Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Alytuje
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Sidharta
Ar lankote sporto klubą, kokį, koks geriausias ir kodėl? Pasidalinkite savo nuomonėmis mirksiukas.gif
jurgaval
QUOTE(Agnė Pagnė @ 2006 11 12, 11:40)
Ar lankote sporto klubą, kokį, koks geriausias ir kodėl? Pasidalinkite savo nuomonėmis  mirksiukas.gif
*

kazkada lankiau margiri, bet nelabai man ten patiko schmoll.gif
ir dabar neapsiprendziu kur eiti sportuoti, nes po gimdymo likes visas turtas ax.gif nelabai patinka blush2.gif
gal kas turi kokiu pasiulymu?
Sidharta
QUOTE(jurgaval @ 2006 11 21, 12:08)
kazkada lankiau margiri, bet nelabai man ten patiko  schmoll.gif
ir dabar neapsiprendziu kur eiti sportuoti, nes po gimdymo likes visas turtas  ax.gif nelabai patinka   blush2.gif
gal kas turi kokiu pasiulymu?
*

žiūriu mažokai sportuojančių smile.gif aš tai lankau favoritą (reklamą padarysiu lotuliukas.gif ) man ten super kaip patinka. visada malonu, treneriai pastoviai prižiūri, kas du mėnesiukus programą sudaro. ir šiaip aplinka tokia draugiška smile.gif
jurgaval
QUOTE(Agnė Pagnė @ 2006 11 21, 14:47)
žiūriu mažokai sportuojančių smile.gif  aš tai lankau favoritą (reklamą padarysiu lotuliukas.gif ) man ten super kaip patinka. visada malonu, treneriai pastoviai prižiūri, kas du mėnesiukus programą sudaro. ir šiaip aplinka tokia draugiška smile.gif
*

man sita kluba viena drauge rekomendavo, bet nelabai atsimenu kur jis yra.
gal zinai tikslu adresa?ir kokios kainos abonimento?
aciu
Sidharta
QUOTE(jurgaval @ 2006 11 21, 15:56)
man sita kluba viena drauge rekomendavo, bet nelabai atsimenu kur jis yra.
gal zinai tikslu adresa?ir kokios kainos abonimento?
aciu
*

prie gulbynės ežero, kitoje gatvės pusėje. ten yra kažkokia autodetalių parduotuvė ir 3 aukšte tas klubas. Naujoji 17. kainos... m... kad žinok nelabai žinau smile.gif už 2 kartus be dušo 55, su dušu 60, o už tris... gal kokia 65 ir 70. nebepamenu smile.gif
Užmirstuole
QUOTE(Agnė Pagnė @ 2006 11 22, 15:35)
prie gulbynės ežero, kitoje gatvės pusėje. ten yra kažkokia autodetalių parduotuvė ir 3 aukšte tas klubas. Naujoji 17. kainos... m... kad žinok nelabai žinau  smile.gif už 2 kartus be dušo 55, su dušu 60, o už tris... gal kokia 65 ir 70. nebepamenu smile.gif
*

o AS SIUO METU LANKAUSI "MARGIRI" ax.gif MAN TAI TEN PATINKA, IR KAINA N ORMALI 50LT. IR EINI KADA NORI IR KIEK NORI smile.gif
Sidharta
QUOTE(Jurg@ @ 2006 11 26, 16:18)
o AS SIUO METU LANKAUSI "MARGIRI" ax.gif MAN TAI TEN PATINKA, IR KAINA N ORMALI 50LT. IR EINI KADA NORI IR KIEK NORI  smile.gif
*

man reikalinga pastovi priežiūra tai man geriau favoritas smile.gif
Užmirstuole
QUOTE(Agnė Pagnė @ 2006 11 26, 15:22)
man reikalinga pastovi priežiūra tai man geriau favoritas smile.gif
*

O tai kokia ten prieziura g.gif
Sidharta
QUOTE(Jurg@ @ 2006 11 26, 16:30)
O tai kokia ten prieziura g.gif
*

mano stuburas iškrypęs, todėl parenkami specialūs pratimai būtent man ir žiūri ar gerai darau, kad dar labiau jis nekryptų. ir atmosfera tokia labai draugiška ten ax.gif
egle__p
Sveikos merginos, as irgi ieskau kur Alytuje pasportuoti. Kaip sporto klubas "Saule" gal ka girdejot gero ar blogo?
Lolka
Lankiau Margirį, dabar lankau Favoritą, todėl galiu palyginti. Margiry gal ir pigiau, ir darbo valandos lankstesnės, ir eiti gali kada nori ir kiek nori, bet man ten laaabai nepatiko, kad nėra jokios trenerių priežiūros. Sudaro programą, parodo vieną kartą, o po to sėdi savo kambarėly ir kompu žaidžia. Darai darai pratimus, o po mėnesio koks nors seniai sportuojantis vaikinukas sako - tu visai ne taip darai doh.gif , ne taip kvėpuoji ir t.t, nors treneriai to prieš tai nepastebėjo.
Po gimdymo pradėjau lankyti Favoritą. Tikrai ten daug geriau thumbup.gif - individuali programa, pastovi trenerio priežiūra. Tik darbo valandos galėtų būti ilgesnės, nes žmonių srautas didelis, patalpos mažos, kartais net nėra kur kilimėlį pasitiesti. Bet šiaip man ten thumbup.gif Ateina visokių apimčių moterų ir niekas nešnairuoja.....
Sidharta
QUOTE(egle__p @ 2007 01 02, 22:55)
Sveikos merginos, as irgi ieskau kur Alytuje pasportuoti. Kaip sporto klubas "Saule" gal ka girdejot gero ar blogo?
*

nu man ten nepatiko. drabužiai palikti belen kur. nerakinama patalpa. gali bet kas ateiti ir pasiimti. patalpa degtuko dydžio. moterys viena kitai galvas spardo... žodžiu pakraupusi... tikrai man ten nepatiko schmoll.gif

QUOTE(Lolka @ 2007 01 26, 12:33)
Lankiau Margirį, dabar lankau Favoritą, todėl galiu palyginti. Margiry gal ir pigiau, ir darbo valandos lankstesnės, ir eiti gali kada nori ir kiek nori, bet man ten laaabai nepatiko, kad nėra jokios trenerių priežiūros. Sudaro programą, parodo vieną kartą, o po to sėdi savo kambarėly ir kompu žaidžia. Darai darai pratimus, o po mėnesio koks nors seniai sportuojantis vaikinukas sako - tu visai ne taip darai  doh.gif , ne taip kvėpuoji ir t.t, nors treneriai to prieš tai nepastebėjo.
Po gimdymo pradėjau lankyti Favoritą. Tikrai ten daug geriau  thumbup.gif  - individuali programa, pastovi trenerio priežiūra. Tik darbo valandos galėtų būti ilgesnės, nes žmonių srautas didelis, patalpos mažos, kartais net nėra kur kilimėlį pasitiesti. Bet šiaip man ten  thumbup.gif  Ateina visokių apimčių moterų ir niekas nešnairuoja.....
*

aš ir, tik už favoritą 4u.gif
liolikas
QUOTE(egle__p @ 2007 01 02, 21:55)
*

laba,lankiau "Saule",man labai patiko ir nebrangu,ir isprakaituoji gerai. Dusas yra,faina.kaina 60lt.
Katleja*
Nu net nezinau kur cia dabar eiti, Favoritas as irgi girdejau kad ten labai gerai bet laaabai daug zmoniu istikruju g.gif o saule tai man darbo valandos nelabai patinka ten fitnesas tiik nuo 20 val. kazkaip schmoll.gif veloka man atrodo smile.gif
Zunkelis
Zinokit, as tai lankau Margiri jau daugiau nei 2 metus ir man labai patinka thumbup.gif ir atmosfera ten gera ir nieks ten nesnairuoja i mane biggrin.gif nu gal i ka ir snairuoja g.gif nu bet as to tikrai nepastebejau! Beje brangiosios, nepamirskit, jei jau ateinat su gerais treningais, tai del to ir snairuoja, pas mus tokia liaudis tongue.gif Ir del to neverta sau galvos sukti doh.gif
Elinga
Pries keleta metu sportavau Grozio Versmej buvo toks sporto klubas Ugniagesiu gatvej, va ten tai buvo super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir atmosfera ir prieziura ir aplinka ir dusai,ir bendravimas, zodziu viskas tikrai super, bet dabar man atrodo jau nera to sporto klubo verysad.gif
Pries nestuma keleta menesiu lankaiu Favorita, tai irgi visai nieko, bet ten man vistiek labaiu patiko, gal del to kad favoritas tik atsidares buvo, tai kazkaip man nepasirode kad treneriai labai daug ismano.
Saulej buvau nuejus tik apsiziuret, kai atidariau duris tai kosmaras, rubai ant kedziu, apie kavapa isvis patyliu verysad.gif
GitaZ
Sportavau apie metus saulej, man patiko, bet vistiek smalsu pabandyti kitus, sakau, gal pabandysiu Favorite biggrin.gif
Sheba
merginos, o be jusu isvardintu, daugiau nieko gero nera? favoritas labai jau man ne pakeliui... saule net nezinau kur randasi... blush2.gif margiry man nelabai patinka, nes atrodo kad ten tik saves parodyt, ir i kitus paziuret, ateina ax.gif
GitaZ
QUOTE(Sheba @ 2007 06 02, 19:06)
merginos, o be jusu isvardintu, daugiau nieko gero nera? favoritas labai jau man ne pakeliui... saule net nezinau kur randasi...  blush2.gif  margiry man nelabai patinka, nes atrodo kad ten tik saves parodyt, ir i kitus paziuret, ateina  ax.gif
*

Deja, nieko daugiau gero nezinau, dar yra, o gal jau nebe "Jurate" Statybininku gatvej, bet ten visai ne kas schmoll.gif (mano nuomone).
O "Saule" yra "brazilkos" name, tarp centrines IKI ir NORFOS, iejimas nuo NORFOS puses. Bet ten maza sale ir kai daug prisirenka merginu, buna labai nepatogu ir karsta, o dar nera spinteliu, kur butu galima rubus susideti, todel visos sumeta ant kedziu, paskui po treniruociu bando atsirinkti kas kieno ir kur yra. Favorite tvarka didesne, prieziura irgi. thumbup.gif
Gustuke
o gal kas nors tiksliai zino ar dar tebera sporto klubas "grozio versme" ar ne? blush2.gif
GitaZ
QUOTE(Gustuke @ 2007 07 05, 23:19)
o gal kas nors tiksliai zino ar dar tebera sporto klubas "grozio versme" ar ne? blush2.gif
*

Ne, jos jau nebera schmoll.gif Tikrai ax.gif
Gustuke
QUOTE(GitaZ @ 2007 07 07, 18:51)
Ne, jos jau nebera  schmoll.gif Tikrai  ax.gif
*

doh.gif kaip negerai, o gal yra kokių sporto klubų senamiesty ar centre? ax.gif
Zunkelis
QUOTE(Gustuke @ 2007 07 09, 11:35)
doh.gif kaip negerai, o gal yra kokių sporto klubų senamiesty ar centre? ax.gif
*

Tai aisku kad yra. Margiris yra centre prie sauliu namu. Siaip Alytuj yra du Margiriai- vienas sporto rumuose, o kitas centre thumbup.gif Man ten geriausia buvo...

Nors dabar einu i sporto kluba uzsieni, tai skirtumas didziulis blink.gif Dvieju aukstu gym'as, dusai, ranksluociai kiekvienam svarus, bei baseinas su dzakuzi thumbup.gif Jegute, begu sportyt mirksiukas.gif
mallibu
Nu va sumaniau eiti sportuoti o pasirodo Alytuje kaip ir nelabai yra kur schmoll.gif Apart Margirio arba Favorito. O gal zinot kur butu galima "uzsiimineti" Kalanetika?
Zunkelis
O kas cia per velnias, pirma karta girdziu toki sunglasses2.gif
*Violeta*
Pusiau joga su spec. pratimais smile.gif as irgi noreciau, bet as noreciau CD, maciau inete yra rusiskas, bet dar neradau pirkt g.gif
Zunkelis
paieskok www.ebay.com ten tikrai turi but ax.gif
dvyniukas
Sveikutes,

As esu isbandziusi visus Alytaus sporto klubus, kadangi sportuoju daugybe metu, kiekviename is ju gali rasti ir pliusu ir minusu: viename treneriu demesys didesnis, kitame darbo valandos palankesnes, dar kitame erdves daugiau, manau, kad visos galite rasti pagal savo poreikius. Gaila, kad Alytuje esantys sporto klubai dar neprilygsta Vilniuje esantiems, kur gali rasti ne tik galybe treniruokliu, bet ir ivairiu kitu uzsiemimu, kaip pvz. treniruotes vandenyje, joga ir t.t., taip pat labai truksta pirteles, dzekuziu ir pan., juk kartais norisi palepinti save.
Gal kas nors is jusu zino kur Alytuje vyksta jogos uzsiemimai ar kazkas panasaus?
Kazkaip uzsinorejau isbandyti sia sriti.
Zunkelis
Zinau, vyksta pliazo g. 7, bet tiksliau nieko negaliu pasakyt, girdejau kad menesiui net 120 lt blink.gif ten toks grazus ir didelis namas prie pirmo Alytaus tilto miesto pusej ax.gif
dvyniukas
Sun23, dekoju uz informacija, kai apsilankysiu ir daugiau ka nors zinosiu pranesiu.
rsc
QUOTE(Sun23 @ 2007 08 07, 18:32)
O kas cia per velnias, pirma karta girdziu toki sunglasses2.gif
*

Kalanetika - plastinė gimnastika, pagrįsta tempimo ir statiniais pratimais, suaktyvinančiais giliuosius raumenis. Dėl šių gimnastikos elementų greitai pradeda lieknėti gilusis poodinis sluoksnis (intensyviai dirbant per 1 val. treniruotę sudeginama 500-800 kcal)
*Violeta*
QUOTE(rsc @ 2007 09 24, 21:50)
Kalanetika - plastinė gimnastika, pagrįsta tempimo ir statiniais pratimais, suaktyvinančiais giliuosius raumenis. Dėl šių gimnastikos elementų greitai pradeda lieknėti gilusis poodinis sluoksnis (intensyviai dirbant per 1 val. treniruotę sudeginama 500-800 kcal)
*

Bet Alytuj, kaip suprantu, jos nera..... cool.gif
rsc
QUOTE(*Violeta* @ 2007 09 26, 11:04)
Bet Alytuj, kaip suprantu, jos nera..... cool.gif
*

Dar pabandyk paieskot Pilates. Irgi nuostabios tremiruotes buna. As manau, kad Alytus nemazas miestas ir tikrai turetu buti. Tik paieskoti reikia. Tuo labiau, kad dabar visur kalanetika ir pilates "ant bangos" thumbup.gif
usakristin
Gal kas zinote tikslu pavadinima klubo, esancio pliazo g. 7, na kur vyksta jogos uzsiemimai..
Gustuke
QUOTE(usakristin @ 2007 10 03, 09:38)
Gal kas zinote tikslu pavadinima klubo, esancio pliazo g. 7, na kur vyksta jogos uzsiemimai..
*

tikriaus JOGOS IR AEROBIKOS CENTRAS ASTĖJA 4u.gif
idomi
As metus lankiau Margiri, po to dariau poros menesiu pertrauka, o dabar pradejau lankyt Favorita, na bent jau kolkas tai kontrastas tarp siu dvieju klubu akivaizdus. Jei nori rezultatu, o ne tik gaist savo laika sporto salej, siulau rinktis Favorita. man tai cia patinka, bent jau kolkas smile.gif
Zunkelis
Gal galetum argumentuoti, kodel Favoritas geresnis uz Margiri, nes esu lankiusi tik Margiri ax.gif
idomi
Visu pirma, Favoritas nors ir mazesnis, jame jaukesne atmosfera, antra, kas itakojo mano pasirinkima - dusai, kuriu margiry nera. Be to treneriu prieziura egzistuoja, apie kuria margiry galima tik pasvajot. Cia esmeniai skirtumai tarp siu dvieju klubu. smile.gif
Zunkelis
Dusai yra Margiri, tik reikia raktus is trenerio pasiimti mirksiukas.gif O va del treneriu prieziuros tai pritariu, reikia naglai i akis lyst ir klaust, o jei ne tai doh.gif
Sidharta
o kažin kaip tas naujas sporto klubas, kur atsidarė kitoje pusėje Čili. gal kas buvote nuėję?
Zunkelis
Nagi, nagi apsviesk, kas ten per klubas g.gif as net nezinau kur ta cili, ten kur rimi ax.gif
Sidharta
QUOTE(Sun23 @ 2007 10 25, 18:29)
Nagi, nagi apsviesk, kas ten per klubas  g.gif  as net nezinau kur ta cili, ten kur rimi  ax.gif
*

xex agas, kitoje pusėje čili, kur prie rimi smile.gif antrame aukšte smile.gif Žalgiris berots vadinasi:) bet kiek girdėjau ten kaina didelė, nes su pirtelėmis ar kuo. reikės kada nubėgti apsižiūrėti biggrin.gif
_soul_sister_
laba visoms smile.gif planuoju si menesi eiti sportuoti i favorita,kazkada sportavau margiri,man ten nepatiko,nes treneriams jokio skyrtumo kaip ir ka tu ten darai,o va apie favorita girdejau,tik gerus atsiliepimus,kad prieziura super thumbup.gif kad treneriai labai priziuro,drauges sake atsibosta net kad taip priziuro,nu apsilankysiu bus matyt kaip bus,parasysiu jums iki.... mirksiukas.gif
Urciukas
Labas vakarelis, nu ir as pasisakysiu ax.gif
Sportavau ir Margiri Ir Favorite. favorite tikrai didesne treneriu prieziura, jos tiesiog tave seka, tai is tikruju labai pagirtinas dalykas, nedarai abile ko ir abile kaip, kas yra Margiri, ten is tikruju jai pats nezinai kaip reikia daryti, tai gali ilgai ir nuobodziai ir kartoti savo klaidas , niekam neidomu, jei netycia pastebes tai pasakys doh.gif
Taciau man atsibodo pasyvus sportas ir as nusprendziau "pasokineti', anksciau buvau lankius ir aerobika. Dabar sportuoju pas Vilija , katalikiskoj mokykloj. man ten thumbup.gif , kadangi treniruotes nenuobodzios ir visa laika keiciasi. Viena diena buna stepai, kita sokam, trecia buna kuno dizainas (daugiau visokiu pratimuku).
As einu 3 kartus i savaite ir labai kol kas patenkinta. Be ti ten yra baseinas su pirtele, ir buna vandens aerobika irgi thumbup.gif , taigi jei yra noro galima 1 karta i savaite ir i baseiniuka ir pirtele nueiti.
O kiek as cia pavariau reklamos Vilijai wub.gif
dvyniukas
Na, merginos, ar jau apsilankete naujame sporto klube, ten kur ta Cilija, ar kazkas panasaus? Laukiu atsiliepimu. Kol kas ne Lietuvoje esu, bet grizusi noreciau ten apsilankyti, kazin ar verta?
Evė
Lankau Margirį. Bet kai turiu mažę vis rečiau ir rečiau ten lankaus.
gintariuks
QUOTE(Urciukas @ 2007 11 15, 18:41)
Labas vakarelis, nu ir as pasisakysiu  ax.gif
Sportavau ir Margiri Ir Favorite. favorite tikrai didesne treneriu prieziura, jos tiesiog tave seka, tai is tikruju labai pagirtinas dalykas, nedarai abile ko ir abile kaip, kas yra Margiri, ten is tikruju jai pats nezinai kaip reikia daryti, tai gali ilgai ir nuobodziai ir kartoti savo klaidas , niekam neidomu, jei netycia pastebes tai pasakys  doh.gif
Taciau man atsibodo pasyvus sportas ir as nusprendziau "pasokineti', anksciau buvau lankius ir aerobika. Dabar sportuoju pas Vilija , katalikiskoj mokykloj. man ten  thumbup.gif , kadangi treniruotes nenuobodzios ir visa laika keiciasi. Viena diena buna stepai, kita sokam, trecia buna kuno dizainas (daugiau visokiu pratimuku).
As einu 3 kartus i savaite ir labai kol kas patenkinta. Be ti ten yra baseinas su pirtele, ir buna vandens aerobika irgi  thumbup.gif , taigi jei yra noro galima 1 karta i savaite ir i baseiniuka ir pirtele nueiti.
O kiek as cia pavariau reklamos Vilijai  wub.gif
*

Papildyta:
sveikutes ,

labai noreciau suzinoti daugiau apie ta aerobika katalikiskoj mokykloj.Kaip ten galima uzsirasyti,ar gal yra kaip pasiskambinti paciai trenerei.Kazkaip mane labai cia sudomino... g.gif
studetuke
lankiau margiry tai tik veltui gaisau laika doh.gif niekam ten nerupejo ka ir kaip as darau unsure.gif , o veliau aerobika pradejau lankyti pirmoj vidurinej , tai ten labai faina ir tik 25 lt i menesi smile.gif tik kad va nustojau lankyt nes laiko nebuvo , reikes vel pavasari pradet lankyti , nes prieziura tai zymei didesne nei margiry thumbup.gif
Cleo_25
Sveikutės, merginos,

labai laukiu atsiliepimų apie naująjį sporto klubą "Žalgiris", ten kur prie Rimi, virš Čili. Na negi nei viena nieko nežino? 4u.gif
PAULIUKAS
SWEIKI NORECIAU PAKLAUST GAL KA ZINOT APIE SPORTO KLUBA ZALGIRIS?????? lotuliukas.gif SEIP zeuriai noriu kazka lankyti ir nzn ka ar margiri ar favourita ar zalgiri parasykit ka zinot apie zalgiri????
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.