Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pupuliukų maudynės!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
katytia
jo tas geras smile.gif man dar patiko " cia zadat mane maudyt? " thumbup.gif
Ode
Tikrai smagus konkursas. Nors šiaip jau aš už siauresnes temas - t.y., kur nuotraukų konkursui 'reikia paieškoti', bet tokiuose kaip šis irgi iš dalies lengva - nuotraukų nors daug ir dauguma panašios, bet yra kelios išsiskiriančios. Jau dabar porą matau, kurios labai smagios ir 'kitokios'; balsuoti už ką - bus. biggrin.gif
esu-mama
o man faina VIRU VIRU KOSE thumbup.gif
eegle
Ačiū, kad leidote pakeisti tongue.gif
** Svaja**
Dekojam už priėmima 4u.gif 4u.gif
kristina-buziene
Ooooo blink.gif blink.gif ..Dar tik pora dienu praejo,o nuotraukeliu jau galybe blink.gif .....Tai kas po dvieju savaiciu darysis?? bigsmile.gif
Bet isties labai smagu pasiziurineti wub.gif
Samanta
Daug nuotraukyčių thumbup.gif Tikrai bus sunku išrinkti ax.gif
dvyne2
man neptunas ziauriai patinka:)gal todel, kad nesu machius vaikiuku su tiek daug plauku:)
Fasolka
Nuotrauku gausybe bu-u-u-us.. tikrai panasios dauguma, bet, kad pamatyti visa puikuma reikia butinai padidinti nuotrauka.. bet kai nuotrauku prisirinks apie 1000 oh sunku bus kiek viena apziureti biggrin.gif
Bet galiu uztikrintai pasakyti, kad uzsienio mamu nuotraukos greitai galima atspeti lotuliukas.gif kai kurios turi viena bendra "bruoza" lotuliukas.gif
Linea...
QUOTE(Fasolka @ 2006 11 14, 20:10)
Nuotrauku gausybe bu-u-u-us.. tikrai panasios dauguma, bet, kad pamatyti visa puikuma reikia butinai padidinti nuotrauka.. bet kai nuotrauku prisirinks apie 1000 oh sunku bus kiek viena apziureti biggrin.gif
Bet galiu uztikrintai pasakyti, kad uzsienio mamu nuotraukos greitai galima atspeti lotuliukas.gif  kai kurios turi viena bendra "bruoza" lotuliukas.gif
*

as irgi atkreipiau i tai demesi lotuliukas.gif bet ju visai dar tik 3 ir visas atpazinau thumbup.gif
bsgess
O koks tai bruozas, as gal nedemesinga blush2.gif Apsvieskite mane doh.gif
Fasolka
QUOTE(baltic*girl @ 2006 11 15, 04:43)
*

jei apsvesim isduosim konkursantes ir busim 'bilekuo biggrin.gif " apkaltintos... spek, motin, spek biggrin.gif
Ode
Hm... Įdomu, ar aš apie tą patį dalyką pagalvojau, nes tik kelių mamų vaikučius atpažinčiau 'ir miegodama'. biggrin.gif Bet tokiu atveju mes ir dar viena užsienio mamytė (vėlgi - tikiuosi neapsigaunu) iškretam iš 'taisyklės'.
Ale ir kriminalas gaunasi... lotuliukas.gif
Fasolka
nu tai kad ne visu , o kai kuriu uzsieneciu foto biggrin.gif

P.S. Tiesa pasakius, as irgi tik 3 atpazinau blush2.gif Va dar "kokete" ramybes neduoda.. itariu ...itariu..
kajote
QUOTE(baltic*girl @ 2006 11 15, 04:43)
*

O as zinau, o as zinau... tease.gif tease.gif tease.gif
Rustė
QUOTE(kajote @ 2006 11 15, 08:03)
O as zinau, o as zinau... tease.gif  tease.gif  tease.gif
*

o aš nežinau irnesakyk.gif , bet iš esmės, kai kuriuos vaikiukus jau galima pažinti iš kitų konkursų mirksiukas.gif
Isila
aš tai nežinau.... g.gif
Pinacea
Nematau jokiu bruozu g.gif Na, bet ash nei vieno neatpazinciau.. matau matytu veiduku ish kitu konkursu, bet kam jie priklauso - irgi nepasakyciau.
juratike13
Oi kaip laukiau sio konkurso,tiesiog turiu viena nuotraukyte,kuri ojojoj kaip man patinka...taigi dalyvaujam thumbup.gif
esu-mama
ir as nezinau...
kristina-buziene
QUOTE(mazylle @ 2006 11 15, 02:31)
as irgi atkreipiau i tai demesi  lotuliukas.gif bet ju visai  dar tik 3 ir visas atpazinau  thumbup.gif
*

Ir kurios jums cia tokios atrodo? g.gif....Is kranu ciaupu gal manot,kad uzsinietes? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Raflezija
Valio kaip smagu! thumbup.gif thumbup.gif mus labai greit patvirtino (ta pacia dienele) 4u.gif mes ir dalyvaujam... thumbup.gif thumbup.gif
Sapokliaka
Daug graziu nuotraukyciu.... Man kol kas mieliausios :

user posted image

user posted image

user posted image
Sita nereali... Kaip is multiko - lydekai paliepus, man panorejus lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik man cia maudyniu, tai mazai, g.gif g.gif bet nuotrauka tai liuks..

user posted image
Ir nesuprntu, kas cia nehigienisko??? Tik pamanykite, koks siaubas - tetis purskia vandeni i savo vaika... Kosmaras blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai ir buciuoti vaika nehigieniska... Zinoma, kad nehigieniska...

Ta kur su kalio permanganatu vandenuke, tai man labai nemiela vandens spalva schmoll.gif ... Vaikutis labai wub.gif , bet vanduo..... doh.gif
kaisa
čia
blush2.gif nu vien dėl tėčio balsuot reiks , toks gražuolis bigsmile.gif
čia
gera thumbup.gif thumbup.gif
Ir šiaip laaaaabai gražios nuotraukytės, puikus konkursas wub.gif wub.gif
Matelyk
QUOTE(Fasolka @ 2006 11 15, 03:10)
Bet galiu uztikrintai pasakyti, kad uzsienio mamu nuotraukos greitai galima atspeti lotuliukas.gif  kai kurios turi viena bendra "bruoza" lotuliukas.gif
*

jei jums tas bruožas, kad vaikai maudomi kraiuklėse, tai man čia labiau primena laidą, kai rodė kad Sviderskytė savo vaiką viežbutyje kriauklėj praudė g.gif pirma mintis buvo kad nukopijavo Sviderskytę g.gif

o kaikiuriuos vaikiukus tai tikrai jau galima pažinti iš kitų konkursų, juo labiau kai dažnai dalyvauja rolleyes.gif
Sapokliaka
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 15, 12:53)
čia
blush2.gif nu vien dėl tėčio balsuot reiks , toks gražuolis  bigsmile.gif
*

Na, cia tai jau skonio reikalas lotuliukas.gif lotuliukas.gif man tai vaikas nuotraukoje 100 k grazesnis uz teti ... biggrin.gif biggrin.gif (Tetis visiskai ne mano skonio )
kristina-buziene
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 15, 10:53)
čia
*

Man visai tas tetis negrazuolis joks-jau vaikutis dauk mielesnis wub.gif .....
kriste79
geras konkursas tongue.gif
** Svaja**
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 15, 12:53)
čia
čia

*

blink.gif blink.gif

vaikutis tai wub.gif wub.gif
esu-mama
as irgi pamaniau apie kriaukles nu bet kuo cia uzsenietes detos...? g.gif lyg LT kriaukliu nebutu biggrin.gif
Fasolka
QUOTE(Matelyk @ 2006 11 15, 12:03)
[color=darkviolet]
jei jums tas bruožas, kad vaikai maudomi kraiuklėse, tai man čia labiau primena laidą, kai rodė kad Sviderskytė savo vaiką viežbutyje kriauklėj praudė  g.gif  pirma mintis buvo kad nukopijavo Sviderskytę  g.gif
*

nemaciau tos laidos ir, labai geda blush2.gif , nezinau kas ta Sviderskyte..

QUOTE(vaidicita @ 2006 11 15, 12:53)
as irgi pamaniau apie kriaukles nu bet kuo cia uzsenietes detos...?  g.gif lyg LT kriaukliu nebutu biggrin.gif
*

whatever irnesakyk.gif aisku kriaukliu yra visur...tiesiog sutapimas, kad visos kriaukles is "uzsienio" biggrin.gif .. bet, kadangi, buvo Svidesrkytes laida, tai atsisras ir"kriaukliu is Lietuvos' turbut

P.S. nu va atsirado dar viena kriaukle, labai grazi moderni, turbut is Lietuvos biggrin.gif , ir vaikis labai shaunus
kaisa
kočia prisikabinot prie tų klriauklių, į vaikus žiūrėkit geriau lotuliukas.gif arba į vyrus
Matelyk
QUOTE(Fasolka @ 2006 11 15, 13:10)
nemaciau tos laidos ir, labai geda blush2.gif , nezinau kas ta Sviderskyte..
whatever irnesakyk.gif aisku kriaukliu yra visur...tiesiog sutapimas, kad visos kriaukles is "uzsienio" biggrin.gif .. bet, kadangi, buvo Svidesrkytes laida, tai atsisras ir"kriaukliu is Lietuvos' turbut

P.S. nu va atsirado dar viena kriaukle, labai grazi moderni, turbut is Lietuvos biggrin.gif , ir vaikis labai shaunus
*

aš nesakau kad būtent dėl kriauklų - užsienietės, tiesiog man iš karto kilo toks sutapimas mirksiukas.gif

o Sviderskytė - žinoma žurnalistė, lakūnė, o dabar dokumentinius filmus kuria mirksiukas.gif be ja savo karjerą pradėjo LNK žiniose mirksiukas.gif
Fasolka
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 15, 13:25)
kočia prisikabinot prie tų klriauklių, į vaikus žiūrėkit geriau  lotuliukas.gif arba į vyrus
*

teisingai thumbup.gif

nu tai apie vyrus blush2.gif .. tas, kuris vonioje, tai toks drutas biggrin.gif o tas, kuris baseine, tai kudookas... kudookas.. nors gal intilegentishkas g.gif
nu tiek to, uzsitrauksiu nemalones.. biggrin.gif

Man sis konkursas patinka, pypliai laaabai kelia nuotaika, geru emociju uzsikraunu
...
bet kaip viena mama minejo, ten kur lelka "margancovkeje" maudosi.. tai man irgi tas vanduo nelimpa.. kaz kaip "medicinishkai' atrodo
Papildyta:
QUOTE(Matelyk @ 2006 11 15, 13:40)

o Sviderskytė - žinoma žurnalistė, lakūnė, o dabar dokumentinius filmus kuria  mirksiukas.gif  be ja savo karjerą pradėjo LNK žiniose  mirksiukas.gif [/color]
*

atbukau... 5 metai kaip is LT.. ainu internete zyniu pasikrauti doh.gif
Sapokliaka
QUOTE(Fasolka @ 2006 11 15, 14:44)
nu tai apie vyrus

Bet uz tai pozuoja labai jau nuosirdziai- kaip tikra manekene lotuliukas.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Mat tai tas tetis, kur vandens fontana daro toks simpatiskas ax.gif ax.gif tongue.gif ... Ir ta mergyte (kazkodel man atrodo, kad ten mergyte ) labai jau wub.gif wub.gif

Pasakykite man prasau, kas tam vaikui ant galvos? Apskritai, kas cia jam daroma?
user posted image
kaisa
QUOTE(Agotukas @ 2006 11 15, 15:58)
Čia madymosi kepurytė tokia, kad nepaskęstų  mirksiukas.gif
*

kai nuotrauka maža, atrodo, kad ten pompa vamzdžių kamščiams šalint bigsmile.gif
dvyne2
QUOTE(Agotukas @ 2006 11 15, 16:58)
Čia madymosi kepurytė tokia, kad nepaskęstų  mirksiukas.gif
Tiesą sakant, tai negalvojau, kad tiek daug vaikų dar burokėlių sriuboj maudo  doh.gif
*

geras ash tokia pat foto turiu..su tokiom pachiom kepurem....bet ta foto buvo daryta priesh 23 metus:)
dvyne2
o nuotrauka "undinele " - tai chia kartais ne ta pati grazuole, kur laimejo konkurse graziausios vasaros akimirkos>?? labai jau panashi:)neishpasakyto grozio mergyte
kristina-buziene
Man sita nuotraukele tokia provokuojanti schmoll.gif .....
user posted image
Nu nezinau,nezinau,bet as tokios nedeciau tikrai..... schmoll.gif
kristina-buziene
QUOTE(Džinė @ 2006 11 15, 18:12)
Man tai įdomiausia, kiek kartų tą pačią nuotrauką galima kišti į fotokonkursus doh.gif

*

Man rodos viena kart galima deti ta pacia.... g.gif .....Bet,kai tiek dauk tu nautruokeliu,tai Aureja tikriausia ne nepastebejo..... rolleyes.gif Kur is tokiu galybiu ka ir isiminsi doh.gif ...
Pigalica
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 11 15, 19:15)
Man rodos viena kart galima deti ta pacia.... g.gif .....Bet,kai tiek dauk tu nautruokeliu,tai Aureja tikriausia ne nepastebejo..... rolleyes.gif Kur is tokiu galybiu ka ir isiminsi doh.gif ...
*

Nuotraukas galima pakartotinai deti, jei jos nebuvo tarp laimetoju mirksiukas.gif
v*i*j*a
galima deti ta pacia nuotrauka jei ji nelaimejo prizines vietos mirksiukas.gif
o be to cia ne ta pati nuotrauka,o tik velniskai panasi devil.gif
kristina-buziene
Gerai,o kaip jums sita nuotrauka? g.gif ...Butu idomu nuomone suzinoti?....Kur tetis vaika klyne laiko lotuliukas.gif....... unsure.gif
Evuška
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 11 15, 19:20)
Gerai,o kaip jums sita nuotrauka? g.gif ...Butu idomu nuomone suzinoti?....Kur tetis vaika klyne laiko lotuliukas.gif....... unsure.gif
*

apie ją buvo labai daug kalbėta ano konkurso aptarime,nemanau kad bereikia aptarinėti.Jeigu tai atrodo tinkama nuotrauka,pirmyn,aš tokios nedėčiau,man būtų per daug asmeniška blush2.gif
Pigalica
Nieko ipatingo ax.gif rolleyes.gif

Mes nusprendem nedalyvauti, nor turim vena tokia nuotrauka, kuri siek tiek skyriasi nuo visumos... ax.gif
Labai jau daug prideta cia nuotraukyciu... Galim ir pasimesti blush2.gif
v*i*j*a
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 11 15, 19:20)
*

niekada tokios nedeciau schmoll.gif
ne todel,kad grazu,ar negrazu,bet man kaip ir Evuska sake tai butu per daug asmeniska cool.gif

O jei idomios kitu nuomones,tai paskaitinek konkurso "Tecio kopija " aptarimus 4u.gif
c-girl
http://i136.photobucket.com/albums/q186/ma...059_0008924.jpg
Man si nuotrauka pati mieliausia. Tik jei nesupyks nuotraukos autore, as ja apkarpiau...kaip ji man atrodytu dar geresne blush2.gif Nesinori pasaliniu trugdziu- tu ranksluosciu sone ir veidrodzio virsuje... blush2.gif Tada visas demesys krenta i nuotraukos veikejus ir saunu momenta thumbup.gif Jei tai butu mano foto, as ja taip buciau apkirpusi smile.gif
kajote
QUOTE(Džinė @ 2006 11 15, 19:12)
šeip jau čia pupuliukų maudynės, o ne pupulėnų lotuliukas.gif
*

As irgi ta pati pagalvojau drinks_cheers.gif Ir dar, as asmeniskai irgi niekad nedeciau savo nuogo vyro i konkursa schmoll.gif
Samanta
Na ir užvirėt čia diskusijas apie nuotraukas biggrin.gif thumbup.gif
LT saulele
iš tikro, tai reikia gerbti moderatorių darbą 4u.gif , jei jie praleidžia, vadinasi, nuotraukos tinkamos, o mes jau balsuodamos nuspręsim, kaip yra iš tikro, o ne bereikalingom diskusijom...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.