Gerb.mamytes, paklausiu trumpai ir aiskiai, kur ir kaip galima isigyti Fisher firmos zaislu?Vilniuje butent.O gal uzsisakinejat juos inetu???Arteja sventes, todel pats metas pagalvoti jau apie tai.Norisi ka nors nupirkti geresnio, ir zinoma kad naudingas butu.Visi tie lenkiski ar kiniski tai hm.....
QUOTE(Mamukas69 @ 2006 11 06, 10:44) Gerb.mamytes, paklausiu trumpai ir aiskiai, kur ir kaip galima isigyti Fisher firmos zaislu?Vilniuje butent.O gal uzsisakinejat juos inetu???Arteja sventes, todel pats metas pagalvoti jau apie tai.Norisi ka nors nupirkti geresnio, ir zinoma kad naudingas butu.Visi tie lenkiski ar kiniski tai hm..... galima ir parduotuvese pirkti, bet jei norit ivairesniu zaisliuku ir mazesne kaina, pasieskokit internete, kas veza ir parduoda naujus zaisliukus. skelbiu.lt verta pasizvalgyti
Fisher-Price superiniai žaislai
mano bachūriukas pagrinde su jais tik ir žaidžia... įdomūs, rūškūs, intelektualūs ir šiaip... Aš ati kažkaip nemegėja pirkt internetu, pardavkėse susirandu ir perku. dar niekad nenusivyliau.
Super zaislai
Na taip, bet kai neturi nieko is uzsienio
O idomu kur tuos zaislus gamina?Gal kas zinot?
Vilniuje dar jų galima rasti pasaže ps Juozapą,Pašilaičiuose,kelis kartus ten pirkau,kainos normalios, tik kad ailiukų dežučių neturi parduodami tiesiai iš ekspozicijos.bet kokybė tikrai nenusivyliau viskas veikia
Pas mano dukra puse zaisliuku sios firmos ir karusele virs lovytes ir siaip supynes,tikrai gera firma
Geri ir kokybiski zaislai
Aš irgi už šiuos žaisliukus:spalvingi, lavinantys,nelūžtantys. Daug jų turim.
Super žaislai
Labai puikus zaisliukai. Mano dukrytei labai patinka. Is daugybes zaisliuku dazniausiai issirenka Fisher Price. Dabar gavom dovanu zverelius. Ir dar toks pagrindas, kur nupiesta daug zvereliu, juos paspaudus, pasigirsta to zverelio "balsas" Labai smagus zaisliukas
zaisliukai geri, tik kainos ... pvz., minkstos kaladeles 3 vnt. maximoj yra uz 110lt
Fisher Price žaislų Lietuvos pardėse yra: ir Karolyje, ir Žaislų planetoje, ir Limpopo. Ko gero, visose yra. Ir Vaikutyje, berods, yra. Bet kainelės tikrai užvyniotos
Palyginimui, pvz., Norvegijoje, tas pats FP žaisliukas kokiais 50 Lt pigesnis - Norvegijoje Todėl apsimoka pirkti iš mūsų renax - nauji ir už padorią kainą. Kitas variantas: per internetines parduotuves išpardavimų metu, kad ir dabar. Pvz., per tarpininkę myma Pvz., FP puodynė Žaislų planetoj galima nusipirkti už ~ 120 Lt, o Adamsai parduoda už ~ 75 Lt
Mes tokį nusipirkom. Aišku brangokas, bet vertas tų pinigų
QUOTE(zirafos sese @ 2006 12 10, 04:33) Fisher Price žaislų Lietuvos pardėse yra: ir Karolyje, ir Žaislų planetoje, ir Limpopo. Ko gero, visose yra. Ir Vaikutyje, berods, yra. Bet kainelės tikrai užvyniotos Palyginimui, pvz., Norvegijoje, tas pats FP žaisliukas kokiais 50 Lt pigesnis - Norvegijoje LT parduotuviu kainu nezhinau, bet pazhiurejus kokios FP pas Renax ir jas palyginus su norvegishkom, tai netaip jau ir pigu toj Norvegijoj
jo ner tie ziasliukai pigus, bet maniskiui jie labai patinka. mes turime http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=234...t&pid=35440 tai suneliui labai patinka zaisti juo. ir sukineja ir zypsi ir saulute sukasi ir paukstukas sukinejasi. nu zodziu yra jam ka veikti. dar turime http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=234...cat=bubrilliant ir http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=234...cat=bubrilliant
tai jis nuo nu nenueina, megstamiausi zaisliukai. svarbiausia ir mama patenkinta ir vaikas
Ir mano mazyliui labai patinka sios firmos zaislai, ypac traukinukas. Pirkau per nuplaidu savite maximoj -25%. Ir kelis kartus buvo nukrites, ir nieko.
Susigundėm ir mes šios firmos žaisliuku. Nupirkom sraigę, į kurią dedamos kaladėlės. Net nežinau ar aš labai jau pirkiniu patenkinta. Dukrytė ypatingo susidomėjimo nerodo, mieliau žaidžia su gerokai pigesniais žaisliukais. Tiesa, žaislas kokybiškas, prie šito neprikibsi, bet tikrai nevertas tos kainos, kurią sumokėjome...
Mes turime masinyte-stumduka
Pupa visada skeptishkai zhiuri y naujus zhaisliukus. Pradzhioje mashinytes-paspirtuko netgi bijojo. O dabar ishtisai prilipus prie jos... Tad jei vaikuichiui nepatiko pirma diena, dar nereishkia kad nepatiks po keliu savaichiu
QUOTE(Gilute @ 2006 12 29, 22:18) Susigundėm ir mes šios firmos žaisliuku. Nupirkom sraigę, į kurią dedamos kaladėlės. Net nežinau ar aš labai jau pirkiniu patenkinta. Dukrytė ypatingo susidomėjimo nerodo, mieliau žaidžia su gerokai pigesniais žaisliukais. Tiesa, žaislas kokybiškas, prie šito neprikibsi, bet tikrai nevertas tos kainos, kurią sumokėjome... Reikia gal palaukti dar
Mes jiems irgi neatsispiriam su MB. Nors dar kol kas tik į kojinę juos dedam
Mums Fisherprice laaaabai patinka
Mano mažius turi FP traukinuką ir laptopą, abu žaislus labai mėgsta
Nu nežinau, ar čia jie tokie negendantys... Nusipirkom drambliuką grojantį su 4 kaladėlėm. Kaladėlę įmeti - ji krisdama užgauna mygtuką, sugroja muzikytė. Tempi drambliuką - pokši kaladėlė, muzikytė užgroja.
Tik kad mums po 1 mėnesio grojimo ta muzikytė nutilo amžiams QUOTE(naitas @ 2007 01 27, 15:27) Nu nežinau, ar čia jie tokie negendantys... Nusipirkom drambliuką grojantį su 4 kaladėlėm. Kaladėlę įmeti - ji krisdama užgauna mygtuką, sugroja muzikytė. Tempi drambliuką - pokši kaladėlė, muzikytė užgroja. Tik kad mums po 1 mėnesio grojimo ta muzikytė nutilo amžiams Tai gal elementas nusėdo....?
Musu FP traukinukas apgedo po intensyvaus 2men naudojimo. Neveikia vienas mygtumas, kuriu paspaudus anksciau grodavo muzikyte. Bet kitos funkcijos veikia.
QUOTE(Mekačka @ 2007 01 27, 22:19) Taip taip, elementas Keitėm jau tuos elementus ir pagal dydį, ir pagal gamintoją... Deja.. Liko viena viltis - nuvilkti žaislą į kokią elektronikos taisyklą. Bet ten irgi reiks ant kelių klaupti, kad teiktųsi apžiūrėti..Bo jie žaislais nesidomi. O dabar neturiu tam nuotaikos.
Mums šie žaislai taip pat labai patinka
QUOTE(sagaa @ 2007 02 06, 19:37) Mums šie žaislai taip pat labai patinka mes jau irgi apsifišeriavę iki kaklo O be to, net ir po dviejų vaikų augimo, tie žaislai vis dar turi vaizdą, o ir vertę. Ane
Turim ir mes nemazai Fisherio zaislu : stumduka, puodyne, jungles, traukinuka, drambliuka, telefona. Ir cia MEGSTAMIAUSI mazio zaislai! Kasdien su jais zaidzia ir nepabosta!
Tik va kaina ju nemaza, bet antram vaikui tikrai beveik "nuliovi" liks! Gavome mes viena FP muzikinį žaislą dovanų - su kaladėlėmis. Viskas būtų gerai, bet mažyliui šitas žaislas nelabai įdomus QUOTE(naitas @ 2007 01 27, 16:27) Nu nežinau, ar čia jie tokie negendantys... Nusipirkom drambliuką grojantį su 4 kaladėlėm. Kaladėlę įmeti - ji krisdama užgauna mygtuką, sugroja muzikytė. Tempi drambliuką - pokši kaladėlė, muzikytė užgroja. Tik kad mums po 1 mėnesio grojimo ta muzikytė nutilo amžiams Turim ir mes ta drambliuka, jau pusmetis koks, vis dar mielai metam kaladeles, ir vis dar sklinda muzikyte. Gaila labai kad jums taip atsitiko, tai labai mielas ir fainas zaisliukas, maniske ji labai myli
Sveikos. Na tikrai FP žaislai ko gero patys geriausi, mūsų dukrytė irgi turi porą tų žaislų, tai patys mylimiausi, oir kokie gražūs, spalvos tokios natūralios. Šiauliuose jų galima įsigyti žaislų parduotuvėj Aido g., ten pėsčiųjų bulvaro pradžioje, priešais Saulutę. TOj parduotuvėj kainos gerokai mažesnės nei kitose. verta apsilankyti.
QUOTE(susie @ 2007 02 06, 16:47) kaip tik siandien pirkom fp 'ale' kaladeles, tai tikrai labai kokybiskos, fainos, bet kaina tai didele. daug nepripirksi.. nu, nezinau, as ilgai zaislu neuzlaikau.nuperku naudotus, bet geros kokybes, po poros men parduodu ir perku kita, kaina laikau panasia, apie simta lt, tai minuso tikrai nejauciu, nebent laiko atzvilgiu, o vaikas kas pora men turi nauja uzsiemima. nu zinoma nebent jums slykstu pirkti kito vaiko naudota zaisla, tada tikrai nauju nepripirksi bet kam juos sandeliuot?
Turim kelis FP žaislus. Nepasakyčiau, kad mėgstamiausi, bet kad saugiausi, tai tikrai
QUOTE(Shater @ 2007 04 06, 14:24) mes migdomės su FP Mikės Pūkuotuko visa kompanija. Ant pagalvytės jie miega ir kalbasi ir dainuoja su Knysliuku, kuris dar bitutę laiko gamtos garsai(lyg tikros cikados svirpentų) mažylis tarp pirštų vynioja knysliuką, kol užmiega puikus migdukas, nors išbandėm ir su projektoriumi, bet šis mielesnis QUOTE(Shater @ 2007 04 16, 11:01) Aciukas,migduka jau susizvejojom,dabar uzsiregistravau fisher-price puslapyje,laukiu atsakymo is UK,ar siuncia i Lietuva.Labai jau meilus tie dalykeliai,nesuprantu,ar man,ar mazajai jie labiau patinka manau, kad abiems ramiau...mano dicke viena vakara atsigule ir sako; mama ijunk migduka(dar tada su projektoriumi i lubas turejom), migdysiuos kaip leliukas po keliu sekundziu sako: bet kam tas projektorius, jei as uzmerktom akim miegu tai ir isigijom kita su daug muzikos-busim geriau melomanais
Mes ir daugiausia perkam FP zaislus, kokybe tikrai gera ir numetus nieko neatsitinka
Tikrai pritariu, kad FP zaislus sulauzyt sunku
Maniskis tikrai nesismulkina ir meto savo zaisliukus su "vyriska" jega, bet FP dar nei vieno ismesti ar klijuoti neteko
O gal kas turit geltona zirafa,ar mielas zaislas
Sveikos Mamytės, aš ir norėčiau paklaust, metukų proga žadam pirkt kokį geresnį žaisliuką.tai nutariau Fischer-price mašiną tokį sunkviažimiuką su kaladėlėm kur į ratukus isistato.Gal galėtumėt parašyt savo nuomone ar pasitvirtins mum šis žaislas, nes šeip jis žaislų parduotuvei ne išpigiujų
QUOTE(wikonda @ 2007 04 21, 22:23) Sveikos Mamytės, aš ir norėčiau paklaust, metukų proga žadam pirkt kokį geresnį žaisliuką.tai nutariau Fischer-price mašiną tokį sunkviažimiuką su kaladėlėm kur į ratukus isistato.Gal galėtumėt parašyt savo nuomone ar pasitvirtins mum šis žaislas, nes šeip jis žaislų parduotuvei ne išpigiujų manau nebloga ta masinyte, bet daugumos nuomoniu ypac jei turit berniuka, labiausiai patinka FP traukinys su kaladelemis turim ir mes ta zirafa, seip maniskiui nepasakyciau kad visai nepatinka, kaladeles fainos, bet reikia sulaukti laiko kada vaikuciui patinka, nes vieni zaislai atrodo vaikui nepatinka, o po kurio laiko jis negali nuo jo atsitraukti, manau yra pas vaikuti ir etapai, vienu metu vieni zaislai patinka, o kitu metu gali jau visai ir nebepatikti turim ir traukinuka , man jis fainas zaislas seip vaikai yra ir skirtingi ir kas vieniems patinka, nebutinai patiks kitiems, sekmes paieskose
[quote=lupipita,2007 04 23, 14:31]
manau nebloga ta masinyte, bet daugumos nuomoniu ypac jei turit berniuka, labiausiai patinka FP traukinys su kaladelemis Dėkui už nuomone, |