Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žali ar mėlyni "Huggies"
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
tauskalyte
mamytes,
turiu labai konkretu klausima. mano maziukui jau 6 men, mes beveik visa laika naudojam Huggies tuos kur pakuote raudonai melyna, bet yra ir zaliu pakuociu, tik kad jos brangesnes. kas naudojot ir tuos, ir tuos, parasykit kuo jie skiriasi, nes kaina tai tikrai daug skiriasi, kiek skaiciavau?????????????
nors ir perskaiciau viska apie foruma Sauskelnes, bet to dalyko taio ir neradau......... butu smagu kad pasidalintumete patirtimi.......
o siaip raudonai melynus Huggies 7-16kg perkam urmo bazes 13 sandely Mendyje, ten kainuoja 52 vnt. 33.90, buvo anksciau 35.39. tai ganasi visai nebrangiai vnt. kaina, gaila kad ten nera tu zaliu pakuociu, bet pardese ziurejau tai ju pakuote atrodo 52 ar 56vnt. kainuoja apie 50lituku.....
Akvija
Mes naudojam žalius thumbup.gif BAndėm ir tuos mėlynus, bet mums jie nepatiko.KAžkaip mažiau sugeria ir jie patys tokie šiurkštoko, o va žali tai tokie kinkštučiai minkštučiai.Bet su tais pampersais kiek pastebėjau labai skirtingai.Vieniem vieni patinka, o kitiem kiti. wink.gif
tauskalyte
molli, jeigu tu is Kauno, kur perki tuos zalius, ir gal skaiciavai kokia kaina gaunasi vieneto?
Ingulė
Mums labiau patiko zali, aisku, jie brangus. Kazkada buvau nupirkus ir raudonai melynu, bet man tai jie neeee. Kazkaip naudojom pampers, libero, o dabar prie zaliu huguies perejom, beje, jie norfose pigesni.
Akvija
QUOTE (tauskalyte @ 2004 10 08, 11:28)
molli, jeigu tu is Kauno, kur perki tuos zalius, ir gal skaiciavai kokia kaina gaunasi vieneto?

Aš ne iš KAuno wink.gif
Perku visada Vilniau Maxima bazėj, pokas apie 48 lt. kainuoja.Mes perkam 8-14kg.
Nors draugė skaičiavo, vnt. kaina, tai sakė kad nesiskiria Huggies žali ir Pamapers tų pačių kg. g.gif wink.gif
http
Mes ir naudojam Hugies žalius. Jie tikrai minkšti minkšti. Naudojam large ( 5 dydį).../ Mėlynai rudonus bandėm,bet labai nusivylėm. Nesugėrinėjo mažei ir kažkokie popieriniai blink.gif Bet žinoma,jeigu vaikučiui nešunta užpakaliukas,tai gal gerai. Manyčiau juos dažniau keisti reikia g.gif
Piene
As sutikau parduotuvej Huggies atstovus, kurie ziurinejo savo sauskelniu lentynas. Tai kai as tokia nekukli, puoliau ju klausineti apie skirtumus zaliu ir melynu pakuociu biggrin.gif Pasirodo vienas esminis skirtumas: melyni is sintetinio pluosto, zali - is naturalaus. Va todel kaina ir kokybe skiriasi. Mums tai zali - liuks clap.gif
Neglaite
As dar girdejau kad melyni yra su celofanu ar pan.,zaliu kokybe geresne ir jie tikrai thumbup.gif
Arinva
g.gif mes irgi bandem ir tokiu ir tokiu tai mums melyni nepatipo pro sona prabegdavo, uzpakaliukas raudo man atrodo jie dar ir orui yra nelaidus, o zali tai thumbup.gif tik aisku ju kaina vnt man atrodo dar didesne iseina nei pampersu ar libero na aisku cia dar priklauso kurioj parduotuvej perki
tulpe
va mus nuo zaliu isbere visa o tuo tarpu nuo tu raudonai melynu nebuvo nei vieno spuogelio tai va mes ju daugiausia ir sunaudojom ir kaina pigesne
Paranormali
rolleyes.gif mamytes juk berniukai i prieki sisioja, o mergytes tolygiai, taip kad berniukams reikia geresnio sugerimo rolleyes.gif
happy
Mes zalius huggis naudojam-jie mums labai thumbup.gif
Elvita
Man irgi zali thumbup.gif , gavom karta dovanu ir melynu, tai celofaniniai kazkokie, kelis sunaudojom, taip ir liko visas pokas. labai man jie nepatiko unsure.gif
Aistulė
Žali Huggies super, tik kaina kanda. Labai malonūs, minkšti, forma labai šauni thumbup.gif Mėlynus naudojom tik pirmomis savaitėmis, kai keičiau po 10-15 vnt/dieną. Tada buvo gerai, ir nebrangu. Bet dabar nematau prasmės naudoti "prastas" sauskelnes, kaip mes jas vadindavom, kai jų tikrai nebereikia taip dažnai keisti.
O dabar naudojam Pampers, man jų kainos ir kokybės santykis geriausias (ypač kai perki Jumbo pakuotę su Norfos nuolaidų kortele) clap.gif

Tiesa, dėl vieneto kainos. Mums Pampers'as gaunasi apie 65ct/vnt. Žalias Hagis butu kokie 80ct, jei gerai pamenu.
Tučka
QUOTE (Neglaite @ 2004 10 12, 16:19)
As dar girdejau kad melyni yra su celofanu ar pan.,zaliu kokybe geresne ir jie tikrai thumbup.gif

Nu jau tik nereikia skleist dezinformacijos, nera ten jokio celofano. mad.gif mad.gif Mums jie patys geriausi thumbup.gif O tu zaliu tokia kaina, kad as geriau rinkciausi Libero blink.gif
Cheburashka
Mes ivairiu rusiu sauskelnes isbandem,ir hagius,ir libero,ir mamia.Ir galiu pasakyt nei vieni taip nepatiko,kaip pampersai.Kiti kazkaip prastai sugeria man,o pampersai thumbup.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE (Cheburashka @ 2004 10 24, 17:30)
Mes ivairiu rusiu sauskelnes isbandem,ir hagius,ir libero,ir mamia.Ir galiu pasakyt nei vieni taip nepatiko,kaip pampersai.Kiti kazkaip prastai sugeria man,o pampersai thumbup.gif

Mes Pampers negalim naudoti dėl impregnavimo alijošiumi. Libero tikrai "Losion free" ir pigesni už hagius.
PUka
QUOTE (Piene @ 2004 10 12, 12:10)
As sutikau parduotuvej Huggies atstovus, kurie ziurinejo savo sauskelniu lentynas. Tai kai as tokia nekukli, puoliau ju klausineti apie skirtumus zaliu ir melynu pakuociu biggrin.gif Pasirodo vienas esminis skirtumas: melyni is sintetinio pluosto, zali - is naturalaus. Va todel kaina ir kokybe skiriasi. Mums tai zali - liuks clap.gif

Visiskai teisingai pasake smile.gif
PUka
QUOTE (inga888 @ 2004 10 14, 13:49)
g.gif mes irgi bandem ir tokiu ir tokiu tai mums melyni nepatipo pro sona prabegdavo, uzpakaliukas raudo man atrodo jie dar ir orui yra nelaidus, o zali tai thumbup.gif tik aisku ju kaina vnt man atrodo dar didesne iseina nei pampersu ar libero na aisku cia dar priklauso kurioj parduotuvej perki

Neteisinga !
Jie yra pralaidus, tik maziau kaip ir visa kita sintetika. Juos dazniau reikia keisti ir siaip visas sauskelnes reikia isbandyti kurios tinka , kurios ne, nes kiekvieno odele yra skirtinga ir skirtingai priima audinio pluosta.
Taip, kad reikia atsirinkti, vieniems geros Soft&Dry, kitiems Freedom
Skorpione
As taip pat esu isbandzius nemazai sauskelniu.Ir ilga laika naudojom Huggies , tuos melynus ir buvo viskas su odele gerai, ir pro sonus visai nebegdavo.Tik gal pora minusu turejo, kad kartais sukrisdavo gabalais ir labai jau platus krasteliai palikti sad.gif O Pampers anksciau praleisdavo pro krastus , kai mazyle skyciau pakakindavo, bet dabar kai valgo jau kietesni maisteli, tai naudojam tik Pampers, nes jie dabar tapo daug pigesni( Jumbo pak.), lyginant su kitom sauskelnem...
Zoja
Mums nuo zaliu huggies labai beria. Daug isbandem, bet apsistojom ties pampersais. Jie super. Gal jei per juosmeni labiau tampytusi, tai butu dar fainiau.
Shirshe
Mumi melyni geriau ir tai vieninteles sauskelnes nuo kuriu neberia ir nesunta thumbup.gif clap.gif O va zalios dar nepatinka tuo, kad nugaroje nera to "sutrauktuko" laugh.gif ir kakas iki kaklo "nulipa" wink.gif laugh.gif
Gazelė
Mes tai Pampers naudojame. Nors jau 9 mėnesiukai problemėliu nebuvo. Tik dabar audžiu minty, kad teks pakeisti, nes mergina ne iš mažųjų ir šie pampersai taip greitai nespėja sugerti wink.gif . Kaip gerai, kad tiek daug mamyčių atsiliepimų, tai reikės ir mums išbandyti žalius Huggies smile.gif .
undine
Nu reiks ir mums tada pabandyt tuos zalius Hugesus,nes siaip tai mes nuo gimimo pampersus naudojam,bet ko tai mazoji pradejo labai susti sad.gif
happy
QUOTE (Shirshe @ 2004 10 29, 14:49)
Mumi melyni geriau ir tai vieninteles sauskelnes nuo kuriu neberia ir nesunta thumbup.gif clap.gif O va zalios dar nepatinka tuo, kad nugaroje nera to "sutrauktuko" laugh.gif ir kakas iki kaklo "nulipa" wink.gif laugh.gif

Nu mano hauggiuos tai surauktukas nugaroj yra thumbup.gif
naudojam nuo 7-14kg zalius huggis g.gif
inuska
Mes irgi melynuosius, nes tie raukinukai nugaryteje tikrai gerai sulaiko viska. Zaliuosius turime irgi nusipirke, bet del tos pacios priezasties nenaudojame. Gal kai priaugs daugiau svorio, tik ir zalieji.
westa
As irgi uz zaliuosius Huggies thumbup.gif thumbup.gif - liux papmersai. Nors dabar kai buvo akcija Rimi, prisipirkau raudonu - melynu. tai dabar kaitalioju. Prastesni namie, gerieji nakciai ir i lauka biggrin.gif biggrin.gif
DODAITE
biggrin.gif Mes tai pat naudojam hagiesus, tik kolkas vis dar mėlynus. Mums jie thumbup.gif Nieko nepraleidžia, sugeria gerai, raukinukai nugaroje puikiai atlieka savo funkciją.
Ankščiau naudojom Libero, bet vėliau berti pradėjo teko keisti. g.gif Kolkas nebandom kitų -žalių hagiesų, nes bijau kad gali išberti. O gal kas žinot kur galima nusipirkti kelis žalius hagies pasibandymui.? g.gif Juk gaila pirkti visą pakuotę ir vėliau išmesti, jei netiks 2.gif wub.gif
*Violeta*
Vaistinej parduoda ir po viena wink.gif pabandyk, man tai labai patinka butent zali thumbup.gif
DODAITE
QUOTE (Vio @ 2004 11 07, 15:54)
Vaistinej parduoda ir po viena wink.gif pabandyk, man tai labai patinka butent zali thumbup.gif

thumbup.gif Labai Tau ačiū už patarimą. Buvau visai apie tai pamiršus. blush-anim-cl.gif umn.gif
Dzordza
Absurdiska situacija - pirkau pasibandymui zaliu huggies maza pakuote - tai ten raukinuku ant juosmenelio nera, kaip melynuose. Bet man jie patiko, nes kazkaip daugiau sugeria, o ir gana normaliai apsispaudzia, nors ir be raukinuku. Tai nutariau pirkt didele pakuote, na tipo pigiau. Tai didelej pakuotej tas pats dydis, lygiai tos pacios sauskelnes jau su raukinukais g.gif O ir siaip minkstesni tokie, labai malonus (is mazos pakuotes tai kol neuzdeti tokie kiektoki atrodo, tik kai pridaro ir suslampa tai suminskteja).

btw, rimi dideles pakuotes kaina keliais litais mazesne nei maximoj ir dar prie ju dregnu serveteliu pokas dovanu smile.gif Sumoj gaunasi per 10lt pigiau smile.gif
Meka
mus nuo raudonai melynu bere labai smarkiai o zaliai melyni tai super tik tokius ir naudojam... brangesni bet geresni kitokie mums netinka sad.gif
Armana
Mums labiausiai patiko Huggies iš žalios pakuotės, nes jų juosmuo šiek tiek platesnis smile.gif Na ir šiaip mielesni.
Pasariote
Naudojom melynus,dabar zalius,bet nematau jokio skirtumo schmoll.gif
Kenga
Geriausi zaliai melynos spalvos "Pampers"! Rimtai.
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE(Kenga @ 2005 01 17, 08:41)
Geriausi zaliai melynos spalvos "Pampers"! Rimtai.
*

Čia ne ta tema beee.gif
Mums pampers bet kurie visai netinka- išberia per puslvalandį blink.gif
dovalu
Mes nuo gimimo naudojome Huggies. Labai patiko. thumbup.gif taciau kai nusipirkome akcijoje melynuosius Huggies(nors buvo ir ne pirmi), tai labai isbere uzpakaliuka ir teko atsisakyti. cry.gif ATSARGIAI sad.gif
Rucelie
ilindau pasiskaityt apie melynuosius huggius, kad jau dabar Maximoj tokia patraukli jiems akcija, bet ziuriu kad kiba neapsimoka rizikuot g.gif tuolab kad dupce pas mus tokia jautri pakankamai, turbut nezaisiu schmoll.gif
*valdonė*
As irgi vakar nulekiau nusipirkau akcijinius melynam poke huggies......ir ziuriu , kad uzpakaliukas pabertas...Taigi ziuresim ar cia seip sutapimas, ar todel, kad melynieji huggies tikrai ne is geruju g.gif
Rucelie
QUOTE(virgyte @ 2005 04 06, 14:11)
As irgi vakar nulekiau nusipirkau akcijinius melynam poke huggies......ir ziuriu , kad uzpakaliukas pabertas...Taigi ziuresim ar cia seip sutapimas, ar todel, kad melynieji huggies tikrai ne is geruju g.gif
*

g.gif nu kazkodel zaliems hugiams ar pampersams netaiko tokiu tobulu akciju, tad itarciau as tuos melynuosius g.gif paprasiau vyro pora vnt vaistineje nupirkt, pabandysim mes juos, ir jei tiks nusipirksim, tik kazi ar dar akcija siandie yra g.gif
agava
QUOTE(Rucelie @ 2005 04 06, 14:14)
g.gif nu kazkodel zaliems hugiams ar pampersams netaiko tokiu tobulu akciju, tad itarciau as tuos melynuosius  g.gif paprasiau vyro pora vnt vaistineje nupirkt, pabandysim mes juos, ir jei tiks nusipirksim, tik kazi ar dar akcija siandie yra  g.gif
*

As irgi nusipirkau dar neakcijiniu melynuju Hagesu pabandyti, tai dupses neisbere, siandien varysiu pirkt tu akcijiniu, jei dar bus mirksiukas.gif
aiwa
QUOTE(Piene @ 2004 10 12, 14:09)
As sutikau parduotuvej Huggies atstovus, kurie ziurinejo savo sauskelniu lentynas. Tai kai as tokia nekukli, puoliau ju klausineti apie skirtumus zaliu ir melynu pakuociu  biggrin.gif Pasirodo vienas esminis skirtumas: melyni is sintetinio pluosto, zali - is naturalaus. Va todel kaina ir kokybe skiriasi. Mums tai zali - liuks  clap.gif
*

drinks_cheers.gif Tik uz zalius drinks_cheers.gif
Rucelie
nepatiko mums tie melyni schmoll.gif apsieisim ir be akcijiniu... ax.gif
Kristyte
Mum anksciau melyni huggies labai patiko thumbup.gif , bet dabar jau schmoll.gif .Ypac tuos akcijinius kur papirkom doh.gif - su kas antru pampersu slapia mano panelyte blink.gif - kazkokie "nedadaryti" man jie pasirode! TAi dabar tik uz Pampers as pasisakau thumbup.gif .
Kvaxse
4u.gif Mums irgi pampersai buvo thumbup.gif , bet ir žali Huggies thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nuo mėlynų skiriasi kaip diena ir naktis. Nuo mėlynų mūsų užpakaliuką buvo taip išbėrę cry.gif cry.gif cry.gif Kad dabar perkam tik žalius wub.gif
lizi

Huggiesw žali patys geriausi iš visų sauskelnių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dabar dar pabandžiau Happy, irgi neblogos smile.gif
Tučka
Nu mums tai zali labai prasti schmoll.gif Vos stipriau patrauki is kart plysta tos lipnios juosteles ir sonai labai skysti ju blink.gif
Rucelie
mes turėjom poką žalių, tai labai prabėginėdavo kakutis, nespėdavau skalbt drabužėlių unsure.gif laukiau, kad pasibaigtų tas pokas blush2.gif
sirse
Vieną kartą buvom nusipirkę Huggies mėlyną pakuotę, tai viduje buvo tokios sauskelnės schmoll.gif doh.gif , toks jausmas, kad vietoje minkštos popierinės dalies (ar kas ten į vidų dedasi ) buvo įdėtas kartonas. Visos tokios kietos buvo, nu, vienu žodžiu, kažkoks gamybinis brokas schmoll.gif . Ir ką gi,- teko patiem perrūšiuoti visą poką g.gif . Dalis- iš karto į šiukšlių dėžę, dalis- ant užpakaliukų.... Žalios pakuotės dar nebandėm pirkti. Reiks pabandyti wink.gif O šiaip tai būna, kad nuo visų sauskelnių kartais užpakaliukus paberia verysad.gif
Denisa
O aš kolkas nenusivyliau mėlynom Huggies pakuotėm.Pre akciją kai buvo nepirkau ką tik buvau nusipirkus poką.Gal tie akcijiniai kokie brokuoti buna, kad daugelis būtent jais nusivilėtę. g.gif
Aš atsimenu prieš septynerius metus jau juos pirkdavau savo vyresniajam.Jau tada juos įsidėmėjau, buvo labai geri thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.