Na tai kiek galėtų šis malonumas kainuoti? Galite išskirti medžiagų kaštus ir darbo jėgos kaštus. Nors maždaug
Beje, šis vonioje turintis būti junginys nedidelis - apie 2 - 3 metrai.
Reikia permontuoti skaitiklius, nuo jų einančius vamzdžius pakeisti į plastmasinius (kaip iš tiesų vadinasi - nežinau), juos įmontuoti į sieną. Šiame junginyje įmontuoti trišakį su kraniuku, bei filtrą ir kitoje vietoje pajungti maišytuvą.
Na tai kiek galėtų šis malonumas kainuoti? Galite išskirti medžiagų kaštus ir darbo jėgos kaštus. Nors maždaug Beje, šis vonioje turintis būti junginys nedidelis - apie 2 - 3 metrai.
Mane irgi domina kiek uz vadinama "tasko" padaryma dabar ima
Viena supermamytė į AŽ parašė, kad nuo 130 lt iki 350 lt už "tašką".
Beje, o ką jūs tašku vadinate? QUOTE(jpg @ 2006 11 22, 14:59) Siandien mums deda vamzdyna,"taskas"- tai prijungimas (arba vamzdzio padarymas) prie tualeto,kriaukles,vonios,bide ir pan.
Mes mokejom 60 uz tasko pravedima ir 60 uz kriaukles, radiatoriaus ar klozeto pakabinima. Tai kaip ir 120 jau iseina.
Aišku, tai gal ir man ne taip brangiai už tašką išeis.
Bet į tą kainą neįeina medžiagos? Ar ne?
Medžiagos tai tikrai neįeina. Juo labiau, kad ir medžiagų įvairovė milžiniška.
Taigi, už viską sumokėjau 650 Lt., į tai buvo įtrauktos ir santechnikos medžiagos. Manau, kad gavosi pigiai, tik rezultatu aš nepatenkinta
+ apie 20 Lt dviejų skaitliukų perplombavimas QUOTE(jpg @ 2006 12 08, 16:10) Taigi, už viską sumokėjau 650 Lt., į tai buvo įtrauktos ir santechnikos medžiagos. Manau, kad gavosi pigiai, tik rezultatu aš nepatenkinta + apie 20 Lt dviejų skaitliukų perplombavimas Uz skaitliuko perplombavima man nereikejo moket QUOTE(Rudenėja @ 2006 12 08, 23:40) Uz skaitliuko perplombavima man nereikejo moket Nebandau gązdinti, bet pasidomėk ar legaliai tuos skaitiklius perplombavo. Pas mus Klaipėdoje tai gali tik "Klaipėdos vandenys" atlikti, nors didieji santechnikai vis dar piknaudžiauja patys.Kadangi susipykau su savo ištižusiu santechniku, tai šitą reikalą palikau "Klaipėdos vandenims", tačiau ten pasiskambinus sužinojau, kad man už tokį reikala bus skirta bauda. Išsisukau, bet kitam kartui pasimokiau.
Mes su medžiagom mokėjom 500lt
|