2003 01 04 6 ryto nuveda mane i gimdykla.Kaklelis nenori darytis.Paskambinu savo vyrui kad atvaziuotu.Atejo akusere prakirpti placentos kad vandenys nubegtu.O gimdykla tokia niuri,salta...Pasigulde mane ant stalo ir jau nori kirpti.As visa issigandusi,susalusi.Akusere jau kisa savo zirkles,ir tik pajutai nemalonu skausma,gelima.Akusere man netycia ikirpo berods kakleli.Ir kaip pradejo ant manes saukt :As per tave ranku neteksiu, ar gali ramiai nesistanginus pagulete.Mano nervai ir taip buvo itemti,tad neislaikiau ir pradejau zliumbti
LAukiau nesulaukiau kol atvaziuos pas mane vyras.Aciu dievui jis jau cia.Kai jis atejo 7val.pasikeite ir pamaina.Akusere buvo maloni,ji nuramino kad neverkciau.saremiai vis dar neprasidejo.9val ryto pradejo man leisti skatinamuosius,padare epidurini.TIk Tomuko tonusai nelabai geri buvo,pradejo vis maziau sirdele plakti.Mes su Andriumi labai issigandome
Jau 14 val saremiai tokie skausmingi kad nezinau kur dingti.Kam tie nuskausnamieji jei nieko nepadeda.Kenciu sukandusi dantis,ir byra asaros.
Atejo daktare,maloni tokia.Na einam an kedes.Seip ne tai nuejau atsisedau.Jegu is vis neliko,saremiai labai jau isvargino.Prasidejo gimdymas.Daktares klausiu ar ilgai?Pusvalandis.Reikia stangintis..Andrius snibzda i ausi stanginkis, o as jam eik sikt...Akusere su daktare i mane pasiziurejo.Stangintis neturejau jegu,tad daktare mano pilva nuo virsaus stume, o akusere istrauke maziu.Tad galima sakyti daktare uz mane pagimde...