Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ViTuTe gymdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
ViTuTe
Buvo labai salta ziema, kazkur -18.Turejo gimti pries 10 dienu,bet Tomukas nenorejo islysti,nes buvo labai salta.2003 01 03 ateina sesute ir pareiske kad rytoj 6 ryto pasiruosciau i gimdykla.Man is tos baimes ir jaudulio net paleido vidurius blink.gif .Naktis buvo bemiege,vis galvojau kaip cia bus?ar labai skaudes,kiek ilgai bus saremiai?kaip jausiuos,kaip tomukas? ir t.t.
2003 01 04 6 ryto nuveda mane i gimdykla.Kaklelis nenori darytis.Paskambinu savo vyrui kad atvaziuotu.Atejo akusere prakirpti placentos kad vandenys nubegtu.O gimdykla tokia niuri,salta...Pasigulde mane ant stalo ir jau nori kirpti.As visa issigandusi,susalusi.Akusere jau kisa savo zirkles,ir tik pajutai nemalonu skausma,gelima.Akusere man netycia ikirpo berods kakleli.Ir kaip pradejo ant manes saukt :As per tave ranku neteksiu, ar gali ramiai nesistanginus pagulete.Mano nervai ir taip buvo itemti,tad neislaikiau ir pradejau zliumbti sad.gif
LAukiau nesulaukiau kol atvaziuos pas mane vyras.Aciu dievui jis jau cia.Kai jis atejo 7val.pasikeite ir pamaina.Akusere buvo maloni,ji nuramino kad neverkciau.saremiai vis dar neprasidejo.9val ryto pradejo man leisti skatinamuosius,padare epidurini.TIk Tomuko tonusai nelabai geri buvo,pradejo vis maziau sirdele plakti.Mes su Andriumi labai issigandome unsure.gif .Atejo daktare,apziurejo,Lyg ir viskas tvarkoje.Prasidejo saremiai.Nuskausnamieji nieko nepadeda.Guliu as negaliu pajudeti,Nugaroje kateteris,rankoje laseline,ant pilvo tonuso dirzas,o taip norisi susiriesti ar vaikscioti...o reikia guleti.Norisi is skausmo verkti,bet laikaus.Andrius glosto man galva.Kaip gera kad jis salia.Jei ne jis as buciau vienut viena.Akusere tik kas 1 ar pusvalandi ateina.
Jau 14 val saremiai tokie skausmingi kad nezinau kur dingti.Kam tie nuskausnamieji jei nieko nepadeda.Kenciu sukandusi dantis,ir byra asaros.
Atejo daktare,maloni tokia.Na einam an kedes.Seip ne tai nuejau atsisedau.Jegu is vis neliko,saremiai labai jau isvargino.Prasidejo gimdymas.Daktares klausiu ar ilgai?Pusvalandis.Reikia stangintis..Andrius snibzda i ausi stanginkis, o as jam eik sikt...Akusere su daktare i mane pasiziurejo.Stangintis neturejau jegu,tad daktare mano pilva nuo virsaus stume, o akusere istrauke maziu.Tad galima sakyti daktare uz mane pagimde... rolleyes.gif PAdejo ant pilvuko visa gleiveta.JIs toks mazutis...TOks nuostabus.Gime 3310g. 52cm.Nunese iskart, pakiso po kranu,nuprause,suvyniojo ir dave Andriui.Jo akys buvo pilnos asaru.Pagaliau sulaukem sunaus clap.gif .AS iskart atsigavau,man nebuvo jokiu plysimu,vaikutis sveikas.Tad po 3 dienu isvaziavome namucio clap_1.gif
LorStina
QUOTE (ViTuTe @ 2004 10 07, 08:26)
kaip pradejo ant manes saukt :As per tave ranku neteksiu, ar gali ramiai nesistanginus pagulete.

blink.gif blink.gif vaje kokia bjaurybe blink.gif mad.gif
Lexana
Grazios, bet kraupokos istorijos...
siaulietuke
Geras. lotuliukas.gif "eik sikt"
giedrute25
grazi tik tik truputi kraupi istorija del skausmu blink.gif
MO
grazi istorija, saunuoliai 4u.gif o tokias akuseres tik i juodaji sarasa traukti, siaubas ph34r.gif
Anzela0626
Skaitydama šią istoriją juokiausi ir baisu darėsi,eina sau kokių dar GIN dirba,dar tokiam skyriuje.Šaunuolė mamytė,svarbu,kad viskas gerai baigėsi.Sėkmės ir sveikatytės jums augant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Galway_girl
4u.gif
liolia79
Saunuoliai 4u.gif Sekmes semynai smile.gif
vi78
svarbiausiai kad pabaiga maloni mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
*woman*
blink.gif nekokia pradžia schmoll.gif bet viskas baigėsi gerai,o tai svarbiausia thumbup.gif o Tomukas jau visas vyrukas thumbup.gif sėkmės jums 4u.gif
*Lyra*
Nors atsiprasyt galejo tokia grubi akusere gun_bandana.gif
Laimei viskas baigesi laimingai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
***PUZLE***
4u.gif
Perla28
bauginanti istorija....siaip mamytei 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.