Mes gavom atspaudukui rinkinuka dovanu per pirmaji gimtadieni, bet itariu, kad pasitaike visiska nekokybe
Mums irgi tas pats gavosi
mes gavom baby art rinkinuka gipsini kur ant spaudukas darosi kojytes arba rankytes pirmojo gimtadienio proga. ta spausti gal ir reikia smarkiau,bet jau ne taip kad nuspaustum. nzn mums viskas pavyko,mes darem rankyte (man graziau nei pedute,nes mazu vaikuciu kojytes dar neturi linkiuka,tai kojyte kaip beforme) sunkiausia buvo gerai isminkyti ta gimsa,kad nebutu oro burbuliuku,mums is trecio karto pavyko
mes turim pirmas blynas nepavyko teks dar bandyt
Laba dienelė,
QUOTE(nikaa @ 2006 11 10, 13:37) Tai toki ir mes pirkom, tik va labai sunku buvo ji isminkyti, o visu antra sunku buvo ispausti tas pedutes, taip galima ir sutraiskyti kojytes tuk va man idomu ar pasidarytu (ar uztektu medziagos) 2 metu vaikui? Mamytėm didžiausia problema įspausti kojytę...gal padės mano patarimas. Modelinas- yra kietas kol jo neišminkai gerai...jis tarsi turi sušilti (galima net į mikrobangę trumpam įkišti vandenukyje į maišiuką įdėtą)...Kai modelinas sušyla ir yra gerai išminkytas...tikrai nesunkiai įspausite kojytę. Va mūsų rezultatas (rėmelius pirkau baltus..truputį padekoravau...čia buvo pirmas darbelis,taigi patirties jokios neturėjau) ![]() Tikrai nedaug kainavo. Taip pat galima Jysk už 20Lt nusipirkti rinkinuką iškart. ![]() ![]() Kas nori taip pat gali padekoruoti baltą rėmelį(berods buvo dar ir spalvotų)...o galima aplipinti ten esančiais lipdukais. QUOTE(Babaužienė @ 2009 09 07, 14:48) Mamytėm didžiausia problema įspausti kojytę...gal padės mano patarimas. Modelinas- yra kietas kol jo neišminkai gerai...jis tarsi turi sušilti (galima net į mikrobangę trumpam įkišti vandenukyje į maišiuką įdėtą)...Kai modelinas sušyla ir yra gerai išminkytas...tikrai nesunkiai įspausite kojytę. Va mūsų rezultatas (rėmelius pirkau baltus..truputį padekoravau...čia buvo pirmas darbelis,taigi patirties jokios neturėjau) http://images43.fotki.com/v1330/photos/1/1...P8260907-vi.jpg pasaka,tiek remelis ttiek mazylio spaudas o kaip jus tai gerai ispaudet? kurios firmos pirkote mes turejome pirmajam babyart,tai ne taip graziai gavosi,laikas jau antram pirkti
Pirkau paprasčiausią baltą modeliną iš Maximos...iki 10Lt kainuoja pakelis...O norint gerai įspausti reikia labai gerai išminkyti...Reik reik pasidarbuoti rankelės...bet vis ne 100LT
Gaila erikiuxxx,kad tiek toli gyvenat mielai jums padekoruočiau rėmelį už kepuriuką kokį QUOTE(Babaužienė @ 2009 09 07, 14:48) Mes toki rinkinuka gavom dovanu. Ziuriu labai dailiai atrodo pas jus, reik ir mum pasidaryti
savo draugei per palankynas padovanojau babyart rinkinuka, kur dvigubas remelis atsiverciantis kaip knyga, paprastam ispaudui. pirkdama net nepagalvijau istraukti ir apziureti kaip atrodi, beni ten draskysiu pakuote
Mes delniukų ir pėdučių atspaudėlius darėm su "Baby art", tik jis gan brangokas. Kainavo 89 Lt, į rinkinį įeina trys rėmeliai ir masė panaši i plastiliną, tik ji nelimpa prie rankų ir yra nekenksminga kūdikiui
QUOTE(gylyte @ 2009 10 21, 17:02) Mes delniukų ir pėdučių atspaudėlius darėm su "Baby art", tik jis gan brangokas. Kainavo 89 Lt, į rinkinį įeina trys rėmeliai ir masė panaši i plastiliną, tik ji nelimpa prie rankų ir yra nekenksminga kūdikiui sveikutes, sakykit o kur pirkot? as apieskojau visas vaikisku prekiu parduotuves ir neradau. kai buvo neaktuolu tai pastoviai matydavau, o dabar
Mes irgi su modelinu darem, leliams buvo atrakcija, o paskiau nupurskem su sidabro dazais
vaizdinė "instrukcija" kaip gaminti antspauduką.
labas, mes gavom dovanu baby art nu kazinau visaip badziau ispausti man kazkaip nesigavo. Mano mazylis labai judrus sunku islaikyt...
QUOTE(Babaužienė @ 2009 09 09, 12:24) Pirkau paprasčiausią baltą modeliną iš Maximos...iki 10Lt kainuoja pakelis...O norint gerai įspausti reikia labai gerai išminkyti...Reik reik pasidarbuoti rankelės...bet vis ne 100LT Gaila erikiuxxx,kad tiek toli gyvenat mielai jums padekoruočiau rėmelį už kepuriuką kokį labai grazu, as ai jau nuprikau natra babyart ta is 12men, nes manau grazu bus kai du vienodi ant sienos kabes babauziene,o gal mum vasara susimatyti klaipedoi,as mielai atvesciau abu babyartus,o jus man padekoruotumet juos,aisku ne uz dyka
O koki jus cia "ispudinga" baby art rinkinuka perkate uz 100lt?
As pernai ir siais metais dovanosiu baby art antspauda su remeliu ir jis nesiekia 60lt. Maximoje irgi galima nusipirkti to modelino, atskirai remeli, dar jei dekupazinti norisi, tai kainyte panasi ir susidaro Naujove ne tik remeliu yra, bet ir dezute su antspaudu
Mes gavom dovanu remeli su nuotraukai vieta, o kitoj pusej anspaudui vieta, labai graziai gavosi, puiki dovana
QUOTE(Ginariukė @ 2009 12 10, 13:46) Mes gavom dovanu remeli su nuotraukai vieta, o kitoj pusej anspaudui vieta, labai graziai gavosi, puiki dovana Tokios dovanos is ties dziugina
fainas dalykas. tikrai verta pasidaryti, tik tas beiby art per daug užkelta kaina. rėmeliai negražūs ir nepraktiški. jei randate modelino, tikrai darykit.
O kur to modelino rasti???
QUOTE(TOCAMI @ 2009 12 13, 17:51) fainas dalykas. tikrai verta pasidaryti, tik tas beiby art per daug užkelta kaina. rėmeliai negražūs ir nepraktiški. jei randate modelino, tikrai darykit. maciaunaujus pigesnius - baby memory prints, kur Sange nuotrauka idejo.. metuku kalendorius 67 litukai..
aš bandžiau daryti 3D atvaizdą, rankytė beveik, gerai gavosi, na o kojytė nesigavo, nes mažylis sujudėjo
mes padarem paduko ir delniuko atspauda kai 6men buvo, istepliojom su mano krempudra veidui slapia ir uzdejom i vaiko albumiuka, nesinorejo su dazais terlioti vaiko, o matosi puikiai
O mums tik kojytę pavyko atspausti (ir taip nelabai gražiai) modeline (mergytei 3 mėn.), rankytės niekaip nesigavo - sugniaužia į kumštuką ir tiek
Dabar dar norim į tokią atminimų knygelę įspausti - su guašu geriausia? Ar, kaip kažkuri minėjo, su paprasta krempudra (tik ar išdžiūna ji)?
6 mėnesiukų tai rankytę ištepėm dažais ir ant popieriaus padarėm antspaudą
Po to nusipirkau gipsą tokį specialiai antspaudam kojyčių, rankyčių . Tai padrėm apvalų "blyną", kojytę ištepiaus spec. milteliais ar dažai ten tokie įdėti buvo ir dėjau ant to "blyno", tai liuks liko, sustingo, rėmeliai tokie įdėti buvo, tą "blyną" jau su kojytės antspaudu padėjau ant to rėmelio Papildyta: QUOTE(~Beauty~ @ 2011 01 12, 15:36) O mums tik kojytę pavyko atspausti (ir taip nelabai gražiai) modeline (mergytei 3 mėn.), rankytės niekaip nesigavo - sugniaužia į kumštuką ir tiek Dabar dar norim į tokią atminimų knygelę įspausti - su guašu geriausia? Ar, kaip kažkuri minėjo, su paprasta krempudra (tik ar išdžiūna ji)? mes su guašu darėm į atminimų knygelę
darėm tik su dažais ant popieriaus....
O mes darem su modelinu (maximoje apie 7LT mokejau),ir butinai pabandysime su dazais
Sveikutes,
Gal zinot, kur ir kas Vilniuje tokius galetu padaryti?
O mes darėm ne su dažais, o su antspaudams skirta pagalvėle, kuria super greitai gali ištepti visą kojytę ar rankytę, o atsispaudžia irgi labai super.
|