Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar šis forumas turėjo įtakos pasirenkant vardą?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2
Ramunita
Taigi, įdomu pasidarė smile.gif mamos surašo gražius vardus ir laukia atsakymų,bet...ar jais vadovaujasi priimdamos sprendimą? kai kurie vardeliai būna vos ne vienareikšmiškai sudirbami...tačiau,jei mamai jie gražūs-tai vistiek duoda,ar ne smile.gif
Bittersweet
as taip tikiuosi tos kurios klausia nuomoniu apie visiskai absurdiskus vardus kaip Segara ir pan.sulaukusios 98% neigiamu nuomoniu apsigalvoja.o kur vardai normalus bet skonio reikalas ir nuomoniu dazniausiai buna 50 ant 50 manau mama vadina taip kaip jai norisi.tarkim man grazus vardas ir siuo metu savo dukryte jei tureciau pavadinciau Elze man visiskai vienodai butu kad kazkam nepatinka,is esmes tai vardas kaip vardas,be jokiu issidirbinejimu tiesiog priklauso nuo skonio.
ingan
MAN NETUREJO YTAKOS NES DAR I SI FORUMA NEBUVAU PRISIJUNGUS,O PASINAUDOJOM MES VARDU ZODYNU SU JU REIKSMEMIS.LABAI PADEJO.NES MANO SUNAUS VARDAS REISKIA DOVANOTAS,NES MUMS KAIP DIEVO DOVANA BUVO,NETIKETA,NES ILGAI LAUKEM VAIKELIO.
Isila
jokios įtakos neturėjo. Jau seniai žinojau, kokio vardo savo sūnui noriu. Nieko čia neklausiau, nuomonių nesiteiravau schmoll.gif bet vis tiek visokių teko išgirsti tongue.gif
ryyd
as irgi nebuvau prisijungusi, kai isrinkom varda dukrytei. truputi gaila, kad jis dabar labai daznas...
Levander
aš buvau atidarius temą čia ir klausiau, ar mano išrinktas vardas patinka smile.gif pamačiau, kad tik gal 1 proc iš 100 nepatinka, tai net neabejojau savo dukrytę pavadint būtent tuo vardu wub.gif
Ramunita
QUOTE(Levanderblu @ 2006 11 05, 21:41)
aš buvau atidarius temą čia ir klausiau, ar mano išrinktas vardas patinka  smile.gif pamačiau, kad tik gal 1 proc iš 100 nepatinka, tai net neabejojau savo dukrytę pavadint būtent tuo vardu  wub.gif
*

o jei būtų atvirkštinis variantas,bet tau tas vardas labai gražus? wub.gif
Meka Pinavija
Jokios įtakos neturėjo schmoll.gif
Laurulka
Prabalsavau už "šiek tiek",bet gal tai nevisai tikslai pasakyta, nes įtakos jokios kaip ir nebuvo, todėl kad siūliau vardus, kurie man pasakiškai gražūs, ir negalėčiau iš jų išsirinkt gražiausių. Vyras irgi smile.gif Dabar papasakosiu, kokia tai buvo "įtaka". Mačiau, kad daug kas balsavo už Eriką ir Eveliną, tai sakiau, lai būna šie,juk vistiek neišsirinksiu, visi vienodai patinka biggrin.gif . Bet dar nusprendžiau ir burtus traukt, "ant bajerio" smile.gif Ištraukiau tuos pačius vardus biggrin.gif Tai reiškia, taip lemta buvo biggrin.gif Bet pvz jei man širdis linktų prie vardo, kurį mažiau pallaiko, vistiek vadovaučiausi tik savo nuomone, nekreipčiau dėmsio į tai, ką pataria, tik šiaip įdomu pasiskaityt. smile.gif Man tai atrodo kad nereikia kreipti dėmesio į tai, ką sako kiti - reik daryt kaip pats nori tongue.gif Man dzin visiškai, ką mano kiti, svarbu man gerai biggrin.gif Tai čia tokia įtaka gavos visiškai atsitiktinė - mūsų nuomonės su forumečiais sutapo lotuliukas.gif
Simple girl
QUOTE(Laurulka @ 2006 11 06, 14:10)
Prabalsavau už "šiek tiek",bet gal tai nevisai tikslai pasakyta, nes įtakos jokios kaip ir nebuvo, todėl kad siūliau vardus, kurie man pasakiškai gražūs, ir negalėčiau iš jų išsirinkt gražiausių. Vyras irgi smile.gif Dabar papasakosiu, kokia tai buvo "įtaka". Mačiau, kad daug kas balsavo už Eriką ir Eveliną, tai sakiau, lai būna šie,juk vistiek neišsirinksiu, visi vienodai patinka biggrin.gif . Bet dar nusprendžiau ir burtus traukt, "ant bajerio" smile.gif Ištraukiau tuos pačius vardus biggrin.gif Tai reiškia, taip lemta buvo biggrin.gif  Bet pvz jei man širdis linktų prie vardo, kurį mažiau pallaiko, vistiek vadovaučiausi tik savo nuomone, nekreipčiau dėmsio į tai, ką pataria, tik šiaip įdomu pasiskaityt.  smile.gif  Man tai atrodo kad nereikia kreipti dėmesio į tai, ką sako kiti - reik daryt kaip pats nori tongue.gif  Man dzin visiškai, ką mano kiti, svarbu man gerai biggrin.gif  Tai čia tokia įtaka gavos visiškai atsitiktinė - mūsų nuomonės su forumečiais sutapo lotuliukas.gif
*

Jei teisingai supratau tu klausei forumiečių kaip jums tas ar anas vardas?Tai tada kam klaust kitų, jei jų nuomonė vistiek dzin? g.gif
Noa
Pfffffffffffffffffff nu dar ko smile.gif Aš iš viso tik vienos nuomonės klausiau (kirtis ant a) - vyro. Ir tai neklausiau (kirtis ant au) hihihi.gif Pavadinom, kaip aš sakiau. O ką galiu padaryt, jeigu aš žinojau, koks to vaiko vardas. Vyras to vardo nenorėjo, bet kai tik gimė - pats pamatė, kad jo toks vardas, kaip aš sakiau, ir iškart nusileido, nors šiaip jis pas mane nuolaidus nėr smile.gif

Na žinojau ir tiek, motina aš, tai jei žinau, kad žmogaus vardas, tarkim, Antanas, ką gali pakeist krūvos nepažįstamų - o kad ir pažįstamų - bobų nuomonė, kad Antanas - negražu? Nu negražu tai negražu, bet jo vardas toks...
Siracusa
neturejo schmoll.gif
Alaja
ViSAI NETUREJO ITAKOS.nES KIEKVIENAS MANO VAIKIUKAS JAU TUREJO VARDA BUDAMAS PILVELYJE nestuke.gif iR TIKRAI NEISIVAIZDUOJU,KAIP GALIMA PASIMEST,DARYT APKLAUSAS, RENKANT VAIKUI VARDA g.gif
kiri111
Ne schmoll.gif
muminukas
mano nuomonė per daug dažnai su forumo nuomone nesutampa, todėl įtakos tikrai neturėjo ir neturės. ir niekada čia neklausiu nuomonės apie savo vaikų vardus, nes:
1. vardai bus (kol kas tik vienas) normalūs, t.y. turintys tradiciją;
2. man tikrai neįdomi nepažįstamų žmonių nuomonė, jau geriau klausti saviškių, kurie vaikus tais vardais šauks.
grange
Na nors ir neturiu vaikučio dar, bet nesuprantu, kaip forumas gali daryti įtaką? net ir jei tai būtų labiausiai nemėgstamas vardas tarp forumiečių, bet mamytei jis gražus, tai tik jos pasirinkimas, nes tai JOS vaikutis, ir jis jai pats gražiausias ir mieliausias vardas smile.gif
Jei dar būsiu forume (Arba gal sakyti, jei bus dar forumas, kol mano eile ateis nestuke.gif) tai ir užduosiu klausimą apie vardą pasicekavinti,ką jūs manot lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Kribuk
neturėjo.
Margarita 25
Ne neturėjo schmoll.gif
Kribuk
Man asmeniškai, tai neturi įtakos. smile.gif
Lakūdra
Žinau kam turėjo, ir tuo džiaugiuosi smile.gif
RIMINI
Taip turėjo.Ketinau dukrą pavadinti Smilte.bet pamačiau,kad baisiai jau dažnas vardas,tai rinkausi retesnį ax.gif
zuasta
neturejo
Droo
neturėjo schmoll.gif nesivaikiau jokių madų, retų ir baisiai mandrų vardų, ir savo dukrytę pavadinom taip kaip abu su MB nusprendėm cool.gif
Heaven
schmoll.gif visiškai jokios įtakos neturėjo rolleyes.gif
*Lina*
neturėjo schmoll.gif schmoll.gif
Kolekcionierė
ne šis forumas,bet vardą pamačiau sm,buvo pasirinkimas ar Austėja ar Deimilė,kadangi vyras mano pamotei pasakė Austėja,jai nepatiko ir skaiau vyrui rinkis iš šių dviejų,tai ir liko antras
Jurgulė
ne ne ne neturėjo schmoll.gif
Niktė
Neturėjo schmoll.gif
Astarta
neturėjo, vardą atsitiktinai išrinkom smile.gif
MysticWoman
neturejo schmoll.gif
Pangasija
nors vaikų artimiausioj ateity nenusimato, bet šis skyrelis man labai įdomus. ax.gif
kartais ant eksperimento teną užvedu ar kokį vardą paminiu kad pažiūrėt aplinkinių reakciją.
kai nuomonės svyruoja tarp patinka/nepatinka, tai vienodai rodo. bet kai vienareikšmiškai duoda suprast "moteriške, galvą išsiplauk", tai galvoju kad gal tokio vardo neskubėsiu planuot. biggrin.gif
*Mulate*
as tik apsidziaugiau ,jau sugalvojus varda,kad SM jo isvis nera biggrin.gif ir nenoriu ,kad kada butu ax.gif
MaršuA
Tikrai neturejo schmoll.gif Nesamone butu, jei svetimi vaikui varda isrinktu...
waiduliux
tIKRAI NETURĖJO schmoll.gif
Gabred
Forumas įtakos neturėjo, nes dar nesilankiau SM verysad.gif
HULDRA
O man siek tiek turejo blush2.gif blush2.gif
SM- labai gera vieta suzinot populiariausius vardus, pagalvot apie retesnius.
_Smalsutė_
QUOTE(JAZZ @ 2008 01 22, 12:32)
SM- labai gera vieta suzinot populiariausius vardus, pagalvot apie retesnius.
*

Būtent. Aš irgi taip kelių gražiausių vardų jau atsisakiau... verysad.gif Nors kas ten žino - gal pamačius lėliuką paaiškės, kad tik tas vardas ir jokio kito. g.gif
Ellen.
Neturėjo jokios įtakos,nes dar nebuvau čia prisiregistravus smile.gif
vvandene
neturejo, bet as ir apklausu nedariau smile.gif
saturno_sesely
bigsmile.gif tikrai jokios įtakos neturėjo, apklausų nedariau schmoll.gif sprendėm su Mb kokį vardą rinksim, net seneliai įtakos neturėjo 4u.gif
Žana B
schmoll.gif neturejo as jau seniai zinau koki varda tures sunus ar dukra 4u.gif
Rubyna
QUOTE(Žana B @ 2008 09 04, 14:26)
schmoll.gif  neturejo as jau seniai zinau koki varda tures sunus ar dukra  4u.gif
*

man taippat
Elba
QUOTE(grange @ 2006 12 14, 23:55)
Na nors ir neturiu vaikučio dar, bet nesuprantu, kaip forumas gali daryti įtaką? net ir jei tai būtų labiausiai nemėgstamas vardas tarp forumiečių, bet mamytei jis gražus, tai tik jos pasirinkimas, nes tai JOS vaikutis, ir jis jai pats gražiausias ir mieliausias vardas smile.gif
Jei dar būsiu forume (Arba gal sakyti, jei bus dar forumas, kol mano eile ateis nestuke.gif) tai ir užduosiu klausimą apie vardą pasicekavinti,ką jūs manot  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
*

Forumai manau itakos turi. Man asmeniskai turejo. Issirenki, kaip pats manai, graziausia varda, arba kazkokiu budu tas vardas "pats ateina", jau ir pilvuka pradedi taip vadinti. Ir uzeini pasicekavinti... ir sudirba tau ta varda visiskai. Visos pasakys, nereikia rinktis kazkokiu nenormaliu, neiprastu vardu, kur isvis ne is sios galaktikos. Ne lietuviskas vardas buvo, bet net labai populiarus kai kuriose salyse. Atrodo dzin ta nuomone, bet jau viskas,- kazkas jau nebe taip. Na musu atveju - nedavem to vardo, nes gime mergyte, o vardas buvo berniukui. Bet jei jis butu gimes, po forumo, nezinau, ar buciau ji pavadinus taip, kaip norejau. Siaip esu tas, kam aplinkiniu nuomone podzindziai. Bet kalba ejo apie tai, kaip jausis vaikas. Ir jei kada turesim berniuka - 99%, kad neduosim sito vardo.
TOCAMI
neturėjo jokios įtakos.
JO/NE
Jokios įtakos schmoll.gif Vardus žinojau jau nuo 15m. smile.gif
Jazza
Ne, jokios įtakos neturėjo. Tie ypatingi vardai pas mane atėjo patys, kai vaikelio dar net neplanavau. Tiesiog, kaip kažkoks pasąmonės blyksnis "Įsidėmėk, šio vardo Tau dar prireiks". Vėliau tas vardas tūkstantį kartų ištartas mintyse ir balsu, visomis mažybinėmis ir sutrumpintomis formomis, "primatuotas" prie pavardės, iškylantis mintyse glostant pilvuką nestuke.gif tampa toks mielas ir savas, wub.gif kad joks forumas, jokios nuomonės, negali jo sumenkinti ir padaryti nebemielu schmoll.gif
Na, o mergytės vardas kol kas laukia savo eilės...
žanin
Jokios apklausos dėl vardo čia nedariau, bet būtent bendraudama šiame forume pastebėjau vardą, kuris labai man patiko ir dukrelei tiko. Taigi kažkiek įtakos turėjo.
Kitte
QUOTE(Sweet Dream @ 2008 08 29, 20:06)
Neturėjo jokios įtakos,nes dar nebuvau čia prisiregistravus  smile.gif
*

As irgi 4u.gif
Darfe
Čia ir radau 4u.gif
Ramunytėė
Ne- nes kai rinkom dar šito forumo nebuvo hihihi.gif Bet jei ir dabar rinkčiau, čia apklausos nedaryčiau schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.