QUOTE(Upsiukas @ 2006 11 14, 10:33) Nu nepatogu prispažint, bet aš dar nesugebėjau atsiimti kovo mėnesį laimėtos kuprinės.  Kaži, ar yra šansų parodos metu ją gauti?  Taip, žinoma, lauksim! pasisakysite konkurso pavadinimą, savo nick'ą , o mes sutikrinsim duomenis sąrašiuke ir atiduosim kas priklauso  O po parodos jau galioja nauja taisyklė konkursuose - prizus atsiimti reikės per 3 mėn. nuo nugalėtojų paskelbimo dienos
BITUTIS
2006 11 14, 12:09
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 14, 10:53) Taip, žinoma, lauksim! Visi, neatsiėmę konkursų prizų, pasisakysite konkurso pavadinimą, savo nick'ą , o mes sutikrinsim duomenis sąrašiuke ir atiduosim kas priklauso  Dar kartą  noriu paklausti kaip šiemet vyks mini maratonas ar jau buvo registracija
QUOTE(BITUTIS @ 2006 11 14, 12:09) Dar kartą  noriu paklausti kaip šiemet vyks mini maratonas ar jau buvo registracija  Apie Mini maratoną vaikams viską rasite kitoje temoje spauskite čia: Registracija prasidėjo vakar - kaip užsiregistruoti rašoma taip pat maratono temoje. Iki
QUOTE(inga29 @ 2006 11 09, 13:54) kur galeciau rasti tikslu skiepu kalendoriu?su 2 menesiu vaikuciu norim isvaziuoti pusantro menesiui is lietuvos.ar tame tarpe bus kokie skiepai? mesirgi ateisim į parodą ,o gal dukrytė ir čiulptuką pakabins
inguska26
2006 11 15, 19:21
Angangute
2006 11 18, 19:30
jau trecias kartas kai planuojam vaziuot. Tikiuos trcias kartas nemeluos 1ma kart gimdymas ant nosies buvo 2a kart buvau tik pradejusi lauktis, ir ziauriai pykino na o dabar 3ias kartas. Net savo "didiji" uzregistravau i maratona. Neissivaizduoju kaip viskas vyks, ir ar isvis isdrys jis bent jau is vietos pajudeti, bet skaiciau, jog ir tokie leliukai gaus dovaneliu Na gal siemt mano svajone issipildys...
Laurentina
2006 11 19, 11:33
mes butinai atvyksim i paroda, bus puiki proga pabendrauti su mamytem ir ju mazuliukais vaikeliukais
Paziurejau visos parodos tvarkarasti, tai nezinau kaip su savo pypliuku reiktu istverti, nebent reiktu eiti kiekviena diena po kelis kartus  , neisivaizduoju. Gal kas patars?
Lapkričio 25 dieną, 15:30 16:00 val. Vaikų šalį 2006 aplankys ir 5 parodų paviljono scenoje su vaikučiais žais Kalėdų Senelis iš tolimosios Šiaurės! Šaunūs Supermama.lt Kalėdinio pašto vartotojai tiesiog verste užvertė Kalėdų Senelio pašto dėžutę gausybe laiškų, prašydami... ne dovanų, o kviesdami greičiau atvykti į vaikų šalį ir kartu pasilinksminti! Kalėdų Senelis neatsispyrė tokiems gražiems supermamų klubo vaikų norams ir mielai susitiks su visais į parodą šeštadienį, 15:30-16:00 val., užsukusiais vaikučiais scenoje! Kalėdų Senelis prisipažino, kad jam be galo smalsu bus užsukti ir į Supermama.lt stendą parodoje, nes jame šiemet išaugo dar neregėta, originaliai išdabinta eglė! Prie jos rinksis daugybė mažuliukų pupuliukų ir pakabins savo čiulptukus, atsisveikindami su jais be ašarų! Lauksime jūsų! P.S. Tik nepamirškite atsinešti fotoaparatų!
Katerina.S
2006 11 21, 11:36
Ir mes butinai atvaziuosim! Pernai buvom, tai laaabai patiko.
georgiana
2006 11 22, 12:44
Oi kaip smagu bus Supermamas aplankyti ir pasilabinti, nes mes patys i ziemos puokste atvaziuojame dalyvauti su birstonieciu stendu tad linkejimus is birstono kurorto tikrai Jums atnesiu
QUOTE(SuperMama @ 2006 11 02, 18:00) Taip, bus galima atsiimti laimėtus konkursuose prizus.  ma Papildyta:Dėl puodelių kol kas tiksliai atsakyti negaliu. Jų dar yra, bet tikriausiai likutis bus išparduotas jau per pirmą parodos dieną kaip ir atsitiko praeitais metais. oi kaip gerai, tik palikit tu puodeliu, pagaliau turesiu proga ir as laimeta puodeli atsiimti
Limcamca
2006 11 22, 13:04
Atsiprašau, jei ką praleidau, bet kas per Supermamos nuolaidų kortelė? Man kaip senai Supermamos gerbėjai, labai įdomu ir reikalinga
Langoza
2006 11 22, 13:17
QUOTE(Limcamca @ 2006 11 22, 14:04) Atsiprašau, jei ką praleidau, bet kas per Supermamos nuolaidų kortelė? Man kaip senai Supermamos gerbėjai, labai įdomu ir reikalinga  aha, as irgi tokia pati  pamaciau reklamyte, bet nerandu,kur apie tai daugiau butu galima suzinot manau, tokia kortele tikrai labai faina ideja? gal galima butu daugiau info kaip ja gauti, kur ja naudoti ir t.t. ir t.t.
ir aš susidomėjau. Kas čia tokio? Noooooooooooooooriu  kur informacija apie tai? Negi tik parodos metu sužinosim?
Double Latte
2006 11 22, 14:08
reklama 'užkabino', daigtas, atrodo, gali būti naudingas O kur rasti daugiau info apie įsigijimą, galiojimą, sąlygas, nuolaidas ir pan....
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 11 22, 14:08) reklama 'užkabino', daigtas, atrodo, gali būti naudingas O kur rasti daugiau info apie įsigijimą, galiojimą, sąlygas, nuolaidas ir pan....  pirmiausiai pristatysime naująją paslaugą parodoje, savo stende. Ten rasite visą išsamią informaciją. Ir ne tik pristatysime, ją jau galima bus įsigyti! O vėliau, žinoma, visa info bus patalpinta ir supermama.lt puslapyje. Liko laukti visai nedaug
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 22, 14:21) pirmiausiai pristatysime naująją paslaugą parodoje, savo stende. Ten rasite visą išsamią informaciją. Ir ne tik pristatysime, ją jau galima bus įsigyti! O vėliau, žinoma, visa info bus patalpinta ir supermama.lt puslapyje. Liko laukti visai nedaug  uch, tai jau šeštadienį užsisakysiu. Nežinau kas ir kaip, bet man tos kortelės reikia
Pernai metais vykau į parodą su poros mėnesių vaikučiu, tai tikrai nebuvo jokios bėdos. Buvo mamos ir vaiko kambarys (geriau paklaust kokiam nors stende kur jis yra, nes tik įėjus jo galite ir nepastebėti), kur galmėjo kuo ramiausiai pamaitint vaikutį ir pervystyti. Pridėta įvarau dydžio sauskelnių ir servetėlių - tai kaip tik buvo proga išbandyti kitą produkciją negu naudojam. Stovėjo geriamo vandens aparatas. Tikiuosi kad viskas taip pat bus ir šiais metais. Taip kad tikra nematau didelės problemos mamoms vykstančioms į parodą su kūdikėliais, o tik puikią progą prasiblaškyti ir pasisemti naujų idėjų. Jau su vyresniais vaikučiais gal ir truputį sudėtingiau, bet manau juos tikrai prikausto žaidimų/žaislų išbandymo stendai Vienintelį ką galiu patarti - jei bijot didelės spūsties - važiuokite penktadienį dienos metu, žmonių bus kiek mažiau nei šeštadienį ar sekmadienį
Angangute
2006 11 22, 20:27
Oi negaliu atsidziaugti. Ugniukas pateko ibegima, tai ziuresim kaip ce mum seksis. dabar jau butinai turim vaziuoti net nedvejodami. Siek tiek neramu, ra nepaklysim, ar laiku atvyksim, ar nepasimesim Juk vis delto is siauliu atvaziuosim, net nezinom kur vaziuot. Ir tikiu kad bus zmoniu spustis... Aureja, o kiek tas yra 42 "nykštuko šuoliai"? Seip idomu
Linea...
2006 11 22, 20:54
Kokia sauni paroda, tikrai ten apsilankyciau, jei buciau Lietuvoj
vivulyte
2006 11 23, 01:16
Mane sudomino vienas dalykas.. Kokia bilieto kaina?
LOCKETS
2006 11 23, 01:26
QUOTE(vivulyte @ 2006 11 23, 01:16) Mane sudomino vienas dalykas.. Kokia bilieto kaina?  8lt vaikams iki berods 7 metų nemokamai
Gabimik
2006 11 23, 09:06
Sveikos, ir aš su visa šeima atvažiuosiu į parodą. Ir ta kortelė mane labai sudomino.  Viskas kas naujo taip traukia.
MamuliukeTessa
2006 11 23, 11:44
Būtinai ir aš pasirodysiu per paroda, tik vat dar galvoju ar su mazulkė ar tik su vyru
Smulkmena
2006 11 23, 14:13
Aš irgi į parodą būtinai noriu. Nors dar  bet manau, bus ką pažiūrėt ir naujienom pasidomėti. Be to, žadu į paskaitas nueiti
aleksiuke
2006 11 23, 15:23
O jei atvyksim sekmadienį, ar bus dar tų nuolaidų kortelių? Ir apskritai, ar ką nors ten bus galima dar rasti? Pvz., norėčiau atsiimti prizą (iš žurnalo reikėjo surinkti dėbesėlį), ar jų bus
moniccca
2006 11 23, 19:01
O kazin ar galesiu gauti SM kortele rytoj? Ar visas dienas bus supermama.lt stendas? Ar tik sestadieni ir sekmadieni?
QUOTE(Aleksiuke @ 2006 11 23, 15:23) O jei atvyksim sekmadienį, ar bus dar tų nuolaidų kortelių? Ir apskritai, ar ką nors ten bus galima dar rasti? Pvz., norėčiau atsiimti prizą (iš žurnalo reikėjo surinkti dėbesėlį), ar jų bus  Žinoma bus! Lapkričio 26d. visi parodos dalyviai dirbs ir lankytojų lauks 10.00-17.00 val. Tad lauksim QUOTE(daivoska @ 2006 11 23, 19:01) O kazin ar galesiu gauti SM kortele rytoj? Ar visas dienas bus supermama.lt stendas? Ar tik sestadieni ir sekmadieni?  Taip! Būsim visas 3 dienas: Lapkričio 24-25d. 10.00-19.00 Lapkričio 26d. 10.00-17.00
boruzka
2006 11 23, 20:39
Aureja o ta kortele bus mokama ? ir dar norejau paklausti ar ja galesiu pasiimtitik sau ar bus galimybe paiimti dar vienai forumietei ingakalniui kuria i paroda neturi galimybes atvaziuoti nes jos sunelis serga
aš labai noriu nueiti į paroda ir labai tikiuosi,kad gausis man
SuperMama
2006 11 23, 22:28
QUOTE(boruzka @ 2006 11 23, 20:39) Aureja o ta kortele bus mokama ? ir dar norejau paklausti ar ja galesiu pasiimtitik sau ar bus galimybe paiimti dar vienai forumietei ingakalniui kuria i paroda neturi galimybes atvaziuoti nes jos sunelis serga  Taip, kortelė bus mokama. Kadangi kortelės (plastikinės!) yra vardinės, tai yra su vardu-pavarde ir jūsų nuotrauka, jos bus spausdinamos mūsų stende (turėsime fotoaparatą ir spec. printerį kortelėms). Vėliau bus galima užsakyti ir tiesiogiai internetu, bet kaina bus brangesnė ir pagaminimas-pristatymas šiek tiek laiko užtruks. O parodos metu akcija - tik 30 lt.
Keberiokšt
2006 11 23, 22:30
o nuolaidos kur ir kokios? Kur apie ja pasiskaityti galima?
Kortelė bus pristatyta parodos metu, o po parodos visa informacija bus paskelbta ir mūsų forume.
*rutuliukas*
2006 11 24, 14:49
Sveikos, pagaliau ivyko laukta paroda, vaiku salis Noreciau , paklausti, kokie jusu ispudziai, ar patiko? Buvom ir mes nuleke, Besilaukiancios ir turincios mazus leliukus, tai  pasiula, bent jau man taip siai dienai atrodo Tad noreciau idomumu deliai jusu atsiliepimus isgirsti
ChinChin
2006 11 24, 15:22
O sakykite, prašau, ar kortelė bus galiojanti pastoviai, ar ją reikės laikas nuo laiko pratęsti?
Ingakalnis
2006 11 24, 15:31
pasiziurejau kam suteikiama nuolaida,tai nelabai apsimoka uz 30 lituku pirk ta kortele o puodukai ir pakabukai - grazus,dziaugiuos juos jau turedama. Tiesa o kodel pakabukai jau ne po 3lt o po 5lt
Merginos, kortelė bus pristatyta (yra pristatoma) parodos metu, todėl dabar forume jos neaptarinėjam, yra įdėta tik reklama, kas turėtų jūs sudominti ir paskatinti apsilankyti parodoj prie mūsų stendo, kur galėsite gauti visą dominančią informaciją apie kortelę.  Po parodos bus paskelbta ir forume apie ją. Papildyta:QUOTE(ingakalnis @ 2006 11 24, 15:31) Tiesa o kodel pakabukai jau ne po 3lt o po 5lt  Pakabukai visada buvo po 5Lt
As jau po parodos  Norejau padekoti supermamoms uz silta priemima O korteles apsimokejimas priklauso nuo pirkiniu daznumo tose parduotuvese kuriose daromos sios nuolaidos. Man jau vien Amerikos mokyklos vasaros stovyklos pakanka kad kortele atsipirktu
m a m a
2006 11 24, 17:10
Mes irgi jau buvome parodėlėje Ačiū labai už nuolaidų kortelę ! Atsisveikino lelius pagaliau ir su savo čiulptuku Įspūdingas prisiminimas vaikučiui!! Dar kartelį ačiū, Aureja, kad padėjai įamžinti šį svarbų momentą Labai šaunus SUPERMAMA.LT stendas
mes ryt iš pat ryto brauksim  labai laukiu
Aureja, labai aciu uz silta sutikima Gaila, kad mes be soskes gyvenam, labai fainai sugalvota ir paruosta viskas
Ir mes būtinai ryt nuvažiuosime
moniccca
2006 11 24, 19:13
QUOTE(ChinChin @ 2006 11 24, 16:22) O sakykite, prašau, ar kortelė bus galiojanti pastoviai, ar ją reikės laikas nuo laiko pratęsti?  Nusipirkau sian ta kortele, ji galioja vienerius metus  Ziuresiu, ar apsimokes ar ne, man vien ideja patiko tureti supermamos kortele
Ačiū visom už gražius žodžius ir gerą nuotaiką! galima šioje temoje įdėti ir nuotraukų, kaip jūsų mažyliai šauniai atsisveikino su čiulptukais, ir kaip pasižadėjimą užtvirtino "antičiulptuko" antspaudu
Double Latte
2006 11 24, 20:06
mes jau buvom parodoj, supermamas aplankėm labai ačiū už šiltą sutikimą  , ir čiulptukų fėjai norim padėkoti už mielą lauktuvę (kaži jos vardas ne Aurėja)  ir atsiprašyt, kad mūsų pyplės į jūsų poprekystalinę stendo dalį įsisuko. Žodžiu, smagu buvo pasimatyti  A tiksliai  , fotoreportažą gal bus galima pamatyt????
jo, jo įdėkit fotkių
Double Latte
2006 11 24, 20:21
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 24, 20:04) Ačiū visom už gražius žodžius ir gerą nuotaiką! galima šioje temoje įdėti ir nuotraukų, kaip jūsų mažyliai šauniai atsisveikino su čiulptukais, ir kaip pasižadėjimą užtvirtino "antičiulptuko" antspaudu   Tai jum ačiū! Tai kad mes tai fotkių neturim  , jei pas jus kas yr tai.... Žodžiu, laukiam išsižioję.
*Svajone*
2006 11 24, 20:35
o jetau kaip man parodėlė rūpi  kaip paskaičiau kas jau buvo tai dar labiau laukiu rytdienos :yahoo:ryt varysiu su visa šeimynėle iš pat ryto nes iki pietų netiek dar daug žmonių būna  o jau apie pietus kaip pamenu pernai tai ojojoj kokia buvo spūstis  na o dabar einu savo mažojo soskę blizginti :ax:pakabins savo žaisliuką aš apie soskę nežinodamas ir ką reiškia ji nes jam jos neprireikė  ,kad tik ryt nepamirščiau  iki pasimatymo supermamos parodoje prie stendo
|
|