Tetis mano lietuviškai skaito nelabai.
QUOTE(Natuke @ 2006 11 05, 16:11) Tetis mano lietuviškai skaito nelabai. Mes valgom!!!! QUOTE(Natuke @ 2006 11 05, 17:11) Tetis mano lietuviškai skaito nelabai. Manasis labai skaniai valgo šitą košytę
Mes irgi šitą košytę lapnojam,tik aišku neduodu kasdien
QUOTE(Natuke @ 2006 11 05, 18:11) Tetis mano lietuviškai skaito nelabai. valgom valgom
Perskaičius pagalvojau, kad juokauji... Siaubas
Ir aš niekada nepagalvočiau, kad galima vaikui iki metų šokoladą ragauti.
As tai nieko pries sokolado, jei nera alergijos ir ne kiekviena diena
Reikia ir mums pabandyti nupirkti
na as tai nedaviau niekada, bet manau kad manajai lb patiktu
PAti skaniausia vaikui si kose, aisku ne kiekviena diena.Nemanau , kad i sia kose sudetas 100% sokoladas, vistiek yra pritaikyta vaikiukams. As visa laika ziuriu nuo kokio amziaus galima valgyti viena ar kita kose (buna parasyta ant pakeliu ar indeliu) ir vis menesi ar du dar pridedu ir tada perku.Pvz. jei parasyta nuo 8 men. as duodu tik nuo 9 ar 10 men.
Jei vaikas nealergiškas, gal ir galima kartais... Aš saviškiui neduodu, bet sykį nusitraukė pats nuo stalo gabaliuką šokolado ir sulapnojo su didžiausiu malonumu, ir nieko...
Nors šitos košės tai nepirkčiau, ir taip rubuilis, nuo šokoladinių košių visai nusišers. geriau jau su vaisių gabaliukais kokiais
O mes skanaujam Hipp"Labos nakties" manų tyrelę su šokoladu ir nieko
mes irgi valgom kose su sokolado gabaliukais,bet kazkaip ji pas mane nelabai ja megsta,net keista
Ir mes valgom Milupa su šokoladu. Labai skani
Manau, kad tikrai nenormalu, ypac kai dabar kas trecias vakelis gimsta alergiskas maistui.Nors kita vertus mano alergiskas daug kam o va kakavai ir sokoladi - ne!Bet va jame esanciam kiausiniui, tai taip, otos kosytes pieniskos?
savo vaikiui nė už ką neduosiu, nes ir taip vargsti skaitydama mišinukų, daržovienių etiketes, kad druskos, cukraus ir t.t. nebūtų, rankioji įvairią informaciją, gaudai gandus, konsultuojies su gydytoju dėl maisto, o čia tiesiog po akim su šokoladu
man ta koše pačiai
Pastoviai ziuredavau i tas koses,bet pirkti
Nemaciau as tokios koses
as savo vyrui dar neduociau, gal nuo kokiu metu, juk saldziai prisivalgo ir nuo ivairiu tyreliu ir varskyciu
Mes gyvenam vokietijoj tai čia įprasta, visokie saldumynai, o vaikai tai lygiai tokie kaip lietuvoj, ne ką prastesni.Mes valgom tyrelę ir košes su šokoladu tik yra ir mėgstamesnių, geriau mažei patinka rūgštesnės nei saldžios.
klausimas buvo, ar normalu. mano atsakymas - nenormalu.
zinoma kad nenormalu ,tik ne nuo tokio amziaus
Neduodu ir net negalvoju duoti košyčių su šokoladu. Saldainių, šokolado gydytpjai rekomenduoja prdėti duoti ragauti nuo 3 m.
O kas cia tokio blogo, kad vaikas ragauja sokolado?..Jauciu jei papasakociau kiek ir ko mano vaikas valgo, tai buciau cia akmenimis apmetyta
nustebau , nes neteko matyt su sokoladu, gal tiesiog demesio neatkreipiau , bet nemanau kad cia jau labai blogai reiks ir mums paragaut
Aš tai kol kas koše su šokoladu, savo vaiko nemaitinsiu, susilaikisiu. Mano nuomone per anksti.
Mes ragavom
maciau, bet kazkaip nedristu dar pirkti... net nzn kodel, ne todel kad saldi - jos visos saldzios, i kai kurias dar tyreles saldzios dedu (slyvu ar mangu). bet siaip kazkaip.. nu nzn. bandysim, kai baigsim turimas. GAL.
jau isbandem sita kosyte, labai skaniai dukrele valgo
QUOTE(grazina37 @ 2007 02 11, 20:56) zinoma kad nenormalu ,tik ne nuo tokio amziaus Aha,aš irgi manau kad košės nenormaliai saldžios,perku milupos paprastus avižinius dribsnius ar 7 grūdų košes ir jau pasiskaninam su jogurtu,vaisių tyrelėm. O su šokoladu
As taip pat manau,kad nenormalu kose su sokoladu
|