Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kiek planuojate turėti vaikelių?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ramuneb
įdomu, kiek mes planuojame turėti leliukų
Smiling
as noreciau 3, bet pirmiausia reikia pradeti nuo vieno tongue.gif Kad tik jis ateitu wub.gif
Daisy
rolleyes.gif 3
ramuneb
balsavau už du, jeigu finansiniai reikalai stipriai pasitaisytų norėtųsi trijų
Medetka
reik pradet nuo vieno, o jau veliau ziuresim biggrin.gif siais laikais ir viena sunku pasigamint dry.gif
Muse
ir as kaip dauguma noreciau 3, bet kadangi ir su pirmu dar neaisku kaip baigsis, tai kas zino.... Jei ilgai dar nepavyks, ir amzius neleis 3 susilaukti. g.gif

Labiausiai tai noreciau dvynuku smile.gif
besiba
noreciau 2, bet jei galimybes leistu - galima ir daugiau... wink.gif tik kad kaip to pirmo susilaukt g.gif
Meida
Ir as noreciau triju 2.gif rolleyes.gif Tik kad duotu kas nors unsure.gif
gogra
mes tai dvieju noretume, galima ir is karto wink.gif
Erina
Man tai labai norėtųsi bent jau dviejų, bet vyras sako kol kas užteks ir vieno. Labai tikiuosi po kokių 4-5 metų vyrą perkalbėti. O gal ir pati nenorėsiu, nes ir vieną bus sunku augint, kas čia žino, bet vistiek svajoju apie du, nes mano manymu vienas vaikas yra ne vaikas
Braskiuks
As labai noreciau 3, galetu but pirmas 1 vaikas, o paskui dvynukai
Vyras juokauja, kad noretu visos futbolo komandos group.gif
Oi prisivajojau as cia. Noretusi bent jau pirmai pradziai ta vieninteli piskalbinti wink.gif , gal saldainiais pagundyti laugh.gif
Kokere
Pries vestuves norejau dvieju, vyras triju rolleyes.gif Po pirmosios gimimo ir pirmuju metu as vis dar noreciau antro, bet vyras nesirizta apie antra pagalvoti blink.gif Nekalbant jau apie trecia laugh.gif laugh.gif
Daile
vienas vaikas ne vaikas:)
maziausiai du, jei tevelis ir finansai leis -trecias butinai;)
Mytera
Noreciau triju: du panasaus amziaus, o trecias kad pagrandukas butu, kai pirmi du jau paaugliais beveik butu thumbup.gif Aisku, tai dar tolima ateitis.... wink.gif
Aida
O as kol kas vieno noriu rolleyes.gif kaip bus po 5 metu nezinau, bet siandien galvoju, kad mums uztektu ir vieno biggrin.gif
Isila
noreciau dvieju wub.gif gal po to ir pagalvociau apie tris, jei galimybes butu biggrin.gif
Cara
as noreciau triju. bet kad Dievulis nors viena pradziai duotu... unsure.gif galetu ir dvynukus tongue.gif
Skruzdeliukas
As noreciau dvieju, bet manau, jei butu tik vienas irgi butu l. gerai.
Droka
wink.gif O mes norim 2.gif 2.gif 2.gif ir nesvarbu koks amzius bus nors ir 45 metai bet vistiek gimdysiu biggrin.gif
ryte
jei Dievas duos - 3 vaikuciu noreciau, bet uztektu ir vieno:)
Mur
smile.gif
Visada norejau ir dabar noriu triju - 2.gif 2.gif 2.gif

Nors vyras mane bando itikinti, kad nesusitvarkytume, manau, kad per artimiausius 4 metus perkalbesiu wub.gif

Vienintelis dalykas, kuris atbaidytu nuo tos minties - finansai g.gif
mykolė
Aš ir sakyčiau-priklausomai nuo finansų..Bet kai pasižiūriu į savo tėtį, kuris yra vienturtis(Jis vienišas, o aš neturiu nei pusseserių,nei pusbrolių iš Jo pusės:( ) ir mamą, kuri turi 2 seses ir brolį-diskusijų daug nekyla nei man, nei mano vyrui.Būtinas minimumas 2,pageitautinas minimumas 3, optimlus variantas-4.Nors vaiką auginti daaaaaaaug sunkiau, nei galėjau įsivaizduoti huh.gif
Aistilė
Jei dievas duos 1, bandysim ir antra. Jei pagimdysiu 2, planuosim ir 3... Man kuo daugiau tuo fainiau, dar fainiau, jei butu dvynukai ar pametinukai... Bet viskas prilauso nuo sveikatos ir finansu... Nesenai ziurejau filma, kai tevai susilauke 12 vaiku, tai taip sirdi suspaude, ir kaip faina pasidare,kad man taip...
Agnele
Ot šiuolaikiškos mamos thumbup.gif , žiūrėkit, pagrindinai visos nori 3 clap.gif šaunuolės. Aš prisidedu prie 3 vaikučių norinčių mamkų wub.gif
linksmutis
as noreciau dvieju. jau turim berniuka, o dabar labai noretusi mergytes kaip pupytes.
Chada
Jei leis sveikata, tai triju noreciau 2.gif 2.gif 2.gif
glinglingas
balsavau 2, o jeigu vyras iki tol gerai uzdirbs, -tai gal ir trecia sugalvosime biggrin.gif
murzinyte
Mūsų planas "minimum" - 2 savi + 1 įvaikintas. Žiūrėsim kaip dievas duos. Norėčiau daugiau yess.gif smile.gif

Dievas davė dantis, duos ir duonos...
FU
As kadangi nerealiai myliu 2.gif 2.gif 2.gif tai noriu 2.gif 2.gif 2.gif wink_3.gif !!! Juk nevalia lauzyt gimines tradiciju wink_3.gif thumbup.gif
maksas
Man tai grazu didele seima, gal but todel, kad pati augau tiju vaiku seimoje ir labai dabar dziaugiuosi, jog gyvenimo isbandynuose as esu ne viena.
Kai pamatau nestuke.gif man sirdis apsala, bet pati dar vis niekaip negaliu apsispresti del antro. Jeigu galvojant apie save tai gal but uztektu ir vieno 2.gif, o jeigu apie vaika tai 2.gif 2.gif butinas, 2.gif 2.gif 2.gif ... pagal galinybes
*valdonė*
Aš irgi norėčiau dviejų vaikučių, bet abejoju ar finansai leis sad.gif
Voveryte
As tai noreciau 2.gif 2.gif 2.gif , o jei finansai ir sveikata butu liux - net ir 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif butu imanomas variantas. Paskutinis kada nors i senatve (na, bet iki 67 m. kaip ta rumune, turbut netemciau)

Bet is pradziu nors viena 2.gif pagimdyti reikia
Cikadelė
as viena is tu mazumu- jeigu viskas gerai ir jei isnesiosiu tai laukiame 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif visu keturiu musu mazuju thumbup.gif
geluta
Labai labai labai noriu trijų 2.gif 2.gif 2.gif. Augau šeimoje viena, tai labai liūdna, nenoriu, kad ir mano turimai mažiukei būtų liūdna.
Infinity
Svajuoju apie 3 wub.gif wub.gif wub.gif Sunu jau turime, dabar noretumem dukrytes, o trecias gali buti sunus, ar dukra. Kad tik butu..... rolleyes.gif rolleyes.gif
indrius
noreciau bent vieno,o jei dievuliukas duos tada ir antro ir trecio... smile.gif
galetu is kart buti du ar trys biggrin.gif
Lona
Pradziai noriu 2, o paskui tradiciskai, jei pinigo ir noro bus ir 3.
Čadra
As prisijungiu prie daugumos,nes noriu 3. aisku butu is pradziu neblogai ir vieno 2.gif mama pabuti thumbup.gif ,o po to vieno galetu buti ir dvynukai,as ne pries.
ner_ko
viena mergaiciuke turiu biggrin.gif
laukiu kito nestuke.gif , gerai but vyr. gimines 2.gif
taip tikejaus abukart dvynuku!!! neisejo sad.gif
sakau gal treciakart pavyks, ot butu seimyna - keturi cypliai smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
vyras leidzia kuo daugiau biggrin.gif , tai jei netureciau to negero Rh -, del kurio taip sunku nesiot sad.gif, butu kad ir 10.............
dar plius but neblogai kad is dangaus nukristu milijonas blink.gif blink.gif blink.gif
filifjonka
geras thumbup.gif
kiek daug norinciu turet tris
labai shaunu
sveikinu thumbup.gif
spurgele
kad du vaikus turesime vyra jau itikinau, o del trecio dar vyksta derybos, bet tikiuosi laimeti. pirmas jau yra realiai, o antrajitikiuosi turesime dvieju metu begyje, o trecia, kai po antro atsigausiu ir pirmi du bus truputi pauginti arba kaip dievulis duos, o gal jis duos kokius keturis, o ne tris tongue.gif wub.gif
laurencija26
ir men norim 3 smile.gif
as pati is 3, tai pats tas, tik skirtumas tarp musu maziausio galejo buti ir ne 7 ir 10 metu smile.gif o maziau pvz, kas 3 metus wub.gif wub.gif
bet pakolkas nesiseka buti nestuke.gif

sakau sedi trys balvoneliai ant debeselio krasto danguj ir juokiasi is teveliu thumbup.gif

Peliukas
Aš norėčiau minimum trijų, bet kolkas dievulis dar nė vieno nedavė verysad.gif
Kielytė
Nieko nesigauna iš tų planavimų. Žodžiu, norim trijų, nesigauna nė vieno, bandysim bent vieną įsivaikinti. Gal ateity susiorganizuosim ir savų. Supratau tik tokį dalyką - žmogus planuoja, Dievas juokiasi...
Džiuga+
du - butinai,trecias.... rolleyes.gif jei gerai gyvensim tongue.gif
Ele
Turiu tris, ir dziaugiuosi, kad daug turiu cia bendraminciu thumbup.gif
O gal kada nors bus ir ketvirtas, teoriskai tokia galimybe pasilieku, kad tik butu sveikatos ir noro smile.gif
taja:)
Turiu du , kol kas trečio nenoriu schmoll.gif
zmonele
Mes su vyru, tai keturiu norim 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif Jau viena neuzilgo turesim, o like 3 dar ateity. Bet manau, kad tikrai bus, jei Dievas duos smile.gif
kristinė
noreciau 3 thumbup.gif
Teka
Įdomu, dauguma nori 3 thumbup.gif Man tai norisi namų pilno vaikų klegesio... Bet dar neaišku, kada čia man pavyks susilaukti pirmo ax.gif , gal amžius jau nebeleis turėti daugiau... Kas ten žino... unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.