chocollate
2006 11 20, 19:07
Mano sios dienos meniu, paveiktas zemo slegio ir didelio mieguistumo Pusryciai :arbata su pienu, activia ir du dideli fin kirspai, trys anakardziu riesutai Pietus: trinta buviene su vietiena, morku salotos su riesutais ir razinom Pavakariai kava su pienu,obuolys 5 sok.saldainiai, trys mazi dviuveseliai(cia tam kad neuzmigciau  ) Vakariene Kepta vista, du marinuoti agurkeliai, dribsniu batonelis O gal kas zinot kaip Olei sekasi
GinCherry
2006 11 20, 20:08
Na va, ash ir vel prisiduodu, nors variaciju dideliu nera Pusryciai: skrudinti dribsniai su pienu Prieshpieciai: vienas persimona + obuolys + kava kapucino [dirbu toki darba, kad reikia nieko neveikti, tai labai miegas ima, tai siandien nesusilaikiau, nes buciau uzmigus ir ishgeriau kavos.Kadangi tarpas tarp pusryciu ir pietu gaunasi labai didelis ir nera galimybes normaliai pavalgyti tai einu pastoviai pirkti vaisiu ir grizdama pakeliui suvalgau  ] Pietus: virtos vishtienos gabaliukas be odeles + pekino salotos su vienu pamidoru uzpilta kazkokiu pirktibiu actiniu padazu Vakariene: [nes pietus velai buvo] 2 ryziu galetes ir 2 duoniukai aptepti rama creme bonjour, krienu skonio + stikline kubush su kvieciu gemalais  O po 6 val. tik arbata zalia ir vandenukas
skittles
2006 11 20, 20:30
pusryciams:stikline vandens, kava be cukraus pietums- darzoviu salotos su slakeliu aliejaus, 2 mandarinai vakrienei is pokelio saldytu darzoviu sriuba, virta tik vandeny, be jokio riebaliuko
Wild Flower
2006 11 20, 21:04
Taigi.. Per mamos gimtadienį, t.y. vakar, atsilaikiau štai taip: Pusrytukai: braškinis Activia Pietūs-Vakarienė: kalakutienos maltinis, įdarytas ferm. sūriu, kalnas šv. daržovių salotų su nat. jogurtu; 3 st. apelsinų sulčių, Jacobs 2in1, milžiniškas gab. naminio jogurtinio-vaisinio torto, gal 7 m. gab. "lieso" tinginio.. Povakariai: 2 obuolaičiai Naktipiečiai: stikliukas "Damų" likerio O šiandien taip: Pusrytukai: braškinis Activia Pietūs: 3 grikių kotletukai, šv. daržovių salotos su nat. jogurtu Vakarienė: dub. ryžių dribsnių košės su šald. vyšniom, Jacobs 2in1 Povakariai: 2 obuoliai, apelsinas QUOTE(Skorpionu karaliene @ 2006 11 20, 21:30) pusryciams:stikline vandens, kava be cukraus pietums- darzoviu salotos su slakeliu aliejaus, 2 mandarinai vakrienei is pokelio saldytu darzoviu sriuba, virta tik vandeny, be jokio riebaliuko  Nuoširdžiai norėčiau tikėti, kad toks tavo valgiaraštis yra tik pokštas..  Per visą dieną nė 500 kcal nesuskaičiuoju  O tai labai, LABAI negerai, manau, supranti pati kodėl..
labas rytas nu va vel vakar vakare padauginau-sveciu buvo pusryciai: kiausiniene su desrelem, arbata su medum, rauginti kopustai, puse pomidoro puse riekeles rugelio pietus orkaitej kepta vistos krutinele, 2 bulves, keptas obuolys balta kava be cukraus vakariene ryziai su vistiena su ananasais(beveik be riebalu, bet su astriu padazu) dar viena porcija tu paciu ryziu sauja zemes riesutu tesloje(nu vat ju tai nereikejo-visa nakti kosmarus sapnavau) 3 taures balto vyno
alexejka
2006 11 21, 16:27
sveikos merginos, na as pagaliau grizau, labai jau man itemptas metas na o dabar meniu: pusryciai: 2 saukstai dripsiu su jogurtu+5zemes riesutai priespieciai: kava +saukstelis cukraus - 40kcal pietus: trinta darzoviu sriuba+pusele juodos duonos ir pusele riekeles baltos duonos, vistienos saslykas su ryziais ir darzovem....ten 5 gabaliukai vistos krutineles pavakariai: 3in1 +4 trapuciai vakariene: dar nesuplanuota
visiems linkejimai
chocollate
2006 11 21, 19:40
Mano meniu PUSRYCIAI:kava su pienu, varskinio vanilinio surelio puse, obuolys ir trys dziuvesiukai PRIESPIECIAI:kakava PIETUS:trinta bulviene su pievagrybiais, krabu lazdeliu salotos(krabu lazdeles, ryziai,kukuruzai, agurkas,kiausinis, majonezas) VAKARIENE:kiausiniene is dvieju kiausiniu, pieno, prieskoniu, rutuliuko mocarelos, du marinuoti agurkeliai ir javainiu batonelis. Gal dar obuoli sukrimsiu naktipieciams arba arbateles isgersiu
vakar iškrova su kefyrų ir pomidorų sultim šiandiena pusryčiai---mažas kekso gabaliukas + pusę obuolio ---277kcal pietus---silkė po patalais+duonos gabaliukas+pusė obuolio---544kcal pavakariai---duonelė su saulėgražom+lydytas sūrelis---113kcal vakarienė---skrudinta sumuštinių duona aptepta varškės kremas su agurkais + marinuoti pomidorai+stiklinė pomidorų sulčių---298kcal viso:1232kcal
Naktine Fėja
2006 11 21, 20:26
QUOTE(Skorpionu karaliene @ 2006 11 20, 18:30) pusryciams:stikline vandens, kava be cukraus pietums- darzoviu salotos su slakeliu aliejaus, 2 mandarinai vakrienei is pokelio saldytu darzoviu sriuba, virta tik vandeny, be jokio riebaliuko  badas ziurek nesusigadink sveikatos
labas rytas mano vakar:
pusryciai- saujele dribsniu(maziau nei 100 gr bus.) su stikline riebaus pieno
priespieciai- kava su 2 a. š. cukraus, sokoladinis saldainis
pietus- vistienos,ananasu ir ryziu troskinys
vakariene- griezinelis basturmos, tuno salotos(3 lapai icebergo salotos, marinuotas agurkas, 80 gr. tuno aliejuje, svogunas, 5 zalios alyvuoges puses citrinos sultys), riekele rugelio
alexejka
2006 11 22, 09:25
QUOTE(alexejka @ 2006 11 21, 17:27) sveikos merginos, na as pagaliau grizau, labai jau man itemptas metas na o dabar meniu: pusryciai: 2 saukstai dripsiu su jogurtu+5zemes riesutai priespieciai: kava +saukstelis cukraus - 40kcal pietus: trinta darzoviu sriuba+pusele juodos duonos ir pusele riekeles baltos duonos, vistienos saslykas su ryziais ir darzovem....ten 5 gabaliukai vistos krutineles pavakariai: 3in1 +4 trapuciai vakariene: dar nesuplanuota visiems linkejimai vakariene baisi bet prisipazinsiu kad man butu dar didesne geda: kol sildesi virtinukai su bulviu idaru, suvalgiau apie 80gr duonos+ tiek pat lasinuku+kokias 6 alyvoges tada valgiau virtinukus galkokius 10vnt o kai gryzo vyras tai dar suvalgiau puse pomidoro, palangos duonos 40rd+1keptas kiausinis.....ir dar kokiu 10vnt plikutu sausainiu mirtis alyvuose
Paskelbsiu ir aš savo vakarykštį meniu Pusryčiai: apelsinas, po pusvalandžio riekė rugelio su puse pakelio liesos varškės; Priešpiečiai: avinžirnių sriubytė su kinišku daržovių mišiniu (iš parduotuvės); Pietūs: daržovių troškinukas su tunu (Briuselio kopūstukai, žiediniai kopūstai, svogūnai, saliero šaknis, paprika, šparaginės pupelės, tunas savo sultyse - pusė indelio); Pavakariai: 2 gabaliukai šokolado (70% kakavos); Vakarienė: du kepti kiaušiniai su vienu gabaliuku lieso kalakutienos kumpio (tokį kaip omletą pasidariau). kaip manot, kiek čia kcal yra?  Man kaip ir skaičiuot pagal Montignac nereikia, bet jaučiu, kad truputį pamažinau aš... Bet tas troškinukas taip pilvą užkimšo, kad nieko daugiau ir nebenorėjau...
chocollate
2006 11 22, 19:16
SVeikos mano dienele PUSRYCIAI:arbata su pienu, desertine smilgos varske su persiku uogiene PIETUS:cili- trinta pievagrybiu sriuba, dvi bandeles prie sriubos ir kalakutienos salotos, late kava, puse obuoliu pyrago(to mazesnio) PAVAKARIAI:arbata su pienu surelis VAKARIENE:salotos mocarela ir pomidoras, dviguba riekele perklota dviem plonais daktariskos desros lapeliais ir raugintas agurkas,dribsniu batonelis
skittles
2006 11 22, 20:10
Mano šiandienos valgiaraštis: pusryčiams - 3 stiklinės šilto vandens, kavos be cukraus puodelis pietums - pomidorų-agurkų salotos su šlakeliu aliejaus; knorr sriubytės pusė puodelio Vakarienei - 5 mandarinai Jėzusmarija kaip valgyt noriu
Naktine Fėja
2006 11 22, 20:47
QUOTE(Skorpionu karaliene @ 2006 11 22, 18:10) Mano šiandienos valgiaraštis: pusryčiams - 3 stiklinės šilto vandens, kavos be cukraus puodelis pietums - pomidorų-agurkų salotos su šlakeliu aliejaus; knorr sriubytės pusė puodelio Vakarienei - 5 mandarinai Jėzusmarija kaip valgyt noriu  tu gi badauji  negi pati nesupranti  susivarysi sveikata
Utiuitiutė
2006 11 22, 21:12
| ! |
| Noriu priminti, kad tema skirta valgiaraščio blogybėms įvardyti ir tam, kad atkreiptumėm dėmesį į tai, ką darom negerai, kur pagrindinės mūsų mitybos klaidos ir negerovės. Stengiamės maitintis sveikai, kokybiškai ir subalansuotai.
Nematau prasmės skelbti nesveiką valgiaraštį ir visiškai nereaguoti į kitų pastabas, nesistengti taisyti savo mitybos.
Todėl ateityje tokie valgiaraščiai kaip Skorpionų karalienės bus trinami be perspėjimo |
/Lapute/
2006 11 22, 21:20
QUOTE(Skorpionu karaliene @ 2006 11 22, 21:10) .... 1200kcal minimum suvartoti turi. palauk, ateis Hestija su Meska, atrasys tau ... mano siandieninis pusryciai: kava su pienu, jogurtas. 50+ 125 = 175 kcal pietus: kinieciu maistas 350g (ryziai, paprika, svogunai,biski krabu,kreveciu,zirniukai), obuolys, mandarinas, kava su pienu. 500 + 55 +40 +50 = 645 kcal pavakariai: arbata, 4 gabaliukai balto sokolado 150 kcal vakariene: arbata, vanilinis jogurtas 200g. 110 kcal. veliau: kava su pienu 50 kcal viso: 1130 kcal
Mano šiandieniadienis Pusryčiai: apelsinas, po pusvalandžio omletukas (2 kiaušiniai, šaukštelis jogurto ir mineralinio šiek tiek); Priešpiečiai: sauja džiovintų abrikosų su arbata; Pietūs: baklažanų suktinukai su varške; Pavakariai: daržovių ir tuno troškinukas, likęs iš vakarykščių pietų; Vakarienė: pakelis liesos varškės su džiovintais abrikosais  Kažkokia varškinė pasidariau... Bet užtat nagai kaip auga
Grįžta Miaška paklydėlė...  Sunku man su kcal skaičiavimu, tai gal nieko, jei dažniau deklaruosiuos be kalorijų. Šiandiena: Pusryčiai: riekutė juodos duonos su sviestu. Priešpiečiai: 25 gr juodo šokolado, puodas kavos su pienu 50/50. Pietūs: 2 balandėliai, bulvių košės šaukštas, stiklinė multi sulčių. Pavakariai: 3 maži obuoliai, keli migdolai. Vakarienė: 2 kepti kiaušiniai, riekutė juodos duonos.
GinCherry
2006 11 23, 00:58
Oj.Cia skaiciau Mckenos berods temoj, kad cukrus veikia kaip narkotikas tai vakar puikiai tuo isitikinau  Vakar man tokia diena buvo, kad vis norejos saldaus ir saldaus ir jauciaus nedavalgius, o prasidejo viskas nuo nekalto sureliu Taigi vakar: Pusryciai: siltas vanduo, skrudinti dribsniai su pienu Prieshpieciai: 3 ryziu galetes su rama creme bonjour + plius kazoks braskinis surelis [oj neriekejo jo man valgyt, oj nereikejo, ir kas man i galva shove  ] Pietus: 2 gabaliukai virtos vishtos be odeles [vietoj iprasto vieno] + vieno pomidoro ir pekino salotu salotos su actiniu padazeliu pirktiniu Pavakariai: dubenelis nat. vistienos sultinio su ryziais Vakariene: trys kvadraciukai juodo skoloado su rieshutais [nzn kaip pavadint  ]+ 6 arbat.sh. kondensuotos kakavos  + kava 3 in 1 + dvi keptos duonos lazdeles. PO vakarykscio ishejimo ish rikiuotes del surelio, supratau, kad saldumynu ish vis nebvalgysiu Shiandien Pusryciai: stikline shilto vandens ir kaip visada dribsniai su pienu Prieshpieciai: bananas plius sauja graikiniu riesutu Pietus: liesa varshke su druska ir batonu [valgiau ne namie, o drauge duonos neturejo.Zinau, kad deretu varshke valgyt viena arba su darzovem] Pavakariai/vakariene: 2 orkaitej kepti vishtos sparneliai + kokie 5-6 saukstai ryziu  Ir pas drauge atsisakiau sokolado Oj bet kaip man geda del to saldumynu protrukio, jauciuos,kaip didziausia nuodeme padarius  Nebarkit labai
labas rytas na va kam ant saldumynu patrauke o mane ant surumynu ir vien todel kad anksciau namo grizau taigi pusryciai: 1,5 virto kiausinio su krienais ir majonezu, rugelio riekele priespieciai obuolys pietus vistienos ryziu ir ananasu troskinukas pavakariai  saukstelis menkes kepeneliu su selenu duoniuku, buvo neskanu tai dar suvalgiau 3 gabaliukus basturmos vakariene 2 mazi gabaliukai juros lydekos folijoje, 1 virta bulve po vakarienes rukytos desros griezinelis, basturmos gal 3 gabaliukai, saukstas raugintu kopustu, marinuotas pomidoras, rukyto surelio lazdele ir brendzio 40 gr... sian burnoj fe kaip neskanu daugiau nevalgysiu surumynu ant nakties
Labas rytas. Grįžtu ir aš. Buvau nuklydus su didžiuliu apetitu ir potraukiu duonai. Mano vargstantis žarnynas davė apie tai žinoti, todėl keičiu mitybą ir žiūrėsiu, kas gausis toliau..Taigi, vakarykštis: PUSRYČIAI: vanduo ir ko, 2 dž. slyvos,2 dž. abrikosai, jogurtas (57 kcal) su 1 a.š. sėlenų, darbe - b. kava su bananu (100 kcal). PRIEŠPIEČIAI: 200 ml rūgpienio (104 kcal) su 2 r. b. sūrio. PIETŪS: raug. kopūstų sriuba, gab. kalakutienos su salotom iš: morkų, ananasų, šiek tiek česnako, šlakelio majonezo sumaišyto su ananasų sunka. PAVAKARIAI (visa tai per 2 valandas): 2 puodeliai slyvų sulčių (200kcal), 3 šoko saldainiai (150 kcal), b. kava, 300 ml rūpienio (156kcal). VAKARIENĖ: 2 samčiai perlinių kr. sriubos, 1,5 gab. naminės vištienos šaltienos, 1 marinuotas pomodoras ir 1 marinuotas agurkėlis. NAKTIPIEČIAI: 6 dž. datulės, 100 ml pom. sulčių. Kalorijas surašiau prie to, ką konkrečiai žinojau ir gaunasi pakankamai nemenkai, o pagrindinis maistas net neįskaičiuotas dar  ...
alexejka
2006 11 23, 09:33
Mano vakar meniu: pusryciai: arbata+40gr dripsniu su jogurtu 250 kcal priespieciai ir pietus ir pavakariai: restainiu pakelis 200gr - 760kcal vakariene: bulviu koses geri 3saukstai su kaupu+silke su svogunais ir biski aliejuko 600kcal bendrai 1610kcal..pagal mano paskaiciavima is akies jauciu reik and 1200sesti...kai tik prisiversiu
chocollate
2006 11 23, 16:29
My day PUSRYCIAI: smilgos desertine varske su vysniu uogiene, keletas migdolu, arbata su pienu PIETUS:mocarelos salotos su pomidoru, puse riekeles, didziulis obuolys, sokoladinis saldainis VAKARIENE:didelis bliudas piene virtos su vysniu uogiene(daug) avizines koses, smilgos jogurtinio gerimo puodelis NAKTIPIECIAI:bus kazkas lengvo, bent jau arbateles su medumi tai tikrai
trečiadienis pusryčiai---naturalus activia + šaukštas skrudintų javainių ---245kcal pietūs---kiauliena korietiškai+marinuoti pomidoriukai 2vnt+2 vnt agurkiukų marinuotų ---674kcal vakarienė---silkė po patalais---362 viso:1281kcal
ketvirtadienis pusryčiai---grūdėta varškė+kivis---282kcal pietūs---makaronai su daržovėm+marinuotas agurkas---388kcal pavakariai---duonelė su saulėgražom+lydytas sūrelis---113kcal vakarienė---silkė po patalais + kava Latte---418kcal vakarienė II---mandarinas---40kcal viso:1300kcal
Šiandiena:
Pusryčiai: jogurtas Ehrmann su šokolado drožlėmis (220 kcal). Priešpiečiai: 25 gr juodo šokolado, puodas kavos su pienu 50/50. Pietūs: vištienos maltinis, įdarytas grybais ir daržovėmis, geras šaukštas bulvių košės, šv. kopūstai, stiklinė greipfrutų sulčių. Pavakariai: 3 fazer crispai, 3 maži obuoliukai. Vakarienė: 3 baisiai rūgštūs kiviai.
alexejka
2006 11 24, 10:40
mano vakar: pusryciai: dripsniu 40gr+jogurtas priespiaciai: 50gr riestainiuku+kava pietus: trintu adrzoviu sriuba+2bandeles+vistienos krutinele kepta ant zariju+ryziai+morkos kavinei+balta kava pavakariai:4 trapuciai+kava pavakiene: bulviu kose vel kokie geri 4 saukstai+silke su svogunais
siandien planas:
pusryciai: dripsniu 40gr+jogurtas+arbata priespieciai:kava su cukrum+2 trapuciai dar veliau zalia arbata +2saldainiai atvezti is rusijos nu labai skanus pietus netingejau vakar: 300gr pomidoru+60gr alyvogiu+80rg salotu lapas+60gr fetos+ 80gr duonos paskaiciavau viskam gavos 550kcal pavakariai: trapuciai 2 gal 3 pagal nora +zalia arbata vakariene: turiu 2kg farso+1kopusta, jauciuisvirsiu kopustu sriubos su kukuliais, o likusi farsa ant kotletu vyrui:)
tada vakarienei bus: kopustu sriubos bliudas+4kukuliai su pomidoru ir satlotu lapais salotomis
Labas vakaras Vakar buvo iškrova su vandeniu, o šiandieninis meniu štai toks Pusryčiai: greifruktas, po pusvalandžio 3 fin cripsai su varške (primaišiau prieskonių, buvo laaabai skanu); Pietūs: 2 paprikos, idarytos daržovėm ir tunu, keptos orkaitėj; Pavakariai: daržovių sriubytė (Briuselio kopūstai, paprika, svogūnai, saliero šaknis); Vakarienė: daržovių salotos (pomidorai, agurkai, svogūnas) su natūraliu jogurtu, liesas kalakutienos kumpis (kokie 200g) Dar obuoliukų suvalgysiu ir bus gana
Mano šiandiena: Pusryčiai: Ehrmann jogurtas su šokoladu (220 kcal). Priešpiečiai: puodas kavos su pienu 50/50, 1 fazer crispas, 25 gr juodo šokolado. Pietūs: troškintos vištienos širdelės padaže, šaukštas bulvių košės, šv. kopūstai, stiklinė slyvų sulčių. Pavakariai: puodas kmynų arbatos be nieko. Vakarienė: 2 kepti kiaušiniai (beveik visą trynį palikau katei - nu bais prašė  ), riekutė juodos duonos. Užkandžiai: 1 saldainis, po treniruotės išgertas kažkoks anansų - kokosų - alavijo gėrimas (150 kcal).
alexejka
2006 11 25, 09:48
Mano siandien meniu: pusryciai: 40gr dribsniu su pienu liesu+arbata darbe juoda kava su puse sauksto cukraus+doze streso priespieciai: 2 trapuciai pietus: 3 kukuliai is sriubos+1pomidoras+2riekes duonos pavakariai: kavineje salotas noreciaus gal kokiu graikisku vakariene: kopustu sriuba+2kukuliai is sriubos su tais paciais virtais kopustais:) +sergancio vyro slaugymas...
Labas vakaras Šiandieninis meniu: Pusryčiai: obuolys, po pusvalandžio stambūs avižiniai dribsniai su natūraliu jogurtu ir šaukštelis uogienės be cukraus; Pietūs: vištienos krūtinėlė, marinuota su jogurtu (receptas "Sveikų receptų" temoje), daržovės (pomidorai, agurkas, svogūnas). Pavakariai: daržovių sriubytė likusi iš vakar su rieke Rugelio duonos; Vakarienė: 2 gabaliukai šokolado, daržovių salotos (kopūstas, morka) su trupučiu aliejas ir actu.
Šios dienos meniu tolimas nuo tobulybės... Stengiausi labai nepersistengti Pusryčiai: "Mūsų" grūdėta varškė su mėlynių uogiene. Priešpiečiai: kaimiška silkutė su daržovėmis, keli kąsniai duonos, vaisinis gėrimas (150 kcal). Pietūs: porcija naminio aštraus plovo, puslitris giros (~650 kcal) - nu čia aiškiai persistengiau... Vakarienė: keli mandarinai, šiek tiek obuolio, kas liko nuo kepamo pyrago
Wild Flower
2006 11 26, 21:15
O dabar prisistatau aš.. Penktadienis: Pusrytukai: abrikosinis Activia Pietūs: dub. salotų (4 krablazdės, pomidoras, žiedinis kopūstas, nat. jogurtas, prieskoniai) Vakarienė: dub. barščių, apelsinas Povakariai: 3 obuoliukai Šeštadienis: Pusrytukai: abrikosinis Activia Pietūs: 2 kopūstų kotletai, virta bulvė Pavakariai: didžiulė kekė mėlynųjų vynuogių (~0,5kg) Vakarienė: m. dub. varškės su jogurtu, Jacobs 2in1 Povakariai: 3 obuoliai Sekmadienis: Pusrytukai: vyšninis Activia, mėtų arbata Priešpiečiai: bananas, 2 obuolaičiai, 2 šok. glaistyti migdolai (atnešė, į ranką įdėjo, sakė lengviau mokytis bus.. o nebuvo ) Pietūs: 3 valg.š. pupelių-kalakutienos troškinio, virti burokėliai Pavakariai: kekė vynuogių (~300g) Vakarienė: greito paruošimo vištienos sk. makaronų sriubytė Povakariai: 4 obuoliai O ryt.. ir vėl pirmadienis  Labanaktis
alexejka
2006 11 27, 11:37
nors ir priedziau vakar bet visvien priduosiu: pusryciai: 2 karsti sumustiniai su surio, ir alyvogiu idaru+arbata priespieciai: darbe labai troskino tai tik vandens prigeriau pietus: dubenelis kopustu sriubos, 2 kotletai(tik farsas +kiausinis) su zirneliais dar pyrago 2gbaliukai pirsto storio, +2 vyniotinio gabaliukai irgi pirsto skonio nu kabake deserto taip ir negavau sestadieni taip pyrago uzsinorejau pavakariai: bananas vakariene: puse 0.5 ltr sloikiuko oboliu piure be cukraus+dar 1 rytinis sumustinis +1 sumustinis su pastetu, +karstas gerimas nuo persalimo nu prikapojau siandien: pusryciai: 40gr dripsniu su jogurtu+arbata priespieciai: 3 saldainiai +kava pietus: salotos(pomidorai,zirneliai, alivkos, feta, salotu lapas) +duonos2riekes pavakariai: 2 trapuciai vakariene: kopustu sriuba su kukuliais reikes pagaudit gal kokis yra dar dar papildomai suciulpsiu apie 5 saldainius nuo gerkles
chocollate
2006 11 27, 18:42
Nutylesiu keleta meniu, nes buvo savaitgalis plius mano dienos, tai suprastkit... O siandien valgiau: PUSRYCIAI:arbata su medumi ir gruseta varske su uogiene PIETUS:du dideli keptos zuvies gabalai, salotos is pomidoru ir zaliuju salotu,padazaui alyvu aliejus+cirtinu sultys, +druskyte+pipiriukai+bazilikai, keletas vynuogiu PAVAKARIAI:obuolys, ir didelis corny javainiu batonelis VAKRIENE:vienas didelis sumustinis su daktariska desra ir raugintais agurkais, kitas didelis sumustinis su tepamu grybiniu sureliu, sausainis su saulegrazom
Šiandiena: Pusryčiai: jogurtas Ehrmann su šokolado drožlėmis (220). Priešpiečiai: mažas puodeliukas balintos kavos, 2 langeliai šokolado. Pietūs: 2 lietiniai su varške, grietinė, stiklinė šv. morkų sulčių. Pavakariai: 2 fazer crispai (62), obuolys. Vakarienė: bliūdukas vištienos sriubos su makaronais, 3 ausytės su grybais. Jaučiuosi daugiau negu soti Rytoj - iškrovos dienelė su varške ir jogurtu.
meškutė_Nida
2006 11 27, 21:02
Sveikos, po ilgo laiko Nebuvau kurį laiką- taisė mano kompą. Dabar turiu netvirtą pažadą, kad kompas įsijungs kiekvieną dieną, taip kad vaidensiuos šioje temoje dažnai Pusryčiai: 2 persimonai Priešpiečiai: desertinė lėkštutė plovo, dubeniukas raugintų kopūstų Pietūs: 300 g tų nelaimingų krepšelių Pavakariai: 100 g liežuvio vyniotinio Vakarienė: 2 persimonai Klaidas žinau, labai nusiteikusi išgyvendinti tą narkotinį potraukį prie tų krepšelių.  Tam pasiruošiau medų, kurio labai apdairiai užsipirkau pas vieną forumietę
liutukas_simba
2006 11 28, 08:02
sveikutes:)
ivertinkite mano vakar dienos meniu: pusryciai dubenelis aviziniu dribsniu su selenom, ir dziov. vaisiais, arbata 500kcal drasiai pietus: salotos is virtu burokeliu, marinuoti agurkeliai selenos, ir riekele duonos gal kokie 350 vakariene: salotos is puses pekino kopusto ir marinuotu agurkeliu su lasisa virta garuose, morku sulciu stikline, morku pyrago gabalelis(?kcal) bei sausainis toks visas sokoladinis(112 kcal). neistveriau
ka manot? kiek mazdaug vakarienei duotumet kcal? tos lasisos nu galbalelis kokiu 6 cm storio.. ka siulytumet taisyti?
alexejka
2006 11 28, 09:23
QUOTE(liutukas_simba @ 2006 11 28, 09:02) ka manot? kiek mazdaug vakarienei duotumet kcal? ka siulytumet taisyti? liutuka siulau nusipirkti maziuka uz 5lt knygute kaloriju ten praktiskai viska rasi, be to as maksimoje pacias paprasciausias uz 12lt rodos svarstykles pirkau, pasisverus maista lengviau kalorijas paskaiciuoti.
vakar pusryčiai---vaisių ir riešutų duona(102g)---291kcal pietūs---vištienos krūtinėlė kepta ant šlakelio aliejaus(60g) + grybų padažas ---226kcal pavakariai---torto gabaliukas+spanguolės trauktinės stikliukas+3 kumpio lponyčiai gabaliukai+duonos riekelė+keli griežinėliai agurko ---  manau kokia 700kcal vakarienė---300g greifrukto ---96kcal viso:1313kcal šiandien iškrova su tuo pačiu milžinišku greifruktu na ir jei labai alkana vakare būsiu tai dar kefyriuko ar pomidorų sulčių išgersiu
meškutė_Nida
2006 11 28, 13:17
Mano šiandiena (su lyriškai-persimoniniu nukrypimu...Ale nieko nepadarysi- kada gi daugiau gali persimonų atsivalgyti?  ) Dozė medaus su citrina (50) Pusryčiai: mišrainė (tunas savo sultyse, žirneliai, česnakas, liesas majonezas), 40g j. duonos, kava su pienu (410) Priešpiečiai: persimonas (110) Pietūs: grybai, apkepti su morkomis ir svogūnais, 150g virtų bulvių (300) Pavakariai: persimonas (110) Vakarienė: 30g j.duonos, pateptos 15 g pašteto, persimonas (235)
as siandien iskorva darysiu,nu ne pagal taisykles kaip siulo,bet 700kcal,su rugstyniu sriuba,kolkas viskas ciki,rytoij bus iprastinis meniu 1300-1500kcal
chocollate
2006 11 28, 17:24
Mano niamniarastis PUSRYCIAI:sumustinis:juoda duona aptepta tepamu varskes sureliu, obuolys, arbata su pienu PIETUS:arbata su grietinele, varskes apkepas, padazui-obuoliu uogiene VAKARIENE:du keti zuvies gabalai, ant virsaus uztarkuota surio, salotos is zaliu salotu ir pomidoru su citrinu-aliejaus-prieskoniu padazu, bonbonke Gal dar ka sukrimsiu jei uzsimanysiu, kolkas sedziu apsisotinus su binsonke burnoj
Labas vakaras Ankstesnių dienų meniu neužrašinėjau, bet nieko blogo nesuvalgiau Šiandien: Pusryčiai: stiklinė pomidorų sulčių, riekelė Rugelio, pusė pakelio liesos varškės; Pietūs: jogurte marinuota vištiena, 2 pomidorai; Pavakariai: 2 obuoliai, 2 apelsinai, 5 mandarinai; Vakarienė: Daržovių troškinys (Briuselio kopūstai, žiediniai kopūstai, paprika, svogūnas, šparaginės pupelės) Dar kokie 5 lazdyno riešutai per dieną buvo sumaumoti
meškutė_Nida
2006 11 28, 18:24
QUOTE(chocollate @ 2006 11 28, 17:24) keti zuvies gabalai, su binsonke Norėčiau patikslinti- kas čia per produktai, kur jų gaima rasti?
Wild Flower
2006 11 28, 21:22
Sveikos Vakar: Pusrytukai: vyšninis Activia Pietūs: 2 v.š. pupelių-kalakutienos troškinio, 2 v.š. bulvių košės, raugintas agurkas Vakarienė: vaisių salotos (obuolys, bananas, apelsinas, jogurtas), porcija vanilinių ledų Povakariai: 4 obuoliai Šiandien: Pusrytukai: braškinis Activia Pietūs: gab. varškės-obuolių apkepo, Jacobs 2in1 Pavakariai: daaaaug ir žalių, ir mėlynų vynuogių (bus kokia 0,5kg) Vakarienė: m. dub. ryžių dribsnių košės su trupučiu slyvų džemo (beje, jis pas mane naminis, tai itin liesas, cukraus beveik nerasta ) Povakariai 3 obuolaičiai (aš nuo jų priklausoma ) Niu gi rašau rašau, tai pabarkit ar pagirkit kas nors..
liutukas_simba
2006 11 28, 21:39
QUOTE(Wild Flower @ 2006 11 28, 22:22) Niu gi rašau rašau, tai pabarkit ar pagirkit kas nors..  siaip l. saunaii tu rimtai laiksai, bet tu nejauti alkio, kai taip mazai kcal vartoji? Ir kaip atsilaikai pagundoms? As nepajegiu
/Lapute/
2006 11 28, 23:20
ziuriu cia artejant kaledoms, pas visas maisto porcijos smarkiai apmazejo ir valgiarsciai man kazkokie..keisti. per mazai atrodo...bet suprantu visas, paciai norisi per sventes bent 5kg but numetus jau siandien pusryciai: kava su pienu, du suriukai sokoladiniai. apie 350kcal priespieciai: arbata, vienas ciulpiamas raudonas saldainiukas. apie 100kcal pietus: obuolys, du jogurtai dideli po 200g - su ananasais ir citrina. 260kcal pavakariai: kava su pienu, vienas sausainiukas su apelsino dzemu air sokoladu ant jo. kai pazejau ant pakuotes - viename tokiame 42 kcal!!!!!!!!!!!!!! as jau ju nebemegstu  92 kcal vakariene: lekste raugintu kopustu sriubos. net nezinau... 300 kcal gal.o gal daugiau veliau: sauja graikisku riesutu,kava su pienu.  200kcal? bus kokiu 1300-1400 kcal is viso. per daug. taisysiuos
liutukas_simba
2006 11 29, 07:48
pietus: obuolys, du jogurtai dideli po 200g - su ananasais ir citrina. 260kcal Sveikute, O kokie cia jogurtai, kad suvalgius 400 ir dar obuoli suvartoji tik 260 kcal?  butu l. idomu  ir kokie ir kur tokiu galima nusipirkti:)
wild flower, betgi tu badauji
|
|