jo, geriausiu su basutem. nes su slepetem mums sake aukletoja negerai.
QUOTE(dailima @ 2009 01 23, 09:43) Befado gerai nesiojom su atviru priekuciu Vaikams esu pirkusi įvairių firmų šlepetes. Befado atviru priekiu pačios geriausios. Kokybiškos, kojytė neprakaituoja.
sia vasara mano grazuoliukui labai patiko crocs slepetes,o dabar name su makasinais
kur perkate mamytes savo maziesiems tapkutes? ar uzsakinejat kur? nes as apejau visas parduotuves ir nieko grazaus ir patogaus neradau
Mano mergytė tapkyčių nenešioja, nors tu ką. Tik tuo kartu kai pamato reikia, o daugiau nebenori mautis. TAi perku tokias kojinyčių tipo. Visai patogu
musų irgi tik trumpam pavaikscioja ir nusimauna pats geriau vilnones kojnytes apmautos su kitom neslystanciu paduku
nezinau, kodel, bet mano abu vaukai taip ir nepamego tapkiuku-nusimauna, ir viskas, o paskui visai lakste su kojinem-sako, nepatinka, nepatogu...
o i darziuka nupirkau devetas firmines odines basutes, kur ir vidpadukas isformuotas, tai ir kojyte neprakaituoja, kad ir is Ecco labai neblogu buna, is Geox, tik ne turgines pirkit! |