įdomu, kiek mes planuojame turėti leliukų
as noreciau 3, bet pirmiausia reikia pradeti nuo vieno
balsavau už du, jeigu finansiniai reikalai stipriai pasitaisytų norėtųsi trijų
reik pradet nuo vieno, o jau veliau ziuresim
ir as kaip dauguma noreciau 3, bet kadangi ir su pirmu dar neaisku kaip baigsis, tai kas zino.... Jei ilgai dar nepavyks, ir amzius neleis 3 susilaukti.
Labiausiai tai noreciau dvynuku
noreciau 2, bet jei galimybes leistu - galima ir daugiau...
Ir as noreciau triju
mes tai dvieju noretume, galima ir is karto
Man tai labai norėtųsi bent jau dviejų, bet vyras sako kol kas užteks ir vieno. Labai tikiuosi po kokių 4-5 metų vyrą perkalbėti. O gal ir pati nenorėsiu, nes ir vieną bus sunku augint, kas čia žino, bet vistiek svajoju apie du, nes mano manymu vienas vaikas yra ne vaikas
As labai noreciau 3, galetu but pirmas 1 vaikas, o paskui dvynukai
Vyras juokauja, kad noretu visos futbolo komandos Oi prisivajojau as cia. Noretusi bent jau pirmai pradziai ta vieninteli piskalbinti
Pries vestuves norejau dvieju, vyras triju
vienas vaikas ne vaikas:)
maziausiai du, jei tevelis ir finansai leis -trecias butinai;)
Noreciau triju: du panasaus amziaus, o trecias kad pagrandukas butu, kai pirmi du jau paaugliais beveik butu
O as kol kas vieno noriu
noreciau dvieju
as noreciau triju. bet kad Dievulis nors viena pradziai duotu...
As noreciau dvieju, bet manau, jei butu tik vienas irgi butu l. gerai.
jei Dievas duos - 3 vaikuciu noreciau, bet uztektu ir vieno:)
Visada norejau ir dabar noriu triju - Nors vyras mane bando itikinti, kad nesusitvarkytume, manau, kad per artimiausius 4 metus perkalbesiu Vienintelis dalykas, kuris atbaidytu nuo tos minties - finansai
Aš ir sakyčiau-priklausomai nuo finansų..Bet kai pasižiūriu į savo tėtį, kuris yra vienturtis(Jis vienišas, o aš neturiu nei pusseserių,nei pusbrolių iš Jo pusės:( ) ir mamą, kuri turi 2 seses ir brolį-diskusijų daug nekyla nei man, nei mano vyrui.Būtinas minimumas 2,pageitautinas minimumas 3, optimlus variantas-4.Nors vaiką auginti daaaaaaaug sunkiau, nei galėjau įsivaizduoti
Jei dievas duos 1, bandysim ir antra. Jei pagimdysiu 2, planuosim ir 3... Man kuo daugiau tuo fainiau, dar fainiau, jei butu dvynukai ar pametinukai... Bet viskas prilauso nuo sveikatos ir finansu... Nesenai ziurejau filma, kai tevai susilauke 12 vaiku, tai taip sirdi suspaude, ir kaip faina pasidare,kad man taip...
Ot šiuolaikiškos mamos
as noreciau dvieju. jau turim berniuka, o dabar labai noretusi mergytes kaip pupytes.
Jei leis sveikata, tai triju noreciau
balsavau 2, o jeigu vyras iki tol gerai uzdirbs, -tai gal ir trecia sugalvosime
Mūsų planas "minimum" - 2 savi + 1 įvaikintas. Žiūrėsim kaip dievas duos. Norėčiau daugiau
Dievas davė dantis, duos ir duonos...
As kadangi nerealiai myliu
Man tai grazu didele seima, gal but todel, kad pati augau tiju vaiku seimoje ir labai dabar dziaugiuosi, jog gyvenimo isbandynuose as esu ne viena.
Kai pamatau
Aš irgi norėčiau dviejų vaikučių, bet abejoju ar finansai leis
As tai noreciau
Bet is pradziu nors viena
as viena is tu mazumu- jeigu viskas gerai ir jei isnesiosiu tai laukiame
Labai labai labai noriu trijų
Svajuoju apie 3
noreciau bent vieno,o jei dievuliukas duos tada ir antro ir trecio...
galetu is kart buti du ar trys
Pradziai noriu 2, o paskui tradiciskai, jei pinigo ir noro bus ir 3.
As prisijungiu prie daugumos,nes noriu 3. aisku butu is pradziu neblogai ir vieno
viena mergaiciuke turiu
laukiu kito taip tikejaus abukart dvynuku!!! neisejo sakau gal treciakart pavyks, ot butu seimyna - keturi cypliai vyras leidzia kuo daugiau dar plius but neblogai kad is dangaus nukristu milijonas
geras
kiek daug norinciu turet tris labai shaunu sveikinu
kad du vaikus turesime vyra jau itikinau, o del trecio dar vyksta derybos, bet tikiuosi laimeti. pirmas jau yra realiai, o antrajitikiuosi turesime dvieju metu begyje, o trecia, kai po antro atsigausiu ir pirmi du bus truputi pauginti arba kaip dievulis duos, o gal jis duos kokius keturis, o ne tris
ir men norim 3
as pati is 3, tai pats tas, tik skirtumas tarp musu maziausio galejo buti ir ne 7 ir 10 metu bet pakolkas nesiseka buti sakau sedi trys balvoneliai ant debeselio krasto danguj ir juokiasi is teveliu
Aš norėčiau minimum trijų, bet kolkas dievulis dar nė vieno nedavė
Nieko nesigauna iš tų planavimų. Žodžiu, norim trijų, nesigauna nė vieno, bandysim bent vieną įsivaikinti. Gal ateity susiorganizuosim ir savų. Supratau tik tokį dalyką - žmogus planuoja, Dievas juokiasi...
du - butinai,trecias....
Turiu tris, ir dziaugiuosi, kad daug turiu cia bendraminciu
O gal kada nors bus ir ketvirtas, teoriskai tokia galimybe pasilieku, kad tik butu sveikatos ir noro
Turiu du , kol kas trečio nenoriu
Mes su vyru, tai keturiu norim
noreciau 3
Įdomu, dauguma nori 3
|