tauskalyte
2004 10 08, 11:20
mamytes, turiu labai konkretu klausima. mano maziukui jau 6 men, mes beveik visa laika naudojam Huggies tuos kur pakuote raudonai melyna, bet yra ir zaliu pakuociu, tik kad jos brangesnes. kas naudojot ir tuos, ir tuos, parasykit kuo jie skiriasi, nes kaina tai tikrai daug skiriasi, kiek skaiciavau????????????? nors ir perskaiciau viska apie foruma Sauskelnes, bet to dalyko taio ir neradau......... butu smagu kad pasidalintumete patirtimi....... o siaip raudonai melynus Huggies 7-16kg perkam urmo bazes 13 sandely Mendyje, ten kainuoja 52 vnt. 33.90, buvo anksciau 35.39. tai ganasi visai nebrangiai vnt. kaina, gaila kad ten nera tu zaliu pakuociu, bet pardese ziurejau tai ju pakuote atrodo 52 ar 56vnt. kainuoja apie 50lituku.....
Mes naudojam žalius  BAndėm ir tuos mėlynus, bet mums jie nepatiko.KAžkaip mažiau sugeria ir jie patys tokie šiurkštoko, o va žali tai tokie kinkštučiai minkštučiai.Bet su tais pampersais kiek pastebėjau labai skirtingai.Vieniem vieni patinka, o kitiem kiti.
tauskalyte
2004 10 08, 11:27
molli, jeigu tu is Kauno, kur perki tuos zalius, ir gal skaiciavai kokia kaina gaunasi vieneto?
Mums labiau patiko zali, aisku, jie brangus. Kazkada buvau nupirkus ir raudonai melynu, bet man tai jie neeee. Kazkaip naudojom pampers, libero, o dabar prie zaliu huguies perejom, beje, jie norfose pigesni.
| QUOTE (tauskalyte @ 2004 10 08, 11:28) | | molli, jeigu tu is Kauno, kur perki tuos zalius, ir gal skaiciavai kokia kaina gaunasi vieneto? |
Aš ne iš KAuno Perku visada Vilniau Maxima bazėj, pokas apie 48 lt. kainuoja.Mes perkam 8-14kg. Nors draugė skaičiavo, vnt. kaina, tai sakė kad nesiskiria Huggies žali ir Pamapers tų pačių kg.
Mes ir naudojam Hugies žalius. Jie tikrai minkšti minkšti. Naudojam large ( 5 dydį).../ Mėlynai rudonus bandėm,bet labai nusivylėm. Nesugėrinėjo mažei ir kažkokie popieriniai  Bet žinoma,jeigu vaikučiui nešunta užpakaliukas,tai gal gerai. Manyčiau juos dažniau keisti reikia
As sutikau parduotuvej Huggies atstovus, kurie ziurinejo savo sauskelniu lentynas. Tai kai as tokia nekukli, puoliau ju klausineti apie skirtumus zaliu ir melynu pakuociu  Pasirodo vienas esminis skirtumas: melyni is sintetinio pluosto, zali - is naturalaus. Va todel kaina ir kokybe skiriasi. Mums tai zali - liuks
Neglaite
2004 10 12, 15:18
As dar girdejau kad melyni yra su celofanu ar pan.,zaliu kokybe geresne ir jie tikrai
 mes irgi bandem ir tokiu ir tokiu tai mums melyni nepatipo pro sona prabegdavo, uzpakaliukas raudo man atrodo jie dar ir orui yra nelaidus, o zali tai  tik aisku ju kaina vnt man atrodo dar didesne iseina nei pampersu ar libero na aisku cia dar priklauso kurioj parduotuvej perki
va mus nuo zaliu isbere visa o tuo tarpu nuo tu raudonai melynu nebuvo nei vieno spuogelio tai va mes ju daugiausia ir sunaudojom ir kaina pigesne
Paranormali
2004 10 17, 22:57
mamytes juk berniukai i prieki sisioja, o mergytes tolygiai, taip kad berniukams reikia geresnio sugerimo
Mes zalius huggis naudojam-jie mums labai
Man irgi zali , gavom karta dovanu ir melynu, tai celofaniniai kazkokie, kelis sunaudojom, taip ir liko visas pokas. labai man jie nepatiko
Aistulė
2004 10 19, 09:46
Žali Huggies super, tik kaina kanda. Labai malonūs, minkšti, forma labai šauni  Mėlynus naudojom tik pirmomis savaitėmis, kai keičiau po 10-15 vnt/dieną. Tada buvo gerai, ir nebrangu. Bet dabar nematau prasmės naudoti "prastas" sauskelnes, kaip mes jas vadindavom, kai jų tikrai nebereikia taip dažnai keisti. O dabar naudojam Pampers, man jų kainos ir kokybės santykis geriausias (ypač kai perki Jumbo pakuotę su Norfos nuolaidų kortele)  Tiesa, dėl vieneto kainos. Mums Pampers'as gaunasi apie 65ct/vnt. Žalias Hagis butu kokie 80ct, jei gerai pamenu.
| QUOTE (Neglaite @ 2004 10 12, 16:19) | As dar girdejau kad melyni yra su celofanu ar pan.,zaliu kokybe geresne ir jie tikrai |
Nu jau tik nereikia skleist dezinformacijos, nera ten jokio celofano.  Mums jie patys geriausi  O tu zaliu tokia kaina, kad as geriau rinkciausi Libero
Cheburashka
2004 10 24, 16:29
Mes ivairiu rusiu sauskelnes isbandem,ir hagius,ir libero,ir mamia.Ir galiu pasakyt nei vieni taip nepatiko,kaip pampersai.Kiti kazkaip prastai sugeria man,o pampersai
Kazimiera d'Artanjan
2004 10 24, 16:35
| QUOTE (Cheburashka @ 2004 10 24, 17:30) | Mes ivairiu rusiu sauskelnes isbandem,ir hagius,ir libero,ir mamia.Ir galiu pasakyt nei vieni taip nepatiko,kaip pampersai.Kiti kazkaip prastai sugeria man,o pampersai |
Mes Pampers negalim naudoti dėl impregnavimo alijošiumi. Libero tikrai "Losion free" ir pigesni už hagius.
| QUOTE (Piene @ 2004 10 12, 12:10) | As sutikau parduotuvej Huggies atstovus, kurie ziurinejo savo sauskelniu lentynas. Tai kai as tokia nekukli, puoliau ju klausineti apie skirtumus zaliu ir melynu pakuociu Pasirodo vienas esminis skirtumas: melyni is sintetinio pluosto, zali - is naturalaus. Va todel kaina ir kokybe skiriasi. Mums tai zali - liuks |
Visiskai teisingai pasake
| QUOTE (inga888 @ 2004 10 14, 13:49) | mes irgi bandem ir tokiu ir tokiu tai mums melyni nepatipo pro sona prabegdavo, uzpakaliukas raudo man atrodo jie dar ir orui yra nelaidus, o zali tai tik aisku ju kaina vnt man atrodo dar didesne iseina nei pampersu ar libero na aisku cia dar priklauso kurioj parduotuvej perki |
Neteisinga ! Jie yra pralaidus, tik maziau kaip ir visa kita sintetika. Juos dazniau reikia keisti ir siaip visas sauskelnes reikia isbandyti kurios tinka , kurios ne, nes kiekvieno odele yra skirtinga ir skirtingai priima audinio pluosta. Taip, kad reikia atsirinkti, vieniems geros Soft&Dry, kitiems Freedom
Skorpione
2004 10 27, 09:33
As taip pat esu isbandzius nemazai sauskelniu.Ir ilga laika naudojom Huggies , tuos melynus ir buvo viskas su odele gerai, ir pro sonus visai nebegdavo.Tik gal pora minusu turejo, kad kartais sukrisdavo gabalais ir labai jau platus krasteliai palikti  O Pampers anksciau praleisdavo pro krastus , kai mazyle skyciau pakakindavo, bet dabar kai valgo jau kietesni maisteli, tai naudojam tik Pampers, nes jie dabar tapo daug pigesni( Jumbo pak.), lyginant su kitom sauskelnem...
Mums nuo zaliu huggies labai beria. Daug isbandem, bet apsistojom ties pampersais. Jie super. Gal jei per juosmeni labiau tampytusi, tai butu dar fainiau.
Shirshe
2004 10 29, 14:48
Mes tai Pampers naudojame. Nors jau 9 mėnesiukai problemėliu nebuvo. Tik dabar audžiu minty, kad teks pakeisti, nes mergina ne iš mažųjų ir šie pampersai taip greitai nespėja sugerti  . Kaip gerai, kad tiek daug mamyčių atsiliepimų, tai reikės ir mums išbandyti žalius Huggies  .
Nu reiks ir mums tada pabandyt tuos zalius Hugesus,nes siaip tai mes nuo gimimo pampersus naudojam,bet ko tai mazoji pradejo labai susti
Mes irgi melynuosius, nes tie raukinukai nugaryteje tikrai gerai sulaiko viska. Zaliuosius turime irgi nusipirke, bet del tos pacios priezasties nenaudojame. Gal kai priaugs daugiau svorio, tik ir zalieji.
DODAITE
2004 11 05, 11:59
 Mes tai pat naudojam hagiesus, tik kolkas vis dar mėlynus. Mums jie  Nieko nepraleidžia, sugeria gerai, raukinukai nugaroje puikiai atlieka savo funkciją. Ankščiau naudojom Libero, bet vėliau berti pradėjo teko keisti.  Kolkas nebandom kitų -žalių hagiesų, nes bijau kad gali išberti. O gal kas žinot kur galima nusipirkti kelis žalius hagies pasibandymui.?  Juk gaila pirkti visą pakuotę ir vėliau išmesti, jei netiks
*Violeta*
2004 11 07, 15:53
Vaistinej parduoda ir po viena  pabandyk, man tai labai patinka butent zali
DODAITE
2004 11 07, 16:32
| QUOTE (Vio @ 2004 11 07, 15:54) | Vaistinej parduoda ir po viena pabandyk, man tai labai patinka butent zali |
Dzordza
2004 11 11, 10:17
Absurdiska situacija - pirkau pasibandymui zaliu huggies maza pakuote - tai ten raukinuku ant juosmenelio nera, kaip melynuose. Bet man jie patiko, nes kazkaip daugiau sugeria, o ir gana normaliai apsispaudzia, nors ir be raukinuku. Tai nutariau pirkt didele pakuote, na tipo pigiau. Tai didelej pakuotej tas pats dydis, lygiai tos pacios sauskelnes jau su raukinukais  O ir siaip minkstesni tokie, labai malonus (is mazos pakuotes tai kol neuzdeti tokie kiektoki atrodo, tik kai pridaro ir suslampa tai suminskteja). btw, rimi dideles pakuotes kaina keliais litais mazesne nei maximoj ir dar prie ju dregnu serveteliu pokas dovanu  Sumoj gaunasi per 10lt pigiau
mus nuo raudonai melynu bere labai smarkiai o zaliai melyni tai super tik tokius ir naudojam... brangesni bet geresni kitokie mums netinka
Mums labiausiai patiko Huggies iš žalios pakuotės, nes jų juosmuo šiek tiek platesnis  Na ir šiaip mielesni.
Pasariote
2005 01 13, 18:23
Naudojom melynus,dabar zalius,bet nematau jokio skirtumo
Geriausi zaliai melynos spalvos "Pampers"! Rimtai.
Kazimiera d'Artanjan
2005 01 18, 12:00
QUOTE(Kenga @ 2005 01 17, 08:41) Geriausi zaliai melynos spalvos "Pampers"! Rimtai. Čia ne ta tema Mums pampers bet kurie visai netinka- išberia per puslvalandį
Mes nuo gimimo naudojome Huggies. Labai patiko.  taciau kai nusipirkome akcijoje melynuosius Huggies(nors buvo ir ne pirmi), tai labai isbere uzpakaliuka ir teko atsisakyti.  ATSARGIAI
Rucelie
2005 04 06, 13:53
ilindau pasiskaityt apie melynuosius huggius, kad jau dabar Maximoj tokia patraukli jiems akcija, bet ziuriu kad kiba neapsimoka rizikuot  tuolab kad dupce pas mus tokia jautri pakankamai, turbut nezaisiu
*valdonė*
2005 04 06, 14:11
As irgi vakar nulekiau nusipirkau akcijinius melynam poke huggies......ir ziuriu , kad uzpakaliukas pabertas...Taigi ziuresim ar cia seip sutapimas, ar todel, kad melynieji huggies tikrai ne is geruju
Rucelie
2005 04 06, 14:14
QUOTE(virgyte @ 2005 04 06, 14:11) As irgi vakar nulekiau nusipirkau akcijinius melynam poke huggies......ir ziuriu , kad uzpakaliukas pabertas...Taigi ziuresim ar cia seip sutapimas, ar todel, kad melynieji huggies tikrai ne is geruju   nu kazkodel zaliems hugiams ar pampersams netaiko tokiu tobulu akciju, tad itarciau as tuos melynuosius  paprasiau vyro pora vnt vaistineje nupirkt, pabandysim mes juos, ir jei tiks nusipirksim, tik kazi ar dar akcija siandie yra
QUOTE(Rucelie @ 2005 04 06, 14:14)  nu kazkodel zaliems hugiams ar pampersams netaiko tokiu tobulu akciju, tad itarciau as tuos melynuosius  paprasiau vyro pora vnt vaistineje nupirkt, pabandysim mes juos, ir jei tiks nusipirksim, tik kazi ar dar akcija siandie yra  As irgi nusipirkau dar neakcijiniu melynuju Hagesu pabandyti, tai dupses neisbere, siandien varysiu pirkt tu akcijiniu, jei dar bus
QUOTE(Piene @ 2004 10 12, 14:09) As sutikau parduotuvej Huggies atstovus, kurie ziurinejo savo sauskelniu lentynas. Tai kai as tokia nekukli, puoliau ju klausineti apie skirtumus zaliu ir melynu pakuociu  Pasirodo vienas esminis skirtumas: melyni is sintetinio pluosto, zali - is naturalaus. Va todel kaina ir kokybe skiriasi. Mums tai zali - liuks   Tik uz zalius
Rucelie
2005 04 07, 07:35
nepatiko mums tie melyni  apsieisim ir be akcijiniu...
Kristyte
2005 04 21, 16:18
Mum anksciau melyni huggies labai patiko  , bet dabar jau  .Ypac tuos akcijinius kur papirkom  - su kas antru pampersu slapia mano panelyte  - kazkokie "nedadaryti" man jie pasirode! TAi dabar tik uz Pampers as pasisakau  .
Nu mums tai zali labai prasti  Vos stipriau patrauki is kart plysta tos lipnios juosteles ir sonai labai skysti ju
Rucelie
2005 04 22, 13:35
mes turėjom poką žalių, tai labai prabėginėdavo kakutis, nespėdavau skalbt drabužėlių  laukiau, kad pasibaigtų tas pokas
Vieną kartą buvom nusipirkę Huggies mėlyną pakuotę, tai viduje buvo tokios sauskelnės  , toks jausmas, kad vietoje minkštos popierinės dalies (ar kas ten į vidų dedasi ) buvo įdėtas kartonas. Visos tokios kietos buvo, nu, vienu žodžiu, kažkoks gamybinis brokas  . Ir ką gi,- teko patiem perrūšiuoti visą poką  . Dalis- iš karto į šiukšlių dėžę, dalis- ant užpakaliukų.... Žalios pakuotės dar nebandėm pirkti. Reiks pabandyti  O šiaip tai būna, kad nuo visų sauskelnių kartais užpakaliukus paberia
O aš kolkas nenusivyliau mėlynom Huggies pakuotėm.Pre akciją kai buvo nepirkau ką tik buvau nusipirkus poką.Gal tie akcijiniai kokie brokuoti buna, kad daugelis būtent jais nusivilėtę. Aš atsimenu prieš septynerius metus jau juos pirkdavau savo vyresniajam.Jau tada juos įsidėmėjau, buvo labai geri
|
|