Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikiškos šlepetės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3
maliavka
Tai kad su atvirais pirstukais ir esu nupirkusi. Vis tiek prakaituoja sad.gif. Vien su kojnytes namie nenoriu leisti, nes pas mus laminatas ir labai slysta sad.gif. Dar kojas issisuks belakstydama.. Dabar vis galvoju apie tokias tapkytes, kur turguose buna pirkti. Is versto kailiuko ar is ko jos ten pasiutos. Na tokios, kur isoreja a lia oda, o viduje a lia kailiukas... Padukas pas jas irgi toks slystantis, bet audziu minti, kad gal prilipdyti ant paduko tokiu apvaliu lipduku, kur nadojami baldu dureles, kad uzdarant netrinksetu. bigsmile.gif Tikiuosi zinote, apie ka as smile.gif Jau minejau, kad kazkada skaiciau forume (nerandu kur) apie stebuklingas slepetas, panasaus stiliaus, kaip ir turguose buna pirkti. Net foto buvo ideta. kaina apie 35 Lt, neva galima Tindi Rindi parduotuvese nusipirkti. Bet ten tokiu neradau... sad.gif Gal kuri kazka apie tokias slepetes konkreciau zinote. smile.gif
linaj
va mum ir tokia problema, ir norim info apie gerasias tapkeles smile.gif
soliux
Mes taip pat susidureme su sita problema. Neseniai nupirkau tapkutes, o kojytes dregnos verysad.gif
*rutuliukas*
As saviskiui visad perku LEMIGO tapkeles, na niekad nepastebejau, kad prakaituotu kojyte, esu viena kart pirkus BEFADO tapkeles, tai ten prakaituoja koja mirksiukas.gif
linaj
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 11 09, 22:15)
As saviskiui visad perku LEMIGO tapkeles, na niekad nepastebejau, kad prakaituotu kojyte, esu viena kart pirkus BEFADO tapkeles, tai ten prakaituoja koja mirksiukas.gif
*

kur pirkai ir kokia kaina mirksiukas.gif
Žibambukas
O mus apšvietė darželio auklėtoja, kur ir kokias tapkytes vaikams pirkti, kad neprakaituotų kojytė. smile.gif Aš nupirkau Klaipėdoje turguje, jos yra atvežtos berods iš Baltarusijos. Išvaizda nėra labai jau ten krūta, bet užtai vaikui šilta, patogu ir kojytė neprakaituoja. thumbup.gif O kainavo apie 15 lt. Jos tokios kaip iš veltinio plono pasiūtos, o padukas ne guminis, o kažkos... unsure.gif Nu žodžiu, nueikit į turgų, gal atrasit. O mūsų turguj prieš kelis metus tik viena moteriškė jų turėdavo, o dabar lygtai ir daugiau kur yra. Tai va. tongue.gif
Jurlin
Su jojinytem bagioti negerai. Mano maziui prakaituoja. pradejus vaikscioti, net zaizdeles buvo nuo issutimu ir oda luposi, tai kai vienas nupirkau tai ir baigesi bedos. thumbup.gif
Pirkau cipoline. kaina kazkur 35 lt. prie pirstuku siektiek prakirpta. Jos buna zydros arba tamsiai melynos ir su disnejaus paveiksliuku ant sono (peliukas).
atrodo kaip ir visos pigios, bet kazkodel jose neprakaituoja. Ziema po kambarius net su basutem lakste, bet kaip nekeista vistiek prakaituodavo. doh.gif , o nuo tapkuciu ne.
boruzhe
Maniškė daržely nešioja čekiškas tapkutes. Pirkom 'Šimtakojy', neprakaituoja. Bet jau norėčiau kuo nors pakeisti biggrin.gif
Vladislava
jus apie situs kalbote?GIESSWEIN
Papildyta:
Paja
QUOTE(boruzhe @ 2006 11 09, 09:02)
Gal kas galit pasakyt apie Naturino tapukes bigsmile.gif Pati niekada nebuvau pirkus, nes Lietuvoj kainuoja virš 100 lt., bet dabar galvoju mažei nupirkti ax.gif Tai noriu atsiliepimų:teigiamų ir neigiamų ax.gif
*

Galiu. mirksiukas.gif Mano mažoji avi darželiuke Naturino šlepukus (jau antrą žiemą). Minuso dar nemačiau nei vieno (a, tik kaina, bet čia smulkmena ax.gif ), tik pliusus. Kojytė neprakaituoja, niekada nebūna su jomis šalta, ortopedinis vidpadukas, gražiai atrodo. Va, kiek pliusų. smile.gif Maniškė darželyje turi dvejas šlepetes, bet tos kitos taip ir guli. Esam išbandę jau tiek šlepečių įvairiausių firmų, todėl turim ir patirties. mirksiukas.gif
Upsiukas
Čia šiek tiek buvo diskutuota apie vaikiškas šlepetes: ŠLEPETĖS.
boruzhe
QUOTE(Paja @ 2006 11 20, 15:34)
Galiu. mirksiukas.gif  Mano mažoji avi darželiuke Naturino šlepukus (jau antrą žiemą). Minuso dar nemačiau nei vieno (a, tik kaina, bet čia smulkmena ax.gif ), tik pliusus. Kojytė neprakaituoja, niekada nebūna su jomis šalta, ortopedinis vidpadukas, gražiai atrodo. Va, kiek pliusų. smile.gif Maniškė darželyje turi dvejas šlepetes, bet tos kitos taip ir guli. Esam išbandę jau tiek šlepečių įvairiausių firmų, todėl turim ir patirties. mirksiukas.gif
*

Dėkui už išsamų atsakymą thumbup.gif drinks_cheers.gif Jau kaip ir apsisrendžiau čiupti savo pupai šias šlepetes wub.gif Juolab, kad man jos labai patrauklios rolleyes.gif
Paja
QUOTE(boruzhe @ 2006 11 24, 00:34)
Dėkui už išsamų atsakymą thumbup.gif  drinks_cheers.gif Jau kaip ir apsisrendžiau čiupti savo pupai šias šlepetes wub.gif Juolab, kad man jos labai patrauklios rolleyes.gif
*

Nėra už ką. ax.gif
Motina
QUOTE(Paja @ 2006 11 20, 15:34)
Galiu. mirksiukas.gif  Mano mažoji avi darželiuke Naturino šlepukus (jau antrą žiemą). Minuso dar nemačiau nei vieno (a, tik kaina, bet čia smulkmena ax.gif ), tik pliusus. Kojytė neprakaituoja, niekada nebūna su jomis šalta, ortopedinis vidpadukas, gražiai atrodo. Va, kiek pliusų. smile.gif Maniškė darželyje turi dvejas šlepetes, bet tos kitos taip ir guli. Esam išbandę jau tiek šlepečių įvairiausių firmų, todėl turim ir patirties. mirksiukas.gif
*

Tu čia apie tas vilnones tapkytes? Maniškiai pernai visą žiemą daržely nešiojo, tai buvo thumbup.gif , nes tada grupėje buvo vėsoka. Tikrai liuks. Kojytė nei prakaituoja, nei sušąla, lengvai užsideda, tik gal sunkokos, nors vaikai nesiskundė.
O šiemet grupėj karšta, vaikai su maikutėm, tai tokių tapkyčių nereik bigsmile.gif Ir nemačiau aš Naturino nevilnonių g.gif
Tiesa, mano bernelis taip "suvarė" jas per sezoną doh.gif visas priekis kiauras buvo doh.gif Jei dukra nebūtų analogiškų nešiojus, kurios dar ir šiemet kaip naujos, tai sakyčiau, kad jos nepatvarios bigsmile.gif bet čia matyt ne tapkyčių problema lotuliukas.gif
Paja
Kalbu apie tokias:
http://parduotuve.tindirindi.lt/images/big/4000016019104.gif

Tik mūsų melsvos su širdelėm ir nesunkios jos visai. ax.gif
<Darija>
QUOTE(PienėsPūkas @ 2006 10 25, 17:10)
Taip pat yra ir "Avily"
*

o kokios kainos tam avily?ir kokia isvaizda tapkyciu?
Dilma
Žiūrint, kokių tų tapkyčių ieškot. Mes namines perkam Batų kalne, natūralios vilnos, nekrenta nuo kojos, kainuo 14.99 Lt. Tik tiek, kad neturi supinatorių. Bet, kaip matau, vaikams labai patogios, nes noriai nešioja...
delamorte
QUOTE(natacha @ 2006 10 02, 13:57)
Gal padėtų jums kojinytės su guminiu paduku. Būna ivairių, arba visas padukas guminis arba tik su guminiais taškeliais, ar kvadračiukais. bent mums tai visai tiko.  thumbup.gif
*

Mums kojinės su guminiu padu thumbup.gif thumbup.gif Tapkes vis reikia stebėt ar apsimauna, nuolat primint, o čia jokių problemų- iš patogu, ir kojos nešala smile.gif
MyWay
mano dukrytė kad ir ką namie nešiotų, vis tiek basa nori ir taškas doh.gif
litavkasam
Mum tai su batukėliais vis kojytės painiojasi - zuikius gaudom doh.gif Tai kol kas kojinytes turim šiurkščiais padukais (iš Vokietijos tokias mielas parvežė..), bet matyt reiks pratintis prie batukų g.gif
ingridatam
o mes visai liuks tapkyciu isigijom Gariunuose thumbup.gif
joolita
maniske irgi mieliau basa pabus ax.gif bet neurologe sake,jog reik deti batukus kai pradeda zingsniuot,kad taisiklinga kojytes laikysena susiformuotu. thumbup.gif
joljo
QUOTE(Motina @ 2006 10 28, 15:13)
Mums irgi šitos pačios pačiausios thumbup.gif
Bet šiais metais nei vieno naujo modeliuko neatvežė blink.gif Kažkaip eit, tas pačias pirkt už toookią kainą doh.gif pravalas, nors pigiau būtų...
Aplamai nebesuprantu vaikiškų drabužių ir batų politikos: pavasarį buvo žieminių prekių išpardavimai - nuolaidos 20, 40 ar kažkiek tų procentų. Žiūriu šį rudenį TIE PATYS drabužiai ir batai vėl padėti ir dar užrašas didžiulis "nauja kolekcija" doh.gif  doh.gif  doh.gif O ir kaina gal net už pernykščią didesnė  blink.gif  Nu net apsivėlę nuo čiupinėjimo doh.gif
Čia Čipoline, jeigu ką...
*

l\Labai geros BEFADO firmos tapkytes. Jie gamina tapkes su plausu sluoksniu pade:jis kaip ir supinatorius, ir koja vaiko neprakaituoja.
Superines tapkytes... drinks_cheers.gif ir asortimentas vis keiciasi kas puse metu. Ir visokio putlumo kojoms tinka. wub.gif
godule
o mums kadangi bandė paišyt pilnapad.tai vis pas chirurgą apsilankom,na kai pradeda vaikščios tai nesiginčiju,ort basutės thumbup.gif bet toliau tai visos rekomendacijos ,kuo daugiau vaikščiot basai,ant kulniukų,ant pirštų galiukų ant akmenukų,pupų ir kt nelygiu paviršių ir t.t. smile.gif
Auksesmama
QUOTE(Aura2005 @ 2006 10 02, 12:13)
Susidurem su problema: nerandam tapkyciu!!! g.gif
Nusipirkome 3 poras tapkyciu, ivairiu firmu, nepatogios ir vaikas ju nemegsta.
Anksciau, kai dar nevaiksciojome turejom vilnones koinytes, o dabar su jomis slidu ant parketo. Gal galima kuo nors istepti ar ka prisiuti ant koinyciu paduku.  Prisiuvome odos gabaliukus prie vilnoniu koinyciu paduku, bet kojyte sleivoja su tokiomis koinytemis. doh.gif
*

Musu mazajai buvo iskilusi tokia pat problemyte,tapkuciu ji visai nenesioja,tuoj pat nusiauna,tad mes ant petkelniu maunam kojinytes storesnes..
PienėsPūkas
Mano supratimu, tai "Avily" tapkutės žymiai padoresnės nei kokiam "Vaikų mieste" - tiek išvaizda, tiek kokybe. O kainų nepamenu, manau kad iki 20Lt.
renatusia
thumbup.gif pacios geriausios BEFADO tapkytes, perkam tik juos. nuo pirmo vaiko lieka antram kaip nauji. labai geras asortimentas parduotuveja KAROLIS, Laisves 88, Vilniuje thumbup.gif
Atidela
Sveikos mamytes wink.gif
gal zinote kur nupirkti tapkytes-pliusinius zaislus?
prasau pagelbekit.
*Lina*
QUOTE(Atidela @ 2007 11 06, 10:44)
Sveikos mamytes wink.gif
gal zinote kur nupirkti tapkytes-pliusinius zaislus?
prasau pagelbekit.
*

jei esi iš Vilniaus tai Kalvarijų turguj labai didelis pasirinkimas tokių tapkučių smile.gif
Atidela
problema biski tame kad mes norime imoneje vaikuciams jas dovanoti, tad is turgaus netinka :/
o parduotuvese nera?
*Lina*
QUOTE(Atidela @ 2007 11 06, 22:04)
problema biski tame kad mes norime imoneje vaikuciams jas dovanoti, tad is turgaus netinka :/
o parduotuvese nera?
*

kažkada mačiau akropolio maximoj, bet jos schmoll.gif negražios, ir dydžiai berods tik nuo 28-29 g.gif
gal dar kokiam Batų kalne būtų g.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Atidela @ 2007 11 07, 00:04)
o parduotuvese nera?
*

vakar maciau maxumoj Mindaugo g
neli
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 07, 10:42)
vakar maciau maxumoj Mindaugo g
*

Vakar irgi mačiau Akropolio maximoje, tik galiu pasakyti, kad su jomis vaiksčioti mažiam labai nepatogu, tik dėl grožio jos. ax.gif
Atidela
aciu jau radom. labai graziu. smile.gif didesniems berniukams bus su nagais, tokios drakoniskos smile.gif mergaitem - princesiskos lakuotais nagais, arba suniukai. o maziams mazuteles tapkytes + dar pagalvele. lb mielos. nezinau del patogumo, bet musu mamytes pirkiniui pritare smile.gif
gvineja
Mamos- kaunietės, gal žinote kur galima įsigyti geras šlepetes metinukui? g.gif
T.A.K.
Mums visuose kiek turejom tapkiu problema yra prakaituojancios kojytes. Sekmadieni Kalvariju turguj nusipirkom odines su kailiu tapkes . Dabar tai mazykes geriausi draugai lotuliukas.gif Vos pabudusi iskart sako uzmaut tapkytes ir ziuriu kad koja sausa pravaiksciojus su jais visa diena thumbup.gif .
joljo
QUOTE(gvineja @ 2007 11 23, 15:13)
Mamos- kaunietės, gal žinote kur galima įsigyti geras šlepetes metinukui? g.gif
*

www.deiza.lt
arba urmo bazej, 5 sandely, prekes vaikams. Befado firmos.
maggota
QUOTE(delfiniukas @ 2006 11 09, 22:15)
*

O aš kaip tik dabar esu nupirkus Lemigo, bet kojytė vistik suprakaituoja net neilgai pabuvus doh.gif Sekančias bandysime Befado, žiūrėsim kaip seksis su tomis smile.gif
Semile
viggami gal kas turit tapkutes??ar neprakaituoja kojyte jose???
*Caras*
Ieškau ir aš savo zuikiui kokių tapkyčių į darželį, bet tose su guminiu padu koja jam prakaituoja. Norėčiau nupirkt kokias basanoškytes, tai gal galėtumėt pasakyt kur žiemą parduoda basanoškes?
Nireglina
QUOTE(Semile @ 2008 11 04, 18:47)

Mano dičkis turi. Prakaituoja verysad.gif
dailima
QUOTE(Semile @ 2008 11 04, 18:47)
*

Prakaituoja.
Befado gerai nesiojom su atviru priekuciu 4u.gif
j.vika
mes turim tikriausiai ketveres poras ir visas po truputi nesiojam lotuliukas.gif
miilunela
mes irgi daznai kaitaliojam biggrin.gif
liusė
Aš šlepetes vaikui siųsdavausi iš užsienio. Dabar, pradėjusi dirbti, turiu daugiau laiko šliaužiot po realias parduotuves, nei po internetines, tai vis pasižiūriu į "tapkių" asortimentą. Na, tinkamos kur į svečius, kur kokią valandą užtrunkame, bet ne visai dienai darželyje. Šiandien pagaliau pamačiau avėtinas Panoramos "Mothercare" (Vln.).
Lesia
Kaip pradejo vaikscioti nesiodavom tik basutes,geru firmu,odines,su supinatoriais,ir namie ir lauke,kol ne nupirkom crocsus ... vaikas nepripazista kitos avalynes dabar lotuliukas.gif .Del prakaitavimo-nzn kaip kam-jam ne prakaituoja thumbup.gif
erikiuxxx
O mes naudojam makasinus,frotines kojinytessu odiniu paduku thumbup.gif ,svarbu kad maziui labai patinka,ir jos nesioja,iskalbiu skalb.masinoj ir vel kaip nauji thumbup.gif
mamulka10
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 27, 03:01)
O mes naudojam makasinus,frotines kojinytessu odiniu paduku thumbup.gif ,svarbu kad maziui labai patinka,ir jos nesioja,iskalbiu skalb.masinoj ir vel kaip nauji thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
svetelis
Patarkit kokias slepetytes, tapjytes nupirkti vaikui i darzely, bet kad butu kieta uzkulne ir supinatorius, nes turim bedeliu su pedute. esam pirke paprastas tapkutes ir dejom ortopedini vidpadi, bet jau isaugo vidpadi ir nelabai patogu. Tai galvoju gal kokios lengvos tapkytes ortopedines butu, kad vaiko kojyte neprakaituotu.
erikiuxxx
QUOTE(svetelis @ 2009 12 20, 10:33)
Patarkit kokias slepetytes, tapjytes nupirkti vaikui i darzely, bet kad butu kieta uzkulne ir supinatorius, nes turim bedeliu su pedute. esam pirke paprastas tapkutes ir dejom ortopedini vidpadi, bet jau isaugo vidpadi ir nelabai patogu. Tai galvoju gal kokios lengvos tapkytes ortopedines butu, kad vaiko kojyte neprakaituotu.
*

geriausia butu nusipirkti basutes ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.