QUOTE(chocollate @ 2007 01 30, 17:58) Mano  dienele Pusryciai: kava su pienu ir cukrum, du obuoliai ir bananas Pietus: trinta bulviene su kumpiu, ryziu misraine(ryziai,krabai,kukuruzai,kiausinis,agurkas,majonezas) arbata su grietinele ir surelis Po pietu sustreikavo kakzo pilvas, nors tiesa sakant nuo pat atsikelimo jis buvo kazkoks neramus... Vakariene: juoda arbata ir daug dziuvesiu Nepatinka man taip...  Na, neliūdėk taip- ne toks jau blogas tas valgiaraštis, jei ne DAUG džiūvėsių.  Nors tau turbūt negera dėl pilvo? Suprantu tave- maniškis tai irgi man ne draugas, o vyža. Šios dienos davinys: Pusryčiai: avižinė riekelė su varškės sūriu, sviestu, puspomidoriu ir salotos lapu. Priešpiečiai: sveikuolių kava su grietinėle, plona riekelė kekso, activia su slyvomis, kelios vynuogės. paskui mažas obuolys (nu ir priešpiečiai  ) Pietūs: afrikietiškas mėsos apkepas "Bobotie" su abrikosais ir migdolais (originale reikia jautienos faršo, aš naudojau kalakutienos), salotų kaugė (Pekinas, agurkas, pomidoras, majonezas). Prie arbatos saujelė didelių geltonų razinų, 5 dž. braškės. Truputį vėliau obuolys. Vakarienė: karštas sumuštinis: ciabata duonelė įdaryta morkų-sūrio-dž.slyvų- majonezo mišiniu ir pašildyta karštų sumuštinių keptuvėje (pilnai nesuspaudžiau, kad labai nesusiplotų). Užėjo durnumas kokią nesąmonę išbandyti, o gavosi labai skanu.  , puodelis daržovių sultinio iš kubelių. Obuolys Planuose arbata su medumi. Net, aš įmesiu kada tą žuvies kario receptą, bet dabar nelabai turiu laiko ir jėgų.
mano visai nesveikuoliskas antradienis  : pusryciai3 sumustiniai su tunu ir mar. agurkais, arbata, 3 vafliukai priespieciai:kava balinta su cukrum, 1 vaflis pietus:2 zuvies kotletai, burokeliu salotu 3 v. s. pavakariai:arbatos puodas vakariene:arbata, 2 sok. meduoliai su persiku idaru, sauja cipsu
«gėlytė»
2007 01 31, 07:44
Miaška, welcome back ANTRADIENIS:Pusryčiai (6:00): k.v. kiaušinis, 1/2 grūd. bandelės (su moliūgų sėklom) su l. varške Užkandis (10:30): traputis, šokoladinis saldainis Pietūs (12:00): pupelių sriuba, riekė j. duonos, lietinis su špinatų įdaru + VŠ morkų-sviesto padažo Užkandis (16:00): 2 trapučiai Vakarienė (19:00): keptos bulvės su marinuotais agurkėliais  , keli VŠ marinuotų šparag. pupelių, 2 taurės gero vyno
Vakarykštis:
PUSRYČIAI: vanduo ir ko., 4 v.š. naminio jogurto+2 a.š. trintų braškių, 2 a.š. sėlenų ir sėmenų. Darbe - balta kava.
PRIEŠPIEČIAI: 100 g. rugelio su tep. v. sūriu.
PIETŪS: 3 sėlenų duonlės, 2 riekelės šaltienos, 1 a.š. krienų kremo, 30 g. rugelio su tep. v. sūriu. Vėliau: 2 sveikuolių sausainiai, sostinės saldainis.
PAVAKARIAI: latviškas Activios variantas (0,08 proc. riebumo, 300 g., braškių skonio), 2 baronkytės, b. kava.
VAKARIENĖ: 2 samt. agurkinės sriubos, silkės filiukas, 2 pusbulvės, salotos (pekinas, agurkas, pomidoras, alyfkės, poras+jogurtinis užpilas), 3 pomidorais be odelės, 2 v.š. marinuotų svogūnų.
NAKTIPIEČIAI: 2 geros saujos svarainių, buvusių cukruje.
Migdols
2007 01 31, 09:33
sveikos vakarykštiss pusryčiai: - pietūs:3 kepti sumuštiniai su sūriu ir kepuču pavakariai:100g dž.obuolių vakarienė:kotletas, 3 SKANŪS sausainiai, ir keleta saujų čipsų nu valgiaraštis mano vakarykštis tai nekoks, nes laksčiau visą dieną, normaliai pavalgyt nespėjau..užtai dabar sėdžiu visa išberta, nes alergija man nuo visokių kepučų ir čipsų. šian man iškrova:pusryčiams, pietums ir vakarienei 1l kefyro su sėlenom ir dauug žalios arbatos
laurukaz
2007 01 31, 11:12
Labukas. Vakar dienos valgiaraštis: Pusryčiai: viena pieniška dešrelė su šaukštu ryžių košės; Pietūs: kiaulienos maltinukas, daržovių sriuba; Vakarienė: ta pati daržovių sriuba.
meškutė_Nida
2007 01 31, 11:32
QUOTE(smike @ 2007 01 30, 20:23) Pietūs: afrikietiškas mėsos apkepas "Bobotie" su abrikosais ir migdolais (originale reikia jautienos faršo, aš naudojau kalakutienos), Šmike, džiaugsme mano, kas tai??  Receptėlį, plyyyyz, mane dabar labai traukia ant tokių šakar-makar QUOTE(Fleurette @ 2007 01 31, 07:44) lietinis su špinatų įdaru + VŠ morkų-sviesto padažo  Irgi recepto prašyčiau QUOTE(Net @ 2007 01 31, 09:04) Kas čia per produktas? QUOTE(aSmija @ 2007 01 31, 09:33) nu valgiaraštis mano vakarykštis tai nekoks, Tu teisi- valgiaraštis tikrai labai nekoks....Pusryčiams turi rasti laiko- na, didelei stiklinei kefyro (žarnynas tik padėkos), trapučiams ar kažkam panašiai....Nes diena sudaryta iš tikrai mažai vertingų produktų- na, gal išskyrus dž. obuolius... QUOTE(laurukaz @ 2007 01 31, 11:12) Vakar dienos valgiaraštis: Pusryčiai: viena pieniška dešrelė su šaukštu ryžių košės; Pietūs: kiaulienos maltinukas, daržovių sriuba; Vakarienė: ta pati daržovių sriuba. Laurukaz'ai, žmogau  Čia net nekvepia 1800 kcal, čia, viso labo, 800-850 kcal  Taip ir pienelis greitai dings....Labai tikiuosi, kad tu vakar buvai labai užsiėmusi ir toks maitinimasis tikrai ne nuolatos...
Gal galetumet man padeti  kiek mazdaug kaloriju turi pirktine saltiena su vistiena
«gėlytė»
2007 01 31, 11:43
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 01 31, 12:32)  Irgi recepto prašyčiau Labai gaila, tačiau nežinau  Kavinėj pietavau. Na, tas padažas tai iš pažiūros stambiai sutarkuotos morkytės (daug), sviesto, kažkiek grietinės ir truputis miltų, gal dar svogūniukas... Iš manęs nekokia šeimininkė  Tik savaitgaliais ar vakarais pati ką pasigaminu... O smike kuo toliau, tuo labiau mane žavi savo valgiais, mažu reiks kelias jos idėjas iš lengvo maisto receptų kampelio pritaikyti praktikoje
labas rytas
antradienis
pusryciai: kava su pienu priespieciai: 50g dribsniu su razinom ir grudais uzpila 20g naturalaus jogurto pietus: 300-400g misraine (ryziai, krabai, paprika, zirneliai, kukuruzai) pavakariai: 20g naminio kumpiuko, 2 duoniukai, 5salotu lapai, 1.5 marinuoto agurko, arbata, stikline naminiu obuoliu sulciu vakariene: 2vidutiniai cepelinai, mazytis gabalelis obuoliu pyrago su ledais.
alexejka
2007 01 31, 13:44
QUOTE(Fleurette @ 2007 01 31, 14:27) P.S. Ai, tiksliai, pamiršau priminti, kad Fleurette iš tiesų yra Giliuke23  (pasikeičiau nick'ą) o as tai vis galva lauzau....kas cia taip sveikai maitinas tik atejes mano meniu: pusryciai: 50gr dripsniu su pienu+arbata+1sumustinis suteptas tunas+kukuruziai ten toks misinis sumustiniams priespieciai: 4mazulkos trapuciai su arbata, aj dar kava geriau pietus: spinatu sriuba, vistiena ant jieshmo su ryziais ir darzovem skanu buvo..niam-600kcal pavakariai1: oboliukaz+arbata pavakariai2: bananas vakariene: kadangi gaminsiu todel 2 pavakariai kad isbadejus nebuciau ir vietoj vienos lekstes sriubos dvi nesuvalgyciau, taigi bus ryziu pieniska sriuba naktipieciai: arbata hm...kiek cia tu kaloriju nu kad 1500kcal tai tikrai  blogai man su matematika labai blogai
Po truputi judu i prieki, (ziureti liniuote  ). Kaip buvau zadejus imetu dietologes sudaryta dienos meniu : Pusryciai : Aviziniu dribsniu kose 30 gr Razinos 30 g Priespieciai : Jogurtas Owocella 145 g Pietus: Juros lydeka 100 g. Brokoliai, ryziai Pavakariai : Apelsinas Vakariene BAlto surio riekele Duona 50 g. Kivis. LAbai sunku man be saldumynu.
chocollate
2007 01 31, 17:26
Mano diena Pusryciai: jogurto indelis ir sesi nedidukai dziuvesiukai,arbata su pse saukstelio cukraus Priespieciai: trinta cukiniju sriuba Pietus: cili vaikiska studentu pica, sokolado juostele Vakariene: mangas, kubus sulciu stikliniate ir cini minis bliudelis(bijau kad ju lb daug suvalgiau - gal puse normalaus pako, nu bet man jie  )
Specialiai NET žuvies karis Ir meškutės Nidos pageidavimu- BOBOTIE Receptus parašiau į teminius skyrelius, nes jie nėra labai dietiniai- nors ir ne kalorijų bombos. Meškute, turiu receptą blynelių su špinatais- norėsi? O valgiaraštis mano šiandien pilnai valgyklinis ir pusfabrikatinis Pusryčiai: avižinė riekelė su sviestu, varškės sūriu, trupučiu medaus ir agurkais. Priešpiečiai: balinta sveikuolių kava, activia su slyvomis, 2 gab. hematogeno (tos mažos skiltelės) Pietūs: jūros lydeka ant iešmo su baltu padažu, ryžiais ir burokėlių salotomis (kaip visada- salotų įžiūrėti nėjo, o padažo kaip sriubos privaro  ). Balinta sveikuolių kava, 3 likusios skiltelės hematogeno, riekutė kekso (susinervinau darbe mažumėlę, tai nesusilaikiau  ). Pavakariai: mandarinas Vakarienė: pirktiniai virtiniai su bulvėmis (nepirkit TAVIJUTOS, nes viduj ne bulvės, o kažkokia krakmolinga masė iš a la bulvių  ) su grietinės-pomidorų tyrės-žolelių padažu (bent jis reikalą pataisė), Kinder PINGUI choko batonėlis (pirmą kartą paragavau-  viduj baltas, purus pieniškas kremas, būna šaldytuvuose prie jogurtų). Truputį vėliau obuolys, arbata su AŠ medaus. chocollate- mano virškinimo sistema problematiška nuo gerklės iki...  pradedant refliuksu, baigiant nuolatiniais susipykimais su WC  negaliu valgyti bet kokio maisto- vieni didina rūgštingumą, kitų skrandis nevirškina, nuo trečių viduriai "užsispiria"  Todėl, jei pastebėjot, pietums niekada nebūna sumuštiniai ar šalti užkandžiai- kitaip būtų krachas!
QUOTE(smike @ 2007 01 31, 17:26) Fleurette, slėpk tu tą nosinę ir organizuojamės į dar vieną meetą!  Kas už?  Aš už! Šiandienos maistas: Pusryčiai: stiklinė vandens su šaukštu sėmenų ir šaukšteliu medaus. Priešpiečiai: puodelis vaisinės arbatos ir riekė tinginio. Pietūs: pupelių sriuba, pikantiškų salotų porcijytė, šmotukas juodos duonos. Pavakariai: mažas puodelis balintos kavos, 25 gr šokolado. Vakarienė: nedidelė porcija vakarykščio plovo. Naktipiečiai: numatomas obuolys. Maistuko gan nemaža atrodo...  Bet diena prasidėjo laaabai anksti, tai gal ir normaliai čia...
treciadienio meniu: pusryciai:2 sumustiniai (perpjautas pusiau zuvies kotletas, batono riekes, mar. agurkas) 2 meduoliniai sausainiai, stikline sulciu priespieciai:sauja cipsu, 3 meduoliniai sausainiai pietus:nedidele lekste barsciu su kukuliais, a.s. liesos grietines vakariene:balinta kava su cukrum, 2 vafliukai, arbata (drauge atejo)
«gėlytė»
2007 02 01, 07:54
QUOTE(smike @ 2007 01 31, 18:26) Fleurette, slėpk tu tą nosinę ir organizuojamės į dar vieną meetą!  Kas už?  QUOTE(smike @ 2007 01 31, 21:28) Meškute, turiu receptą blynelių su špinatais- norėsi? Aš ir norėčiau... TREČIADIENIS:Pusryčiai: vanduo su AŠ medaus, 5 VŠ miuslių/sėlenos/jogurtas/smulkintas obuolys Užkandis: 10 lazd. riešutų, meduolinis sausainukas Pietūs: tirpi vištienos sriuba, agurkas, sumuštinis (j.duona/kumpio kremas/kalakutienos kumpelis) Užkandis: 1/4 apelsino, traputis Vakarienė: virti makaronai/gab.sviesto/AŠ grietinės, stiklinė lieso pieno, 1/2 grūd. bandelės Užkandis: apelsinas, taurė vyno
Aš užžžž mytą, bet aš iš Kauno: mažu kas kooperuotųsi? Smike, ačiū už receptą  Aš irgi vargstu su žarnynu: nustebau, kad tu irgi, nes pas tave ir duonelė, ir makaronai, ir ryžiai valgiaraštyje yra...Aš tokios pramogos sau neleidžiu VAKARYKŠTIS PUSRYČIAI: vanduo ir ko, naminis jogurtas+trintos braškės+sėlenos, darbe: b. kava ir sugriešinau 4 sausainiais PRIEŠPIEČIAI: 100 g. penkiagrūdės duonos su tep. v. sūriu. PIETŪS: 0,5 porcijos burokėlių sriubos, 5 virtinukai su varške ir valgykliniu grietinės padažu. PAVAKARIAI: b. kava, 2 sausainiai. VAKARIENĖ: 3 sūrios duonelės iš IKI (ale krekeriai RIMI), 2 samt. vištienos sultinio, 0,5 pokelio varškės su 3 a.š. naminio jogurtos, česnaku, prieskoniais, 3 bulvelės, salotų dubenukas. NAKTIPIEČIAI: bananas.
Migdols
2007 02 01, 10:42
6iandienos meniu pusryčiai:ž.arbata, avižų košė su 60ml pieno, 20g razinų ir a.š. alyvų al.(346) priešpiečiai:kivis, activia(~200) pietūs: vištienos dešrelė, bulbių košė, stikl. kefyro(416) pavakariai:morkų salotos su česnaku, a.š. alyvų al.(~100) vakarienė:dažovių sriuba, 5 duoniukai(~300) iš viso: ~ 1362
meškutė_Nida
2007 02 01, 12:23
QUOTE(smike @ 2007 01 31, 17:26) 1. Fleurette, slėpk tu tą nosinę ir organizuojamės į dar vieną meetą!  Kas už?  2. Meškute, turiu receptą blynelių su špinatais- norėsi? 1. Aš, kaip žinia, už  Tik gal reikia atskirą temą atsidaryti 2. tai žinoma, kad norėsiu Lenocka, aš kažkaip laukiu laukiu, kada tavo valgiaraščiais ims gerėti, ale niekaip nesulaukiu... Pusryčiai: 200g grikių košės su sviesto pėdsakais, kava su pienu (325) Priešpiečiai: 2 obuoliukai (110) Pietūs: virtos jautienos gabaliukas, krienai, morkų salotos su česnaku ir nat.jogurtu, 50g ajerų duonos (420) Pavakariai: bananas, v.š. medaus (200) Vakarienė: sriuba su makaronais, 50g ajerų duonos (270)
QUOTE(Miaška @ 2007 01 31, 20:39) Pusryčiai: stiklinė vandens su šaukštu sėmenų ir šaukšteliu medaus. Priešpiečiai: puodelis vaisinės arbatos ir riekė tinginio. Pietūs: pupelių sriuba, pikantiškų salotų porcijytė, šmotukas juodos duonos. Pavakariai: mažas puodelis balintos kavos, 25 gr šokolado. Vakarienė: nedidelė porcija vakarykščio plovo. Naktipiečiai: numatomas obuolys. Maistuko gan nemaža atrodo...  Bet diena prasidėjo laaabai anksti, tai gal ir normaliai čia...  nu jei ne ta rieke tinginio sakyciau kad isvis badas QUOTE(lenocka @ 2007 01 31, 22:17) treciadienio meniu: pusryciai:2 sumustiniai (perpjautas pusiau zuvies kotletas, batono riekes, mar. agurkas) 2 meduoliniai sausainiai, stikline sulciu priespieciai:sauja cipsu, 3 meduoliniai sausainiai pietus:nedidele lekste barsciu su kukuliais, a.s. liesos grietines vakariene:balinta kava su cukrum, 2 vafliukai, arbata (drauge atejo) siaubas, prasome vafliukus ir sausainiukus likviduoti ir pardej daugiau nepirkti
alexejka
2007 02 01, 14:31
QUOTE(lenocka @ 2007 01 31, 23:17) treciadienio meniu: pusryciai:2 sumustiniai 2 meduoliniai sausainiai, stikline sulciu priespieciai:sauja cipsu, 3 meduoliniai sausainiai vakariene:balinta kava su cukrum, 2 vafliukai, arbata (drauge atejo) net as ir tai tiek vafliu nesuvalgau Papildyta:QUOTE(Fleurette @ 2007 01 31, 14:27) o as dar ten neesu buvus, as irgi uz  mano siandiena: pusryciai: 50gr dripsniu+pienas+arbata+1sumustinis grudetos duonos su tunu piespieciai: kava 3in1, veliau 1 oboliukas pietus: darzoviu sriuba ir trys..maziuuuuukai kukuliukai, 2balandeliai su keliom bulvem, arbata pavakariai:1oboliukz+arbata vakariene: gaivios salotos(agurkas,paprika,pomidoras,salota+vistienos krutinele plonom juostelem su kariu apkepta saukste aliejaus)+grudetos duonos rieke naktipieciai: 2 puodeliai baltos arbatos:) merginos nemanot kad pusryciams ir pietums padauginu kaloriju, pursyciams jauciu kokiu 400, pietums 600, 2uzkandziai 200, vakariene 300...ar ne per daug as cia, ka manot?hm...ko tais man cia per daug..
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 02 01, 13:23) Lenocka, aš kažkaip laukiu laukiu, kada tavo valgiaraščiais ims gerėti, ale niekaip nesulaukiu...
QUOTE(okkey @ 2007 02 01, 14:25) siaubas, prasome vafliukus ir sausainiukus likviduoti ir pardej daugiau nepirkti  QUOTE(alexejka @ 2007 02 01, 15:31) net as ir tai tiek vafliu nesuvalgau  labai atsiprasau kad cia toks mano valgiarastis siaubingas, mmm veikia, saldymu ziauriai norisi  Pasistengsiu ju valgyt kuo maziau, nu bet nors svoris juda zemyn
liutukas_simba
2007 02 01, 15:32
QUOTE(lenocka @ 2007 02 01, 15:46) labai atsiprasau kad cia toks mano valgiarastis siaubingas, mmm veikia, saldymu ziauriai norisi  Pasistengsiu ju valgyt kuo maziau, nu bet nors svoris juda zemyn  sveikutes:) Lenocka, Tau svoris juda zemyn, nes suvartoji maziau kcal, paskaiciuok:), taciau, tas kurias suvartoji yra visai bevertes ir negauni visu butinu maistingu medziagu as jau gan ilgai skaitau jusu valgiarascius, bet kazkaip vis nedristu pati skelbtis. Apie mityba l. daug visko zinau, bet kazkaip labai neturiu valios. Gal sakau man cia pades:) taigi mano siandiena( rasau kolkas, gal pades maziau nukrypuoti) Pusryciai: A saukstelis tokios zoleliu mases ( cia pagal ajurveda kazkokia mama vis valgo)( ale valancios organizma ir nuo persalimo) avizu dribsniu koses dubenelis su selenom, arbata Priespieciai: ddidelis obuolys Pietus : 2 dideli dideli bananai kazkaip baisiai uzsimaniau, ir dar vinas obuolys Vakarienei: dar nznau, bet speju kad vistiena ant garu su duona su grudais ir agurkais marinuotais...mmmm:))) ir dar gal sriubos kokios pries tai...nes siandien, tai kazkokie nekokie pietus....
Mano šiandiena, ne tokia kaip planavau, ale yra kaip yra Pusryčiai: 300 ml kokteilio iš 1% riebumo pieno, 1 banano ir kelių šaldytų braškių. Priešpiečiai: puodas kavos su pienu 50/50, 25 gr juodo šokolado. Pietūs: 1 dvigubas mėsainis su sūriu (žinau, blogis blogis blogis, bet neturėjau išeities, pietūs praėjo paskaitoje...) Pavakariai: 2 saldainiai. Vakarienė: 2 kepti kiaušiniai, riekutė juodos duonos. Naktipiečiai: obuolys.
QUOTE(alexejka @ 2007 02 01, 14:31) net as ir tai tiek vafliu nesuvalgau Papildyta:o as dar ten neesu buvus, as irgi uz  merginos nemanot kad pusryciams ir pietums padauginu kaloriju, pursyciams jauciu kokiu 400, pietums 600, 2uzkandziai 200, vakariene 300...ar ne per daug as cia, ka manot?hm...ko tais man cia per daug.. labai liux! Kuo daugiau norinčių- tuo smagiau. Na, mano nuomone ne per daug, nes aš pati visada tiek valgau- dažnai net daugiau.  Bet, aišku, viskas priklauso ir nuo ūgio, svorio ir t.t. Kai aš esu 178 cm aukščio, tai man ir reikia. O vakarykštis meniu prasidėjo gerai, bet jau vakaras...  Bet tiek to- lendam į dienos šv... Pusryčiai: rusiški dribsniai su karamele+pienas+truputis papajų (be reikalo jas dėjau į dribsnius su karamele, nes per saldu gavosi  ), AŠ medaus prie arbatos. Priešpiečiai: gabaliukas ananaso, 4 dž. abrikosai. Truputį vėliau arbata su citrina ir medumi. Pietūs: vištienos suktinukas su daržovėmis baltame padaže, morkų- kukurūzų salotos su gaiviu užpilu, virtos bulvės. (valgyklos asortimentas). Prie arbatos saldainis su vyšnių likeriu. Pavakariai: obuolys Vakarienė: keli VŠ makaronų, burokėlių mišrainė su majonezu, 5 mažos keptos pieniškos dešrelės. Toliau: 3 avižiniai sausainiai, 2 platūs vafliai, 3 siauri vafliai su riešutiniu, šokoladiniu, apelsininiu įdarais, taurė vyno, 1 AŠ medaus. Kažkas ten stebėjosi, kad lenockai daug vaflių telpa?... Su draugėm bobvakarį darėm, užtat taip gavosi. Net, dėl bulvių, duonos ir pan., tai taip- leidžiu sau, nes kitaip neįsivaizduoju ką valgyti. Nuo vien tik daržovių pilvą labai pūsti pradeda, nuo ko nors lengvesnio aš nepavalgau. Tai ir renkuosi rupią duoną, ryžius- natūralius, nešlifuotus, makaronus- iš kietagrūdžių kviečių miltų arba rupių- žodžiu, kad kuo daugiau ląstelienos būtų. meškute Nida, tu teisi, meetui reikia atskiros temos, bet bijau, kad ten gali neužlysti akys. Nes bent jau aš pasimatymų skyrelyje niekada nesilankau. Todėl, toms, kurios nespėjo perskaityti ankstesnių postų, pakartoju, kad ORGANIZUOJAMAS MEET'AS!!!  KVIEČIAMOS VISOS NORINČIOS!
«gėlytė»
2007 02 02, 07:31
KETVIRTADIENIS:Pusryčiai: vanduo + citrina, 5 VŠ miuslių/AŠ sėlenų/jogurtas/smulkintas apelsinas Užkandis: 2 kiviai Pietūs: kopūstų sriuba su trupučiu grietinės, keli VŠ troškintų vištos kepenėlių+morkų/salierų salotos Užkandis: l. jogurto indelis, kivis Vakarienė: gabaliukas rūkytos vištos krūtinėlės (skūrą sulapnojo katinas  ), 3 marinuoti agurkėliai, 2 pomidorai, 1/2 puodelio kefyro Užkandis: 2 taurės vyno, 1 ličio vaisius (ragavau)
Labas rytas,
VAKAR diena:
PUSRYČIAI: vanduo ir ko, bananas, alma light varškė su persikais ir 2 a.š. sėlenų. Darbe - baltkavė.
PRIEŠPIEČIAI: 80 g. penkiagrūdės duonos su tep. v. sūriu, 1 RIMI krekeris su grūdais.
PIETŪS: porcija nerealiai sūrios rūgštynių sriubos (grietinė išgriebta), cepelinas su mėsa (keli spirgiukai, šiek tiek pavilgyta į grietinę: beveik visą palikau).
PAVAKARIAI: baltkavė, 2 griliažiniai saldainiai, 0,5 banano.
VAKARIENĖ: salduko sulčių 0,33 (grįžtant užsinorėjau valgyti, jų išgėriau, kad grįžusneryti bile ko). 0,5 pakelio varškės su 2 a.š. naminio jogurto, pomidoru, svogūnu ir prieskoniais, 3 pusbulvės. Kiek vėliau kai išvirė: 2 samtukai pertrinto daržovių sriubytės (cukinija, šparaginės, špinatai, svogūnai, česnakai, sultinio kubelis) su žiupsneliu sūrio.
alexejka
2007 02 02, 20:37
po keliu dienu normalaus maitinimosi matau rezultatas -1 ale kad siandien pagadinau reikala, kostatuoju: pusryciai: 50gr dripsniu+pienas+sumustinis su tunu priespieciai: batonelis(kazkokis su vaisiais) ziurejau 87 kcalorijos nes jo ten buvo tik 23gr pietus: pupeliu sriuba+jautienos guliasas su bulviu kose+darzoves pavakariai: sugunde bendradarbe 4 paukscio pieno saldainiai su riesutais ir su kava vakariene: 100gr bulviu fri, sausinau kiek galejau su servetele, ir 1 stikline pieno+1kefiro nepilnos su bulviu kose kokie 3 geri saukstai tiesa iki galo nesuvalgiau skrandis susitraukes nors tai gerai, ale visvien fritkiu galejo nebut.. butu vel ideali diena isgeriau beveik 2litrus vandens iskaitant arbata
vakaras kaip visada "vainikuojantis"... Deklaruoju šiandieninį: Pusryčiai: 2 riekutės rugelio su sviestu, varškės sūriu, kruopele medaus ir agurkais. Priešpiečiai: sveikuolių kava (nebalinta), kriaušytė, pusė becukrio javainio Corny (to mažojo) Pietūs: žuvienė su grietine, pusė riekutės juodos duonos, 2 varškėčiai su grietine ir vyšnių uogiene (valgykloje), pusė likusio Corny. Pavakariai: gal 150 g Jogis jogurto su riešutais ir džiūvėsėliais (šiaip Jogio labai nemėgstu, bet šitas skanus.  ) Vakarienė: didelis dubuo žuvies salotų: rūkyta jūros lydeka, ferm. sūris, agurkai, pomidorai, Pekinas, šaldyti apvirti žirneliai. Padažas: grietinė:pomidorų padažas=1:2 + džiovintos žolelės. Su riekute (maža, ne ta per visą abraką  ) Rugelio. Prie labai skiestos inkos su pienu-cinis minis batonėlis (nusipirkau paragavimui  ). Ir savo nelaimei vėl prisiminiau tuose žele saldainukus, tai sauja jų, paskui dar prie arbatos (nes draugė atėjo) žiupsnis didelių razinų ir dar džiovintų braškių kokios 5, 1 AŠ medaus. Tai sėdžiu užsisaldinusi.
aš už tris dienas priduodu valgiaraščius Trečiadienis pusryčiai--- activia jogurtas, džiuvėsis su razinom---171kcal pietūs---troškinys( troškinti kopūstai, bulvė, kalakutienos dešrelė)---583kcal pavakariai---duonelė aptepta lydytu sūreliu---110kcal pavakariaiII---mažutis gabaliukas morkų pyragą ---250kcal vakarienė---200g marinuotų žirnelių, v.š majonezo---184kcal viso: 1298kcal Ketvirtadienispusryčiai--- grikių dribsniai, activia jogurtas---232kcal pietūs---troškinys( troškinti kopūstai, bulvė, kalakutienos dešrelė)---604kcal pavakariai---duonelė aptepta lydytu sūreliu, džiuvėsis su razinom---152kcal vakarienė---300g slyvų iš kompoto---1255kcal PenktadienisPusryčiai---liesa varškė su jogurtu, traputis---343kcal pietūs---vištiena virta, marinuoti burokėliai su žirneliais---250kcal pavakariai---kraušė, 2 trapučiai---234kcal pavakariaiII---10 mažučių ( dydis kaip 1 cento monetos) imbierinių sausainiukų ---100kcal vakarienė---varškės desertas su v.š sausų pusryčių, duonelė aptepta varškės sūreliu su agurkais---340kcal viso:1267 kcal
Migdols
2007 02 03, 10:42
laba vakar dienospusry2iai:ž.arbata, avižų košė su pienu ir sėlenom, kokie 5 šaukšteliai bananų ir kivių tyrelės nugvelbti iš sūnaus pietūs:1,5 cepelino su v.š. grietinės pavakariai:vaisinė arbata su cukrum, 5 duoniukai su tokiu šakar makar iš sūrio, kiaušinio, majonezo ir česnako. vakarienė:3 taurės vyno.
meškutė_Nida
2007 02 03, 14:27
Arinva, kai duodi 3 valgiaraščius iš eilės- kokie jie tvarkingi O aš dabar užsimaniau slyvų iš kompoto  Bėda ta, kad nei slyvų, nei kompoto neturiu... QUOTE(aSmija @ 2007 02 03, 10:42) Linksma vakarienė Mano šiandiena: Pusryčiai: 90g keptų bulvių, 200ml kefyro (270) Pietūs: 5 višt. sparneliai, batono riekė (500) Pavakariai: kava su pienu (25) Vakarienė: 2 balandėliai su padažu (500) Pietūs- pirktiniai, iš PC, jau taip kvepėjo (dar šiltučius parsivežėm...  )
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 02 03, 14:27) Mano šiandiena: Pietūs: 5 višt. sparneliai, batono riekė (500)  tik 500 kal ???...kaip čia yra..aš vienam sparneliui 190 ckal sakičiuoju
savitre
2007 02 03, 18:30
mano šiandienos meniu ir nežinau kiek kcal užrašyti Pusryčiai arbata su bandele tokia nedidelė su varške priešpiečiai ryžiai virti su razinos 80g vakarienė raugintų kopūstų sriuba 200ml ir du virti sparneliai be duonos ir grietinės (sriuba tik kopūstai bulvės morka ir krapai su svogūnų laiškais)Skysta ta sriuba dar dieną suvalgiau griliažinį saldainį ir bananą(nedidelį) tai kiek jau aš čia suvartojau šiandien?
Estrella...
2007 02 03, 18:36
QUOTE(savitre @ 2007 02 03, 18:30) Pusryčiai arbata su bandele tokia nedidelė su varške priešpiečiai ryžiai virti su razinos vakarienė raugintų kopūstų sriuba ir du virti sparneliai be duonos ir grietinės (sriuba tik kopūstai bulvės morka ir krapai su svogūnų laiškais) dar dieną suvalgiau griliažinį saldainį ir bananą(nedidelį) tai kiek jau aš čia suvartojau šiandien?
Kiekius dar surašyk ,tai bus lengviau skaičiuoti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 02 03, 14:27) Arinva, kai duodi 3 valgiaraščius iš eilės- kokie jie tvarkingi aš kely ir vėl kelyyyyyyyyy pusryčiai---jogurtas, avižų dribsniai su sėlenom---265kcal priešpiečiai---obuolys---97kcal pietūs--- kalakutienos maltinukai (pirktiniai), marinuoti agurkai---689kcal pavakariai--- greifruktas---120kcal vakarienė---duonelė su varškės sūreliu su agurkais , greifruktas---200kcal viso:1371kcal
meškutė_Nida
2007 02 03, 19:32
QUOTE(talija @ 2007 02 03, 16:58)  tik 500 kal ???...kaip čia yra..aš vienam sparneliui 190 ckal sakičiuoju  Aš, matai, kaulų nevalgau ir skaičiuoju gryną mėsą Liesi tie sparnai buvo, viso labo 330 g svėrė su kaulais QUOTE(savitre @ 2007 02 03, 18:30) Pusryčiai priešpiečiai vakarienė O kur pietūs? Estrella teisi- be kiekių čia nelabai ką suskaičiuosi...Jei neturi svarstyklių, bent stiklinėm (200ml) skaičiuok, tada bus lengviau primest tavo kcal...
savitre
2007 02 03, 19:50
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 02 03, 21:32) O kur pietūs? Estrella teisi- be kiekių čia nelabai ką suskaičiuosi...Jei neturi svarstyklių, bent stiklinėm (200ml) skaičiuok, tada bus lengviau primest tavo kcal... o kada man tuos pietus valgyti jei atsikėliau 11,00val o miegot žadu eiti 23,00? tai valgiau pietus ir vakarienę kartu
Atpratau deklaruotis, tai pamiršau penktadienį priduot... Na bet nieko gero ten ir nebuvo! Taigis, šiandiena: Pusryčiai: puodas šilto vandens su šaukštu sėmenų ir šaukšteliu medaus. Priešpiečiai: pakelis saulėgrąžų. Pietūs: namie kepta pica su grybais, liesa mėsa, pomidorais, sūriu, agurkėliais, net nežinau kuo dar - dukros kepė. Bet skanu buvo Desertas: karšto šokolado su liesa grietinėle labai nedaug - atidaviau vaikams. Vakarienė: obuoliai kokie 2-3. Išgerta daug uogų morso - sirguliuoju, troškina; sugraužti kokie 5 džiūvėsiai - gerklei pakasyti  , suvartoti 3 griliažiniai saldainiai - ligoniui palepinti.
Sveikos gyvos, prisiduodu... Pusryčiai: skiesta avižinė košė su trupučiu sviesto ir 1 AŠ juod. serb. uogienės, gabaliukas varškės sūrio. Priešpiečiai: obuolys Pietūs: kepenėlių troškinys su svogūnų padažu, pomidorų-agurkų salotos su trupučiu alyvų aliejaus, su trupučiu sviesto sugrūstos 2 bulvytės. Desertui- žiupsnis didelių geltonų razinų. Pavakariai: puodelis tirštos kakavos be pieno su 1 Aš cukraus. Vakarienė: omletas iš 2 kiaušinių su trupučiu pieno ir sūriu keptas karštų sumuštinių keptuvėje, keli VŠ LEČO, gabaliukas Rugelio su sviestu. Planavau truputį jogurto su džiūvėsėliais, bet gavosi 3x truputis... Naktipiečiai: 1 AŠ medaus su arbata.
Utiuitiutė
2007 02 04, 08:41
|
|