Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kontraceptikai, kurie padėjo veido odai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Pikciurna_
Sveikos merginos, norejau Jusu paklausti, kurie kontraceptikai padejo Jusu veido odai... wink.gif Dekoju uz atsakymus... laugh.gif
Noa
Man - visi, kuriuos naudojau. TriRegol ir Cilest smile.gif Daba bandau Mercilon, tai veido odai lyg i pliusa, bet bendrai savijautai - tikrai i minusa sad.gif
lauryna
MAN LABAI VEIDAS PAGRAZEJO GERIANT DIANE 35 thumbup.gif biggrin.gif
agacaga
QUOTE (lauryna @ 2004 10 14, 20:45)
MAN LABAI VEIDAS PAGRAZEJO GERIANT DIANE 35 thumbup.gif biggrin.gif

Man irgi Diane 35 labai veidui padejo rolleyes.gif
Nu bet tie pasaliniai poveikiai tai ajna sikt mad.gif
Ajuss
QUOTE (agacaga @ 2004 10 15, 06:57)
Man irgi Diane 35 labai veidui padejo rolleyes.gif
Nu bet tie pasaliniai poveikiai tai ajna sikt mad.gif

Man tai nebuvo jokių šalutinių poveikių... O kuo jie pasireiškia?

Dar bandžiau Femine 35, irgi padėjo...
avei
Man irgi labai padėjo Cilest. thumbup.gif
Sypsenaa
Man tai Femoden. thumbup.gif
Pikciurna_
O gal kas gere Harmonet ir pajuto odos pagerejima wink.gif
ŠOKOLADĖ9
Isgeriau pirmaja Femine 35 pakuote ir esu labai patenkinta.
Karamba
QUOTE (Ajuss @ 2004 10 15, 07:12)
Dar bandžiau Femine 35, irgi padėjo...

as irgi naudoju femina 35, bet pirmas kelias savaites galvojau kad numirosiu is blogumo blink.gif kaip pykino ir taip silpna buvo, kad vos sliauziojau blink.gif sad.gif
ramaske
Man Diane 35 ne tai kad nepadejo,bet vos is proto neisejau,savijauta buvo labai prasma,teko nebenaudoti.
_Too_Young_
o po kiek laiko pajautete rezultatus? as geriu diane35, bet kolkas tik savaite, tei dar nejauciu nei salutiniu poveikiu, nei kad oda grazetu..
liepsnele
QUOTE (_Too_Young_ @ 2004 11 03, 08:56)
o po kiek laiko pajautete rezultatus? as geriu diane35, bet kolkas tik savaite, tei dar nejauciu nei salutiniu poveikiu, nei kad oda grazetu..

Po savaitės nelabai ką jaust ir turi. Paprastai poveikiai pasijaučia į tablečių pakuotės gėrimo pabaigą, nors kartais nemalonumai, kol pripranti jau pirmą savaitę jaučias. O pagerėjimo galima ieškot antrą-trečią mėnesį.
jurgitat
QUOTE(liepsnele @ 2004 11 03, 09:35)
Po savaitės nelabai ką jaust ir turi. Paprastai poveikiai pasijaučia į tablečių pakuotės gėrimo pabaigą, nors kartais nemalonumai, kol pripranti jau pirmą savaitę jaučias. O pagerėjimo galima ieškot antrą-trečią mėnesį.
*

As irgi geriu jau savaite, bet pokyciu dar nepastebejau ... aisku ju taip greit ir nelaukiau, bet pasaliniu pojuciu jau turiu (gal tai nuo visu KT, nezinau). Nei is sio nei is to pradejo teplioti po triju dienu kai baigesi menesines sad.gif
ZBITKA
Man tai padejo Diane geriau 5 metus, bet pradejo reikstis salutinis poveikis, nerealus galvos skausmas pries dienas
JULIJANA
Aš irgi gėriau Diane35, poveikis pasirodė maždaug po poros pakuočių, toks jau apčiuopiamas rezultatas. Mano gydytoja sako, kad neatsinaujintų spuogai, vaistus reikia gerti bent jau pusę metų, nors yra moterų, kurios juos vartoja net po 3-4 metus, kol visai išsigydo.
Tiesa, dabar nusipirkau "femina35", irgi esmė ta pati, tik pigesni maždaug 5 litais.
Sonrisita
As irgi geriau Diane 35 puse metu, pries menesi subaigiau paskutine pakuote per didziausia prievarta, nes vakarais jauciausi, akd tuoj tuoj prades pykint bei prasidejo nerealus galvos skausmai mazdaug nuo ketvirtos pakuotes (iki tol nei karto nebuvo 'normaliai' skaudeje galvytes tongue.gif ) Nuo pat pirmos pakuotes buvau apsisprendus, kad gersiu 6 men ax.gif Oda tai labai sutvarke (turejau daug problemu del jaunatviniu spuogu), bet deja, jau kelios dienos, kai pradejo inkstirai kilt doh.gif Bandau tvarkytis kosmetinem priemones, nes prie kt nebezadu grizt schmoll.gif
Zemze
Anksciau geriau Cilest, dabar naudoju Evra pleistra. Ir nors savo sudetimi sie du preparatai yra panasus, veido odai zymiai geriau padejo pleistrai thumbup.gif Gal del to, kad hormonai patenka tiesiai i krauja... ax.gif
JULIJANA
QUOTE(liepsnele @ 2005 03 22, 10:21)
tame ir bajeris, kad beveik kad negydymas, tik trumpalaikis (na arba ilgalaikis, jei ilgai geri KT) efektas, retai kuri išsigydo tokiu būdu, na bent dar neteko su tokiom susidurt  rolleyes.gif .
*

Na tai aš būsiu tas egzempliorius, kuris išsigydė. Vartojau Diane gal 3 metus, bet ne kiekvieną mėnesi pirkdavau, vis dėlto 30 lt...Dabar geriu tik tam, kad oda būtų ne tokia riebi, be to, vis iškyla vienas kitas spuogeliukas, bet nepalyginti su ta katastrofa, kuri buvo prieš Diane. Ant veido rasdavosi ne tai kad spuogai, bet tiesiog poodiniai pūliniai, kurie laikydavosi keletą savaičių, ir kurių randus iki šiol reikia maskuoti pudra. cool.gif
liepsnele
QUOTE(JULIJANA @ 2005 03 22, 17:53)
Na tai aš būsiu tas egzempliorius, kuris išsigydė. Vartojau Diane gal 3 metus, bet ne kiekvieną mėnesi pirkdavau, vis dėlto 30 lt...Dabar geriu tik tam, kad oda būtų ne tokia riebi, be to, vis iškyla vienas kitas spuogeliukas, bet nepalyginti su ta katastrofa, kuri buvo prieš Diane. Ant veido rasdavosi ne tai kad spuogai, bet tiesiog poodiniai pūliniai, kurie laikydavosi keletą savaičių, ir kurių randus iki šiol reikia maskuoti pudra.  cool.gif
*

Tai aš apie tai ir šneku, kad kol geri KT, tai ir būna tas pagerėjimas, o kai nutrauki - schmoll.gif . Dėl to sakau, kad tai ne gydymas, o tik poveikis, kol geri KT. Šiaip visi KT turi savybę pagražint odą.
JULIJANA
Esu nevartojusi Dianos gal pusmetį, na oda buvo gal ir neideali, inkštirai, blizga, nu pačios žinot. Bet spuogų kaipo tokių jau neatsirasdavo, nebent iš vakaro suvartodavau plytą šokolado ar šašlykų su kečiupu. Laikau save išsigydžiusia, nes ta baisybė, kurią kenčiau nuo paauglystės, jau nebeatsinaujina.
ViShy
Man Diane-35 labai padejo thumbup.gif
jurgitat
QUOTE(ViChy @ 2005 03 23, 16:30)
Man Diane-35 labai padejo  thumbup.gif
*

as pati esu kazkada pries pora metu vartojusi Diane 35, bet dideliu pokyciu nepastebejau, o vat dabar pradejau vartoti Femine 35 ir jau pirma menesi matau, kad spuogu kyla maziau nei pries vartojima thumbup.gif
Tučka
Man pagerejo nuo Logest 4u.gif
Linaute
Sveikos merginos....
Jau ilga laika galvoju ar kontraceptines tabletes padeda spuoguotai veido odai...
Ar neberia pirmais menesiai ir koks poveikis...? g.gif
Butu idomu isgirsti nuomoniu ir ispudziu... g.gif
visiskai_rami
QUOTE(Linaute @ 2006 03 06, 10:39)
Sveikos merginos....
Jau ilga laika galvoju ar kontraceptines tabletes padeda spuoguotai veido odai...
Ar neberia pirmais menesiai ir koks poveikis...? g.gif
Butu idomu isgirsti nuomoniu ir ispudziu... g.gif
*

man kontraceptines tabletes spuogams - nulis poveikio doh.gif
Getira
Esu pastebejusi, kad vartojant kontraceptines tabletes bent jau mano kakta buna maziau isberta. neatrodau kaip kokia paaugle.. ax.gif
Giselle
man isnyko tie ikyrus spuogai ant nugaros, ir veido oda kaip ir susitvarke
Pusaite
na taip kosmetologai sako
nes ten yra kazko tinkamo odai
net ir kai as atejau i procedura,tai kas man nebudinga,buvo labai super oda
tai kosmet,net paklause ar nevartoju kontaceptiku????
o kai vartojau,tai tikrai ,kad geriau buvo.
is patirties mirksiukas.gif
AGFA
Jei neklystu tai CILESTo KP padeda spoguotai odai blush2.gif
Saulela
As pasakiau kosmetologei, kad pradejau vartoti kontraceptikus vien del spuogu, tai ji juoktis kaip nesveika pradejo blink.gif Sakiau pas ja daugiau nebeisiu schmoll.gif sunervino schmoll.gif
Bajm
man nieko nepadėjo

gėriau 1 m.
Linaute
QUOTE(Bajm @ 2006 03 10, 10:38)
man nieko nepadėjo

gėriau 1 m.
*

Tai ir nenaudosiu, bo dar kitos sako, kad ir isberia, jei nepritaiko ginekologes.
Dar sako ir plaukuotuma issaukia.... g.gif
Tada reikia susitaikyti su savo odos tipo ir dziaugtis, kai ateina mmm ir oda siek tiek pasitvarko...
jurgetc
buvau pas odos gydytoja.ji man israse Diane35,(nors spuogeliai buvo tik pavieniai)sias KT vartoju jau 2 men ir pastebejau ,kad oda isties grazesne pasidare, thumbup.gif
*ninia*
QUOTE(jurgetc @ 2006 03 10, 13:12)
buvau pas odos gydytoja.ji man israse Diane35,(nors spuogeliai buvo tik pavieniai)sias KT vartoju jau 2 men ir pastebejau ,kad oda isties grazesne pasidare, thumbup.gif
*

aš irgi vartojau KT - Diane 35
Veidukui labai padėjo, labai sureguliavo mmm ciklą, neskaudėjo ne vienos pirmos mmm dienos...
bet štai svoris doh.gif doh.gif padidėjo ...
Bajm
QUOTE(Linaute @ 2006 03 10, 12:03)
Tai ir nenaudosiu, bo dar kitos sako, kad ir isberia, jei nepritaiko ginekologes.
Dar sako ir plaukuotuma issaukia.... g.gif
Tada reikia susitaikyti su savo odos tipo ir dziaugtis, kai ateina mmm ir oda siek tiek pasitvarko...
*

reikia išmokti rūpintis savo oda smile.gif
nes tik vienetai visai neturi problemų su oda cool.gif

deja deja

kontraceptikų paskirtis yra ne gydyti spuogus
juk negersi jų visą gyvenimą vien dėl tų prakeiktų spuogų
Silvy
QUOTE(Bajm @ 2006 03 14, 16:49)

deja deja

*

Na,as irgi vartojau diane35,nes vis ant veido koks spuogas iskildavo kontraceptikai sutvarke mano oda,ishgrazejo pastebimai.Meciau jas gert,nes svorio priaugau,bet spuogu nebeturiu .Pradejau pas kosmetologe lankytis,nes tikrai nesiruosiu visa gyvenima gert kontraceptikus drinks_cheers.gif
Saulela
Pasikartosiu kažkieno žodžiams, bet pvz Diane 35 skirtas gydyti spuogus, o kontraceptinis poveikis - kaip priedas ax.gif
Linaute
QUOTE(Saulela @ 2006 03 15, 07:22)
Pasikartosiu kažkieno žodžiams, bet pvz Diane 35 skirtas gydyti spuogus, o kontraceptinis poveikis - kaip priedas  ax.gif
*

O tai nuo ju neberia pirma menesi?
Na pvz, pavartoji ir pradeda metyti?
Ar taip iskart ima ir pagrazeja oda???? g.gif
Saulela
QUOTE(Linaute @ 2006 03 15, 08:18)
O tai nuo ju neberia pirma menesi?
Na pvz, pavartoji ir pradeda metyti?
Ar taip iskart ima ir pagrazeja oda???? g.gif
*

As tai pradėjau juos vartoti tik dėl odos, nes turiu didelę problemą su nugara ir veidu. Man pasireiškė tik vienas šalutinis poveikis - nuotaikų kaita. Nors vartoju juos tik puse mėnesio, bet oda pastebimai pagražėjo.
*ninia*
QUOTE(Bajm @ 2006 03 14, 17:49)

deja deja

*

Taip tu teisi, bet labai dažnai spuogų priežastis - hormoniniai pakitimai organizme...dėl to jokie kremai, maistas ir kt. priežiūra nepadės...
Bajm
QUOTE(*ninia* @ 2006 03 15, 08:51)
Taip tu teisi, bet labai dažnai spuogų priežastis - hormoniniai pakitimai organizme...dėl to jokie kremai, maistas ir kt. priežiūra nepadės...
*

dėl hormonų spuogai kyla tik paauglystėje ir nėštumo, gimdymo, po gimdymo laikotarpiu
Pamaiva
QUOTE(AGFA @ 2006 03 09, 19:01)
Jei neklystu tai CILESTo KP padeda spoguotai odai blush2.gif
*

Bet CILEST labai mazai procentu apsaugo nuo pastojimo. Mano pazistamai vartojant sia kontracepcija, "netycia" gime vaikiukas. smile.gif
Bet siaip nuo spuogu kontracepcija tikrai padeda. As vartojau DIANE 35 ar 25, kiek ten tu skaiciuku... smile.gif nepamenu. smile.gif Tai tikrai veido oda labai pagrazejo, o kai spuogai isnyko, tada perejau prie kitu tabletku, nes sitos nelabai sveika organizmui, jose daug hormonu.
jurgetc
QUOTE(Pamaiva @ 2006 03 15, 10:30)
Bet CILEST labai mazai procentu apsaugo nuo pastojimo. Mano pazistamai vartojant sia kontracepcija, "netycia" gime vaikiukas. smile.gif
Bet siaip nuo spuogu kontracepcija tikrai padeda. As vartojau DIANE 35 ar 25, kiek ten tu skaiciuku... smile.gif nepamenu. smile.gif Tai tikrai veido oda labai pagrazejo, o kai spuogai isnyko, tada perejau prie kitu tabletku, nes sitos nelabai sveika organizmui, jose daug hormonu.
*

o po kiek laiko tau nuo diane35 vartojimo oda tapo grazi? mirksiukas.gif
*ninia*
QUOTE(Bajm @ 2006 03 15, 10:03)
dėl hormonų spuogai kyla tik paauglystėje ir nėštumo, gimdymo, po gimdymo laikotarpiu
*

drinks_cheers.gif
Bajm
kiek teko domėtis pagrindinės spuogų priežastys yra hormonai ir mityba

jei su hormonais viskas OK, reikia peržiūrėti mitybą

nepamirškit, kad spuogų kilimo priežastimi gali būti neišgydyti dantys, stresas ir kt.
Linaute
QUOTE(Bajm @ 2006 03 15, 09:45)
kiek teko domėtis pagrindinės spuogų priežastys yra hormonai ir mityba

jei su hormonais viskas OK, reikia peržiūrėti mitybą

nepamirškit, kad spuogų kilimo priežastimi gali būti neišgydyti dantys, stresas ir kt.
*

O tai kur tuos hormonus tirtis? Cia ne tie patys endokrinologai tiria?
As pas juo buvau....
Bajm
QUOTE(Linaute @ 2006 03 15, 10:35)
O tai kur tuos hormonus tirtis? Cia ne tie patys endokrinologai tiria?
As pas juo buvau....
*

deja nežinau

gydytojai nėra linkę žiūrėti į šią problemą rimtai
Violeta*
Aš vartojau Cilest'ą kontraceptiniais tikslais apie kokius 3 metus iš viso..Iki tol buvo ir plaukai labai gražūs, ir oda nomali, žodžiu, kontraceptikai buvo naudojami pagal savo tiesioginę paskirtį..Nutraukus jų vartojimą po kelių mėnesių pastebėjau, kad veido oda darosi riebesnė, atsirado toks polinkis formuotis inkštirams, veido oda mišri patapo..Tiesiog net nežinau ką daryti - negi vėl gert kontraceptikus - bet noriu organizmą išsivalyt nuo chemijos..Maitinuosu tai lbai sveikai. Tiesiog kaip užburtas ratas - nutraukus kontraceptikus veido odą, kuria labai džiaugiausi, gerokai sugadinau.
Tija
Pas mane hormonai buvo išsiderinę, tai išbėrė per 2 mėnesiu ne tik veidą, bet ir rankas, krūtinę, nugarą, kaklą. Paskyrė Jeanine, tai po 3 mėnesių viskas susitvarkė, kaip buvo iki tol, t.y., keli spuogeliai ant veido vis tiek būna. Dabar geriu Cilest, bet situacija nesikeičia smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.