Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pupuliukų maudynės!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Aurėja
Naujas fotokonkursas: „Pupuliukų maudynės!”

Kviečiame dalyvauti naujame fotokonkurse - „Pupuliukų maudynės!” Siųskite savo mažųjų „plaukikų“ (nuo 0 iki 1 metukų amžiaus) nuotraukas, kuriose jie mėgaujasi vandens procedūromis vonioje arba uždarame baseine, jei lankote kūdikių plaukimo užsiėmimus (maudynės jūroje ir kt. vandens telkiniuose, esančiuose lauke – netinka).
Laukiame smagių vaizdelių, kurie parodys mums kaip jūsų kūdikiai moka nardyti, žaisti prausdamiesi ir džiaugtis vandenuku!

Primename vieną taisyklių: „Nuotraukos turi būti ne tik kokybiškos, bet ir estetiškos. Nuogumas pridengtas tiek, kad būtų saugu jas publikuoti Internete(Atrinkite tokią maudynių nuotrauką, kurioje nebūtų aiškiai matomi vaikučio lytiniai organai).

Konkurse galite dalyvauti ir su senesnėmis fotografijomis, nesvarbu, kad šiuo metu vaikutis jau nebe „pupuliukas“ iki 1 m. Jei tik turite jo kūdikystės maudynių nuotraukų – galite dalyvauti konkurse.

Sugalvokite nuotraukai smagų, šmaikštų pavadinimą. Prieš tai perskaitykite jau dalyvaujančių konkurse nuotraukų pavadinimus ir įsitikinkite, ar jis nesikartos. Pavadinimą prašome rašyti lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! TAISYKLĖS ČIA:

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite 2006 11 13 - 2006 11 28.
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2006 11 29– 2006 12 05 .

Konkurso dalyvio paraišką pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto

Maudom pupuliukus, fotografuojam ir laimim firminių supermama.lt prizų!
c-girl
Iskilo klausimas del amziaus ax.gif Nuo 0 iki 1m., cia 12men ir jaunesni? Ar tinka jei maziui, sakykim, 1metai 6men.? Ar tik grynai leliukams sitas konkurselis?
kristina-buziene
Oi gera tema yess.gif....Man labai patinka... thumbup.gif thumbup.gif .....Grazu ir linksma bus pasiziureti imusu nuogus pupuliukus rolleyes.gif ....Laukiu nesulaukiu kada mamytes prades deti nuotraukutes bigsmile.gif .O pati dar nesugalvojau kuria panaudosiu is musu foto galerijos nuotraukele siam konkursui...... g.gif ....Bet tema tikrai labai sauni ...
clap.gif clap.gif clap.gif
Board
QUOTE(californiagirl @ 2006 11 12, 17:26)
Iskilo klausimas del amziaus ax.gif  Nuo 0 iki 1m., cia 12men ir jaunesni? Ar tinka jei maziui, sakykim, 1metai 6men.? Ar tik grynai leliukams sitas konkurselis?
*

QUOTE(Aurėja @ 2006 11 12, 16:07)
Siųskite savo mažųjų „plaukikų“ (nuo 0 iki 1 metukų amžiaus) nuotraukas, kuriose jie mėgaujasi vandens procedūromis vonioje arba uždarame baseine, jei lankote kūdikių plaukimo užsiėmimus
*

QUOTE(Aurėja @ 2006 11 12, 16:07)
Konkurse galite dalyvauti ir su senesnėmis fotografijomis, nesvarbu, kad šiuo metu vaikutis jau nebe „pupuliukas“ iki 1 m. Jei tik turite jo kūdikystės maudynių nuotraukų – galite dalyvauti konkurse.
*

Aurėja
QUOTE(californiagirl @ 2006 11 12, 17:26)
Iskilo klausimas del amziaus ax.gif  Nuo 0 iki 1m., cia 12men ir jaunesni? Ar tinka jei maziui, sakykim, 1metai 6men.? Ar tik grynai leliukams sitas konkurselis?
*

Taip, konkursas "leliukiškų" nuotraukų. Auges jau pacitavo, bet dar patikslinu - nuotraukoje vaikutis turi būti nuo 0 (naujagimis) iki 12 mėn. (1 metukų). Galbūt jis dabar ir žymiai vyresnis, tačiau jei turite jo kūdikystės maudynių nuotraukų, vis tiek galėsite dalyvauti.
Pigalica
Oi, kokia grazi pirma nuotraukyte wub.gif
Rituxx
dar pasiklausiu ax.gif o jei vaikiukui 1m.ir mėnuo ar galima dalyvauti rolleyes.gif jaučiu kad negalima schmoll.gif
Isila
QUOTE(Rituxx @ 2006 11 13, 11:11)
dar pasiklausiu  ax.gif o jei vaikiukui 1m.ir mėnuo ar galima dalyvauti  rolleyes.gif jaučiu kad negalima  schmoll.gif
*

paimk nuotraukėlę, kur tavo mažyliui dar nėra metukų ir prašom dalyvauti. Esmė ta, kad nuotraukoje mažyliui negali būti daugiau kaip metukai wink.gif
pupulis+
Na va,kaip smagu,kad sulaukem paciu maziausiu konkurselio 2.gif
Bus tikrai graziu nuotraukeliu. Pirma nuotraukyte thumbup.gif
bucka
smagumelis! lotuliukas.gif pagal viska tai ir mano mazius dar suspes sudalyvauti konkurse! dabar tai jau tikrai nebeilgai uzsibus pilvelyje! liezuvis.gif
katytia
nelabai suprantu kaip ta nuotrauka ideti? lyg ir viska padariau bet tarp konkursu dalyviu mano foto nera g.gif blush2.gif
esu-mama
QUOTE(katytia @ 2006 11 13, 14:48)
nelabai suprantu kaip ta nuotrauka ideti? lyg ir viska padariau bet tarp konkursu dalyviu mano foto nera  g.gif  blush2.gif
*

palauk, ja turi patvirtinti. Turetum rasti prie nepatvirtintu kol kas wink.gif
katytia
QUOTE(vaidicita @ 2006 11 13, 15:50)
palauk, ja turi patvirtinti. Turetum rasti prie nepatvirtintu kol kas wink.gif
*

aaa.ok.taip ir pamaniau. ji ir stovi dabar prie nepatvirtintu.tik pamirsau lietuviskas raides rasyt doh.gif
Aurėja
QUOTE(katytia @ 2006 11 13, 14:56)
aaa.ok.taip ir pamaniau. ji ir stovi dabar prie nepatvirtintu.tik pamirsau lietuviskas raides rasyt  doh.gif
*

sugrąžinta į "Neužpildytas" - ten galima pataisyti liet. raides.
kristina-buziene
As norejau pasiklausti ar tiks nuotraukele jai su maziuku bus kartu ir kitas vaikutis siek tiek vyresnis... ?? g.gif
Nors jai tetciai su mamom gali salia dalyvauti,tai broliukas ir turetu nepamaisyti.... bigsmile.gif
Matelyk
jau kiek plaukų bigsmile.gif thumbup.gif neptūnas
kristeu
nuotraukytės thumbup.gif thumbup.gif , o dar iki konkurso galo oi grožybių prisižiūrėsim wub.gif galvojau, kad mano vyrukas su kasom gimė, nu bet Neptūnas thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif super nuotrauka lotuliukas.gif
kristina-buziene
QUOTE(kristeu @ 2006 11 13, 15:12)
nuotraukytės  thumbup.gif  thumbup.gif , o dar iki konkurso galo oi grožybių prisižiūrėsim wub.gif galvojau, kad mano vyrukas su kasom gimė, nu bet Neptūnas  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif super nuotrauka lotuliukas.gif
*

O man Neptunas,tai nuotrauka,kaip nuotrauka rolleyes.gif .....Saunu,kad plaukuciu tiek dauk,bet ispudingo as ten nieko nematau unsure.gif unsure.gif .....Sorry uz tiesmukiskuma......Ka as kalta ,kad tiesiai sviesiai issireiskiu bigsmile.gif bigsmile.gif
agniuliuxas150
o man nerodo mano mergytes nuotraukytes.jau idejau senokai,bet vistiek nera. verysad.gif
Aurėja
QUOTE(agniuliuxas150 @ 2006 11 13, 16:47)
o man nerodo mano mergytes nuotraukytes.jau idejau senokai,bet vistiek nera. verysad.gif
*

žr. konkurso aprašymą:
(maudynės jūroje ir kt. vandens telkiniuose, esančiuose lauke – netinka).
Agotukas
Tėti, o tai ką,
mamytė dabar mus abu praus?

Jeeeeeeeeeeeee!!!! yahoo.gif Nuogų vyrų padavė bigsmile.gif

Vandens fontanas...

Ale kaip nehigieniška mastau.gif
Gitatuka
neperskaiciau iki galo taisykliu g.gif ...idejau vyresnio vaikiuko, nei metuku laiko. Na bet manau nepatvirtins, o tada pakeisiu i kudikiska nuotrauka blush2.gif
kristina-buziene
Ko visos taip uztile?? g.gif ..Ka nera apie ka padiskutuoti? rolleyes.gif rolleyes.gif
c-girl
QUOTE(Agotukas @ 2006 11 13, 17:56)
Vandens fontanas...

Ale kaip nehigieniška mastau.gif
*

Ai, nu kas ten nehigienisko irnesakyk.gif biggrin.gif Uztai man si foto pati pati graziausa kol kas wub.gif
Rustė
ir mes dalyvaujam 4u.gif
nors ir su sena nuotrauka, bet tikiuosi patvirtins
Fasolka
Nu cia, itariu, bus apie tukstanti nuotrauku... mes neturim, deja, labai idomios ir kokybishkos, bet vistiek sudalyvausim... labai jau knedi blush2.gif
Konkursas ziaaaaaaauriai keliantis nuotaika thumbup.gif.. Bet issirinti, manau, bus sunku.. dabar krito i aki 3: Neptunas (nu ir gaurai pas maziu), fontanas su teciu ir "mamyte, noriu islisti" - uz tooooooooooooooookias nuostabias akis pas mergaiciuke... kazkodel atrodo, kad ten mergaite biggrin.gif
Rustė
patvirtino, patvirtino yahoo.gif

na,prizinės vietos, gal nenuskinsim, bet nors pasirodysim mirksiukas.gif
Veitė
Ale šitoj nuotraukoj tikrai ne metinukas 4u.gif http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=8933
Toks nemažas sakyčiau, o ir dantų kiek lotuliukas.gif
Ale, negalėjau nepastebėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu gal diskusijai temą užvesiu, cha, cha cool.gif
Aurėja
QUOTE(Veitė @ 2006 11 14, 08:07)
Ale šitoj nuotraukoj tikrai ne metinukas 4u.gif http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=8933
Toks nemažas sakyčiau, o ir dantų kiek lotuliukas.gif
Ale, negalėjau nepastebėt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu gal diskusijai temą užvesiu, cha, cha cool.gif
*

Žinom, tai iškart išsiaiškinom su nuotraukos autore, tik nelabai dabar įsivaizduoju kaip ji buvo patekus į galeriją g.gif Gal vietoje "ištrinti" paspaudžiau "patvirtinti" unsure.gif X-failai - reikia gal kavos išgerti kad išsibudinčiau lotuliukas.gif Nuotrauka pašalinta.
Rustė
o man pačios gražiausios su dvynukais (nu kai pati turiu tai jau taaaaaaip gražu)
ta kur valtyje tokioj geltonoj pripučiamoj ir kur su tėveliu baseine thumbup.gif

dar vieną labai fainą radau kur vaikas dubeny ant pečiaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Matelyk
nuotraukų jau tikrai daug, bet man jos visos tokios vienodos g.gif daugumoj tik vaiko galva matosi, o man norisi kad su veiksmu nuotrauka būtų, kol kas tik kelias tokias randu, o favuritų kol kas neturiu unsure.gif
Vilika
O man šis konkursas nelabai patinka schmoll.gif Pagal tai kiek jau nuotraukų įkelta, tai iki konkurso pabaigos bus apie 500 nuotraukų ir visos laaaabai paanašios. Vargas bus, kai norėsim jas apžiūrėti ir balsuoti doh.gif Nors užteks peržiūrėti tik kažkuo išsiskiriančias nuotraukas. Pasisekė tik toms, kurioms patinka masiniai konkursai, kurioms bet kuria kaina svarbiausia sudalyvauti, nes šiam konkursui tinkančią foto ras kieviena mama.
** Svaja**
mes ir įdejom fotke i konkurselį ax.gif ax.gif bet tik paskui paskaičiau kad nuogulių schmoll.gif negalima dėti ,o dabar nežinau kaip pakeisti verysad.gif
Almuka
nenoriu nieko uzgauti, bet dar pora nuotrauku yra tikrai, kur bent man aiskiai matosi vaikiuko lytis ax.gif
Matelyk
QUOTE(Almuka @ 2006 11 14, 11:00)
nenoriu nieko uzgauti, bet dar pora nuotrauku yra tikrai, kur bent man aiskiai matosi vaikiuko lytis ax.gif
*

tai negi maudyt vaikus aprengtus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ar kai fotkini pridengti ranka doh.gif o gal reikėjo lapelius ant nuotraukų uždėti lotuliukas.gif
Aurėja
QUOTE(Almuka @ 2006 11 14, 11:00)
*

šiame konkurse visiškai to išvengti nepavyks, bet bent jau atrenkamos tokios, kuriose nėra labai ryškiai matoma.
esu-mama
QUOTE(Matelyk @ 2006 11 14, 11:09)

tai negi maudyt vaikus aprengtus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ar kai fotkini pridengti ranka  doh.gif  o gal reikėjo lapelius ant nuotraukų uždėti  lotuliukas.gif

*

konkurso taisyklese parasyta kad lyties organai turi buti pridengti mirksiukas.gif
** Svaja**
nava pakeičiau ax.gif gal dabar tiks g.gif
katytia
QUOTE(Vilika @ 2006 11 14, 10:29)
O man šis konkursas nelabai patinka  schmoll.gif  Pagal tai kiek jau nuotraukų įkelta, tai iki konkurso pabaigos bus apie 500 nuotraukų ir visos laaaabai paanašios. Vargas bus, kai norėsim jas apžiūrėti ir balsuoti  doh.gif Nors užteks peržiūrėti tik kažkuo išsiskiriančias nuotraukas. Pasisekė tik toms, kurioms patinka masiniai konkursai, kurioms bet kuria kaina svarbiausia sudalyvauti, nes šiam konkursui tinkančią foto ras kieviena mama.
*

koks skirtumas kiek tu nuotrauku ir kokios jos ,ar vienodos ar skirtingos. mamytes tiesiog nori kad leliukai dalyvautu konkurse ar tai blogai? beto ko jus norit is nuotraukos? juk tai kudikiai !!!ka jie gali veikti vandeny ? nesuprantu ko jus tikites is kudikiu . kadangi konkursas skirtas maziausiems tai ir foto beveik vienodos juk nieko labai idomaus ir nepadarysi is leliuko g.gif manau esme yra tame kad turime tiek daug graziu besimaudanciu kudikeliu ir svarbu kad mamytes aktyviai dalyvauja . nebalsuokit jei jums nepatinka kad tiek daug nuotrauku juk neprivaloma to daryti : tiesiogh siaip grazu akytes pagantyi tarp tiek nuogaliu hihihi.gif
** Svaja**
QUOTE(katytia @ 2006 11 14, 12:26)
koks skirtumas kiek tu nuotrauku ir kokios jos ,ar vienodos ar skirtingos. mamytes tiesiog nori kad leliukai dalyvautu konkurse ar tai blogai? beto ko jus norit  is nuotraukos? juk tai kudikiai !!!ka jie gali  veikti vandeny ? nesuprantu ko jus tikites is kudikiu . kadangi konkursas skirtas maziausiems tai ir foto beveik  vienodos juk  nieko labai idomaus ir nepadarysi is leliuko  g.gif  manau esme yra tame kad turime tiek daug graziu besimaudanciu kudikeliu ir svarbu kad mamytes aktyviai dalyvauja .  nebalsuokit jei jums nepatinka kad tiek daug nuotrauku juk neprivaloma to daryti : tiesiogh siaip  grazu akytes pagantyi tarp tiek nuogaliu  hihihi.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif juk cia ne miss rinkimai,ir nepripozuosi rolleyes.gif rolleyes.gif
katytia
tei va kad nepripozuosi smile.gif savo pypliaus foto idejau kai jam tik menesiukas buvo tai dieve mano kas jis gali daryt toj vonelej? jis net isvis nesupranta nieko tai nieko cia ir nepripozuosi. tongue.gif
o siaip tai mamytes saunuoles ! labai grazios nuotraukeles! 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
** Svaja**
QUOTE(katytia @ 2006 11 14, 12:34)
menesiukas buvo tai dieve mano kas jis gali daryt toj vonelej?
o siaip tai mamytes  saunuoles ! labai grazios nuotraukeles!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif
*

Kaip ka... lotuliukas.gif sysiu lotuliukas.gif
katytia
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 11 14, 12:35)
Kaip ka... lotuliukas.gif  sysiu lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o beje visaij rimtas dalykas. ne karta pamates vandeni apslapindavo mamyte doh.gif lotuliukas.gif
** Svaja**
QUOTE(katytia @ 2006 11 14, 12:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o beje visaij rimtas dalykas. ne karta pamates vandeni apslapindavo mamyte  doh.gif  lotuliukas.gif
*

Čia daugelio leliuku išdaiga bigsmile.gif
Almuka
QUOTE(Matelyk @ 2006 11 14, 12:09)

tai negi maudyt vaikus aprengtus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ar kai fotkini pridengti ranka  doh.gif  o gal reikėjo lapelius ant nuotraukų uždėti  lotuliukas.gif

*

as to nesakiau, tiesiog yra tokia taisykle, blogo nenoriu juk wink.gif

Aureja, viskas aisku 4u.gif
eegle
labai atsiprašau, netyčia išsiunčiau ne tą nuotrauką, norėčiau pakeisti megalol.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Pigalica
Konkursas thumbup.gif O ir nuotraukų "pasipylė", kaip iš gausybės rago bigsmile.gif Aš jau turiu vieną favoritę tongue.gif
Vilika
QUOTE(katytia @ 2006 11 14, 12:26)
koks skirtumas kiek tu nuotrauku ir kokios jos ,ar vienodos ar skirtingos. mamytes tiesiog nori kad leliukai dalyvautu konkurse ar tai blogai? beto ko jus norit  is nuotraukos? juk tai kudikiai !!!ka jie gali  veikti vandeny ? nesuprantu ko jus tikites is kudikiu . kadangi konkursas skirtas maziausiems tai ir foto beveik  vienodos juk  nieko labai idomaus ir nepadarysi is leliuko  g.gif
*

Na skirtumas tas, kad mano panelė jau paūgėjus, ir aš jau prasigirgau ta liga, kai būna labai svarbu sudalyvauti visuose konkursuose, visiems parodyti, kokį grožį auginu. Dabar man labiau patinka ne nuotraukų kiekybė, bet kokybė. Kaip tik būtų įdomesnės fotkės su paaugusiais mažyliais, nes jie tada ne tik šypsosi objektyvui, bet ir patys prausiasi, muiluojasi, valosi dantukus. Turiu dau besimaudančios dukrytės nuotraukų, ir pačios įdomiausios yra, kai mergytei gerokai virš metų. Na bet šitas konkursas bus gera proga parodyti savo mažus leliukus, kurie kituose konkursuose negali dalyvauti, o mamtytės tikrai labai norisi parodyti savo stebuklą wub.gif
Isila
QUOTE(Vilika @ 2006 11 14, 14:03)
Na skirtumas tas, kad mano panelė jau paūgėjus, ir aš jau prasigirgau ta liga, kai būna labai svarbu sudalyvauti visuose konkursuose, visiems parodyti, kokį grožį auginu. Dabar man labiau patinka ne nuotraukų kiekybė, bet kokybė. Kaip tik būtų įdomesnės fotkės su paaugusiais mažyliais, nes jie tada ne tik šypsosi objektyvui, bet ir patys prausiasi, muiluojasi, valosi dantukus. Turiu dau besimaudančios dukrytės nuotraukų, ir pačios įdomiausios yra, kai mergytei  gerokai virš metų. Na bet šitas konkursas bus gera proga parodyti savo mažus leliukus, kurie kituose konkursuose negali dalyvauti, o mamtytės tikrai labai norisi parodyti savo stebuklą  wub.gif
*

manau, kad tikrai sulauksime konkursų ir vyresniem vaikiukam mirksiukas.gif o ta dantų valymosi idėja kaip konkursui man labai patinka drinks_cheers.gif
Vilika
Šita man patiko labai: Hm.. Drauguži, kaži kaip mum tas "ajax'as"... thumbup.gif lotuliukas.gif Primena reklamą, per kurią klausdavo, ar su savo indų plovikliu praustumėt savo vaikus biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.