Supermama.lt parodoje Vaikų šalis 2006 Jau greit, lapkričio 24-26 dienomis, susitiksime su jumis ir jūsų mažyliais Lietuvos parodų centre "Litexpo" (Laisvės pr. 5, Vilnius) vyksiančioje parodoje Vaikų šalis 2006, supermama.lt stende. Mums be galo smagu ir įdomu, kad užsukate į stendą pabendrauti su supermama.lt komanda, pateikti pasiūlymų ir idėjų, ar tiesiog susipažinti. Dar negirdėjusiems apie supermama.lt Forumą (o tokių dar yra?  ) parodos lankytojams padedate papasakoti apie mūsų klubą. Šiemet supermama.lt stende išaugo labai retas medis čiulptukmedis! Matyt, čiulptukų fėja bus jį mums atsiuntusi  Todėl labai kviečiame visas šeimas, kuriose auga žmogučiai, kuriems jau laikas atsisveikinti su kūdikyste, ateiti prie medžio mūsų stende ir pasakyti Čiau! žindukams. Pakabinę savo čiulptuką ant šakelės, mainais mažyliai gaus čiulptukų fėjos atsiųstą dovanėlę-siurprizą  Išvydę tokį pasididžiavimą, jo bendraamžiai ir patys nuskubės atiduoti čiulptukų! Tikimės, kad per 3 parodos dienas mūsų čiulptukais išdabintos eglės šakos net links nuo žaisliukų! Šitokios įdomios eglės net pats Kalėdų Senelis dar nėra matęs, todėl pažadėjo būtinai užsukti į Supermama.lt stendą ja pasigrožėti!  Tėveliai, nepamirškite pasiimti fotoaparatų - įamžinsite savo mažylio įžengimo į didelio vaiko pasaulį akimirkas! Parodos metu kviečiame dalyvauti ir II-ąjame Mini maratone vaikams! Sportiškiausi supermamų mažyliai nuo 1 iki 5 m. amžiaus ir vėl sieks bėgimo rekordų! Tradiciniame Mini Maratone dalyvaus vos pradėję vaikščioti vaikučiai, jau patyrę žingsniuotojai bei smarkuoliai ikimokyklinukai iš visos Lietuvos. Dalyvaukite, ir atsiveskite palaikymo komandą! Kur? Lietuvos parodų centras "Litexpo", Laisvės pr. 5, Vilnius, 5 parodų paviljonas. "Vaikų šalis 2006". Lapkričio 25 dieną, 11 val. Daugiau informacijos apie Mini Maratoną vaikams rasite atskiroje temoje spauskite čia: Parodoje Vaikų šalis 2006" mūsų stende Jūsų lauks dar daugiau įdomybių, bet geriau vieną kartą aplankyt, nei daug kartų perskaityt, susitiksime parodoje! Supermama.lt komanda
Pigalica
2006 11 02, 14:58
 Reiks apsilankyti. Kaži o kiek bilietas kainuos?
boruzka
2006 11 02, 15:48
mes irgi ateisim gal net ciulptuka pakabinsim
Butinai ir mes atvaziuosim!
Inga&Liepa
2006 11 02, 16:27
Mes irgi atvažiuosime, tik čiulptuko dar nedėsime  o kaip tik susipažinsim su jų įvairove  Beje ar bus galima įsigyti SM puodelį?
būtinai užsuksiu  gal galėčiau tada kaip nors atsiimti savo kažkada laimėtą SM raktų pakabutį?
SuperMama
2006 11 02, 17:00
Taip, bus galima atsiimti laimėtus konkursuose prizus.  ma Papildyta:QUOTE(liutuke.m @ 2006 11 02, 16:27) Mes irgi atvažiuosime, tik čiulptuko dar nedėsime  o kaip tik susipažinsim su jų įvairove  Beje ar bus galima įsigyti SM puodelį? Dėl puodelių kol kas tiksliai atsakyti negaliu. Jų dar yra, bet tikriausiai likutis bus išparduotas jau per pirmą parodos dieną kaip ir atsitiko praeitais metais.
Chanson
2006 11 02, 17:26
Kaip saunu! Pakabinsim ir mes savo ciulptuka, su kuriuo taip ir nesusidraugavom Beje, SuperMama, gal padet kuom nors, rengiantis parodai???
mylu-mylu
2006 11 02, 18:24
Kaip puiku  laukiam nesulaukiam  Ir mes papyuošime čiulptukų mediį, nes mūsų mažoji su šiuo draugu atsisveikino 3,5 mėn.
Inga&Liepa
2006 11 02, 18:24
O gal aš galiu gražiai  paprašyti kad man vieną puodelį paliktumėt? Labai jo noriu, o parodoj tikrai apsilankysiu šeštadienį
mes irgi labai laukiam sitos parodos. nors gyvenam Kaune, bet kaip nors pasistengsim pakliuti vilniun. speju, kad bus laaaabai idomu:)
mamaviltes
2006 11 03, 13:14
Sveikos.mes irgi planuojma vykti į parodą. sakykit o jūs bilietus iš anksto užsisakot, ar jų niekada nepritrūksta?
Inga&Liepa
2006 11 03, 13:21
Manau jų tikrai užteks, tik reiks atstovėti ilgą eilę
QUOTE(SuperMama @ 2006 11 02, 17:00) Taip, bus galima atsiimti laimėtus konkursuose prizus.  ma O kokio senumo prizus bus galima atsiimti? Dar kazkada pernai uz tai, kad atspejau, koks prizas laukia vieno konkurso nugaletojo (prizas buvo apatinis trikotazas is kazkokios pardes), man buvo pazadetas SM puodelis  Bet del puodelio juk nevaziuosi i Vilniu  Tai taip ir pasimirso jis
Ametistė
2006 11 03, 14:02
Mes taip pat planuojame i paroda is Klaipedos atvaziuoti...Kaip tik lapkricio 24 d. sunelio gimtadienis, manau butu sauni dovana jam  .
blia_blia_tekininke
2006 11 03, 17:24
as irgi uzbegsiu i paroda  jau keli metai is eiles uzsukdavau, nors apie vaikus net nemasciau anxciau  bet man patinka, kad tuo paciu metu vyxta kelios parodos, pzv.: kaip ziemos puokste. tai akis yra i ka paganyti, tik kad beganant pinigine labai greitai ploneja
Aidairi
2006 11 03, 20:09
oj.. ir aš noriu atvykt, pasilabint su senai matytomis mamytėmis Vilnietėmis niu gal ir atkeliausiu
Ir mes būtinai atvyksim, ir podruškių su pipirais atsitempsiu, jei galės. Ir medį papuošim  , soskiu mažai ir naudojom, juk krūti patraukt
O as pernai kai buvau parodoj, tai sugebejau tik kuprine nusipirkti, o uzkalbinti buvo nedrasu  ....nesakysi juk, labas as irgi supermama  . Reikia ka nors sugalvoti, gal koki pyragiuka iskepti...juk stoveti Jums teks tris dienas  ..... nu ka nors sugalvosim  . Beje vaziuosim is Kauno, gal kooperuokimes mamos. Ne visos gisu karietom vaziuosim. As galesiu paimti mamyte su vaikuciu  (jeigu neapsirgsim )
QUOTE(Solve @ 2006 11 03, 22:38) o uzkalbinti buvo nedrasu  ....nesakysi juk, labas as irgi supermama  . būtent taip ir reikia sakyti  tiesą, tik tiesą ir ne kitaip
QUOTE(Solve @ 2006 11 03, 22:38) O as pernai kai buvau parodoj, tai sugebejau tik kuprine nusipirkti, o uzkalbinti buvo nedrasu  ....nesakysi juk, labas as irgi supermama  . Reikia ka nors sugalvoti, gal koki pyragiuka iskepti...juk stoveti Jums teks tris dienas  ..... nu ka nors sugalvosim  . Beje vaziuosim is Kauno, gal kooperuokimes mamos. Ne visos gisu karietom vaziuosim. As galesiu paimti mamyte su vaikuciu  (jeigu neapsirgsim )  reikia pasidaryti ženkliuką - nikas, miestas
Na, tkrai pasistengsim ir mes atvykti
manau, kad bilietu tikrai nepritruksta. juk ten ne kokia kino sale, kad vietu nebeliktu:) nors tiksliai nezinau, bet kazin ar apskritai galima is anksto bilietus uzsisakyti. tik ydomu kada maziau zmoniu buna, nes su mazu lelium tai jauciu, kad nebus labai paprasta ilgai vaikstinet
uzklydusi
2006 11 06, 08:13
Seikutes.kaip faina bus vel susimatyti  .gal jau yra daugiau žinių del programos tom dienom?kas kur ir kada vyks ? nes litexpo puslapis kolkas tik apibendrintai skelbia
Būtinai ateisiu į šią parodą  , būtų įdomu sužinot daugiau apie programą.
Vilmoshka
2006 11 09, 09:05
Sveikos, mamos! Susitiksime Vaikų šalyje.  Aurėja, labai puikus būdas atsisakyti čiulptukų. Šaunuolės SM
teologe
2006 11 09, 11:18
[  SVEIKI,O SU KOKIO AMZIAUS VAIKAIS GALIMA ATVYKTI?AR BUS KAS IDOMAUS MOKINUKAMS(6-12 METUKU?)  O AUKLETOJAMS IR GRUPIU VADOVAMS?KIEK KAINUOJA BILIETaS?AR GRUPEI-NUOLAIDA?
QUOTE(Moniqa @ 2006 11 08, 21:24) Būtinai ateisiu į šią parodą  , būtų įdomu sužinot daugiau apie programą. Va ką radau : programa
QUOTE(gielux @ 2006 11 09, 12:50) Ačiū Tau kad rūpiniesi
vis svarstau, ar vežtis savo pipirą  bet turbūt dar neverta...
teologe
2006 11 09, 12:20
KAIP GAUTI KVIETIMA I PARODA?
vivulyte
2006 11 09, 23:15
Mes ir apsilankysim su šeimyna
Double Latte
2006 11 10, 01:09
QUOTE(SuperMama @ 2006 11 02, 17:00) Taip, bus galima atsiimti laimėtus konkursuose prizus.  ma o kaip tą galima padaryt? mes savo laimėto fotokonkurse niekaip neprisiruošėm atsiimti..... Ar ateini ir sakai; "Labas  , aš supermama, noriu savo puodelio?"
Jurgitukas1
2006 11 10, 08:56
Aplankysim stenda  Reiks ciulptuka pakabint kuriuo mergina naudojosi du kartus
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 11 10, 01:09) o kaip tą galima padaryt? mes savo laimėto fotokonkurse niekaip neprisiruošėm atsiimti..... Ar ateini ir sakai; "Labas  , aš supermama, noriu savo puodelio?" Taip ir sakykit  - kad norėtumėt atsiimt konkurse laimėtą prizą. (turėsim sąrašiuką konkursų laimėtojų)  Lauksime
Benukas
2006 11 10, 10:22
Mes medi galesim papuosti visais savo 8 zindukais  Turim laabai islavinta skoni, tai kol mama rado patinkanti ir tinkanti, prireike supirkti dauguma rusiu.
Oi ir mes atlėksim jei pavyks puodelio laimėto ir gal dičkė atsisakys savo čiulptukų nes jau laikas senokai tik nepavyko iki šiol dar
oi, tik nepalikit mano raktų pakabuko  pagaliau turėsiu galimybę jį pasiimti  labai laukiu, net nežinau kodėl, taip taip noriu nulėkt ir pasakyt - ir aš supermama
*Svajone*
2006 11 10, 18:57
Kaip smagu  mamos būtinai eikit ir su pačiais mažiausiais nes problemų manau tikrai nebus mes jau lankomės šioje parodoje 2 kartus šiemet eisim 3 kartą mamų su vežimėliais šimtai o be to kai vaikutis išalksta yra mamos ir kūdikio kambarys kur visada yra kur vaikelį pamaitinti vienu žodžiu  o kur dar įvairūs susitikimai ir mažos bet labai širdžiai mielos dovanėlės  vien kad jau supermama bus tai jau verta  nežinau kiek kainuos šiemet bilietas,bet pernai kainavo 8 litus  o medį mes taip pat papuošime soskute kurios mums neprireikė  iki susitikimo
BITUTIS
2006 11 10, 20:43
Sveiki  kur rasti daugiau informacijos apie mini maratoną?
Mes praėjusiais metais ėjom kai mažiui buvo du mėnesiai, tai šiemet būtinai, bet man tai nedrąsu sakyti, kad aš supermama, nes bendrauju tikrai ne per daugiausiai ir draugų dar forume nedaug turiu
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 10, 10:04) Taip ir sakykit  - kad norėtumėt atsiimt konkurse laimėtą prizą. (turėsim sąrašiuką konkursų laimėtojų)  Lauksime ir aš labai norėčiau pasiimti prizą parodoje  , bet būsiu su dukryte ligoninėje...ir pernai nedalyvavome...ir šiemet nesiseka
*Svajone*
2006 11 12, 10:12
QUOTE(Cilė @ 2006 11 10, 22:06) Mes praėjusiais metais ėjom kai mažiui buvo du mėnesiai, tai šiemet būtinai, bet man tai nedrąsu sakyti, kad aš supermama, nes bendrauju tikrai ne per daugiausiai ir draugų dar forume nedaug turiu  Aš taip pat negaliu sakyti kad aš esu supermama  nes ir aš ne taip jau daug bendrauju vis to laiko pritrūksta  visdėlto trys vaikai turiu suktis kaip bitė  bet kai sako supermama kiekviena mama savo vaikui yra  gal parodoje savo akiratį praplėsim
jurategali
2006 11 12, 12:24
Labai noreciau ir as su savo leliukais atvaziuot. Bet deja nieseina, bet manau gal kita met iseis.
QUOTE(Lina444 @ 2006 11 12, 12:12) Aš taip pat negaliu sakyti kad aš esu supermama  nes ir aš ne taip jau daug bendrauju vis to laiko pritrūksta  visdėlto trys vaikai turiu suktis kaip bitė  bet kai sako supermama kiekviena mama savo vaikui yra  gal parodoje savo akiratį praplėsim  O ką, kad būtum supermama reikia labai daug prie kompo sėdėti? juk visai ne! Man rodos  Mes irgi labai norim atvažiuoti pasižiūrėt į parodą. Jaučiu, kad rasim daug įdomybių  Smagu, kad yra vaikų kambarys, nes mūsų lialiai tik 5 mėn. ir ji be pienuko kaip be rankų  Nors forume draugų dar visai neturime, bet manau, kad bus progos susipažinti:)
Ateisim. Būtinai. Su visa čiulptukų kolekcija
krisiune
2006 11 12, 18:39
Nors esame dar tik 6 mėnesiukų, bet į parodą ruošiamės atkeliauti.
Upsiukas
2006 11 14, 10:33
Nu nepatogu prispažint, bet aš dar nesugebėjau atsiimti kovo mėnesį laimėtos kuprinės.  Kaži, ar yra šansų parodos metu ją gauti?
|
|