Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Soliariumas po gimdymo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
kristukass
Po gimdymo praėjo beveik 3 savaitės.Būtų įdomu sužinoti kada galima pradėti eiti į soliariumą.Gimdžiau natūraliai.Vaikelį maitinu pati. 4u.gif O gal galima nors veidą ir dekolte zoną pasidegint? g.gif Tai va.Laukiu komentarų, plepaliukų šioje temoje... mirksiukas.gif
Malena
Manau reitu tartis su gydytojais,bet jei vaikuti pati maitini abejoju ar pritars g.gif
Gal kuriam laikui soliariuma ismainyk i savaiminio idegio kremus arba purskiama idegi.
Dasha
man tai ner tas soliariumas pirmos butinybes dalykas ir per nestuma ir iki dabar neinu - na gal ir nieko, bet vistiek spinduliai.. o siaip pasitark su gydytoju, manau. gal po truputi ir galima, su saiku smile.gif
kristukass
QUOTE(Malena @ 2006 11 06, 12:43)
Manau reitu tartis su gydytojais,bet jei vaikuti pati maitini abejoju ar pritars g.gif
Gal kuriam laikui soliariuma ismainyk i savaiminio idegio kremus arba purskiama idegi.
*

Mano veida labai šviesus atrodo visąlaik kad sergu. verysad.gif Ir dar kankina tie nelemti spuogeliai, taip pat laibai pas mane išsiplėtę veido poros.O soliariumas truputį tokią veido būklę pagerina. blush2.gif
Malena
QUOTE(kristukass @ 2006 11 06, 13:39)
Mano veida labai šviesus atrodo visąlaik kad sergu. verysad.gif Ir dar kankina tie nelemti spuogeliai, taip pat laibai pas mane išsiplėtę veido poros.O soliariumas truputį tokią veido būklę pagerina. blush2.gif
*

Na pas mane irgi panasu,veidas baltas ir spuogeliai puola,bet nuo spuogeliu yra ir kitu priemoniu.
Shopaholic
QUOTE(kristukass @ 2006 11 06, 13:39)
*

Kristuk zinok nusipirk Guerlain teracotos geli, nu sakes, stebuklas kazkoks bigsmile.gif bent jau man, uzkietejusiai soliariumininkei doh.gif dabar negaliu degintis, tai be teracotos ne is vietos bigsmile.gif
Malena
QUOTE(sima77 @ 2006 11 06, 21:42)
Kristuk zinok nusipirk Guerlain teracotos geli, nu sakes, stebuklas kazkoks bigsmile.gif bent jau man, uzkietejusiai soliariumininkei doh.gif dabar negaliu degintis, tai be teracotos ne is vietos bigsmile.gif
*

o kiek jis kainuoja?
as turiu egipto zeme tai irgi kai noriu but idegus tai ir vaikstau idegus biggrin.gif
^^liutuke
QUOTE(kristukass @ 2006 11 06, 12:39)
*

soliariumas odos bukles tikrai nepagerins, o dar isigysi pigmentiniu demiu, nes hormonai pakite, geriau uz tuos pinigelius isigyk geru prieziuros priemoniu, skaistinancia pudra ir atrodysi graziai, grazi oda yra nebutinai idegusi oda, juk degintis nera sveika, isbandyk savaiminio idegio priemones, busi rudesne ir vizualiai oda atrodys grazesne - bet norint turet lygia oda reikia ja rupintis mirksiukas.gif
kristukass
QUOTE(Malena @ 2006 11 06, 14:19)
Na pas mane irgi panasu,veidas baltas ir spuogeliai puola,bet nuo spuogeliu yra ir kitu priemoniu.
*

Na turiu aš tų priemonių bet jos manęs kažkaip netenkina. blush2.gif schmoll.gif
QUOTE(sima77 @ 2006 11 06, 21:42)
*

O kiek jis kainuoja ir kur ieškoti? blush2.gif Ir dar ką jis jau ten taip stebuklingo padaro?
ax.gif
QUOTE(^^liutuke @ 2006 11 06, 22:26)
soliariumas odos bukles tikrai nepagerins, o dar isigysi pigmentiniu demiu, nes hormonai pakite, geriau uz tuos pinigelius isigyk geru prieziuros priemoniu, skaistinancia pudra ir atrodysi graziai, grazi oda yra nebutinai idegusi oda, juk  degintis nera sveika, isbandyk savaiminio idegio priemones, busi rudesne ir vizualiai oda atrodys grazesne - bet norint turet lygia oda reikia ja rupintis mirksiukas.gif
*

Na bet pudruotis kiekviena dieną tai ir nei šis nei tas. doh.gif
^^liutuke
QUOTE(kristukass @ 2006 11 07, 23:08)

*

na lengva pudra tikrai geriau nei soliariumas, nes i soliariuma nueiti kartais - nieko bloga, o va jei noresite, kad ne taip matytusi spuogeliai, tektu eit pastoviai smile.gif as investuociau i tikrai kokybiskas priemones, gerciau vitaminus, zinoma tai daugiau kainuoja nei soliariumas, bet ir nauda yra reali drinks_cheers.gif
marinulia
QUOTE(kristukass @ 2006 11 05, 19:34)
Po gimdymo praėjo beveik 3 savaitės.Būtų įdomu sužinoti kada galima pradėti eiti į soliariumą.Gimdžiau natūraliai.Vaikelį maitinu pati. 4u.gif O gal galima nors veidą ir dekolte zoną pasidegint? g.gif Tai va.Laukiu komentarų, plepaliukų šioje temoje... mirksiukas.gif
*

Kai pagimdziau antra vaika,po 1-2 savaiciu pradejau lankyti soliariuma,nors daktare nelabai buvo patenkinta mano poelgiu,bent sake palaukti kol baigsiu maitinti.Jos neklausiau nes argumentu kodel turiu nelankyti soliariumo kurie mane sulaikytu neisgirdau.Spinduliai bet saule ir nelabai gerai,tai pasitepdavau nuo UFS,jau dabar praejo 5 metai ir viskas gerai.Vaika maitinau 7 menesius,,manau normaliai,nei daug nei mazai.
Alaja
As jau po savaites sildziausi soliariume 4u.gif Cia grynas vaistas nuo pogimdyvines depresijos(kam aktualu)
^^liutuke
cia, kad vaikuti maitini, tai del to negalima eit, nes hormonai pakite ir gali atsirast pigmentiniu demiu mirksiukas.gif
kristukass
QUOTE(^^liutuke @ 2006 11 09, 08:41)
cia, kad vaikuti maitini, tai del to negalima eit, nes hormonai pakite ir gali atsirast pigmentiniu demiu mirksiukas.gif
*

Aišku.Dėkui už info mirksiukas.gif
Shopaholic
QUOTE(kristukass @ 2006 11 08, 00:08)
Na turiu aš tų priemonių bet jos manęs kažkaip netenkina. blush2.gif  schmoll.gif

O kiek jis kainuoja ir kur ieškoti? blush2.gif Ir dar ką jis jau ten taip stebuklingo padaro?
ax.gif 

*

Kristianoj jo yra, kazkur apie 90lt kainuoja, tai ryte as po kremo, pasitepu juo, nes jis kaip kremas, o ne kaip krem pudra, nemaskuoja, tik atspalvi suteikia smile.gif Turiu as ir Egipto zeme, bet jis zymiai naturaliau man atrodo, EZ parusvinu tik skruostus tamsiau, ir kaklo iskirpte jei einu su didesne iskirpte kur ax.gif Ir svarbiausia kad jis netepa drabuziu kaip EZ unsure.gif
mylima žmona
Labas.
O gal kas is jusu pirko losjonus Sweedish beuty idegiui?
As visada naudojau Australian gold.Drauge pasake kad Sweedish beauty labiau apsaugo oda ir idegys gaunasi sodresnis.Ar galetumet pasakyti savo nuomone?
Ir kur jus perkate losjonus?Salonose yra nezmoniskos kainos.
Radau saita per google,ten labai zemos kainos,beveik per pus pigiau visi tie kremukai.Bet reikia uzsakineti ir mazdaug tik po savaites gauni savo krema.Gal kas zinot kur iskart galima nusipirkti ne is salonu?
Ir kazkoks man negirdetas Supre losjonai atsirado.Aprasymai visi beveik vienodi: "Pats geriausias is geriausiu".Taip isrinkti nerealiai sunku,kuris gi geriau apsaugo ir duoda tamsu idegi?
Laukiu jusu zinuciu,nes mano Australian gold Dark losjonas jau beveik baigesi.Noriu pirkti dar,bet geresni.
juraga
Šiaip tai esu išbandžiusi labai daug rūšių kremų soliariumams. Sweadish Beauty suteikia analogišką AustralianGold kremams rezultatą. Skirtumas tas, kad Sweadish Beauty skirti brandžiai odai ir yra šiek tiek brangesni. Dabar Lietuvoj atsirado naujų Fiesta Sun kremų. Kokibiški, efektas toks pat kaip ir AustralianGold, tik gerokai pigesni, nes mažiau reklamas ir pan. Gal tik šiek tiek skistesni, o dėl to tik tepasi lengviau. Ir salone nelabai brangu bigsmile.gif

O kas dėl deginimosi po gimdymo, aš taip pat svarstau.... Labai nuo rudeniškos depresijos gelbsti. Manau, jei per nėštumą nuo saulės pigmentinių dėmių neatsirado, tai gal ir maitinant nuo soliariumo neatsiras?Ą g.gif
Malena
Bandziau n kremu ir Autralian Gold ir Sweedish beauty ir supre ir fiesta ir dar visokiu kitokiu.Geriausiai oda apsaugo Supre.Pigiausias Sunvita.

O nestumo metu kuri nors ejote i soliariuma ar cia grieztai negalima?? g.gif
Alaja
QUOTE(Malena @ 2006 11 10, 20:35)
Bandziau n kremu ir Autralian Gold ir Sweedish beauty ir supre ir fiesta ir dar visokiu kitokiu.Geriausiai oda apsaugo Supre.Pigiausias Sunvita.

*

Ejau pirmus menesius,nes negalejau pakest baltos,vos ne pamelynavusios odos..O po to krema nusipirkau Isadoros,tai buvo s....,veliau- idegio pudra ,tai nors veidas su kaklu budavo idege rolleyes.gif
kastone
QUOTE(Malena @ 2006 11 10, 19:35)
*

kai kuriuose zurnaluose raso, kad galima soliariumintis nestumo metu, bet as manau, kad del sventos ramybes ir sveikatos galima tuos kelis menesius palaukti, juk nestumas trunka ne amzinybe...

as taipogi maitinu pati ir svarstau apie soliariuma. nuo rudenines depresijos gelbsti idealiai thumbup.gif o kol kas tepliojuosi 'johnsons' pieneliu suteikianciu idegi. oda po truputi tamseja, tik nelabai man patinka to pienelio kvapas ir drabuzius teplioja-mano baltos liemeneles siaubingai issitepe ir sunkiai atsiplauna doh.gif
minime
as tai po gimdymo siulau nueiti i saules dusa. ten ieini i kabina, nusipurski i viskas. pati dar nebandziau, nes nera lt kiek zinau. bet drauge bande JAV ir sake super! ir dar sake,kad neuzilgo, po kokio menesiuko Impulse toks saules dusas stoves
kristukass
QUOTE(minime @ 2006 11 17, 16:35)
as tai po gimdymo siulau nueiti i saules dusa. ten ieini i kabina, nusipurski i viskas. pati dar nebandziau, nes nera lt kiek zinau. bet drauge bande JAV ir sake super! ir dar sake,kad neuzilgo, po kokio menesiuko Impulse toks saules dusas stoves
*

Labai ydomu. g.gif Bet bandau įsivaizduot kiek tai kainuos blink.gif
laukine
QUOTE(juraga @ 2006 11 10, 18:26)

O kas dėl deginimosi po gimdymo, aš taip pat svarstau....  Labai nuo rudeniškos depresijos gelbsti. Manau, jei per nėštumą nuo saulės pigmentinių dėmių neatsirado, tai gal ir maitinant nuo soliariumo neatsiras?Ą g.gif
*

as irgi taip galvoju, nes saikingai vasara deginausi, ir jokiu demiu nebuvo...

QUOTE(Malena @ 2006 11 10, 18:35)

*

ejau, su apsaugos kremais, pries vestuves... gydytoja sake geriau po penkias minutes soliariume, negu ta visa chemija i oda... g.gif bet cia turbut kiek gydytoju tiek nuomoniu...

QUOTE(minime @ 2006 11 17, 15:35)
*

esu kazka girdejus, lyg PC Europa toks dalykas yra g.gif bet bijau sumeluot...
mylima žmona
QUOTE(laukine @ 2006 11 19, 15:00)
as irgi taip galvoju, nes saikingai vasara deginausi, ir jokiu demiu nebuvo...
ejau, su apsaugos kremais, pries vestuves... gydytoja sake geriau po penkias minutes soliariume, negu ta visa chemija i oda...  g.gif  bet cia turbut kiek gydytoju tiek nuomoniu...
esu kazka girdejus, lyg PC Europa toks dalykas yra  g.gif  bet bijau sumeluot...
*

Jau kazkur rasiau kad buvau,bet ne Lietuvoje.
Uzeini i kabina ir tave apipurskia aparatas.
Tai tas pats kas akropoli Nail Bare.
man nepatiko,nes graziai atrodziau tik pirmas 2 dienas.Paskui zebra buvau kokia savaite.
Bet cia man taip,kai buvau akropoli nail bare,tai darbuotoja pasake kad visada apipurskia save.Ir jai labai gerai laikosi ir jokiu demiu nera.
Efektas panasus kaip savaimio idegio kremais,tik profesionaliau.
g.gif
awiux
aš manau nulėkt kokį porą kartų į soliariumą, pasilepinti šiluma...nes gegužį kai pagimdžiau, tai tos saulės mano odelė ne ką ir matė schmoll.gif ...nors dabar ir maitinu MP, bet manau saikingai juk galima/o ir daktarė leido/..tikėkimės pigmentinės dėmės, nors kaip ir atrodo tokių neturiu- neišryškės.
juraga
O aš buvau degintis soliariume ir nieko.. Be to perskaičiau žurnale, kad maitinant krūtim degintis soliariume galima, bet geriau dažniau ir po mažiau laiko. Nu jei tik galima tokia spauda pasikliauti.
ORVIDAITE
po gimdymo atsirado daug striju ant krutu ir koju.tepiausi brangiausiais kremais,bet niekas nepadejo,kol nepradejau lankytis soliariume,kuris buvo geriausias vaistas nuo prakeiktu striju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sirana
Vis ieskau informacijos, kuri kategoriskai draustu lankytis soliariume maitinanciai, neseniai pagimdziusiai mamai. Taciau is esmes viskas pasibaigia tuo, kad gali padideti pigmentacija del pakitusiu hormonu... Manau kita menesi apsilankyti soliariume, nes mano gera savijauta ir pasitenkinimas geriau atrodanciu kunu turbut nusvers baime likti demetai. Nezadu rudintis iki beprotybes, bet siek tiek idegio manau bus tik i nauda. ax.gif
REBECA
Nu va as jau turiu abonementa siandien buvau pirma syki po gimdymo,jausmas toks fainas,va sito tai tikrai pasiilgau.
P.S.Pienas begt nepradejo(ko labiausiai bijojau) biggrin.gif
kristukass
AČIŪ MERGAITĖS UŽ PASISAKYMUS... 000164.gif
Edelveis
oi, merginoooos! smile.gif ir aš jau labai noriu pasilepinti soliariume. žadėjau bėgti iškart, kai pagimdysiu, bet iki šiol neišsiruošiau verysad.gif ...na, bet gal jau šią savaitę biggrin.gif apie draudimus nieko negirdėjau, bet, kadangi pati nemaitinu - manau, kad man nieko ir negręsia. o jūs dėl pigmentacijos geriau išsiaiškinkit, nes paskui jos tikriausiai niekuo neišimsi - reikės nuolat maskuoti verysad.gif (mano kaimynė pastoviai tepa veidą ton.kremu). tai va unsure.gif
LaVil
net ir nezinojau apie tas pigmentines demes! blink.gif ...o jau buvau i soliariuma susiruosum...dabar jauciu palauksiu truputi bigsmile.gif
Vilmoshka
Aš manau, kad galima, tik gal ne iš karto, bet saikingai naudojant, viskas turėtų būti ok.gif
REBECA
Buvau jau 6 kartus po 10 minuciu biggrin.gif .Visa laiminga kokia lotuliukas.gif
Tiger_babe
na as tai jau gal po poros savaiciu begau i soleriuma, nors ir pati dar maitinau, ir gydytoja nieko pries buvo... g.gif
Freke
QUOTE(marinulia @ 2006 11 08, 14:34)
Kai pagimdziau antra vaika,po 1-2  savaiciu pradejau lankyti soliariuma,nors daktare nelabai buvo patenkinta mano poelgiu,bent sake palaukti kol baigsiu maitinti.Jos neklausiau nes argumentu kodel turiu nelankyti soliariumo kurie mane sulaikytu neisgirdau.Spinduliai bet saule ir nelabai gerai,tai pasitepdavau nuo UFS,jau dabar praejo 5 metai ir viskas gerai.Vaika maitinau 7 menesius,,manau normaliai,nei daug nei mazai.
*

nesupratau kam tu tepeisi kremais nuo UVS jei soliariume kitaip ir neidegsi nes tos lempos spinduliuoja UVA ir UVB tipo spindulius kurie suteikia idegi. na paaiskinkit jus man dabar vasara saugotes zalingos saules ir tepliojates kremais nuo negeru spinduliu o i soliariuma einate tu paciu spinduliu ieskoti kazkokia keista logika. g.gif
o sauleje gaminasi vit D todel jei nekepsi soliariume o pasisildysi manau nepakenksi bet geriau pasikonsultuok su daktare mirksiukas.gif
Latelle
As irgi buvau gal men po gymdymo....Labai geras jausmas ir sau tokia pagrazejusi atrodziau,demiu neatsirado,bet daznai tai ir nevaikstau
kristukass
Na po gimdymo jau praėjo beveik 2 mėn.Manau jau reiks susiruošt ir nukeliaut nors keliom minutėm. user posted image
*LexXxI*
as pati irgi jau svaigstu apie tai bet vis bijau....
gal; kuri zinote kodel nepatartina eit i juos maitinant vaikuti? kas gali nutikt?
ir kiek kartu per sav rekomenduojama degintis? nes as tai noriu idegt o ne pasisilyt tik ax.gif
saulevejas
As po gimdymo tai kokia pusmeti niekur eit nenorejau schmoll.gif ....O apie soliarumus visokius net minties nebuvo......
sirenita
QUOTE(Alaja @ 2006 11 08, 19:05)
As jau po savaites sildziausi soliariume 4u.gif Cia grynas vaistas nuo pogimdyvines depresijos(kam aktualu)
*

oj kaip myliu soliariumus!!!!!!!!!!!! 4u.gif as irgi po keliu savaiciu jau gulejau... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(karollyte18 @ 2006 12 28, 21:42)
gal; kuri zinote kodel nepatartina eit i juos maitinant vaikuti? kas gali nutikt?
ir kiek kartu per sav rekomenduojama degintis? nes as tai noriu idegt o ne pasisilyt tik  ax.gif
*

as ejau po keliu savaiciu po gimdymo...krutine uzsidengdavau nes maitinau pati ir tiek...o eidavau kas antra diena...
REBECA
QUOTE(karollyte18 @ 2006 12 28, 22:42)
ir kiek kartu per sav rekomenduojama degintis? nes as tai noriu idegt o ne pasisilyt tik  ax.gif
*

As maitinu pati,vieną abonementą jau išnaudojau 100minučių,nieko nenutiko.Aišku iš pradžių pasitariau su gydytojais,jie pasakė,kad pienukas nuo to nepablogės bigsmile.gif ,nu tai ir valio thumbup.gif .5 dienas ėjau po 10min.,po to kas dvi dienas po 10min.Aš į soliariumą taip pat nepasišildyt einu lotuliukas.gif 4u.gif
giedre5
Na as pati dar tik sviezia nestuke, bet pamenu mano drauge, tai ejo gal jau dvi savaite spo gimdymo, nors ir maitino, krutine visad uzsidengdavo ranksluostuku, ir nieko labai graziai idege ir nebuvo jokiu demiu rolleyes.gif
*LexXxI*
as tai jau dvi savaites po gimdymo bet beda ta kad as cezarinuke g.gif tai manau dar ankstoka eit nes randas neuzgijes normaliai? ar ne? unsure.gif
REBECA
QUOTE(karollyte18 @ 2006 12 29, 16:26)
as tai jau dvi savaites po gimdymo bet beda ta kad as cezarinuke  g.gif  tai manau dar ankstoka eit nes randas neuzgijes normaliai? ar ne?  unsure.gif
*

Aj,tada dar palauk biškuti,kol randas užgis unsure.gif ,nežinojau kad cezariuką turėjai,būčiau neerzinus su soliariumu ax.gif .Aš man atrodo po mėnesio pirmą syki nulėkiau rolleyes.gif ,faina.
*LexXxI*
QUOTE(REBECA @ 2006 12 29, 16:31)
Aj,tada dar palauk biškuti,kol randas užgis unsure.gif ,nežinojau kad cezariuką turėjai,būčiau neerzinus su soliariumu ax.gif .Aš man atrodo po mėnesio pirmą syki nulėkiau rolleyes.gif ,faina.
*

bet man visitke baisu blush2.gif o negaus lelius per daug vitamino D? rolleyes.gif
REBECA
QUOTE(karollyte18 @ 2006 12 29, 16:54)
bet man visitke baisu  blush2.gif  o negaus lelius per daug vitamino D?  rolleyes.gif
*

Perdaug nebus,gi nesideginsi kartu su juo biggrin.gif ,o pienukas nuo to nebus blogas mirksiukas.gif
mammy
Pirmą kartą pagimdžius nuėjau po 4 savaičių, ėjau tik į veido, bet kitus kartus jau ėjau ir į kūno. Tik krūtinę užsidengiau nes maitinu. Nieko blogo nenutiko ax.gif
*LexXxI*
tada saunu ! thumbup.gif aciu uz pakonsultavima visoms rolleyes.gif
Mozure
Kai laikiausi nejau. Nors ginekologe sake po 3min. galima save palepint.. Bet nusirenkt tam kasd 3 min pagulet.. biggrin.gif Tai nejau.. Veida papurduodavau. Pries svarbes sventes savaiminio id. kremu patepdavau. O pagimdzius tai po 3men. nuejau. Ir tai man pasiseke, buvo vasara, tai saulutes ir taip gaudavau.. rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.