jo tas geras
Tikrai smagus konkursas. Nors šiaip jau aš už siauresnes temas - t.y., kur nuotraukų konkursui 'reikia paieškoti', bet tokiuose kaip šis irgi iš dalies lengva - nuotraukų nors daug ir dauguma panašios, bet yra kelios išsiskiriančios. Jau dabar porą matau, kurios labai smagios ir 'kitokios'; balsuoti už ką - bus.
o man faina VIRU VIRU KOSE
Ačiū, kad leidote pakeisti
Dekojam už priėmima
Ooooo
Bet isties labai smagu pasiziurineti
Daug nuotraukyčių
man neptunas ziauriai patinka:)gal todel, kad nesu machius vaikiuku su tiek daug plauku:)
Nuotrauku gausybe bu-u-u-us.. tikrai panasios dauguma, bet, kad pamatyti visa puikuma reikia butinai padidinti nuotrauka.. bet kai nuotrauku prisirinks apie 1000 oh sunku bus kiek viena apziureti
Bet galiu uztikrintai pasakyti, kad uzsienio mamu nuotraukos greitai galima atspeti QUOTE(Fasolka @ 2006 11 14, 20:10) Nuotrauku gausybe bu-u-u-us.. tikrai panasios dauguma, bet, kad pamatyti visa puikuma reikia butinai padidinti nuotrauka.. bet kai nuotrauku prisirinks apie 1000 oh sunku bus kiek viena apziureti Bet galiu uztikrintai pasakyti, kad uzsienio mamu nuotraukos greitai galima atspeti as irgi atkreipiau i tai demesi
O koks tai bruozas, as gal nedemesinga
Hm... Įdomu, ar aš apie tą patį dalyką pagalvojau, nes tik kelių mamų vaikučius atpažinčiau 'ir miegodama'.
Ale ir kriminalas gaunasi...
nu tai kad ne visu , o kai kuriu uzsieneciu foto
P.S. Tiesa pasakius, as irgi tik 3 atpazinau
aš tai nežinau....
Nematau jokiu bruozu
Oi kaip laukiau sio konkurso,tiesiog turiu viena nuotraukyte,kuri ojojoj kaip man patinka...taigi dalyvaujam
ir as nezinau...
Valio kaip smagu!
Daug graziu nuotraukyciu.... Man kol kas mieliausios :
![]() ![]() ![]() Sita nereali... Kaip is multiko - lydekai paliepus, man panorejus ![]() Ir nesuprntu, kas cia nehigienisko??? Tik pamanykite, koks siaubas - tetis purskia vandeni i savo vaika... Kosmaras Ta kur su kalio permanganatu vandenuke, tai man labai nemiela vandens spalva QUOTE(Fasolka @ 2006 11 15, 03:10) Bet galiu uztikrintai pasakyti, kad uzsienio mamu nuotraukos greitai galima atspeti jei jums tas bruožas, kad vaikai maudomi kraiuklėse, tai man čia labiau primena laidą, kai rodė kad Sviderskytė savo vaiką viežbutyje kriauklėj praudė o kaikiuriuos vaikiukus tai tikrai jau galima pažinti iš kitų konkursų, juo labiau kai dažnai dalyvauja QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 15, 12:53) Na, cia tai jau skonio reikalas QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 15, 10:53) Man visai tas tetis negrazuolis joks-jau vaikutis dauk mielesnis
geras konkursas
as irgi pamaniau apie kriaukles nu bet kuo cia uzsenietes detos...?
QUOTE(Matelyk @ 2006 11 15, 12:03) [color=darkviolet] jei jums tas bruožas, kad vaikai maudomi kraiuklėse, tai man čia labiau primena laidą, kai rodė kad Sviderskytė savo vaiką viežbutyje kriauklėj praudė nemaciau tos laidos ir, labai geda QUOTE(vaidicita @ 2006 11 15, 12:53) whatever P.S. nu va atsirado dar viena kriaukle, labai grazi moderni, turbut is Lietuvos
kočia prisikabinot prie tų klriauklių, į vaikus žiūrėkit geriau
QUOTE(Fasolka @ 2006 11 15, 13:10) nemaciau tos laidos ir, labai geda whatever P.S. nu va atsirado dar viena kriaukle, labai grazi moderni, turbut is Lietuvos aš nesakau kad būtent dėl kriauklų - užsienietės, tiesiog man iš karto kilo toks sutapimas o Sviderskytė - žinoma žurnalistė, lakūnė, o dabar dokumentinius filmus kuria QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 15, 13:25) teisingai nu tai apie vyrus nu tiek to, uzsitrauksiu nemalones.. Man sis konkursas patinka, pypliai laaabai kelia nuotaika, geru emociju uzsikraunu ... bet kaip viena mama minejo, ten kur lelka "margancovkeje" maudosi.. tai man irgi tas vanduo nelimpa.. kaz kaip "medicinishkai' atrodo Papildyta: QUOTE(Matelyk @ 2006 11 15, 13:40) o Sviderskytė - žinoma žurnalistė, lakūnė, o dabar dokumentinius filmus kuria atbukau... 5 metai kaip is LT.. ainu internete zyniu pasikrauti QUOTE(Fasolka @ 2006 11 15, 14:44) nu tai apie vyrus Bet uz tai pozuoja labai jau nuosirdziai- kaip tikra manekene Mat tai tas tetis, kur vandens fontana daro toks simpatiskas Pasakykite man prasau, kas tam vaikui ant galvos? Apskritai, kas cia jam daroma?
o nuotrauka "undinele " - tai chia kartais ne ta pati grazuole, kur laimejo konkurse graziausios vasaros akimirkos>?? labai jau panashi:)neishpasakyto grozio mergyte
Man sita nuotraukele tokia provokuojanti
![]() Nu nezinau,nezinau,bet as tokios nedeciau tikrai.....
galima deti ta pacia nuotrauka jei ji nelaimejo prizines vietos
o be to cia ne ta pati nuotrauka,o tik velniskai panasi
Gerai,o kaip jums sita nuotrauka?
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 11 15, 19:20) Gerai,o kaip jums sita nuotrauka? apie ją buvo labai daug kalbėta ano konkurso aptarime,nemanau kad bereikia aptarinėti.Jeigu tai atrodo tinkama nuotrauka,pirmyn,aš tokios nedėčiau,man būtų per daug asmeniška
Nieko ipatingo
Mes nusprendem nedalyvauti, nor turim vena tokia nuotrauka, kuri siek tiek skyriasi nuo visumos... Labai jau daug prideta cia nuotraukyciu... Galim ir pasimesti QUOTE(kristina-buziene @ 2006 11 15, 19:20) Gerai,o kaip jums sita nuotrauka? niekada tokios nedeciau ne todel,kad grazu,ar negrazu,bet man kaip ir Evuska sake tai butu per daug asmeniska O jei idomios kitu nuomones,tai paskaitinek konkurso "Tecio kopija " aptarimus
http://i136.photobucket.com/albums/q186/ma...059_0008924.jpg
Man si nuotrauka pati mieliausia. Tik jei nesupyks nuotraukos autore, as ja apkarpiau...kaip ji man atrodytu dar geresne
Na ir užvirėt čia diskusijas apie nuotraukas
iš tikro, tai reikia gerbti moderatorių darbą
|