Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pediatrė Vaitekonienė
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai > Vilnius
jurailt
Sveiki,
mums priklauso pagal gyvenama vieta Šeškines poliklinikos pediatre Vaitekoniene. Gal kas galetu parasyti atsiliepimus apie ja?
Aciu is anksto
Liepaitė
mes priklausom jai. na... norėčiau pas kitą dabar pediatrę persirašyt bet bijau nuo vilko ant meškos užtaikyt... doh.gif gal nėra tokia jau bloga, bet man trūksta dėmesingumo vaikui, kai mano mažė kosėjo tik sirupo išrašė tas nieko nepadėjo, tada kažkokių lievų antibiotikų... kurie pagal anatociją : negydo virusinių peršalimo ligų... nu bet kosulys tai kažkas juk panašaus g.gif , nepadėjo ir jie...... durna kad girdžiau juos vaikui verysad.gif tada siuntė pas kitus: LOR, pulmonologą, šie nieko nerado. tada vaikui tempas užkilo, o prisiskambint be šansų į reg-ūrą doh.gif skambinu tiesiai vaitekonienei, o ji: nieko negaliu padėt reikia per registratūrą kviestis į namus... suprantu tokia tvarka, bet kur žmogiškumas?
tai va, tavo teisė rinktis, sakau, nėra gal blogiausia, bet tikrai ne geriausia....
Barbara 080
Aš jos tikrai nesirinkciau, ir sesele ta keista. Kai gimė mano vaikas [ labai mažo svorio ir ūgio, nors išnešiotas buvo ] mūsų pediatrė atostogavo, tai atėjo į namus Vaitiekonienė. Iš pirmo žvilgsnio pasirodė maloni nors rimta.Po mėn pastebėjau, kad vaikas labai išaugo net 9 cm o gimė 42. Pasakiau gydytojai, o ji tik nusijuokė ir pasakė, kad taip nebūna, turbut lygoninej blogai pamatavo. Bet aš gi nedurna ka nematau koks vaikas gimė ir koks dabar. Paskui nuėjau pas ją kai vaikui buvo 1,5 mėn, tai ji paklausė ar duodat vit D. As sakau man niekas nesake, o pati nežinau nou kada pradėt ir po kiek lašų. tai skyrė po 1-2 lašus net neapžiūrėjusi. Kai aš po dvejų savaičių pasirodžiau savo pediatrei, tai ji tik uz galvos grėbėsi- baisausias rachitas, galvos kaulas minkštas, net pirštai ten lenda. Sakė tokiam vaikui reikėjo nuo dvejų savaičių vit D duoti, o kai jis taip staigiai išaugo lyga paumejo. Tai va, dabar turim biški iškrypusias kojas iksu ir kaip daktarai sako deformuota galva, nors man galva atrodo normali
TimbaLimba
mes taip pat pas Vaitekoniene,bet labai noriu persirasyt... nepatinka man nei jos abejingumas, nei "malonus" bendravimas.. su ja pabendravus, toks jausmas kad jai ant visu tu vaiku nusisvilpt.
jurailt
aciu uz nuomones. vaikas kol kas sveikas thumbup.gif , tai net nezinau, gal dar nepersirasinesiu. kol netenka daug susidurti, tai nieko. o sesele tai tikrai priplaukusi! doh.gif
Deta_
QUOTE(jurailt @ 2007 09 06, 22:20)
aciu uz nuomones. vaikas kol kas sveikas  thumbup.gif  , tai net nezinau, gal dar nepersirasinesiu. kol netenka daug susidurti, tai nieko. o sesele tai tikrai priplaukusi!  doh.gif
*

O mums ši gydytoja labai labai patinka, ir su visu tuo, ką apie ją rašote - neteko susidurti ax.gif

Kaip kad kažkuri sakėte, čia kaip užsirausi, nuo vilko ant meškos gali pataikyti... Lyginant su ta daktare, kuri mano dukrą "prižiūrėjo" nuo gimimo, tai Vaitekonienė yra man tikras auksas... ax.gif Turėjom mes tokią ponią P.Dokšienę, ji Pašilaičiams priklauso, tai ši abejingybė net neprisiliesdavo prie naujagymio, lyg šis jai šlykštus būtų... o ką aš apie mediciną išmanau? doh.gif Pasekoje - rachitas ir visos su juo susijusios bėdos: iškrypusios kojytės, užsilenkę šonkauliai... Susiradau žmogų, kuris darė mums masažus, tikrai labai nuoširdžiai atidirbdavo. Išsiaiškinau, kad ta masažistė - vaikų gydytoja, prisiprašiau, kad mus paimtų... taip atsidūrėme pas Vaitekonienę... mano dukrai dabar du metai, tai kojytės praktiškai išsitiesino, o vat vienos pusės šonkauliai labai negražiai atrodo... Dokšienei niekada gyvenime laimės nelinkėsiu už laiku nesuteiktą priežiūrą...
Gabeja
Mums ji nepatiko,ir ne tiek mums kiek dukrytei ji visalaik verkdavo.Pakeitem poliklinika ir asaru nebeliko.
Sausainukas
Apie gyd. Vaitekoniene esu pacios blogiausios nuomones. Gerai mamytes raso, kad ji laaaaaaaaaaaabai abejinga vaikuciu atzvilgiu ir jai nusisvilpt. Is pat pradziu man ji nepatiko, bet kazkaip dar galvojau gal bus nieko ir neskubejau persirasineti, bet kai atsidare nauja poliklinika netoli musu namu ir ten persirasiau, gyd.nusiunte pasidaryti del vit d kraujo tyrima - taigi, mano mazytei 5 men toksinis efektas doh.gif
nuostabioji vaitekoniene kabuciu sistemoj, mums liepe gerti nuo 2.5 meneiu po 5 lasus, nes tipo rachito pozymiai, o nusprende is to, kad delniukai ir padai prakaituoja, nei kauliuku nepaziurejo nei nieko. Nu zodziu, nors nueik ir i snuki duok tokiai vistai. verysad.gif
taip kad mano nuomone apie sia gydytoja tikrai nekokia. Be to, ji tik serga ir atostogauja, toks jausmas kad visiskai nedirba.
Dulsija
Sausainiuk, turbut ir mes i ta pacia poliklinika persirasem, kaip ir jus smile.gif
Taip pat lankemes pas sia gydytoja 4 men., tai per siuos 4 men.ji jau 2 kartus sirgo ir viena karta atostogavo. Siaip nieko labai blogo negaleciau apie ja pasakyti, nes buvome gal tik 3 kartus is viso, taciau idomi gydytoja...del abejingumo tai nebuvo ji mums abejinga, isklausydavo mane, patardavo, taciau jei tik pati klausdavau, domedavausi.Jei tektu grist i sia poliklinika, jau sios gydytojos nebenoreciau schmoll.gif
Zirzė
o mes lankomes pas Vaitiekoniene,nieko blogo apie ja negaleciau pasakyti. Tiesa,is pradziu atrode gan abejina ir keistoka, bet nuomone pakeiciau, visad patars uzklausus ko nors, nusiuncia pas visus reikiamus gydytojus jei tik uzsimenu apie kokia problemele. kolkas nusiskundimu neturime, tikiuosi ir neturesim smile.gif
Amelita
Baisu ir daugiau nenoriu pas ja eiti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.