ritukasx
2009 04 06, 12:28
QUOTE(AUDRONE39 @ 2009 04 06, 12:55) Sakykite mamytės, ką geriau pirkti vaikučiui - FP vibro kėdutę ar pastotomas FP sūpynes?  Kaina skiriasi dvigubai, vietos užimtumas irgi  tik galvoju, gal tų privalumų irgi yra dvigubai daugiau  tik realiai nei vienų nei kitų išbandyti neteko, tad ir neapsisprendžiam  O jus pirkite tokia kedute, kur 2 in 1, t.y. ir vibro ir supamoji kedute. Mes tokia turejom, tik ne FP, o Graco firmos, labai patenkinti buvom. Gal ir FP tokiu supyniu buna, nesidomejau. Zinoma, ji buvo didesne nei siaip tik vibrokedute butu. Daugumai vaikuciu labiau patinka suptis, o ne vibrokedute. Bent jau as nerizikuociau pirkti tik vibrokedutes: atrodo masinoj mano vaikui patinka vaziuoti, o va vibro rezimas supyneje jam nepatiko, jokios pasitenkinimo reakcijos nebuvo.
Madmuazelle
2009 04 06, 13:37
QUOTE(ritukasx @ 2009 04 06, 14:28) O jus pirkite tokia kedute, kur 2 in 1, t.y. ir vibro ir supamoji kedute. Mes tokia turejom, tik ne FP, o Graco firmos, labai patenkinti buvom. Gal ir FP tokiu supyniu buna, nesidomejau. Zinoma, ji buvo didesne nei siaip tik vibrokedute butu. Daugumai vaikuciu labiau patinka suptis, o ne vibrokedute. Bent jau as nerizikuociau pirkti tik vibrokedutes: atrodo masinoj mano vaikui patinka vaziuoti, o va vibro rezimas supyneje jam nepatiko, jokios pasitenkinimo reakcijos nebuvo. Dėkui už atsakymą
QUOTE(AUDRONE39 @ 2009 04 06, 12:55) Sakykite mamytės, ką geriau pirkti vaikučiui - FP vibro kėdutę ar pastotomas FP sūpynes?  Kaina skiriasi dvigubai, vietos užimtumas irgi  tik galvoju, gal tų privalumų irgi yra dvigubai daugiau  tik realiai nei vienų nei kitų išbandyti neteko, tad ir neapsisprendžiam  Mes turėjome FP vibro kėdutę. Pasiteisino 100%. Man privalumas buvo, kad nedidelė, ir galėjau ant lovos pasidėti šalia, ar į virtuvę nusinešti. Taip ir dukrytė mane matydavo, o ir veikti ką turėdavo, patiko jai tie kabantys žaisliukai (juos galima keisti). Plius nuo judesio ji linguoja. Vibro funkcija taip pat patikdavo, bet per daug nepiktnaudžiavom. Bet sutinku ir su ritukasx, neaišku kas patiks vaikeliui. Priklauso ir nuo to kiek vietos turite ir ar visą laiką jus nori matyti, nes juk supynių nepasinešiosi. Šiaip draugai turi FP kėdutę 2 in 1, na ta kur iki 18 kg berods. Ji linguoja, yra vibro funkcija, ir galima užsifiksuoti. Taip pat yra nedidelė ir galima po visus namus nešiotis. Tai kai nuvažiuojam ir mano kleckutė mielai pasėdi, ir paisupa joje  Taigi daiktas ilgam
another
2009 04 07, 11:11
QUOTE(ritukasx @ 2009 04 06, 13:28) O jus pirkite tokia kedute, kur 2 in 1, t.y. ir vibro ir supamoji kedute. Mes tokia turejom, tik ne FP, o Graco firmos, labai patenkinti buvom. Gal ir FP tokiu supyniu buna, nesidomejau. Zinoma, ji buvo didesne nei siaip tik vibrokedute butu. Daugumai vaikuciu labiau patinka suptis, o ne vibrokedute. Bent jau as nerizikuociau pirkti tik vibrokedutes: atrodo masinoj mano vaikui patinka vaziuoti, o va vibro rezimas supyneje jam nepatiko, jokios pasitenkinimo reakcijos nebuvo. Pritariu Mes turėjom tokias supynes:  Jų dydis kaip vibrokėdutės, bet čia supynės  Yra kelios muzikėlės, žaisliukai, švieselės,neužima daug vietos, galima pernešti, vaikas prisegamas, žodžiu super. Vienas labiausiai pasiteisinusių pirkinių Bet čia senas modelis, dabar yra naujesnių
giedruteliux
2009 06 02, 18:29
Skaitinejau viena diena interneta ir suradau viena straipsni apie FP zaisla - kalbanti Lietuviskai suniuka, kuris lavina vaikus tobuleti ir greiciau vystytis. Gal kuri jau turite si mokomaji zaisla?
QUOTE(giedruteliux @ 2009 06 02, 19:29) Skaitinejau viena diena interneta ir suradau viena straipsni apie FP zaisla - kalbanti Lietuviskai suniuka, kuris lavina vaikus tobuleti ir greiciau vystytis. Gal kuri jau turite si mokomaji zaisla?  taigi čia populiariausias žaislas Lietuvoje(na bent jau per praeitas kalėdas buvo....) Maximoj jų yra,gali eiti pačiupinėti,taip pat kitose žaislų parduotuvėse,turi pati nuspręsti ar jis tau tinkamas  vienų vaikiukai žaidžia su jais,kiti ne...
QUOTE(giedruteliux @ 2009 06 02, 19:29) Skaitinejau viena diena interneta ir suradau viena straipsni apie FP zaisla - kalbanti Lietuviskai suniuka, kuris lavina vaikus tobuleti ir greiciau vystytis. Gal kuri jau turite si mokomaji zaisla?  Paskaityk nuo 20 psl. kad nesikartoti čia  Kaip tik eina kalba apie šį žaislą Papildyta:QUOTE(vilma1978 @ 2009 06 03, 15:48) taigi čia populiariausias žaislas Lietuvoje(na bent jau per praeitas kalėdas buvo....) Maximoj jų yra,gali eiti pačiupinėti,taip pat kitose žaislų parduotuvėse,turi pati nuspręsti ar jis tau tinkamas  vienų vaikiukai žaidžia su jais,kiti ne... Dabar jau maniškei šiek tiek pabodęs matyt, bet kai prisimena pasiima, pašoka, padainuoti bando  Bet smagiausia jei mama kartu ir žaidžia
snudike
2009 06 03, 22:18
QUOTE(saigma @ 2009 06 03, 19:26) Dabar jau maniškei šiek tiek pabodęs matyt, bet kai prisimena pasiima, pašoka, padainuoti bando  Bet smagiausia jei mama kartu ir žaidžia  del mamos dalyvavimo tame procese  , siaip mes tai zaidziam sokam dainuojam, myluojam, nesigailiu, kad pirkau
-Sandrita-
2009 06 04, 09:10
QUOTE(snudike @ 2009 06 03, 23:18) del mamos dalyvavimo tame procese  , siaip mes tai zaidziam sokam dainuojam, myluojam, nesigailiu, kad pirkau o mums jis visai neidomus, nu bent jau mano damai, mamai tai idomu į nosytę pyp padarė ir atidavė, sakė te ir viskas, tiek žinių
QUOTE(snudike @ 2009 06 03, 23:18) del mamos dalyvavimo tame procese  , siaip mes tai zaidziam sokam dainuojam, myluojam, nesigailiu, kad pirkau aš taip pat, smagu, kad lietuvių kalba, nes kitu atveju žaislas praranda prasmę QUOTE(-Sandrita- @ 2009 06 04, 10:10) o mums jis visai neidomus, nu bent jau mano damai, mamai tai idomu į nosytę pyp padarė ir atidavė, sakė te ir viskas, tiek žinių  tai gal dar neseniai turite? Galbūt reikia daugiau laiko, kad susidomėtų. aš kai dukrai nupirkau, tai žaidėm kartu, klausinėjau, kai dainelę dainuodavo rodydavau, kad jai smagiau ir įdomiau būtų. Dabar jau pati rodo, kai dainelę išgirsta
-Sandrita-
2009 06 04, 13:00
QUOTE(saigma @ 2009 06 04, 13:47) aš taip pat, smagu, kad lietuvių kalba, nes kitu atveju žaislas praranda prasmę tai gal dar neseniai turite? Galbūt reikia daugiau laiko, kad susidomėtų. aš kai dukrai nupirkau, tai žaidėm kartu, klausinėjau, kai dainelę dainuodavo rodydavau, kad jai smagiau ir įdomiau būtų. Dabar jau pati rodo, kai dainelę išgirsta  kad net jau nzn kiek čia laiko, bet jai pliušiniai nepatinka, minutei ir kampan
Kotiara
2009 06 27, 13:00
Gal zinoves patars, negaliu apsispresti del FP sparduko:  ar toki
erikiuxxx
2009 06 28, 12:12
QUOTE(Kotiara @ 2009 06 27, 14:00) Gal zinoves patars, negaliu apsispresti del FP sparduko:  ar toki  mum pirmasis daug labiau patiko  dar vis zaidziam
Gal kas turit FP geotrax traukinukus? Ar patinka vaikams? Ar nepersunku valdyti dvimečiams?
-Sandrita-
2009 07 12, 08:47
QUOTE(saigma @ 2009 07 05, 00:21) kuris čia??? Papildyta:radau http://www.kotryna.lt/index.php?cid=11255gal ir kitoms bus įdomu
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 07 12, 09:47) kuris čia??? Papildyta:radau http://www.kotryna.lt/index.php?cid=11255gal ir kitoms bus įdomu  taip tas pats Mačiau ir kitose parduotuvėse
-Sandrita-
2009 07 13, 11:36
QUOTE(saigma @ 2009 07 13, 10:42) taip tas pats Mačiau ir kitose parduotuvėse  o kaina kokia?
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 07 13, 12:36) o kaina kokia?  kur mačiau 89 Lt, jei gerai nužiūrėjau.
jurgitaR.7
2009 08 16, 21:13
sveikos Vaikui nupirkome FP traukinuka su zveriukais ir jis mums sugedo po kokiu sesiu menesiu, nebevaziuoja ir nebedainuoja. Kazin ar galima kur nors nunesti ji taisyti?  Kazkaip gaila ismesti ir vaikui jis patiko kol viskas veike
QUOTE(jurgitaR.7 @ 2009 08 16, 22:13) sveikos Vaikui nupirkome FP traukinuka su zveriukais ir jis mums sugedo po kokiu sesiu menesiu, nebevaziuoja ir nebedainuoja. Kazin ar galima kur nors nunesti ji taisyti?  Kazkaip gaila ismesti ir vaikui jis patiko kol viskas veike  gal tik koks laidelis nutrūko. Šiaip atsisukite ir pasižiūrėkite, gal tik prilituoti reikia
*caffe macchiato*
2009 08 19, 13:12
Man labai grazus sitos firmos zaisliukai, spalvingi, idomus, daug veiklos  brangoki, bet manau, kad geriau tureti pora zaisliuku, bet kokybisku, o tie kinietiski labai jau greitai suluzta ir siaip matosi kur geresnis zaisliukas as tik uz fisher price
Man ypač patinka FP žaislai dėl jų patvarumo.
Linamaja
2009 08 21, 09:41
Turim viena fisher price zaisliuka rakteli, ir tas pats veikia tik patrankius
egle2003
2009 08 24, 08:51
Mes turim labai daug FP zaisliuku . Visi labai megiami . Is didesniu megsta zirafa kur reikia rident kamuoliukus , ir fp virtuvele ,nes ypac daug veiklos pirstukam . Zodziu perkam beveik vien fp zaisliukus ir dabar laukiam atkeliaujant pianino.
alincikita
2009 08 25, 08:34
o mes turim FP traukinuka, toki su kaladelem  labai megiamas,nenusibosta  ir seip turim ivairiu zaisliuku sios firmos labai patvarus, nors ir pirkom cia per SM bet dar ir antram vaikui,jei toks bus  liks
sweetness
2009 08 25, 16:57
Turime nemazai Fisher Price zaisliuku  daugiausia perkame is mamyciu supermamoje
HONORATA
2009 09 03, 12:11
Sveikos, Norejau pasiklausti,gal kuri turite FP mokomaji lietuviskai kalbanti tel? Mes siandien nusipirkom ant dezutes buvo uzrasyta,kad isemus garas automatiskai sumazeja del mazuju vaikuciu ausyciu. Na bet atsiprasau,visai nieko nesigirdi, tai kaip tas vaikas gali ka nors ismokti Na sakau,gal dar elementai kalti,nes ju nepakeitem kai pirkom,tai vakare pakeisiu. Kaip pas jus su garsu? Aciu
alincikita
2009 09 03, 21:00
QUOTE(HONORATA @ 2009 09 03, 13:11) Sveikos, Norejau pasiklausti,gal kuri turite FP mokomaji lietuviskai kalbanti tel? Mes siandien nusipirkom ant dezutes buvo uzrasyta,kad isemus garas automatiskai sumazeja del mazuju vaikuciu ausyciu. Na bet atsiprasau,visai nieko nesigirdi, tai kaip tas vaikas gali ka nors ismokti Na sakau,gal dar elementai kalti,nes ju nepakeitem kai pirkom,tai vakare pakeisiu. Kaip pas jus su garsu? Aciu  taigi cia telefonas,  ji reik prie ausies prideti mes toki turim vokiska
HONORATA
2009 09 03, 21:11
QUOTE(HONORATA @ 2009 09 03, 22:11) Jie taip pagaminti, kad tyliai grotų. Bet mano mažajai ir nepatiko, kad per daug tyliai Tai šaunu, kad vyrui pavyko "patobulinti"
Dianuliukas
2009 09 08, 19:19
Mano mazajai labai patinka FP vibro kedute
*Perla*
2009 09 15, 11:31
Sveiki.Gal kas turite FP Barbie trirati?noreciau sulaukti atsiliepimu.verta pirkti ar ne?Lauksiu i az.aciu
QUOTE(priklausomybe @ 2009 09 21, 15:04) Sveikutes, gal kuri turit parduoti nenauja jau jusu nebenaudojama lietuviskai kalbanti suniuka? Labai labai fainutis jis man pasirode, tik gaila, kad SM radau tik angliskai kalbanciu  Kad naudotų mažai kas parduoda. Mačiau nete yra naujų šiek tiek pigiau, nei parduotuvėse. Dukra tai dar daug žaidžia su šuniuku, aišku būna paguli paguli keletą dienų, po to prisimena
daw.4423
2009 09 24, 14:20
Norim pirkti FP traukinuką su žvėreliais. Ar vertas dėmesio žaislas? Ar vaikučiams jis patinka?
QUOTE(daw.4423 @ 2009 09 24, 15:20) Norim pirkti FP traukinuką su žvėreliais. Ar vertas dėmesio žaislas? Ar vaikučiams jis patinka? Na viskas nuo vaiko priklauso. Dukrai patiko, mielai su žvėreliais žaisdavo, nes kojos ir galva sukinėjasi, o sukinėjant traška, tai vaikams labai smagu  O kai važiuodavo ir cypadauva, spaudinėdavo kaminuką, labiausiai žvėrių garsai patikdavo. Bet kad labai jau ypatingas tai nepasakyčiau
Agniulyte
2009 09 26, 23:46
QUOTE(questa @ 2009 09 24, 22:54) nu velniava jonelio kiemelis jau nebegauna FP pianinu  gal kas turite parduoti? Tu kalbi apie SITA? Jeigu taip, tai po kiek pardavinejo?  Patys siunciames is JAV (laivu)
QUOTE(HONORATA @ 2009 09 03, 22:11) Ten kol demo veikia geriau kai demo istrauki blogiau , o pakrapstyt reik kur buvo demo juostele ikista
ir man sitie zaisliukai labai patinka planuoju kazka tokio isigyti, tiik vat reikia susiratsi, kur pigiau
QUOTE(*sahara* @ 2009 09 29, 10:54) Beveik nauja fisher price masinele, kuri tranformuojais ir i stumduka. Groja muzikeles, mirksi svieseles priekyje. Musu kaina 79lt Yra temutė skelbimų skiltyje kur tik FP žaislus parduoda, manau ten tikrai daugiau kas pamatys skelbimukus Čia gi daugiau diskujom skirta apie šios firmos žaislus + - ir t.t.
Musmire
2009 10 08, 09:04
Dauguma mūsų žaisliukų , maitinimo kėdutė FP
muminukas
2009 10 10, 14:44
mes nerealiai patenkinti FP ioletiniu kompiuteriu, jau dvejus su puse metų turime, o net nesimato, kad dėvėtas. neparduodame
| ! |
| Skelbimai šioje temoje, bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje, yra draudžiami. Žaislų skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, žaislų kokybės ir kt. savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip - "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." - bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
loretasb
2009 10 14, 14:41
QUOTE(saigma @ 2009 09 26, 09:40) Na viskas nuo vaiko priklauso. Dukrai patiko, mielai su žvėreliais žaisdavo, nes kojos ir galva sukinėjasi, o sukinėjant traška, tai vaikams labai smagu  O kai važiuodavo ir cypadauva, spaudinėdavo kaminuką, labiausiai žvėrių garsai patikdavo. Bet kad labai jau ypatingas tai nepasakyčiau  na zaislas, tikrai vertas demsio  didelis patvarus, tik maniske traukinukui nenuoda vaziuoti  tai dazniausiai ir stovi nustatytas, su garsais , kad tik nejudetu  ir tik pati ju stumdo  . P.S.: visi zavisi tokiu fp traukiniu
laukianti29
2009 10 15, 19:27
maniškis kol kas domisi tik barškučiais-kramtukais, bet jie FP - patys kokybiškiausi
Cinnamona
2009 11 17, 09:29
Mačiau atsirado lietuviškai kalbanti formelių puodynė bei knygutė  bet kainytės tai irgi...
griaustinisvm
2009 11 17, 10:25
QUOTE(Cinnamona @ 2009 11 17, 11:29) Mačiau atsirado lietuviškai kalbanti formelių puodynė bei knygutė  bet kainytės tai irgi...  o kokios kainos
gineituke
2009 11 17, 12:42
QUOTE(griaustinisvm @ 2009 11 17, 10:25) o kokios kainos  Savaitgaly buvau parodoj, tai kainos labai neblogos buvo: telefonas 70 Lt, muzikine knygute 75 Lt, o puodyne 100 Lt. Suniuku neturejo, sake bus tik gruodzio men. Parduotuvej zinoma viskas gerokai brangiau.
|
|