maliavka
2006 11 09, 10:32
Tai kad su atvirais pirstukais ir esu nupirkusi. Vis tiek prakaituoja  . Vien su kojnytes namie nenoriu leisti, nes pas mus laminatas ir labai slysta  . Dar kojas issisuks belakstydama.. Dabar vis galvoju apie tokias tapkytes, kur turguose buna pirkti. Is versto kailiuko ar is ko jos ten pasiutos. Na tokios, kur isoreja a lia oda, o viduje a lia kailiukas... Padukas pas jas irgi toks slystantis, bet audziu minti, kad gal prilipdyti ant paduko tokiu apvaliu lipduku, kur nadojami baldu dureles, kad uzdarant netrinksetu.  Tikiuosi zinote, apie ka as  Jau minejau, kad kazkada skaiciau forume (nerandu kur) apie stebuklingas slepetas, panasaus stiliaus, kaip ir turguose buna pirkti. Net foto buvo ideta. kaina apie 35 Lt, neva galima Tindi Rindi parduotuvese nusipirkti. Bet ten tokiu neradau...  Gal kuri kazka apie tokias slepetes konkreciau zinote.
va mum ir tokia problema, ir norim info apie gerasias tapkeles
Mes taip pat susidureme su sita problema. Neseniai nupirkau tapkutes, o kojytes dregnos
*rutuliukas*
2006 11 09, 22:15
As saviskiui visad perku LEMIGO tapkeles, na niekad nepastebejau, kad prakaituotu kojyte, esu viena kart pirkus BEFADO tapkeles, tai ten prakaituoja koja
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 11 09, 22:15) As saviskiui visad perku LEMIGO tapkeles, na niekad nepastebejau, kad prakaituotu kojyte, esu viena kart pirkus BEFADO tapkeles, tai ten prakaituoja koja  kur pirkai ir kokia kaina
Žibambukas
2006 11 11, 10:45
O mus apšvietė darželio auklėtoja, kur ir kokias tapkytes vaikams pirkti, kad neprakaituotų kojytė.  Aš nupirkau Klaipėdoje turguje, jos yra atvežtos berods iš Baltarusijos. Išvaizda nėra labai jau ten krūta, bet užtai vaikui šilta, patogu ir kojytė neprakaituoja.  O kainavo apie 15 lt. Jos tokios kaip iš veltinio plono pasiūtos, o padukas ne guminis, o kažkos...  Nu žodžiu, nueikit į turgų, gal atrasit. O mūsų turguj prieš kelis metus tik viena moteriškė jų turėdavo, o dabar lygtai ir daugiau kur yra. Tai va.
Su jojinytem bagioti negerai. Mano maziui prakaituoja. pradejus vaikscioti, net zaizdeles buvo nuo issutimu ir oda luposi, tai kai vienas nupirkau tai ir baigesi bedos. Pirkau cipoline. kaina kazkur 35 lt. prie pirstuku siektiek prakirpta. Jos buna zydros arba tamsiai melynos ir su disnejaus paveiksliuku ant sono (peliukas). atrodo kaip ir visos pigios, bet kazkodel jose neprakaituoja. Ziema po kambarius net su basutem lakste, bet kaip nekeista vistiek prakaituodavo.  , o nuo tapkuciu ne.
boruzhe
2006 11 13, 09:58
Maniškė daržely nešioja čekiškas tapkutes. Pirkom 'Šimtakojy', neprakaituoja. Bet jau norėčiau kuo nors pakeisti
Vladislava
2006 11 20, 15:17
jus apie situs kalbote? GIESSWEIN Papildyta:
QUOTE(boruzhe @ 2006 11 09, 09:02) Gal kas galit pasakyt apie Naturino tapukes  Pati niekada nebuvau pirkus, nes Lietuvoj kainuoja virš 100 lt., bet dabar galvoju mažei nupirkti  Tai noriu atsiliepimų:teigiamų ir neigiamų  Galiu.  Mano mažoji avi darželiuke Naturino šlepukus (jau antrą žiemą). Minuso dar nemačiau nei vieno (a, tik kaina, bet čia smulkmena  ), tik pliusus. Kojytė neprakaituoja, niekada nebūna su jomis šalta, ortopedinis vidpadukas, gražiai atrodo. Va, kiek pliusų.  Maniškė darželyje turi dvejas šlepetes, bet tos kitos taip ir guli. Esam išbandę jau tiek šlepečių įvairiausių firmų, todėl turim ir patirties.
Upsiukas
2006 11 20, 15:49
Čia šiek tiek buvo diskutuota apie vaikiškas šlepetes: ŠLEPETĖS.
boruzhe
2006 11 24, 00:34
QUOTE(Paja @ 2006 11 20, 15:34) Galiu.  Mano mažoji avi darželiuke Naturino šlepukus (jau antrą žiemą). Minuso dar nemačiau nei vieno (a, tik kaina, bet čia smulkmena  ), tik pliusus. Kojytė neprakaituoja, niekada nebūna su jomis šalta, ortopedinis vidpadukas, gražiai atrodo. Va, kiek pliusų.  Maniškė darželyje turi dvejas šlepetes, bet tos kitos taip ir guli. Esam išbandę jau tiek šlepečių įvairiausių firmų, todėl turim ir patirties.  Dėkui už išsamų atsakymą  Jau kaip ir apsisrendžiau čiupti savo pupai šias šlepetes  Juolab, kad man jos labai patrauklios
QUOTE(boruzhe @ 2006 11 24, 00:34) Dėkui už išsamų atsakymą  Jau kaip ir apsisrendžiau čiupti savo pupai šias šlepetes  Juolab, kad man jos labai patrauklios  Nėra už ką.
QUOTE(Paja @ 2006 11 20, 15:34) Galiu.  Mano mažoji avi darželiuke Naturino šlepukus (jau antrą žiemą). Minuso dar nemačiau nei vieno (a, tik kaina, bet čia smulkmena  ), tik pliusus. Kojytė neprakaituoja, niekada nebūna su jomis šalta, ortopedinis vidpadukas, gražiai atrodo. Va, kiek pliusų.  Maniškė darželyje turi dvejas šlepetes, bet tos kitos taip ir guli. Esam išbandę jau tiek šlepečių įvairiausių firmų, todėl turim ir patirties.  Tu čia apie tas vilnones tapkytes? Maniškiai pernai visą žiemą daržely nešiojo, tai buvo  , nes tada grupėje buvo vėsoka. Tikrai liuks. Kojytė nei prakaituoja, nei sušąla, lengvai užsideda, tik gal sunkokos, nors vaikai nesiskundė. O šiemet grupėj karšta, vaikai su maikutėm, tai tokių tapkyčių nereik  Ir nemačiau aš Naturino nevilnonių Tiesa, mano bernelis taip "suvarė" jas per sezoną  visas priekis kiauras buvo  Jei dukra nebūtų analogiškų nešiojus, kurios dar ir šiemet kaip naujos, tai sakyčiau, kad jos nepatvarios  bet čia matyt ne tapkyčių problema
Kalbu apie tokias: http://parduotuve.tindirindi.lt/images/big/4000016019104.gifTik mūsų melsvos su širdelėm ir nesunkios jos visai.
<Darija>
2006 12 11, 18:51
QUOTE(PienėsPūkas @ 2006 10 25, 17:10) o kokios kainos tam avily?ir kokia isvaizda tapkyciu?
Žiūrint, kokių tų tapkyčių ieškot. Mes namines perkam Batų kalne, natūralios vilnos, nekrenta nuo kojos, kainuo 14.99 Lt. Tik tiek, kad neturi supinatorių. Bet, kaip matau, vaikams labai patogios, nes noriai nešioja...
delamorte
2007 01 01, 16:07
QUOTE(natacha @ 2006 10 02, 13:57) Gal padėtų jums kojinytės su guminiu paduku. Būna ivairių, arba visas padukas guminis arba tik su guminiais taškeliais, ar kvadračiukais. bent mums tai visai tiko.  Mums kojinės su guminiu padu  Tapkes vis reikia stebėt ar apsimauna, nuolat primint, o čia jokių problemų- iš patogu, ir kojos nešala
mano dukrytė kad ir ką namie nešiotų, vis tiek basa nori ir taškas
litavkasam
2007 01 29, 16:28
Mum tai su batukėliais vis kojytės painiojasi - zuikius gaudom  Tai kol kas kojinytes turim šiurkščiais padukais (iš Vokietijos tokias mielas parvežė..), bet matyt reiks pratintis prie batukų
ingridatam
2007 02 14, 00:04
o mes visai liuks tapkyciu isigijom Gariunuose
joolita
2007 02 23, 10:29
maniske irgi mieliau basa pabus  bet neurologe sake,jog reik deti batukus kai pradeda zingsniuot,kad taisiklinga kojytes laikysena susiformuotu.
QUOTE(Motina @ 2006 10 28, 15:13) Mums irgi šitos pačios pačiausios Bet šiais metais nei vieno naujo modeliuko neatvežė  Kažkaip eit, tas pačias pirkt už toookią kainą  pravalas, nors pigiau būtų... Aplamai nebesuprantu vaikiškų drabužių ir batų politikos: pavasarį buvo žieminių prekių išpardavimai - nuolaidos 20, 40 ar kažkiek tų procentų. Žiūriu šį rudenį TIE PATYS drabužiai ir batai vėl padėti ir dar užrašas didžiulis "nauja kolekcija"  O ir kaina gal net už pernykščią didesnė  Nu net apsivėlę nuo čiupinėjimo Čia Čipoline, jeigu ką... l\Labai geros BEFADO firmos tapkytes. Jie gamina tapkes su plausu sluoksniu pade:jis kaip ir supinatorius, ir koja vaiko neprakaituoja. Superines tapkytes...  ir asortimentas vis keiciasi kas puse metu. Ir visokio putlumo kojoms tinka.
o mums kadangi bandė paišyt pilnapad.tai vis pas chirurgą apsilankom,na kai pradeda vaikščios tai nesiginčiju,ort basutės  bet toliau tai visos rekomendacijos ,kuo daugiau vaikščiot basai,ant kulniukų,ant pirštų galiukų ant akmenukų,pupų ir kt nelygiu paviršių ir t.t.
Auksesmama
2007 03 24, 18:43
QUOTE(Aura2005 @ 2006 10 02, 12:13) Susidurem su problema: nerandam tapkyciu!!! Nusipirkome 3 poras tapkyciu, ivairiu firmu, nepatogios ir vaikas ju nemegsta. Anksciau, kai dar nevaiksciojome turejom vilnones koinytes, o dabar su jomis slidu ant parketo. Gal galima kuo nors istepti ar ka prisiuti ant koinyciu paduku. Prisiuvome odos gabaliukus prie vilnoniu koinyciu paduku, bet kojyte sleivoja su tokiomis koinytemis.  Musu mazajai buvo iskilusi tokia pat problemyte,tapkuciu ji visai nenesioja,tuoj pat nusiauna,tad mes ant petkelniu maunam kojinytes storesnes..
PienėsPūkas
2007 04 03, 11:31
Mano supratimu, tai "Avily" tapkutės žymiai padoresnės nei kokiam "Vaikų mieste" - tiek išvaizda, tiek kokybe. O kainų nepamenu, manau kad iki 20Lt.
renatusia
2007 04 20, 08:11
 pacios geriausios BEFADO tapkytes, perkam tik juos. nuo pirmo vaiko lieka antram kaip nauji. labai geras asortimentas parduotuveja KAROLIS, Laisves 88, Vilniuje
Atidela
2007 11 06, 10:44
Sveikos mamytes  gal zinote kur nupirkti tapkytes-pliusinius zaislus? prasau pagelbekit.
QUOTE(Atidela @ 2007 11 06, 10:44) Sveikos mamytes  gal zinote kur nupirkti tapkytes-pliusinius zaislus? prasau pagelbekit. jei esi iš Vilniaus tai Kalvarijų turguj labai didelis pasirinkimas tokių tapkučių
Atidela
2007 11 06, 22:04
problema biski tame kad mes norime imoneje vaikuciams jas dovanoti, tad is turgaus netinka :/ o parduotuvese nera?
QUOTE(Atidela @ 2007 11 06, 22:04) problema biski tame kad mes norime imoneje vaikuciams jas dovanoti, tad is turgaus netinka :/ o parduotuvese nera? kažkada mačiau akropolio maximoj, bet jos  negražios, ir dydžiai berods tik nuo 28-29 gal dar kokiam Batų kalne būtų
*rutuliukas*
2007 11 07, 09:42
QUOTE(Atidela @ 2007 11 07, 00:04) problema biski tame kad mes norime imoneje vaikuciams jas dovanoti, tad is turgaus netinka :/ o parduotuvese nera? vakar maciau maxumoj Mindaugo g
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 07, 10:42) vakar maciau maxumoj Mindaugo g Vakar irgi mačiau Akropolio maximoje, tik galiu pasakyti, kad su jomis vaiksčioti mažiam labai nepatogu, tik dėl grožio jos.
Atidela
2007 11 20, 12:06
aciu jau radom. labai graziu.  didesniems berniukams bus su nagais, tokios drakoniskos  mergaitem - princesiskos lakuotais nagais, arba suniukai. o maziams mazuteles tapkytes + dar pagalvele. lb mielos. nezinau del patogumo, bet musu mamytes pirkiniui pritare
gvineja
2007 11 23, 15:13
Mamos- kaunietės, gal žinote kur galima įsigyti geras šlepetes metinukui?
Mums visuose kiek turejom tapkiu problema yra prakaituojancios kojytes. Sekmadieni Kalvariju turguj nusipirkom odines su kailiu tapkes . Dabar tai mazykes geriausi draugai  Vos pabudusi iskart sako uzmaut tapkytes ir ziuriu kad koja sausa pravaiksciojus su jais visa diena  .
QUOTE(gvineja @ 2007 11 23, 15:13) Mamos- kaunietės, gal žinote kur galima įsigyti geras šlepetes metinukui?  www.deiza.lt arba urmo bazej, 5 sandely, prekes vaikams. Befado firmos.
maggota
2008 11 03, 14:23
QUOTE(delfiniukas @ 2006 11 09, 22:15) As saviskiui visad perku LEMIGO tapkeles, na niekad nepastebejau, kad prakaituotu kojyte, esu viena kart pirkus BEFADO tapkeles, tai ten prakaituoja koja  O aš kaip tik dabar esu nupirkus Lemigo, bet kojytė vistik suprakaituoja net neilgai pabuvus  Sekančias bandysime Befado, žiūrėsim kaip seksis su tomis
viggami gal kas turit tapkutes??ar neprakaituoja kojyte jose???
*Caras*
2009 01 20, 17:20
Ieškau ir aš savo zuikiui kokių tapkyčių į darželį, bet tose su guminiu padu koja jam prakaituoja. Norėčiau nupirkt kokias basanoškytes, tai gal galėtumėt pasakyt kur žiemą parduoda basanoškes?
Nireglina
2009 01 20, 23:46
QUOTE(Semile @ 2008 11 04, 18:47) viggami gal kas turit tapkutes??ar neprakaituoja kojyte jose???
Mano dičkis turi. Prakaituoja
dailima
2009 01 23, 09:43
QUOTE(Semile @ 2008 11 04, 18:47) viggami gal kas turit tapkutes??ar neprakaituoja kojyte jose??? Prakaituoja. Befado gerai nesiojom su atviru priekuciu
mes turim tikriausiai ketveres poras ir visas po truputi nesiojam
miilunela
2009 05 03, 21:50
mes irgi daznai kaitaliojam
Aš šlepetes vaikui siųsdavausi iš užsienio. Dabar, pradėjusi dirbti, turiu daugiau laiko šliaužiot po realias parduotuves, nei po internetines, tai vis pasižiūriu į "tapkių" asortimentą. Na, tinkamos kur į svečius, kur kokią valandą užtrunkame, bet ne visai dienai darželyje. Šiandien pagaliau pamačiau avėtinas Panoramos "Mothercare" (Vln.).
Kaip pradejo vaikscioti nesiodavom tik basutes,geru firmu,odines,su supinatoriais,ir namie ir lauke,kol ne nupirkom crocsus ... vaikas nepripazista kitos avalynes dabar  .Del prakaitavimo-nzn kaip kam-jam ne prakaituoja
erikiuxxx
2009 06 27, 04:01
O mes naudojam makasinus,frotines kojinytessu odiniu paduku  ,svarbu kad maziui labai patinka,ir jos nesioja,iskalbiu skalb.masinoj ir vel kaip nauji
mamulka10
2009 06 27, 09:20
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 27, 03:01) O mes naudojam makasinus,frotines kojinytessu odiniu paduku  ,svarbu kad maziui labai patinka,ir jos nesioja,iskalbiu skalb.masinoj ir vel kaip nauji 
svetelis
2009 12 20, 10:33
Patarkit kokias slepetytes, tapjytes nupirkti vaikui i darzely, bet kad butu kieta uzkulne ir supinatorius, nes turim bedeliu su pedute. esam pirke paprastas tapkutes ir dejom ortopedini vidpadi, bet jau isaugo vidpadi ir nelabai patogu. Tai galvoju gal kokios lengvos tapkytes ortopedines butu, kad vaiko kojyte neprakaituotu.
erikiuxxx
2009 12 26, 17:56
QUOTE(svetelis @ 2009 12 20, 10:33) Patarkit kokias slepetytes, tapjytes nupirkti vaikui i darzely, bet kad butu kieta uzkulne ir supinatorius, nes turim bedeliu su pedute. esam pirke paprastas tapkutes ir dejom ortopedini vidpadi, bet jau isaugo vidpadi ir nelabai patogu. Tai galvoju gal kokios lengvos tapkytes ortopedines butu, kad vaiko kojyte neprakaituotu. geriausia butu nusipirkti basutes
|
|