Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Seimos gydytojas i namus
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai
Almera
Sveikos, merginos,

Pirma karta dukryte (1m.5men.) rimciau apsirgo. Norejau issikviesti gydytoja, bet man paaiskino, kad eina tada, kai temperatura 39 laikosi tris dienas. Paskambinau i kita poliklinika paklausti kokia ten tvarka - tai paaiskino, kad seimos gydytojai is vis neina, o yra extra tarnyba, kuri atvaziuoja kaip greitoji.
KOKIA GI IS TIESU TA TVARKA???
Kas ja nustato?
Guoda
Pas mus tai kažkaip visada atreidavo, jei tik temperatūros būdavo jau apie 38 laipsnius. Nors gal ateitų ir kai mažiau, bet aš pati nekviesdavau į namus, jei mažiau nei 38 būdavo.
GABO
net nežinojau....

kad taip gali but...
blink.gif

pas mus ne šeimos gydytoja.. o paprasčiausios poliklinikos gydytoja ir tai ne pagal rajoną...

ir atvažiuoja pas vaikus kai tiktai reikia...

o jei stipriau serga tai ir kelias dienas išeilės lanko...

Taigi nežinau kokia ta tvarka, bet...
dinka13
O pas mus tokia gydytoja jei reik tai gali atvaziuot bet kuriuo paros metu, o siaip tai turiu jos telefona, kuriuo galiu skambint bet kada. Vienu zodziu labai faina daktare thumbup.gif
Monet
QUOTE(dinka13 @ 2006 11 14, 21:24)
O pas mus tokia gydytoja jei reik tai gali atvaziuot bet kuriuo paros metu, o siaip tai turiu jos telefona, kuriuo galiu skambint bet kada. Vienu zodziu labai faina daktare thumbup.gif
*

Kur Jusu gydytoja dirba ir kokia tos fainos gydytojos pavarde? Ir dar kiek Jus mokate daktarelei i kisene?
Mums su gydytojais sunkokai sekasi bendrauti verysad.gif
Mielai pasikeistume.....
Indeniuke
Na jei reik,visada ateina biggrin.gif
catherina
Ateina,jei kvieciame biggrin.gif
ingeborge
Be abejo kad ateina wink.gif
edva
ATEINA KADA KVIECIAME.REIKALUI ESANT GALIMA IR PASIKONSULTUOTI TELEFONU. smile.gif
laumar
O man viena karta susirgo sunus, buvo tada apie puse metuku, temperatura virs 39, iskvieciau gydytoja i namus ( Taurage Semos pulsas ), tai man kokius tris kartus perskambino namo ir bande itikinti, kad bus patiem geriau jei vaika atvesime patys!!! O buvo saltas slykstus ruduo, bet nepasidaviau ir labai nenoriai, bet atvaziavo. Po tokiu bajeriu nebesinori kazkaip aplamai naudotis ju paslaugomis.
vejunestela
Pas mus poliklinikoje berods eina pas vaikus iki triju metu, kai dar nebuvo ivesta tokia tvarka kviesdavau vyresniajai kai jai buvo 4 metai visada ateidavo.Kviesdavai kai turedavo temperaturos.
dabar su vyriasniaja tai patys turim zingsniuoti i poliklinika kai suserga, nes pas didelius jau neina, o iki triju metu dar eina.
mylimuke
Mes niekada dar nekvietėm, bet žinau, kad tikrai atvažiuoja, jeigu vaikutis rimčiau serga ir jam sunku vykti į polikliniką, jokių sąlygų nėra, kada atvyksta, o kada ne.
viljana
nezinau iki kokio amziau bet gydytojas atvyksta jei auksta temperatura ar siaip nera salygu nuvykti i poliklinika mirksiukas.gif
Magnifique
Visada ateina.Neateit gali,jeigu Jūsų šeimos gydytojas buvo Jūsų pasirinktas ir priklauso kitai apylinkei.Aš norėjau persirašyt pas kitą gydytoją,bet mane įspėjo,kad ji ligos atvėju į namus nevažiuos,nes jai mano apylinkė nepriklauso,tad gan greit dėl gydytojos keitimo apsigalvojau... doh.gif Ir dar...man bus 17 metų ir dar neesa taip buvę,kad skambinant į polikliniką ir kviečiantis gydytoją į namus,sakytų,kad aš jau per didelė ir kad pas mane gydytoja nevažiuos... schmoll.gif
Amrina
Pas mus visad ateina, nors ir ne ta apylinke ir vaziuot reikia per visa miesta ax.gif
Inculto
Nezinau nuo kada bet neseniai buvo ivesta, kad nebevazines pas sergancius vaikus, reikes kviesti greitaja arba patiems vykti 4u.gif
Edita777
o mes is vilniaus,karaliniskiu poliklinika.Mano vaikui buvo t38,5.veme,viduriavo.Peditre musu šakaliene,Atsisake ateiti i namus,pasake gali ir ta pati pasakit telefonu,net tinkamo gidymo nepasake.Reikejo paciai skaityti per interneta ir klaust pazistamu su mazameciais schmoll.gif .Gal kas gali patart gera pediatre thumbup.gif karoliniskiu poliklinikoj?
pukuotukas
nelabai eina dazniau pakonsultuoja telefonu, jei kas extra kvieciu greitaja ten budi vaiku gydytojai, o ne seseles bent jau Klaipedoje tai buvo kad nakti vaikuj sukilus temperatura atvaziavo greitoji ir gydytoja prasedejo 2 val pas mus vidury nakties kol nukrito temp. aciu jai tikrai labai maloni 4u.gif
justukė
Neprivalo ateiti
jonė3
gydytojas pats turi teisę spręstiapie teikiamos pagalbos pobūdį ir apimtį, žinoma, jei labai reikalausi ir ir gąsdinsi, tikriausiai pavyks išsikviesti, bet po to jau turbūt nelabai pavyks turėti normalius santykius ir toliau gydytis g.gif
Daina
Pas mus sūnaus gydytoja nė karto nevažiavo schmoll.gif nesvarbu kokia temperatūra ir kaip vaikas jaučiasi, liepia numušti tempą ir atsivežti rolleyes.gif Mūsų poliklinika mieste, o patys gyvename kaime už 20 Km, tai gydytoja net pirmo vizito pas naujagimį nesugebėjo atvažiuoti doh.gif turėjome mažutį 5 parų tempti į polikliniką vidurį žiemos unsure.gif
musik
As pati esu gydytoja. Nu zinokit is 10 kvietimu, tik 1 buna tikslingas wink_3.gif
Ka gydytojas jum gali namuose padaryt? Daugiausia tai plaucius paklausit, jokiu tyrimu, nieko! doh.gif
Tai kaip galima tiketis tikslios diagnozes ir gydymo?
Cia is sovietiniu laiku likes iprotis, kai PONIOS issikvecia gydytoja, nes vaikui neaiskus spuogelis ar pirma diena sukarsciavo iki 39! aggressive.gif
Civilizuotam pasaulyje to seniai nebera!
*ABC*
Iš dalies sutinku drinks_cheers.gif Tikrai tyrimų nepadarysi ir diagnozes tikslios, galbūt, nenustatysi, bet kai vaikui temperatūra nenusimuša vaistukais, o vis kyla, tai nieko kito ir nebelieka, kaip kviestis gydytoją arba greitąją. Jeigu santykiai su šeimos gydytoja geri, tai tikrai kur kas maloniau ją pasikviesti, tuo labiau, kad ir visas vaiko ligeles žino geriau nei kas kitas ax.gif Daug kas priklauso ir nuo gydytojos noro važiuoti pas serganti vaiką cool.gif
ZEMIKA
Mielosios mamos,
ne noro trūkumo vedami gydytojai atsisako atvykti pas ligonį. Tiesiog para tam per trumpa. Įsivaizduokite, kad Jus esate gydytoja. Pas Jus priėmimo laukia 30 pacientų, o gripo epidemijos metu nuo 50 iki 100 pacientų. Vidutiniškai skiriant 15 min. pacientui, 30 aptarnausite per 8 val. Jeigu Jums reikės aplankyti bent vieną pacientą, tam sugaišite 30 min. turėdama automobilį, virš valandos, jei jo neturite.
Tad išvadas darykite pačios. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.