QUOTE(*Lina* @ 2006 11 20, 10:49)
sveikinam sveikinam sveikinam
o mes gaila, ne
Valioooooooooo, vienas maniškis irgi pateko
Mes irgi nepakliuvom
Bet mūsų draugė Gabrielytė pakliuvo Sveikinam visus pakliuvusius
O mes taip tikėjomės...
Pakliuvom, pakliuvom, pakliuvom
Mes ir nepakliuvom
ka darysi,ir maniškis nei vienas nepateko,bet nenusimenam,džiaugiamės už tuos kurie dalyvaus
visai nesitikėjau, bet pakliuvom
kad tik ligos neužpultų, tfu tfu tfu.
Mes pakliuvom
Bet tėveliam iškilo truputį problemų, tai norėjau paklausti, ar vaikutį gali atvesti krikštotėveliai?
Mes irgi nepakliuvom,bet tikiuos ,kad kas nors negalės dalyvaut ir mus pakvies iš rezervo
Dėja mes nepakliuvom . Linkim visiems žingsniuotojiems sekmės
Mes irgi nepakliuvom
todel i paroda vaziuosim penktadieni SEKMES dalyvaujantiems Nesiseka ir mums, jau antrą kart nepatekom... Sėkmės dalyvausianties, o maniškei gal meilėj seksis QUOTE(Acne @ 2006 11 21, 08:29) va, va ir mes galvojam kaip šią problemą spręsti o gal tą katiną galit atsivešti Ir noriu paklausti labai praktiškų dalykų QUOTE(pakalnutė @ 2006 11 21, 10:06) Ir noriu paklausti labai praktiškų dalykų Aprenkite bėgikus patogia sportine apranga. Kiek pamenu, pernelyg šilta ten nebūna, tačiau galima aprengti taip, kad esant reikalui, būtų lengva vaiką išrengti šiek tiek. Mes pačios ankstesniais metais ten būdavom su ilgomis rankovėmis trikotažo palaidinėmis.
Oi, kaip gaila, per vėlai pamačiau, būtume irgi labai norėję dalyvauti. Praeitais metais visai neblogai pasisekė, gal ir šiemet būtų pasisekę
QUOTE(Derra @ 2006 11 22, 10:31) Oi, kaip gaila, per vėlai pamačiau, būtume irgi labai norėję dalyvauti. Praeitais metais visai neblogai pasisekė, gal ir šiemet būtų pasisekę tai papasakokit kas kaip? Pasidalinkit patirtim, gal žinote kokių stebuklų kaip susitarti su vaiku, kad būtent tada bėgtų Aš jau pradedu pergyventi QUOTE(pakalnutė @ 2006 11 22, 10:49) tai papasakokit kas kaip? Pasidalinkit patirtim, gal žinote kokių stebuklų kaip susitarti su vaiku, kad būtent tada bėgtų Aš jau pradedu pergyventi Mūsiškis net iš starto vietos nepajudėjo
Dėmesio! Mini Maratono dalyvių laukiame šeštadienį, 10:40 val., 5 paviljono II aukšto galerijoje, kur ir vyks varžybos. Čia pat užsiregistruosite bei gausite starto numerį, o nuo 10:40 iki 11 val. mažylius linksmins ir saugaus eismo pamokys šaunusis policijos bičiulis - patrulis Amsius! ![]() "Saugokis pats atskubėsiu ir aš" Tokiu pavadinimu išleista antroji vaikų rašytojo Jeronimo Lauciaus ir Policijos departamento knygelė vaikams. Pagrindinis knygelės autorius policijos bičiulis patrulis Amsis, moko vaikus kaip saugiai elgtis namuose, grįžti iš mokyklos, padėti bėdoje draugui, bendrauti su nepažįstamais asmenimis. Spektaklyje du pipirai eidami į mokyklą, vis pasuka klystkeliais ir patenka į blogų žmonių pinkles, tačiau į pagalbą atskubantis jų draugas Amsis iš visų situacijų randa teisingiausią išeitį. Spektaklio pabaigoje, sugėdinti Amsiaus, jaunuoliai supranta, kad visi bičiulio patarimai skirti jų pačių saugumui, todėl pasižada ateityje būti drausmingais, gerais mokiniais. Policijoje jau gyvena keturi vaikų bičiuliai. Amsiaus padėjėjais Vilniuje yra Inspektorius Liūtas, Kaune vilkas, Kėdainiuose katinas Micius.
STARTO NUMERIAI:
1. Arnas Barzdėnas 2. Ugnė Litvinaitė 3. Benas Pauliukonis 4. Austėja Savukynaitė 5. Vytautas Urbelis 6. Darija Baublytė 7. Rokas Dzeventkauskas 8. Aretas Gedžius 9. Ugnius Pukas 10. Alisa Sultanova 11. Ugnius Klusas 12. Lukas Lipnevič 13. Ema Mačytė 14. Aistė Skeivelaitė 15. Dorotėja Žukaitytė 16. Evelina Balaišytė 17. Aurelija Dudaitė 18. Guostė Jauniškytė 19. Tauras Launikonis 20. Fausta Šostakaitė 21. Viltė Abalikštaitė 22. Džiugas Budreika 23. Edvinas Gaidamavičius 24. Gabrielė Petkevičiūtė 25. Sandra Zalieckaitė 26. Gertrūda Bazytė 27. Agota Brogaitė 28. Martynas Butkus 29. Mantas Kursevičius 30. Rusnė Žukaitytė
mano vaikas gimes 13 diena ir 13 numeri gavo
Ir mes nepatekom tarp dalyvių, bet ateisim palaikyti kitų vaikučių
QUOTE(Tafi @ 2006 11 22, 11:05) Mūsiškis net iš starto vietos nepajudėjo Nu va O mūsų starto numeriukas nesutapo su gimimo diena
nu va kaip prazioplinom
O Šiauliuse irgi bus?Jei tap tai kur?Ačiū.
Kaip fainai, mes patekom
Labai fainas buvo maratonas, ačiū organizatoriams, ačiū Aurėjai
Sveikinam visus dalyvavusius, laimėjusius mažiukus Maniškė netgi spėjo ant starto linijos pakabinti berniuką
labai fainas maratonas buvo
kitais metais vėl bandysim jėgas va kelios nuotraukytės ![]() ![]()
Labai labai aciu uz ispudinga ir labai grazu renginuka!!!
Labai gerai praleidome laika, o ypac musu mazyliui labai jau patiko Jei kam reikia, turime nuotraukyciu is Patyrusiu zingsniuotoju B pogrupio apdovanojimu QUOTE(plonyte_linija @ 2006 11 25, 13:07) Labai fainas buvo maratonas, ačiū organizatoriams, ačiū Aurėjai Sveikinam visus dalyvavusius, laimėjusius mažiukus Maniškė netgi spėjo ant starto linijos pakabinti berniuką O aš ir nepžiūrėjau, kad jūs dalyvaujat Aš dovanas dideliais kiekiais nešiojau Labai šaunūs pirmiausia TĖVELIAI Vaikučiai irgi buvo nuostabūs, mažieji apskritai savame stiliuj, niekas jiems dar nepapasakos bėgti ar dar ką daryti jie turi savo nuomonę, svarbu dalyvauti, o ne laimėti Didesni sportininkai labai gerai pasirodė kaip tikri sportininkai, net susirūpinome ar ne per trumpa trasa buvo tokiems vikruoliams QUOTE(ENIGMA @ 2006 11 26, 00:03) O aš ir nepžiūrėjau, kad jūs dalyvaujat Aš dovanas dideliais kiekiais nešiojau o aš irgi žiopla nepastebėjau
Fainei buvo
Gal tik kiek organizacija dar reiktu patobulinti, kad viskas sparciau vyktu, nes manoji taip ilgai neistvere susikaupusi ir labai spurdejo begti ir net dudas paleido Ir man tas spektaklis su suniuku, tai kazkaip siaip sau QUOTE(m a m a @ 2006 11 25, 22:10) Labai labai aciu uz ispudinga ir labai grazu renginuka!!! Labai gerai praleidome laika, o ypac musu mazyliui labai jau patiko Jei kam reikia, turime nuotraukyciu is Patyrusiu zingsniuotoju B pogrupio apdovanojimu nuotrauku labai norim Ir dabar dar norim prisipazinti, kad apsivogem Labai lauksim kitu metu maratono ir jei pateksim, tai tikiu, kad pasirodysim geriau
Laba
Nors mes buvom tik stebėtojai, ir vienos dalyvės palaikymo komanda, džiaugiamės renginiu
joooo cia manoji ir verzesi i trasa, nes buvo labai nuteikta/nusiteikusi begti
QUOTE(Acne @ 2006 11 26, 10:47) Gal tik kiek organizacija dar reiktu patobulinti, kad viskas sparciau vyktu Va čia tai pritariu Bet šiaip tai idėja šauni ir renginukas smagus Na labai smagu jūsų klausyti.... O kaip jūs įsivaizduojate gal visus vienu metu paleisti, renginys ir taip truko tik 1 valandą, todėl buvo tikrai viskas sparčiai atlikta, nelabai įsivaizduoju kaip galima dar sparčiauų, jei tiek pogrupių. Praitais metais viskas vyko 4 val. ir renginys buvo puikus. Truputį pamirštate , kad tai renginys, o ne vien jūsų vaikučio pasirodymas. QUOTE(ENIGMA @ 2006 11 26, 15:05) O kaip jūs įsivaizduojate gal visus vienu metu paleisti, renginys ir taip truko tik 1 valandą, todėl buvo tikrai viskas sparčiai atlikta, nelabai įsivaizduoju kaip galima dar sparčiauų, jei tiek pogrupių. Aš manau, kad apdovanojimus ir fotografavimą būtų galima po visko daryt, tada vaikams nereiketų tiek laukt savo eilės Tik negalvokit, kad tai kritika, tiesiog pasiūlymas ateičiai, nes manau toks šaunus renginys turi gyvuot ilgai QUOTE(Martyna @ 2006 11 26, 15:15) Aš manau, kad apdovanojimus ir fotografavimą būtų galima po visko daryt, tada vaikams nereiketų tiek laukt savo eilės Tik negalvokit, kad tai kritika, tiesiog pasiūlymas ateičiai, nes manau toks šaunus renginys turi gyvuot ilgai Kodėl gi, mes kritiką mėgstam iš to ir mokomės. Tačiau apdovanojimus tokiems mažiukams nelabai įmanoma daryti pačiame gale, nes jie tiek neišlauktų, tada būtų dar daugiau mamų nepatenkintu, kad pavargo, ant rankų užmigo, verkė ir t.t. t.t. Tad prašom reikšti nuomonę ir rasim bendrą sprendimą. |