Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: II-asis Mini Maratonas vaikams!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3
Ašne
aga, as irgi dziaugiaus, kad apdovanojimus is karto teike, nes maniske nebutu sulaukus pabaigos doh.gif
tik pamasciau, kad kol paparacai ir teveliai dziaugiasi, galejo jau kiti begti, taip butu buve greiciau mirksiukas.gif jeigu rengini plesti, tai galetu vienu metu skirtingais takeliais begti du pogrupiai ar daugiau rolleyes.gif o visa kita nuo vedanciojo priklauso, jis si karta labai fainuoliskas, bet man pasirode, kad jis neturi vaiku (ar bent jau tokiu mazu) ax.gif
nes mes irgi is karto po apdovanojimo isejome ir tada pamasciau, kad gaila vyresneliu, kuriem visai nebeliks ziurovu unsure.gif
as vis dar manau, kad cia tas suo amsius ar kaip jis ten kaltas, kad tiek daug laiko suvalge tongue.gif juk mes trynemes parodoj jau nuo 10 val, norejosi dar ir nors si pavilijona apziureti...
bet bet kokiu atveju buvo labai smagu thumbup.gif dar karta dekojame organizatorems wub.gif nors mano mama juokiasi is musu, kad cia daugiau teveliams ir seneliams laimes ir azarto buvo, nes tokiems mazuliukams tai daugiau streso lotuliukas.gif
Martyna
QUOTE(ENIGMA @ 2006 11 26, 15:18)
Kodėl gi, mes kritiką mėgstam iš to ir mokomės. Tačiau apdovanojimus tokiems mažiukams nelabai įmanoma daryti pačiame gale, nes jie tiek neišlauktų

Na gal ir taip drinks_cheers.gif Bet gi pats bėgimas tai labai trumpai trunka jei 6 pogrupiai po 5 min., tai gaunasi 30-40 min. Pati auginu metinukę, pretendavusią į 1 pogrupį, tai pagal ją sprendžiu, kad tiek laiko palaukt apdovanojimo nėra daug, o bėgimo laukt jau manau daug g.gif Nes ši kartą man labiai įsitrigo 3 pogrupis, vaikiukai jau atrodė nelabai susikaupę bėgimui, o buvo praėję kaip tik 40 min. nuo renginio pradžios ax.gif Žiūrėjau į laikrodį kaip tik tuo metu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Acne @ 2006 11 26, 15:35)
tik pamasciau, kad kol paparacai ir teveliai dziaugiasi, galejo jau kiti begti, taip butu buve greiciau  mirksiukas.gif

Va čia dar geresnis pasiūlymas, net nepagalvojau apie tai thumbup.gif
Ašne
drinks_cheers.gif smagu su protingais zmonemis pabendrauti lotuliukas.gif
ENIGMA
Na deja mes neturime tokių patalpų ir tiek moderatorių (savanorių) kad galėtume išleisti tiek grupių vienu metu.
O be to čia yra mini varžybos, tad reikia laukti savo eilės nieko nepadarysi.
Čia merginos aš jums nepritariu, nes net nuėjusios į kitokį renginį jo nepaspartinsite, na , kad ir kalėdų eglutę kokią negi pulsite iš senio maišo dovanas traukti nepasibaigus???
Viskam yra scenarijus mirksiukas.gif
Martyna
QUOTE(ENIGMA @ 2006 11 26, 15:48)
Na deja mes neturime tokių patalpų ir tiek moderatorių (savanorių) kad galėtume išleisti tiek grupių vienu metu.

Vienu metu tai ir nesąmonė būtų schmoll.gif
buzuka
QUOTE(ENIGMA @ 2006 11 26, 16:48)
O be to čia yra mini varžybos, tad reikia laukti savo eilės nieko nepadarysi.
Čia merginos aš jums nepritariu, nes net nuėjusios į kitokį renginį jo nepaspartinsite, na , kad ir kalėdų eglutę kokią negi pulsite iš senio maišo dovanas traukti nepasibaigus???
Viskam yra scenarijus  mirksiukas.gif
*

Labai teisingai pasakyta thumbup.gif
Aš ,tai vien džiaugčiaus,kad ten pakliuvom,o ne minusų ieškočiau.Bet kadangi, mūsų neatrinko,belieka pasidžiaugt už dalyvavusius mirksiukas.gif
SuperMama
Apie minusus irgi verta išgirsti, bet realiai tvarkoje mažai ką galima pakeisti. Galima nebent visus apdovonojimus visus į galą nukelti, bet tada prizų atsiėmimas vyktų gan chaotiškai, nes visi laiku nepasirodytų. Bet kitais metais būtinai pagalvosime kaip tai galima būtų padaryti efektyviausiai.

Taip, šuns Amsiaus spektaklis neleido maratonui startuoti anksčiau, nes jis turėjo vykti registracijos metu ir pasibaigti 11 val. Jo pradžios laikas buvo užtemptas ir ne dėl mūsų kaltės, bet vistiek atsiprašome, kad maratonas prasidėjo 10 min. vėliau. Tikriausiai būtent jų ir neužteko, kad kai kurie mažyliai startuotų būdami geros nuotaikos.

Pirmus fotografavimus ir apdovanojimus prailgino ir TV, nes jiems norėjosi paimti kuo daugiau interviu iš dalyvių, vyresnių vaikų grupėse tai vyko žymiai greičiau.

Jei kas turi dar idėjų kaip būtų galima pagerinti maratono organizavimą kitiems metams, kas būtų įdomu, ar reikia pertraukėlių ar kokių atrakcijų prieš, po ar tarp bėgimų, rašykite, pasistengsime atsižvelgti organizuojant jį kitais metais. bigsmile.gif
buzuka
Vat nebuvau maratone tai nežinau ar tikslingai pasiūlysiu 4u.gif Bet visą renginį galima padalint į dvi dalis.Tos dalys sudarytų dvi amžiaus grupes: pirmoj grupėj - mažiukai,antroj- didesni vaikučiai.Po kiekvienos gupės rungčių atlikti apdovanojimų ceremoniją.Jau tikrai gal pusvalandį vaikiukai luktels g.gif
Aurėja
"Smarkuoliai" ryžtingai startuoja!

user posted image

"Smarkuolių" grupės (4-5 m.) apdovanojimai:

ant pakylos matome - pirmosios vietos nugalėtoją - Rusnę (nr. 30) antrosios vietos laimėtoją - Agotą (nr. 27), trečiosios vietos laimėtoją Rytį (26-as nr.) ir ketvirtąją vietą užėmusį Martyną (nr. 28)! (maratonininkams už nugarų - trenerės - supermamos biggrin.gif )

user posted image

Smagiai ir užtikrintai startuoja "Vikruolių" grupė (nuo 3 iki 4 m.)

Viltė, Džiugas, Edvinas, Gabrielė ir Sandra

user posted image

(ryt nuotraukų bus daugiau mirksiukas.gif )
Angangute
Labutis
Idesiu ir as viena nuotraukyte, ir labai lauksiu rytojaus. Noriu pamatyti ka Aureja ides
user posted image
Aciu uz puiku renginu
Pritariu ir as, kad buvo perdaug uztesta, bet neisivaizduoju ar butu imanoma ji sutrumpinti, juk mes visos norime kad pamatytu musu vaikucius, kad visi pasiziuretu i juos. Apdovanotu juos.
Vadinasi viskas buvo thumbup.gif
Na tik siektiek gaila vyresneliu, tikrai jiems mazai demesio liko per tuos musu pavargusius mazylius 4u.gif
kristinap
Labas vakaras,
labai ačiū organizatoriams už gražų renginį thumbup.gif . Pirmą kartą dalyvavom tokioj šventėj, likom patenkinti. Ačiū už dovanas smile.gif
Žinoma nuovargis pakirto ir mano bėgikę, bei mane pačią. O labiausiai vargino (ir gąsdino)per didelis garsas g.gif mano vaikas net rankytėm ausis dengėsi unsure.gif
Tokie mano pastebėjimai ax.gif
Labai lauksiu nuotraukų iš trečiojo pogrupio, o taip pat ir iš kitų fotografų, kurie gal būt pagavo mano bėgikę Nr.14 4u.gif Adresas sk.kristina@gmail.com , tik geriau nemažintas 4u.gif
LauraP
Labai ačiū rengėjams už idėją ir tokį puikų renginį, ir aišku - už dovanas thumbup.gif thumbup.gif
plonyte_linija
Mažiausiųjų pogrupis

1. Ant starto linijos tėveliai kužda burtažodžius smile.gif))
user posted image

2. Turbūt pirmoji mažiukų pakyla wub.gif
user posted image

3. Dovanos, dovanėlės ... thumbup.gif
user posted image

4. Tėveliai labiau už vaikučius džiaugiasi smile.gif)
I-oji vieta nr. 5 Vytukas
II-oji vieta nr.4 Austėja
III-oji vieta nr. 3 Benas

user posted image

Ašne
o sertifikatu siemet nebuvo ar mes tik praziopsojom? ax.gif
plonyte_linija
QUOTE(Acne @ 2006 11 27, 09:16)
o sertifikatu siemet nebuvo ar mes tik praziopsojom?  ax.gif
*

o jūs buvot iki galo? Kiek atmintis nepaveda, lyg turėjo diplomus įteikt g.gif
Ašne
nebuvom, neistverem blush2.gif
butu fainei vaiko kambary ireminta pakabinti wub.gif
LauraP
QUOTE(Acne @ 2006 11 27, 08:35)
nebuvom, neistverem  blush2.gif
butu fainei vaiko kambary ireminta pakabinti  wub.gif
*

Nu būtų labai fainai, bet mano vyras klausė organizatorių, tai jam pasakė kad jokių sertifikatų/diplomų nebus unsure.gif Tai jie ir išvažiavo ax.gif
pakalnutė
Norim padėkoti už renginį organizatoriams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai šaunios organizatorės - VALIO VALIO VALIO 4u.gif
Ačiū Jums už šventę mažiems ir dideliems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O dėl organizavimo, tai viskas buvo thumbup.gif O vaikučiai nenuspėjami, tai labai sunku prie visų prisiderinti. O tokį renginuką, šventę organizuoti yra labai sunku, tad viskas buvo šaumu ir puiku.
Mes dalyvavome antroje grupėje ir tai mažiukė norėjo laisvai lakstyti. Bet juk tai vaikas, ir namuose ji nesėdi vienoje vietoje. Bet mes tuo ir džiaugiamės, kad ji vaikas ir stengiamės kartu žaisti 4u.gif O dėl dėmesio stokos g.gif , tai mes atsivedėm su savim didelę šeimą,palaikymo komandą, tai patikėkit, dėmėsio užteko lotuliukas.gif

Labai gražios nuotraukytės čia tėvelių įdėtos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ar nepuikūs tie mūsų bėgikai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
APA
Ir mes norime laaabai (dvigubai) padėkoti už šventę ir už dovanas. wub.gif
Puiki buvo šventė ir jos, manau, jau labiau sutrumpinti nebuvo galima, nes juk reikia pakankamai dėmesio skirti kiekvienos bėgančiųjų grupės startavimui, finišavimui ir, aišku, apdovanojimams. bigsmile.gif Jei mano mažiukė dar nelabai suprato už ką čia tiek dovanų ir dėmesio (labiau tai buvo atrakcija tėveliams), tai vyresnioji su nekantrumu laukė starto ir taip džiaugėsi dovanomis, kad net nėjo į Vudžio, kuris koncertavo iškart po maratono ir jai dabar yra "pats pačiausias" koncertą. g.gif biggrin.gif
Dar kartą dėkui organizatoriams thumbup.gif

P.S. labai šaunus buvo maratono vedėjas thumbup.gif
on line
labai geras renginys ax.gif
ursule
sveiki, mes gavom trecia vieta, tikrai buvo labai smagu, TIK GAILA, KAD NEBUVO JOKIU DIPLOMU, JUK TAI BUTU BUVE GERIAUSIA DOVANA . nes praeitais esam gave antra, tai ir zavus diplomai buvo, O GAL DAR GALIMA BUTU ATSISPAUSDITNI JEI FORMA BUTU IR PATIEMS ISIRASYTI, blush2.gif 4u.gif
Isila
o aš pagalvojau, kad gal būtų galima atitverti tą bėgimo trasą? Prie finišo leisti tik tėvelius ir fofogtafus, o palakymo kamandas ir šiaip stebėtojus palikti "už tvoros" taip sakant. Man pasirodė, kad pašaliniai, bent jau mažuliam, labai trukdė g.gif
Bretane
Labai fainai viskas buvo thumbup.gif
Buvom A pogrupyje, startavom antri, uzemem 3 vieta thumbup.gif Gal kas turit nuotraukyciu g.gif Butu idomu pamatyt ax.gif

Idedu ir as viena

user posted image
Dinozauras
Ypatingai norėčiau padėkoti organizatoriams už ČIULPTUKMEDĮ.

Padėjo - tikrai padėjo atsikratyti to įpročio (jau maniau, kad ir į mokyklą eisim su draugu...).

AČIŪ !!!
BITUTIS
Ačiū organizatoriams thumbup.gif šaunus renginys smile.gif
Palyginus su pernai metų maratonu mano nuomone buvo nepalyginamai geriau organizuota, ypač kas liečia laiko atžvilgiu, labai greit viskas vyko rolleyes.gif
Va tik Amsiukas su savo "draugais" labai garsiai kalbėjo, mažesni vaikai net išsigando verysad.gif

Aišku labiausiai tai ir mums gaila, kad nebuvo diplomu blush2.gif Smulkmena, bet maloni prisiminimui 4u.gif

Dar karta AČIŪ už šventę

clap_1.gif clap_1.gif
ievutee
Aš irgi laaaaaaabai dėkoju organizatoriams. clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif .
Tikrai graži šventė buvo.

Ačiū labai už dovanas. Mes sidabrą laimejom, tai jau laimes dukriukui buvo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aisku, tik biški liūdna, kad mūsų 'stipruoliai' be žiūrovų liko schmoll.gif schmoll.gif .
Bet turbut niekada visiem neįtiksti g.gif g.gif g.gif .

p.s. Ir dar labai ačiū už nuotraukas, nes mūsų fotikas, kažkaip nesamoningai prifotkino doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
lingute
Ačiū už renginį organizavimas buvo tikrai geras thumbup.gif
Sultone
4u.gif
Mums irgi labai patiko maratonas!

Startavom antri ir antra vieta uzemem! thumbup.gif
Alisai mano labai daug geru atsiminimu liks biggrin.gif

O sios dienos Lietuvos ryto priede "Sostine" yra straipsnis apie rengini ir daugiau nuotrauku (mano vaiko yra atskira foto) blush2.gif ax.gif
Aurėja

i 
Apie mūsų renginius parodoje "Vaikų šalis 2006" skaitykite šios dienos "Lietuvos Ryte", priede "Sostinė" psl. 6. Yra ir maratono nuotraukų!
pakalnutė
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 28, 12:36)
Apie mūsų renginius parodoje "Vaikų šalis 2006" skaitykite šios dienos "Lietuvos Ryte", priede "Sostinė" psl. 6. Yra ir maratono nuotraukų!
*

Aplaksčiau parduotuves o to priedo prie ,,Lietuvos ryto" niekur neradau verysad.gif Paskui išsiaiškinau, kad Klaipėdoje ir nėra to priedo verysad.gif Diskriminacija gun_smilie.gif g.gif
Aurėja
QUOTE(pakalnutė @ 2006 11 28, 12:57)
Aplaksčiau parduotuves o to priedo prie ,,Lietuvos ryto" niekur neradau  verysad.gif  Paskui išsiaiškinau, kad Klaipėdoje ir nėra to priedo  verysad.gif Diskriminacija  gun_smilie.gif  g.gif
*

gal kas turit technines galimybes "Sostinės" psl. nuskenuoti ir čia įdėti nevilniečiams paskaityti? bigsmile.gif
pakalnutė
QUOTE(Aurėja @ 2006 11 28, 13:03)
gal kas turit technines galimybes "Sostinės" psl. nuskenuoti  ir čia įdėti nevilniečiams paskaityti?  bigsmile.gif
*

Būtų labai šaunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
m a m a
Gal kas filmavote rengini?? Labai labai noretume medziagytes 4u.gif . Atsiliepkite mamytes .. Skolingi neliktume ax.gif
Ašne
Musu mociute buvo pristatyta filmuoti, bet kaip jau ir minejau, kad kulminacijoje (trecio pogrupio begimo) is susijaudinimo nufilmavo grindis doh.gif Kai turesiu laiko, atkelsiu gabalais i kompa ir paziuresiu ka galima ispesti g.gif Bet kazi ar jums patiks, nes mano mama dar ir igarsinti su komentarais megeja doh.gif
plonyte_linija
"Lietuvos rytas", priedas "Sostinė", 6 psl. 2006 11 28

user posted image

user posted image
m a m a
QUOTE(Acne @ 2006 11 29, 08:22)
Musu mociute buvo pristatyta filmuoti, bet kaip jau ir minejau, kad kulminacijoje (trecio pogrupio begimo) is susijaudinimo nufilmavo grindis  doh.gif  Kai turesiu laiko, atkelsiu gabalais i kompa ir paziuresiu ka galima ispesti  g.gif  Bet kazi ar jums patiks, nes mano mama dar ir igarsinti su komentarais megeja  doh.gif
*

Tai mums tinka bet kokia medziagyte smile.gif Labai labai noretume 4u.gif Svarbu, kad turetume bendra viso maratoniuko vaizda. blush2.gif Gali buti ir kitu pogrupiu filmavimai. bigsmile.gif
pakalnutė
QUOTE(plonyte_linija @ 2006 11 29, 10:21)
"Lietuvos rytas", priedas "Sostinė", 6 psl. 2006 11 28

user posted image

user posted image
*

clap.gif clap.gif clap.gif
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Board
QUOTE(pakalnutė @ 2006 11 29, 13:44)
clap.gif  clap.gif  clap.gif 
aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif
*

SPAM'as poster_offtopic.gif

O maratoną nufilmavo ir per Tango TV rodys laida Supermamos - šį sekmadienį.
m a m a
QUOTE(Auges @ 2006 11 29, 17:04)
SPAM'as  poster_offtopic.gif

O maratoną nufilmavo ir  per Tango TV rodys laida Supermamos - šį sekmadienį.
*

Sirdingai dekojame uz informacija mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.