Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nenormali temperatūra
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
Aguste
Mano sūnui jau antri metai (kai pastebėjau) kūno temperatūra labai kinta. Jam 10 metų. Pvz.: kai pareina iš mokyklos pavargęs gali pakilti net iki37,4. Pailsėjus jau po pusvalandžio nukrenta iki 36,9. Tiremes del tuberkuliozės-ačiū Dievui nieko. Gydytojos patarimas nematuoti. Ilga laiką taip ir dariau. Sako vaikas labai jautrus. Bet tai tik speliojimas, kad nuo jautrumo. Gal kam yra kas nors panašaus? man vis tiek neramu.
Aguste
Atsiliepkit kas nors. Ar mano tema visiškai jums neaktuali? ar aš nemoku priimtinai visoms nupasakoti savo problemų. Labai laukiu psichologės komentarų. Vis dėl to manau, kad mano vaiko jautrumas (ir ta prakeikta temperatūra) yra kažkokios psichologinės problemos. Nors namie viskas gerai, mokykloje (kalbėjausi su mokytoja) panašu kad irgi viskas gerai. Bet kai ryte reikia eiti į mokyklą, tai užeina net iki pykinimo ir viduriavimo. Kai bandau kalbėtis su vaiku, jis apie viską pasakoja, bet apie mokyklą nenori net girdėti nieko. Klasėje mėgiamas, su visais bendrauja, mokslai sekasi netgi labai gerai. Bet į mokyklą nenori ir viskas. Gal ir temperatūra nuo tos įtampos tokia laikosi? Nors per atostogas irgi tas pats.
Gal čia aš per daug viską imu į galvą ir man reikia psichologo, o ne vaikui(mano anytos žodžiai).
Alchemie
Aguste, siaip mano aplinkoje yra ir suagusiu zmoniu, kuriems nuo itampos (bendravimas sociume, nors priima juos gerai) kyla temperatura. keletas mano pazistamu negalejo baigti aukstosios mokyklos, nes pries egzaminus tisiog kildavo temperatura ir viskas. manau, kad tai gali buti jautrumo priezasti, kazkokios vidines baimes pvz. kad gal jis nepateisins tevu lukesciu ir padarys klaidu, ar gaus bloga pazymi, gal kazkas kitas. Manau, kad psichologo reikia jums abimes. tau, kad nurimtum ir suprastum, jog viska darai gerai, rupindamasi savo vaiku, jam, kad isaisketu kokios priezastys to temperaturos kilimo.
Dar budas yra tiesiog, kad vaikas papasakotu savo sapnus, kad gal jus piestumete kartu sakysim savo svajone is to galima pamatyti, ko vaikas bijo, kokios jo svajones (daznai svajojame atsikratyti baimiu ir priezasciu, kurios mus neramina) Jei geras rysiys tarp taves ir sunaus, pabandykit padaryti toki draugystes vakara ir pasiklausyti, apie ka ir kaip vaikas kalba.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.