Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokia antklode klojate mažylius žiemą?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
kurapka
As rinkausi viska "Merkio" produkcijos man ju produkcija patikimiausia ir ziemai ir vasarai naudoju medvilninias 100proc anklodes ir nereikia jokios vilnos. Cia kiekviena mama renkasi kas jai patogiau ir priimtiniau. Bet as tokios nuomones kad galima pirkti gera kokybiska pataline musu paciu gaminta ir atitinkancia auksta kokybe.

~Beauty~
QUOTE(rutami @ 2010 03 13, 10:16)
...........Kol leliukas mazas, kaldryte jam labai didele bus. Mes lenkiam pusiau ir tada klojam...........

O kokių išmatavimų kaldrytę lėliukams perkat? ax.gif Nes mąstau siūtis pataliukus, tik vat neįsivaizudoju, kokie kaldryčių išmatavimai būna standartiniai 4u.gif
QUOTE(kurapka @ 2010 04 12, 13:07)
As rinkausi viska "Merkio" produkcijos man ju produkcija patikimiausia ............

Patys dabar tik šią patalynę naudojam, tai ir lėliukui turbūt rinksimės irgi "Merkio" thumbup.gif
Tik vat nežinau, ar vilnos pirkti? g.gif Lėliukas gims rugsėjį...
escada*
QUOTE(amelijaž @ 2006 11 15, 17:17)
Sveikos  4u.gif
Arteja žiema, o mūsų butuose šalta, taigi susidūriau su problema... kokia kaldryte kloti mažylę žiema?
Esu kategoriškai prieš sintetiką .Praėjusią žiemą šildėme kambarius šildytuvais, tai buvo gerai. ax.gif  Iki šiol jos kaldrytė buvo 100% medvilnė, tačiau ji plonytė ,nors sako kad šilta  doh.gif . Tačiau mes su vyru klojamės pūkinę ir tiesiog gaila dukrytės kad ji po tokia plona kaldryte turi gulėti.  wub.gif  Šiandien vos nenupirkau avikailio kaldros, tačiau išgirdau repliką kad ji nepriglunda prie kūno ir su ja šalta.  doh.gif
Tai dabar toks klausimėlis: o kiokas kaldrytes jūs naudojate?

Labai ačių už patarimus (iš anksto)  biggrin.gif
*

na mes savo suneliui nupirkome is lygumu vilnone pataline,paklotas,pagalvele,ir kaldryte,yra vilnoniai,juk vilna reguliuoja temperatura.esu patenkita,puse ziemos mano mazylis miegojo plikomis kojytemisir tikrai visada kaip kleckiukas,aiksu ji maziau priglunda nei kad kokia lengvute kaldryte,bet juk vaikuti apkamsai,ir naki vistiek eidama i tuoleta ar kur,patikrini ar mazylis neatsiklojo smile.gif bet tikrai esu patenkinta thumbup.gif ir patys noretume su vyru kazka panasaus isigyti, g.gif
escada*
QUOTE(amelijaž @ 2006 11 15, 17:17)
Sveikos  4u.gif
Arteja žiema, o mūsų butuose šalta, taigi susidūriau su problema... kokia kaldryte kloti mažylę žiema?
Esu kategoriškai prieš sintetiką .Praėjusią žiemą šildėme kambarius šildytuvais, tai buvo gerai. ax.gif  Iki šiol jos kaldrytė buvo 100% medvilnė, tačiau ji plonytė ,nors sako kad šilta  doh.gif . Tačiau mes su vyru klojamės pūkinę ir tiesiog gaila dukrytės kad ji po tokia plona kaldryte turi gulėti.  wub.gif  Šiandien vos nenupirkau avikailio kaldros, tačiau išgirdau repliką kad ji nepriglunda prie kūno ir su ja šalta.  doh.gif
Tai dabar toks klausimėlis: o kiokas kaldrytes jūs naudojate?

Labai ačių už patarimus (iš anksto)  biggrin.gif
*

na mes savo suneliui nupirkome is lygumu vilnone pataline,paklotas,pagalvele,ir kaldryte,yra vilnoniai,juk vilna reguliuoja temperatura.esu patenkita,puse ziemos mano mazylis miegojo plikomis kojytemisir tikrai visada kaip kleckiukas,aiksu ji maziau priglunda nei kad kokia lengvute kaldryte,bet juk vaikuti apkamsai,ir naki vistiek eidama i tuoleta ar kur,patikrini ar mazylis neatsiklojo smile.gif bet tikrai esu patenkinta thumbup.gif ir patys noretume su vyru kazka panasaus isigyti, g.gif
saulyte1986
mes turim vilnonine, labai gerai ziemai buvo mirksiukas.gif
rrredute
naudojam fereeti kaldryte bet praktiskai jos mum nereikia nes mazylis nemegsta miegoti uzklotas doh.gif iskarto nusispardo smile.gif fereeti yra is naturaliu medziagu todel ir susoka sako skalbiant reikia i skalbimo masina ideti keleta lauko teniso kamuoliuku jie neleidzia susokti
Anema
noreciau paklausti kuo klojat dabar,kai taip karsta?
turim FERETTI patalyne,tai nakti baisiai suprakaituoja, aprengiu sliauztukais, iki puses uzkloju. ar ir jusu vaikams karsta su sia kaldryte?
_Ice_Tee_
As jau net pamirsau, kokios firmos musu patalyne smile.gif Bet kitoms mamoms, gal bus idomi info, kad birzelio menesi 30proc. nuolaida berods drewex patalynei kotrynos parduotuvese smile.gif Gal kuri ras ten ir vasarine kaldryte ir nusipirks grokai pigiau.
giedruteliux
Mes naudojame Drewex pataliukus, tai jie mums thumbup.gif tikrai siulau isigyti sios firmos patalyne, o jei dar tokia puiki nuolaida, nes kiek prisimenu mes gan brangiai mokejom g.gif
Sange
QUOTE(giedruteliux @ 2010 06 09, 23:06)
Mes naudojame Drewex pataliukus, tai jie mums  thumbup.gif  tikrai siulau isigyti sios firmos patalyne, o jei dar tokia puiki nuolaida, nes kiek prisimenu mes gan brangiai mokejom  g.gif
*

O kaip tik galvojome įsigyti, mačiau akciją smile.gif tik norėjau paklausti, kaip su priežiūra šių pataliukų, ta prasme skalbimas, nesukrenta, gabalais nesusimeta? ax.gif
Pretori
Sveikos smile.gif Gal yra naudojančių Nino pūkinę antklodę? Va čia radau http://parduotuve.tindirindi.lt/patalyne/p...de-comfort.html
giedruteliux
QUOTE(Sange @ 2010 06 23, 10:21)
O kaip tik galvojome įsigyti, mačiau akciją smile.gif tik norėjau paklausti, kaip su priežiūra šių pataliukų, ta prasme skalbimas, nesukrenta, gabalais nesusimeta?  ax.gif
*

Na pasiskaičiau keliuose forumuose, kad šie pataliukai visai vykę ir priežiūra tikrai nebloga smile.gif
Raselija
naudojam merinosu vilnos kaldryte smile.gif pirkau komplektuka su pagalve, bet iki jos dar nedaaugom ax.gif o del kaldrytes tai laabai dziaugiuosi, mazoji ziema nesusala o pavasari ar ankstyva rudeni nesuprakaituoja bigsmile.gif o vasara tai tik kaldrytes medvilnini uzvalkaleli rolleyes.gif
sauleszuikutis
Gal kas zinot kiek kainuoja kotrynoj antklode su silko uzpildu vokiska? idomu ar nesalta kudikiams ziema su silkinemis antklodelemis? ax.gif
elelele
gavom dovanu bauer anklodėlę, tai ją ir naudojam,nusiskundimų neturiu, patinka smile.gif
Sonrisita
QUOTE(sauleszuikutis @ 2011 03 29, 19:06)
Gal kas zinot kiek kainuoja kotrynoj antklode su silko uzpildu vokiska? idomu ar nesalta kudikiams ziema su silkinemis antklodelemis? ax.gif
*

Atsakysiu ne visai į jūsų klausimą. Man irgi labai labai patiko šilkinės kaldrytės, bet UK vienam tinklapy, kur prekiauja jom, rašo, kad rekomenduoja vaikams nuo 12mėn tik verysad.gif
Nežinau kokios šalies kaldrytėm Silkdreams prekiauja, bet pas juos yra plonos ir gerokai storesnės smile.gif
suntea7
Mūsų mažylis gims vasaros pabaigoje, tai planuoju įvilkti apklojimui tik lengvą pleduką, o rudeniui/žiemai ko gero pirksim Loritos kaldrytę su medvilnės užpildu, nes namuose būna labai šilta, tai manau vilnonės neverta g.gif
sauleszuikutis
QUOTE(suntea7 @ 2011 04 19, 21:50)
Mūsų mažylis gims vasaros pabaigoje, tai planuoju įvilkti apklojimui tik lengvą pleduką, o rudeniui/žiemai ko gero pirksim Loritos kaldrytę su medvilnės užpildu, nes namuose būna labai šilta, tai manau vilnonės neverta g.gif
*

Jeigu medvilnes, tai man labiausiai patiko baldu rojuj parduodama brecle lygtai firmos, tokia minkstesne, nei kitos matytos. Aplamai ju produkcija labiausiai patiko, tiek vilnones, tiek silkines kaldrytes, ir pigiau nei kitur. Nusprendem imt vilnone, bet paskui isigijom is merkio, nedaug brangiau kainavo, bet skalbiama sita, toks pliusas smile.gif
Glamour22
QUOTE(sauleszuikutis @ 2011 03 29, 19:06)
*

man irgi ydomu ar nesalta su ta patalyne?
g-a-b-r-i-e-l-e
Mes turejom lyg tais Lauritos vilnone, nepatiko ji man schmoll.gif , vilna pradejo lysti is po medziagytes, o ir silumos man trukdavo ir vaikucio kojytes budavo vesesnes. Dabar turim Merkio paprasta su polisterio uzpildu. Silta, minksta ir labai smagi miegoti thumbup.gif
***LuLu***
mes turime tokia pukine - kaip pataliukai, mociute nupirko, tai labai silta.
Lara22
Maniskis prakaituoja nuo vilnos, o paskui sudrekes susala. Naudojam Loritos medvilnine, bet jau isaugom, reiks naujos ieskot
Serra do Mar
iki metu vilnos dekuciu plius miegmaisiukas,dabar 3metis miega nuogas,ir niekuo neuzsiklojes biggrin.gif na mes ne lt,pas mus nera salta,jei paryciais susala ateina pas mama arba tete pasisildyt smile.gif nakti pabandzius uzklot nubunda...
madampipi
mes vilnone kaldryte turim, tai labai patenkinta as ja 4u.gif
lina13
tik plona jau daug isbandem ir pasilikom prie suomiskos kaldrytes pakeiciam su ferei kaldryte jei vesiau buna
Wilina
Sveikos, gal galit patarti ar pavardinti privalumu ir tukumu tarp vilnones anklodes itrauktos i toki kaip impila ir neitrauktos( nu tokia kaip dekutis atvirais „plaukais“) . Gal parekomenduotu ka nors?
Kazi kokia butu minkstesne, kad nestovetu „stacia“ ant vaiko? ax.gif
inesse
QUOTE(Wilina @ 2012 03 06, 12:50)
Sveikos, gal galit patarti ar pavardinti privalumu ir tukumu tarp vilnones anklodes itrauktos i toki kaip impila ir neitrauktos( nu tokia kaip dekutis atvirais „plaukais“) . Gal parekomenduotu ka nors?
Kazi kokia butu minkstesne, kad nestovetu „stacia“ ant vaiko? ax.gif
*

Geriausia yra deja kad ir kaip kitos mamos priestarautu - sintetinio pluosto patalyne. Tokiu atveju vaikutis net ir suprakaitaves nepersals, nes vilnone, medvilnine i save sugeria prakaita, dregme, gali skleisti negera kvapa o taip pat pritraukia ptalu erkutes, kuriu gerokai mazesnis procentas gyvena sintetiniame pluoste. Sintetinis yra ir anti-alerginis, nes tik naturalus pluostas gali sukelti alergija, dirginti kvepavimo takus, erzinti oda (as pati maza negaledavau miegoti po vilnone antklode, nes kazkodel dziudavo nosis, sunku budavo kvepuoti ir labai erzindavo oda nors nebuvo astri ir islindusiais plaukais). Silko mikso kamasalas geras taciau neilgalaikis - nuo dregmes jis sukimba i kukulius... be to ji sunku isvalyti.
Kitas geras dalykas yra anciu puku paklode (ne zasu o butent anciu). Antklode nebus stora, sunki, o bus puri, lengva ir nors labai plona, bet sildanti puikiai. Ja be baimes galima skalbti (jei susiuta kvadrateliaias ar rumbeliais, kitaip gali negraziai sukristi), tik skalbiant imeskite pora teniso kamuoliuku. Antklode bus 'kvepuojanti', ty net prakaituojant vaikuciui, neatsaldys jo, taciau anciu pukai gali taip pat sukelti alergija...
Vienas dalykas ko stipriai nerekomenduoju tai visokiu sidabro pluostu ir pan, kai naudojami sidabro jonai. Tai yra neistirtas dalykas ir tik eksperimentas, be to toksiskas tad nepaverskit vaikuciu bandomaisiais triusiukais...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.