Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokia antklode klojate mažylius žiemą?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
amelijaž
Sveikos 4u.gif
Arteja žiema, o mūsų butuose šalta, taigi susidūriau su problema... kokia kaldryte kloti mažylę žiema?
Esu kategoriškai prieš sintetiką .Praėjusią žiemą šildėme kambarius šildytuvais, tai buvo gerai. ax.gif Iki šiol jos kaldrytė buvo 100% medvilnė, tačiau ji plonytė ,nors sako kad šilta doh.gif . Tačiau mes su vyru klojamės pūkinę ir tiesiog gaila dukrytės kad ji po tokia plona kaldryte turi gulėti. wub.gif Šiandien vos nenupirkau avikailio kaldros, tačiau išgirdau repliką kad ji nepriglunda prie kūno ir su ja šalta. doh.gif
Tai dabar toks klausimėlis: o kiokas kaldrytes jūs naudojate?

Labai ačių už patarimus (iš anksto) biggrin.gif
Gosiuke
Mes - vilnone, is vienos puses ji tokia kaipo pukuota, is kitos medziagele. Ivilkta klojame vaikiuka ta pukuota puse, kazkaip atrodo silciau jam tada ir priglunda geriau. Bet visada dedames pizamyte, nes kaldryte lengvute, tai karts nuo karto nusispardome.
Topotuna
mes tai jau išsitraukėm savo vilnonę kaldrytę (t.y. su vilnos užpildu). bet kas iš tos - naktį vis vien nusispradom doh.gif
Tangi
Mes irgi issitraukem savo eriuku vilnos kaldryte. thumbup.gif nei per karsta, nei per salta. Apsirengti reikia silteliau, nes kaip ir visi nusispardo ax.gif
katuksss
Mes miegam grynos vilnos vokelyje , kad nenusispardytume ir nesusaltume mirksiukas.gif
Teresiukas
Mes klojamės avies vilnos apklotėliu.Nelabai jis priglunda,bet be to mes miegame įsisupę į dekutį.Čia tam,kad kai naktį pasiimu mažiulį maitinti,jis nejaustų temperatūros skirtumų.Pas mus nėra labai šilta,mes linkę geriau šilčiau apsikloti thumbup.gif
MamaVika
O pas mus kaldrytė iš avies vilnos.Tikrai labai šilta.Mano mažulė dar ne vieno karto nesušalo,rankytės visada šiltos.
Velniukė
Mes miegam po pukine kaldra thumbup.gif
Jurlin
iki siol naudoju paprasta kaldryte is medvilnes, kur viduje greiciausiai tik sintepono uzpildas. Ji nestora, bet tikrai vaiko nepratinsiu prie karscio, kad veliau netektu gailetis
crazy babe
musu kaldryte, kaip daugumos cia pasisakiusiu, su 100% vilnos uzpildu thumbup.gif ir dar pizamyte rengiames mirksiukas.gif o kadangi as megstu siluma, tai dar ir sildytuva kambary pasistatau blush2.gif
triuliu
mes ir miegam su 100proc vilnos uzpildu, bet pas mus kai namie daznai karsta tai buna, kad miega tik su naktinukais ar su miegmaisiuku
eegle
mes miegam po sintetine kaldryte, ir miegamajam stengiuosi, kad nebūtų karšta, žiemą lįsim po vilnone kaldryte mirksiukas.gif
gretha
Mažutė iki šiol miegojo ir žiemą miegos po vidutinio storumo merinosų vilnos kaldryte smile.gif
Angel*
o mes po vilnoniu adialu. turim ir pustos vilnos kadra ,bet ji kazkaip slama garsiai.tai kai vartosi, labai girdisi... ax.gif tad naudojam adiala ir tai nusispardo.
*Lina*
mes nuo pat gimimo naudojame avies kailio adijaliuką,labai šiltas thumbup.gif
^lauryte^
turim pukine kaldryte , bet ji kazkokia labai didele ir nemaloni - nesimato dukrytes verysad.gif , tai jos ir nenaudojam. pirkom "merkio" apkloteli - vienoj pusej vilna, kitoj- medvilne - labai liuks dalykas , nors ir nepriglunda labai prie kunelio , bet po ja tikrai nesalta thumbup.gif .
as galvoju , kad reiktu ir mums patiems nusipirkti tokia tongue.gif
BlueFlower
mums gydytoja pasiule nusipirkti vilnone koldryte.esam labai patenkinti. kai einam i lauka,savo mazyli uzkloju ja ir visai nebaisu,kad jam bus salta.kadangi,vilna savyje islaiko siluma ir neatiduoda i aplinka.
linarija
musu kaldryte tai is to patalynes rinkinuko kur vaiku parduotuvese buna. bet jau tokio didumo, kad rimtai tokiam mazam vaikui per didele padaryta.
blogiete
As tai savo sunyti taip pat vilnone kaldryte apkloju. Pagal indivudualu uzsakyma siuvau, kad kaip tik i jo lovyte tiktu. Super dalykas thumbup.gif Buvau labai patenkinta, kad net ir mes su vyru tokia sau isigijom. Tikrai silta ir gera smile.gif
Birute
Man labai patinka Ingeo patalynė. Po ja vaikučiui neiper karša, nei per šalta. Ir nenusispardo.
Nestyte
mes naudojam avies vilnos kaldryte,ji atrodo plonoka,bet is tiesu labai silta thumbup.gif
Miegaliuke S
As naudoju vilnos kaldryte wub.gif
rikutis
pas mus dabar taip salta, brr, jau vilnone kaldryte issitraukem ax.gif
naminukė
Norejau paklaust mamu, turinciu vilnones antklodeles, ka darot, kai ivyksta kokia nediduke nelaime? smile.gif Kaip vilnone antklode isvalyt? Ant musu merinoso vilnos apklotuko yra zenkliukas, kad skalbti negalima..
Dar noretusi isgirst atsiliepimus apie ingeo (kukuruzu pluosto) antklodes. Ar jos nesukrenta, ar galima skalbt?
Gariunuose ieskojom dukriukei siltesnes antklodes, tai pardaveja parode naturalios medvilnes uzpilda turincia "kaldryte" ir sintetine. Pasirodo, ta medvilnine po keliu skalbimu susoka i gabaliukus ir tokia sunki pasidaro... Anot pardavejo, geriau rinktis sintetika, bet kad nelabai norisi..
mila vanila
klojau su 'tutucio' 100% medvilnine kaldryte, bet ji labai plonyte, tai dabar isigijom j.rimkaus imones 50%medvilnes 50%vilnos kaldryte, tik ji zymiai sunkesne ir kazkokia kietoka (gal veliau prasinesios?). pukinem ir sinteponinem kazkaip nesinori kloti.
o siaip mes uzsigrudine 4u.gif
Miegaliuke S
QUOTE(agnytec @ 2007 10 19, 14:54)
klojau su 'tutucio' 100% medvilnine kaldryte, bet ji labai plonyte, tai dabar isigijom j.rimkaus imones 50%medvilnes 50%vilnos kaldryte, tik ji zymiai sunkesne ir kazkokia kietoka (gal veliau prasinesios?). pukinem ir sinteponinem kazkaip nesinori kloti.
o siaip mes uzsigrudine  4u.gif
*

Ir as savo amzylu uzkloju su tokai pacia kaldryte
juliux
Mes nupirkom savo mažiui standartinio dydžio priešalergine kaldryte (kažkokia priešalerginė pūkuota medžiaga). Ją perlenkiu į tris dalis, kaip vėduoklę vaikystėje lankstydavom ir mažiu kišu po paskutiniu sluoksniu. Guli kaip vokelyje. Ir šilta ir minkšta ir gerai thumbup.gif .
juraciukasl
Miegam po vilnone antklode.
dote
QUOTE(juraciukasl @ 2007 10 20, 18:00)
Miegam po vilnone antklode.
*

mes irgi, super merginom taip patinka thumbup.gif
Fidzi
Mes miegam po vilninę antklodė nėra pas mus šalta schmoll.gif tai mano mažylei gerai
zvaigzdute23
as mergytei nupirkau avies vilnos antklode, taciau tas avies kvapas mane pjauna tai ir stovi ikista i maisa nesinori kad mergyte visa nakti kestu ta kvapa, tai dabar kloju medvilnine su vilna tai nera to tokio kvapo o sunuti tai standartine Kotrynoj pirkta naujagimiu anklode.
dote
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 10 21, 13:40)
as mergytei nupirkau avies vilnos antklode, taciau tas avies kvapas mane pjauna tai ir stovi ikista i maisa nesinori kad mergyte visa nakti kestu ta kvapa, tai dabar kloju medvilnine su vilna tai nera to tokio kvapo o sunuti tai standartine Kotrynoj pirkta naujagimiu anklode.
*

as irgi merkio pirkau aviu vilnos, bet nesuprantu apie koki kvapa jus rasot? Girdejau kelis nusiskundimus, bet mes ir patys tokioj miegam ir merginom nupirke ir viskas tvarkoj.
Gal pabandyk isplaut, as ploviau su Pervol skystu plovikliu ruzavos spalvos, kur vilnai skirta, vilnos rezimu, tai man net minkstesne pasidare ir taip skaniai kvepejo, pabandyk, gal dings tas kvapas, negi ismest toki gera daikta g.gif
FDS
mano mazyle miega anties puku kudikiams skirtam miegmaisy. kiek zinau kaldrytes nelabai gerai kudikiams iki metu...............
Ramune_lt
Mes miegam po kaldryte, kuri pripildyta avies vilna. Naudojam kol kas koki menesi, ir atrodo gerai thumbup.gif . Vistiek nakciai aprengiu sliauztukus ar pizamyte, kad nusispradzius nesusaltu.
Siaip buvom gave dovanu pukine kaldryte. Bet ji labai nepatogi, kai vaikas nakti su rankom pradeda mosikuotis arba vartytis, ta kaldra jau labai grasiai snara ar ciaza (net nezinau kaip pararasyt blush2.gif ).
O va kai silta namie, tai miegam su adijaliuku biggrin.gif
zvaigzdute23
QUOTE(dote @ 2007 10 21, 15:04)
as irgi merkio pirkau aviu vilnos, bet nesuprantu apie koki kvapa jus rasot? Girdejau kelis nusiskundimus, bet mes ir patys tokioj miegam ir merginom nupirke ir viskas tvarkoj.
Gal pabandyk isplaut, as ploviau su Pervol skystu plovikliu ruzavos spalvos, kur vilnai skirta, vilnos rezimu, tai man net minkstesne pasidare ir taip skaniai kvepejo, pabandyk, gal dings tas kvapas, negi ismest toki gera daikta  g.gif
*

aciu uz patarima butinai pabandysiu
Majaa
O mes gavome dovanų kažkokią naujovišką kaldrytę, kurios viduje šilko pluoštai blush2.gif Esmė jos ta, kad ji plonytė plonytė, o šilumos duoda daug biggrin.gif Jau dabar ir patys su vyru užsimanėme tokios biggrin.gif
Reko
Mano dukrytes kaldra - Merkio firmos vilnone kaldryte, ji lengva, bet palaiko kuno temperatura. smile.gif
gugutele
as tai uzkloju pukine koldryte
Aistija
Galbut pasirodysiu kam nors kaip reklamos auka, bet as naudoju Fereti firmos antklode, ji is 100% medvilnes, o uzpildas hipoalerginis. Ji labai lengvute, palaiko pastovia kuno temperatura, su ja silta ziema, ir vesu vasara. ax.gif
Aurelija_
QUOTE(lukox @ 2007 10 24, 10:19)
Galbut pasirodysiu kam nors kaip reklamos auka, bet as naudoju Fereti firmos antklode, ji is 100% medvilnes, o uzpildas hipoalerginis. Ji labai lengvute, palaiko pastovia kuno temperatura, su ja silta ziema, ir vesu vasara.  ax.gif
*

Mes irgi sita kaldryte ir visus pataliukus turim ir labai dziaugiames thumbup.gif
Aistija
QUOTE(Aurelija_ @ 2007 10 24, 11:11)
Mes irgi sita kaldryte ir visus pataliukus turim ir labai dziaugiames thumbup.gif
*

Saunu kad ne mes vienos tokios, ji tikrai geros kokybes(daugiau nereklamuosiu ax.gif ) thumbup.gif
artistė
[quote=zvaigzdute23,2007 10 21, 14:40]
as mergytei nupirkau avies vilnos antklode, taciau tas avies kvapas mane pjauna tai ir stovi ikista i maisa nesinori kad mergyte visa nakti kestu ta kvapa

Tikrai, su tais vilnoniais patalais taip jau yra. Mes gavom dovanų Bauer firmos pagalvę. Dabar aš iš vidaus tą užpildytą dalį išėmiau, vaikas guli tik ant to vilnonio užvalkalo. Jis gražus ir minkštas, ir, žinoma, sveikas. Bet vaiko plaukai, kai atsikelia, avinu smirda. g.gif
debesija
QUOTE(lukox @ 2007 10 24, 11:21)
Saunu kad ne mes vienos tokios, ji tikrai geros kokybes(daugiau nereklamuosiu  ax.gif ) thumbup.gif
*

Mes irgi Fereti turim. Man labai patinka. vaikui irgi, nes neperkaista ax.gif
Miegaliuke S
QUOTE(debesija @ 2007 11 15, 19:34)
Mes irgi Fereti turim. Man labai patinka. vaikui irgi, nes neperkaista  ax.gif
*

irmestokia turime
t_alina
ir as kai tik pastojau,atsiveziau is Lenkijos Feretti komplekteli. thumbup.gif
Ne tik geras bet is super grazus lotuliukas.gif
SuperBaba
Uzkloju su plonyciu savo vaikystes adijaliuku smile.gif
shara
Mes apklojam vilnone anklode smile.gif ji lengvute ir mazyle lb gerai miega tongue.gif
gvineja
QUOTE(lukox @ 2007 10 24, 10:19)
Galbut pasirodysiu kam nors kaip reklamos auka, bet as naudoju Fereti firmos antklode, ji is 100% medvilnes, o uzpildas hipoalerginis. Ji labai lengvute, palaiko pastovia kuno temperatura, su ja silta ziema, ir vesu vasara.  ax.gif
*

drinks_cheers.gif

Mes irgi šitą pataliuką turim. Dar pridursiu, kad po skalbimo ''nesukrenta'' thumbup.gif , ir kaina nesikandžioja thumbup.gif
kristinalm
o mes naudojam FERRETI patalynę, gal kas naudojatės?
Papildyta:
iš pradžių man FERRETI patalynė patiko, po 3mėn. susigulėjo pagalvytė, suėjo į gumulus, o kai lelė pradėjo valtytis tai ir kaldrytė, už tokius pinigus kokybė turėtų būti daug geresnė
Kemere
Mes nusipirkom medvilnine koldryte,na mums paaiskino,kad ja galima skalbti,beto is naturalaus pluosto,viskas kvepuoja ir visiskai niekas neprakaituoja,taip ir susigundem,bet uzklojus mazyle,ji tokia atstybus buna,visiskai nepriglunda,manau kad dar gal neissinesiojo,todel mes ja padejom kol mazoji paaugs smile.gif,o dabar as ja kloju vokeliu,ir matau kad labai gerai,jei buna vesiau dar ir adijaliuka uzmetu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.