Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LOGO klubas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
klopedija
Verta. Aš daug turėjau nusikopijavus iš visokių "spec. ugdymo" žurnalų, konferencijų leidinių, susigraibius po turpinėlį. O čia visa medžiaga vienoje vietoje, plačiau aprašyta. Kainavo 11.85 Lt, mažytė plonytė knygelė, Liucijaus leista. Galima palaukti kokios konferencijos, iš leidėjo nusipirksit pigiau. mirksiukas.gif
Aš su vaiku, turinčiu nežymią dizartriją, susidūriau pačioje savo logopedinės praktikos pradžioje verysad.gif . O, kad tada būčiau turėjusi tokių žinių!.. Tik antrus darbo su juo metus įpusėjus susivokiau, kas tam vaikeliui yra. Žinoma, kažkaip instinktyviai jaučiau, kaip su juo dirbti, bet tas darbas buvo gana chaotiškas.
Jei

Sveikos, merginos. Ar sestadieni vaziuosit i Logopedu asociacijos seminara?
Taip nera laiko ir sestadienio baisiai gaila ax.gif
klopedija
Tiksliai! Logopedų asociacija! O aš visą dieną suku galvą, kur ir kam turiu paskambinti! Taigi dėl kelionės į Šiaulius doh.gif . Ačiū, kad priminei mirksiukas.gif . Jei susikooperuosim ir susimesim kelionei, važiuosiu. Labai seniai bebuvau Šiauliuose.
diasaja
Merginos,gal norėtumėt o.štitilienės, m. gedrikienės pratybų sasiuvinio skaitmeninio varianto "rašau, spalvinu, skaičiuoju" thumbup.gif ,išleista 2000m. lavinamųjų klasių moksleiviams?turiu galimybę nusiskanuoti. o kai kompiuteryje yra, tai bet kada gali atsispausdinti ar ką nors papildyti smile.gif
Vėta
QUOTE(speciuke @ 2006 12 20, 22:03)
Merginos,gal norėtumėt o.štitilienės, m. gedrikienės pratybų sasiuvinio skaitmeninio varianto  "rašau, spalvinu, skaičiuoju" thumbup.gif ,išleista 2000m. lavinamųjų klasių moksleiviams?turiu galimybę nusiskanuoti. o kai kompiuteryje yra, tai bet kada gali atsispausdinti ar ką nors papildyti smile.gif
*

Sveika, norėčiau. Adresą parašysiu į až.
Beje, kaip logopedės po asociacijos seminaro? Ką naujo sužinojot? Aš asociacijai nepriklausau. Ir dar, ar yra spec. pedagogų asociacija g.gif ?
klopedija
speciuke,2006 12 20, 21:03
Merginos,gal norėtumėt o.štitilienės, m. gedrikienės pratybų sasiuvinio skaitmeninio varianto  "rašau, spalvinu, skaičiuoju"

Norėčiau 4u.gif ... El.p. parašysiu a.ž.

Žemaika,2006 12 20, 21:17
kaip logopedės po asociacijos seminaro?

Nebuvau verysad.gif

ar yra spec. pedagogų asociacija g.gif ?

Apie tai negirdėjau nieko. Manau, kad nėra. verysad.gif Išvis, vienintelis mūsų srities tinklapis visoms gerai žinomas www.logopedas.lt, na dar www.mikciojimas.tai.lt
Jei
QUOTE(Žemaika @ 2006 12 20, 22:17)
Sveika, norėčiau. Adresą parašysiu į až.
Beje, kaip logopedės po asociacijos seminaro? Ką naujo sužinojot? Aš asociacijai nepriklausau. Ir dar, ar yra spec. pedagogų asociacija g.gif ?
*

SPEC.pedagogų asociacija yra, jei dar neiširo, nes gan vangiai veikė.O susikūrė prieš keletą metų. Logopedų seminare nebuvau, tai nežinau kaip ten buvo.
klopedija
Jei,2006 12 22, 18:28
SPEC.pedagogų asociacija yra, jei dar neiširo, nes gan vangiai veikė.

Taip g.gif . Tiek logopedai, tiek spec. pedagogai - kažkoks slaptas klanas. Net keista darosi, kad mes čia kartais padiskutuojam ir kuo nors pasidalinam mirksiukas.gif .
Vėta
Mielos kolegės,
Po eglute linkiu Jums rasti
Pačių brangiausių dovanų:
Jėgų pradėtus darbus tęsti,
Stiprybės, polėkių, svajų,
Sveikatos taurę pilnutėlę,
Naujų minčių, skambių dainų
Ir įkvėpimo kibirkštėlę,
Ir šypsenų - švelnių, šviesių...
user posted image
klopedija
user posted image

Svajonių ir vilčių naktis.
Naktis lyg pasaka žvaigždėta,
Kalėdos nejučia ateis, tarsi stebuklas pažadėtas.
Linksmų Šv. Kalėdų ir laimingų Naujųjų metų!!!
light blue
SU PRAĖJUSIOM IR ATEINANČIOM ŠVENTĖM
user posted image
Vėta
Sveikos merginos. Kažkaip jau seniai čia tylu. Norėčiau patarimo iš praktikos. Turiu porą sunkių vaikučių su motorine alalija, žymiu kalbos neišsivystymu. Jie nesugeba net dviskiemenio žodžio, dviejų skiemenukų teisingai pakartoti - iškraipo ir žiauriai. Apie triskiemenius net nekalbu. Labai sutrikusi kalbinė klausa. Nors garsus garsų sraute išgirsta. Gal ką galit patarti. Gal turit stebuklingų receptų? 4u.gif
klopedija
Žemaika,2007 01 13, 00:37
Gal turit stebuklingų receptų? 4u.gif

Oho! Gerai nori doh.gif ... Šiemet t.p. turiu labai sunkią mergaitę. Rašo "motorinė alalija", bet aš manau, kad beveik sensomotorinė alalija. Mergaitė beveik nesupranta žodinių užduočių, viską reikia demonstruoti. Tačiau per pusmetį šiokia tokia pažanga yra: pradėjo atkartoti skiemenis, jau galiu prašyti tiksliai ištarti žodžio pradžią, jei prasideda garsais m, n, p, b. Visa laimė, kad regimasis suvokimas geras. Vakar sudėjo 4 dalių nuotrauką (veidą), kiti "lengvesni" to pogrupio vaikai savarankiškai užduoties neatliko. Ką darom? Viską pagal programą. Daug visokių žaidimų smulkiajai motorikai, ritmikos, "dainuojam" doh.gif .
Vėta
QUOTE(klopedija @ 2007 01 13, 16:07)
Oho! Gerai nori  doh.gif ... Šiemet t.p. turiu labai sunkią mergaitę. Rašo "motorinė alalija", bet aš manau, kad beveik sensomotorinė alalija. Mergaitė beveik nesupranta žodinių užduočių, viską reikia demonstruoti. Tačiau per pusmetį šiokia tokia pažanga yra: pradėjo atkartoti skiemenis, jau galiu prašyti tiksliai ištarti žodžio pradžią, jei prasideda garsais m, n, p, b. Visa laimė, kad regimasis suvokimas geras. Vakar sudėjo 4 dalių nuotrauką (veidą), kiti "lengvesni" to pogrupio vaikai savarankiškai užduoties neatliko. Ką darom? Viską pagal programą. Daug visokių žaidimų smulkiajai motorikai, ritmikos, "dainuojam"  doh.gif .
*

O gaila, taip tikėjausi stebuklingų receptų verysad.gif lotuliukas.gif . Na, mes taip pat einam į priekį, bet taip lėtai, kad beveik nesimato verysad.gif
klopedija
Labai gaila, bet tokiais atvejais iš karto tėvus nuteikiu, kad stengsimės iš visų jėgų, bet stebuklų neįvyks. Į mokyklą šie vaikai dažnai išeina "neištaisyti". Aš tai vadinu "liekamaisiais reiškiniais". Pvz. vaikas puikiai taria izoliuotus priebalsius, skiemenis su dviem priebalsiais, o ir "str" tipo skiemenis, tačiau spontaniškoje kalboje - niekaip verysad.gif , kad ir kaip besistengtų.
Jei
QUOTE(klopedija @ 2007 01 13, 16:07)
Oho! Gerai nori  doh.gif ... Šiemet t.p. turiu labai sunkią mergaitę. Rašo "motorinė alalija", bet aš manau, kad beveik sensomotorinė alalija. Mergaitė beveik nesupranta žodinių užduočių, viską reikia demonstruoti. Tačiau per pusmetį šiokia tokia pažanga yra: pradėjo atkartoti skiemenis, jau galiu prašyti tiksliai ištarti žodžio pradžią, jei prasideda garsais m, n, p, b. Visa laimė, kad regimasis suvokimas geras. Vakar sudėjo 4 dalių nuotrauką (veidą), kiti "lengvesni" to pogrupio vaikai savarankiškai užduoties neatliko. Ką darom? Viską pagal programą. Daug visokių žaidimų smulkiajai motorikai, ritmikos, "dainuojam"  doh.gif .
*

Sveikos,
o pagal kokią programą dirbi? Nors mažai susiduriu su ikimokyklinukais, bet ką gali žinoti, kada ko prireiks.
Visos taip pritilusios, matyt dirbam. Ar vėjai dar nenupūtė? smile.gif
klopedija
Vėjai smegenis išpūtė umn.gif. Kažkokia tamsos depresija ar ką... Taiyyyp neturiu jėgų diyyyrbti, kartais rodos, kad kalbėdama su vaikais miegu user posted image
Programos (berods doh.gif ): Ivoškuvienė R. ir kt. "Ikimokyklinio amžiaus vaikų žymiai ir vidutiniškai neišsivysčiusios kalbos ugdymas". "Ikimokyklinio amžiaus vaikų neišsivysčiusios kalbos ugdymas" (autorės tos pačios). Knygynuose yra.
Vėta
QUOTE(klopedija @ 2007 01 17, 19:39)
Vėjai smegenis išpūtė  umn.gif.  Kažkokia tamsos depresija ar ką... Taiyyyp neturiu jėgų diyyyrbti, kartais rodos, kad kalbėdama su vaikais miegu user posted image
Programos (berods  doh.gif ): Ivoškuvienė R. ir kt. "Ikimokyklinio amžiaus vaikų žymiai ir vidutiniškai neišsivysčiusios kalbos ugdymas". "Ikimokyklinio amžiaus vaikų neišsivysčiusios kalbos ugdymas" (autorės tos pačios). Knygynuose yra.
*

Na, man motorinei alalijai šalinti jų nepakanka. Ypač, jei vaikas jau 5 metų, jam užduotys nebeįdomios. Skaitinėju kur randu, verčiu senus užrašus, praktikų sąsiuvinius, ieškau tų stebuklingų receptų. Galvoju užduotis, tardami skaičiuojam garsus, skiemenis, ieškom paveikslėlių, kurių pavadinimai skiriasi vienu garsu, ar skiemenuku. Vaikui reikia vaizdžiai parodyti, kad netiksliai ištarus žodį, pasikeičia jo reikšmė.
klopedija
Mes dar vaizdžiai rašome manų kruopose. doh.gif
Pvz. šią savaitę diferencijuojame o-uo. Vaikai niekaip neištaria "obuolys". Vyresni išanalizuoja žodį, mažesni nukopijuoja nuo kortelės, paskui "skaito". Gana neblogai sekasi mirksiukas.gif .
klopedija
Kol nepradėjote skaityti žinutės, pažiūrėkite, ką rašiau 2006-08-27. Labai gaila, bet buvau teisi cray.gif . Direktorė šiandien perskaitė ministrės įsakymą, kad nuo 2007-01-02 darželyje tarifikuojama 22 kontaktinės ir 5 nekontaktinės valandos, viso - 27 savaitinės valandos. Pati dar neskaičiau, dabar einu ieškoti aggressive.gif .
klopedija
Ir ką gi čia randame? g.gif

PATVIRTINTA
LR švietimo ir mokslo
ministro 2006 m. gruodžio 20 d.
įsakymu Nr. ISAK- 2408

ŠVIETIMO ĮSTAIGŲ DARBUOTOJŲ IR KITŲ ĮSTAIGŲ PEDAGOGINIŲ DARBUOTOJŲ DARBO APMOKĖJIMO TVARKOS APRAŠAS
...
35.4. Specialiesiems pedagogams, dirbantiems:
35.4.1. ikimokyklinio ugdymo įstaigose (grupėse), vaikų globos namuose ir vaikų socialinės globos įstaigose su ikimokyklinio amžiaus vaikais už 27 valandas per savaitę, iš jų 22 valandos per savaitę skiriamos tiesioginiam darbui su mokiniais (vaikais) (mokinių specialiųjų ugdymosi poreikių tyrimui ir įvertinimui, specialiųjų pratybų vedimui) ir 5 valandos per savaitę skiriamos netiesioginiam darbui su mokiniais (vaikais) (darbų planavimui; sutrikusių funkcijų lavinimo individualiųjų, pogrupinių ir grupinių (specialiojo pedagogo, tiflopedagogo, surdopedagogo) ir kalbos ugdymo (logopedo) individualiųjų, pogrupinių ir grupinių programų rengimui; pasirengimui pratyboms; pagalbai mokytojams rengiant ugdymo programas; metodinės pagalbos teikimui mokytojams, tėvams (globėjams) ir jų konsultavimui specialiųjų poreikių mokinių (vaikų) ugdymo klausimais; darbui ikimokyklinio ugdymo įstaigos specialiojo ugdymo komisijoje; vidaus audito atlikimui ir kt.);
35.4.2. bendrojo lavinimo mokyklose, profesinėse mokyklose ir vaikų socialinės globos įstaigose su mokyklinio amžiaus vaikais už 23 valandas per savaitę, iš jų 18 valandų per savaitę skiriama tiesioginiam darbui su mokiniais (mokinių specialiųjų ugdymosi poreikių tyrimui ir įvertinimui, specialiųjų pratybų vedimui) ir 5 valandos per savaitę skiriamos netiesioginiam darbui su mokiniais (darbų planavimui; kalbos ugdymo individualiųjų, pogrupinių ir grupinių programų rengimui (tik logopedo); pasirengimui pratyboms; pagalbai mokytojams modifikuojant ar adaptuojant bendrąsias ugdymo programas; metodinės pagalbos teikimui mokytojams, tėvams (globėjams, rūpintojams) ir jų konsultavimui specialiųjų poreikių vaikų ugdymo klausimais; darbui mokyklos specialiojo ugdymo komisijoje; vidaus audito atlikimui ir kt.);
cray.gif cry.gif
Vėta

Geras su manų kruopom thumbup.gif Reiks pasinaudoti. Klopedija, jei negaila, išduok dar paslapčių. Aš tai akių - rankų koordinacijai lavinti pasidariau takelius iš žurnaliuko "Penki". Vaikams sunkiai sekasi vedžioti, tai paėmiau klijų pistoletą ir išvedžiojau klijais. Vaikams labai patinka.

Čia tai dar niekis. irnesakyk.gif Perspektyvoje dirbsime 30 valandų. Bent jau perspektyviniuose planuose numatyta. Tik gaila, kad vaidina keliantys atlyginimą, iš tikrųjų valandas ilgina, o prideda grąšius. Pridėjo 50 lt, o paskui girsis, kad pedagogams atlyginimai keliami. Už 4 papildomas valandas per mėnesį-50lt. Čia žmogui su aukštuoju išsilavinimu. O kiek statybininkai gauna už valandą g.gif ? Aš mielai dirbčiau ir tas 30 val, jei pragyvenčiau iš tos algos, nesukdama galvos dėl papildomo darbo.
klopedija
jei negaila, išduok dar paslapčių.

Išduosiu, kai atgausiu sąmonę. box.gif

Kaune "Švara" (šiukšlės) vairuotojams siūlo 4000 Lt atlyginimą. Nei jokio išsilavinimo, nei užsienio kalbos, nei kvalifikacijos... schmoll.gif
Vėta
QUOTE(klopedija @ 2007 01 18, 19:57)
Išduosiu, kai atgausiu sąmonę. box.gif

Kaune "Švara" (šiukšlės) vairuotojams siūlo 4000 Lt atlyginimą. Nei jokio išsilavinimo, nei užsienio kalbos, nei kvalifikacijos...  schmoll.gif
*

Be žodžių bash.gif Kaip mūsų darbas vertinamas. Na, žinai, kokią gi mes naudą nešam: juk mūsų ugdytiniai didelių babkių neuždirbs, valstybei pelno neatneš (čia aš iš spec. pedagogo pozicijų).
klopedija
O tai kas dirba vairuotojais? Ar ne tie, kurie daugiau nieko neįstengė išmokti?! Ar ne adaptuotieji ir modifikuotieji?! (Atleisk man, Viešpaite... nenoriu nieko įžeisti...)
Vėta
Bet mums nuo to ne geriau gyventi cool.gif
klopedija
Geriau: šiukšlių gatvėje ... daugiau doh.gif .
klopedija
Šiandien nusisisisikaliau... Kaip ir rugsėjo pradžioje, įstrižai viso kabineto vanduo nuo lubų varva! Visą dieną siutau, bet kad nėra ant ko pyktį išlieti, tik ant kažkokios abstrakčios savivaldybės ir švietimo skyriaus box.gif Pinigus stogo remontui skyrė lapkričio mėnesį! fool.gif
Ačiū Dievui, kompo nesuliejo, bet tai - tik mano nuopelnas brunette.gif
light blue
QUOTE(klopedija @ 2007 01 19, 19:48)

Light blue, kaip laikotės? Užsuk kartais į mūsų klubą  mirksiukas.gif ...
*

Labas duetui smile.gif Klopedijai ir Žemaikai smile.gif
Užeinu aš vis čia, bet...arba nieko nėra, arba kalbate apie alalijas, kurių aš nečiupinėjau. Ir tik iš mamos sužinojau, kad valandų darbe padaugėjo...Tai jau matau, kad grįžus reiktų biški krūvį pasikarpyti cool.gif O dar geriau visai negrįžti. tik apie tai ir svajoju rolleyes.gif
Ai, Klopedija, klausei, kaip laikomės smile.gif Nagi gerai smile.gif
klopedija
l
ight blue,2007 01 23, 16:05
Labas duetui smile.gif Klopedijai ir Žemaikai smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ai, Klopedija, klausei, kaip laikomės smile.gif Nagi gerai  smile.gif

Tai smagu thumbup.gif . Aukit didutės, būkit gerutės mirksiukas.gif .
Vėta
Light blue, sveika sugrįžusi. O man alalijos ir dizartrijos labiausiai gyventi neduoda. Tikrą dislaliką seniai bemačiusi verysad.gif
diasaja
radau puslapiuką apie žaidimus vaikams nuo 1 iki 10 metų.gal panaudosit darbe ar su savo vaikučiais smile.gif

http://www.i-deti.ru/
Mil@na
Mergaitės, gal galite patarti-reikia pristatyti priemonę parodai..Pasidalinkite idėjomis-ką gražaus ir naudingo esate sukūrusios jūs?? 4u.gif
Getter
Sveikos logopedės mirksiukas.gif
Gal galite duoti patarimų kaip vaiką išmokyti sakyti Rrrrrrr...jam jau virš 5ių metų ir nesiseka niekaip su ta RRRR verysad.gif Ar gali turėti įtakos pertrumpas pasaitėlis??? Man pačiai jis pakirptas buvo, jam mažiukui sakė, kad gali reikėti pakirpt o gal ir nereikės g.gif Aišku įtakos daro kad jis kalba dviem kalbom, bet namie šnekam tik lietuviškai...
Gal yra kokių pratimukų, ar geriau pasirodyt logopedams kai būsim Lt???
klopedija
Getter,2007 01 24, 23:21
Gal galite duoti patarimų kaip vaiką išmokyti sakyti Rrrrrrr...
Parašykite a.ž. savo el.p. adresą, atsiųsiu artikuliacinės mankštos pratimukų .

Ar gali turėti įtakos pertrumpas pasaitėlis???
Gali.

Aišku įtakos daro kad jis kalba dviem kalbom
Dvikalbystė tarties sutrikimų nekelia, tik atsiranda kitos kalbos akcentas, ir to praktiškai neišvengsite, gyvendami ne Lietuvoje.

ar geriau pasirodyt logopedams kai būsim Lt???
Jei turėsit galimybę, pasirodykit, nepakenks mirksiukas.gif .
Getter
QUOTE(klopedija @ 2007 01 25, 13:50)
Parašykite a.ž. savo el.p. adresą, atsiųsiu artikuliacinės mankštos pratimukų  .

Gali.

Dvikalbystė tarties sutrikimų nekelia, tik atsiranda kitos kalbos akcentas, ir to praktiškai neišvengsite, gyvendami ne Lietuvoje.

Jei turėsit galimybę, pasirodykit, nepakenks  mirksiukas.gif .
*

OK ačiū 4u.gif
klopedija
Mil@na,2007 01 24, 22:14
Pasidalinkite idėjomis-ką gražaus ir naudingo esate sukūrusios jūs?? 4u.gif
Aha, įsisvajojai! Darom, turim, slepiam! cool.gif Juokauju, aišku mirksiukas.gif . Turėjau Tavo el.p. adresą, bet nežinau, ar išsaugojau g.gif . Gal dar kartelį permesk į a.ž. mirksiukas.gif Nėra kaip aprašinėti priemones, tai gal nors kokią nuotraukėlę iš kokios nors parodos įmesiu mirksiukas.gif .
neužmirštuolė
4u.gif sveikutės!
mergaitės, padėkite išmokyti vaiką tarti kietą garsą s.... nebeturiu nė sveikatos, nė idėjų... atrodo, kad visas artikuliacinis aparatas kaip ir tvarkoj, bet... g.gif
klopedija
Tai va, aš nuo rudens mokau kietą š. Minkštas yra, kieto niekaip verysad.gif . Visus zondus išbandžiau, nors jų nemėgsta nei vaikai, nei aš. Stengiuosi žūt būt išmokyti pamėgdžiojant. Dabar bandom su "burbuliuku".

Neįsivaizduoju, koks ten tas jūsų s. Gal vaikas nepakankamai stipriai įremia liežuvį į dantukus g.gif . Kai vaikui nepavyksta ištarti reikiamo garso pagal mano instrukcijas, mokausi pati ištarti vaiko garsą, tada aiškiau, ko trūksta. Oi, ko tik nesu išmokusi doh.gif !
Mil@na
o man niekaip nepavyksta išmokyti garso b.....
klopedija wub.gif
klopedija
Mil@na,2007 01 31, 23:01
klopedija  wub.gif
Ką ką wub.gif... mano laiškus gavai?
Priebalsių skardinimas - vienas iš pačių sudėtingiausių darbų, nes beveik nėra būdų vaizdžiai, praktiškai pademonstruoti, paaiškinti, kaip "įsijungia" balso stygos.
Mil@na
Taip-gavau-dar kartelį 4u.gif
Parašiau tau el. laišką
klopedija
Gerai. Sekantis seansas rytoj, nes nuotraukėles palikau dukros kompe, o ji jau miega cool.gif .
neužmirštuolė
klopedija 4u.gif
sveikute, o kokius ten turi pratimukus gal priebalsių skardinimui? man irgi labai jų reiktų ax.gif blush2.gif nelikčiau skolinga mirksiukas.gif jei gali atsiųsk man adresu kristute123@walla.com
nuoširdžiai dėkoju 4u.gif
Papildyta:
mergaitės, kaip reikia rašyti a.ž.? g.gif
klopedija
Neturiu jokių pratimukų schmoll.gif . Pirštukais liečiam kaklą gerklų vietoje ir stengiamės pajusti balso stygų virpėjimą, visais įmanomais ir neįmanomais doh.gif būdais stengiamės išgauti balsą. Atsieit dainuojam: aaaabbaaa, aaaazzzaaaa. Vienam vaikui pavysksta iškart, kitas kamuojasi mėnesį-du verysad.gif .

P.s. Vartotojo langelyje, kur yra avataras, kiti vartotojo duomenys, apačioje yra mygtukas, ant kurio parašyta až. Spaudi až, atsidaro naujas langas, ten rašai žinutę, siunti. (Nežinau, ar aiškiai parašiau blush2.gif .)
neužmirštuolė
[quote=klopedija,2007 02 01, 13:03]
ačiū, klopedija 4u.gif
dabar išsiunčiau tau a.ž. parašyk ar gavai... ax.gif jei gavai, vadinasi, aš jau moku ją rašyti thumbup.gif
klopedija
Moki moki rolleyes.gif .
Vėta
Sveikos, kolegės. Klopedija, nejau ir Tu išsisėmei. Užeinu, pažiūriu, tuščia g.gif . Taip liūdna pasidaro verysad.gif Niekas nebenori bendraut. Gaila, kad Nome pradingo, nebėra žmogaus iš viršaus, kas naujienas praneštų. Pasiilgau jūsų gathering.gif group.gif
klopedija
Taigi g.gif , kai užšaldė "klausimą vaikų logopedei", tai čia mus retai kas aptinka. Liūdna verysad.gif
O naujienos t.p. nelinksmos. Algą, atsieit, pakėlė. Koks čia algos kėlimas, jei pridėjo dar vieną darbo valandą. aggressive.gif . Teko girdėti, kad planuojama iki 30 val. pritempti , gun_rifle.gif nūūūūū valdžiaaaa!
Vėta
QUOTE(klopedija @ 2007 02 11, 10:45)
Taigi  g.gif , kai užšaldė "klausimą vaikų logopedei", tai čia mus retai kas aptinka. Liūdna  verysad.gif
O naujienos t.p. nelinksmos. Algą, atsieit, pakėlė. Koks čia algos kėlimas, jei pridėjo dar vieną darbo valandą.  aggressive.gif . Teko girdėti, kad planuojama iki 30 val. pritempti , gun_rifle.gif nūūūūū valdžiaaaa!
*

Sveika, Klopedija. Na reikėtų aktyvesnėms būti, pažiūrėk, kas piketą pagrasino suorganizuoti, kaip pvz. medikai iš karto algą didina ir valandų nepridėdami. O mūsų nedaug, mes taktiškos, tai kam mums čia algą didinti. Nesmagu sakyti, tačiau, kol koks funkcionierius nesulauks neįgalios atžalos, tol mes būsim niekam neįdomios.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.