Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Valgiaraštis- II
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
smike
QUOTE(chocollate @ 2007 01 30, 17:58)
Mano  verysad.gif dienele

Pusryciai: kava su pienu ir cukrum, du obuoliai ir bananas
Pietus: trinta bulviene su kumpiu, ryziu misraine(ryziai,krabai,kukuruzai,kiausinis,agurkas,majonezas) arbata su grietinele ir surelis
Po pietu sustreikavo kakzo pilvas, nors tiesa sakant nuo pat atsikelimo jis buvo kazkoks neramus...
Vakariene: juoda arbata ir daug dziuvesiu

Nepatinka man taip... verysad.gif
*

Na, neliūdėk taip- ne toks jau blogas tas valgiaraštis, jei ne DAUG džiūvėsių. console.gif Nors tau turbūt negera dėl pilvo? Suprantu tave- maniškis tai irgi man ne draugas, o vyža. verysad.gif

Šios dienos davinys:

Pusryčiai: avižinė riekelė su varškės sūriu, sviestu, puspomidoriu ir salotos lapu.

Priešpiečiai: sveikuolių kava su grietinėle, plona riekelė kekso, activia su slyvomis, kelios vynuogės. paskui mažas obuolys (nu ir priešpiečiai doh.gif )

Pietūs: afrikietiškas mėsos apkepas "Bobotie" su abrikosais ir migdolais (originale reikia jautienos faršo, aš naudojau kalakutienos), salotų kaugė (Pekinas, agurkas, pomidoras, majonezas). Prie arbatos saujelė didelių geltonų razinų, 5 dž. braškės. Truputį vėliau obuolys.

Vakarienė: karštas sumuštinis: ciabata duonelė įdaryta morkų-sūrio-dž.slyvų- majonezo mišiniu ir pašildyta karštų sumuštinių keptuvėje (pilnai nesuspaudžiau, kad labai nesusiplotų). Užėjo durnumas kokią nesąmonę išbandyti, o gavosi labai skanu. hihihi.gif, puodelis daržovių sultinio iš kubelių. Obuolys

Planuose arbata su medumi. smile.gif

Net, aš įmesiu kada tą žuvies kario receptą, bet dabar nelabai turiu laiko ir jėgų. 4u.gif
Endži
mano visai nesveikuoliskas antradienis blush2.gif :
pusryciai3 sumustiniai su tunu ir mar. agurkais, arbata, 3 vafliukai
priespieciai:kava balinta su cukrum, 1 vaflis
pietus:2 zuvies kotletai, burokeliu salotu 3 v. s.
pavakariai:arbatos puodas
vakariene:arbata, 2 sok. meduoliai su persiku idaru, sauja cipsu doh.gif
«gėlytė»
Miaška, welcome back 4u.gif mirksiukas.gif

ANTRADIENIS:
Pusryčiai (6:00): k.v. kiaušinis, 1/2 grūd. bandelės (su moliūgų sėklom) su l. varške
Užkandis (10:30): traputis, šokoladinis saldainis
Pietūs (12:00): pupelių sriuba, riekė j. duonos, lietinis su špinatų įdaru + VŠ morkų-sviesto padažo
Užkandis (16:00): 2 trapučiai
Vakarienė (19:00): keptos bulvės su marinuotais agurkėliais essen.gif , keli VŠ marinuotų šparag. pupelių, 2 taurės gero vyno wub.gif
Net
Vakarykštis:

PUSRYČIAI: vanduo ir ko., 4 v.š. naminio jogurto+2 a.š. trintų braškių, 2 a.š. sėlenų ir sėmenų. Darbe - balta kava.

PRIEŠPIEČIAI: 100 g. rugelio su tep. v. sūriu.

PIETŪS: 3 sėlenų duonlės, 2 riekelės šaltienos, 1 a.š. krienų kremo, 30 g. rugelio su tep. v. sūriu. Vėliau: 2 sveikuolių sausainiai, sostinės saldainis.

PAVAKARIAI: latviškas Activios variantas (0,08 proc. riebumo, 300 g., braškių skonio), 2 baronkytės, b. kava.

VAKARIENĖ: 2 samt. agurkinės sriubos, silkės filiukas, 2 pusbulvės, salotos (pekinas, agurkas, pomidoras, alyfkės, poras+jogurtinis užpilas), 3 pomidorais be odelės, 2 v.š. marinuotų svogūnų.

NAKTIPIEČIAI: 2 geros saujos svarainių, buvusių cukruje.
Migdols
sveikos smile.gif

vakarykštiss
pusryčiai: -
pietūs:3 kepti sumuštiniai su sūriu ir kepuču
pavakariai:100g dž.obuolių
vakarienė:kotletas, 3 SKANŪS sausainiai, ir keleta saujų čipsų doh.gif

nu valgiaraštis mano vakarykštis tai nekoks, nes laksčiau visą dieną, normaliai pavalgyt nespėjau..užtai dabar sėdžiu visa išberta, nes alergija man nuo visokių kepučų ir čipsų.
šian man iškrova:pusryčiams, pietums ir vakarienei 1l kefyro su sėlenom ir dauug žalios arbatos smile.gif
laurukaz
Labukas.
Vakar dienos valgiaraštis:
Pusryčiai: viena pieniška dešrelė su šaukštu ryžių košės;
Pietūs: kiaulienos maltinukas, daržovių sriuba;
Vakarienė: ta pati daržovių sriuba.
meškutė_Nida
QUOTE(smike @ 2007 01 30, 20:23)
Pietūs: afrikietiškas mėsos apkepas "Bobotie" su abrikosais ir migdolais (originale reikia jautienos faršo, aš naudojau kalakutienos),
*

Šmike, džiaugsme mano, kas tai?? bigsmile.gif Receptėlį, plyyyyz, mane dabar labai traukia ant tokių šakar-makar bigsmile.gif

QUOTE(Fleurette @ 2007 01 31, 07:44)
lietinis su špinatų įdaru + VŠ morkų-sviesto padažo
*

bigsmile.gif Irgi recepto prašyčiau

QUOTE(Net @ 2007 01 31, 09:04)
1 a.š. krienų kremo,
*

Kas čia per produktas?

QUOTE(aSmija @ 2007 01 31, 09:33)
nu valgiaraštis mano vakarykštis tai nekoks,
*

Tu teisi- valgiaraštis tikrai labai nekoks....Pusryčiams turi rasti laiko- na, didelei stiklinei kefyro (žarnynas tik padėkos), trapučiams ar kažkam panašiai....Nes diena sudaryta iš tikrai mažai vertingų produktų- na, gal išskyrus dž. obuolius...

QUOTE(laurukaz @ 2007 01 31, 11:12)
Vakar dienos valgiaraštis:
Pusryčiai: viena pieniška dešrelė su šaukštu ryžių košės;
Pietūs: kiaulienos maltinukas, daržovių sriuba;
Vakarienė: ta pati daržovių sriuba.
*

Laurukaz'ai, žmogau blink.gif Čia net nekvepia 1800 kcal, čia, viso labo, 800-850 kcal blink.gif Taip ir pienelis greitai dings....Labai tikiuosi, kad tu vakar buvai labai užsiėmusi ir toks maitinimasis tikrai ne nuolatos...
Tučka
Gal galetumet man padeti blush2.gif kiek mazdaug kaloriju turi pirktine saltiena su vistiena rolleyes.gif
«gėlytė»
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 01 31, 12:32)
bigsmile.gif Irgi recepto prašyčiau
*

Labai gaila, tačiau nežinau verysad.gif Kavinėj pietavau. Na, tas padažas tai iš pažiūros stambiai sutarkuotos morkytės (daug), sviesto, kažkiek grietinės ir truputis miltų, gal dar svogūniukas... Iš manęs nekokia šeimininkė ax.gif Tik savaitgaliais ar vakarais pati ką pasigaminu... blush2.gif
O smike kuo toliau, tuo labiau mane žavi savo valgiais, mažu reiks kelias jos idėjas iš lengvo maisto receptų kampelio pritaikyti praktikoje rolleyes.gif
ad23
labas rytas

antradienis

pusryciai: kava su pienu
priespieciai: 50g dribsniu su razinom ir grudais uzpila 20g naturalaus jogurto
pietus: 300-400g misraine (ryziai, krabai, paprika, zirneliai, kukuruzai)
pavakariai: 20g naminio kumpiuko, 2 duoniukai, 5salotu lapai, 1.5 marinuoto agurko, arbata, stikline naminiu obuoliu sulciu
vakariene: 2vidutiniai cepelinai, mazytis gabalelis obuoliu pyrago su ledais.
alexejka
QUOTE(Fleurette @ 2007 01 31, 14:27)
P.S. Ai, tiksliai, pamiršau priminti, kad Fleurette iš tiesų yra Giliuke23  smile.gif (pasikeičiau nick'ą)
*

o as tai vis galva lauzau....kas cia taip sveikai maitinas tik atejes lotuliukas.gif doh.gif
mano meniu:
pusryciai: 50gr dripsniu su pienu+arbata+1sumustinis suteptas tunas+kukuruziai
ten toks misinis sumustiniams
priespieciai: 4mazulkos trapuciai su arbata, aj dar kava geriau
pietus: spinatu sriuba, vistiena ant jieshmo su ryziais ir darzovem
skanu buvo..niam-600kcal
pavakariai1: oboliukaz+arbata
pavakariai2: bananas
vakariene: kadangi gaminsiu todel 2 pavakariai kad isbadejus nebuciau
ir vietoj vienos lekstes sriubos dvi nesuvalgyciau, taigi bus ryziu pieniska sriuba
naktipieciai: arbata
hm...kiek cia tu kaloriju nu kad 1500kcal tai tikrai g.gif blogai man su matematika
labai blogai
asara
Po truputi judu i prieki, (ziureti liniuote ax.gif ).
Kaip buvau zadejus imetu dietologes sudaryta dienos meniu :
Pusryciai :
Aviziniu dribsniu kose 30 gr
Razinos 30 g

Priespieciai :
Jogurtas Owocella 145 g

Pietus:
Juros lydeka 100 g.
Brokoliai, ryziai

Pavakariai :
Apelsinas

Vakariene
BAlto surio riekele
Duona 50 g.

Kivis.

LAbai sunku man be saldumynu.
chocollate
Mano diena

Pusryciai: jogurto indelis ir sesi nedidukai dziuvesiukai,arbata su pse saukstelio cukraus
Priespieciai: trinta cukiniju sriuba
Pietus: cili vaikiska studentu pica, sokolado juostele
Vakariene: mangas, kubus sulciu stikliniate ir cini minis bliudelis(bijau kad ju lb daug suvalgiau - gal puse normalaus pako, nu bet man jie wub.gif )
smike
Specialiai NET žuvies karis smile.gif

Ir meškutės Nidos pageidavimu- BOBOTIE biggrin.gif

Receptus parašiau į teminius skyrelius, nes jie nėra labai dietiniai- nors ir ne kalorijų bombos. mirksiukas.gif

Meškute, turiu receptą blynelių su špinatais- norėsi?

O valgiaraštis mano šiandien pilnai valgyklinis ir pusfabrikatinis tongue.gif

Pusryčiai: avižinė riekelė su sviestu, varškės sūriu, trupučiu medaus ir agurkais. thumbup.gif

Priešpiečiai: balinta sveikuolių kava, activia su slyvomis, 2 gab. hematogeno (tos mažos skiltelės)

Pietūs: jūros lydeka ant iešmo su baltu padažu, ryžiais ir burokėlių salotomis (kaip visada- salotų įžiūrėti nėjo, o padažo kaip sriubos privaro doh.gif ). Balinta sveikuolių kava, 3 likusios skiltelės hematogeno, riekutė kekso (susinervinau darbe mažumėlę, tai nesusilaikiau ax.gif ).

Pavakariai: mandarinas

Vakarienė: pirktiniai virtiniai su bulvėmis (nepirkit TAVIJUTOS, nes viduj ne bulvės, o kažkokia krakmolinga masė iš a la bulvių schmoll.gif ) su grietinės-pomidorų tyrės-žolelių padažu (bent jis reikalą pataisė), Kinder PINGUI choko batonėlis (pirmą kartą paragavau- thumbup.gif viduj baltas, purus pieniškas kremas, būna šaldytuvuose prie jogurtų). Truputį vėliau obuolys, arbata su AŠ medaus.

chocollate- mano virškinimo sistema problematiška nuo gerklės iki... hihihi.gif pradedant refliuksu, baigiant nuolatiniais susipykimais su WC verysad.gif negaliu valgyti bet kokio maisto- vieni didina rūgštingumą, kitų skrandis nevirškina, nuo trečių viduriai "užsispiria" doh.gif Todėl, jei pastebėjot, pietums niekada nebūna sumuštiniai ar šalti užkandžiai- kitaip būtų krachas!
Miaška
QUOTE(smike @ 2007 01 31, 17:26)
Fleurette, slėpk tu tą nosinę ir organizuojamės į dar vieną meetą!  bigsmile.gif Kas už?  pioneer.gif  biggrin.gif
*

Aš už! bigsmile.gif

Šiandienos maistas:

Pusryčiai: stiklinė vandens su šaukštu sėmenų ir šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: puodelis vaisinės arbatos ir riekė tinginio.
Pietūs: pupelių sriuba, pikantiškų salotų porcijytė, šmotukas juodos duonos.
Pavakariai: mažas puodelis balintos kavos, 25 gr šokolado.
Vakarienė: nedidelė porcija vakarykščio plovo.
Naktipiečiai: numatomas obuolys.

Maistuko gan nemaža atrodo... g.gif Bet diena prasidėjo laaabai anksti, tai gal ir normaliai čia... g.gif
Endži
treciadienio meniu:
pusryciai:2 sumustiniai (perpjautas pusiau zuvies kotletas, batono riekes, mar. agurkas) 2 meduoliniai sausainiai, stikline sulciu
priespieciai:sauja cipsu, 3 meduoliniai sausainiai
pietus:nedidele lekste barsciu su kukuliais, a.s. liesos grietines
vakariene:balinta kava su cukrum, 2 vafliukai, arbata (drauge atejo)
«gėlytė»
QUOTE(smike @ 2007 01 31, 18:26)
Fleurette, slėpk tu tą nosinę ir organizuojamės į dar vieną meetą!  bigsmile.gif Kas už?  pioneer.gif  biggrin.gif
*

bigsmile.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(smike @ 2007 01 31, 21:28)
Meškute, turiu receptą blynelių su špinatais- norėsi?
*

Aš ir norėčiau... ax.gif

TREČIADIENIS:
Pusryčiai: vanduo su AŠ medaus, 5 VŠ miuslių/sėlenos/jogurtas/smulkintas obuolys
Užkandis: 10 lazd. riešutų, meduolinis sausainukas
Pietūs: tirpi vištienos sriuba, agurkas, sumuštinis (j.duona/kumpio kremas/kalakutienos kumpelis)
Užkandis: 1/4 apelsino, traputis
Vakarienė: virti makaronai/gab.sviesto/AŠ grietinės, stiklinė lieso pieno, 1/2 grūd. bandelės
Užkandis: apelsinas, taurė vyno
Net
Aš užžžž mytą, bet aš iš Kauno: mažu kas kooperuotųsi?

Smike, ačiū už receptą 4u.gif Aš irgi vargstu su žarnynu: nustebau, kad tu irgi, nes pas tave ir duonelė, ir makaronai, ir ryžiai valgiaraštyje yra...Aš tokios pramogos sau neleidžiu verysad.gif

VAKARYKŠTIS

PUSRYČIAI: vanduo ir ko, naminis jogurtas+trintos braškės+sėlenos, darbe: b. kava ir sugriešinau 4 sausainiais blush2.gif

PRIEŠPIEČIAI: 100 g. penkiagrūdės duonos su tep. v. sūriu.

PIETŪS: 0,5 porcijos burokėlių sriubos, 5 virtinukai su varške ir valgykliniu grietinės padažu.

PAVAKARIAI: b. kava, 2 sausainiai.

VAKARIENĖ: 3 sūrios duonelės iš IKI (ale krekeriai RIMI), 2 samt. vištienos sultinio, 0,5 pokelio varškės su 3 a.š. naminio jogurtos, česnaku, prieskoniais, 3 bulvelės, salotų dubenukas.

NAKTIPIEČIAI: bananas.
Migdols
6iandienos meniu
pusryčiai:ž.arbata, avižų košė su 60ml pieno, 20g razinų ir a.š. alyvų al.(346)
priešpiečiai:kivis, activia(~200)
pietūs: vištienos dešrelė, bulbių košė, stikl. kefyro(416)
pavakariai:morkų salotos su česnaku, a.š. alyvų al.(~100)
vakarienė:dažovių sriuba, 5 duoniukai(~300)
iš viso: ~ 1362
meškutė_Nida
QUOTE(smike @ 2007 01 31, 17:26)
1. Fleurette, slėpk tu tą nosinę ir organizuojamės į dar vieną meetą!  bigsmile.gif Kas už?  pioneer.gif  biggrin.gif

2. Meškute, turiu receptą blynelių su špinatais- norėsi?
*

1. Aš, kaip žinia, už bigsmile.gif Tik gal reikia atskirą temą atsidaryti mirksiukas.gif
2. tai žinoma, kad norėsiu rolleyes.gif

Lenocka, aš kažkaip laukiu laukiu, kada tavo valgiaraščiais ims gerėti, ale niekaip nesulaukiu...

Pusryčiai: 200g grikių košės su sviesto pėdsakais, kava su pienu (325)
Priešpiečiai: 2 obuoliukai (110)
Pietūs: virtos jautienos gabaliukas, krienai, morkų salotos su česnaku ir nat.jogurtu, 50g ajerų duonos (420)
Pavakariai: bananas, v.š. medaus (200)
Vakarienė: sriuba su makaronais, 50g ajerų duonos (270)
okkey
QUOTE(Miaška @ 2007 01 31, 20:39)
Pusryčiai: stiklinė vandens su šaukštu sėmenų ir šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: puodelis vaisinės arbatos ir riekė tinginio.
Pietūs: pupelių sriuba, pikantiškų salotų porcijytė, šmotukas juodos duonos.
Pavakariai: mažas puodelis balintos kavos, 25 gr šokolado.
Vakarienė: nedidelė porcija vakarykščio plovo.
Naktipiečiai: numatomas obuolys.

Maistuko gan nemaža atrodo... g.gif  Bet diena prasidėjo laaabai anksti, tai gal ir normaliai čia... g.gif
*

nu jei ne ta rieke tinginio sakyciau kad isvis badas doh.gif

QUOTE(lenocka @ 2007 01 31, 22:17)
treciadienio meniu:
pusryciai:2 sumustiniai (perpjautas pusiau zuvies kotletas, batono riekes, mar. agurkas) 2 meduoliniai sausainiai, stikline sulciu
pietus:nedidele lekste barsciu su kukuliais, a.s. liesos grietines
*

siaubas, prasome vafliukus ir sausainiukus likviduoti ir pardej daugiau nepirkti bigsmile.gif
alexejka
QUOTE(lenocka @ 2007 01 31, 23:17)
treciadienio meniu:
pusryciai:2 sumustiniai 2 meduoliniai sausainiai, stikline sulciu
*

net as ir tai tiek vafliu nesuvalgau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fleurette @ 2007 01 31, 14:27)
Aha, man irgi ši kavinė labai patinka  wub.gif
topsecret.gif Be to, ten vykdavo valgiaraštininkių meet'ai (deja, neteko sudalyvauti cray.gif )
*

o as dar ten neesu buvus, as irgi uz thumbup.gif

mano siandiena:
pusryciai: 50gr dripsniu+pienas+arbata+1sumustinis grudetos duonos su tunu
piespieciai: kava 3in1, veliau 1 oboliukas
pietus: darzoviu sriuba ir trys..maziuuuuukai kukuliukai, 2balandeliai su keliom bulvem, arbata
pavakariai:1oboliukz+arbata
vakariene: gaivios salotos(agurkas,paprika,pomidoras,salota+vistienos krutinele
plonom juostelem su kariu apkepta saukste aliejaus)+grudetos duonos rieke
naktipieciai: 2 puodeliai baltos arbatos:)

merginos nemanot kad pusryciams ir pietums padauginu kaloriju, pursyciams
jauciu kokiu 400, pietums 600, 2uzkandziai 200, vakariene 300...ar ne per daug as cia, ka manot?hm...ko tais man cia per daug..
Endži
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 02 01, 13:23)
Lenocka, aš kažkaip laukiu laukiu, kada tavo valgiaraščiais ims gerėti, ale niekaip nesulaukiu...

QUOTE(okkey @ 2007 02 01, 14:25)
siaubas, prasome vafliukus ir sausainiukus likviduoti ir pardej daugiau nepirkti  bigsmile.gif
*

QUOTE(alexejka @ 2007 02 01, 15:31)

labai atsiprasau kad cia toks mano valgiarastis siaubingas, mmm veikia, saldymu ziauriai norisi blush2.gif Pasistengsiu ju valgyt kuo maziau, nu bet nors svoris juda zemyn lotuliukas.gif thumbup.gif
liutukas_simba
QUOTE(lenocka @ 2007 02 01, 15:46)
labai atsiprasau kad cia toks mano valgiarastis siaubingas, mmm veikia, saldymu ziauriai norisi blush2.gif Pasistengsiu ju valgyt kuo maziau, nu bet nors svoris juda zemyn lotuliukas.gif  thumbup.gif
*

sveikutes:)
Lenocka,
Tau svoris juda zemyn, nes suvartoji maziau kcal, paskaiciuok:), taciau, tas kurias suvartoji yra visai bevertes ir negauni visu butinu maistingu medziagu

as jau gan ilgai skaitau jusu valgiarascius, bet kazkaip vis nedristu pati skelbtis. Apie mityba l. daug visko zinau, bet kazkaip labai neturiu valios. Gal sakau man cia pades:)
taigi mano siandiena( rasau kolkas, gal pades maziau nukrypuoti)

Pusryciai: A saukstelis tokios zoleliu mases ( cia pagal ajurveda kazkokia mama vis valgo)( ale valancios organizma ir nuo persalimo) avizu dribsniu koses dubenelis su selenom, arbata
Priespieciai: ddidelis obuolys
Pietus : 2 dideli dideli bananai kazkaip baisiai uzsimaniau, ir dar vinas obuolys
Vakarienei: dar nznau, bet speju kad vistiena ant garu su duona su grudais ir agurkais marinuotais...mmmm:))) ir dar gal sriubos kokios pries tai...nes siandien, tai kazkokie nekokie pietus.... doh.gif
Miaška
Mano šiandiena, ne tokia kaip planavau, ale yra kaip yra schmoll.gif

Pusryčiai: 300 ml kokteilio iš 1% riebumo pieno, 1 banano ir kelių šaldytų braškių.
Priešpiečiai: puodas kavos su pienu 50/50, 25 gr juodo šokolado.
Pietūs: 1 dvigubas mėsainis su sūriu (žinau, blogis blogis blogis, bet neturėjau išeities, pietūs praėjo paskaitoje...)
Pavakariai: 2 saldainiai.
Vakarienė: 2 kepti kiaušiniai, riekutė juodos duonos.
Naktipiečiai: obuolys.
smike
QUOTE(alexejka @ 2007 02 01, 14:31)
Papildyta:
o as dar ten neesu buvus, as irgi uz thumbup.gif

merginos nemanot kad pusryciams ir pietums padauginu kaloriju, pursyciams
jauciu kokiu 400, pietums 600, 2uzkandziai 200, vakariene 300...ar ne per daug as cia, ka manot?hm...ko tais man cia per daug..
*

labai liux! Kuo daugiau norinčių- tuo smagiau. thumbup.gif

Na, mano nuomone ne per daug, nes aš pati visada tiek valgau- dažnai net daugiau. mirksiukas.gif Bet, aišku, viskas priklauso ir nuo ūgio, svorio ir t.t. Kai aš esu 178 cm aukščio, tai man ir reikia. hihihi.gif

O vakarykštis meniu prasidėjo gerai, bet jau vakaras... doh.gif Bet tiek to- lendam į dienos šv... tongue.gif

Pusryčiai: rusiški dribsniai su karamele+pienas+truputis papajų (be reikalo jas dėjau į dribsnius su karamele, nes per saldu gavosi schmoll.gif ), AŠ medaus prie arbatos.

Priešpiečiai: gabaliukas ananaso, 4 dž. abrikosai. Truputį vėliau arbata su citrina ir medumi.

Pietūs: vištienos suktinukas su daržovėmis baltame padaže, morkų- kukurūzų salotos su gaiviu užpilu, virtos bulvės. (valgyklos asortimentas). Prie arbatos saldainis su vyšnių likeriu.

Pavakariai: obuolys

Vakarienė: keli VŠ makaronų, burokėlių mišrainė su majonezu, 5 mažos keptos pieniškos dešrelės.
Toliau: 3 avižiniai sausainiai, 2 platūs vafliai, 3 siauri vafliai su riešutiniu, šokoladiniu, apelsininiu įdarais, taurė vyno, 1 AŠ medaus. Kažkas ten stebėjosi, kad lenockai daug vaflių telpa?... blush2.gif
Su draugėm bobvakarį darėm, užtat taip gavosi. rolleyes.gif

Net, dėl bulvių, duonos ir pan., tai taip- leidžiu sau, nes kitaip neįsivaizduoju ką valgyti. Nuo vien tik daržovių pilvą labai pūsti pradeda, nuo ko nors lengvesnio aš nepavalgau. Tai ir renkuosi rupią duoną, ryžius- natūralius, nešlifuotus, makaronus- iš kietagrūdžių kviečių miltų arba rupių- žodžiu, kad kuo daugiau ląstelienos būtų. mirksiukas.gif

meškute Nida, tu teisi, meetui reikia atskiros temos, bet bijau, kad ten gali neužlysti akys. Nes bent jau aš pasimatymų skyrelyje niekada nesilankau. ax.gif
Todėl, toms, kurios nespėjo perskaityti ankstesnių postų, pakartoju, kad

ORGANIZUOJAMAS MEET'AS!!! gathering.gif KVIEČIAMOS VISOS NORINČIOS!
«gėlytė»
KETVIRTADIENIS:
Pusryčiai: vanduo + citrina, 5 VŠ miuslių/AŠ sėlenų/jogurtas/smulkintas apelsinas
Užkandis: 2 kiviai
Pietūs: kopūstų sriuba su trupučiu grietinės, keli VŠ troškintų vištos kepenėlių+morkų/salierų salotos
Užkandis: l. jogurto indelis, kivis
Vakarienė: gabaliukas rūkytos vištos krūtinėlės (skūrą sulapnojo katinas hihihi.gif), 3 marinuoti agurkėliai, 2 pomidorai, 1/2 puodelio kefyro
Užkandis: 2 taurės vyno, 1 ličio vaisius (ragavau)
Net
Labas rytas,

VAKAR diena:

PUSRYČIAI: vanduo ir ko, bananas, alma light varškė su persikais ir 2 a.š. sėlenų. Darbe - baltkavė.

PRIEŠPIEČIAI: 80 g. penkiagrūdės duonos su tep. v. sūriu, 1 RIMI krekeris su grūdais.

PIETŪS: porcija nerealiai sūrios rūgštynių sriubos (grietinė išgriebta), cepelinas su mėsa (keli spirgiukai, šiek tiek pavilgyta į grietinę: beveik visą palikau).

PAVAKARIAI: baltkavė, 2 griliažiniai saldainiai, 0,5 banano.

VAKARIENĖ: salduko sulčių 0,33 (grįžtant užsinorėjau valgyti, jų išgėriau, kad grįžusneryti bile ko). 0,5 pakelio varškės su 2 a.š. naminio jogurto, pomidoru, svogūnu ir prieskoniais, 3 pusbulvės. Kiek vėliau kai išvirė: 2 samtukai pertrinto daržovių sriubytės (cukinija, šparaginės, špinatai, svogūnai, česnakai, sultinio kubelis) su žiupsneliu sūrio.
alexejka
po keliu dienu normalaus maitinimosi matau rezultatas -1 ale kad
siandien pagadinau reikala, kostatuoju:
pusryciai: 50gr dripsniu+pienas+sumustinis su tunu
priespieciai: batonelis(kazkokis su vaisiais) ziurejau 87 kcalorijos
nes jo ten buvo tik 23gr
pietus: pupeliu sriuba+jautienos guliasas su bulviu kose+darzoves
pavakariai: sugunde bendradarbe 4 paukscio pieno saldainiai su riesutais ir
su kava
vakariene: 100gr bulviu fri, sausinau kiek galejau su servetele,
ir 1 stikline pieno+1kefiro nepilnos su bulviu kose kokie 3 geri saukstai
tiesa iki galo nesuvalgiau
skrandis susitraukes nors tai gerai, ale visvien fritkiu galejo nebut..
butu vel ideali diena
isgeriau beveik 2litrus vandens iskaitant arbata
smike
vakaras kaip visada "vainikuojantis"... doh.gif
Deklaruoju šiandieninį:

Pusryčiai: 2 riekutės rugelio su sviestu, varškės sūriu, kruopele medaus ir agurkais.

Priešpiečiai: sveikuolių kava (nebalinta), kriaušytė, pusė becukrio javainio Corny (to mažojo)

Pietūs: žuvienė su grietine, pusė riekutės juodos duonos, 2 varškėčiai su grietine ir vyšnių uogiene (valgykloje), pusė likusio Corny.

Pavakariai: gal 150 g Jogis jogurto su riešutais ir džiūvėsėliais (šiaip Jogio labai nemėgstu, bet šitas skanus. bigsmile.gif )

Vakarienė: didelis dubuo žuvies salotų: rūkyta jūros lydeka, ferm. sūris, agurkai, pomidorai, Pekinas, šaldyti apvirti žirneliai. Padažas: grietinė:pomidorų padažas=1:2 + džiovintos žolelės. Su riekute (maža, ne ta per visą abraką tongue.gif ) Rugelio. Prie labai skiestos inkos su pienu-cinis minis batonėlis (nusipirkau paragavimui ax.gif ). Ir savo nelaimei vėl prisiminiau tuose žele saldainukus, tai sauja jų, paskui dar prie arbatos (nes draugė atėjo) žiupsnis didelių razinų ir dar džiovintų braškių kokios 5, 1 AŠ medaus. Tai sėdžiu užsisaldinusi. schmoll.gif
Arinva
aš už tris dienas priduodu valgiaraščius ax.gif
Trečiadienis
pusryčiai--- activia jogurtas, džiuvėsis su razinom---171kcal
pietūs---troškinys( troškinti kopūstai, bulvė, kalakutienos dešrelė)---583kcal
pavakariai---duonelė aptepta lydytu sūreliu---110kcal
pavakariaiII---mažutis gabaliukas morkų pyragą ---250kcal
vakarienė---200g marinuotų žirnelių, v.š majonezo---184kcal
viso: 1298kcal

Ketvirtadienis
pusryčiai--- grikių dribsniai, activia jogurtas---232kcal
pietūs---troškinys( troškinti kopūstai, bulvė, kalakutienos dešrelė)---604kcal
pavakariai---duonelė aptepta lydytu sūreliu, džiuvėsis su razinom---152kcal
vakarienė---300g slyvų iš kompoto---1255kcal

Penktadienis
Pusryčiai---liesa varškė su jogurtu, traputis---343kcal
pietūs---vištiena virta, marinuoti burokėliai su žirneliais---250kcal
pavakariai---kraušė, 2 trapučiai---234kcal
pavakariaiII---10 mažučių ( dydis kaip 1 cento monetos) imbierinių sausainiukų ---100kcal
vakarienė---varškės desertas su v.š sausų pusryčių, duonelė aptepta varškės sūreliu su agurkais---340kcal
viso:1267 kcal
Migdols
laba
vakar dienos
pusry2iai:ž.arbata, avižų košė su pienu ir sėlenom, kokie 5 šaukšteliai bananų ir kivių tyrelės nugvelbti iš sūnaus blush2.gif
pietūs:1,5 cepelino su v.š. grietinės
pavakariai:vaisinė arbata su cukrum, 5 duoniukai su tokiu šakar makar iš sūrio, kiaušinio, majonezo ir česnako.
vakarienė:3 taurės vyno.
meškutė_Nida
Arinva, kai duodi 3 valgiaraščius iš eilės- kokie jie tvarkingi bigsmile.gif
O aš dabar užsimaniau slyvų iš kompoto ax.gif Bėda ta, kad nei slyvų, nei kompoto neturiu...

QUOTE(aSmija @ 2007 02 03, 10:42)
vakarienė:3 taurės vyno.
*

Linksma vakarienė hihihi.gif

Mano šiandiena:
Pusryčiai: 90g keptų bulvių, 200ml kefyro (270)
Pietūs: 5 višt. sparneliai, batono riekė (500)
Pavakariai: kava su pienu (25)
Vakarienė: 2 balandėliai su padažu (500)

Pietūs- pirktiniai, iš PC, jau taip kvepėjo (dar šiltučius parsivežėm... blush2.gif )
talija
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 02 03, 14:27)

Mano šiandiena:

Pietūs: 5 višt. sparneliai, batono riekė (500)

*

bigsmile.gif tik 500 kal ???...kaip čia yra..aš vienam sparneliui 190 ckal sakičiuoju unsure.gif
savitre
mano šiandienos meniu ir nežinau kiek kcal užrašyti blush2.gif

Pusryčiai arbata su bandele tokia nedidelė su varške
priešpiečiai ryžiai virti su razinos 80g
vakarienė raugintų kopūstų sriuba 200ml ir du virti sparneliai be duonos ir grietinės (sriuba tik kopūstai bulvės morka ir krapai su svogūnų laiškais)Skysta ta sriuba
dar dieną suvalgiau griliažinį saldainį ir bananą(nedidelį)

tai kiek jau aš čia suvartojau šiandien?
Estrella...
QUOTE(savitre @ 2007 02 03, 18:30)
Pusryčiai  arbata su bandele tokia nedidelė su varške
priešpiečiai ryžiai virti su razinos
vakarienė raugintų kopūstų sriuba ir du virti sparneliai be duonos ir grietinės (sriuba tik kopūstai bulvės morka ir krapai su svogūnų laiškais)
dar dieną suvalgiau griliažinį saldainį ir bananą(nedidelį)
tai kiek jau aš  čia suvartojau šiandien?

Kiekius dar surašyk ,tai bus lengviau skaičiuoti mirksiukas.gif
Arinva
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 02 03, 14:27)
Arinva, kai duodi 3 valgiaraščius iš eilės- kokie jie tvarkingi bigsmile.gif

aš kely ir vėl kelyyyyyyyyy biggrin.gif
pusryčiai---jogurtas, avižų dribsniai su sėlenom---265kcal
priešpiečiai---obuolys---97kcal
pietūs--- kalakutienos maltinukai (pirktiniai), marinuoti agurkai---689kcal
pavakariai--- greifruktas---120kcal
vakarienė---duonelė su varškės sūreliu su agurkais , greifruktas---200kcal
viso:1371kcal ax.gif
meškutė_Nida
QUOTE(talija @ 2007 02 03, 16:58)
bigsmile.gif  tik 500 kal ???...kaip čia yra..aš vienam sparneliui 190 ckal sakičiuoju  unsure.gif
*

Aš, matai, kaulų nevalgau ir skaičiuoju gryną mėsą cool.gif
Liesi tie sparnai buvo, viso labo 330 g svėrė su kaulais mirksiukas.gif

QUOTE(savitre @ 2007 02 03, 18:30)
Pusryčiai 
priešpiečiai
vakarienė
*

O kur pietūs? g.gif
Estrella teisi- be kiekių čia nelabai ką suskaičiuosi...Jei neturi svarstyklių, bent stiklinėm (200ml) skaičiuok, tada bus lengviau primest tavo kcal...
savitre
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 02 03, 21:32)

O kur pietūs? g.gif
Estrella teisi- be kiekių čia nelabai ką suskaičiuosi...Jei neturi svarstyklių, bent stiklinėm (200ml) skaičiuok, tada bus lengviau primest tavo kcal...
*

o kada man tuos pietus valgyti jei atsikėliau 11,00val o miegot žadu eiti 23,00? tai valgiau pietus ir vakarienę kartu blush2.gif
Miaška
Atpratau deklaruotis, tai pamiršau penktadienį priduot... Na bet nieko gero ten ir nebuvo! biggrin.gif
Taigis, šiandiena:

Pusryčiai: puodas šilto vandens su šaukštu sėmenų ir šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: pakelis saulėgrąžų.
Pietūs: namie kepta pica su grybais, liesa mėsa, pomidorais, sūriu, agurkėliais, net nežinau kuo dar - dukros kepė. Bet skanu buvo tongue.gif
Desertas: karšto šokolado su liesa grietinėle labai nedaug - atidaviau vaikams.
Vakarienė: obuoliai kokie 2-3.

Išgerta daug uogų morso - sirguliuoju, troškina; sugraužti kokie 5 džiūvėsiai - gerklei pakasyti biggrin.gif , suvartoti 3 griliažiniai saldainiai - ligoniui palepinti.
smike
Sveikos gyvos, prisiduodu... 4u.gif

Pusryčiai: skiesta avižinė košė su trupučiu sviesto ir 1 AŠ juod. serb. uogienės, gabaliukas varškės sūrio.

Priešpiečiai: obuolys

Pietūs: kepenėlių troškinys su svogūnų padažu, pomidorų-agurkų salotos su trupučiu alyvų aliejaus, su trupučiu sviesto sugrūstos 2 bulvytės. Desertui- žiupsnis didelių geltonų razinų.

Pavakariai: puodelis tirštos kakavos be pieno su 1 Aš cukraus.

Vakarienė: omletas iš 2 kiaušinių su trupučiu pieno ir sūriu keptas karštų sumuštinių keptuvėje, keli VŠ LEČO, gabaliukas Rugelio su sviestu. Planavau truputį jogurto su džiūvėsėliais, bet gavosi 3x truputis... blush2.gif

Naktipiečiai: 1 AŠ medaus su arbata.
Utiuitiutė
Valgiaraštis. III dalis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.