aga, as irgi dziaugiaus, kad apdovanojimus is karto teike, nes maniske nebutu sulaukus pabaigos tik pamasciau, kad kol paparacai ir teveliai dziaugiasi, galejo jau kiti begti, taip butu buve greiciau  jeigu rengini plesti, tai galetu vienu metu skirtingais takeliais begti du pogrupiai ar daugiau  o visa kita nuo vedanciojo priklauso, jis si karta labai fainuoliskas, bet man pasirode, kad jis neturi vaiku (ar bent jau tokiu mazu) nes mes irgi is karto po apdovanojimo isejome ir tada pamasciau, kad gaila vyresneliu, kuriem visai nebeliks ziurovu as vis dar manau, kad cia tas suo amsius ar kaip jis ten kaltas, kad tiek daug laiko suvalge  juk mes trynemes parodoj jau nuo 10 val, norejosi dar ir nors si pavilijona apziureti... bet bet kokiu atveju buvo labai smagu  dar karta dekojame organizatorems  nors mano mama juokiasi is musu, kad cia daugiau teveliams ir seneliams laimes ir azarto buvo, nes tokiems mazuliukams tai daugiau streso
Martyna
2006 11 26, 15:38
QUOTE(ENIGMA @ 2006 11 26, 15:18) Kodėl gi, mes kritiką mėgstam iš to ir mokomės. Tačiau apdovanojimus tokiems mažiukams nelabai įmanoma daryti pačiame gale, nes jie tiek neišlauktų
Na gal ir taip  Bet gi pats bėgimas tai labai trumpai trunka jei 6 pogrupiai po 5 min., tai gaunasi 30-40 min. Pati auginu metinukę, pretendavusią į 1 pogrupį, tai pagal ją sprendžiu, kad tiek laiko palaukt apdovanojimo nėra daug, o bėgimo laukt jau manau daug  Nes ši kartą man labiai įsitrigo 3 pogrupis, vaikiukai jau atrodė nelabai susikaupę bėgimui, o buvo praėję kaip tik 40 min. nuo renginio pradžios  Žiūrėjau į laikrodį kaip tik tuo metu Papildyta:QUOTE(Acne @ 2006 11 26, 15:35) tik pamasciau, kad kol paparacai ir teveliai dziaugiasi, galejo jau kiti begti, taip butu buve greiciau Va čia dar geresnis pasiūlymas, net nepagalvojau apie tai
 smagu su protingais zmonemis pabendrauti
Na deja mes neturime tokių patalpų ir tiek moderatorių (savanorių) kad galėtume išleisti tiek grupių vienu metu. O be to čia yra mini varžybos, tad reikia laukti savo eilės nieko nepadarysi. Čia merginos aš jums nepritariu, nes net nuėjusios į kitokį renginį jo nepaspartinsite, na , kad ir kalėdų eglutę kokią negi pulsite iš senio maišo dovanas traukti nepasibaigus??? Viskam yra scenarijus
Martyna
2006 11 26, 16:01
QUOTE(ENIGMA @ 2006 11 26, 15:48) Na deja mes neturime tokių patalpų ir tiek moderatorių (savanorių) kad galėtume išleisti tiek grupių vienu metu.
Vienu metu tai ir nesąmonė būtų
QUOTE(ENIGMA @ 2006 11 26, 16:48) Na deja mes neturime tokių patalpų ir tiek moderatorių (savanorių) kad galėtume išleisti tiek grupių vienu metu. O be to čia yra mini varžybos, tad reikia laukti savo eilės nieko nepadarysi. Čia merginos aš jums nepritariu, nes net nuėjusios į kitokį renginį jo nepaspartinsite, na , kad ir kalėdų eglutę kokią negi pulsite iš senio maišo dovanas traukti nepasibaigus??? Viskam yra scenarijus  Labai teisingai pasakyta Aš ,tai vien džiaugčiaus,kad ten pakliuvom,o ne minusų ieškočiau.Bet kadangi, mūsų neatrinko,belieka pasidžiaugt už dalyvavusius
SuperMama
2006 11 26, 18:55
Apie minusus irgi verta išgirsti, bet realiai tvarkoje mažai ką galima pakeisti. Galima nebent visus apdovonojimus visus į galą nukelti, bet tada prizų atsiėmimas vyktų gan chaotiškai, nes visi laiku nepasirodytų. Bet kitais metais būtinai pagalvosime kaip tai galima būtų padaryti efektyviausiai. Taip, šuns Amsiaus spektaklis neleido maratonui startuoti anksčiau, nes jis turėjo vykti registracijos metu ir pasibaigti 11 val. Jo pradžios laikas buvo užtemptas ir ne dėl mūsų kaltės, bet vistiek atsiprašome, kad maratonas prasidėjo 10 min. vėliau. Tikriausiai būtent jų ir neužteko, kad kai kurie mažyliai startuotų būdami geros nuotaikos. Pirmus fotografavimus ir apdovanojimus prailgino ir TV, nes jiems norėjosi paimti kuo daugiau interviu iš dalyvių, vyresnių vaikų grupėse tai vyko žymiai greičiau. Jei kas turi dar idėjų kaip būtų galima pagerinti maratono organizavimą kitiems metams, kas būtų įdomu, ar reikia pertraukėlių ar kokių atrakcijų prieš, po ar tarp bėgimų, rašykite, pasistengsime atsižvelgti organizuojant jį kitais metais.
Vat nebuvau maratone tai nežinau ar tikslingai pasiūlysiu  Bet visą renginį galima padalint į dvi dalis.Tos dalys sudarytų dvi amžiaus grupes: pirmoj grupėj - mažiukai,antroj- didesni vaikučiai.Po kiekvienos gupės rungčių atlikti apdovanojimų ceremoniją.Jau tikrai gal pusvalandį vaikiukai luktels
"Smarkuoliai" ryžtingai startuoja! "Smarkuolių" grupės (4-5 m.) apdovanojimai:ant pakylos matome - pirmosios vietos nugalėtoją - Rusnę (nr. 30) antrosios vietos laimėtoją - Agotą (nr. 27), trečiosios vietos laimėtoją Rytį (26-as nr.) ir ketvirtąją vietą užėmusį Martyną (nr. 28)! (maratonininkams už nugarų - trenerės - supermamos  )  Smagiai ir užtikrintai startuoja "Vikruolių" grupė (nuo 3 iki 4 m.) Viltė, Džiugas, Edvinas, Gabrielė ir Sandra  (ryt nuotraukų bus daugiau  )
Angangute
2006 11 26, 21:06
Labutis Idesiu ir as viena nuotraukyte, ir labai lauksiu rytojaus. Noriu pamatyti ka Aureja ides  Aciu uz puiku renginu Pritariu ir as, kad buvo perdaug uztesta, bet neisivaizduoju ar butu imanoma ji sutrumpinti, juk mes visos norime kad pamatytu musu vaikucius, kad visi pasiziuretu i juos. Apdovanotu juos. Vadinasi viskas buvo Na tik siektiek gaila vyresneliu, tikrai jiems mazai demesio liko per tuos musu pavargusius mazylius
kristinap
2006 11 26, 21:41
Labas vakaras, labai ačiū organizatoriams už gražų renginį  . Pirmą kartą dalyvavom tokioj šventėj, likom patenkinti. Ačiū už dovanas Žinoma nuovargis pakirto ir mano bėgikę, bei mane pačią. O labiausiai vargino (ir gąsdino) per didelis garsas  mano vaikas net rankytėm ausis dengėsi Tokie mano pastebėjimai Labai lauksiu nuotraukų iš trečiojo pogrupio, o taip pat ir iš kitų fotografų, kurie gal būt pagavo mano bėgikę Nr.14  Adresas sk.kristina@gmail.com , tik geriau nemažintas
Labai ačiū rengėjams už idėją ir tokį puikų renginį, ir aišku - už dovanas
plonyte_linija
2006 11 27, 08:14
Mažiausiųjų pogrupis 1. Ant starto linijos tėveliai kužda burtažodžius  ))  2. Turbūt pirmoji mažiukų pakyla  3. Dovanos, dovanėlės ...  4. Tėveliai labiau už vaikučius džiaugiasi  ) I-oji vieta nr. 5 Vytukas II-oji vieta nr.4 Austėja III-oji vieta nr. 3 Benas
o sertifikatu siemet nebuvo ar mes tik praziopsojom?
plonyte_linija
2006 11 27, 08:31
QUOTE(Acne @ 2006 11 27, 09:16) o sertifikatu siemet nebuvo ar mes tik praziopsojom?  o jūs buvot iki galo? Kiek atmintis nepaveda, lyg turėjo diplomus įteikt
nebuvom, neistverem butu fainei vaiko kambary ireminta pakabinti
QUOTE(Acne @ 2006 11 27, 08:35) nebuvom, neistverem butu fainei vaiko kambary ireminta pakabinti  Nu būtų labai fainai, bet mano vyras klausė organizatorių, tai jam pasakė kad jokių sertifikatų/diplomų nebus  Tai jie ir išvažiavo
pakalnutė
2006 11 27, 09:36
Norim padėkoti už renginį organizatoriams Labai šaunios organizatorės - VALIO VALIO VALIO Ačiū Jums už šventę mažiems ir dideliems O dėl organizavimo, tai viskas buvo  O vaikučiai nenuspėjami, tai labai sunku prie visų prisiderinti. O tokį renginuką, šventę organizuoti yra labai sunku, tad viskas buvo šaumu ir puiku. Mes dalyvavome antroje grupėje ir tai mažiukė norėjo laisvai lakstyti. Bet juk tai vaikas, ir namuose ji nesėdi vienoje vietoje. Bet mes tuo ir džiaugiamės, kad ji vaikas ir stengiamės kartu žaisti  O dėl dėmesio stokos  , tai mes atsivedėm su savim didelę šeimą,palaikymo komandą, tai patikėkit, dėmėsio užteko  Labai gražios nuotraukytės čia tėvelių įdėtos  Ar nepuikūs tie mūsų bėgikai
Ir mes norime laaabai (dvigubai) padėkoti už šventę ir už dovanas. Puiki buvo šventė ir jos, manau, jau labiau sutrumpinti nebuvo galima, nes juk reikia pakankamai dėmesio skirti kiekvienos bėgančiųjų grupės startavimui, finišavimui ir, aišku, apdovanojimams.  Jei mano mažiukė dar nelabai suprato už ką čia tiek dovanų ir dėmesio (labiau tai buvo atrakcija tėveliams), tai vyresnioji su nekantrumu laukė starto ir taip džiaugėsi dovanomis, kad net nėjo į Vudžio, kuris koncertavo iškart po maratono ir jai dabar yra "pats pačiausias" koncertą. Dar kartą dėkui organizatoriams P.S. labai šaunus buvo maratono vedėjas
on line
2006 11 27, 13:55
labai geras renginys
sveiki, mes gavom trecia vieta, tikrai buvo labai smagu, TIK GAILA, KAD NEBUVO JOKIU DIPLOMU, JUK TAI BUTU BUVE GERIAUSIA DOVANA . nes praeitais esam gave antra, tai ir zavus diplomai buvo, O GAL DAR GALIMA BUTU ATSISPAUSDITNI JEI FORMA BUTU IR PATIEMS ISIRASYTI,
o aš pagalvojau, kad gal būtų galima atitverti tą bėgimo trasą? Prie finišo leisti tik tėvelius ir fofogtafus, o palakymo kamandas ir šiaip stebėtojus palikti "už tvoros" taip sakant. Man pasirodė, kad pašaliniai, bent jau mažuliam, labai trukdė
Bretane
2006 11 27, 15:01
Labai fainai viskas buvo Buvom A pogrupyje, startavom antri, uzemem 3 vieta  Gal kas turit nuotraukyciu  Butu idomu pamatyt Idedu ir as viena
Dinozauras
2006 11 27, 15:45
Ypatingai norėčiau padėkoti organizatoriams už ČIULPTUKMEDĮ.
Padėjo - tikrai padėjo atsikratyti to įpročio (jau maniau, kad ir į mokyklą eisim su draugu...).
AČIŪ !!!
BITUTIS
2006 11 27, 15:50
Ačiū organizatoriams  šaunus renginys Palyginus su pernai metų maratonu mano nuomone buvo nepalyginamai geriau organizuota, ypač kas liečia laiko atžvilgiu, labai greit viskas vyko Va tik Amsiukas su savo "draugais" labai garsiai kalbėjo, mažesni vaikai net išsigando Aišku labiausiai tai ir mums gaila, kad nebuvo diplomu  Smulkmena, bet maloni prisiminimui Dar karta AČIŪ už šventę
ievutee
2006 11 27, 23:01
lingute
2006 11 28, 08:27
Ačiū už renginį organizavimas buvo tikrai geras
Sultone
2006 11 28, 08:39
Mums irgi labai patiko maratonas! Startavom antri ir antra vieta uzemem! Alisai mano labai daug geru atsiminimu liks O sios dienos Lietuvos ryto priede "Sostine" yra straipsnis apie rengini ir daugiau nuotrauku (mano vaiko yra atskira foto)
| i |
| Apie mūsų renginius parodoje "Vaikų šalis 2006" skaitykite šios dienos "Lietuvos Ryte", priede "Sostinė" psl. 6. Yra ir maratono nuotraukų! |
pakalnutė
2006 11 28, 12:57
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 28, 12:36) Apie mūsų renginius parodoje "Vaikų šalis 2006" skaitykite šios dienos "Lietuvos Ryte", priede "Sostinė" psl. 6. Yra ir maratono nuotraukų! Aplaksčiau parduotuves o to priedo prie ,,Lietuvos ryto" niekur neradau  Paskui išsiaiškinau, kad Klaipėdoje ir nėra to priedo  Diskriminacija
QUOTE(pakalnutė @ 2006 11 28, 12:57) Aplaksčiau parduotuves o to priedo prie ,,Lietuvos ryto" niekur neradau  Paskui išsiaiškinau, kad Klaipėdoje ir nėra to priedo  Diskriminacija  gal kas turit technines galimybes "Sostinės" psl. nuskenuoti ir čia įdėti nevilniečiams paskaityti?
pakalnutė
2006 11 28, 13:42
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 28, 13:03) gal kas turit technines galimybes "Sostinės" psl. nuskenuoti ir čia įdėti nevilniečiams paskaityti?  Būtų labai šaunu
m a m a
2006 11 28, 21:20
Gal kas filmavote rengini?? Labai labai noretume medziagytes  . Atsiliepkite mamytes .. Skolingi neliktume
Musu mociute buvo pristatyta filmuoti, bet kaip jau ir minejau, kad kulminacijoje (trecio pogrupio begimo) is susijaudinimo nufilmavo grindis  Kai turesiu laiko, atkelsiu gabalais i kompa ir paziuresiu ka galima ispesti  Bet kazi ar jums patiks, nes mano mama dar ir igarsinti su komentarais megeja
plonyte_linija
2006 11 29, 10:21
"Lietuvos rytas", priedas "Sostinė", 6 psl. 2006 11 28 
m a m a
2006 11 29, 13:00
QUOTE(Acne @ 2006 11 29, 08:22) Musu mociute buvo pristatyta filmuoti, bet kaip jau ir minejau, kad kulminacijoje (trecio pogrupio begimo) is susijaudinimo nufilmavo grindis  Kai turesiu laiko, atkelsiu gabalais i kompa ir paziuresiu ka galima ispesti  Bet kazi ar jums patiks, nes mano mama dar ir igarsinti su komentarais megeja  Tai mums tinka bet kokia medziagyte  Labai labai noretume  Svarbu, kad turetume bendra viso maratoniuko vaizda.  Gali buti ir kitu pogrupiu filmavimai.
pakalnutė
2006 11 29, 13:44
QUOTE(pakalnutė @ 2006 11 29, 13:44) SPAM'as O maratoną nufilmavo ir per Tango TV rodys laida Supermamos - šį sekmadienį.
m a m a
2006 11 29, 19:55
QUOTE(Auges @ 2006 11 29, 17:04) SPAM'as O maratoną nufilmavo ir per Tango TV rodys laida Supermamos - šį sekmadienį. Sirdingai dekojame uz informacija
|
|