Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėda: l/d "Eglutė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3
jiegle
sveikos mamytes. noreciau kad atsirastu tokiu,kuriu mazuliukai eina butent i "eglute"klaipedoje. mums kaip ir rekomendavo sveikatos sumetimais ten eiti, nes mazyle daznai serga bronchitinemis ligelemis. bet bijau,kad ten dar labiau mepradetu,nes kaip ir visi vaikuciai bus tokie. kuo jis kitoks. koks jusu poziuris i sanatorinius darzelius. kaip prieziura ten. ar yra geriau jame musu ligoniukams nei paprastuose,t.y. ar naudos sveikataiyra.
awiux
ei mamytės atsiliepkit labai įdomu būtų sužinot jūsų nuomone apie šį darželį,nes mums jį rekomendavo kaip tikrai neblogą šiame rajone 4u.gif ...
guziukas
Mes tai pabegom is ten,o ejom ir su rekomendacijom,tiksliau pabegom is 1-os lopselio grupes ax.gif neduok dieva vest ten savo vaika,kur auklyte keikiasi pilnu tempu prie vaiku ir grubiai elgiasi,jei vesit i lopseli tai veskit i 3 grupe,girdejau geru atsiliepimu,o del ligu tai tikrai labai daznai vaikai ten serga,tik ateina ir vel,nes virusas kaip bebutu ten pastoviai laikosi,bet veda tevai,o ka daryti jei patogu mirksiukas.gif
gabby27
QUOTE(guziukas @ 2007 09 16, 01:04)
Mes tai pabegom is ten,o ejom ir su rekomendacijom,tiksliau pabegom is 1-os lopselio grupes  ax.gif  neduok dieva vest ten savo vaika,kur auklyte keikiasi pilnu tempu prie vaiku ir grubiai elgiasi,jei vesit i lopseli tai veskit i 3 grupe,girdejau geru atsiliepimu,o del ligu tai tikrai labai daznai vaikai ten serga,tik ateina ir vel,nes virusas kaip bebutu ten pastoviai laikosi,bet veda tevai,o ka daryti jei patogu  mirksiukas.gif
*

gal yra kas lanko si darzeli?
kita met galvojam ten eiti, noretusi ka gero isgirsti
awiux
QUOTE(guziukas @ 2007 09 16, 00:04)
Mes tai pabegom is ten,o ejom ir su rekomendacijom,tiksliau pabegom is 1-os lopselio grupes  ax.gif  neduok dieva vest ten savo vaika,kur auklyte keikiasi pilnu tempu prie vaiku ir grubiai elgiasi,jei vesit i lopseli tai veskit i 3 grupe,girdejau geru atsiliepimu,o del ligu tai tikrai labai daznai vaikai ten serga,tik ateina ir vel,nes virusas kaip bebutu ten pastoviai laikosi,bet veda tevai,o ka daryti jei patogu  mirksiukas.gif
*

ane,,,tai čia mes turbūt ir einam į pirmą grupę blink.gif gal pameni pavadinimą grupės????
vidmanta
QUOTE(gabby27 @ 2008 08 31, 21:32)
gal yra kas lanko si darzeli?
kita met galvojam ten eiti, noretusi ka gero isgirsti
*

Sis darzelis labai geras, mano dukryte ten eina. Nezinau kaip ten lopselio grupes, nes mes dradejom eiti 3 m. Aukletojos nuostabios. O del virusu, tai kur ju nera, bet labai patogu vaikas po ligos gryzes eina pas darzelio dakatare, ten papildomi ji paskiria inhaliacijas, masaziukus, gali aukletojai atnesti, kad arbateliu isvirtu. Mums labai jis patinka ir tikrai i joki kita nevestumem.
liuse13
nieko nesuprantu mano sunus eina nuo 3 metu i ta darzeli puikios auklietojos puiki gyditoju preziura stipri logopede kuri beje karosu gatvei brangei kainuoja o darzeli nemokamai per 3 metus mano vaikas susirgo 1 karta jokiu bacilu ten mes neprisigaudom na negalieciau pasakit kasko blogo apie ta darzeli tik gal direktore keistoka biski na bet juk ji musu vaiku ne ugdo beje parosiamojoi grupei puiki mokitoja vyrgynija ji vaikus ismokino skaititi per 3men skaiciot na vaikai eis i mokikla labai puikei pasirose labai dziaugios visom auklietojom kurios ugde mano sunu laukios 2 vaiko ir tikrai bandisiu ikist ji i ta darzeli -lopseli
Ziemine
Gal galite pasakyti, kokio didumo grupės šiame darželyje?T.y. kiek vaikučių grupėje...Ir kiek laiko laukėte,kad patektumėte į šį darželį?Mums jį irgi rekomendavo dėl dažnų sirgimų, tik bijau,ar tie sirgimai nebus dar dažnesni...Labai norėtųsi daugiau išgirst apie "Eglutę" smile.gif
vidmanta
Mano dukryte lanko si darzeli, grupeje vaiku apie 15-18, as manau kad visuose darzeliuose panasiai, gi yra norma. O pries kiek laiko tai neaisku reikia nueiti pas direktore ir pasisneketi, mus tai is karto prieme, nieko nereikejo laukti. Gal taip tik pasitaike laiku nuejom smile.gif nezinau. Siaip labai dziaugiuosiu siuo darzeliu thumbup.gif
asaraa
Keliam temute i virsu, gal pamatys mamukai lankantys si darziuka. Mes lankome spygliuko lopsiuko grupe, gal yra grupioku g.gif Gal kas gali parasyti atsiliepimus apie sioje grupeje dirbancias aukletojas: Nijole, Dalia ir Grazina?
viltesmama

QUOTE(asaraa @ 2009 09 06, 21:56)
Keliam temute i virsu, gal pamatys mamukai lankantys si darziuka. Mes lankome spygliuko lopsiuko grupe, gal yra grupioku  g.gif Gal kas gali parasyti atsiliepimus apie sioje grupeje dirbancias aukletojas: Nijole, Dalia ir Grazina?
*

ir as keliu sia temele i virsu,gal atsiras mamyciu kas leis ar jau einat i peledziuku grupe?mes nuo spalio bandysim... 4u.gif
aurėjaa
Sveikos,
mes lankome Katinėlių grupę (dukra irgi lankė tą pačią grupę) thumbup.gif Esame labai patenkinti auklėtojomos Angele ir Onute ir auklyte Nijolyte thumbup.gif Dukra ir dabar mielai užsuka pas auklėtojas, nors jau lanko mokyklą.
pukuotukas
sveikos mamytes , pradejome dometis ir mes situo darzeliu nors pora savaiciu kai einam i Nikstuka, gal galite pasakyti kiek vaikuciu mazdaug grupese? kaip pratinasi patys maziausi , nes kazo labai sunkiai mergytei mano Nikstuke sekasi nenori pas aukletojas eiti verysad.gif
Galvoju gal bandyti nueiti i Eglute pasiziureti ax.gif
asaraa
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 10, 12:50)
sveikos mamytes , pradejome dometis ir mes situo darzeliu nors pora savaiciu kai einam i Nikstuka, gal galite pasakyti kiek vaikuciu mazdaug grupese? kaip pratinasi patys maziausi , nes kazo labai sunkiai mergytei mano Nikstuke sekasi nenori pas aukletojas eiti  verysad.gif
Galvoju gal bandyti nueiti i Eglute pasiziureti  ax.gif
*

as Nykstuke buvau ir uzsirasius, bet atsisakiau. Pas mus lopsiuko grupeje sake sarase 15, bet einanciu tiek nemaciau (visad buna maziau). Mes ten maziausi. Siandien po ligeles isejom pirma dienele, sake gerai maziukui, neverke (na tik issiskyrimas sunkesnis, bet tai praeis).

Bet cia juk darziukas su kvepavimo taku problemom ax.gif
aurėjaa
Mūsų grupėje pagal sąrašą ne daugiau 15 vaikučių, nors realiai lankančių niekada tiek nebūna (šiuo metu tik 10 yra). Darželis sanatorinis - dažnai seragnatiems viršutinėmis kvėpavimo ligomis, todėl iš teimos gydytojos reikia pažymos, apie dažnus sirgimus.
Išsiskyrimai rytais visiems sunkūs, bent jau pradžioje, tačiau palaipsniui vaikučiai tikrai pripranta.
asaraa
Sveikutes, siandien suzinojau kad musu lopsiuko grupeje yra sarase 12 ar 13 vaikuciu. O siandien tebuvo grupeje 5 vaikuciai, kiti sirguliuoja ax.gif
aurėjaa
QUOTE(asaraa @ 2009 09 24, 22:49)
Sveikutes, siandien suzinojau kad musu lopsiuko grupeje yra sarase 12 ar 13 vaikuciu. O siandien tebuvo grupeje 5 vaikuciai, kiti sirguliuoja  ax.gif
*

o kokią grupę lankote, jeigu ne paslaptis smile.gif
asaraa
QUOTE(aurėjaa @ 2009 09 25, 09:16)
o kokią grupę lankote, jeigu ne paslaptis  smile.gif
*

Spygliuku. Gal ir jus ta pacia bigsmile.gif
aurėjaa
QUOTE(asaraa @ 2009 09 25, 09:25)
Spygliuku. Gal ir jus ta pacia  bigsmile.gif
*

Ne, mes katinėlių smile.gif
Redauta
Sveikos mamytes:bigsmile: Gal cia pasirodysiu senute lotuliukas.gif Auginu dvi dukrytes,vyresnioji jau 11metukus vejasi,o mazoji greit pusantru wub.gif Apie Eglute?Tik geriausi prisiminimai ir tik silciausi zodziai apie pedagogus ten dirbancius wub.gif Pirmoji dukryte ta darziuka pradejo lankyti budama 1metuko ir 3men.o kiek jau laiko praejo:)Neuzmirsta ji ten visu darbuotoju,kartais po mokyklos net uzsukusi buvo lotuliukas.gif Pirmas lankymas prasidejo net su galvytes dauzymu i grindis,savaites begyje viskas thumbup.gif Lankeme ir buvome puikioje prieziuroje,dekoju Vyr aukletojai Rimutei,aukletojoms Redai ir Dalytei,Angelei ,o didziakrutei auklytei Nijolytei wub.gif jos krutines visiems verkiantiesiems atramos pakakdavo lotuliukas.gif ir dabar jau sutvarkiau dokumentus savo mazelei,tad nuo lapkricio pirmos startuojame sesytes pedomis,nors po tiek metu baisiai jaudinuosi,kaip mazyle adaptuosis blush2.gif O kaip nugaleti ta baime doh.gif Parasykite savo mazyliu pirmuosius adaptacijos yvikius mirksiukas.gif
viltesmama
QUOTE(Redauta @ 2009 09 25, 11:51)
jau laiko praejo:)Neuzmirsta ji ten visu darbuotoju,kartais po mokyklos net uzsukusi buvo lotuliukas.gif:
*

smagu girdet apie gerus atsiliepius apie si darzeli 4u.gif
bet tik lopselinuku mamytes atsiliepia,o kur darzelinuku g.gif mes jau nuo kitos savaites bandysim keliaut i darzeli ax.gif
asaraa
QUOTE(viltesmama @ 2009 09 25, 16:41)
smagu girdet apie gerus atsiliepius apie si darzeli  4u.gif
bet tik lopselinuku mamytes atsiliepia,o kur darzelinuku  g.gif mes jau nuo kitos savaites bandysim keliaut i darzeli  ax.gif
*

Aplamai mazai mamyciu, kurios veda i si lopsiuka. verysad.gif O idomu butu daugiau atsiliepimu isgirsti ax.gif
viltesmama
QUOTE(asaraa @ 2009 09 25, 16:06)
Aplamai mazai mamyciu, kurios veda i si lopsiuka.  verysad.gif O idomu butu daugiau atsiliepimu isgirsti  ax.gif
*

daug veda,tik matyt nesilanko cia g.gif
Redauta
QUOTE(viltesmama @ 2009 09 25, 16:41)
smagu girdet apie gerus atsiliepius apie si darzeli  4u.gif
bet tik lopselinuku mamytes atsiliepia,o kur darzelinuku  g.gif mes jau nuo kitos savaites bandysim keliaut i darzeli  ax.gif
*

As minejau ir vyresniuju grupiu aukletojas:)Dalyte ir Reda thumbup.gif Tai jau po lopsiuko,taipogi nuostabiai puikios,tik silti atsiliepimai wub.gif
aurėjaa
Sveikos,
Jau rašiau, kad dukra lankė šį darželį - taip tat Katinėlių lopšiuko grupę, Boružėlių darželinę grupę ir priešmokyklinę pas auklėtojas Olią ir Zitą. Dabar sūnelis seka sesutės pėdutėmis thumbup.gif Apie darželį labai esu geros nuomonės, visas kolektyvas šaunus 4u.gif
asaraa
Man is triju aukletoju tik viena nelabai ax.gif , bet teks bendrauti. Gal zinote kada susirinkimai planuojami?
aurėjaa
jeigu jau visai atvirai g.gif , tai darželinėj grupėj ir aš su viena auklėtoja buvau apsibarusi, bet iki vedėjos nenukeliavau ax.gif
koposs
pakelsiu ir as tema,mes ir nuo rytojaus zygiuosim i eglute i "peledziuku"grupe,gal atsiras daugiau mamyciu ax.gif
asaraa
Laukiam laukiam daugiau mamyciu 4u.gif
Redauta
QUOTE(asaraa @ 2009 09 28, 15:46)
Laukiam laukiam daugiau mamyciu  4u.gif
*

Oi laukiam laukiam,mes plepuciu laukiam user posted image wub.gif
asaraa
QUOTE(Redauta @ 2009 09 28, 15:54)
*

thumbup.gif
aurėjaa
*

sokiai.gif
sarunemika
*

Sveikutės, as savo abu mazuosius vedu i LD Eglute. Vidurinioji lankė praeitais metais "Pelėdžiukų" grupę, o dabar lanko iš lopšio perėjęs ir mažasis. "Pelėdžiukai"- super, auklėtojos tikrai nuostabios, tikrai geros, kad net prisiregistravau, nes negalėjau ramiai skaityti ir nepakomentuoti. Didelis ačiū auklėtojoms Laimutei ir Dianai už tokį šilta bendravimą su vaikais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
koposs
QUOTE(sarunemika @ 2009 09 30, 15:56)
Sveikutės, as savo abu mazuosius vedu i LD Eglute. Vidurinioji lankė praeitais metais "Pelėdžiukų" grupę, o dabar lanko iš lopšio perėjęs ir mažasis. "Pelėdžiukai"- super, auklėtojos tikrai nuostabios, tikrai geros, kad net prisiregistravau, nes negalėjau ramiai skaityti ir nepakomentuoti. Didelis ačiū auklėtojoms Laimutei ir Dianai už tokį šilta bendravimą su vaikais thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

bigsmile.gif mes lankom peledziukus kaip faina,kad paraset,mes tik 2 diena tai kolkas aukletojos tikrai matos,kad labai mielos ,musu tos pacios Laima ir Diana thumbup.gif
Redauta
Smagu girdeti tik siltus atsiliepimus,tad ir temute tokia letoka,niu ner ka peikti thumbup.gif
asaraa
dziugu, kad dar atsirado mamyciu thumbup.gif
vidmanta
Mano mazoji lanke vaivorikstuku grupe, aukletojos irgi labai nuostabios Nijole ir Stasele thumbup.gif Aciu joms uz kantrybe.
aurėjaa
o aš turbūt prisikalbėjau visus begirdama doh.gif , apturėjau darželyje didelį nemalonumą, kurį vaikutis turbūt atsimins visą gyvenimą verysad.gif
koposs
QUOTE(aurėjaa @ 2009 10 01, 12:32)
o aš turbūt prisikalbėjau visus begirdama  doh.gif , apturėjau darželyje didelį nemalonumą, kurį vaikutis turbūt atsimins visą gyvenimą  verysad.gif
*

unsure.gif kas buvo papasakokit g.gif
viltesmama
QUOTE(aurėjaa @ 2009 10 01, 11:32)
o aš turbūt prisikalbėjau visus begirdama  doh.gif , apturėjau darželyje didelį nemalonumą, kurį vaikutis turbūt atsimins visą gyvenimą  verysad.gif
*

vajei,kaip nesmagu,o kas atsitiko?mes pro jusu grupe"Katineliu"kiekviena ryta praeinam,siandien maciau lyg tokia jauna aukletoja dirbo ir musu grupes auklyte iseidinejo is jusu grupesg al ji ir ten dirba,nes zinau,kad ji per 2 grupes dirba...

mes kol kas bunam tik po 2 val.tai lyg normaliai,nors siandien tik trecias rytas buvo,o asareles jau buvo pradejusios byret unsure.gif ,bet pasku greit apsramino ...
asaraa
QUOTE(aurėjaa @ 2009 10 01, 12:32)
*

nesmagu klausti, bet idomu kas nutiko blush2.gif Cia jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aurėjaa
verysad.gif Turim praskeltą lūpytę, kurią teko siūti, taigi randelis tikrai liks verysad.gif Suprantu, kad ir namie taip gali nutikti, bet.... auklėtojos tuo metu grupėje nebuvo doh.gif , vaikučiai buvo palikti vieni be priežiūros aggressive.gif
Papildyta:
QUOTE(asaraa @ 2009 10 01, 16:17)
nesmagu klausti, bet idomu kas nutiko  blush2.gif  Cia jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Ačiū smile.gif
asaraa
QUOTE(aurėjaa @ 2009 10 02, 17:56)
verysad.gif  Turim praskeltą lūpytę, kurią teko siūti, taigi randelis tikrai liks  verysad.gif Suprantu, kad ir namie taip gali nutikti, bet.... auklėtojos tuo metu grupėje nebuvo  doh.gif , vaikučiai buvo palikti vieni be priežiūros  aggressive.gif
Papildyta:

Ačiū  smile.gif
*

Uii koks nemalonumas. O maziukas nukrito pasilipes, ar kazkuris vaikutis stuktelejo? doh.gif
Redauta
QUOTE(aurėjaa @ 2009 10 02, 17:56)
verysad.gif  Turim praskeltą lūpytę, kurią teko siūti, taigi randelis tikrai liks  verysad.gif Suprantu, kad ir namie taip gali nutikti, bet.... auklėtojos tuo metu grupėje nebuvo  doh.gif , vaikučiai buvo palikti vieni be priežiūros  aggressive.gif
Papildyta:

Ačiū  smile.gif
*

Hm,bet nemanau ,kad kalte yzvelgiama aukletojos pusen g.gif Ziurint vaikucius ir tiek ju daug,galima net akimirkos nesuspeti ir kas nors ivyksta,kad ir koks ykandims,pasistumdymas ar dar kas panasaus rolleyes.gif Juk aukletojos ne supermenes?O jei aukletoja tuo metu WC prispaude?Nu buna visko.Mano drauges mazylei mergaite i rankyte ykando iir dar taip riebiai doh.gif As pati budama sveciuose,zaideme su vaikuciais vaiku kambarelyje ir ne nepastebejau kai puses metuku vyresne draugu mergaite mano pupai i veida ykando,pamaciau tik kai sukandus laike,o manoji klyke: doh.gif Puoliau plesti,o pasekoje ta kita is pykcio dar labiau kasti ir plesti,kliuvo nosyteiir lupytei,kai atleido tai issigandau,maniau reiks vezti siuti verysad.gif Bet po ppusvalandzio atsileido ykandimai,tai ir as atsikvepiau,ot paturejau streso,kad ir pati salia buvau(kaltinau savo neapdairuma)Taip jau yra,kad musu mazieji augdami patiria visko,o mes visuomet ieskome ir kaltiname kas buvo salia,ar kas nespejo prieiti wub.gif Stiprybes ir sveikateles Jums,maziukams randeliai geriau gyja,tikekimes,kad neliks pasekmiu,cia Jums user posted image
aurėjaa
Suprantama, kad su mažiukais visko nutinka, bet šioje situacijoje buvo šiek tiek kitaip schmoll.gif , nes vaikučiai be priežiūros buvo palikti ne kelioms minutėms doh.gif (nebent priežiūra vadintumėme 4 metukų mergaitės buvimą grupėje g.gif ) . Kruviną vaiką vyras rado atėjęs jo pasiimti, auklėtoja dar net nebuvo mačiusi, kas atsitiko, nes buvo išėjusi...telefonu pakalbėti blink.gif . Kaip supratau, telefoninis pokalbis buvo pakankamai netrumpas, nes kraujas iš žaizdos jau nebėgo, o krešėjo verysad.gif
Situacija tikrai ne pati maloniausia. Kaip žmogus suprantu auklėtoją, bet kaip mama esu labai pikta. Visą savaitę negalime lankyti darželio, lūpa sužalota ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus, nuskeltas dantukas, teka seilės, nes sučiaupti lūpyčių neina. O dar prie visko aukšta temperatūra prisidėjo doh.gif
Taigi, linkiu tiek mamos, tiek visoms auklėtojoms, kad kuo mažiau tokių nelaimių nutiktų.
Papildyta:
user posted image
*

Ačiū

Čia visoms mamytėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
viltesmama
QUOTE(aurėjaa @ 2009 10 03, 11:51)
Suprantama, kad su mažiukais visko nutinka, bet šioje situacijoje buvo šiek tiek kitaip  schmoll.gif , nes vaikučiai be priežiūros buvo palikti ne kelioms minutėms  doh.gif (nebent priežiūra vadintumėme 4 metukų mergaitės buvimą grupėje  g.gif ) . Kruviną vaiką vyras rado atėjęs jo pasiimti, auklėtoja dar net nebuvo mačiusi, kas atsitiko, nes buvo išėjusi...telefonu pakalbėti  blink.gif . Kaip supratau, telefoninis pokalbis buvo pakankamai netrumpas, nes kraujas iš žaizdos jau nebėgo, o krešėjo  verysad.gif
Situacija tikrai ne pati maloniausia. Kaip žmogus suprantu auklėtoją, bet kaip mama esu labai pikta. Visą savaitę negalime lankyti darželio, lūpa sužalota ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus, nuskeltas dantukas, teka seilės, nes sučiaupti lūpyčių neina. O dar prie visko aukšta temperatūra prisidėjo  doh.gif
Taigi, linkiu tiek mamos, tiek visoms auklėtojoms, kad kuo mažiau tokių nelaimių nutiktų.
Papildyta:
user posted image
*

Ačiū

Čia visoms mamytėms  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

vajei kaip negerai gavos unsure.gif temperatura gal nupo streso sukilo...ka maziukui reikejo iskest,jei dar niekas nepamate,niekas nepriejo,jis dabar gali nebepasitiket aukletoja ir bijot to darzelio unsure.gif verysad.gif
stiprybes Jums ,o maziukui 4u.gif ,kad greiciau lupyte uzgytu ...kaip gaila dantuko unsure.gif
randuko gal neliks,jei graziai susiuvo,musu dukryte buvo kaktyte prasiskelus,bet labai maza skylute(bet ne siuvo,o su tokiu pleistru sukabino),tai va metai praejo ir net nesimtao jau nieko,linkiu ir jums ,kad jokiu randeliu neliktu 4u.gif
Redauta
Kaip mergytei sveikatele,ar lupyte gyja? wub.gif
viltesmama
sveikutes,

QUOTE(Redauta @ 2009 10 11, 11:51)
Kaip mergytei sveikatele,ar lupyte gyja? wub.gif
*

o ne berniukui ten nelaime atsitiko g.gif
Redauta
Sveikos Eglutes mamytes,mes ryt jau darzelin zygiuojam wub.gif O bijau turbut as labiausiai,dar mociutes mane terorizuoja,kad anksti vaikely darzelin vedu doh.gif Susimaise visiskai mano kramele blink.gif Didzioji nuo 1.3men lanke lopsiuka,viskas puikiai buvo,tikiuosi ir dabar to pacio.Noriu pailseti,noriu,kad mazyle maziau mane terorizuotu lotuliukas.gif noriu,kad su puoduku padraugautu,kad sauksta pati palaikytu,kad miegotu savo loveleje,noriu,kad savo kojytemis pradetu typcioti(o ne mamyte nesiotu visur,oi kiek as noriu noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
viltesmama
labukas,
QUOTE(Redauta @ 2009 10 29, 15:36)
Sveikos Eglutes mamytes,mes ryt jau darzelin zygiuojam wub.gif O bijau turbut as labiausiai,dar mociutes mane terorizuoja,kad anksti vaikely darzelin vedu doh.gif Susimaise visiskai mano kramele blink.gif Didzioji nuo 1.3men lanke lopsiuka,viskas puikiai buvo,tikiuosi ir dabar to pacio.Noriu pailseti,noriu,kad mazyle maziau mane terorizuotu lotuliukas.gif noriu,kad su puoduku padraugautu,kad sauksta pati palaikytu,kad miegotu savo loveleje,noriu,kad savo kojytemis pradetu typcioti(o ne mamyte nesiotu visur,oi kiek as noriu noriu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

tai ryt tikriausiai tik susipazinimui einat?i kokia grupe eisit?
nu tikrai labai maziuke,as kai pamatau tokius mazus vaikiukus labai gaila ju pasidaro,nes jiems kolektyvo tikrai dar nereikia unsure.gif bet aiksu,cia mamyte geriau zino...
man darzeliia vaikams tinkami tik nuo 3 ir daugiau 4u.gif
mes einam sauniai,bet bunam tik iki pietu ir uztenka kol kas,pabunam pamokelese ,pavalgom ir keliujam namucio,jei susirasciau darba,tai tektu gal ir pamiegot ten,bet dabar jau ramiai palikciau ,nes aukletojos super ir jau vaikas apsiprato su aplinka ir visomis taisyklemis...bet musu dukrytei jau didele 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.