Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dėželės, dėžutės...
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4
neringuskinas
laba, gal kuri mamyte bande zaislu deze vaikui padaryti?
jujuke
BET TA SU MAKARONAIS TAI SUPER drinks_cheers.gif
Julia2002
mane ir irgi domina, kur nusipirkti kartono pigiau. Gal kokios spaustuvės Vilniuje parduoda?
dafni
Nu bet jau ir groziai uzsimaniau ir as, reiks ir man kazka bandyt sumeistravot lotuliukas.gif
saule0803
Žaislų dėžė ir mane domintu.. turiu daug dėžių nuo pampersų tai galvoju jas sunaudoti ax.gif
erikae
Va va smile.gif Zaisladezes ir man aktualu:)
Planuoju praeiti padevetu rubu praduotuves ir aptraukti kokia spalvota oda ar demantinu tas pacias dezutes nuo pampersu.
O gal kokia medziaga ir puosti aplukacijom g.gif
O sakykit kas zinot ta sintetine medziaga pigi - kartunas atrodo. kazin kaip ji atrodytu ... Ju tokios ryskios spalvos g.gif Gal grazu .. Bet kuo klijuoti kad nepersigertu klijai? Sakyciau tokia plonoka ta medziagyte... unsure.gif

Rūtkė
aš kažkada dariau žaislų dėžę ber paprastai iš kartoninės dežės dekupažavau su servetėlėm smile.gif

gal kuri mamytė matė kur būtu galima isigyti nedidelių dėžučių? maždaug 20x20cm ar pan ? arba gal kažkaip yra būdų pasidaryti pačiai? smile.gif
ugne_11
Gal kas turi schemučių kaip padaryti dėžutę saldainiams (rankų darbo saldainiai su popieriniais sijonėliais sudėti į gražią dėžutę wub.gif )?
irmulia
QUOTE(ugne_11 @ 2010 12 13, 20:23)
Gal kas turi schemučių kaip padaryti dėžutę saldainiams (rankų darbo saldainiai su popieriniais sijonėliais sudėti į gražią dėžutę wub.gif )?
*

pažiūrėk čia Dovanų pakavimas, tikrai rasi šablonų ir schemų dėžutėms mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.