Gal kas turi gera motyvacini laiska anglu k., nes as dabar rasau savo cv anglu k. jau parasiau, bet dabar istrigau su motyvac. Bukit gerutes ir padekit!
O tau skubiai reikia? As turiu kelis pvz, bet tame miestelyje kur yra diskelis su tais pvz busiu pirmadieni. Jei ne per velu bus, sakyk permesiu .
Dabar auginu vaikelį, tačiau jau pradėjau ieškoti darbo, nes persikėliau gyventi iš Kauno į Vilnių, taigi, į seną darbovietę grįžti negalėsiu. Iki šiol pakako CV. Tačiau dabar daugelis nori ir motyvacinio laiško. Esu radusi keletą bendo pobūdžio rekomendacijų kaip rašyti, bet norėtųsi kažkokio pavyzdžio. Būčiau dėkinga, jeigu kas nors iš jūsų man padėtų.
P.S. Ar kas nors iš jūsų dirba personalo atrankos firmoje?
Man irgi butu idomu
Aha, man tai dabar ypac aktualu. As ir ketinau kreiptis i mamkas pagalbos. Beje, rodos Kalinka dirba panasioje firmoje. Jei neklystu, zinoma. Noreciau ukisko, kaip sakant, pavyzdzio.
Yra pavyzdžių www.cvonline.lt. Nors tiesa sakant man jie kažkokie mužikiški pasirodė
Kai mokiausi,reikejo parasyti motyvacini laiska,pagal rastvedybos reikalavimus,kad zinociau kaip ikelti,tai ikelciau
Ir man jie nepatiko.
Kovo ar vasario mėn. Cosmopolitan žurnale buvo parašytos rekomendacijos į ką atkreipti dėmesį.Dar yra tokia knygelė "Karjeros planavimas", galima rasti keletą pavyzdžių laiškų, plius ten daug gerų patarimų kaip bendrauti su darbdaviu, į ką atkreipti dėmesį ir t.t.
as turiu vieno pazystamo motyvacini laiska su kuriuo jis gavo gera darba nors apie ta darba ne labai ka ismane. Bet kai nunese ta motyvacini tai jo paklause ar pats rase ar kas nors kitas parase
Rašau Jums, norėdamas pasiūlyti savo kandidatūrą personalo vadybininko pareigoms užimti. Mane domina ši pareigybė Jūsų įmonėje, nes tai būtų galimybė praktiškai pritaikyti universitetuose įgytas teorines žinias. Kadangi mėgstu komunikuoti su žmonėmis, turiu bendravimo su auditorija patirties, esu diplomatiškas, moku apdoroti ir sisteminti informaciją, manau, kad galėčiau tinkamai realizuoti savo idėjas ir kvalifikuotai atlikti personalo vadybininkui keliamus darbo reikalavimus. Studijos Lietuvos Teisės universitete suteikia galimybę nuodugniai susipažinti su galiojančiais teisės aktais ir jų pritaikymu kasdieniame darbe. Pripažindamas konkrečios patirties šioje srityje stygių, tikiuosi jį kompensuoti iniciatyvumu, noru tobulėti ir prisidėti prie Jūsų įmonės plėtros, vienijant kompetentingų ir lojalių darbuotojų kolektyvą .
Rašant motyvacinį laišką galima naudotis šablonu. Svarbiausia yra atkreipti dėmesį, kodėl bendrovė ieško darbuotojo, - kokią bendrovė nori išspręsti problemą priimdama darbuotoją. Motyvaciniame laiške jūs turite parašyti kaip bendrovė jūsų pagalba galės šią problemą išspręsti. Nepamirškite parašę motyvacinį laišką duoti jį perskaityti keliems kompetentingiems žmonėms (draugams).
Atrankos projektų vadovas
manau,labai neprasautum jei pagirtum veiklos pobudi, kurio uzsiima firma ikuria taikai su savo Cv. Pvz, jei tai telekomunikacijos imone, gali rasyti- "zinodama, kokia perspektyvi ir sparciai besivystanti yra telekomunikaciju sfera.....
rekomenduociau i jau minetus dalykelius ijungti savo privalumu sarasa, galima pateikti lentele. Darbdaviai kelia skelbdami laisva darbo vieta tam tikrus reikalvimus, tai tie reikalavimai vienoje puseje, o kitoje grafoje ka jam siulote tuo klausimu, tinka ypac turintiems mazai darbines patirties ir ne tik. Galima pateikti konkreciu pvz.
Kazkas tokio butu, nes lenteles nemoku (kokia geda) cia ikelti: Komunikabilumas Komunikabili esu iš prigimties, man nėra sunku užmegzti rezultatyvų kontaktą su žmonėmis. Esu įgijusi nemažai psichologinių bei personalo vadybos žinių, kurias sėkmingai panaudojau praktinėje veikloje- užtikrindama klientų aptarnavimo kokybę bei įsiliedama į kolektyvą. ir taip apie kiekviena is reikalavimu: ukstaji issilavinima, vairuotojo pazymejima, darba kompu, savarankiskuma ir ka tik nori
Kalinka duoda teisingus patarimus. Tik kartais save apibudinti labai sunku. Tam pasinaudokite situacijos imitavimu. Įsivaizduokite darbo vietą į kurią pretenduojate, įsivaizduokite, kad ten dirbantiems sekasi neblogai. O dabar, parašykite kas pasikeistu kai pasirodysite jūs. Kas pasikeis įmonėje aplinkiniams ir kas pasikeis įmonės rezultatuose.
Kazkur skaiciau kaip rasyti motyvacini laiska, bet dabar neberandu. Gal galetumete pagelbeti?
kas iesko, tas randa
Gal galėtų kas iš neseniai įsidarbinusių pasekti sunnyday pavyzdžiu ir pateikti savo motyvacinių laiškų pavyzdžių? Nes internete pateikti tokie, švelniai tariant, šabloniški ir oficialūs laiškai, kad net nemalonu juos skaityti. Be to, aš niekaip negaliu sugalvoti, kaip priimta dirbti, pvz., apskaitininke, galėčiau pagerinti firmos veiklos rezultatus?
Pavyzdziai (ne pagal rekomendacijas, mano kurti, kai siunciama ten, kur darbuotojo neiesko, bet jus noretumet ten dirbti)
Gerbiamieji, Kreipiuosi į Jus, siūlydamas savo kandidatūrą, jeigu ateityje ieškotumėte darbuotojo serviso meistro ar autošaltkalvio pareigoms. Šiuo metu dirbu autošaltkalviu automobilių servise (..............), tačiau čia pagrindinis mano darbas apima tik gana siaurą sritį tepalus ir jų keitimą, o aš norėčiau žymiai įvairesnių darbų, kurie leistų toliau tobulėti ir gilinti žinias. Jau dabar nustatau automobilių gedimus, remontuoju važiuokles, tvarkau variklio gedimus, renovuoju benzininius variklius, atlieku kitus smulkius darbus, bet noriu išmokti ir darbo su elektronika bei kėbulo remonto, dažymo, kam dar turiu per mažai patirties ir ko daryti dabar neturiu galimybės. Reikėtų paminėti, kad patirties automobilių remonte įgijau žymiai anksčiau - nuo mažens padėdavau tėtei tvarkyti automobilius lenktynių metu, pats remontuodavau savo ir draugų bei pažįstamų automobilius. Labai domiuosi automobilių sportu. Esu įstojęs į ..............., ................. specialybę. Dabar studijuoju trečiame kurse, 2006 m. vasarą numatomas mokslų baigimas. Pasirinkau neakivaizdinį studijų skyrių, kad galėčiau dirbti ir mokytis tuo pačiu metu. Tikiuosi, atsižvelgsite į mano turimą darbo patirtį bei norą tobulėti. Jeigu norėsite sužinoti daugiau informacijos apie mane ar patikrinti mano praktinius įgūdžius, atvyksiu į pokalbį bet kuriuo jums patogiu laiku. Ačiū už skirtą laiką. Būčiau dėkingas, jeigu būtų garantuotas konfidencialumas. Kitas: Gerbiamieji, Kreipiuosi į Jus, siūlydama savo kandidatūrą, jeigu ateityje ieškotumėte darbuotojo administratoriaus ar vadybininko pareigoms. Esu baigusi Kauno technologijos universitetą, ................specialybę. Pabaigus mokslus buvo suteiktas bakalauro laipsnis. Darbo patirties turiu įgijusi versle: atlieku rinkos analizę, tiekėjų ir klientų paiešką, užmezgu kontaktus, užsakau reikalingas medžiagas, teikiu informaciją ir konsultuoju klientus telefonu, darbuojuosi reklamos srityje bei tenka susidurti su buhalterinės apskaitos tvarkymu. Šiuo metu ieškau darbo pagal specialybę šiuolaikiškoje, galinčioje pasiūlyti geras darbo sąlygas ir vertinančioje darbuotojų nuomonę įmonėje Kaune. Norėčiau užimti perspektyvias administratorės arba vadybininkės pareigas. Darbe galėčiau praktikoje pritaikyti studijų metu įgytas žinias, būčiau naudinga Jūsų įmonei, o kartu įgaučiau naujos patirties. Esu komunikabili, pareiginga, iniciatyvi, sąžininga, noriu tobulėti. Galiu dirbti ir komandoje, ir savarankiškai. Noriu dirbti pilną darbo dieną, esant reikalui galėčiau dirbti ir viršvalandžius. Jums pageidaujant, pareigas galiu užimti iš karto. Tikiuosi, atsižvelgsite į mano kvalifikaciją, turimą patirtį bei norą tobulėti. Jeigu norėsite sužinoti daugiau informacijos apie mane, atvyksiu į pokalbį bet kuriuo jums patogiu laiku, arba į visus Jūsų klausimus atsakysiu tel. 8-............. Ačiū už skirtą laiką. Pagarbiai, bla bla bla
jei nezinai kaip pagerinti tai pabrezk kad tikrai nepabloginsi nes turi atsakomybe ir patirti tvarkant apskaita...
Tos firmos, kuriose aš esu dirbusi ar kuriose ketinu dirbti, pagal šabloną parašytą motyvacinį laišką išsyk meta į šiukšliadėžę. Todėl jei pretenduojate į vietą, kurioje reikalingas kūrybiškumas, motyvacinį konstruokite pačios. ORIGINALUMAS - štai ta parindinė savybė, kurios reikia darbdaviams (kai kuriose vietose)
Gal kas galite pasidalinti, kaip parašyti gerą miotyvacinį laišką?
QUOTE(Riugliuke @ 2006 02 06, 12:34) Siulyciau paskaityti tema nuo pradziu Beje, visuose darbo skelbimu puslapiuose internete tikrai yra geresniu ar prastesniu patarimu ir pavyzdziu. Aisku, rasant nebutina laikytis nustatyto sablono, bet karkasa visvien visuose motyvaciniuose islieka tas pats: issilavinimas, patirtis - igudziai, konkreciam darbui reikalingos kompo, kalbu zinios, asmenines savybes.
Dėkuj už "užvedima ant kelio".
Sakykit, o ar galima motyvaciniame laiške pirma išdėstyti asmenines savybes, o tik po to išsilavinimą ir darbo patirtį?
tik viena kata gyvenime esu rasiusi motyvacini laiska, o cv siuntus n, bet prieme be jokiu motyvaciniu, uzteko CV ir pokalbio gerai pravesto
Asmeniskai as tai nelabai suprantu, motyvaciniame daug rasyt negalima, labai apie save taikliai neaprasysi, dar jei siunti i skirtingas darbo vietas, tai kiekvienai ,,kitaip pagrot reiketu", nezinau, noriu pasakyt, kad ir be motyvaciniu priima
Sveikos
Norėjau paklausti, galbūt ir kvailas klausimas, bet vis dėlto, nežinau: CV ir motyvacinį laišką reikia siųsti viename dokumente, ar dviejuose atskiruose dokumentuose prisegtus?
Labukas
labai daug motyvaciniu laisku pavyzdziu tiek lietuviu kalba, tiek anglu kalba yra internete. is keliu galima pasidaryti viena stipru motyvacini laiska.
isveskite i google tiesiog motyvacinio laisko pavyzdys ir jums ismes cvmarket.lt ir kitus portalus kur yra pavyzdziai. bet vat idomu gal kas mate ar turi stipru motyvacini laiska del praktikos? buciau labai dekinga
Mano motyvacinis, gal kam pagelbės, o gal ir pastabų kokių sulauksiu
Motyvacinis laiškas Administratorės pareigoms užimti Rašau Jums, norėdama pasiūlyti savo kandidatūrą administratorės pareigoms užimti. Jūsų internetiniame puslapyje radau, jog ieškote darbuotojų. Įgyjau sporto inžinerijos bakalauro išsilavinimą Kauno technologijos universitete. Mano specialybė glaudžiai susijusi su sporto klubais, todėl manau, esu tinkama šiam darbui. Mane domina ši pareigybė, nes daug metų profesionaliai sportavau akademinį irklavimą, lankiau sporto klubus, gerai išmanau apie treniruoklius. Taip pat esu pareiginga, atsakinga ir komunikabili. Norėčiau toliau tobulėti sporto srityje. Pripažindama konkrečios patirties šioje srityje stygių, tikiuosi jį kompensuoti iniciatyvumu, noru tobulėti ir prisidėti prie Jūsų įmonės plėtros, vienijant kompetentingų ir lojalių darbuotojų kolektyvą . Tikiuosi, kad mano kandidatūra Jus sudomino ir maloniai laukiu Jūsų atsakymo. Pagarbiai, QUOTE(Mumuke @ 2009 04 01, 19:56) Sveikos Norėjau paklausti, galbūt ir kvailas klausimas, bet vis dėlto, nežinau: CV ir motyvacinį laišką reikia siųsti viename dokumente, ar dviejuose atskiruose dokumentuose prisegtus? O ar galima CV siųsti prisegtame dokumente, o matyvacinį laišką - laiško teksto laikelyje? QUOTE(giedrianka @ 2010 09 25, 20:27) Mano motyvacinis, gal kam pagelbės, o gal ir pastabų kokių sulauksiu Motyvacinis laiškas Administratorės pareigoms užimti Rašau Jums, norėdama pasiūlyti savo kandidatūrą administratorės pareigoms užimti. Jūsų internetiniame puslapyje radau, jog ieškote darbuotojų. Įgyjau sporto inžinerijos bakalauro išsilavinimą Kauno technologijos universitete. Mano specialybė glaudžiai susijusi su sporto klubais, todėl manau, esu tinkama šiam darbui. Mane domina ši pareigybė, nes daug metų profesionaliai sportavau akademinį irklavimą, lankiau sporto klubus, gerai išmanau apie treniruoklius. Taip pat esu pareiginga, atsakinga ir komunikabili. Norėčiau toliau tobulėti sporto srityje. Pripažindama konkrečios patirties šioje srityje stygių, tikiuosi jį kompensuoti iniciatyvumu, noru tobulėti ir prisidėti prie Jūsų įmonės plėtros, vienijant kompetentingų ir lojalių darbuotojų kolektyvą . Tikiuosi, kad mano kandidatūra Jus sudomino ir maloniai laukiu Jūsų atsakymo. Pagarbiai, Man kažkas su tuo sakiniu ne taip Be to, man nesiriša jūsų baigta specialybė su administratorės darbu, labiau atrodo, kad pretenduojate į sporto trenerės pareigas QUOTE(Kalinka @ 2004 07 02, 14:23) rekomenduociau i jau minetus dalykelius ijungti savo privalumu sarasa, galima pateikti lentele. Darbdaviai kelia skelbdami laisva darbo vieta tam tikrus reikalvimus, tai tie reikalavimai vienoje puseje, o kitoje grafoje ka jam siulote tuo klausimu, tinka ypac turintiems mazai darbines patirties ir ne tik. Galima pateikti konkreciu pvz. ir taip apie kiekviena is reikalavimu: ukstaji issilavinima, vairuotojo pazymejima, darba kompu, savarankiskuma ir ka tik nori Labai pritariu tokiam formatui QUOTE(Buttuke @ 2010 09 26, 23:25) BUvau neseniai CV/motyvacinio laiško/pokalbio dėl darbo ir tt seminare. Tai ten patarė taip: -jei siunčiama į didelę įmonę, kur pirminė atranka eis per kadrų skyrių, tai mot.laišką ir CV siųsti prisegtus viename dokumente, o laukelyje mandagiai trumpai parašyti, kad prisegtas prašymas su CV į tokį ir tokį darbą. -jei siunčiama tiesiai darbdaviui, vadovui, kuris pats atsirinks ir samdys darbuotojus, tai motyvacinį laišką galima įkelti į teksto laukelį.
man mano motyvacinis superinis,pasidalinsiu keleta ideju
1 pastraipa..kokio darbo pageidaujate,kokia jusu specialybe,kur moketes ir t.t 2.kodel norite butent sito darbo? kodel manote,kad jus esate tinkamiausias? 3. jusu interesu sritys,kurios naudingos siame darbe,gal dar kokiose socialinese veiklose dalyvavot,kuriose ismokote kazko,ka pritaikysite siame darbe. 4. na ten jau kaip su jumis susisiekti ir t.t
Jeigu kas ieško motyvacinių laiškų, tai galima parsiųsti iš čia: Motyvacinio laiško pavyzdys ten yra ir anglų kalba ir lietuvių ir su patirtim ir be ir studentam. Žodžiu rasite kam ko reikia
Kai protingai pradėti motyvacinį, siunčiamą įmonei, kuri darbuotojų šiuo metu neieško (nu, viltis - durnių motina
QUOTE(mylimuke @ 2012 05 07, 08:18) Kai protingai pradėti motyvacinį, siunčiamą įmonei, kuri darbuotojų šiuo metu neieško (nu, viltis - durnių motina Laba diena, Norėčiau prisijungti prie jūsų kompanijos kolektyvo. Tekstas kokias pareigas norėtumėt užimti ir ką galite kompanijai pasiūlyti. Jeigu šiuo metu darbuotojų neieškote, tikiuosi, jog išsaugosite mano CV ateičiai, nes esu pasirengusi darbo pasiūlymams Jūsų kompanijoje. Pagarbiai, Vardenis Pavardenis, el. paštas, telefonas Viskas. Tik motyvacinį laišką reikia parašyti trumpą ir įtaigų, nes kas neieško ilgų neskaito. QUOTE(cvvilnius @ 2012 05 08, 09:41) Laba diena, Norėčiau prisijungti prie jūsų kompanijos kolektyvo. Tekstas kokias pareigas norėtumėt užimti ir ką galite kompanijai pasiūlyti. Jeigu šiuo metu darbuotojų neieškote, tikiuosi, jog išsaugosite mano CV ateičiai, nes esu pasirengusi darbo pasiūlymams Jūsų kompanijoje. Pagarbiai, Vardenis Pavardenis, el. paštas, telefonas Viskas. Tik motyvacinį laišką reikia parašyti trumpą ir įtaigų, nes kas neieško ilgų neskaito. Ačiū |