Taigi, įdomu pasidarė
as taip tikiuosi tos kurios klausia nuomoniu apie visiskai absurdiskus vardus kaip Segara ir pan.sulaukusios 98% neigiamu nuomoniu apsigalvoja.o kur vardai normalus bet skonio reikalas ir nuomoniu dazniausiai buna 50 ant 50 manau mama vadina taip kaip jai norisi.tarkim man grazus vardas ir siuo metu savo dukryte jei tureciau pavadinciau Elze man visiskai vienodai butu kad kazkam nepatinka,is esmes tai vardas kaip vardas,be jokiu issidirbinejimu tiesiog priklauso nuo skonio.
MAN NETUREJO YTAKOS NES DAR I SI FORUMA NEBUVAU PRISIJUNGUS,O PASINAUDOJOM MES VARDU ZODYNU SU JU REIKSMEMIS.LABAI PADEJO.NES MANO SUNAUS VARDAS REISKIA DOVANOTAS,NES MUMS KAIP DIEVO DOVANA BUVO,NETIKETA,NES ILGAI LAUKEM VAIKELIO.
jokios įtakos neturėjo. Jau seniai žinojau, kokio vardo savo sūnui noriu. Nieko čia neklausiau, nuomonių nesiteiravau
as irgi nebuvau prisijungusi, kai isrinkom varda dukrytei. truputi gaila, kad jis dabar labai daznas...
aš buvau atidarius temą čia ir klausiau, ar mano išrinktas vardas patinka
Jokios įtakos neturėjo
Prabalsavau už "šiek tiek",bet gal tai nevisai tikslai pasakyta, nes įtakos jokios kaip ir nebuvo, todėl kad siūliau vardus, kurie man pasakiškai gražūs, ir negalėčiau iš jų išsirinkt gražiausių. Vyras irgi
QUOTE(Laurulka @ 2006 11 06, 14:10) Prabalsavau už "šiek tiek",bet gal tai nevisai tikslai pasakyta, nes įtakos jokios kaip ir nebuvo, todėl kad siūliau vardus, kurie man pasakiškai gražūs, ir negalėčiau iš jų išsirinkt gražiausių. Vyras irgi Jei teisingai supratau tu klausei forumiečių kaip jums tas ar anas vardas?Tai tada kam klaust kitų, jei jų nuomonė vistiek dzin?
Pfffffffffffffffffff nu dar ko
Na žinojau ir tiek, motina aš, tai jei žinau, kad žmogaus vardas, tarkim, Antanas, ką gali pakeist krūvos nepažįstamų - o kad ir pažįstamų - bobų nuomonė, kad Antanas - negražu? Nu negražu tai negražu, bet jo vardas toks...
neturejo
ViSAI NETUREJO ITAKOS.nES KIEKVIENAS MANO VAIKIUKAS JAU TUREJO VARDA BUDAMAS PILVELYJE
Ne
mano nuomonė per daug dažnai su forumo nuomone nesutampa, todėl įtakos tikrai neturėjo ir neturės. ir niekada čia neklausiu nuomonės apie savo vaikų vardus, nes:
1. vardai bus (kol kas tik vienas) normalūs, t.y. turintys tradiciją; 2. man tikrai neįdomi nepažįstamų žmonių nuomonė, jau geriau klausti saviškių, kurie vaikus tais vardais šauks.
Na nors ir neturiu vaikučio dar, bet nesuprantu, kaip forumas gali daryti įtaką? net ir jei tai būtų labiausiai nemėgstamas vardas tarp forumiečių, bet mamytei jis gražus, tai tik jos pasirinkimas, nes tai JOS vaikutis, ir jis jai pats gražiausias ir mieliausias vardas
Jei dar būsiu forume (Arba gal sakyti, jei bus dar forumas, kol mano eile ateis
neturėjo.
Ne neturėjo
Man asmeniškai, tai neturi įtakos.
Žinau kam turėjo, ir tuo džiaugiuosi
Taip turėjo.Ketinau dukrą pavadinti Smilte.bet pamačiau,kad baisiai jau dažnas vardas,tai rinkausi retesnį
neturejo
neturėjo
neturėjo
ne šis forumas,bet vardą pamačiau sm,buvo pasirinkimas ar Austėja ar Deimilė,kadangi vyras mano pamotei pasakė Austėja,jai nepatiko ir skaiau vyrui rinkis iš šių dviejų,tai ir liko antras
ne ne ne neturėjo
Neturėjo
neturėjo, vardą atsitiktinai išrinkom
neturejo
nors vaikų artimiausioj ateity nenusimato, bet šis skyrelis man labai įdomus.
kartais ant eksperimento teną užvedu ar kokį vardą paminiu kad pažiūrėt aplinkinių reakciją. kai nuomonės svyruoja tarp patinka/nepatinka, tai vienodai rodo. bet kai vienareikšmiškai duoda suprast "moteriške, galvą išsiplauk", tai galvoju kad gal tokio vardo neskubėsiu planuot.
as tik apsidziaugiau ,jau sugalvojus varda,kad SM jo isvis nera
Tikrai neturejo
tIKRAI NETURĖJO
Forumas įtakos neturėjo, nes dar nesilankiau SM
O man siek tiek turejo
SM- labai gera vieta suzinot populiariausius vardus, pagalvot apie retesnius.
Neturėjo jokios įtakos,nes dar nebuvau čia prisiregistravus
neturejo, bet as ir apklausu nedariau
QUOTE(grange @ 2006 12 14, 23:55) Na nors ir neturiu vaikučio dar, bet nesuprantu, kaip forumas gali daryti įtaką? net ir jei tai būtų labiausiai nemėgstamas vardas tarp forumiečių, bet mamytei jis gražus, tai tik jos pasirinkimas, nes tai JOS vaikutis, ir jis jai pats gražiausias ir mieliausias vardas Jei dar būsiu forume (Arba gal sakyti, jei bus dar forumas, kol mano eile ateis Forumai manau itakos turi. Man asmeniskai turejo. Issirenki, kaip pats manai, graziausia varda, arba kazkokiu budu tas vardas "pats ateina", jau ir pilvuka pradedi taip vadinti. Ir uzeini pasicekavinti... ir sudirba tau ta varda visiskai. Visos pasakys, nereikia rinktis kazkokiu nenormaliu, neiprastu vardu, kur isvis ne is sios galaktikos. Ne lietuviskas vardas buvo, bet net labai populiarus kai kuriose salyse. Atrodo dzin ta nuomone, bet jau viskas,- kazkas jau nebe taip. Na musu atveju - nedavem to vardo, nes gime mergyte, o vardas buvo berniukui. Bet jei jis butu gimes, po forumo, nezinau, ar buciau ji pavadinus taip, kaip norejau. Siaip esu tas, kam aplinkiniu nuomone podzindziai. Bet kalba ejo apie tai, kaip jausis vaikas. Ir jei kada turesim berniuka - 99%, kad neduosim sito vardo.
neturėjo jokios įtakos.
Jokios įtakos
Ne, jokios įtakos neturėjo. Tie ypatingi vardai pas mane atėjo patys, kai vaikelio dar net neplanavau. Tiesiog, kaip kažkoks pasąmonės blyksnis "Įsidėmėk, šio vardo Tau dar prireiks". Vėliau tas vardas tūkstantį kartų ištartas mintyse ir balsu, visomis mažybinėmis ir sutrumpintomis formomis, "primatuotas" prie pavardės, iškylantis mintyse glostant pilvuką
Na, o mergytės vardas kol kas laukia savo eilės...
Jokios apklausos dėl vardo čia nedariau, bet būtent bendraudama šiame forume pastebėjau vardą, kuris labai man patiko ir dukrelei tiko. Taigi kažkiek įtakos turėjo.
Čia ir radau
Ne- nes kai rinkom dar šito forumo nebuvo
|