Taigi, mano ginekologe pranesa, kad vaikelio galiu jau laukti apie liepos 11 d., kad tik neanksciau. O as dar tampausi mokykloje, 4-as kursas, greit diplominio darbo gynimas, kad tik speciau apsiginti ir tada jau... Viskas praejo puikiai, kad ir labai jaudinausi, prie komisijos nepagimdziau, diploma gavau, dar ir i isleistuves kita diena nuejau, o 11 d. dar tolokai, visa savaite dar. Po savaites nueinu pas daktare, tai atsiduriu ligonineje, kur siaip atsiguliu pirma karta savo gyvenime. Labai jau nyku. Savo vaikelio laikiau dar keleta dienu, aciu Dievui, kad nors vyras ateidavo pas mane dazniau, tai nors prablaskydavo. Ta vakara mano vyras turejo isvaziuoti i darba, bet kazkaip antgamtiskai jam pranese, kad nereikes, o man jau nuo ryto 9 pradejo mausti pilvo apacia ir taip iki 9 vakaro. Skausmai vis didejo ir didejo, bet dar pakenciamai. Mane aprengia gimdymui skirtais drabuziais ir veda i gimdykla. Ogi prie gimdyklos pamatau savo vyra, sako, labai bijojo buti per gimdyma, bet parejes namo persirengti, negalejo nusitverti vietoje, kad jo mazajai zmonytei taip skauda, tai jis susieme ir atejo manes palaikyti uz rankos ir pamasazuoti nugaros. Skausmai stiprejo, bet dar pakenciami buvo, vandenys ne nezadejo nuteketi. As tik vaiksciojau, tupinejau, gulinejau ir vyrukas mano neatsitrauke ne per zingsni, vis teiravosi ka, kur ir kaip. Man bevaikstant po gimdykla, pastebejau, kad atveze dar dvi gimdyves, kurioms jau nubege vandenys. As cia tupiu, kvepuoju, kai skausmai uzeina, durys gimdyklos praviros, nes buvo labai tvanku, girdziu didziausius sauksmus...Nejau ir man taip bus?
Sveikinu sirdingai Jusu seimynele Bukite labai laimingi ir sveikuteliai
Vardas labai atitinka tavo vaikelio gimima, nes reiskia "verzlus, nepralenkiamas"
grazu
Svarbu jog skausmas jau užmirštas o dabar kiekviena diena neš tik džiaugsmą
Tikri saunuoliai
Saunuoliai
|