Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano mažulė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Goldy
Apsilankius pas savo ginekologą,pasakiau,kad man kažkas negerai.Tačiau mane ramino,liepė kitą savaitę ateiti,nes dar turiu "ištempti" sad.gif Tada paprašiau,kad paklausytų mano kūdikėlio širdelės plakimo,buvau išsigandusi,supanikavusi,nes vyras buvo išvykęs į pasitarimą darbo reikalais ,visai kitame Lietuvos krašte unsure.gif Viskas pasisuko staiga,važiuojant mašina į Šiaulius su manimi buvo dukrytė,kurią turėjau nuvežti savo sesei.Iš to strioko pamiršau doh.gif .Tada suskubome ją pristatyti ten kur reikia biggrin.gif Jau važiuojant jutau skausmą nežymu.bet bijodama,kad vyro bendradarbis nesupanikuotu,neišsidaviau smile.gif .Ligoninėje suėmė stiprūs skausmai,tada pas mane atėjo gydytojas kuris "duoda"narkozę.Ir liepė pasirinkti kokią aš norėčiau.Visą nėštumo laikotarpį tikrai bijojau ,kad reiks prašyt nepilnos narkozės.(o jei nebejausiu koju visam laikui?)tad apsisprendžiau jau tada kai vežė ratukais į gimdyklą biggrin.gif Viską girdėjau,(net kai kirpo mane doh.gif O kai pagaliau išgirdau,tą mielą riksmą 2.gif praradau kalbos dovaną,tik laimės ašaros riedėjo,dar paklausė ką pirmą turiu,norėjau atsakyt ,kad dukrytę,bet tuo metu kažkas atėmė kalbą ir aš tik pamačiau savo lialytę wub.gif wub.gif wub.gif mažulytę.Na laimės užteko visiems biggrin.gif ir namo parsivežiau.Jei būčiau laukusi,nežinau kas būt atsitikę,juk gydytojui pasakiau,kad šiandien ko gero gimdysiu,o jis man dar savaitę liepė laukti blink.gif Taigi neapsirikau wub.gif
Šypsena
Sveikinu, clap_1.gif
Aukit sveiki ir dideli clap_1.gif
Vennera
Jau, kaip as gimdziau, tai suejus terminui nuvaziavau i ligonine, mano akusere patikrino, kaip ten viskas. Patikrino sirdeles tonusa, o rode ne saremius, bet gimdos susitraukimus tomograma. Tai galvojau, kad aparatas sugedes, ar kaip, nes skausmai nemazi buvo. Taciau mane paleido, porai valandu namo susiruosti ir pasiruosti jau vakare gimdyti. Tad jau po vidurnakcio jau laikiau lelyte ant ranku. Visas gimdymas vyko labai greitai, apart visu skausmu!

Aukit sveikos! Ir bukit didutes! wink.gif
Keiti
sveikinu sulaukus antros maziukes! wink.gif
Wildberry
Sveikinu 4u.gif
Zuikiosaulute
Šaunu, tik nelabai aišku, kaip mamytė gimdė, pati ar Cezaris buvo atliktas. Čia gal ta narkozė supainiojo, nors istorijoje minima ir kirpimas g.gif
Rugiaveide
Cezerio metu prakerpa gimdą, norėdami išimti vaikelį... Tad panašu, kad buvo cezaris.
Elenele Raganele
4u.gif stai taip !Mamos zino geriausiai
Milera
grazi istorija wub.gif wub.gif
*woman*
4u.gif 4u.gif mergytem 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
GudriLapė
sėkmės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
**Superblondine**
Sveikateles ir stiprybes wub.gif 4u.gif
gabvidas
4u.gif wub.gif
Angeliuxxx
Na sekmytes jums 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.