Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: stebuklas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Eirina
wat nusprendziau ir ash papasakoti sawo gimdymo istorija rolleyes.gif
tai buvo Balandzio 7dienos vakaras 17:valanda berots g.gif
Su busimu nei nerimaujanciu unsure.gif tetuku sedejome ir ziurejome televizoriu,kaip dabar pamenu mano angelelis sujudejo wub.gif ir po 10 min pajutau skausma pilwo apacioje ,is pradziu nesupratau kas tai doh.gif o paskui kai pradejo skausmai kartotis kas 5 minutes,sunerimavau ne tik as bet ir tetukas as jam staigiai pasakiau-krauk shmutkes rolleyes.gif vaziuojam gimdyt...mes greitai susirengem ir nuvaziavom i gimdymo priimaji...stai mes stovim mane apziurejo,kaklelis 3 cm..dar negreit huh.gif bet tetukas mane padrasino,,ir man tas padejo,skausmai buvo pakenciami..as truputukanumigau...ir 22 val . man pradejo labai skaudeti,buvo nepakenciami skausmai...as pradejau saukt daktares unsure.gif vyras sunerimo laugh.gif issigando...mane apziurejo ir buvo 9 cm..sako-jau clap.gif as labai apsidziaugiau,bet vyras dziaugsmui laiko neturejo,jis nerimavo rolleyes.gif ...stai as gimdykloj...man epidurini...skausmas nesiliauja as rekiu.as guliu...as sedziu..ko tik nedarau,net vyri rankas kandziojau vargselis rolleyes.gif ir shati man pasake akushere kad jau 10 cm ir turiu pradet stenet huh.gif bet kad man labai skauda ...bet del tos mazules manyje...as stengiausi ir tetukas su manimi stenejo clap.gif ...mane drasino...akushere gydytoja..bet kad as labai miegoti uzsinorejau g.gif ir sakaiu akd neebgaliu,bet kai man parode pakausiuka maza mano mergytes...as pasistengiau dar labiua...ir po keliolikos minuciu isvydau savo mazule...zydru zkyciu..tamsiu plaukuciu...gime 51cm 3300kg..su sweikatyte viskas puiku wub.gif tpfu tpfu rolleyes.gif dabar mano arinutei 1 metukai ir 6 menesiia clap.gif o siuo emtu laukiuosi 2 vaikelio ... tikiuosi gimdymas bus toks pat...istversiu viska del antro angelelio wub.gif ...
ENIGMA
SAUNUOLE, TEGUL TAU ANTRASIS GIMDYMAS BUS DAUG LENGVESNIS.... clap.gif clap.gif clap.gif
Eirina
aciu as irgi to tikiuosi clap_1.gif tik wa dabar matau daug klaidu gramatiniu priveliau doh.gif na bet vistiek aciu..man dabar tik 1 menuo ir1 diena wub.gif rolleyes.gif
Medetka
linkiu,kad antra gimdytum lengviau wink.gif
bru
Pamatysi,su antruoju bus lengviau 2.gif soske.gif
KAMANĖ

Verta dėl tokių stebuklėlių ir pakentėti. Ir kūdikėliai daug kenčia, kol išvysta pasaulį. Per kančias į žvaigždes !
siaulietuke
Cia kai kurios kaip papasakojo, tai atrodo, kad gimdymas eiline prosedura. thumbup.gif
lotosiukas
drinks_cheers.gif del savuju stebukleliu galima ir pakenteti. Tikiuosi antras gimdymas praejo lengviau nei pirmasis wub.gif
giedrute25
Nuostabu wub.gif
idea fix
QUOTE(Eirina @ 2004 10 09, 10:48)
sakaiu akd neebgaliu,bet kai man parode pakausiuka maza mano mergytes...as pasistengiau dar labiua...ir po keliolikos minuciu isvydau savo mazule...zydru zkyciu..tamsiu plaukuciu...gime 51cm 3300kg..su sweikatyte viskas puiku 
*

Turbut tokios akimirkos viska atperka, visus skausmus! Mano drauge neseniai pagimde, pati, be epiduro, be is viso jokiu vaistu. Prisimena kaip didziausia koshmara... 20h gimde... 2 valandas stume, progreso jokio nesimate, o akusheres kaip uzhvestos "saunuole, viskas gerai, judam"... Ta sako, jauciu, kad nejudam, ir ar is skausmo ar is jau nevilties, apreke rusiskais keiksmazodziais visas tas akusheres... Tos prasho salia esancio vyro ishversti, ka ji pasake (uzsieny gimde), o tas sako - as nesupratau : biggrin.gif
batida
4u.gif
sinsila3
grazi istorija,linkiu ir antro lengvo atejimo wub.gif
liolia79
Saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sandra29
4u.gif wub.gif
Tikiuosi,kad ir antras gimdymas buvo toks lengvas ax.gif wub.gif
$tar
4u.gif
sepallaa
4u.gif
Žemietė
didelės sėkmės 4u.gif
Deizyte
Sekmes augant 4u.gif
Alsė
Saunuole mamyte 4u.gif
Lotyna
Lauksim ir antros istorijos 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.