tai tokia suma ir susidare, nes visi tokie papildomi tyrimai yra mokami, nesvarbu prisirasiusi ar ne.. O pas giniu nuo pradzios buvau 2 kartus, antra karta buvau 11 savaiciu, tai uz konsultacija jau nemokejau, tik uz echoskopija. Dabar eisiu tik 17savaiciu, darys tyrimus ir sius i genetikos centra. Tai daznai tikrai pas ji neinu Papildyta: QUOTE(natstoc @ 2008 06 29, 08:58) Šiuo metu laukiuosi ir lankausi šioje gydymo įstaigoje, esu "nenauja" pacientė, bet jau spėjau nusivilti ne vienu gydytoju. Labiausiai pasipiktinau šeimos gydytoja Drumžlyte, kuri paskyrusi man kaip nėščiosios tyrimus, už kuriuos sumokėjau virš 200 lt, nesiteikė informuoti apie rezultatus, atseit jei kas blogai paskambinsim. Kadangi skambučio taip ir nesulaukiau galvojau, kad viskas ok, kol po kelių mėnesių apsilankius pas ginekologe sužinojau, kad turiu aktyvią toksaplazmozę!!! Ir dar del citomegalo viruso atskaymas buvo teigiamas. Pasibaisėjau šios gydytojos neatsakingumu ir atmestiniu požiūriu į pacientus. Telefono ragelio nekelia ir savo mobilaus neduoda, nei prisiskambinsi, nei tau skambina! Toliau ginekologe Masiliūnienė, (nerekomenduoju), kuri man nėščiai skyrė antibiotikus nuo kurių gavau baisią intoksikacija, kaip paaiškino mano gyd., kuri priiminėjo gimdymą, kad dabar tuos antibiotikus skiria tik gimdymo metu, o skirti prieš gimdyma, jau atgyvenęs dalykas....Masiliūnienės požiūris i pacientes gana valdiškas, visad skuba, nedavė savo mobilaus, atsakiusi, kad jei kas bus blogai ar neaišku yra greitoji. Visą nėštumą nesijaučiau patikimai tokios gyd. priežiūroje, beje ji man ir nepaskyrė daug nėčšioms rekomenduojamų tyrimų. Dabar lankausi pas gyd. Rudaitiene, kuria esu labai patenkinta, nes visada skiria dėmesi, ne tik davė savo telefoną, bet ir pati paskambina. Apie Drumzlyte ponia esu jau ne karta girdejusi.. O mamytei stiprybes
sveikos
noreciau paklaust, jei nesilankau NMC visa nestuma, galiu ten gimdyt?
oi, mes vaikštom pas drumzlyte..
QUOTE(Irmina_B @ 2008 07 21, 15:06) sveikos noreciau paklaust, jei nesilankau NMC visa nestuma, galiu ten gimdyt? tai kad kažin ar ten (NMC) priiminėja gimdymus.. QUOTE(Irmina_B @ 2008 07 21, 16:06) sveikos noreciau paklaust, jei nesilankau NMC visa nestuma, galiu ten gimdyt? Kiek žinau Vilniuj yra tik trys valstybines logonines, kur gali gimdyti, tai antakalnio, vilniaus gimdymo namuose ir raudono kryžiaus ligoninėj, o iš privačių dar yra baltijos amerikos klinika, bet NMC kiek žinau gimdymu nepriima....
Ir as kiek zinau NMC gimdymu nepriima..
Lankiausi NMC pirmą kartą pas tokį daktarą Žilinską. Turėjau 2 klausimus: patikrinti kaip "laikosi" mioma ir jau buvau įtarusi nėštumą. Vizitas buvo išties keistas: apžiūrėjęs mane echoskopu daktaras pasakė kad nėštumo nemato (nu čia gali būti, buvo tik 5 sav.), tačiau dėl miomos nu jokios info nesuteikė. 3 kartus paklaustas būtent apie miomą pirmą kartą sakė "ai nesirūpinkit", antra kartą vėl pradėjo aiškint kad nėštumo nemato, trečią kartą išvis ignoravo. Be to man pasirodė, kad gydytojas buvo biški su kvapeliu, nors aišku teigti nieko negaliu šiuo klausimu. Sumokėjusi apie 300 lt išėjau kažkaip labai nustebusi, jokio aprašymo apžiūros negavau. Po savaitgalio grižau į kliniką ir paprašiau bent aprašymo, paaiškėjo, kad dalį duomenų gydytojas surašė iš lūbų, neklausinėdamas, pvz. kad mėnesinės neskausmingos ir panašiai. Pradėjau aiškintis, mane nusiuntė pas seselę, kuri susitarė su tuo metu dirbančia gydytoja dėl papildomos apžiūros be eilės, patekau pad gyd. Rudaitienę, likau labai patenkinta
As lankausi NMC pas gydytoja Masiliuniene,tai man
pries metus lankiausi siame centre profilaktiskai pas Rudaitiene. Nieko blogo pasakyt, buvo labai maloni ir viska paaiskino. Kai kita karta turejau problemu, atliko reikalingus tyrimus, o atsakyma pranesti pati paskambino, pasake, kokiu vaistu nusipirkti. Kai veliau as jai skambinau kazko pasiklausti, tai sujunge irgi be problemu ir pakonsultavo telefonu.
Dabar lankausi pas kita gydytoja, kuri gali priimti gimdymus, o siame centre norejau prisiregistruoti pas seimos gydytoja, nes reikia aplankyti ir kitus gydytojus. Man pasake, kad registracija laikinai sustabdyta del didelio pacientu skaiciaus. Is pradziu nuliudau, nes aplinka ten patiko, susidurimai su gydytojais (tiesa, tik ta viena) buvo malonus, be to, netoli namu. Bet paskaiciusi komentarus siame forume beveik dziaugiuosi, kad ten nepavyko prisiregistruot. Dabar privaciai lankaus kitame centre, kuriame nera tokios prabangos, o tai leidzia manyt, kad daugiau investuoja i gydytojus, o ne i sienas, ir manau jame prisiregistruot. O del Nortway tai manau, kad jie per daug ispuiko, pacientu jiems jau per daug, todel ir nesistengia suteikt paslaugu bent jau atitinkanciu prasoma kaina. QUOTE(*Lenuliuke* @ 2008 08 02, 14:41) As lankausi NMC pas gydytoja Masiliuniene,tai man Laba,gal galetum daugiau apie sia gydytoja papasakoti. man ja rekomendavo viena pazistama. antradieni einu pas ja konsultuotis, 11
La,tikrai turetu uztekti 250 Lt uz konsultacija ir echo.
Ji is tu gydytoju,kurios nedaznai daro echo,mums per visa nestuma gal 2-3 kartus tik dare ir tai prasem,kadangi norejom zinoti lyti:) O siaip lb miela ir "siltai" griezta gydytoja Jei kils dar papildomu klausimu-rasyk i az QUOTE(zirzekle @ 2008 08 09, 16:50) Laba,gal galetum daugiau apie sia gydytoja papasakoti. man ja rekomendavo viena pazistama. antradieni einu pas ja konsultuotis, 11 QUOTE(*Lenuliuke* @ 2008 08 10, 20:05) La,tikrai turetu uztekti 250 Lt uz konsultacija ir echo. Ji is tu gydytoju,kurios nedaznai daro echo,mums per visa nestuma gal 2-3 kartus tik dare ir tai prasem,kadangi norejom zinoti lyti:) O siaip lb miela ir "siltai" griezta gydytoja Jei kils dar papildomu klausimu-rasyk i az aciu
Sveikutes
Norėjau paklausti, gal žinote gerą ginekologę Kretingos Northway centre?
Uzsiregistravau pas daktare šopogienę,
Sveikos visos
Aš tai praeita savaite paskambinusi i Northway vos šoko negavau
Užsiregistravau pas gyd. Rudaitiene..gal kas lankotės, gal galite daugiau parašyti atsiliepimu
QUOTE(Poskis @ 2008 09 08, 12:52) Užsiregistravau pas gyd. Rudaitiene..gal kas lankotės, gal galite daugiau parašyti atsiliepimu Lankausi pas Rudaitienę, man labai patinka. Paprasta, viską išsamiai išdėsto, negązdina kur nereikia. Manau geras pasirinkimas
Laba, as jau viena karta buvau siame centre pas gyd Masiliuniene. man patiko. per daug nesicackina, bet ir negriezta. viska paaiskina normaliai, apziuri. sekanti vizita eisiu rugsejo 19 d.-darysiuos genetinius tyrimus.
QUOTE(Poskis @ 2008 09 10, 11:25) Ačiu labai Kažkaip nejauku buvo eiti nieko nežinant apie gydytoja. Bet jei Jus taip sakote, tai man dabar ramiau Visa nestuma pas ja lankiausi, ji gera gydytoja, pataria kokius tyrimus verta darytis papildomai, kuriuos nebutinai, nebruka visokius is eiles. Pvz nedariau gliukozes, nors daugelis liepia pasidaryti ir pan., o juk jei nera kazkokiu pozymiu ir gerai jautiesi, tai negi reikia ieskotis ligu. Po nestumo irgi pas ja buvau, tai ja esu labai patenkinta. Sekmes belaukiant mazylio QUOTE(Lyyrika @ 2008 09 11, 06:53) Visa nestuma pas ja lankiausi, ji gera gydytoja, pataria kokius tyrimus verta darytis papildomai, kuriuos nebutinai, nebruka visokius is eiles. Pvz nedariau gliukozes, nors daugelis liepia pasidaryti ir pan., o juk jei nera kazkokiu pozymiu ir gerai jautiesi, tai negi reikia ieskotis ligu. Po nestumo irgi pas ja buvau, tai ja esu labai patenkinta. Sekmes belaukiant mazylio Ačiu
Šiandien buvau pas Rudaitiene
man labai patiko, labai rekomenduoju visoms
Dar norėčiau pridurti apie Rudaitienę, kad ji išties rūpestinga, nes kartais ir pati paskambina ir praneša tyrimų rezultatus ir paaiškina jei kas negerai, ką daryti ar ką vartoti, be to, duoda savo mobilų nr.
QUOTE(Lyyrika @ 2008 09 19, 17:53) Dar norėčiau pridurti apie Rudaitienę, kad ji išties rūpestinga, nes kartais ir pati paskambina ir praneša tyrimų rezultatus ir paaiškina jei kas negerai, ką daryti ar ką vartoti, be to, duoda savo mobilų nr. Sveikos, na tyrimu rezultatus tel pranesa ne tik gyd Rudaitiene, bet ir kitos, matyt tokia ten ju pareiga yra. o sakykit, ar gimdymus northwy centre priimineja?
Kiek zinau ten su viena is Iki korteliu nuolaidos taikomos. Bet nerandu nortway puslapy kiek tos nuolaidos. Ar apsimoka imti ar ne ja. Gal kas zinote kokia ta nuolaidike?
QUOTE(irutav @ 2008 10 18, 21:09) Kiek zinau ten su viena is Iki korteliu nuolaidos taikomos. Bet nerandu nortway puslapy kiek tos nuolaidos. Ar apsimoka imti ar ne ja. Gal kas zinote kokia ta nuolaidike? Nordea banko kortelėmis yra 10proc. nuolaida. IKI irgi turi lojalumo korteles, kurias leidžia kartu su Nordea.
planuoju eit prieziurai pas Ramasauskaite, bet paskaicius, kad kaina nurodyta negalutine suabejojau... idomu, kiek ji realiai dar paauga, nes dabar ir taip nera maza...
As jau buvau pas Masiliuniene
As taip pat lankausi pas gyd. Masiliuniene. Na tiesa einu pas ja tik tada kai kas nors buna neaisku, t.y. kai del ko nors pergyvenu labiau.. o siaip uzsirasiau iskaitai pas savo BPG, bet kol kas nesu labai patenkinta.. o gyd. Masiliuniene esu labai patenkinta
|