Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: košytė 8 men kūdikiui... su šokoladu
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Natuke
Tetis mano lietuviškai skaito nelabai. doh.gif Siunčiau jį vakar į parduotuvę, prašiau nuprikti vaikui košytės. Jis pasirinko Milupa košę. Pradėjau vakar daryti mažiukui, o ji pasirodo, yra su šokolado gabaliukais... blink.gif Ir šokolado labai daug, vos ne trešdalis visos košės... Ar leistumet 10 mėnesių vaikeliui miegautis tokią vaikystės svajonę. ax.gif g.gif
SIEMENS
QUOTE(Natuke @ 2006 11 05, 16:11)
Tetis mano lietuviškai skaito nelabai.  doh.gif Siunčiau jį vakar į parduotuvę, prašiau nuprikti vaikui košytės. Jis pasirinko Milupa košę. Pradėjau vakar daryti mažiukui, o ji pasirodo, yra su šokolado gabaliukais...  blink.gif Ir šokolado labai daug, vos ne trešdalis visos košės...  Ar leistumet 10 mėnesių vaikeliui miegautis tokią vaikystės svajonę.  ax.gif  g.gif
*

Mes valgom!!!! thumbup.gif
chriss
QUOTE(Natuke @ 2006 11 05, 17:11)
Tetis mano lietuviškai skaito nelabai.  doh.gif Siunčiau jį vakar į parduotuvę, prašiau nuprikti vaikui košytės. Jis pasirinko Milupa košę. Pradėjau vakar daryti mažiukui, o ji pasirodo, yra su šokolado gabaliukais...  blink.gif Ir šokolado labai daug, vos ne trešdalis visos košės...  Ar leistumet 10 mėnesių vaikeliui miegautis tokią vaikystės svajonę.  ax.gif  g.gif
*

Manasis labai skaniai valgo šitą košytę thumbup.gif
ramzyte
Mes irgi šitą košytę lapnojam,tik aišku neduodu kasdien thumbup.gif
Panamira
QUOTE(Natuke @ 2006 11 05, 18:11)
*

valgom valgom thumbup.gif na gal kas ketvirta diena, bet valgom su malonumu wub.gif
Melisiukas
Perskaičius pagalvojau, kad juokauji... Siaubas
Natuke
Ir aš niekada nepagalvočiau, kad galima vaikui iki metų šokoladą ragauti. ax.gif
Ingulik
As tai nieko pries sokolado, jei nera alergijos ir ne kiekviena diena 4u.gif
Reikia ir mums pabandyti nupirkti g.gif
spylka
na as tai nedaviau niekada, bet manau kad manajai lb patiktu essen.gif
jolax
PAti skaniausia vaikui si kose, aisku ne kiekviena diena.Nemanau , kad i sia kose sudetas 100% sokoladas, vistiek yra pritaikyta vaikiukams. As visa laika ziuriu nuo kokio amziaus galima valgyti viena ar kita kose (buna parasyta ant pakeliu ar indeliu) ir vis menesi ar du dar pridedu ir tada perku.Pvz. jei parasyta nuo 8 men. as duodu tik nuo 9 ar 10 men. biggrin.gif
Svasti
Jei vaikas nealergiškas, gal ir galima kartais... Aš saviškiui neduodu, bet sykį nusitraukė pats nuo stalo gabaliuką šokolado ir sulapnojo su didžiausiu malonumu, ir nieko...
Nors šitos košės tai nepirkčiau, ir taip rubuilis, nuo šokoladinių košių visai nusišers. geriau jau su vaisių gabaliukais kokiais smile.gif
Akela
O mes skanaujam Hipp"Labos nakties" manų tyrelę su šokoladu ir nieko smile.gif Kartą į savaitę,nemanau kad tai blogai,juolab kad tai pritaikyta mūsų kleckams essen.gif Būtinai reikės pasidairyti tos košės,paragausim ir mes smile.gif
SIEMENS
QUOTE(Akela @ 2006 11 17, 18:16)
O mes skanaujam Hipp"Labos nakties" manų tyrelę su šokoladu ir nieko  smile.gif Kartą į savaitę,nemanau kad tai blogai,juolab kad tai pritaikyta mūsų kleckams  essen.gif Būtinai reikės pasidairyti tos košės,paragausim ir mes  smile.gif
*

Niekad nemaciau manu tyreles. Cia kokioj parduotuvei?
zuasta
QUOTE(SIEMENS @ 2006 11 19, 14:48)
Niekad nemaciau manu tyreles. Cia kokioj parduotuvei?
*

"Labos nakties" ir yra manu tyrele
EDCKA
mes irgi valgom kose su sokolado gabaliukais,bet kazkaip ji pas mane nelabai ja megsta,net keista g.gif
anatig15
Ir mes valgom Milupa su šokoladu. Labai skani thumbup.gif . Ir porą kartų per savaitę tikrai nėra nieko blogo.
simplemind
Manau, kad tikrai nenormalu, ypac kai dabar kas trecias vakelis gimsta alergiskas maistui.Nors kita vertus mano alergiskas daug kam o va kakavai ir sokoladi - ne!Bet va jame esanciam kiausiniui, tai taip, otos kosytes pieniskos?
nanainis
savo vaikiui nė už ką neduosiu, nes ir taip vargsti skaitydama mišinukų, daržovienių etiketes, kad druskos, cukraus ir t.t. nebūtų, rankioji įvairią informaciją, gaudai gandus, konsultuojies su gydytoju dėl maisto, o čia tiesiog po akim su šokoladu doh.gif apsaugot nuo visokio brudo neapsaugosi, bet pačiai jį kišti.... verysad.gif ateis laikas ir šokoladui, bet tikrai nemanau, kad tiek anksti
man ta koše pačiai thumbup.gif sesės 9 mėn. mergytei neapsižiūrėję nupirko, tai pačios ir suvalgėm blush2.gif
meskaite
Pastoviai ziuredavau i tas koses,bet pirkti schmoll.gif
sraigyte1
g.gif nemanau,kad šokoladas gerai kūdikiui ax.gif
Indrulis
Nemaciau as tokios koses blush2.gif
as savo vyrui dar neduociau, gal nuo kokiu metu, juk saldziai prisivalgo ir nuo ivairiu tyreliu ir varskyciu biggrin.gif
virugie
QUOTE(Natuke @ 2006 11 09, 00:27)
Ir aš niekada nepagalvočiau, kad galima vaikui iki metų šokoladą ragauti.  ax.gif
*

Aš palikau tavo nuomonę, jie ir taip prisiragauja visokių ir taip saldžių košyčių schmoll.gif
jurgutemaza
Mes gyvenam vokietijoj tai čia įprasta, visokie saldumynai, o vaikai tai lygiai tokie kaip lietuvoj, ne ką prastesni.Mes valgom tyrelę ir košes su šokoladu tik yra ir mėgstamesnių, geriau mažei patinka rūgštesnės nei saldžios.
uhu
klausimas buvo, ar normalu. mano atsakymas - nenormalu.
grazina37
zinoma kad nenormalu ,tik ne nuo tokio amziaus schmoll.gif ,teisingai visos kosytes yra persaldzios ,todel vyrdavau pati ,ir tikrai neprastesnio skonio nei pirktines blush2.gif
andos
Neduodu ir net negalvoju duoti košyčių su šokoladu. Saldainių, šokolado gydytpjai rekomenduoja prdėti duoti ragauti nuo 3 m.
hondera
QUOTE(andos @ 2007 02 13, 15:27)
Neduodu ir net negalvoju duoti košyčių su šokoladu. Saldainių, šokolado gydytpjai rekomenduoja prdėti duoti  ragauti nuo 3 m.
*

drinks_cheers.gif nesuprantu kodėl iš vis jas gamina,negi yra perkančių g.gif
Iww
O kas cia tokio blogo, kad vaikas ragauja sokolado?..Jauciu jei papasakociau kiek ir ko mano vaikas valgo, tai buciau cia akmenimis apmetyta doh.gif Ta kosyte sekmingai kapojam net nuo 7 menesiu kai lygiai taip pat per klaida nupirko tetis ir visiskai nieko mirksiukas.gif Sokoladas-tikrai nieko blogo, nebent pastebit, kad vaikui nuo jo alergija, nu tada tik gali isberti, bet juk ir cia ne tragedija tongue.gif Kai pas mus(tpu tpu tpu)nera alergijos niekam, tai ir valgom beveik viska, svarbiausia, kad prieskoniu nebutu mirksiukas.gif
kedute
nustebau , nes neteko matyt su sokoladu, gal tiesiog demesio neatkreipiau , bet nemanau kad cia jau labai blogai reiks ir mums paragaut 4u.gif
HIGHWAY
Aš tai kol kas koše su šokoladu, savo vaiko nemaitinsiu, susilaikisiu. Mano nuomone per anksti. 4u.gif
twix'e
Mes ragavom smile.gif Patiko. Nematau čia nieko blogo.
Dasha
maciau, bet kazkaip nedristu dar pirkti... net nzn kodel, ne todel kad saldi - jos visos saldzios, i kai kurias dar tyreles saldzios dedu (slyvu ar mangu). bet siaip kazkaip.. nu nzn. bandysim, kai baigsim turimas. GAL.
kedute
jau isbandem sita kosyte, labai skaniai dukrele valgo thumbup.gif
Breira
QUOTE(grazina37 @ 2007 02 11, 20:56)
zinoma kad nenormalu ,tik ne nuo tokio amziaus  schmoll.gif ,teisingai visos kosytes yra persaldzios ,todel vyrdavau pati ,ir tikrai neprastesnio skonio nei pirktines  blush2.gif
*

Aha,aš irgi manau kad košės nenormaliai saldžios,perku milupos paprastus avižinius dribsnius ar 7 grūdų košes ir jau pasiskaninam su jogurtu,vaisių tyrelėm.
O su šokoladu schmoll.gif
Tarskute
As taip pat manau,kad nenormalu kose su sokoladu schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.