Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek gali kainuoti vamzdyno permontavimas?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
jpg
Reikia permontuoti skaitiklius, nuo jų einančius vamzdžius pakeisti į plastmasinius (kaip iš tiesų vadinasi - nežinau), juos įmontuoti į sieną. Šiame junginyje įmontuoti trišakį su kraniuku, bei filtrą ir kitoje vietoje pajungti maišytuvą.
Na tai kiek galėtų šis malonumas kainuoti? Galite išskirti medžiagų kaštus ir darbo jėgos kaštus. Nors maždaug mirksiukas.gif

Beje, šis vonioje turintis būti junginys nedidelis - apie 2 - 3 metrai.
jpg
blink.gif Žagt. Gal ką domina rinkos kaina? Susiradau meistriuką, tai savo darbą įvertino 700 Lt blink.gif . Dar prisirinkau reikiamų dalių už 100 Lt ir be to laukia dviejų maišytuvų pirkimas, premilinariais duomenimis kainuos dar min 300 - 350 Lt. Siaubas visi pinigai bus sukišti į 1-1,5 kv.m. Va taip mes ir gyvenam doh.gif
pumis
Mane irgi domina kiek uz vadinama "tasko" padaryma dabar ima g.gif ar normali kaina 150 lt.?
jpg
Viena supermamytė į AŽ parašė, kad nuo 130 lt iki 350 lt už "tašką".
Beje, o ką jūs tašku vadinate?
pumis
QUOTE(jpg @ 2006 11 22, 14:59)
Viena supermamytė į AŽ parašė, kad nuo 130 lt iki 350 lt už "tašką".
Beje, o ką jūs tašku vadinate?
*

Siandien mums deda vamzdyna,"taskas"- tai prijungimas (arba vamzdzio padarymas) prie tualeto,kriaukles,vonios,bide ir pan. mirksiukas.gif Mes sutarem uz "taska" 150 lt.+ jei dar jie viska sustatys (vonia tulika kriaukle) i vietas ,tai dar 50 lt. nuo tasko,cia neoficialiai,be popieriu,per firma darant dvigubai brangiau schmoll.gif
Emm
Mes mokejom 60 uz tasko pravedima ir 60 uz kriaukles, radiatoriaus ar klozeto pakabinima. Tai kaip ir 120 jau iseina.
jpg
Aišku, tai gal ir man ne taip brangiai už tašką išeis.
Bet į tą kainą neįeina medžiagos? Ar ne?
Emm
Medžiagos tai tikrai neįeina. Juo labiau, kad ir medžiagų įvairovė milžiniška.
pumis
QUOTE(Emm @ 2006 11 22, 15:34)
Mes mokejom 60 uz tasko pravedima ir 60 uz kriaukles, radiatoriaus ar klozeto pakabinima. Tai kaip ir 120 jau iseina.
*

Jus kada daretes dabar? g.gif tai labai pigiai...
jpg
Taigi, už viską sumokėjau 650 Lt., į tai buvo įtrauktos ir santechnikos medžiagos. Manau, kad gavosi pigiai, tik rezultatu aš nepatenkinta doh.gif Turbūt nelabai mane santechnikas suprato - ne pigumo man reikėjo, o kokybės.
+ apie 20 Lt dviejų skaitliukų perplombavimas
Rudenėja
QUOTE(jpg @ 2006 12 08, 16:10)
Taigi, už viską sumokėjau 650 Lt., į tai buvo įtrauktos ir santechnikos medžiagos. Manau, kad gavosi pigiai, tik rezultatu aš nepatenkinta  doh.gif Turbūt nelabai mane santechnikas suprato - ne pigumo man reikėjo, o kokybės.
+ apie 20 Lt dviejų skaitliukų perplombavimas
*

Uz skaitliuko perplombavima man nereikejo moket schmoll.gif As dar paklausiau, kiek cia reikes moket, kai plombavo, tai sake, kad ir taip daug uz vandeni mokam, kokie cia dar mokejimai lotuliukas.gif Ne, rimtai. Aisku, cia smulkme, bet vis tik smile.gif
jpg
QUOTE(Rudenėja @ 2006 12 08, 23:40)
Uz skaitliuko perplombavima man nereikejo moket  schmoll.gif As dar paklausiau, kiek cia reikes moket, kai plombavo, tai sake, kad ir taip daug uz vandeni mokam, kokie cia dar mokejimai  lotuliukas.gif Ne, rimtai. Aisku, cia smulkme, bet vis tik smile.gif
*

Nebandau gązdinti, bet pasidomėk ar legaliai tuos skaitiklius perplombavo. Pas mus Klaipėdoje tai gali tik "Klaipėdos vandenys" atlikti, nors didieji santechnikai vis dar piknaudžiauja patys.
Kadangi susipykau su savo ištižusiu santechniku, tai šitą reikalą palikau "Klaipėdos vandenims", tačiau ten pasiskambinus sužinojau, kad man už tokį reikala bus skirta bauda. Išsisukau, bet kitam kartui pasimokiau.
Radvyle
Mes su medžiagom mokėjom 500lt 4u.gif Bet čia turbūt todėl, kad mažame miestelyje ax.gif
Naujakurė
QUOTE(Radvyle @ 2008 11 30, 17:57)
Mes su medžiagom mokėjom 500lt  4u.gif  Bet čia turbūt todėl, kad mažame miestelyje  ax.gif
*

Cia uz kiek tasku?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.