QUOTE(redele @ 2005 02 09, 13:35)
mes gauname tikra naturalu alieju is italijos, musu giminele pati darosi savo alieju(kaip kad mes kompotus).
ir mes ji naudojam ne tik salotoms bet ir makaronams. ypac kepinant cesnakiuka.
patys italai(senesni zmones) pakvaise del jo. va mano tiotuska itale tepdavosi pilva kad striju nebutu,geria po sauskta i diena. as pati pabandziaui, nes turejau problemu su rugstingumu. ir turiu pasakyti kad tikrai praejo negalavimai.
taigi teisingai sako kad tai ne tik maistas bet ir vaistas
ir mes ji naudojam ne tik salotoms bet ir makaronams. ypac kepinant cesnakiuka.
patys italai(senesni zmones) pakvaise del jo. va mano tiotuska itale tepdavosi pilva kad striju nebutu,geria po sauskta i diena. as pati pabandziaui, nes turejau problemu su rugstingumu. ir turiu pasakyti kad tikrai praejo negalavimai.
taigi teisingai sako kad tai ne tik maistas bet ir vaistas
man sesuo parveza is italijos...is pradziu reikejo priprasti prie to skonio ...bet paskui,po truputi ,po truputi ir nieko visai ... o ypac makaronai su pomidoru tyre ir kepintais cesnakiukais.....niam ,niam