Labukas, QUOTE(Redauta @ 2009 10 29, 15:36) Sveikos Eglutes mamytes,mes ryt jau darzelin zygiuojam  O bijau turbut as labiausiai,dar mociutes mane terorizuoja,kad anksti vaikely darzelin vedu  Susimaise visiskai mano kramele  Didzioji nuo 1.3men lanke lopsiuka,viskas puikiai buvo,tikiuosi ir dabar to pacio.Noriu pailseti,noriu,kad mazyle maziau mane terorizuotu  noriu,kad su puoduku padraugautu,kad sauksta pati palaikytu,kad miegotu savo loveleje,noriu,kad savo kojytemis pradetu typcioti(o ne mamyte nesiotu visur,oi kiek as noriu noriu  ismoks viska,nepastebesi kai pati galvosi,oj kaip but gerai,kad ji butu mazike  as tai dar metelius palepinciau
QUOTE(Redauta @ 2009 10 29, 15:36) Sveikos Eglutes mamytes,mes ryt jau darzelin zygiuojam  O bijau turbut as labiausiai,dar mociutes mane terorizuoja,kad anksti vaikely darzelin vedu  Susimaise visiskai mano kramele  Didzioji nuo 1.3men lanke lopsiuka,viskas puikiai buvo,tikiuosi ir dabar to pacio.Noriu pailseti,noriu,kad mazyle maziau mane terorizuotu  noriu,kad su puoduku padraugautu,kad sauksta pati palaikytu,kad miegotu savo loveleje,noriu,kad savo kojytemis pradetu typcioti(o ne mamyte nesiotu visur,oi kiek as noriu noriu  Mes jau kalbejom  Manau, kad mazajai viskas bus gerai  Lauksiu ziniu QUOTE(viltesmama @ 2009 10 29, 15:46) labukas, tai ryt tikriausiai tik susipazinimui einat?i kokia grupe eisit? nu tikrai labai maziuke,as kai pamatau tokius mazus vaikiukus labai gaila ju pasidaro, nes jiems kolektyvo tikrai dar nereikia  bet aiksu,cia mamyte geriau zino... man darzeliia vaikams tinkami tik nuo 3 ir daugiau mes einam sauniai,bet bunam tik iki pietu ir uztenka kol kas,pabunam pamokelese ,pavalgom ir keliujam namucio,jei susirasciau darba,tai tektu gal ir pamiegot ten,bet dabar jau ramiai palikciau ,nes aukletojos super ir jau vaikas apsiprato su aplinka ir visomis taisyklemis...bet musu dukrytei jau didele  Nesutinku del kolektyvo  Manajam labai reik kolektyvo. Mes pradejom i lopsiuka nesulauke 1,4m. Mazajam labai ten patinka. Zinoma mes jau ir valgem patys ir su puodu draugavom (be pampo isleidau). Ir praejus savaitelej mes pilna diena isbunam. Eina noriai. Dabar tenka savaitele namuciuose pabuti, nes apsirge buvom. Tai trecioj dienoj maziukas rubus ir batukus man jau i lova ryte nesa ir sako lelia (nori eiti i pas vaikuciu). Tai kiekvienas vaikas ir mamos skirtingos Kaip sekasi mamytei ir dukriukui, kur lupyte prasikirte buvo?
viltesmama
2009 10 30, 08:18
QUOTE(asaraa @ 2009 10 29, 20:46) Mes jau kalbejom  Manau, kad mazajai viskas bus gerai  Lauksiu ziniu Nesutinku del kolektyvo  Manajam labai reik kolektyvo. Mes pradejom i lopsiuka nesulauke 1,4m. Mazajam labai ten patinka. Zinoma mes jau ir valgem patys ir su puodu draugavom (be pampo isleidau). Ir praejus savaitelej mes pilna diena isbunam. Eina noriai. Dabar tenka savaitele namuciuose pabuti, nes apsirge buvom. Tai trecioj dienoj maziukas rubus ir batukus man jau i lova ryte nesa ir sako lelia (nori eiti i pas vaikuciu). Tai kiekvienas vaikas ir mamos skirtingos Kaip sekasi mamytei ir dukriukui, kur lupyte prasikirte buvo?aisku visokiu vaiku yra  tikiu,kad jusu vaikuciui gerai ten bet siaip daugumai tokio amziaus vaikams geriau dar but su teveliais namie  man pati darzelio medicinos darbuotoja sake ,kad kita karta tevai galvoja,kad vaikams cia gerai,bet is tikruju jiems sunku  aisku netaikau cia JUMS ,juk buna visokiu mamu ir vaiku Aisku,kai mamytems reikia dirbt ir tada vaikuciai iseina i savo darbelius... REDAUTA sekmes siandien,manau esat abi pasiruosusios siam zingsniui ir bus viskas gerai...
skraja-sk
2009 11 11, 20:46
na ,mamytes tai gal jau žinot kada bus švenčiama šitam darželyje Kalėdų šventė?
QUOTE(skraja-sk @ 2009 11 11, 20:46) na ,mamytes tai gal jau žinot kada bus švenčiama šitam darželyje Kalėdų šventė? nezinau, nes nieko dar neminejo. Ryt zinau kad fotografuoja vaikucius
viltesmama
2009 11 12, 07:38
QUOTE(skraja-sk @ 2009 11 11, 20:46) na ,mamytes tai gal jau žinot kada bus švenčiama šitam darželyje Kalėdų šventė? sveika, bus svenciama gruodzio 22 ar jus irgi einat i si darzeli
pas mus lopsiuko grupej karantinas
QUOTE(asaraa @ 2009 11 17, 19:49) pas mus lopsiuko grupej karantinas  oho ,o kuom serga
QUOTE(koposs @ 2009 11 17, 22:25) oho ,o kuom serga  aukletoja sake kad vienas vaikas skarlatina susirgo  Reik vaika savo stebeti
QUOTE(asaraa @ 2009 11 17, 22:26) aukletoja sake kad vienas vaikas skarlatina susirgo  Reik vaika savo stebeti o siaubeli  ,tikrai labai reta liga,ziurekit saugokites ir nesirkit
QUOTE(koposs @ 2009 11 17, 22:44) dekui
Redauta
2009 11 18, 14:26
QUOTE(asaraa @ 2009 11 17, 23:51) dekui  Sveikateles!!!!!!!!!O mes atsijungiame nuo lopsiuko:(((Nekokia situacija apturejome,rezultatus iki siolei gydomes
QUOTE(Redauta @ 2009 11 18, 14:26) Sveikateles!!!!!!!!!O mes atsijungiame nuo lopsiuko:(((Nekokia situacija apturejome,rezultatus iki siolei gydomes  tfu tfu, mes dar nesergam Dukruzei sveikateles.
Laukiam Eglutes
Sveikos mamytes Gydytoja mums rekomendavo si darzeli, idomu koks mazdaug menesinis mokestis
QUOTE(Mazike @ 2010 02 21, 12:21) Sveikos mamytes Gydytoja mums rekomendavo si darzeli, idomu koks mazdaug menesinis mokestis  mokestis kaip ir visuose  : menesio darbo dienos * 6,82lt (maistas vienai dienai) + menesio darbo dienos * 0,5lt (ugdymas) + 35lt (virejoms uz maisto gaminima)
aurėjaa
2010 02 21, 19:05
Sveikos, mamytės, Ačiū visoms už rūpestį  Mano sūneliui (ne dukrytei  ) lūpytė sugijo gerai ir randelio beveik nesimato. Laikui bėgant, tikiuosi, visai išnyks. Lankom tą pačią grupę ir daugiau jokių incidentų neapturėjom.
QUOTE(asaraa @ 2010 02 21, 14:53) mokestis kaip ir visuose  : menesio darbo dienos * 6,82lt (maistas vienai dienai) + menesio darbo dienos * 0,5lt (ugdymas) + 35lt (virejoms uz maisto gaminima) Aciu uz issamu atsakyma
QUOTE(Mazike @ 2010 02 21, 21:19) Aciu uz issamu atsakyma  cia as parasiau apie lopselinukus. Darzelinukam dienos maisto koeficientas kitas 7,76lt
QUOTE(asaraa @ 2010 02 21, 23:43) cia as parasiau apie lopselinukus. Darzelinukam dienos maisto koeficientas kitas 7,76lt 
braskelina
2010 02 24, 12:51
 Sveikos mamytės.Gal kas žinote,ar butų kokių šansų patekt į šio darželio lopšiukų grupę  Ar labai didelės eilės  Ruošiamės persikelt gyvent kitur ir šis darželis mums butų arčiausiai
aurėjaa
2010 02 24, 14:23
Klaipėdos miesto savivaldybės administarciojos Švietimo skyrius informuoja, kad 2010 m. vasario 1 d. duomenimis savivaldybės švietimo įstaigose, įgyvendinančiose ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programas, yra 773 laisvos vietos. Sanatorinis lopšelis-darželis "Eglutė" - 11 laisvų vietų 2-3 metų amžiaus vaikų grupėse. savivaldybė
fila666
2010 02 24, 19:58
QUOTE(braskelina @ 2010 02 24, 13:51)  Sveikos mamytės.Gal kas žinote,ar butų kokių šansų patekt į šio darželio lopšiukų grupę  Ar labai didelės eilės  Ruošiamės persikelt gyvent kitur ir šis darželis mums butų arčiausiai  Kiek teko girdėti, tai lopšiukų grupėse vaikučių trūkumas, nemanau, kad būtų problema ten patekti
laurinux
2010 03 30, 20:26
Sveikutės mamytės, Gal yra mamyčių čia SM, kurios savo mažylius veda į šį darželį? Nuo gegužės mėn pradės lankyt mano dukrytė. Norėjau paklaust jūsų nuomonės apie auklytes, kokia jums mieliausia (iš trijų lopšelinukų grupių )?
QUOTE(laurinux @ 2010 03 30, 21:26) Sveikutės mamytės, Gal yra mamyčių čia SM, kurios savo mažylius veda į šį darželį? Nuo gegužės mėn pradės lankyt mano dukrytė. Norėjau paklaust jūsų nuomonės apie auklytes, kokia jums mieliausia (iš trijų lopšelinukų grupių )?  mes lankom siame darziuke lopseline grupe. Nezinau kokios dirba kitose grupese, bet savo aukletojom ir auklytem esam labai patenkinti
laurinux
2010 03 30, 21:56
QUOTE(asaraa @ 2010 03 30, 22:09) mes lankom siame darziuke lopseline grupe. Nezinau kokios dirba kitose grupese, bet savo aukletojom ir auklytem esam labai patenkinti  O kurią grupę lankot? Mus greičiausiai priims į pirmą, nes kolkas ten mažiausiai vaikučių
QUOTE(laurinux @ 2010 03 30, 22:56) O kurią grupę lankot? Mus greičiausiai priims į pirmą, nes kolkas ten mažiausiai vaikučių  spygliuko grupe, atrodo ji ir yra pirma grupe
laurinux
2010 03 31, 18:54
QUOTE(asaraa @ 2010 03 31, 19:47) spygliuko grupe, atrodo ji ir yra pirma grupe Tai smagu, kad geros auklytės, tik kai nuėjom mažai vaikučių grupėse, sergančių nemažai Tai kaip supratau, pačios vaikelis mielu noru eina?
gal gali nupasakoti i kuri kabineta ejot, na kur bus jusu grupe. O del vaikuciu, tai juk vaikuciai kurie turi viresnius broliukus ir sese, jie dabar kartu atostogauja  , mokyklose juk atostogos. Gal girdejai aukletoju vardus? Mes grupeje maziausi pagal amziu.
laurinux
2010 03 31, 21:04
Ne, vardų neminėjo, mes tik apžvalgą padarėm visas grupes apeidami, ta jūsų spygliukų netoli direktorės kabineto, paskui jaunute auklytė iš antros grupės (labai miela pasirodė) aprodė salę, vėliau nuvedė ir į trečiąją, kur mums įspūdį paliko mažiausią (gal dėl to kad verkė du vaikučiai), bet manau, kad tai tik pirmas įspūdis. Dar tiksliai nežinom, į kurią pateksim, tikriausiai kur mažiausiai vaikučių
QUOTE(laurinux @ 2010 03 31, 22:04) Ne, vardų neminėjo, mes tik apžvalgą padarėm visas grupes apeidami, ta jūsų spygliukų netoli direktorės kabineto, paskui jaunute auklytė iš antros grupės (labai miela pasirodė) aprodė salę, vėliau nuvedė ir į trečiąją, kur mums įspūdį paliko mažiausią (gal dėl to kad verkė du vaikučiai), bet manau, kad tai tik pirmas įspūdis. Dar tiksliai nežinom, į kurią pateksim, tikriausiai kur mažiausiai vaikučių  o sake kurioj grupej maziausiai sarase? Nes i musu grupe, prie direktores, jau viena nauja vaikuti prieme.
laurinux
2010 03 31, 21:23
QUOTE(asaraa @ 2010 03 31, 22:18) o sake kurioj grupej maziausiai sarase? Nes i musu grupe, prie direktores, jau viena nauja vaikuti prieme. Mes buvom ten vakar nuvykę tai minėjo, kad pirmoj grupėj 10 , o antroj ir trečioj po 11 vaikučių. O kur papulsim mes, sužinosim gegužės mėn.
QUOTE(laurinux @ 2010 03 31, 22:23) Mes buvom ten vakar nuvykę tai minėjo, kad pirmoj grupėj 10 , o antroj ir trečioj po 11 vaikučių. O kur papulsim mes, sužinosim gegužės mėn. o jums minejo, kad darziukas birzeli-liepa nedirbs? vaikuciai bus kelemi i kita darziuka
laurinux
2010 04 01, 10:44
QUOTE(asaraa @ 2010 04 01, 11:40) o jums minejo, kad darziukas birzeli-liepa nedirbs? vaikuciai bus kelemi i kita darziuka  Taip minėjo, bet taip pat sakė, kad kitur nenukreipia
QUOTE(laurinux @ 2010 04 01, 11:44) Taip minėjo, bet taip pat sakė, kad kitur nenukreipia  pas mus rinko parasus kas eis birzeli, liepa. Ir aukletojos sake, kad eisim i kita darziuka jei pasirenkam vesti  Ir kaip supratau kad vesime i Nykstuka.
Eglaitiene
2010 05 20, 17:35
Sveikos mamytes  Pradėjom ir mes maždaug prieš mėnesį lankyti šitą daržiuką - Spygliukų grupę ir tiesą sakant labai nustebau paskaičius nekurių mamyčių komentarus apie šitos grupės auklėtojas ar auklytes... Ir kasžmonėms neįtinka - nesuprantu. Atrodo geros ir šiltos auklėtojos ir auklytės. Beje, vakar buvo kažkokia varliukų šventė -sakė labai puikiai pavyko
QUOTE(Eglaitiene @ 2010 05 20, 18:35) Sveikos mamytes  Pradėjom ir mes maždaug prieš mėnesį lankyti šitą daržiuką - Spygliukų grupę ir tiesą sakant labai nustebau paskaičius nekurių mamyčių komentarus apie šitos grupės auklėtojas ar auklytes... Ir kasžmonėms neįtinka - nesuprantu. Atrodo geros ir šiltos auklėtojos ir auklytės. Beje, vakar buvo kažkokia varliukų šventė -sakė labai puikiai pavyko  na as blogu atsiliepimu neradau apie sia grupe  O svente sauni
Eglaitiene
2010 05 21, 15:43
QUOTE(asaraa @ 2010 05 20, 19:36) na as blogu atsiliepimu neradau apie sia grupe  O svente sauni  O as radau pacioj forumo pradzioj, kad kazkokiai mamytei neitiko pirmos grupes aukletojos, uztat taip ir parasiau
jurga82
2010 09 01, 20:44
Sveikos mamytes  jungiames ir mes i jusu gretas.Pradesim ir mes lankyti sio darzelio lopselio grupe  .Kiek girdejau sis darzelis specializuotas kita prasme kaip sanatorinis ar tai jauciasi kazkokia kita prieziura ar kas kita?Ar cia taspats kaip ir betkokiame kitame darzeli?Nes musu paprase pazimos is gydyt.kad esam sirge bronkitu ir pan...
Eglaitiene
2010 09 02, 07:20
Taip, iš tiesų jį vadina "sanatoriniu". Esu girdėjus, kad maistas geras, be to nuolat darželyje dirba labai maloni gydytoja, kuri rūpinasi mūsų vaikučiais. Sakė, kad atėjus po ligos vaikiukam ir inhaliacijos būna daromos, ir masažiukai. Daugumoje darželių yra tik med. sesutė, o po ligos šitaip vaikų niekas neprižiūri, bent jau neteko girdėti. Papildyta:QUOTE(asaraa @ 2010 05 20, 19:36) na as blogu atsiliepimu neradau apie sia grupe  O svente sauni  Beje, asaraa, pagal amžių matau, kad šiemet jūs dar eisit irgi į tą pačią lopšelio grupę. Daugelis vaikučių jau perėjo į darželį, o aš tos varliukų šventės nuotraukyčių taip ir negavau  Gal kokių turit jūs.  Mėginsiu dar vienai pažįstamai mamytei pasiskambinti, gal kur nors susigaudysiu tų nuotraukyčių. Vis tik tai buvo pirmoji šventė darželyje mano pupai, norėčiau turėti nuotraukų
aurėjaa
2010 09 02, 15:11
QUOTE(jurga82 @ 2010 09 01, 21:44) Sveikos mamytes  jungiames ir mes i jusu gretas.Pradesim ir mes lankyti sio darzelio lopselio grupe  .Kiek girdejau sis darzelis specializuotas kita prasme kaip sanatorinis ar tai jauciasi kazkokia kita prieziura ar kas kita?Ar cia taspats kaip ir betkokiame kitame darzeli?Nes musu paprase pazimos is gydyt.kad esam sirge bronkitu ir pan... Vienas vaikutis jau užaugo šiame darželyje, dabar jau antras auga  Turbūt, tai kad ir antrą vaikutį vedam į tą patį daržiuką, liudija apie geras darželio paslaugas. Sanatoriniu darželiu vadinamas todėl, kad, kaip ir minėta jau, po ligos kiekvieną vaikutį apžiūri gydytoja, kuri, esant reikalui, ir tėvų sutikimui, skiria vaikučiui inhaliacijas (pvz. su Brontex lašiukais) atsikosėjimui lengvinti, krūtinės ir nugaros masažus - bronchams išvalyti (t.p. ir atsikosėjimui gerinti). Kituose daržiukuose neesu girdėjusi apie panašių gyd. paslaugų teikimą. Vaikučiams šios procedūros labai patinka Džiaugiuosi "Eglute"
laurinux
2010 09 02, 16:14
Sveikos mamytės, gal galite išsakyti savo nuomonę apie lošelinukų grupių auklėjojas? Kurios jums mieliausios?
jurga82
2010 09 02, 16:35
Aciu mamytes uz informacija  .Pradesim eiti i lopseli po 27 d.sio menesio nes susirgom  ,beto dar turim prisiregistruoti cia klp.Na jau tie istatymai tai ka as zinau nesamones kazkokios
Tik man vienas minusas, kad mazai i lauka eina QUOTE(Eglaitiene @ 2010 09 02, 08:20) Beje, asaraa, pagal amžių matau, kad šiemet jūs dar eisit irgi į tą pačią lopšelio grupę. Daugelis vaikučių jau perėjo į darželį, o aš tos varliukų šventės nuotraukyčių taip ir negavau  Gal kokių turit jūs.  Mėginsiu dar vienai pažįstamai mamytei pasiskambinti, gal kur nors susigaudysiu tų nuotraukyčių. Vis tik tai buvo pirmoji šventė darželyje mano pupai, norėčiau turėti nuotraukų  Nuotraukytes turiu. Jei neklystu kad mano vyras vienas fotkino, yra ir filmuotos medziagos. Tik niekam neissiunciau  , nes laiko maza  Flesiuka atsineskit ir aukletojai palikit, as irasysiu ir atgal aukletojai atiduosiu. Ai tiesa, vienam vaikui i flesiuka rasiau. O del perkelimo, sake sausi perkels i darziuka. QUOTE(laurinux @ 2010 09 02, 17:14) Sveikos mamytės, gal galite išsakyti savo nuomonę apie lošelinukų grupių auklėjojas? Kurios jums mieliausios?  Aukletojos man patinka Dalia ir Nijole. Auklytes abi saunios
laurinux
2010 09 04, 13:46
QUOTE(asaraa @ 2010 09 03, 15:01) Aukletojos man patinka Dalia ir Nijole. Auklytes abi saunios  Ačiū, turėsiu omeny
Eglaitiene
2010 09 06, 11:25
QUOTE(asaraa @ 2010 09 03, 15:01) Tik man vienas minusas, kad mazai i lauka eina Nuotraukytes turiu. Jei neklystu kad mano vyras vienas fotkino, yra ir filmuotos medziagos. Tik niekam neissiunciau  , nes laiko maza  Flesiuka atsineskit ir aukletojai palikit, as irasysiu ir atgal aukletojai atiduosiu. Ai tiesa, vienam vaikui i flesiuka rasiau. Beje, nepaklausiau, o ką auklėtojom pasakyti, kieno mamytei tą flešiuką perduoti?
QUOTE(Eglaitiene @ 2010 09 06, 12:25) Beje, nepaklausiau, o ką auklėtojom pasakyti, kieno mamytei tą flešiuką perduoti?  man atrodo mes kasdien prasilenkiam  Siandien mes tryse buvom, ir jus su dukriuku atejot po musu  Jusu trecia spintute?
Eglaitiene
2010 09 06, 20:03
QUOTE(asaraa @ 2010 09 06, 20:17) man atrodo mes kasdien prasilenkiam  Siandien mes tryse buvom, ir jus su dukriuku atejot po musu  Jusu trecia spintute? A su blaunančiu dukriuku?  O geras klausimas dėl spintutės - antra ar trečia  Bet taip, greičiausiai prasilenkiam dažnai. Ir šiandien jūs kartu su vyru savo žirniuką rengėt...
QUOTE(Eglaitiene @ 2010 09 06, 21:03) A su blaunančiu dukriuku?  O geras klausimas dėl spintutės - antra ar trečia  Bet taip, greičiausiai prasilenkiam dažnai. Ir šiandien jūs kartu su vyru savo žirniuką rengėt...  aga  Na ir susipazinom
|
|