man padeda tabletės Renie
anksciau retai remuo kankindavo, pakakdavo stiklines pieno, o dabar kiekviena diena tenka gerti Raniberl
sveikos
tfu tfu... buvo vos keli momentai kai uzeidavo nakti... bet siaip va jau 31 savaite... ir nieko..... ir valgau viskas is eiles....
man nėštumo pradžioje labai ėdė rėmuo. bet netyčia suradau labai gerą vaistą. pažystamas padovanojo graikinių riešutų aliejaus. pasiskiačiau kad padeda nuo rėmėns ir šiaip turi labai daug įvairių vertingų medžiagų kurį laiką pagėriau po arbatinį šaukštelį. padėjo stebuklingai. nėštumas jau baiginėjasi, o nuo to laiko turbūt nei karto daugiau rėmuo neėdė.
QUOTE(vaidem @ 2010 04 16, 14:42) man nėštumo pradžioje labai ėdė rėmuo. bet netyčia suradau labai gerą vaistą. pažystamas padovanojo graikinių riešutų aliejaus. pasiskiačiau kad padeda nuo rėmėns ir šiaip turi labai daug įvairių vertingų medžiagų kurį laiką pagėriau po arbatinį šaukštelį. padėjo stebuklingai. nėštumas jau baiginėjasi, o nuo to laiko turbūt nei karto daugiau rėmuo neėdė. graikiniu riesutu aliejus? oho, o cia kaip ji nuo emens vartoti? ar galima ji naudoti kaip ir kitus aliejus?
sveikos, mano vaistas buvo medus, kai pradeda esti tai sauksteli i burna meducio.viskas susitvarko.aisku maista keiskit: bulviu keptu , varskes nevalgykit.
sveikutes. as tai visiskoj nevilty. diena kartais buna remuo, bet nakti... miegodama pastoviai atpilu rugsti, kuria springstu
turbut be daktaro cia jau nebeapsieisiu QUOTE(Kactukas @ 2003 08 11, 11:55) Nuke, as irgi gerdavau piena ir paskui, kai jau nebepadejo, tai ciulpdavau "renni".Tai tokios metines tabletes nuo remens, kurias laisvai galinma vartoti nesciosioms.Man savaitei pakelio neuztekdavo, bet uztai labai padedavo. Mano uosviene sake, kad, kai eda remuo tai reiskia kudikio plaukeliai auga. O kai maniske gime tankiais, juodais, ilgais plaukais, tai ji pareiske;"sakiau!" ;D labutis na man gydytoja kiek daro echoskopa tai galvyte apacioje,o remeni eda,nes spaudzia kazkaip ta placenta gal kai dideja nu neisivaizduoju,bet tikrai netikiu,kad del plauku.Nuo remens grauzimo tai kramtau Marax 800mg cia tokias Vokietijoje perku,na padeda,nes kitaip turbut neuzmigciau,baisu kaip rugstis sukyla. QUOTE(SimonaV @ 2010 04 28, 21:58) labutis na man gydytoja kiek daro echoskopa tai galvyte apacioje,o remeni eda,nes spaudzia kazkaip ta placenta gal kai dideja nu neisivaizduoju,bet tikrai netikiu,kad del plauku.Nuo remens grauzimo tai kramtau Marax 800mg cia tokias Vokietijoje perku,na padeda,nes kitaip turbut neuzmigciau,baisu kaip rugstis sukyla.
man eda remeni nuo morku, agurku lietuvisku ilgu (galiu tik olandiskus valgyt : ) imbiero, desreliu... kai pajuntu kad prasideda, prisimenu ka valgiau ir stengiuos daugiau to nevalgyti ir viskas ok. kai pakeiciu arbata iskart prasideda nemalonumai, griztu prie savo iprastines - ir vel viskas ok.
QUOTE(jordan @ 2010 04 30, 19:41) tokio dar negirdejau ilga laika leliuko galvyte buvo apacioje,bet remuo ede ne tas zodis kaip,o db isvis nei uzmigti galiu,siaubas net tabletes Marax nevisada padeda,tai as salto pieno atsigeriu,numusa tam kartui.Viska iskesciau,bet kai remuo griauzia turbut nera baisiau man QUOTE(SimonaV @ 2010 05 02, 16:39) ilga laika leliuko galvyte buvo apacioje,bet remuo ede ne tas zodis kaip,o db isvis nei uzmigti galiu,siaubas net tabletes Marax nevisada padeda,tai as salto pieno atsigeriu,numusa tam kartui.Viska iskesciau,bet kai remuo griauzia turbut nera baisiau man teks kentet dar nemazai. man menuo liko. butu nieko, jei tik remuo butu, bet kai springstu pastoviai tomis rugstimis, tai jau ir panika pradeda imt, kad vienakart nebeatsikosesiu uzspringusi bemieganti
sako,kad Barjomi labai gerai padeda nuo rėmens? gal kas išbandėt?
QUOTE(Anirin @ 2010 05 04, 22:05) Man asmeniškai - nepadėjo
Oi, prisimenu tą bjaurastį, per abu nėštumus kankinausi iki vėmimo, didžiausias išsigelbėjimas man buvo Renie
sveikutes. vakar buvau pas apylinkes gydytoja, o po to pas gina. ir isivaizduokit, del atpylimu nakti absoliuciai nieko negali padet (kad ir ka naudoju, nugesina rugstis, bet atpylimu, nuo kuriu springstu, niekas nepanaikina)
as siandien irgi nubudau su skaudanciu skrandziu
ir man kazkuriuo momentu buvo uzejes tas remuo, bet kazkai praejo savaime, tik kartasi vis dar jauciu, kad "atpilti" noriu, bet einant miegoti visada jau tokia "pusiau" sedima pasidarau, o paryciais jau kai skarndukas aptusteja ir atsigult galiu....
nieko ci ajau nepadarysi, svarbu, kad tik skrandzio neskaudetu QUOTE(astulka1 @ 2010 05 05, 15:14) ir man kazkuriuo momentu buvo uzejes tas remuo, bet kazkai praejo savaime, tik kartasi vis dar jauciu, kad "atpilti" noriu, bet einant miegoti visada jau tokia "pusiau" sedima pasidarau, o paryciais jau kai skarndukas aptusteja ir atsigult galiu.... nieko ci ajau nepadarysi, svarbu, kad tik skrandzio neskaudetu na, man pusiau sedomis nepadeda- atpilu vis tiek. sianakt miegojau sededama, tik galva atlosus. su skrandziu buvo viskas ok, ismiegojau nuo 1 nakties ik 6 ryto, bet kai atsikeliau... kaip pagyriota... galva plysta, nuotaika tokia, kad eidama miestu nei is sio nei is to verkt pradejau
na tada jusm tikri sunkiau....
na, bet kaip matau,nedaukjau liko.... tad kantrybes ir stiprybes
labutis busimos mamytes.As pradejau valgyti Activia jogurta ir jau kelios dienos su rugstim reikalai pagerejo,negaliu net patiketi
QUOTE(astulka1 @ 2010 05 05, 20:54) kaip suprast "planuotai?" man liko siek tiek maziau.... tikiuosi... neveluos.... su gydytoju taretes? kadangi nustatytas diabetas, tai butinai turesiu kauno klinikose gimdyt ir ten reiks nustatyta diena atvykti, o tada jau skatins. CP tik kritiniu atveju Papildyta: QUOTE(SimonaV @ 2010 05 06, 13:59) labutis busimos mamytes.As pradejau valgyti Activia jogurta ir jau kelios dienos su rugstim reikalai pagerejo,negaliu net patiketi jis ir nuo viduriu uzkietejimo labai padeda QUOTE(L'aurora @ 2010 05 06, 22:44) kadangi nustatytas diabetas, tai butinai turesiu kauno klinikose gimdyt ir ten reiks nustatyta diena atvykti, o tada jau skatins. CP tik kritiniu atveju Papildyta: jis ir nuo viduriu uzkietejimo labai padeda kad man viduriai,tai sakes kaip akmenys,dar gelezi pradejau gerti,tai nezinau kiek to jogurto tureciau suvalgyti,siaubas,tai as viska bandau ir sirupa Lactulose ir Marax tabletes kramtau,bet jogurtas irgi gerai labai veikia,tikrai lyg rugsti malsina kazkiek.Negalejau net patiket.O su viduriais tai jau nuo 12sav.vargas,db dar gelezis dasidejo,kankinuosi jau ilgai,bet vis nuraminu save,kad nebeilgai beliko,jau 28sav. QUOTE(SimonaV @ 2010 05 08, 19:03) kad man viduriai,tai sakes kaip akmenys,dar gelezi pradejau gerti,tai nezinau kiek to jogurto tureciau suvalgyti,siaubas,tai as viska bandau ir sirupa Lactulose ir Marax tabletes kramtau,bet jogurtas irgi gerai labai veikia,tikrai lyg rugsti malsina kazkiek.Negalejau net patiket.O su viduriais tai jau nuo 12sav.vargas,db dar gelezis dasidejo,kankinuosi jau ilgai,bet vis nuraminu save,kad nebeilgai beliko,jau 28sav. tiek jau to. verta pakentet del savo mazuju stebukliuku QUOTE(L'aurora @ 2010 05 08, 20:29) galima kenteti,jei kas skauda,bet rugsties griauzimo neimanoma iskesti,vienai merginai skrandzio gleivine taip isgriauze bekenciant ir dvylikapirstei zarnai kazkas nutiko,jau,kai lb griauzia sukramtau puse Marax tabletes,kai lb uzeina,o siaip bandau apsiversti ant kito sono,vaikiukas matyt uzspaudzia man savo galvyte ir sukyla,o kita kart ir nepadeda apsivertimas,nu visaip buna.Bet geriau nekankint saves sukramtyt kazka ar Rene ar dar ka,nu su ginekologu reikia pasitarti,as viska sakau kas man yra ir legviau issiverst is bedu.
Na, man nedaug beliko laukti ir tą graužimą kentėti...
Nes kartais ima atrodyti, kad tuoj imsiu rūgštimi spjaudytis
Aš ramia galva išgeriu ranitidino ir praeina per kelias minutes + kitą dieną būna geriau. Kitu atveju, pas mane jau viskas išgraužta būtų...
Mergaites patarkit, laukiuosi pirma karta , ir man tik 7 savaites...
Praeita savaite labai pykino, bet nevemiau, o sia savaite nebepykina bet ryte jauciu toki sleikstuli ir viestiek nieko negaliu valgyti, lyg jausciau padidejusi rugstinguma lyg estu remuo bet siek tiek kitaip, nezinau kas su manimi darosi, ryte isgeriu puodeli balintos juodos arbatos su daug cukraus o daugiau nieko nesinori... I vakara pradeda pykinti ir vos vos uzmiegu, ryte jauciuosi geriau ir va taip bega dienos... tikiuosi kad su laiku pageres, o ka daryti jei pabloges ir is vis nieko nebegalesiu valgyti?? Vaikysteje turejau refliuksa, gal tai susije su tuo? Gyvenu Anglijoje cia ne gydytojai o sundaktariai, bijau kreiptis pas juos...
Siaip tai daug kam padeda rennie tableteles.
reikia kiekviena ryta isgert po stikline kefyro, padeda
Aš rėmens graužimo negalėdavau iškęst, vėmimu dažnai pasibaigdavo kančios, tai paskui nebelaukdavau, Renie čiulpdavau, man jos buvo vienintelis išsigelbėjimas.
Man gydytoja patarė gerti Frutin. Tai natūralus augalinis preparatas ir nekenkia vaisiui. Renne sakė gerti tik iš bėdos, o nuo Gastal'io iš viso susilaikyti, jis gali pakenkti. Man Frutin padeda
QUOTE(Nikė9 @ 2010 05 31, 17:06) Man gydytoja patarė gerti Frutin. Tai natūralus augalinis preparatas ir nekenkia vaisiui. Renne sakė gerti tik iš bėdos, o nuo Gastal'io iš viso susilaikyti, jis gali pakenkti. Man Frutin padeda Is pradziu ir man pienas, bei saulegrazos padedavo QUOTE(Missy_UK @ 2010 05 31, 12:51) Mergaites patarkit, laukiuosi pirma karta , ir man tik 7 savaites... Praeita savaite labai pykino, bet nevemiau, o sia savaite nebepykina bet ryte jauciu toki sleikstuli ir viestiek nieko negaliu valgyti, lyg jausciau padidejusi rugstinguma lyg estu remuo bet siek tiek kitaip, nezinau kas su manimi darosi, ryte isgeriu puodeli balintos juodos arbatos su daug cukraus o daugiau nieko nesinori... I vakara pradeda pykinti ir vos vos uzmiegu, ryte jauciuosi geriau ir va taip bega dienos... tikiuosi kad su laiku pageres, o ka daryti jei pabloges ir is vis nieko nebegalesiu valgyti?? Vaikysteje turejau refliuksa, gal tai susije su tuo? Gyvenu Anglijoje cia ne gydytojai o sundaktariai, bijau kreiptis pas juos... nu siaip pasiziurek vaistineje kanors nuo rugsties kramtomu tableciu,pasitark su vaistininke,pasakyk butinai,kad laukiesi,o kefyras nu jis gerai viduriams,bet man rugsti jis kelia.As Marax tablete po puse sukramtau,numusa rugsti,iki 12sav.siaip pravemiau,paskui praejo,bet rugstis tai nuo 12sav.,o db jau 32sv.po keliu dienu,nu pasikankinu ir db,kaip kada.Nepavydziu kas db nedaug tu savaiciu turi,jau isgyvenau beveik viska.Be gydytojo siaip lb nelengva,as tariuosi visada,nors irgi ne Lt esu,ka darysi.Man irgi gydytoja patare gerti salta piena,jau didesnis leliukas jis vartosi,spaudzia daugiau,viskas sukyla,kazin ar jau kas ir padetu,jei ne kramtoma tablete,apie Renne nezinau nieko,man gydytoja skyre Marax. QUOTE(Anirin @ 2010 05 04, 23:05) man jis kuri laika padedavo, bet i gimdymo pabaiga liovesi QUOTE(SimonaV @ 2010 05 06, 14:59) labutis busimos mamytes.As pradejau valgyti Activia jogurta ir jau kelios dienos su rugstim reikalai pagerejo,negaliu net patiketi na reiks si nestuma pabandyt jo uzvalgyt gal suveiks. QUOTE(Missy_UK @ 2010 05 31, 13:51) Mergaites patarkit, laukiuosi pirma karta , ir man tik 7 savaites... Praeita savaite labai pykino, bet nevemiau, o sia savaite nebepykina bet ryte jauciu toki sleikstuli ir viestiek nieko negaliu valgyti, lyg jausciau padidejusi rugstinguma lyg estu remuo bet siek tiek kitaip, nezinau kas su manimi darosi, ryte isgeriu puodeli balintos juodos arbatos su daug cukraus o daugiau nieko nesinori... I vakara pradeda pykinti ir vos vos uzmiegu, ryte jauciuosi geriau ir va taip bega dienos... tikiuosi kad su laiku pageres, o ka daryti jei pabloges ir is vis nieko nebegalesiu valgyti?? Vaikysteje turejau refliuksa, gal tai susije su tuo? Gyvenu Anglijoje cia ne gydytojai o sundaktariai, bijau kreiptis pas juos... siaip iki 12 sav sako kad pykinti, sleikstulys - norma. man dabar 13 sav bet iki siol toks sleikstulys ir atrodo rugstu paskui, bet dar cia ne ta rugstis apie kuria mamos kalba, ten dega tiesiog skrandis. Lietuvos gydytojai sako jei pykina vadinasi nestumas gerai vystosi. Pataria Imbiero tabletes gerti, maziau bet po dazniau valgyti,man tik sis metodas kazkiek suveikdavo. Dantu pasta irgi gali tureti itakos vemimui.
Sveikutes
Man i nestumo pabaiga taip naktim eme esti remuo, kad miegot negalejau. Tada "nestumo biblijoj" paskaiciau, kad reiktu maziau valgyt vakare ir miegot padejus galva ant aukstesnes pagalves. Valgau tai as ir vakare, ir nakti, bet aukstesne pagalve man tikrai padeda. pabandykit
QUOTE(chorisste @ 2010 09 01, 14:42) Man i nestumo pabaiga taip naktim eme esti remuo, kad miegot negalejau. Tada "nestumo biblijoj" paskaiciau, kad reiktu maziau valgyt vakare ir miegot padejus galva ant aukstesnes pagalves. Valgau tai as ir vakare, ir nakti, bet aukstesne pagalve man tikrai padeda. pabandykit Man ir tai nepadedavo. Padejo tik Frutin lovoje suciulpdavau tablete, ir jei perpusvalandi neuzmikdavau tai vel is naujo.
Man jogurtai labai padėdavo. Taip pat ir valgymas nedideliais kiekiais, bet dažniau. Nors skaitau, kad čia kiekvienai vis kitoks receptas tinka
laba
O man padeda pienas ir žinoma vaistas Frutin, bet kol nebuvau šių dviejų atradusi, ypatingai kelionėse padėdavo kramtomoji guma
Man nuo remens padedavo renee. Uztad kaip su sleikstuliu kovoti ir kaip nugaleti nuolatini pykinima, kai siuo metu laukiuosi treciojo maziaus - neisivaizduoju
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|