Saulala22
2006 11 13, 21:50
:verysad:
Saulala22
2006 11 13, 22:10
Noriu patarimo ir pagalbos.Dukrytei jau 4,auga šeimoje viena.Mano manymu yra labai jautri ir prisirišus prie šeimos narių.Darželį lankom nereguleriai, sunku jei ten pritapt, nors apsipratus su vaikučiais žaidžia ir tampa linksmutė.Bet dabar iškilo tokia problema  ,kad kai reikia eit miegot jei atrodo , kad nori sisiuko  ir taip ištisai visas dvi valandas verkia, malasi ir vis į toletą aukletojų prašosi, aišku ten nieks nesidaro.Auletoja aišku nusiteikus neigiamai, liepe vest iki pietų miego tik, bet tam sąlygų nėra.  Aukletoja sako, kad ji ten  kiša rankytes ir kažką daro.Namie vakarais pati šalia kol užmiega būnu, jokių rankų kišimo nepastebėjau  o del sisiuko ji jau namie budama baiminasi,kad darželį vėl norės.Tikrai vaikui sunku  padėkit kaip rast iseitį.....(dėl šlapimo nelaikymo jokių roblemų nėra)
QUOTE(Saulala22 @ 2006 11 13, 23:10) Noriu patarimo ir pagalbos.Dukrytei jau 4,auga šeimoje viena.Mano manymu yra labai jautri ir prisirišus prie šeimos narių.Darželį lankom nereguleriai, sunku jei ten pritapt, nors apsipratus su vaikučiais žaidžia ir tampa linksmutė.Bet dabar iškilo tokia problema  ,kad kai reikia eit miegot jei atrodo , kad nori sisiuko  ir taip ištisai visas dvi valandas verkia, malasi ir vis į toletą aukletojų prašosi, aišku ten nieks nesidaro.Auletoja aišku nusiteikus neigiamai, liepe vest iki pietų miego tik, bet tam sąlygų nėra.  Aukletoja sako, kad ji ten  kiša rankytes ir kažką daro.Namie vakarais pati šalia kol užmiega būnu, jokių rankų kišimo nepastebėjau  o del sisiuko ji jau namie budama baiminasi,kad darželį vėl norės.Tikrai vaikui sunku  padėkit kaip rast iseitį.....(dėl šlapimo nelaikymo jokių roblemų nėra) Oi kaip liudna, bet mano galva, tai tikrai stresas  , mano berniukui, jei kokia itampa, tai tik ten rankos... Mano galva vaikelis nesijaucia saugus, o liudniausia - tokia aukletoju reakcija, manau, kad reikia paprasyti tolerantisko poziurio is aukletoju puses, asmeniskas pokalbis ko gero palankiau nuteiktu ir aukletoja, o mergaitei sukurti kuo saugesne (buvimas dviese, pokalbiai, kuno kalba) aplinka namie, nes vaikas gali jaustis nesaugus jau namie, tuomet darzely tai tik sustipreja.
O būtinai visi vaikai turi eiti pietų miegelio darželyje? Negali likti ramiai pažaisti?
grazina37
2006 11 14, 09:18
QUOTE(Yo-yo @ 2006 11 13, 23:52) O būtinai visi vaikai turi eiti pietų miegelio darželyje? Negali likti ramiai pažaisti? turi visi miegoti ,nes jos tuo metu vedina grupe ir seimininkute viska tvarkosi ,paprasciausei tokios vistos tos aukletojos jei negali vaikucio prikalbinti kad pailsetu ,ju toks darbas moketi su vaiku bendrauti ,o ne priziureti kad galvos nenusisuktu
Vargsiuke taip isibaiminusi, galvoja apie ta sisiuka todel jai ir atrodo kad nori, ji bijodama noreti sukelia sau jausma kad tikrai nori, reikia pakalbeti su aukletojom, kad jos nebartu, kiek ji kartu benoretu tiek tegu ir eina, po kurio laiko turetu viskas susitvarkyti. Zinoma trukdys kitiems vaikams, bet nemanau kad dabar maziau trukdo.
QUOTE(Saulala22 @ 2006 11 13, 22:10) Noriu patarimo ir pagalbos.Dukrytei jau 4,auga šeimoje viena.Mano manymu yra labai jautri ir prisirišus prie šeimos narių.Darželį lankom nereguleriai, sunku jei ten pritapt, nors apsipratus su vaikučiais žaidžia ir tampa linksmutė.Bet dabar iškilo tokia problema  ,kad kai reikia eit miegot jei atrodo , kad nori sisiuko  ir taip ištisai visas dvi valandas verkia, malasi ir vis į toletą aukletojų prašosi, aišku ten nieks nesidaro.Auletoja aišku nusiteikus neigiamai, liepe vest iki pietų miego tik, bet tam sąlygų nėra.  Aukletoja sako, kad ji ten  kiša rankytes ir kažką daro.Namie vakarais pati šalia kol užmiega būnu, jokių rankų kišimo nepastebėjau  o del sisiuko ji jau namie budama baiminasi,kad darželį vėl norės.Tikrai vaikui sunku  padėkit kaip rast iseitį.....(dėl šlapimo nelaikymo jokių roblemų nėra) Laba diena, perskaičiau šią žinutę, o ji lyg apie mus parašyta.Nors su problema susidūrėt seniai, gal galėtumėt parašyt , kaip išsprendėte, nes mūsų bėda panaši, nerimaujame smarkiai, Informacijos nerandu
|
|