Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Supermama.lt parodoje “Vaikų šalis 2006"
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4
Aurėja
QUOTE(Upsiukas @ 2006 11 14, 10:33)
Nu nepatogu prispažint, bet aš dar nesugebėjau atsiimti kovo mėnesį laimėtos kuprinės. ax.gif  Kaži, ar yra šansų parodos metu ją gauti?  g.gif
*

Taip, žinoma, lauksim!
pasisakysite konkurso pavadinimą, savo nick'ą , o mes sutikrinsim duomenis sąrašiuke ir atiduosim kas priklauso mirksiukas.gif

O po parodos jau galioja nauja taisyklė konkursuose - prizus atsiimti reikės per 3 mėn. nuo nugalėtojų paskelbimo dienos smile.gif
BITUTIS
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 14, 10:53)
Taip, žinoma, lauksim!
Visi, neatsiėmę konkursų prizų, pasisakysite konkurso pavadinimą, savo nick'ą , o mes sutikrinsim duomenis sąrašiuke ir atiduosim kas priklauso  mirksiukas.gif
*

Dar kartą blush2.gif noriu paklausti kaip šiemet vyks mini maratonas ar jau buvo registracija ax.gif 4u.gif
Aurėja
QUOTE(BITUTIS @ 2006 11 14, 12:09)
Dar kartą blush2.gif noriu paklausti kaip šiemet vyks mini maratonas ar jau buvo registracija ax.gif  4u.gif
*

Apie Mini maratoną vaikams viską rasite kitoje temoje spauskite čia: Registracija prasidėjo vakar - kaip užsiregistruoti rašoma taip pat maratono temoje. Iki
*Lina*
QUOTE(inga29 @ 2006 11 09, 13:54)
kur galeciau rasti tikslu skiepu kalendoriu?su 2 menesiu vaikuciu norim isvaziuoti  pusantro menesiui  is lietuvos.ar tame tarpe bus kokie skiepai?
*

mesirgi ateisim į parodą ,o gal dukrytė ir čiulptuką pakabins smile.gif
inguska26
sveikutes,ir mes laukiam ,nesulaukiam,kada jau cia galesim i paroda vaziuoti clap.gif ,o del ciulptuko,tai dar pagalvosim,kad paskui bedos nebutu,reikes paskui vaziuot atgal prie medzio doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
KAME
lotuliukas.gif
as irgi butinai ikalbesiu vyreli vaziuoti thumbup.gif juk reikia apsiziureti nestuke.gif biggrin.gif biggrin.gif
Angangute
jau trecias kartas kai planuojam vaziuot. Tikiuos trcias kartas nemeluos lotuliukas.gif
1ma kart gimdymas ant nosies buvo
2a kart buvau tik pradejusi lauktis, ir ziauriai pykino
na o dabar 3ias kartas.
Net savo "didiji" uzregistravau i maratona. Neissivaizduoju kaip viskas vyks, ir ar isvis isdrys jis bent jau is vietos pajudeti, bet skaiciau, jog ir tokie leliukai gaus dovaneliu blush2.gif
Na gal siemt mano svajone issipildys... wub.gif
Laurentina
mes butinai atvyksim i paroda, bus puiki proga pabendrauti su mamytem ir ju mazuliukais vaikeliukais bigsmile.gif
oxygen
Paziurejau visos parodos tvarkarasti, tai nezinau kaip su savo pypliuku reiktu istverti, nebent reiktu eiti kiekviena diena po kelis kartus doh.gif , neisivaizduoju.
Gal kas patars?
Aurėja
Lapkričio 25 dieną, 15:30 – 16:00 val. „Vaikų šalį 2006“ aplankys ir 5 parodų paviljono scenoje su vaikučiais žais Kalėdų Senelis iš tolimosios Šiaurės! santa2.gif

Šaunūs Supermama.lt Kalėdinio pašto vartotojai tiesiog verste užvertė Kalėdų Senelio pašto dėžutę gausybe laiškų, prašydami... ne dovanų, o kviesdami greičiau atvykti į vaikų šalį ir kartu pasilinksminti!

Kalėdų Senelis neatsispyrė tokiems gražiems supermamų klubo vaikų norams ir mielai susitiks su visais į parodą šeštadienį, 15:30-16:00 val., užsukusiais vaikučiais scenoje!

Kalėdų Senelis prisipažino, kad jam be galo smalsu bus užsukti ir į Supermama.lt stendą parodoje, nes jame šiemet išaugo dar neregėta, originaliai išdabinta eglė! Prie jos rinksis daugybė mažuliukų pupuliukų ir pakabins savo čiulptukus, atsisveikindami su jais be ašarų!

Lauksime jūsų!

P.S. Tik nepamirškite atsinešti fotoaparatų!

Katerina.S
Ir mes butinai atvaziuosim! bigsmile.gif
Pernai buvom, tai laaabai patiko. thumbup.gif
georgiana
Oi kaip smagu bus Supermamas aplankyti ir pasilabinti, nes mes patys i ziemos puokste atvaziuojame dalyvauti su birstonieciu stendu tad linkejimus is birstono kurorto tikrai Jums atnesiu 4u.gif 4u.gif
espera
QUOTE(SuperMama @ 2006 11 02, 18:00)
Taip, bus galima atsiimti laimėtus konkursuose prizus.  bigsmile.gif ma
Papildyta:
Dėl puodelių kol kas tiksliai atsakyti negaliu. Jų dar yra, bet tikriausiai likutis bus išparduotas jau per pirmą parodos dieną kaip ir atsitiko praeitais metais.
*

oi kaip gerai, tik palikit tu puodeliu, pagaliau turesiu proga ir as laimeta puodeli atsiimti thumbup.gif blush2.gif
Limcamca
Atsiprašau, jei ką praleidau, bet kas per Supermamos nuolaidų kortelė? Man kaip senai Supermamos gerbėjai, labai įdomu ir reikalinga ax.gif
Langoza
QUOTE(Limcamca @ 2006 11 22, 14:04)
Atsiprašau, jei ką praleidau, bet kas per Supermamos nuolaidų kortelė? Man kaip senai Supermamos gerbėjai, labai įdomu ir reikalinga ax.gif
*

aha, as irgi tokia pati blush2.gif pamaciau reklamyte, bet nerandu,kur apie tai daugiau butu galima suzinot g.gif
manau, tokia kortele tikrai labai faina ideja?
gal galima butu daugiau info kaip ja gauti, kur ja naudoti ir t.t. ir t.t. bigsmile.gif
Isila
ir aš susidomėjau. Kas čia tokio? Noooooooooooooooriu thumbup.gif thumbup.gif kur informacija apie tai? Negi tik parodos metu sužinosim?
Double Latte
g.gif
reklama 'užkabino', daigtas, atrodo, gali būti naudingas rolleyes.gif
O kur rasti daugiau info apie įsigijimą, galiojimą, sąlygas, nuolaidas ir pan....
bigsmile.gif
Aurėja
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 11 22, 14:08)
g.gif
reklama 'užkabino', daigtas, atrodo, gali būti naudingas  rolleyes.gif
O kur rasti daugiau info apie įsigijimą, galiojimą, sąlygas, nuolaidas ir pan....
bigsmile.gif
*

pirmiausiai pristatysime naująją paslaugą parodoje, savo stende. Ten rasite visą išsamią informaciją. Ir ne tik pristatysime, ją jau galima bus įsigyti! O vėliau, žinoma, visa info bus patalpinta ir supermama.lt puslapyje. Liko laukti visai nedaug mirksiukas.gif
Isila
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 22, 14:21)
pirmiausiai pristatysime naująją paslaugą parodoje, savo stende. Ten rasite visą išsamią informaciją. Ir ne tik pristatysime, ją jau galima bus įsigyti!  O vėliau, žinoma, visa info bus patalpinta ir supermama.lt puslapyje. Liko laukti visai nedaug  mirksiukas.gif
*

uch, tai jau šeštadienį užsisakysiu. Nežinau kas ir kaip, bet man tos kortelės reikia doh.gif lotuliukas.gif
LauraP
Pernai metais vykau į parodą su poros mėnesių vaikučiu, tai tikrai nebuvo jokios bėdos. Buvo mamos ir vaiko kambarys (geriau paklaust kokiam nors stende kur jis yra, nes tik įėjus jo galite ir nepastebėti), kur galmėjo kuo ramiausiai pamaitint vaikutį ir pervystyti. Pridėta įvarau dydžio sauskelnių ir servetėlių - tai kaip tik buvo proga išbandyti kitą produkciją negu naudojam. Stovėjo geriamo vandens aparatas. Tikiuosi kad viskas taip pat bus ir šiais metais. Taip kad tikra nematau didelės problemos mamoms vykstančioms į parodą su kūdikėliais, o tik puikią progą prasiblaškyti ir pasisemti naujų idėjų. Jau su vyresniais vaikučiais gal ir truputį sudėtingiau, bet manau juos tikrai prikausto žaidimų/žaislų išbandymo stendai biggrin.gif
Vienintelį ką galiu patarti - jei bijot didelės spūsties - važiuokite penktadienį dienos metu, žmonių bus kiek mažiau nei šeštadienį ar sekmadienį mirksiukas.gif
Angangute
Oi negaliu atsidziaugti. Ugniukas pateko ibegima, tai ziuresim kaip ce mum seksis. dabar jau butinai turim vaziuoti net nedvejodami.
Siek tiek neramu, ra nepaklysim, ar laiku atvyksim, ar nepasimesim unsure.gif
Juk vis delto is siauliu atvaziuosim, net nezinom kur vaziuot.
Ir tikiu kad bus zmoniu spustis...
Aureja, o kiek tas yra 42 "nykštuko šuoliai"?
Seip idomu
Linea...
Kokia sauni paroda, tikrai ten apsilankyciau, jei buciau Lietuvoj 4u.gif
vivulyte
Mane sudomino vienas dalykas.. Kokia bilieto kaina? ax.gif
LOCKETS
QUOTE(vivulyte @ 2006 11 23, 01:16)
Mane sudomino vienas dalykas.. Kokia bilieto kaina? ax.gif
*

8lt
vaikams iki berods 7 metų nemokamai 4u.gif
Gabimik
Sveikos, ir aš su visa šeima atvažiuosiu į parodą. Ir ta kortelė mane labai sudomino. biggrin.gif Viskas kas naujo taip traukia. smile.gif
MamuliukeTessa
Būtinai ir aš pasirodysiu per paroda, tik vat dar galvoju ar su mazulkė ar tik su vyru smile.gif
Smulkmena
Aš irgi į parodą būtinai noriu. Nors dar nestuke.gif bet manau, bus ką pažiūrėt ir naujienom pasidomėti. Be to, žadu į paskaitas nueiti clap.gif
aleksiuke
O jei atvyksim sekmadienį, ar bus dar tų nuolaidų kortelių? blush2.gif g.gif
Ir apskritai, ar ką nors ten bus galima dar rasti? Pvz., norėčiau atsiimti prizą (iš žurnalo reikėjo surinkti dėbesėlį), ar jų bus g.gif
moniccca
O kazin ar galesiu gauti SM kortele rytoj? Ar visas dienas bus supermama.lt stendas? Ar tik sestadieni ir sekmadieni? g.gif
Aurėja
QUOTE(Aleksiuke @ 2006 11 23, 15:23)
O jei atvyksim sekmadienį, ar bus dar tų nuolaidų kortelių? blush2.gif  g.gif
Ir apskritai, ar ką nors ten bus galima dar rasti? Pvz., norėčiau atsiimti prizą (iš žurnalo reikėjo surinkti dėbesėlį), ar jų bus  g.gif
*

Žinoma bus! Lapkričio 26d. visi parodos dalyviai dirbs ir lankytojų lauks 10.00-17.00 val. Tad lauksim bigsmile.gif

QUOTE(daivoska @ 2006 11 23, 19:01)
O kazin ar galesiu gauti SM kortele rytoj? Ar visas dienas bus supermama.lt stendas? Ar tik sestadieni ir sekmadieni? g.gif
*

Taip! Būsim visas 3 dienas:
Lapkričio 24-25d. 10.00-19.00
Lapkričio 26d. 10.00-17.00
boruzka
Aureja o ta kortele bus mokama ? ir dar norejau paklausti ar ja galesiu pasiimtitik sau ar bus galimybe paiimti dar vienai forumietei ingakalniui kuria i paroda neturi galimybes atvaziuoti nes jos sunelis serga verysad.gif
Vilsen
aš labai noriu nueiti į paroda ir labai tikiuosi,kad gausis man
SuperMama
QUOTE(boruzka @ 2006 11 23, 20:39)
Aureja o ta kortele bus mokama ? ir dar norejau paklausti ar ja galesiu pasiimtitik sau ar bus galimybe paiimti dar vienai forumietei ingakalniui kuria i paroda neturi galimybes atvaziuoti nes jos sunelis serga  verysad.gif
*

Taip, kortelė bus mokama. bigsmile.gif
Kadangi kortelės (plastikinės!) yra vardinės, tai yra su vardu-pavarde ir jūsų nuotrauka, jos bus spausdinamos mūsų stende (turėsime fotoaparatą ir spec. printerį kortelėms).

Vėliau bus galima užsakyti ir tiesiogiai internetu, bet kaina bus brangesnė ir pagaminimas-pristatymas šiek tiek laiko užtruks.

O parodos metu akcija - tik 30 lt. tongue.gif
Keberiokšt
o nuolaidos kur ir kokios? Kur apie ja pasiskaityti galima?
Board
Kortelė bus pristatyta parodos metu, o po parodos visa informacija bus paskelbta ir mūsų forume.
*rutuliukas*
Sveikos,
pagaliau ivyko laukta paroda, vaiku salis
Noreciau , paklausti, kokie jusu ispudziai, ar patiko?
Buvom ir mes nuleke, thumbup.gif
Besilaukiancios ir turincios mazus leliukus, tai thumbup.gif pasiula, bent jau man taip siai dienai atrodo mirksiukas.gif

Tad noreciau idomumu deliai jusu atsiliepimus isgirsti drinks_cheers.gif
ChinChin
O sakykite, prašau, ar kortelė bus galiojanti pastoviai, ar ją reikės laikas nuo laiko pratęsti? 4u.gif
Ingakalnis
pasiziurejau kam suteikiama nuolaida,tai nelabai apsimoka uz 30 lituku pirk ta kortele ax.gif
o puodukai ir pakabukai - grazus,dziaugiuos juos jau turedama.
Tiesa o kodel pakabukai jau ne po 3lt o po 5lt g.gif
Board
Merginos, kortelė bus pristatyta (yra pristatoma) parodos metu, todėl dabar forume jos neaptarinėjam, yra įdėta tik reklama, kas turėtų jūs sudominti ir paskatinti apsilankyti parodoj prie mūsų stendo, kur galėsite gauti visą dominančią informaciją apie kortelę. smile.gif

Po parodos bus paskelbta ir forume apie ją.

Papildyta:
QUOTE(ingakalnis @ 2006 11 24, 15:31)
Tiesa o kodel pakabukai jau ne po 3lt o po 5lt  g.gif
*

Pakabukai visada buvo po 5Lt
mazge
As jau po parodos biggrin.gif Norejau padekoti supermamoms uz silta priemima 4u.gif
O korteles apsimokejimas priklauso nuo pirkiniu daznumo tose parduotuvese kuriose daromos sios nuolaidos. Man jau vien Amerikos mokyklos vasaros stovyklos pakanka kad kortele atsipirktu bigsmile.gif
m a m a
Mes irgi jau buvome parodėlėje bigsmile.gif thumbup.gif

Ačiū labai už nuolaidų kortelę ! Atsisveikino lelius pagaliau ir su savo čiulptuku thumbup.gif Įspūdingas prisiminimas vaikučiui!! Dar kartelį ačiū, Aureja, kad padėjai įamžinti šį svarbų momentą 4u.gif
Labai šaunus SUPERMAMA.LT stendas tongue.gif biggrin.gif
Isila
mes ryt iš pat ryto brauksim drinks_cheers.gif labai laukiu
Onora
Aureja, labai aciu uz silta sutikima 4u.gif
Gaila, kad mes be soskes gyvenam, labai fainai sugalvota ir paruosta viskas 4u.gif
Agate
Ir mes būtinai ryt nuvažiuosime mirksiukas.gif
moniccca
QUOTE(ChinChin @ 2006 11 24, 16:22)
O sakykite, prašau, ar kortelė bus galiojanti pastoviai, ar ją reikės laikas nuo laiko pratęsti? 4u.gif
*

Nusipirkau sian ta kortele, ji galioja vienerius metus mirksiukas.gif Ziuresiu, ar apsimokes ar ne, man vien ideja patiko tureti supermamos kortele ax.gif
Aurėja
Ačiū visom už gražius žodžius ir gerą nuotaiką! bigsmile.gif

galima šioje temoje įdėti ir nuotraukų, kaip jūsų mažyliai šauniai atsisveikino su čiulptukais, ir kaip pasižadėjimą užtvirtino "antičiulptuko" antspaudu biggrin.gif
Double Latte
mes jau buvom parodoj, supermamas aplankėm bigsmile.gif

labai ačiū už šiltą sutikimą thumbup.gif , ir čiulptukų fėjai norim padėkoti už mielą lauktuvę (kaži jos vardas ne Aurėja) mirksiukas.gif ir atsiprašyt, kad mūsų pyplės į jūsų poprekystalinę stendo dalį įsisuko. tongue.gif

Žodžiu, smagu buvo pasimatyti friends.gif
A tiksliai rolleyes.gif , fotoreportažą gal bus galima pamatyt????

Bajm
jo, jo
įdėkit fotkių smile.gif
Double Latte
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 24, 20:04)
Ačiū visom už gražius žodžius ir gerą nuotaiką!  bigsmile.gif

galima šioje temoje įdėti ir nuotraukų, kaip jūsų mažyliai šauniai atsisveikino su čiulptukais, ir kaip pasižadėjimą užtvirtino "antičiulptuko" antspaudu  biggrin.gif

bigsmile.gif Tai jum ačiū!

Tai kad mes tai fotkių neturim ax.gif , jei pas jus kas yr tai.... Žodžiu, laukiam išsižioję.
*Svajone*
o jetau kaip man parodėlė rūpi lotuliukas.gif kaip paskaičiau kas jau buvo tai dar labiau laukiu rytdienos :yahoo:ryt varysiu su visa šeimynėle iš pat ryto nes iki pietų netiek dar daug žmonių būna ax.gif o jau apie pietus kaip pamenu pernai tai ojojoj kokia buvo spūstis bigsmile.gif na o dabar einu savo mažojo soskę blizginti :ax:pakabins savo žaisliuką aš apie soskę nežinodamas ir ką reiškia ji nes jam jos neprireikė schmoll.gif ,kad tik ryt nepamirščiau doh.gif iki pasimatymo supermamos parodoje prie stendo drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.