Ar lankote sporto klubą, kokį, koks geriausias ir kodėl? Pasidalinkite savo nuomonėmis
QUOTE(jurgaval @ 2006 11 21, 12:08) kazkada lankiau margiri, bet nelabai man ten patiko ir dabar neapsiprendziu kur eiti sportuoti, nes po gimdymo likes visas turtas gal kas turi kokiu pasiulymu? žiūriu mažokai sportuojančių QUOTE(Agnė Pagnė @ 2006 11 21, 14:47) žiūriu mažokai sportuojančių man sita kluba viena drauge rekomendavo, bet nelabai atsimenu kur jis yra. gal zinai tikslu adresa?ir kokios kainos abonimento? aciu QUOTE(jurgaval @ 2006 11 21, 15:56) man sita kluba viena drauge rekomendavo, bet nelabai atsimenu kur jis yra. gal zinai tikslu adresa?ir kokios kainos abonimento? aciu prie gulbynės ežero, kitoje gatvės pusėje. ten yra kažkokia autodetalių parduotuvė ir 3 aukšte tas klubas. Naujoji 17. kainos... m... kad žinok nelabai žinau QUOTE(Agnė Pagnė @ 2006 11 22, 15:35) prie gulbynės ežero, kitoje gatvės pusėje. ten yra kažkokia autodetalių parduotuvė ir 3 aukšte tas klubas. Naujoji 17. kainos... m... kad žinok nelabai žinau o AS SIUO METU LANKAUSI "MARGIRI"
Sveikos merginos, as irgi ieskau kur Alytuje pasportuoti. Kaip sporto klubas "Saule" gal ka girdejot gero ar blogo?
Lankiau Margirį, dabar lankau Favoritą, todėl galiu palyginti. Margiry gal ir pigiau, ir darbo valandos lankstesnės, ir eiti gali kada nori ir kiek nori, bet man ten laaabai nepatiko, kad nėra jokios trenerių priežiūros. Sudaro programą, parodo vieną kartą, o po to sėdi savo kambarėly ir kompu žaidžia. Darai darai pratimus, o po mėnesio koks nors seniai sportuojantis vaikinukas sako - tu visai ne taip darai
Po gimdymo pradėjau lankyti Favoritą. Tikrai ten daug geriau QUOTE(egle__p @ 2007 01 02, 22:55) Sveikos merginos, as irgi ieskau kur Alytuje pasportuoti. Kaip sporto klubas "Saule" gal ka girdejot gero ar blogo? nu man ten nepatiko. drabužiai palikti belen kur. nerakinama patalpa. gali bet kas ateiti ir pasiimti. patalpa degtuko dydžio. moterys viena kitai galvas spardo... žodžiu pakraupusi... tikrai man ten nepatiko QUOTE(Lolka @ 2007 01 26, 12:33) Lankiau Margirį, dabar lankau Favoritą, todėl galiu palyginti. Margiry gal ir pigiau, ir darbo valandos lankstesnės, ir eiti gali kada nori ir kiek nori, bet man ten laaabai nepatiko, kad nėra jokios trenerių priežiūros. Sudaro programą, parodo vieną kartą, o po to sėdi savo kambarėly ir kompu žaidžia. Darai darai pratimus, o po mėnesio koks nors seniai sportuojantis vaikinukas sako - tu visai ne taip darai Po gimdymo pradėjau lankyti Favoritą. Tikrai ten daug geriau aš ir, tik už favoritą
Nu net nezinau kur cia dabar eiti, Favoritas as irgi girdejau kad ten labai gerai bet laaabai daug zmoniu istikruju
Zinokit, as tai lankau Margiri jau daugiau nei 2 metus ir man labai patinka
Pries keleta metu sportavau Grozio Versmej buvo toks sporto klubas Ugniagesiu gatvej, va ten tai buvo super
Pries nestuma keleta menesiu lankaiu Favorita, tai irgi visai nieko, bet ten man vistiek labaiu patiko, gal del to kad favoritas tik atsidares buvo, tai kazkaip man nepasirode kad treneriai labai daug ismano. Saulej buvau nuejus tik apsiziuret, kai atidariau duris tai kosmaras, rubai ant kedziu, apie kavapa isvis patyliu
Sportavau apie metus saulej, man patiko, bet vistiek smalsu pabandyti kitus, sakau, gal pabandysiu Favorite
merginos, o be jusu isvardintu, daugiau nieko gero nera? favoritas labai jau man ne pakeliui... saule net nezinau kur randasi...
QUOTE(Sheba @ 2007 06 02, 19:06) merginos, o be jusu isvardintu, daugiau nieko gero nera? favoritas labai jau man ne pakeliui... saule net nezinau kur randasi... Deja, nieko daugiau gero nezinau, dar yra, o gal jau nebe "Jurate" Statybininku gatvej, bet ten visai ne kas O "Saule" yra "brazilkos" name, tarp centrines IKI ir NORFOS, iejimas nuo NORFOS puses. Bet ten maza sale ir kai daug prisirenka merginu, buna labai nepatogu ir karsta, o dar nera spinteliu, kur butu galima rubus susideti, todel visos sumeta ant kedziu, paskui po treniruociu bando atsirinkti kas kieno ir kur yra. Favorite tvarka didesne, prieziura irgi.
o gal kas nors tiksliai zino ar dar tebera sporto klubas "grozio versme" ar ne?
QUOTE(Gustuke @ 2007 07 09, 11:35) Tai aisku kad yra. Margiris yra centre prie sauliu namu. Siaip Alytuj yra du Margiriai- vienas sporto rumuose, o kitas centre Nors dabar einu i sporto kluba uzsieni, tai skirtumas didziulis
Nu va sumaniau eiti sportuoti o pasirodo Alytuje kaip ir nelabai yra kur
O kas cia per velnias, pirma karta girdziu toki
Pusiau joga su spec. pratimais
paieskok www.ebay.com ten tikrai turi but
Sveikutes,
As esu isbandziusi visus Alytaus sporto klubus, kadangi sportuoju daugybe metu, kiekviename is ju gali rasti ir pliusu ir minusu: viename treneriu demesys didesnis, kitame darbo valandos palankesnes, dar kitame erdves daugiau, manau, kad visos galite rasti pagal savo poreikius. Gaila, kad Alytuje esantys sporto klubai dar neprilygsta Vilniuje esantiems, kur gali rasti ne tik galybe treniruokliu, bet ir ivairiu kitu uzsiemimu, kaip pvz. treniruotes vandenyje, joga ir t.t., taip pat labai truksta pirteles, dzekuziu ir pan., juk kartais norisi palepinti save. Gal kas nors is jusu zino kur Alytuje vyksta jogos uzsiemimai ar kazkas panasaus? Kazkaip uzsinorejau isbandyti sia sriti.
Zinau, vyksta pliazo g. 7, bet tiksliau nieko negaliu pasakyt, girdejau kad menesiui net 120 lt
Sun23, dekoju uz informacija, kai apsilankysiu ir daugiau ka nors zinosiu pranesiu.
QUOTE(Sun23 @ 2007 08 07, 18:32) Kalanetika - plastinė gimnastika, pagrįsta tempimo ir statiniais pratimais, suaktyvinančiais giliuosius raumenis. Dėl šių gimnastikos elementų greitai pradeda lieknėti gilusis poodinis sluoksnis (intensyviai dirbant per 1 val. treniruotę sudeginama 500-800 kcal) QUOTE(rsc @ 2007 09 24, 21:50) Kalanetika - plastinė gimnastika, pagrįsta tempimo ir statiniais pratimais, suaktyvinančiais giliuosius raumenis. Dėl šių gimnastikos elementų greitai pradeda lieknėti gilusis poodinis sluoksnis (intensyviai dirbant per 1 val. treniruotę sudeginama 500-800 kcal) Bet Alytuj, kaip suprantu, jos nera.....
Gal kas zinote tikslu pavadinima klubo, esancio pliazo g. 7, na kur vyksta jogos uzsiemimai..
As metus lankiau Margiri, po to dariau poros menesiu pertrauka, o dabar pradejau lankyt Favorita, na bent jau kolkas tai kontrastas tarp siu dvieju klubu akivaizdus. Jei nori rezultatu, o ne tik gaist savo laika sporto salej, siulau rinktis Favorita. man tai cia patinka, bent jau kolkas
Gal galetum argumentuoti, kodel Favoritas geresnis uz Margiri, nes esu lankiusi tik Margiri
Visu pirma, Favoritas nors ir mazesnis, jame jaukesne atmosfera, antra, kas itakojo mano pasirinkima - dusai, kuriu margiry nera. Be to treneriu prieziura egzistuoja, apie kuria margiry galima tik pasvajot. Cia esmeniai skirtumai tarp siu dvieju klubu.
Dusai yra Margiri, tik reikia raktus is trenerio pasiimti
o kažin kaip tas naujas sporto klubas, kur atsidarė kitoje pusėje Čili. gal kas buvote nuėję?
Nagi, nagi apsviesk, kas ten per klubas
laba visoms
Labas vakarelis, nu ir as pasisakysiu
Sportavau ir Margiri Ir Favorite. favorite tikrai didesne treneriu prieziura, jos tiesiog tave seka, tai is tikruju labai pagirtinas dalykas, nedarai abile ko ir abile kaip, kas yra Margiri, ten is tikruju jai pats nezinai kaip reikia daryti, tai gali ilgai ir nuobodziai ir kartoti savo klaidas , niekam neidomu, jei netycia pastebes tai pasakys Taciau man atsibodo pasyvus sportas ir as nusprendziau "pasokineti', anksciau buvau lankius ir aerobika. Dabar sportuoju pas Vilija , katalikiskoj mokykloj. man ten As einu 3 kartus i savaite ir labai kol kas patenkinta. Be ti ten yra baseinas su pirtele, ir buna vandens aerobika irgi O kiek as cia pavariau reklamos Vilijai
Na, merginos, ar jau apsilankete naujame sporto klube, ten kur ta Cilija, ar kazkas panasaus? Laukiu atsiliepimu. Kol kas ne Lietuvoje esu, bet grizusi noreciau ten apsilankyti, kazin ar verta?
Lankau Margirį. Bet kai turiu mažę vis rečiau ir rečiau ten lankaus.
QUOTE(Urciukas @ 2007 11 15, 18:41) Labas vakarelis, nu ir as pasisakysiu Sportavau ir Margiri Ir Favorite. favorite tikrai didesne treneriu prieziura, jos tiesiog tave seka, tai is tikruju labai pagirtinas dalykas, nedarai abile ko ir abile kaip, kas yra Margiri, ten is tikruju jai pats nezinai kaip reikia daryti, tai gali ilgai ir nuobodziai ir kartoti savo klaidas , niekam neidomu, jei netycia pastebes tai pasakys Taciau man atsibodo pasyvus sportas ir as nusprendziau "pasokineti', anksciau buvau lankius ir aerobika. Dabar sportuoju pas Vilija , katalikiskoj mokykloj. man ten As einu 3 kartus i savaite ir labai kol kas patenkinta. Be ti ten yra baseinas su pirtele, ir buna vandens aerobika irgi O kiek as cia pavariau reklamos Vilijai Papildyta: sveikutes , labai noreciau suzinoti daugiau apie ta aerobika katalikiskoj mokykloj.Kaip ten galima uzsirasyti,ar gal yra kaip pasiskambinti paciai trenerei.Kazkaip mane labai cia sudomino...
lankiau margiry tai tik veltui gaisau laika
Sveikutės, merginos,
labai laukiu atsiliepimų apie naująjį sporto klubą "Žalgiris", ten kur prie Rimi, virš Čili. Na negi nei viena nieko nežino?
SWEIKI NORECIAU PAKLAUST GAL KA ZINOT APIE SPORTO KLUBA ZALGIRIS??????
|