Naujas fotokonkursas: Pupuliukų maudynės! Kviečiame dalyvauti naujame fotokonkurse - Pupuliukų maudynės! Siųskite savo mažųjų plaukikų ( nuo 0 iki 1 metukų amžiaus) nuotraukas, kuriose jie mėgaujasi vandens procedūromis vonioje arba uždarame baseine, jei lankote kūdikių plaukimo užsiėmimus (maudynės jūroje ir kt. vandens telkiniuose, esančiuose lauke netinka). Laukiame smagių vaizdelių, kurie parodys mums kaip jūsų kūdikiai moka nardyti, žaisti prausdamiesi ir džiaugtis vandenuku! Primename vieną taisyklių: Nuotraukos turi būti ne tik kokybiškos, bet ir estetiškos. Nuogumas pridengtas tiek, kad būtų saugu jas publikuoti Internete. (Atrinkite tokią maudynių nuotrauką, kurioje nebūtų aiškiai matomi vaikučio lytiniai organai).Konkurse galite dalyvauti ir su senesnėmis fotografijomis, nesvarbu, kad šiuo metu vaikutis jau nebe pupuliukas iki 1 m. Jei tik turite jo kūdikystės maudynių nuotraukų galite dalyvauti konkurse. Sugalvokite nuotraukai smagų, šmaikštų pavadinimą. Prieš tai perskaitykite jau dalyvaujančių konkurse nuotraukų pavadinimus ir įsitikinkite, ar jis nesikartos. Pavadinimą prašome rašyti lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž). Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! TAISYKLĖS ČIA: Nuotraukas konkursui pateikti galėsite 2006 11 13 - 2006 11 28.Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2006 11 29 2006 12 05 . Konkurso dalyvio paraišką pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto Maudom pupuliukus, fotografuojam ir laimim firminių supermama.lt prizų!
Iskilo klausimas del amziaus  Nuo 0 iki 1m., cia 12men ir jaunesni? Ar tinka jei maziui, sakykim, 1metai 6men.? Ar tik grynai leliukams sitas konkurselis?
kristina-buziene
2006 11 12, 17:29
QUOTE(californiagirl @ 2006 11 12, 17:26) Iskilo klausimas del amziaus  Nuo 0 iki 1m., cia 12men ir jaunesni? Ar tinka jei maziui, sakykim, 1metai 6men.? Ar tik grynai leliukams sitas konkurselis? QUOTE(Aurėja @ 2006 11 12, 16:07) Siųskite savo mažųjų plaukikų ( nuo 0 iki 1 metukų amžiaus) nuotraukas, kuriose jie mėgaujasi vandens procedūromis vonioje arba uždarame baseine, jei lankote kūdikių plaukimo užsiėmimus QUOTE(Aurėja @ 2006 11 12, 16:07) Konkurse galite dalyvauti ir su senesnėmis fotografijomis, nesvarbu, kad šiuo metu vaikutis jau nebe pupuliukas iki 1 m. Jei tik turite jo kūdikystės maudynių nuotraukų galite dalyvauti konkurse.
QUOTE(californiagirl @ 2006 11 12, 17:26) Iskilo klausimas del amziaus  Nuo 0 iki 1m., cia 12men ir jaunesni? Ar tinka jei maziui, sakykim, 1metai 6men.? Ar tik grynai leliukams sitas konkurselis? Taip, konkursas "leliukiškų" nuotraukų. Auges jau pacitavo, bet dar patikslinu - nuotraukoje vaikutis turi būti nuo 0 (naujagimis) iki 12 mėn. (1 metukų). Galbūt jis dabar ir žymiai vyresnis, tačiau jei turite jo kūdikystės maudynių nuotraukų, vis tiek galėsite dalyvauti.
Pigalica
2006 11 13, 10:53
Oi, kokia grazi pirma nuotraukyte
dar pasiklausiu  o jei vaikiukui 1m.ir mėnuo ar galima dalyvauti  jaučiu kad negalima
QUOTE(Rituxx @ 2006 11 13, 11:11) dar pasiklausiu  o jei vaikiukui 1m.ir mėnuo ar galima dalyvauti  jaučiu kad negalima  paimk nuotraukėlę, kur tavo mažyliui dar nėra metukų ir prašom dalyvauti. Esmė ta, kad nuotraukoje mažyliui negali būti daugiau kaip metukai
pupulis+
2006 11 13, 11:25
Na va,kaip smagu,kad sulaukem paciu maziausiu konkurselio Bus tikrai graziu nuotraukeliu. Pirma nuotraukyte
smagumelis!  pagal viska tai ir mano mazius dar suspes sudalyvauti konkurse! dabar tai jau tikrai nebeilgai uzsibus pilvelyje!
katytia
2006 11 13, 14:48
nelabai suprantu kaip ta nuotrauka ideti? lyg ir viska padariau bet tarp konkursu dalyviu mano foto nera
esu-mama
2006 11 13, 14:50
QUOTE(katytia @ 2006 11 13, 14:48) nelabai suprantu kaip ta nuotrauka ideti? lyg ir viska padariau bet tarp konkursu dalyviu mano foto nera  palauk, ja turi patvirtinti. Turetum rasti prie nepatvirtintu kol kas
katytia
2006 11 13, 14:56
QUOTE(vaidicita @ 2006 11 13, 15:50) palauk, ja turi patvirtinti. Turetum rasti prie nepatvirtintu kol kas  aaa.ok.taip ir pamaniau. ji ir stovi dabar prie nepatvirtintu.tik pamirsau lietuviskas raides rasyt
QUOTE(katytia @ 2006 11 13, 14:56) aaa.ok.taip ir pamaniau. ji ir stovi dabar prie nepatvirtintu.tik pamirsau lietuviskas raides rasyt  sugrąžinta į "Neužpildytas" - ten galima pataisyti liet. raides.
kristina-buziene
2006 11 13, 15:31
As norejau pasiklausti ar tiks nuotraukele jai su maziuku bus kartu ir kitas vaikutis siek tiek vyresnis... ??  Nors jai tetciai su mamom gali salia dalyvauti,tai broliukas ir turetu nepamaisyti....
Matelyk
2006 11 13, 15:54
jau kiek plaukų neptūnas
kristeu
2006 11 13, 16:12
kristina-buziene
2006 11 13, 16:30
QUOTE(kristeu @ 2006 11 13, 15:12) O man Neptunas,tai nuotrauka,kaip nuotrauka  .....Saunu,kad plaukuciu tiek dauk,bet ispudingo as ten nieko nematau  .....Sorry uz tiesmukiskuma......Ka as kalta ,kad tiesiai sviesiai issireiskiu
agniuliuxas150
2006 11 13, 16:47
o man nerodo mano mergytes nuotraukytes.jau idejau senokai,bet vistiek nera.
QUOTE(agniuliuxas150 @ 2006 11 13, 16:47) o man nerodo mano mergytes nuotraukytes.jau idejau senokai,bet vistiek nera.  žr. konkurso aprašymą: QUOTE (maudynės jūroje ir kt. vandens telkiniuose, esančiuose lauke netinka).
Agotukas
2006 11 13, 17:56
Tėti, o tai ką, mamytė dabar mus abu praus?Jeeeeeeeeeeeee!!!!  Nuogų vyrų padavė Vandens fontanas...Ale kaip nehigieniška
Gitatuka
2006 11 13, 18:25
neperskaiciau iki galo taisykliu  ...idejau vyresnio vaikiuko, nei metuku laiko. Na bet manau nepatvirtins, o tada pakeisiu i kudikiska nuotrauka
kristina-buziene
2006 11 13, 21:21
Ko visos taip uztile??  ..Ka nera apie ka padiskutuoti?
QUOTE(Agotukas @ 2006 11 13, 17:56) Vandens fontanas...Ale kaip nehigieniška  Ai, nu kas ten nehigienisko  Uztai man si foto pati pati graziausa kol kas
ir mes dalyvaujam nors ir su sena nuotrauka, bet tikiuosi patvirtins
Fasolka
2006 11 14, 05:34
Nu cia, itariu, bus apie tukstanti nuotrauku... mes neturim, deja, labai idomios ir kokybishkos, bet vistiek sudalyvausim... labai jau knedi Konkursas ziaaaaaaauriai keliantis nuotaika  .. Bet issirinti, manau, bus sunku.. dabar krito i aki 3: Neptunas (nu ir gaurai pas maziu), fontanas su teciu ir "mamyte, noriu islisti" - uz tooooooooooooooookias nuostabias akis pas mergaiciuke... kazkodel atrodo, kad ten mergaite
patvirtino, patvirtino  na,prizinės vietos, gal nenuskinsim, bet nors pasirodysim
Ale šitoj nuotraukoj tikrai ne metinukas http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=8933Toks nemažas sakyčiau, o ir dantų kiek Ale, negalėjau nepastebėt  Nu gal diskusijai temą užvesiu, cha, cha
QUOTE(Veitė @ 2006 11 14, 08:07) Ale šitoj nuotraukoj tikrai ne metinukas http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=8933Toks nemažas sakyčiau, o ir dantų kiek Ale, negalėjau nepastebėt  Nu gal diskusijai temą užvesiu, cha, cha  Žinom, tai iškart išsiaiškinom su nuotraukos autore, tik nelabai dabar įsivaizduoju kaip ji buvo patekus į galeriją  Gal vietoje "ištrinti" paspaudžiau "patvirtinti"  X-failai - reikia gal kavos išgerti kad išsibudinčiau  Nuotrauka pašalinta.
o man pačios gražiausios su dvynukais (nu kai pati turiu tai jau taaaaaaip gražu) ta kur valtyje tokioj geltonoj pripučiamoj ir kur su tėveliu baseine  dar vieną labai fainą radau kur vaikas dubeny ant pečiaus
Matelyk
2006 11 14, 09:18
nuotraukų jau tikrai daug, bet man jos visos tokios vienodos daugumoj tik vaiko galva matosi, o man norisi kad su veiksmu nuotrauka būtų, kol kas tik kelias tokias randu, o favuritų kol kas neturiu
O man šis konkursas nelabai patinka  Pagal tai kiek jau nuotraukų įkelta, tai iki konkurso pabaigos bus apie 500 nuotraukų ir visos laaaabai paanašios. Vargas bus, kai norėsim jas apžiūrėti ir balsuoti  Nors užteks peržiūrėti tik kažkuo išsiskiriančias nuotraukas. Pasisekė tik toms, kurioms patinka masiniai konkursai, kurioms bet kuria kaina svarbiausia sudalyvauti, nes šiam konkursui tinkančią foto ras kieviena mama.
** Svaja**
2006 11 14, 09:41
mes ir įdejom fotke i konkurselį  bet tik paskui paskaičiau kad nuogulių  negalima dėti ,o dabar nežinau kaip pakeisti
nenoriu nieko uzgauti, bet dar pora nuotrauku yra tikrai, kur bent man aiskiai matosi vaikiuko lytis
Matelyk
2006 11 14, 11:09
QUOTE(Almuka @ 2006 11 14, 11:00) nenoriu nieko uzgauti, bet dar pora nuotrauku yra tikrai, kur bent man aiskiai matosi vaikiuko lytis  šiame konkurse visiškai to išvengti nepavyks, bet bent jau atrenkamos tokios, kuriose nėra labai ryškiai matoma.
esu-mama
2006 11 14, 11:10
** Svaja**
2006 11 14, 11:25
nava pakeičiau  gal dabar tiks
katytia
2006 11 14, 11:26
QUOTE(Vilika @ 2006 11 14, 10:29) O man šis konkursas nelabai patinka  Pagal tai kiek jau nuotraukų įkelta, tai iki konkurso pabaigos bus apie 500 nuotraukų ir visos laaaabai paanašios. Vargas bus, kai norėsim jas apžiūrėti ir balsuoti  Nors užteks peržiūrėti tik kažkuo išsiskiriančias nuotraukas. Pasisekė tik toms, kurioms patinka masiniai konkursai, kurioms bet kuria kaina svarbiausia sudalyvauti, nes šiam konkursui tinkančią foto ras kieviena mama. koks skirtumas kiek tu nuotrauku ir kokios jos ,ar vienodos ar skirtingos. mamytes tiesiog nori kad leliukai dalyvautu konkurse ar tai blogai? beto ko jus norit is nuotraukos? juk tai kudikiai !!!ka jie gali veikti vandeny ? nesuprantu ko jus tikites is kudikiu . kadangi konkursas skirtas maziausiems tai ir foto beveik vienodos juk nieko labai idomaus ir nepadarysi is leliuko  manau esme yra tame kad turime tiek daug graziu besimaudanciu kudikeliu ir svarbu kad mamytes aktyviai dalyvauja . nebalsuokit jei jums nepatinka kad tiek daug nuotrauku juk neprivaloma to daryti : tiesiogh siaip grazu akytes pagantyi tarp tiek nuogaliu
** Svaja**
2006 11 14, 11:31
katytia
2006 11 14, 11:34
** Svaja**
2006 11 14, 11:35
QUOTE(katytia @ 2006 11 14, 12:34) Kaip ka...  sysiu
katytia
2006 11 14, 11:36
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 11 14, 12:35) Kaip ka...  sysiu   o beje visaij rimtas dalykas. ne karta pamates vandeni apslapindavo mamyte
** Svaja**
2006 11 14, 11:38
QUOTE(katytia @ 2006 11 14, 12:36) Čia daugelio leliuku išdaiga
Pigalica
2006 11 14, 12:26
Konkursas  O ir nuotraukų "pasipylė", kaip iš gausybės rago  Aš jau turiu vieną favoritę
QUOTE(katytia @ 2006 11 14, 12:26) koks skirtumas kiek tu nuotrauku ir kokios jos ,ar vienodos ar skirtingos. mamytes tiesiog nori kad leliukai dalyvautu konkurse ar tai blogai? beto ko jus norit is nuotraukos? juk tai kudikiai !!!ka jie gali veikti vandeny ? nesuprantu ko jus tikites is kudikiu . kadangi konkursas skirtas maziausiems tai ir foto beveik vienodos juk nieko labai idomaus ir nepadarysi is leliuko Na skirtumas tas, kad mano panelė jau paūgėjus, ir aš jau prasigirgau ta liga, kai būna labai svarbu sudalyvauti visuose konkursuose, visiems parodyti, kokį grožį auginu. Dabar man labiau patinka ne nuotraukų kiekybė, bet kokybė. Kaip tik būtų įdomesnės fotkės su paaugusiais mažyliais, nes jie tada ne tik šypsosi objektyvui, bet ir patys prausiasi, muiluojasi, valosi dantukus. Turiu dau besimaudančios dukrytės nuotraukų, ir pačios įdomiausios yra, kai mergytei gerokai virš metų. Na bet šitas konkursas bus gera proga parodyti savo mažus leliukus, kurie kituose konkursuose negali dalyvauti, o mamtytės tikrai labai norisi parodyti savo stebuklą
QUOTE(Vilika @ 2006 11 14, 14:03) Na skirtumas tas, kad mano panelė jau paūgėjus, ir aš jau prasigirgau ta liga, kai būna labai svarbu sudalyvauti visuose konkursuose, visiems parodyti, kokį grožį auginu. Dabar man labiau patinka ne nuotraukų kiekybė, bet kokybė. Kaip tik būtų įdomesnės fotkės su paaugusiais mažyliais, nes jie tada ne tik šypsosi objektyvui, bet ir patys prausiasi, muiluojasi, valosi dantukus. Turiu dau besimaudančios dukrytės nuotraukų, ir pačios įdomiausios yra, kai mergytei gerokai virš metų. Na bet šitas konkursas bus gera proga parodyti savo mažus leliukus, kurie kituose konkursuose negali dalyvauti, o mamtytės tikrai labai norisi parodyti savo stebuklą  manau, kad tikrai sulauksime konkursų ir vyresniem vaikiukam  o ta dantų valymosi idėja kaip konkursui man labai patinka
Šita man patiko labai: Hm.. Drauguži, kaži kaip mum tas "ajax'as"...  Primena reklamą, per kurią klausdavo, ar su savo indų plovikliu praustumėt savo vaikus
|
|