Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dukra- patrankos šovinukas :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
-Lauryte-
Mano dukrai už poros dienų jau bus 6 metai. Todėl dabar yra kaip tik tas laikas, kai prisiminimai apie jos gimimą labai aiškūs ir mieli. Taigi, ir aš noriu papasakoti savo dukters gimimo istorija smile.gif
Tai buvo planuotas, netgi labai planuotas pastojimas. Su vyru sąžiningai dirbome 3 mėnesius. Jau buvom išsigande, kad kažkas negerai. Bet po gero darbo... sulaukėme gerų rezultatų. Aš pastojau thumbup.gif . Nėštumas praėjo sklandžiai, tiesa, priaugau visą debesį svorio (20 kg). Gimdymo diena buvo numatyta lapkričio 1 d. Bet mano dukrytė visai neskubėjo gimti, be to ir mano gydytoja, pas kurią lankiausi poliklinikoje, labai neskubino. Praėjo 6 dienos... aš jau skambinu savo gydytojui, su kuriuo tarėmės dėl gimdymo. Nuo jo gavau barti, kad taip ilgai laukiau. Liepė atvažiuoti kitą rytą 9 val, skatins gimdymą ir jau teks gimdyt. Tiesą pasakius, būtent tas pabarimas ir buvo patys geriausi skatinamieji vaistai smile.gif . Vakare su vyru atsigulėm miegot. Paskui man kažko prireikė į virtuvę. Grįžau atsiguliau... ir pajutau, kad šlapinuosi blink.gif ... Patikėkit, aš tikrai nesupratau kas man darosi. Bet mano vyras viską suprato iš karto blush2.gif , jis iškarto puolė skambinti musų gydytojui, o aš puoliau rengtis. Tik jau važiuojant i ligoninę pajutau skausmus. Gimdymo namuose mane apžiūrėjo, o paskui pradėjo mane skubinti. Akušerių akys ant kaktos, mane jau už parankių ir vos ne bėgte. Mano akys irgi didelės, nes nesupratau kas joms darosi blink.gif , o dar užsimaniau į tualetą, o akušerės man neleidžia. Kažkoks košmaras. Niekaip nesupratau kodėl mums reikia taip skubėt, kodėl manęs neleidžia į tualetą... aš visą laiką įsivaizdavau, kad gimdymas trunka mažiausiai 6-8 val. O buvo praejusi tik valanda. Kai nuėjom į gimdyklą mano gydytojas buvo katik atvažiavęs. Mane apžiūrėjo. Kol vyko apžiūra mano vyras patogiai įsitaisė fotelyje, atsidarė mineralinio vandens buteli... žodžiu, ruošėsi parelaksuoti... Po apžiūros gydytojas pasakė: "UŽ PUSVALANDŽIO BUS !!!!!!!" Mano vyras net užspringo mineraliniu vandeniu... Kažkoks sutapimas: ką reiškia gimdymo skausmas pajutau tik po gydytojo apžiūros. Dėja, gydytojas buvo neteisus, jis netiksliai nustatė laiką... Mano Luka gimė po 25 min. Taigi, mano gimdymas truko 2,5 valandos thumbup.gif
sandra00
šaunu,kad viskas taip greit įvyko 4u.gif jau laikas broliuką ar sesutę dukrai padovanot mirksiukas.gif
evelina
Vau thumbup.gif jei taip, tai kad ir 10 gimdyt (tik uzaugint paskui sunkoka). Šaunuolės neišpasakytos! 4u.gif
lina balaisiene
net nuostabu,kaip taip greitai imanoma.saunu,kad nereikejo daug kankintis. 4u.gif
Gyvačiukas
Kai as gimdziau savo dukryte (5men) buvo dar juokingiau smile.gif kai mane antradieni pagulde i ligonine,nes tyrimai buvo blogi,po apziuros pasake-siandien bus!Ta diena buvo musu tecio gimtadienis rolleyes.gif Nieko sau,pagalvojau,dovanele thumbup.gif Vakare nubego vandenys,akusere apziurejo ir sako:-skauda?Patikekit,nei menkiausio skausmelio biggrin.gif !Po keliu valandu,per kurias as ejau is kamp i kampa ir juokinau savo bajeriais visa personala,gime mano dukryte wub.gif gana nemaza 3950kg,o as net neplysau thumbup.gif Deje,tecio gimtadieniui mes nespejome,valandziuke pavelavome verysad.gif Beje,pirmaji sunu as gimdziau 35 val!
Paradigma
Nu ir spartuolės bigsmile.gif Sėkmės 4u.gif
Ramunita
prajuokino istorika biggrin.gif gerai parašyta biggrin.gif
Vilma-22
super thumbup.gif labai jau suskubo jusu leliukas pas jus wub.gif
Blakstiena
super lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
lysaaja
bigsmile.gif oho, kokia greituolė thumbup.gif gerai, kad ne namie g.gif bigsmile.gif
-Lauryte-
QUOTE(lysa @ 2006 11 05, 20:40)
bigsmile.gif oho, kokia greituolė  thumbup.gif  gerai, kad ne namie  g.gif  bigsmile.gif
*

Kitą kartą važiuosiu į gimdymo namus bent 1 diena anksciau, nes ir man tokia mintis buvo kilus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-Lauryte- @ 2006 11 06, 01:53)
Kitą kartą važiuosiu į gimdymo namus bent 1 diena anksciau, nes ir man tokia mintis buvo kilus biggrin.gif
*

Tiesa, tai nebuvo mano pirmas gimdymas. Pirmas mano gimdymas buvo 28 nėštumo savaitę. Gimdžiau 6 val. Deja ši istorija labai labai liūdna verysad.gif
augute
Greitai apsisukot,mergaites mirksiukas.gif
Aš irgi taip norėčiau,tiesiog malonumas,ne gimdymas...
Sėkmės jum 4u.gif
Lexana
O kad taip visoms pasisektu... ax.gif Tikrai dziugu, kad taip pasiseke. smile.gif O dukrele ir dabar tokia spartuole? g.gif
Zuikiosaulute
Ne gimdymas, o pasaka mirksiukas.gif
-Lauryte-
QUOTE(Lexana @ 2006 11 06, 13:20)
O kad taip visoms pasisektu... ax.gif Tikrai dziugu, kad taip pasiseke. smile.gif O dukrele ir dabar tokia spartuole? g.gif
*

Tiesą pasakius, tai buvo jos paskutinis spurtas biggrin.gif Nuo 2 mėn. ji visad turėjo 3 kg viršsvorio. Taip kad jai net šliaužioti buvo persunku biggrin.gif ji ridendanosi šonu biggrin.gif . O dabar ji jau nebestora, bet nėra labai greita, sakyčiau normali smile.gif
Gyvačiukas
Mano spartuolei smile.gif dabar 5men 2sav,ji jau sedi ir su vaikstukais mane po buta sekioja.sveriam 8kg,ugis 71cm.Ramiai negali pbuti mirksiukas.gif ,kaip gyvsidabriukas-juda,kruta,ciauska,tiesiog-nenuorama.O kai brolis gryzta is mokyklos,uzsidaro savo savo kambaryje,stoves uz duru ir rekaus tol,kol jis ja isileis smile.gif
Anzela0626
Nu greitai jūs čia,šaunuolė,kad man taip...Aukit dideli ir sveiki 4u.gif
Isila
ale kokios abi spartuolės thumbup.gif čia jau tikrai greit susisukot thumbup.gif
zerika
Tikrai labai linksma ir greita istorija biggrin.gif
Saunuoles mergytes ir tetis 4u.gif
Meiles ir demesio thumbup.gif
medituk
Nu va, kaip saunu thumbup.gif O as pries gimdyma i sita skyreli nosies nekisau schmoll.gif , nes galvojau, kad labaaai sunku bus blogu istoriju prisiskaicius blush2.gif , o pasirodo dar cia visai linksma thumbup.gif
-Lauryte-
Taip, čia tikrai linksma smile.gif
rubineli
Lauryte, greitas ir lengvas gimdymas tau bent maža kompensacija už pirmąjį nesėkmingai pasibaigusį nėštumą. O beja, ar "neplyšai", taip greit gimdydama?
-Lauryte-
QUOTE(BusGerai @ 2006 11 15, 02:36)
Lauryte, greitas ir lengvas gimdymas tau bent maža kompensacija už pirmąjį nesėkmingai pasibaigusį nėštumą. O beja, ar "neplyšai", taip greit gimdydama?
*

Tiesą pasakius, plyšau. Bet viskas buvo taip greit, kad net nepajutau lotuliukas.gif
sesuoToma
Saunuole, kad taip greit ir rodos, visai neprailgo...? ax.gif mirksiukas.gif

QUOTE(gu1 @ 2006 11 04, 13:48)
Kai as gimdziau savo dukryte (5men) buvo dar juokingiau smile.gif kai mane antradieni pagulde i ligonine,nes tyrimai buvo blogi,po apziuros pasake-siandien bus!Ta diena buvo musu tecio gimtadienis rolleyes.gif Nieko sau,pagalvojau,dovanele thumbup.gif Vakare nubego vandenys,akusere apziurejo ir sako:-skauda?Patikekit,nei menkiausio skausmelio biggrin.gif !Po keliu valandu,per kurias as ejau is kamp i kampa ir juokinau savo bajeriais visa personala,gime mano dukryte wub.gif gana nemaza 3950kg,o as net neplysau thumbup.gif Deje,tecio gimtadieniui mes nespejome,valandziuke pavelavome verysad.gif Beje,pirmaji sunu as gimdziau 35 val!
*

Gu1, ar galetum papasakoti, kodel taip ilgai truko tavo pirmagimio atejimas? O gal jau yra kur papasakota? smile.gif
Gyvačiukas
QUOTE(sesuoToma @ 2006 11 16, 16:35)
Saunuole, kad taip greit ir rodos, visai neprailgo...?  ax.gif  mirksiukas.gif
Gu1, ar galetum papasakoti, kodel taip ilgai truko tavo pirmagimio atejimas? O gal jau yra kur papasakota?  smile.gif
*

Dominyka as gimdziau jauna,man buvo 19 m.Tada istikruju nezinojau nei kaip tai turi buti,nei kai tai vyksta smile.gif gimdymo terminas buvo liepos 3d,o man saremiai prasidejo birzelio 8 blink.gif Tuo metu gulejau lig.,buvo slap.taku uzdegimas,tai daktarai is manes juokesi,kad prisiziurejau i kitas,tai ir paciai atrodo,kad gimdau tongue.gif Tik kai patikrino kakleli,pasirode,kad ne rolleyes.gif Mano daktaras liepe nestabdyti gimdymo(nes vaikelis gana didelis),bet ir neskatinti(nes pagal apskaiciavimus iki gimdymo dar beveik menuo)Taip ir pravaiksciojau nuo pirm.ryto iki antrad.vakaro-is gimdyklos i palata,nes sustojo lotuliukas.gif ,is palatos i gimdykla,nes vel gimdau smile.gif tik kai "prakirpo"vandenu pusle,viskas pagreitejo.Ir 23.50 gime sunus.Tikrai isnesiotas ir sveikas-3670g,52cm.O as ismiegojus iki ryto,pailsejus jau galejau lakstyti smile.gif nei su sunum,nei su dukryte neturejau "malonumo" pajausti siuvima. ax.gif
rena
Na ka visdel to dievas yra biggrin.gif
Tai matyt palengvinimas uz kancias 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Spindulėlis
aš gimdžiau 6,5val ir negaliu atsidžiaugti kaip man pasisekė, nu bet tokio gimdymo kaip jūsų, pavydėt galėtų bet kuri thumbup.gif
-Lauryte-
QUOTE(Spindulėlis @ 2006 11 17, 01:47)
aš gimdžiau 6,5val ir negaliu atsidžiaugti kaip man pasisekė, nu bet tokio gimdymo kaip jūsų, pavydėt galėtų bet kuri thumbup.gif
*

Aga lotuliukas.gif Man tą patį sakė ir mano gydytojas ir akušerės smile.gif
saulėgraža
Lauryte, labai smagu, gražu i miela 4u.gif
-Lauryte-
Žinokit vakar išgirdau tokią nuomonę, kad jei tu gimdei trumpiau nei 10 valandų, tu niekad nesuprasi kas yra vaikas ir niekad nepajausi tos tikrosios meilės vaikui. Sėdėjau ir verksnojau pusę vakaro, bet nutariau, kad visdėlto nėra svarstyklių kurios galėtų pasverti meilę... Ir jei norit, galit apsikakokt galvas, bet aš tuo nepatukėsiu.... Aš skundžiuos todėl. kad man buvo į akis taip pasakyta... :" jei gimdei trrumpiau nei 10 val, tai niekuomet neturėsi ryšio su vaiku....". Dabar aš net galvoju, kad esu idijotė... nes savo vaiką jaučiu kaip save pačią...", nors ją pagimdžiau greičiau nei per 3 valandas........... g.gif
Gyvačiukas
Pritariu tau,Lauryte.NESAMONE!Nemanau,kad nuo gimdymo trukmes priklauso meiles ir artumo jausmas vaikui.Kaip gali nemyleti to stebukliuko,kuri nesiojai 9 men,laukei ir mylejai nuo tos akimirkos,kai suzinojai apie JI?Juo labiau as galiu palygint pirma ir antra gimdyma,dukryte pagimdziau 10 kartu greiciau,o meiles tikrai ne maziau.Juk ji buvo taip laukta(po vyro onkologines ligos mes bandem jos susilaukti 3 metus).Galbut galeciau pasakyti,kad tos,kurios gimde su epidurine nenaturaliai maziau jaucia ta rysi su vaiku,nes nepajuto to tikro atejimo,bet,irgi ,tai tik mano asmenine nuomone.
iin
4u.gif na saunuoles,gretai ir tvarkingai,mano mama visus rtis vaikus gimde neilgiau triju valandu,butent mane-vos spejo i gimdykla ir tik -pliumpt ir as jau cia,as irgi pasaus tikejausi,bet teko per 12 valandu gimdykloj prabut kol mano vaikutis teikesi ateiti. mirksiukas.gif
-Lauryte-
Tai gal tu atsigimei ne į savo mamą, o į kurią nors močiutę?
Calmness
kaip smagu,kad viskas taip kosminiu greiciu 4u.gif
Šypsenėlė24
Na ir šauni istorija thumbup.gif
netikėtai
Nu ir tempai thumbup.gif Kad visoms taip wub.gif
Galway_girl
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.